oppskrift: chili con carne

13.11.2016 / 17:23

Hallo! Nå har jeg og Anders nettopp spist chili con carne. Nam, det er så godt! Pluss at det er ganske sunt, så tommel opp for det. Satt leeenge i dag for å finne ut hva vi skulle ha til middag, haha. Så da ble det chili con carne til slutt. Tenkte at jeg skulle dele oppskriften med dere denne gangen! Så da starter jeg bare. ↓


- How to make chili con carne -
Dette trenger du til 2-3 personer: 

- en pakke kjøttdeig
- en gul løk
- en hvitløk
- en paprika
- chilibønner
- tre chili
- en boks tomater
- en pakke nachips
- salt og pepper
- chilipulver
- spiskummin

Slik gjør du:

Begynn med å kutte opp alle grønnsakene i passe små biter. Det holder med to båter av hvitløken, hvis ikke blir det for mye hvitløkssmak i gryten og det er ikke noe godt. Deretter steker du kjøttdeigen, og har oppi hvitløk, løk og chili. Ikke paprika, den skal du vente litt med.
Nå du har gjort det, har du oppi alt oppi en kasseroll. Så har du oppi tomatsausen, pass på å knus tomatbitene skikkelig. La det surre i 3 minutter, før du har oppi paprika og krydderet. Du skal bruke 2 teskjeer chilipulver, en halv teskje spiskummin og litt salt & pepper. Og så tar du oppi  chilibønnene.Så lar du det koke i 5 minutter, og voila så er det ferdig! NAM! Selv er jeg ikke så veldig glad i bønner, så dem plukker jeg bare unna. Dette må dere prøve om dere ikke allerede har, kjempegodt og sunt!  Nå skal jeg se en episode av Kardashians. Var visst noe stopp i sendinga eller noe sist gang jeg skulle se, pga. at noe hadde skjedd med Kim? Innbrudd eller noe sånt? Jeg vet ikke, jeg gidder aldri å lese hva som står om kjendiser på nettet, i blader osv. Jeg tror aldri på ting som blir skrevet. Media blåser opp alt så jævlig, derfor. Virker som alle blir sånn ''åherreguuud'' liksom når noe har skjedd med en kjedis, eller hvis en kjendis har gjort noe galt. Altså, de er jo bare helt vanlige mennesker de også. Skjønner ikke at folk gidder å bry seg, haha. Eneste måten jeg gidder å følge med på kjendiser, er via realityshow. Uansett.. Dere får ha en fin kveld! Her blir det bare avslapping resten av kvelden. Nå skal jeg ta meg en julebrus!


Ser ikke ut i dag, derfor blir det hånda-foran-ansiktet-pose
2 kommentarer

Victoria Larsen

Kjempe god den ser ut! :D
13.11.2016, 17:28 / http://viccctoria.blogg.no/

malinva

Victoria Larsen: Den var det! :)
13.11.2016, 17:29 / http://malinva.blogg.no/
Skriv en ny kommentar!
hits