lille ”gameren”

Hei! Nå ligger jeg hjemme i sofaen og chiller. Har akkurat spilt Uncharted 3 i noen timer, ganske morsomt spill faktisk! Jeg spilte masse da jeg var liten, men synes det ble kjedelig jo eldre jeg ble. Det har nok litt med at det produseres så jævlig mange skyte og krigsspill, som jeg hater. Skyting er i hvert fall såå kjedelig! I dag fant jeg frem Dogs Life spillet mitt, det hører til ps2 faktisk, haha. Jeg har ps2 hjemme hos mamma, så skal hente den en dag så jeg kan begynne å spille det igjen. Dogs Life fikk jeg til jul en gang for mange herrens år siden, og jeg ELSKET det! Jeg digget virkelig det spillet, og det gjør jeg nok enda også. Husker jeg spilte det hver dag, og runnet det flere ganger.

De spillene jeg likte best da jeg var yngre var Dogs Life, Sly Cooper, Spyro, Harry Potter, Atlantis og Løvenes Konge. Det var i hvert fall alle de spillene jeg kan huske på. Hehe, gode minner! Jeg savner ps1 og ps2 spillene, jeg.

Jeg blir fly forbanna når jeg ikke får til noe i et spill, og banner å hyler, hahah. Stakkars Anders, tror han blir litt lei/redd. Nå skal jeg se litt på at Anders spiller, og så skal jeg spille litt sims 3 tror jeg faktisk. Er over et år siden jeg spilte sims sist, og savner det faktisk litt! PC’en vi har nå hadde ikke cd-rom, så det kjøpte Anders til meg her en dag. Så snill♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg