FB
INSTA
malinva - Mjau

hvor jeg nett-shopper

13.12.2017 / 02:24

Jeg skal innrømme at jeg har shoppet litt ekstra i det siste. Etter jeg fikk meg en liten stilling i Kid, så har jeg hatt litt penger til overs hver måned. Det har vært ekstremt digg, for før hadde jeg nesten ingenting til overs. Derfor har jeg unnet meg litt nye klær og ting jeg har hatt lyst på. Når jeg shopper, så er det sjeldent jeg kjøper klær i butikk. Jeg liker best å handle fra nettet, for der har de så masse å velge i mellom. Og så er det jo noe med det å glede seg til det dukker opp i posten, hehe! Det er som regel kun bukser jeg handler i butikk, for de er jeg nødt til å prøve først. Uansett, jeg tenkte å fortelle dere hvor jeg kjøper klær i fra! Det finnes en jungel av nettbutikker der ute i det o store internett, og her er mine favoritter!Her nett-shopper jeg 


Nelly.noJeg elsker å handle fra nelly! De har så utrolig mye fint, og veldig mye til en rimelig pris. Kjempemasse fine kjoler og topper som ikke koster all verden. Og mye annet, selvfølgelig. Leveringen er også veldig rask, pluss at det er gratis frakt. Hvor bra er ikke det?! Elsker å kunne slippe å betale frakt, for det hender jeg handler der flere ganger i måneden. Da hadde jeg nok droppet å handle så mye derfra, fordi det til slutt ville blitt dyrt på grunn av frakten. Nei as, elsker nelly!♥ Dessuten har de veldig ofte rabatt der inne, så mye jeg har handlet der i fra har jeg handlet på tilbud. Og så har jo alltids en eller annen blogger en rabattkode på lur.
Bubbleroom.noBubbleroom har jeg ikke handlet så mye fra tidligere, men nå i det siste har jeg det. Det er litt det samme som nelly, det er ikke dyrt og leveringen er rask. De har så utrooolig mye fint! De har også veldig mange fine kjoler, så hvis du er ute etter en julekjole, så anbefaler jeg denne siden.

Zalando.noZalando er også en nettside med rimelige klær, og her er også leveringen rask. Frakten er også gratis, så det er topp! Haha, hvem skulle trodd at gratis frakt hadde så mye å si. Men hvis jeg skal kjøpe en topp til 150 kroner, så kommer det 50 kroner i frakt i tillegg, så blir det ofte at jeg bare dropper det. Gjerrig, sjøh! Lol. Uansett, denne siden har litt av hvert. Noe som ikke er helt min smak som egentlig blir litt kjerring, men finner alltid noe jeg bare MÅ ha allikevel. Er egentlig en litt sånn ''mor og datter'' nettside. Mor på 40 kan finne noe hun liker, samtidig som dattera på 16 finner noe. Haha, dere skjønner.

Junkyard.noJunkyard er jo helt klart best når det kommer til sneakers og hettegensere! Her koster jo alt litt mer siden det er merker som adidas originals, FILA, nike osv. De har så utrolig mye kult! Jeg handler ikke så veldig ofte fra junkyard skal jeg være ærlig. Jeg handler for eksempel aldri sko (jeg er ikke noe skomenneske, holder meg til mine vans) og jeg handler så og si aldri gensere heller. Det jeg handler mest derfra er tightser. Men når jeg først handler derfra, så blir jeg alltid fornøyd og leveringen er alltid rask. Så tommel opp for det!

Fashionnova.comÅååh, inne på fashionnova har de så sinnsykt mye fint! For eksempel pelsjakken til venstre, den fikk jeg så sykt lyst på nå, haha! Skikkelig fin farge. 44$ koster den, som vil si cirka 375 norske kroner. Jeg la jakken i shopping-bagen nettopp for å sjekke hva subtotalen kom på, og det ble 10$ i frakt. Som vil si ca 80-90 kroner. Derfor passer jeg på å handle alt jeg vil ha på en gang, hvis ikke kan det blir dyrt når frakten koster såpass. Pakkene kommer i løper av 2-3 uker, noen ganger har jeg måttet ventet i 4 uker. Det tar jo sin tid, men der kommer jo før eller senere uansett. Jeg har ikke noe i mot å vente når klærne er så hinsides fine, hehe! Hvordan det er med returnering aner jeg ikke, siden jeg aldri har måttet returnert noe. Men det står sikkert på siden deres.

Shein.comShein har veldig mye billig, nesten litt for godt til å være sant enkelte ganger. Jeg har lest at det er delte meninger om denne nettsiden, noen elsker klærne, imens andre sier de er av dårlig kvalitet. Jeg har handlet en del herifra, og ingenting av det jeg har kjøpt har vært i dårlig kvalitet iallefall. Elsker alt sammen som jeg har kjøpt! Det som er så fint med denne siden, er at man kan legge ved bilder i reviews av det man har bestilt hjem. Derfor er det mange som har tatt bilder av det de har kjøpt, både på seg og plagget alene. Da er det mye enklere å se hvordan plagget er i virkeligheten og hvordan det sitter på, og det liker jeg. Noen ganger blir man lurt av bildene, og så ser klærne annerledes ut i virkeligheten. Det er jo ganske nedtur. De har mye fint på shein, så her kommer jeg til å handle masse fra!Sånn, det er de sidene jeg handler i fra! Når jeg handler fysisk i butikk, så går det som regel i bikbok, carlings, h&m, urban, monki og zara. De tre sistenevnte har vi desverre ikke her jeg bor da, men når jeg er i Trondheim så titter jeg alltid innom der. Fortell gjerne hvor du handler klær, hvis du handler på andre steder enn meg!
Two-piece sett fra fashionnova!13.12.2017 1 KOMMENTARER


uken som gikk

11.12.2017 / 20:00

Uken som gikk -AKKURAT NÅ
Akkurat nå ligger jeg under pleddet i sofaen. Skal hente meg en piano yoghurt, min favorittyoghurt. Den lyse da, selvsagt. Ser at mange butikker bare selger den mørke, kan virkelig ikke forstå hvorfor. Den er jo laaangt i fra like god som den lyse! Irriterer meg sånn, haha.UKENS OPPTUR
Det må faktisk være i går kveld da jeg skulle gå hjem fra jobb. Det var iskaldt ute, og å gå hjem tar ca 20 minutter. Plutselig kommer det en dame som jobber på samme kjøpesenter som meg, og spurte om jeg ville sitte på. Ble SÅ glad! Ble glad for å få skyss hjem, men også for at noen mennesker er så snille. Ikke alle som gidder å stoppe bilen for å spørre noen de ikke kjenner, om de vil sitte på hjem. Veldig snilt gjort!UKENS NEDTUR
Ukens nedtur må vel bli at det er blitt så glatt ute. Da kan jeg ikke sykle på jobb, og må gå istedet. Bah! Tar 10 minutter lenger å gå, så da tar det meg ca 20 minutter å gå til jobb, og da må jeg igjen stå opp litt tidligere om morgenen. Jeg må virkelig skaffe meg bil og lappen snart, herregud hva feiler det meg.UKENS CRAVING
Egentlig ingenting spesielt. Jeg fikk kjempelyst på banan og jordbær dyppet i sjokoalde her en dag, så da gikk jeg på butikken. Tror dere ikke jeg glemte å kjøpe sjokolade? Haha, så da ble det ikke noe av allievel, gadd ikke gå tilbake.UKENS IRRITASJONSMOMENT
Jeg klarte å ødelegge noe på den nye jakken min. Det er en sånn knapp på hetten, jeg klarte å ødelegge den lille reimen som knappen skal være inni. Jeg rev den i to, omg er det mulig. Men det er ikke noe farlig da, og kan jo fikses. Det vises ikke uansett, så pytt pytt. Men ikke så veldig gøy å ødelegge noe på en jakke som var såpass dyr, etter bare 1 dag. Haha, omg.UKENS LÅT

''Neste gang'' av Carl Aksel. Har litt blandende meninger om den låta. Jeg synes melodien og alt er kult, men så er det teksten da. Den kunne jo vært skrevet av en 12 åring liksom, ikke så veldig bra akkurat. Skulle ønske teksten var litt kulere, så ville hele låta blitt så mye bedre.UKENS TANKE 
Jeg kommer ikke på noe.UKENS INNKJØP


Jakke fra bubbleroom og t-skjorte fra ebay.UKENS MEST LESTE INNLEGG

er det mest leste innlegget.'Julegaver til meg selv'
 
 

11.12.2017 1 KOMMENTARER


24 spørsmål

11.12.2017 / 17:28

1. Når var siste gang du prøvde noe nytt? Jeg testet å smake på surkål her en dag. Jeg har alltid sagt at jeg ikke liker det, men har aldri smakt på det. Anders spiste det her en dag, og tvang med til å smake. Haha! Smakte ikke så aller værst faktisk, men kommer ikke til å spise det som tilbehør uansett.


2. Hvem sammenligner du deg selv med noen ganger? Det kan være alt fra suksessfulle folk, til jenter med et pent utseende. Som regel så sammenligner jeg meg selv med jenter som er penere enn meg, og som i tillegg har en jobb de tjener godt på, med hus og hele pakka. Så sitter jeg her som en taper og kan ingenting om suksess eller livet. Det er ingen spesielle jeg sammenligner meg selv med. Jeg vet jo at det er helt feil å tenke sånn, men har jeg klarer ikke å la være.


3. Hva blir du begeistret for i livet? Små hverdagslige ting, egentlig. Som når Anders kommer hjem med noe godt til meg, når sola skinner en sommerdag, når kattene kommer for å kose med meg, nye matretter. Slike ting, som egentlig ikke betyr så mye, men som allikevel betyr hele verden for meg.


4. Hvilken lekse fikk du erfare på den harde måten i livet?  Hmm, jeg husker ikke noe spesielt akkurat nå. Kanskje at jeg absolutt IKKE må kjøpe slike brød som allerede er oppskjært i butikken, sånne som står seg ganske lenge. Jeg kjøpte det for et par uker siden, og da fikk jeg den regla om at jeg virkelig aldri må kjøpe den igjen av Anders. Det var den fæleste brødskiven jeg kunne kjøpe, og den var aboslutt ikke spiselig. Hahaha, Anders altså. Jeg flirer enda. 


5. Hva skulle du ønske du brukte mer tid på for 5 år siden? Skolen! Virkelig. Jeg ser nå hvor DUM jeg var som ikke gadd å engasjere meg i skolen. Da kunne jeg i det minste hatt på papiret at jeg har fullført skolen og kanskje fått et fagbrev. Men neida, jeg dret i alt som het skole. Veldig dumt, det må dere som går skole aldri gjøre!


6. Kunne du hatt sex med en jente? Nei, aldri i verden. Altså, jeg skjønner jo at man kan ha sex med samme kjønn uten å være lesbisk/homo/bifil, men det er bare ikke noe for meg. Jeg må faktisk si æsj, haha.. Å skulle være borti en annen jente's pussy, nei takk! Så glad jeg ikke er gutt, haha.


7. Spør du nok spørsmål, eller tar du til takke med det du vet? Det spørs hva det gjelder. Det er ikke alt jeg vil vite, så da for eksempel tar jeg til takke med det jeg vet. Men ellers så spør jeg mange spørsmål, og gjerne mange rare. Haha! Jeg spør Anders om mye, og blir nesten litt skuffet når han ikke har noe svar på alt. Jeg tror at alle andre vet alt av og til, haha.


8. Hvem elsker du, og hva gjør du med det? Jeg elsker jo foreldrene mine og kjæresten min, men på helt forskjellige måter. Hva jeg gjør med det? Hmm. Jeg er vel ikke så flink i å si til foreldrene mine at jeg er glad i dem, jeg sier aldri det til noen andre enn Anders. Anders viser jeg at jeg elsker veldig ofte, med å kysse, klemme og dulle på hele tiden. Haha.


9. Hva tror du på, men som mange er uenige i/ikke tror på? Spøkelser, haha! Jeg kjenner mange som tror på det da, men vet om maaange som ikke gjør det også. Spøkelser - eller ånder - har jeg trodd på siden jeg var barn. Slike overnaturlige ting interesserer meg kjempemye, synes det er så spennende og rart.


10. Hva kan du i dag, som du ikke kunne for et år siden? Fikse mine egne bryn, og å legge OK øyenskygge. Haha, kanskje ikke noe wow, men gøy å ha lært seg det. Spesielt å kunne fikse bryna mine selv, for å skulle fikse de hele tiden kan bli dyrt. Jeg napper dem og former dem selv, og det tar meg 5 minutter OG er gratis.


11. Tror du at gråting er et tegn på svakhet eller styrke? Ingen av delene. Man kan jo gråte uten å være både svak eller sterk. Å gråte er helt naturlig og noe alle gjør. Og man kan jo gråte ofte for at man enkelt og greit er en følsom og sentimental, uten at man er svak av den grunn.


12. Hva ville du ha gjort annerledes hvis du visste at ingen hadde dømt deg? Hm, jeg vet faktisk ikke.


13. Feirer du de tingene du har? Feirer og feirer, det gjør jeg jo ikke. Men jeg setter pris på det jeg har selvfølgelig. Jeg er glad for alt jeg har og eier. Er glad jeg har fine klær, tak over hodet, en jobb, en snill kjæreste og familie osv.


14. Hva er forskjellen på å leve og å eksistere? Forskjellen er vel at hvis du bare eksisterer, så lever du ikke. Hvis du bare sitter inne og ser i veggen liksom, da lever du jo ikke livet, men bare eksisterer. Det er mange ganger jeg har følt at jeg bare har eksistert, men ikke levd på en måte. Å kun eksistere er kjedelig, man må jo leve det korte livet man har på jorda.


15. Om ikke nå, når da? Om ikke nå, så gjør jeg det i morgen. Eller i overmorgen, eller dagen etter det. Haha, typisk meg.


16. Har du gjort noe i det siste som er verdt å huske på? Ikke drikke før jeg skal legge meg. Lol, jeg gjør det hver eneste kveld. Så løper jeg frem og tilbake på do, da. Er iiiskaldt på soverommet vårt, så er helt jævlig å stå opp fra senga. Brr!


17. Hvordan er humøret ditt i dag? Humøret er bra. Jeg gleder meg til å skrive ferdig dette innlegget, da skal jeg se dagens episode av Outlander. Den kommer ut hver mandag skjønner dere. Det samme gjør The walking dead.


18. Er det mulig å lyve uten å si et ord? Tja, det er vel det. For eksempel hvis en dame spør deg om hun er fin i denne kjolen, så bare nikker du og sier ingenting. Selv om du egentlig synes kjolen var dritstygg. Haha, litt dårlig eksempel, men dere skjønner.


19. Om du hadde en venn som snakket til deg på samme måte som du snakker til deg selv, hvor lenge ville denne personen vært vennen din da? Nå ei snakker ikke jeg til meg selv da, men tenker. Hvis venninne hadde snakket til meg på samme måte som det jeg hadde tenkt om meg selv, så ville nok ikke denne jenta vært vennen min særlig lenge, nei. Da hadde hun sagt jeg var stygg og dum den ene dagen, og kanskje det helt motsatte en annen dag. Det er slik jeg tenker om meg selv liksom.


20. Hvilke aktiviteter får deg til å miste oversikten over tiden? Nå driver ikke jeg med så mange aktiviterer da. Jeg er på jobb, og så drar jeg hjem. Når jeg er hjemme så ser jeg mye serier, og det får meg til å glemme tiden litt. Plutselig har jeg sett 5 episoder av en serien, og det er plutselig natt. Haha..


21. Om du måtte lære bort noe, hva ville det ha vært? Jeg aner faktisk ikke.


22. Angrer du på noe? Nei, egentlig ikke. Det er jo selvfølgelig ting jeg ville hatt ugjort, men jeg kan ikke gå rundt og angre heller. Det er det jo ikke noe vits i, for man får ikke gjort noe med det uansett, det ligger jo fortiden.


23. Holder du noe inne, som du trenger å gi slipp på? Ikke noe spesielt, bare småting som ligger og skurrer enda litt kanskje. Som for eksempel at jeg ble mobbet på skolen, det kan gjøre at jeg fortsatt føler meg som en liten taper. Når man har vært en ''taper'' i så mange år, så kan følelsen fortsatt henge i, og det merker jeg. 


24. Når du er 80 år gammel, hva vil bety mest? Da vil nok familien som jeg har laget bety mest. Tenk så sykt, håper jeg har en stooor familie når jeg er gammel, sammen med Anders. 


 Nå ligger jeg og bare slapper av i sofaen, under favorittpleddet mitt. Det er så sykt kaldt, jeg var ute istad for å hente posten, og trodde jeg skulle fryse ihjel de 10 meterne. Da er det koselig å bare sitte inne. Jeg har hatt fri i dag også, så jeg sto opp rundt klokka 13 i dag. Siden har timene bare flydd. Etterpå skal jeg se dagens episode av Outlander, gleder meg! Det kommer ut ny episode hver mandag på viaplay. Tror det er siste episode i dag, faen! :( 
Verdens fineste og diggeste tights! Er så glad for at jeg fant denne, elsker den. Fargen er så fin, og den er så god å ha på seg. Nå skal jeg avslutte her, dere får ha en fin kveld!


11.12.2017 1 KOMMENTARER


bortskjemte kattepuser

09.12.2017 / 18:38

Hallo. Jeg kom hjem fra jobb for en times tid siden, og straks skal jeg og Anders lage mat. Blir cowboygryte i dag. Det er biffkjøtt og grønnsaker som blir en gryte, kjempegodt! Anders skulle egentlig på konsert i Åre i dag, men ble ikke noe av allikevel. Derfor ble han hjemme med meg istedet, så kozzzelig.♥ Jeg skal jobbe i morgen også siden det skal være søndagsåpent, så blir en rolig kveld. 

Anders hadde kjøpt noen leker til kattene i går, det syntes de visst var veldig moro. I sånn 5 minutter... Haha! Bortskjemte dyra mine.
De fikk en sånn pinne med en dusk på, og en sånn for å henge over døren så de kan leke selv. Haha, den greia på døra falt ned med en gang. Slike leker er utrolig dårlig egentlig, kattene ødelegger de med en gang jo.Catstick! De elsker bløtfor og catsticks. Hvis det er rette smaken så blir de helt gal, spesielt Luffy. Da begynner har å frese og knurre, rare dyret. Haha! Nå skal jeg hjelpe til å lage mat. Dere får ha ei fin helg!
09.12.2017 0 KOMMENTARER


posetive ting denne uken

08.12.2017 / 22:13

Det er sjeldent at jeg tenker over ting jeg setter pris på, både større ting og helt hverdagslige ting. Jeg tenkte derfor å skrive ned noen posetive ting som har skjedd denne uken. Jeg tror det er viktig å tenke over det som er bra litt oftere, tror det vil gjøre oss alle til en litt gladere person. Her er noen posetive ting fra denne uken ↓Posetive ting denne uken 


♥ Jakken jeg hadde bestilt, passet perfekt! Denne vinterjakken skal jeg ha i mange år.♥ Jeg og Anders hadde fri samtidig fra jobb i dag. Det skjer ikke ofte, så veldig deilig å kunne sove litt ekstra lenge sammen! 

♥ Jeg har fått støvsugd hele stuen, så nå er det rent og pent her. Eller, helt rent blir det vel ikke av å bare støvsuge. Jeg hater å støvsuge, synes det er dødskjedelig. Så er superhappy når jeg er ferdig, haha!

♥ Jeg har kjøpt inn favoritt duftlyset mitt. Lukter SÅ godt!
♥ I dag kjøpte Anders yoghurt og sjokomelk til meg til frokost. Sånt blir jeg så glad for!♥ Jeg og Anders var på besøk hos mamma i går, og det var veldig koselig.

♥ Jeg har endelig fått tatt den siste HPV vaksinen. Jeg skulle egentlig ta den i september, men det glemte jeg helt. Siden har jeg tenkt hele tiden at jeg skal ringe å bestille en ny time, eller bare gå til rådhuset for å gjøre det, siden jeg bor rett ved. Men noen ting får jeg bare ikke gjort, haha. Nå er det endelig gjort da, så da var det ute av verden. Wow, det var vanskelig ja! lol.

♥ Jeg var på overnattingsbesøk hos besteforeldrene mine, og på kvelden laget tanta mi gløgg og vi så på julekalendere på tv'en. Kos!♥ Jeg slapp unna omgangen, wohooo! Haha, søskene mine og nesten hele familien hos pappa hadde hatt omgangen da jeg var der. Men jeg ble ikke smittet, og takk gud for det.

♥ Jeg og Anders lagde ribbe i dag, og den ble kjempegod. Ribbe er noe av det beste jeg vet! Og svoren ble skikkelig sprø også, yummi.
08.12.2017 1 KOMMENTARER


julegaver til meg selv

08.12.2017 / 15:49Jippiii, i dag fikk jeg jakken min og en kjole i posten! Jeg pleier å få melding litt etter 12 om at pakkene kan hentes (haha nå høres det ut som jeg får pakker hver dag), så jeg lå spent i senga i morges og håpet på melding. Og det fikk jeg! Haha, små gleder i hverdagen. Jeg var sååå spent på jakken, siden jeg har hatt så lyst på den. Hadde blitt knust om den ikke hadde passet, hahah. Men det gjorde den, og jeg ble fornøyd! Jeg virkelig ELSKER jakken, den var helt perfekt. Den var i perfekt lengde, den var stram i armene (hater når jakkene er stor i armene) og den satt så fint. Mitt beste kjøp i år, faktisk.

ELSKER den! Den er fra bubbleroom og kostet 2680 kroner, men da fikk jeg ca 300 kroner avslag fordi jeg hadde rabattkode. Jeg anbefaler alle å søke etter en rabattkode på den siden dere skal handle fra, bare søk ''rabattkode bubbleroom'' på google for eksempel. Det er ofte at bloggere eller andre har en rabattkode på lur, så er smart å sjekke opp det først. Da kan man spare noen kroner. Ellers ble jeg veldig fornøyd med kjolen også, og den er fra nelly. Jakken finnes på nelly også forresten, men størrelsen min var utsolgt. Jakken er billigere på nelly også. 
Stroppene på kjolen er litt for lang, så det skal ikke mye til for at puppene detter ut. Haha.. Det får jeg gjøre noe lurt med, kanskje bestemor kan sy dem kortere for meg. Det tror jeg ikke blir noe problem. Ellers elsker jeg kjolen, den satt så fint og denne blir fin å bruke en glovarm sommerdag. Den er veldig lett og enkel, og kostet 149 kroner på salg. Så den var veldig billig! Den var på salg tidligere også, men da kostet den mer. Vurderte å kjøpe den da også, men orket egentlig ikke å begynne å kjøpe sommerklær nå, får jo ikke brukt det før kjempelenge uansett. Men da jeg så at den var nedsatt enda mer, så måtte jeg bare kjøpe den. Hehe! Den er jo kul da. Hva synes dere om innkjøpene mine? :-D Jeg elsker begge plaggene, dette ble to julegaver til meg selv. 
Nå sitter jeg her bare i sofaen med masterchef surrende i bakgrunnen. Jeg har alltid på tv'en når jeg er hjemme, jeg klarer ikke å ha den avslått. Blir så stille og tomt føler jeg, så den er så og si alltid på. Jeg forstår meg ikke på mennesker som har tv'en avslått når de er hjemme! Haha.. Nå er jeg hjemme alene, Anders er på kjøpesenteret for å handle noen julegaver. Blandt annet til meg! Lurer seriøst på hva han tenker å kjøpe, jeg har mast litt på han, men han nekter å fortelle. Han har aldri kjøpt noe til meg som jeg ikke vet hva er før, så nå er jeg veldig spent altså. Senere i dag skal vi lage ribbe, gleder meg. Ribbe ER så godt! Det er sånn ferdig ribbe som man steker i 75 minutter, så noe sprø svor blir det nok ikke. Det blir for mye jobb, så det får vi lage en annen gang. Ribbe er godt uansett synes jeg da. Ellers har jeg tenkt å begynt å se Vikings, ser at serien han kommet tilbake til HBO nå. Jeg mååå ha med tekst, hvis ikke skjønner jeg ingenting. I går så jeg en episode av Legion også, men den serien finnes ikke ute enda, så den måtte lastes ned. Teksten ble fucked hele tiden, så gadd ikke se mer enn 1 episode. Den virker veldig bra da, så gleder meg til den kan sees på netlfix eller noe! Anders har allerede sett første sesongen, og han sa den var dritbra. Ser den har fått 8,5 på IMDB også, og det er jo dødsbra. Gledes skikkelig til å se den serien. Som dere sikkert har merket, så er jeg et skikkelig seriemenneske. Jeg digger å ha noe bra å se på. Elsker å kunne gå og glede meg hele dagen til å komme hjem til en serie jeg bare må se.Luffy som sikler etter yoghurten min, haha! Han er skikkelig matglad, så med en gang det er noe mat på bordet, så kommer han. Anders bruker å alltid gi han noe, så nå har han blitt litt tiggete. Vi bruker alltid å gi han litt mat, haha det hjelper ikke akkurat på tigginga, men... Dette er altså det jeg har spist i dag, så nå begynner jeg å bli ganske sulten. Håper Anders kommer hjem snart før jeg sulter ihjel. En fun-fact: jeg orker aldri å lage meg frokost om morgenen før jeg drar til jobb, så da kjøper jeg så og si alltid en sjokomelk på tur til jobb. Det metter ihvertfall litt. Jeg prioriterer søvn fremfor mat om morgenen, hehh. Ikke så veldig smart egentlig, for kjenner hvor fort sliten jeg blir da. Men det frister uansett ikke med brødskiver om morgenen, er ikke så glad i brødskiver heller. Tørr og kjedelig mat, uff nei. Meeen nå skal jeg avslutte her, og så skal jeg finne noe og se på. 

08.12.2017 4 KOMMENTARER


late-helg

06.12.2017 / 23:29

Hei. Nå har jeg nettopp sett en episode av Outlander. Har bare 1 episode igjen nå! :((( Den serien er bare sååå bra, dere se den! I går så jeg og Anders siste episode av Punisher også, den serien er også utrolig bra. Nå har jeg fri frem til lørdag, så har en slags ''late-helg'' nå. Hehe.. I morgen skal jeg og Anders dra for å besøke mamma, blir koselig. Ellers håper jeg at jakken min kommer i morgen. Gleder meg sånn! Har siklet etter den jakken i noen måneder nå, og snaart er den min. Nå skal jeg se på Kollektivet på viafree. Vi bloggezzzz!


06.12.2017 1 KOMMENTARER


666

04.12.2017 / 17:54


Haha, se på den søte toppen jeg fikk i posten i dag. Den er fra ebay, og kostet ikke særlig mye. Det er sånn glatt stoff, kjennes som badedrakt stoff. Jeg er egentlig ikke så glad i det, men skal bare bruke den hjemme uansett. Jeg liker best bomull, hater egentlig glatte stoffer, føles så ubehagelig å ha på. Hva heter egentlig dette glatte stoffet? Sånn at jeg ser hvilke stoff jeg ikke skal bestille senere.

I dag har jeg fri, og straks skal jeg dra på besøk til Ivan. Skal stikke innom butikken og kjøpe med noe snacks til oss, fikk så lyst på noe godt. Hehe! Ble bare et kjapt innlegg dette. Dere får ha en fin kveld!
04.12.2017 2 KOMMENTARER


uken som gikk

03.12.2017 / 15:20

Uken som gikk -AKKURAT NÅ
Akkurat nå ligger jeg i sofaen hjemme hos besteforeldrene, med pleddet over meg. Deilig at det er søndag og jeg ikke er fyllesyk. Hehe! Eller, jeg blir aldri fyllesyk, men føler jo meg aldri helt bra etter en fyllekule heller. Enda mer deilig er det at jeg har fri helt til tirsdag, så helga er ikke helt over for min del enda.UKENS OPPTUR
Hmm. At vi betaler halv skatt denne måneden, woho! Sier ikke nei til litt ekstra penger. Enda bedre at jeg er ferdig med alle julegavene, så denne lønna kan jeg bruke litt på meg selv. Resten skal spares. UKENS NEDTUR
Jeg var i litt dårlig humør i starten av uken. Jeg aner ikke hvorfor, men gikk å lurte på hvorfor i helvete jeg gadd å leve. Haha, det dårlige humøret gikk over etter noen dager da heldigvis.UKENS CRAVING
Jeg har så sykt lyst på spekeskinke, med hjemmelaget flatbrød. Sååå godt! Spekeskinke er dyrt, men tror jeg blir nødt til å kjøpe det en dag. Sånn man skjærer i selv. Elsker å snavle det!UKENS IRRITASJONSMOMENT
At varmeovnen på stua plutselig sluttet å funke. SÅ irriterende! Det var jo minusgrader i starten av uka, så det ble jo kjempekaldt inne. Men på lørdagsnatta starten den plutselig å funke igjen. Veldig rart.
 


UKENS LÅT
UKENS TANKE 
Har dere noen gang tenkt over at tid egentlig ikke eksisterer? Det er bare noe vi mennesker finner på. Jeg satt å tenkte på det en dag. Jeg synes jo hele tiden at tiden går så fort, men tid finnes jo ikke. Alt står egentlig stille. Utrolig rart å tenke på egentlig.UKENS INNKJØP

Ukens innkjøp er en dagkrem, nattkrem og øyeserum fra No7. Og så har jeg bestilt hjem en jakke jeg har hatt lyst på lenge, men den har ikke kommet enda. Gleder meg til å vise dere! Håper bare at den passer.UKENS MEST LESTE INNLEGG

Black shitday er det mest leste innlegget.
03.12.2017 0 KOMMENTARER


alltid julestemning her

02.12.2017 / 22:02

Nå er jeg på Verdal hos bestemor, og skal som sagt sove over her. Vi har nettopp drukket gløgg og sett begge episodene av Jul i blodfjell. Den serien tenkte jeg å følge med nå før jul, virket ikke så værst. Får alltid julestemning når jeg er hos besteforeldrene mine, er alltid så pyntet og fint her til jul. Jeg tror ikke det er så mange som pynter så mye og har så mange fine nisser som bestemor. Haha! Derfor får jeg alltid julestemning av å være her før jul. 


Nå tenkte jeg å lese litt. Dere får ha en fin kveld!02.12.2017 1 KOMMENTARER


desember

02.12.2017 / 13:54

Tenk at vi er i desember allerede! Tiden går så fort, snart er det jo jul. Herregud. Heldigvis er jeg ferdig med alle julegavene, så på den fronten kan jeg slappe heeelt av! Halv skatt denne måneden, så i går unnet jeg meg en jakke jeg har siklet etter lenge. Den var ganske dyr, (kostet 2700) men jeg må ha en ny jakke. Alle jakkene mine er for kalde, og den som faktisk varmer har masse hull i seg. Så en skikkelig vinterjakke var på tide, den jeg bestilte er en dunjakke, så den bør være varm. Jeg skal vise bilder av den når den kommer, den er så syyykt fin! Digg å kunne bruke penger på seg selv i desember, haha... ;-) Ellers har jeg kjøpt litt julepynt og fått pyntet litt her hjemme. Leiligheten vår er ikke så alt for stor, så det trengs ikke så mye julepynt. Vi som er ansatt i Kid får handle for 60% i tre dager før jul, så da fikk jeg handlet litt. Handlet litt julepynt, to brikker, to jerseylaken og en siste julegave. Ble bare 600 kroner for alt, så det var ikke værst!Se så søt denne nissen er! Hihi. Måtte bare ha den, pluss disse to glitter tre'ene. Så fine!


Så nå har'a mor fått pyntet litt til jul. Jeg gleder meg til jeg en gang får en større leilighet, da skal jeg pynte mye mer. Det finnes så mye fin julepynt! Men, jeg er ikke så veldig glad i rødt da, så jeg pynter i litt andre farger. Haha! På Kid har vi en julestil som heter 'Fairytale', og det er den stilen jeg liker best. Den stilen har ikke noe rødt, men mer lyse farger, masse glitter, sølv og slikt. Så fint! Jeg liker det, med en blanding av svart og litt mer ''tøffere'' pynteting.

Nå skal jeg kaste meg i dusjen, og så skal jeg pakke litt før jeg drar til pappa i dag. Jeg hååper ikke broren min har omgangssyka enda. Skal ihvertfall kjøpe meg antibac før jeg drar dit, haha.

02.12.2017 1 KOMMENTARER


6 ting du ikke visste om meg

02.12.2017 / 10:00

- 6 ting du ikke visste om meg -- Jeg har ikke noe behov for å gifte meg. Det føles som om jeg er den eneste jenta i hele verden som ikke drømmer om å gifte meg. Hvis jeg isåfall skal gifte meg, så vil jeg kun gjøre det for å få det på papiret, sånn at jeg og Anders faktisk kan kalle oss gift. Jeg vil absolutt ikke ha noe bryllup, det vil heller ikke Anders. Så nope, det blir ikke noe bryllup her i gården! Haha! Føler det er litt gammeldags uansett egentlig.


- Jeg raper aldri. Jeg kan ikke engang å rape, lol. Hvis det uheldigvis kommer en rap, så blir jeg kvalm og brekker meg nesten. Det verste jeg vet er folk som raper høyt, synes det er så ekkelt! Det er flere ganger jeg har behov for å rape, men jeg klarer det rett og slett ikke. Æsj!


- Jeg trekker aldri opp etter meg på do om natta. Jeg tør ikke! Jeg blir så redd høye lyder om natta når det er mørkt, haha. Etter å ha vært på do så løper jeg tilbake til soverommet.


- Jeg elsker luften av kaffe. Spesielt den nescafe gull pulverkaffe lukter heeelt magiskt godt, jeg kan stå på kjøkkenet og bare lukte på pulverkaffen i en evighet. Jeg har faktisk lært meg å like kaffe også, men drikker det aldri. Før hælte jeg ikke smaken, men nå er den helt okei. Jeg har ikke som mål å lære meg å like kaffe da, er redd tennene mine skal bli veldig gul.- Når jeg leser bok, så får jeg en tvangstanke hver gang jeg skal bla om. Jeg bare MÅ sjekke at jeg ikke har hoppet over en side, og jeg må alltid dobbeltsjekke. Det er faktisk veldig irriterende, det kribler i hele kroppen om jeg ikke sjekker. Noen ganger prøver jeg å nekte meg selv å sjekke, for jeg VET jo jeg ikke har hoppet over en side. Haha, skikkelig rart egentlig.


- Ofte når jeg var barn, så kunne jeg tenke at livet bare var et spill, og at det var noe eller noen som styrte oss. Av og til ble jeg litt redd fordi jeg tenkte at for eksempel mamma og pappa ikke var ekte. At ingenting var ekte, ting og mennesker var bare brikker i et spill. Det var ikke noe jeg tenkte på ofte, eller som plagde meg - jeg følte det bare i øyeblikk - men det kunne skremme meg. Jeg kan enda huske disse følelsene, hvordan de føltes. Det er noe av det merkeligste jeg har følt.02.12.2017 2 KOMMENTARER


min kjære dundyne

01.12.2017 / 22:42

Hei! Nå ligger jeg gjemt i sofaen under dundyna mi. Det har seg nemlig slik at varmeovnen på stua har sluttet å funke, så her inne er det mildt sagt iskaldt. Skikkelig irriterende at ovnen må streike når det er som kaldest ute. Noe dritt! Må vel kjøpe en oljeovn å ha på stua. Jeg er så glad for at jeg har en skikkelig varm dundyne, den varmer veldig. Før hadde jeg fiberdyne, men dundyne blir noe heeelt annet synes jeg. Så fluffy, luftig og varm! Er som å sove i himmelen, haha.♥ Skal aldri gå tilbake til fiber igjen. Etter jeg begynte å jobbe på Kid, så ble jeg veldig oppmerksom på sånt. Før sov jeg i en dritdårlig, tynn sommerdyne hele året liksom. Anders har gått og lagt seg fordi han begynner på jobb klokken 06 i morgen (stakkar), så jeg hadde tenkt å sett på Outlander på netflix. Men selvfølgelig har jeg sett alt, og det kommer ikke ny episode før mandag. Baaah, hva skal jeg se på da? Jeg ser jo på Punisher på netflix også, men den serien ser jeg på sammen med Anders. Tror han hadde blitt sur om jeg så den uten han, haha! Kanskje jeg bare skal drite i alt og se på Mean girls, haha. Jeg elsker den filmen faktisk, men jeg har sett den så mange ganger. Husker jeg så den filmen for første gang på ungdomskolen. Vi skulle få se film i klassen, og læreren hadde valgt Mean girls, av alle filmer. Tror det var en mann som valgte filmen også, han hadde vel ikke noe imot å se på den. ;-)))) Lol.

Uansett. I morgen skal Anders ha besøk, så jeg drar til Verdal for å besøke pappa og familien der, og sover over. Jeg fikk høre at broren min har fått omgangssyka i dag da, så da ble jeg litt skeptisk. Jeg er livredd for å bli smittet, men drar allikevel. Skal kjøpe antibac (og kanskje munnbind, hahaha), nekter å bli smittet. I går spiste jeg så forbanna mye fruktsalat som jeg hadde laget, jeg ble dritkvalm rett før jeg skulle legge meg. Jeg lå i senga, og kjente at jeg ble kvalmere og kvalmere. Til slutt måtte jeg gå opp fordi jeg trodde jeg måtte spy, så jeg trodde det var omgangssyka som hadde kommet. Men det gikk over. TAKK OG PRIS! Ble så lettet, haha. Jeg hadde enkelt og greit bare spist meg kvalm. Men fruktsalat er jo så gooodt! Har enda masse igjen, laget en hel bolle i går. Så etterpå skal jeg hente meg en stor skål. Så skal jeg spise godteri og drikke julebrus. Det er jo helg!
Nå har jeg tent dette fine duftlyset som er fra Kid, det lukter så godt! Jeg elsker det. Jeg brukte opp det forrige, så kjøpe et nytt her om dagen. Nå skal jeg finne noe å se på. Dere får ha en fin helg! :-)01.12.2017 2 KOMMENTARER


helt dau

27.11.2017 / 20:24

I dag har formen vært veldig dårlig, hele kroppen verker. Jeg var kvalm tidligere i dag, og var sikker på at omgangen var på vei. Jeg var jo på besøk hos mamma i forrige uke, og der hadde de nettopp hatt omgangssyka. Tenkte jeg sikkert hadde blitt smittet, men så gikl det over. Takk gud for det! Å kaste opp er noe av det verste sol finns, får jo nesten panikk. Jeg har ingen matlyst i dag, så magen er nesten tom. Det kjennes, så skal presse i meg en banan og litt sjokomelk nå. Det metter ihvertfall, uten at jeg trenger å spise så mye. Håper jeg blir bedre fort, hadde egentlig tenkt å rundvaske leiligheten, men det får jeg gjøre senere.

Ellers har det ikke skjedd stort her. Jeg ble forresten litt redd i natt, soveromsdøren åpnet seg plutselig. Luffy sto og klønet på døren i en evighet, og plutselig åpnet den seg. Jeg håper det bare var han som har lært seg å åpne dører, og at det ikke har begynt å spøke her. Haha! Da hadde jeg seriøst flyttet på dagen. Nå skal jeg presse i meg litt mat før jeg dør av sult. Så skal jeg hente dyna, fryser ihjel! Vurderer nesten å skru opp varmen til 30 grader, haha.

27.11.2017 0 KOMMENTARER


black shitday

24.11.2017 / 23:29

Herregud, så lei jeg er av black friday (eller shitday) tilbudene som florerer over alt. På jobb i dag var der mildt sagt hektisk, men det er helt okei, da går tiden raskere. Det som er mindre okei, eller ganske irriterende, er at jeg har blitt bombardert med meldinger og e-post om alle de jævla tilbudene. Jeg er snart blakk, (tror jeg var det sist black friday også) så jeg har ikke råd til å kjøpe noe uansett. Kunne ikke black friday heller vært etter en lønningsdag??? Jeg fikk bruk for noen av tilbudene i dag allikevel da. Jeg er helt tom for min faste ansiktskrem, så måtte på apoteket for å kjøpe ny. Jeg bruker en fra no7, og denne gangen tenkte jeg å kjøpe med en nattkrem i samme serien. Hun selgeren var sykt god, og fikk lurt meg til å kjøpe med en anti-age krem for å ha under øynene også. Jeg trodde jeg skulle spare masse penger siden det var 40%, men jaggu ble det litt over 500 kroner for alt. Faen, haha! Men så har jeg disse kremene i en evighet da, og så er det veldig gode produkter, så sånn sett er det helt okei. Dagkremen har jeg hatt i flere måneder, og da brukte jeg den om natta også. Jeg elsker den! Har også kjøpt rensevann i samme serien, så nå må huden min bli fornøyd. For noen år siden var jeg utrolig dårlig til å ta vare på huden, jeg vaska aldri av sminken om kvelden, og brukte heller ikke fuktighetskrem. Stakkars hud! Det er så viktig å ta vare på huden, det har jeg innsett nå.Jeg og Anders har nettopp sett en film som het 'Collateral beauty', og den anbefales. Synes det var en fin og litt trist film. Blir nok en film til etterpå, vi måtte bare ha en liten pause fra tv'en først, haha. I morgen skal jeg på jobb igjen, men begynner ikke før 12, så da kan jeg sove litt lenge. Jeg har jobbet helg kjempemasse i det siste, så gleder meg til en frihelg snart. Da skal jeg gjøre INGENTING, kun se på Outlander, filmer, spise god mat og være oppe lenge uten å tenke på at jeg må opp tidlig dagen etterpå. Dere får ha en fin helg!


24.11.2017 1 KOMMENTARER


et sykehus

23.11.2017 / 17:19

Hallo! Jeg er fortsatt i Verdal hos mamma, men tenker å dra hjem til Anders og pusene snart. Vi har nettopp spist seibiff her, noe jeg sjeldent spiser fordi Anders ikke liker det. Haha.. Her hjemme er mamma og broren min syk, så jeg håååper ikke jeg blir smittet! Simon har hatt omgangen også, så krysser fingrene for at jeg ikke blir smittet av det ihverfall. Isåfall så dør jeg, omgangssyken er det verste i hele verden, og en av mine største frykter er seriøst å bli smittet av det. Lol!

Nei, nå skal jeg komme meg hjem.

23.11.2017 2 KOMMENTARER


noen tips til sunnere hår

22.11.2017 / 10:00Åååh, som jeg savner langt hår om dagen! Disse bildene ble tatt i 2012 tror jeg, og da hadde jeg ganske langt hår. Desverre var det utrolig slitt etter masse farging og retting. Dere kan sikkert se hvor slitt det er på bildene også, tuppene er jo helt pistrete. Jeg rettet håret som en gal hver dag, og brukte aldri varmebeskyttende. Jeg var også dårlig til å kure det eller å bruke gode produkter til håret, så da ble det jo helt ødelagt etterhvert. Tror ikke jeg hadde klippet tuppene på flere år heller. Til slutt måtte jeg bare klippe meg kort, og det var kult i sånn... to uker. Haha! Nå derimot har jeg et sunt (iallefall nogenlunde) hår, og det er så deilig. Det er virkelig stor forskjell fra da i forhold til nå! Det kjennes.
Siden jeg har vært en mester på å ødelegge mitt eget hår i ungdomsårene, så har jeg etterhvert lært meg å ta vare på det. Derfor tenkte jeg å komme med noen tips til hvordan man tar vare på håret, og noen gode produkter. Sååå, here we go! ↓
Mine tips til et sunt hår ♥


Først og fremst så dusjer jeg håret kun en gang i uken. Jeg får ikke lett fett hår, men slik er det ikke for alle selvfølgelig. Men jeg anbefaler virkelig å prøve å dusje det så lite som mulig. Håret blir nemlig utrolig tørt og blir raskere slitt om du dusjer det hver dag, det erfarte ihvertfall jeg. Det ble veldig elektrisk, men det ga seg faktisk når jeg sluttet å dusje det så ofte. Når jeg skal vaske håret, så bruker jeg for tiden den her sjampoen, balsamen og hårkuren. Sjampo og balsam fra Redken, og hårkur fra Kerastase. Jeg liker alle produktene, de har gjort håret mitt så fint og glansfullt. Og denne sjampoen og balsamen reduserer frizzete hår, og det er et must for meg. Nå begynner jeg snart å gå tom for sjampoen og balsamen, så jeg må kjøpe ny etterhvert. Da tenker jeg å gå for noe annet, men vet ikke hva enda. Jeg har hørt at man ikke skal bruke den samme sjampoen og balsamen hele tiden, så derfor bytter jeg alltid til noe annet når jeg går tom. Når det kommer til å kure håret, så lar jeg alltid hårkuren virke i noen minutter før jeg vasker den ut. Og husk - man skal alltid starte med sjampo først, så hårkur og deretter balsam.
Når jeg har vasket håret, så lar jeg det lufttørke. Jeg føner aldri, for det sliter alt for mye på håret. Jeg pleier å ta en liten dæsj av kremen til venstre og gnir det inn i håret, spesielt i tuppene. Og så fletter jeg håret mitt i to fletter og sover med det slik. Jeg dusjer altså alltid håret om kvelden. Jeg røyter noe ekstremt, så jeg er veldig forsiktig når jeg grer det. Når jeg står opp dagen etterpå så er jeg nødt til å rette det, så da bruker jeg beskyttelsessprayen til høyre. Den er veldig god, og lukter godt! Jeg prøver å rette håret mitt så lite som mulig, men etter å ha vasket det så er jeg bare nødt. Hvis ikke ser jeg ut som et troll, helt seriøst. Haha... Jeg sover med flette hver natt, og da slipper jeg å rette det så mye om morgenen, for da er det litt bølgete og det synes jeg er fint.
Etter jeg har rettet det, så smører jeg en liten dæsj med denne håroljen inn i håret, og litt ekstra i tuppene. Og voila, slik er det jeg tar vare på håret mitt! Håret mitt er så myyye friskere enn hva det var for noen år siden. Nå for tiden prøver jeg å spare det langt, og har tenkt å kjøpt meg hårtabletter fra haircare. Alle bloggerne skryter jo så av disse tablettene, så jeg tenker å teste de ut. Hadde vært sååå gøy om håret vokste litt raskere. Jeg farget håret i slutten av august, og istad målte jeg etterveksten min. 3,5 cm lang var etterveksten, så det har vokst 1 cm i måneden ca. Jeg vil at det skal vokse raskere, men vet ikke om jeg helt har troa. Har noen prøvd det, som IKKE er bloggere? Ihvertfall, nå vises etterveksten min veldig godt. Men jeg vil ikke farge håret helt enda, er så redd det blir slitt i tuppene. Vil ikke klippe det, men må sikkert det snart uansett for å unngå slitte tupper som spiser seg oppåver.

Nok hårsnakk fra meg! Kom gjerne med noen gode hårtips om dere har det. :-)Stor forskjell på håret mitt nå, og håret jeg hadde på de øverste bildene!
22.11.2017 1 KOMMENTARER


skylder femti tusen

21.11.2017 / 22:48

Hei. Nå har jeg og Anders nettopp sett en episode av 'Punisher' på netflix. Har sett noen episoder av den serien nå, og den virker ikke så værst. Virker ganske spennende! Så den gleder jeg meg til å se mer av. Nå skal jeg se en episode av Outlander, den anbefales, veldig bra serie. Den kan sees på netflix og viaplay, mulig den finnes på hbo nordic også. Men jeg tror det bare er viaplay som har fått sesong 3 enda, da. Jeg merker at jeg er inne i en sånn serie periode nå som det har blitt vinter for fullt. Det er så vanvittig kaldt at jeg hæler ikke røre meg ut døra med mindre jeg må, så da er serietitting inne perfekt. Med litt tente lys og dyna i sofaen, seff! ;-) Kos! Jeg begynner ikke før 12 i morgen på jobb, så da kan jeg sitte oppe litt lenger også. Etter jobb i morgen drar jeg til mamma på besøk, og sover over der til torsdag. Begynner å bli en stund siden jeg har vært der, så det blir koselig.

Haha, en dag hadde vi fått brev fra staten(?), husker ikke hvor brevet var fra. Brevet var åpnet, så jeg synes det var litt rart. Jeg leste hva som sto inni, og der sto det at jeg skyldte staten 50.000 kroner. Så leste jeg navnet hvem brevet var til, og det var til en eller annen med utenlandsk navn. Denne personen hadde altså åpnet brevet sitt, for og så legge det i en annen sin postkasse. Haha, han var antageligvis oppgitt, og bare la det i en annen postkasse. Har sikkert ikke råd til å betale de 50.000 kronene, så han bare fortrenger det og slenger vekk brevet. Lol. Stakkars fyr! Nå skal jeg se serie!
21.11.2017 1 KOMMENTARER


gruer meg så sykt

21.11.2017 / 15:38

Hallo! Nå har jeg nettopp ordnet meg og spist, og straks skal jeg dra til jobb. Jeg gruer meg så syyykt til å ut, er så kaldt! Er -8 ute, og det er mer enn kaldt for meg ihvertfall. Kommer til å fryse ihjel, frossenpinn som jeg er. Hater vinteren når jeg må ut! 😣 Den er kun koselig når jeg bare skal være inne. Gleder meg til jeg er hjemme igjen, det blir ikke så alt for lenge til heller. Jeg jobber 16-20, så er bare en kort dag i dag. Nå skal jeg pakke meg inn i skjerf og votter og så komme meg avgårde. ❄

21.11.2017 0 KOMMENTARER


uken som gikk

20.11.2017 / 17:26

Uken som gikk -AKKURAT NÅ
Nå har jeg nettopp vasket kopper, satt på en klesvask og dusjet, og nå har jeg tent lys og ligger å slapper av i sofaen. Svenske hollywoodfruer står på i bakgrunnen, og jeg blir så flau over Gunilla at det gjør fysisk vondt. Haha! Jeg døøør av den dama der, hun er jo helt syk. På snakk om Svenske hollywoodfruer, endelig har det kommet en ny sesong. Woho, haha! Etter dette innlegget skal jeg se Outlander og reprisen av Åndenes makt. Anders er på jobb, så jeg er hjemme alene i kveld. Jeg har har hatt fri i dag, så har ikke gjort så mye egentlig.UKENS OPPTUR
Jeg er ferdig med alle julegavene, woho! Slipper jeg å tenke på det i desember. Ellers var det veldig trivelig da jeg var i Trondheim forrige uke!UKENS NEDTUR
Det har regnet nesten hver eneste morgen når jeg har syklet til jobb. Har vært klissvåt hver eneste dag, er rart jeg ikke har blitt syk. Haaater når det regner og blåser, da er det nesten helt umulig å sykle til jobb. Digg å sykle i motvind.UKENS CRAVING
Sjokomelk og piano yoghurt! Jeg har en sjokomelk i kjøleskapet, så den skal jeg drikke etterpå. Dere vet den brune med sugerør, tror den bare heter sjokomelk. Den er god! Piano yoghurten er den beste yoghurten ever, men KUN den lyse! Den mørke er ikke noe god, og det som irriterer meg er at nesten alle butikkene tar inn kun den mørke. Hvorfoooor? Den er jo ikke noe god!UKENS IRRITASJONSMOMENT
At det er så støvete her. Åh, det bare frister så lite å vaske. Herregud, så fort støvete det blir! Det bare legger seg overalt. Jeg må ta meg en skikkelig vaskedag her hjemme en dag igjen, jeg må bare psyke meg opp til å gjøre det. Hater å vaske.
 


UKENS LÅTUKENS TANKE 
Hmm, ingenting spesielt.UKENS INNKJØP


Klærne øverst og lammeskinnet handlet jeg i Trondheim, bodyen på det nederste bildet er fra nelly.UKENS MEST LESTE INNLEGG

''Jævlig irriterende'' er det mest leste innlegget.

20.11.2017 0 KOMMENTARER


jo, mensen er ekkelt

16.11.2017 / 21:54

Og deeer kom tante rød på besøk. Nei, så hyggelig. Not! Det er jo selvfølgelig bra at jeg får mensen, hvis ikke hadde det betydd at jeg var gravid. Og det vil vi jo ikke, haha! Jeg har ingen plager under mensen, kun litt murringer nederst i magen de første to dagene, men det er ikke vondt. Jeg blør heller ikke særlig mye, og jeg får heller nesten aldri humørsvingninger. Så sånn sett er ikke mensen så ille allikevel, det er bare ekkelt. For ja, det synes jeg virkelig det er. Altså æsj, det lukter så fælt, og ikke minst er det ekkelt alt det kommer blod ut av musa. Jeg skjønner meg ikke på jenter som skal protestere når noen sier at mens er ekkelt, for ''det er jo heeelt normalt.'' Ja, selvfølgelig er det normalt, men det er da normalt å bæsje og? Det er allikevel ekkelt. Alle bæsjer, alle spyr, alle snørrer, alle tisser - men det er allikevel ekkelt selv om det er normalt.Nok om det, æsj! Nå har jeg nettopp spist ostesmørbrød og drukket julebrus. Nam! Jeg glemte at vi hadde julebrus her, så da ble jeg glad. Nå skal jeg se en episode av Outlander, jeg har faktisk ikke begynt å sett den nye sesongen enda. Håper den er bra! Ellers så har jeg sett ferdig alt av 'Best før', det kan man se på tv2 sumo. Elsket det programmet med Linn Skåber, anbefales!
16.11.2017 1 KOMMENTARER


bow down witches

16.11.2017 / 18:56Hvor kul er ikke denne bodyen?! Fikk den i posten i går, og hentet den i dag. Jeg håååpet at den skulle passe, og det gjorde den heldigvis. Den er fra nelly, og der er størrelsene ganske fucked, så nesten alt jeg har bestilt derfra i det siste har jeg måttet returnert. Å bestille fra nett er ikke alltid bare-bare, men denne satt som et skudd. Stoffet var veldig godt også.

Ellers så tenkte jeg å vise dere hva jeg kjøpte da jeg var i Trondheim. Så her er det! ↓


Levis bukse fra Carlings. Elsker denne, satt så bra på. Kan aldri få nok av svarte bukser, haha!
 


Langermet topp fra Bikbok.
 


Adidas genser fra Urban. Helt vanlig standard genser, men jeg elsker den fordi den FAKTISK PASSER. Omg. Det er ikke bare-bare å finne gensere som passer lille meg skal jeg si dere. Alle genserne blir alltid for store eller for lange, liker ikke at genseren går under rumpa liksom, eller at den blir posete. Men denne var perfekt!
 


Adidas tights fra Urban. Ååå, denne var så fin og satt så fint på. Elsker fargen! Den er vinrød, men ser litt lillarød-ish ut på bildet.
 


Votter fra Bikbok. Jeg mistet det eneste paret jeg hadde, så måtte kjøpe meg nye fordi det blir så kaldt når jeg sykler til jobb. Disse var så fine, og akkurat slike jeg lette etter. Elsker svart puskepels.
 

Og så kjøpte jeg dette fuskepels skinnet. Jeg lette jo etter et svart et, og dette fant jeg på Rusta. Veldig fint, og veldig billig. Betalte bare150 kroner for det, og jeg synes faktisk det er finere enn ekte lammeskinn. De hadde svart juletre på Rusta også! Hadde lyst til å kjøpe det siden det var så billig, men lot være. De hadde til og med rosa juletre der, haha så gøy. Hadde jeg hatt riktig interiør og en passende leilighet, så skulle jeg seriøst kjøpt et rosa juletre. For real! Lurer på hva Anders hadde sagt om jeg kom hjem med et rosa et. ;-) Det hadde han ikke godtatt uansett, haha! 

Uansett. Nå som jeg holder på å vise dere innkjøp, så vil jeg vise hva Anders fikk i posten i dag også. Han bestilte klær fra nettet her en dag, og jeg har jo nesten gledet meg mer til klærne kom enn han. Haha! Jeg synes det er så gøy med nye klær, uansett om det er til meg eller han. 
Jeg har mast lenge om at han må kjøpe seg en fin joggebukse han kan gå med hjemme, og endelig kjøpte han den her fra Adidas. Synes den er så fin, jeg har en lik selv, bare med hvite striper. Gutter med slik joggebukse på er sååå fint, haha. Jeg elsker klesstilen til Anders, mange av klærne hans ville jeg hatt selv om jeg var gutt. Er så glad for at jeg har en kjæreste med kul/fin stil, det har faktisk mye å si for min del. Gutter som ikke har peilig på klær er så usexy synes jeg. 
 Anders jobber sent i dag, så nå er jeg hjemme alene. Vet ikke helt hva jeg skal finne på etter dette innlegget, men tror jeg skal se en film eller en serie. Eller kanskje jeg skal lese en bok, jeg har 2-3 bøker som ligger ulest faktisk. Jeg har ikke lest på lenge nå, jeg har bare ikke orket å startet på en ny bok. Jeg synes det er et lite tiltak å starte på en ny bok, jeg aner ikke hvorfor! Jeg kommer jo fort inn i nye bøker, så skjønner ikke hvorfor det er sånn. Jeg fikk en bok til jul i fjor, så burde vel kanskje starte på den. Jeg har fri i dag, så det er chill. Det er godt å være hjemme alene litt også. Meg og kattene.♥♥
Suzie som maste om å få ut tidligere i dag. Sto der å klorte på døra i en evighet, skulle jo tro hun hadde tenkt å klort seg igjennom. Vi kan ikke slippe kattene ut før etter klokken 15, for før det er husverta på jobb. Han har kontor her nede, og han liker ikke katter. Vi fikk jo nesten ikke ha katt her, kun om vi hadde dem inne. Han vet ikke at vi har to heller, haha. Så derfor kan vi ikke slippe dem ut på formiddagen. Se på dem som har like sko da forresten, høhø. Anders fikk nye vans i julegave av meg.
 Luffy the dreamieslover. ELSKER dreamies, går rundt å maser om det hele tiden. Det første han gjør når vi står opp om morgenen og går på kjøkkenet, er å mjaue etter dreamies. Han vet akkurat hvilken skap de er i, så han ser alltid på det skapet. Haha, så søt!♥Husker dere disse? Jeg så de hadde dem på 7-eleven, og måtte bare kjøpe med meg en. Jeg elsket dem her da jeg var liten! Pleide alltid å kjøpe med meg en sånn når vi skulle handle lørdagsgodt på MIX. Minner! Den er like god enda, bare liiiitt dyrere. Den kostet 16 kroner (eller så var det 13) og det var litt dyrt for denne lille flaska. Før tror jeg den kostet 5 kroner eller noe sånt. Herregud, prisene forandrer seg noe sinnsykt!

Nå skal jeg avslutte her. Kom gjerne med noen film eller serietips!16.11.2017 1 KOMMENTARER


rett i seng

14.11.2017 / 21:58

Hey. Kom hjem fra Trondheim for snart en time siden, og har nå hoppet rett i seng. Sov bare 5-6 timer i natt, så er såå trøtt. Tantene mine og bestemor hentet meg 08 i morges, og så kjørte vi rett til Trondheim. Har vært der å shoppet i hele dag, så nå er jeg sliten kjenner jeg. Skal bli godt å sove! Har hatt det veldig koselig i dag da. Det var veldig dårlig vær, så vi løp jo imellom butikkene som var ute. Snødde og regnet om en annen. Først spiste vi lunsj på Jordbærpikene, og senere kinamat til middag. Har sikkert lagt på meg 5kg i dag, haha. Var veldig god mat vi spiste på begge plassene! Fikk shoppet litt også, men mest til meg selv. Ble ikke så mange julegaver, fant bare til en. Men resten skal få penger uansett, så.

Nå skal jeg avslutte her. God natt!😴🌙

14.11.2017 1 KOMMENTARER


jævlig irriterende

14.11.2017 / 00:24

Jeg sykler hver dag til jobb, og hver eneste dag blir jeg irritert. Her er to ting som irriterer meg noe jævlig når jeg sykler:
 

1. At folk må gå midt i veien på fortauet. Istedet for å gå på siden (som man skal gjøre, slik at de som sykler kommer lettere forbi) så går de midt på fortauet. Dette skjer hver eneste dag! Jeg kommer i god fart, men må sakte ned fordi denne dumme personen går midt i veien. Lær deg å gå på siden! Åh.
 

2. Biler som ikke stopper når jeg skal over gangfeltet. Dette er noe som nesten også skjer hver dag. Jeg vet at man ikke skal sykle over et gangfelt, og at det er en lov som sier at man skal gå over med sykkelen. Før så visste jeg faktisk ikke dette, nesten alle sykler jo over veien uansett. Jeg sakter jo farten før jeg skal sykle over, men det er sjeldent noen stopper, samme når jeg går. I går så skulle jeg sykle over gangfeltet da det kom en bil, og han bare kjører slik at jeg nesten blir påkjørt. En annen dag var det en kjerring som skulle ut på veien, og jeg kommer syklende. Da jeg er rett foran henne så ser jeg at hun ikke ser seg for, og kjører nesten på meg. Det var SÅ nære på, hun måtte bråbrense. Jeg legger ofte merke til at bilister ikke ser seg for. Håper nesten de kjører på noen og må betale en fet sum til den det gjelder! SÅ irriterende og ikke minst farlig.
 Så yep, dette irriterer meg hver dag til og fra jobb, haha! Nå har jeg akkurat vasket av meg sminken, og skal legge meg om ikke så alt for lenge. I morgen skal jeg til Trondheim på julegavehandel sammen med tantene mine og bestemor. De kommer å henter meg klokken 08, så i morgen må jeg opp tidlig. Gleder meg til å dra til Trondheim, elsker å være der. Verdens koseligste by! Jeg har handlet de fleste julegavene da, mangler bare noen få. Så blir mest shopping til meg selv, haha. Skal ta med kameraet og knipse noen bilder. God natt folkens!

14.11.2017 1 KOMMENTARER


julegavetips/julegaveønsker

13.11.2017 / 10:00

Jeg har funnet litt frem litt smått og godt som kunne passet som julegaver! Jeg synes det er skikkelig vanskelig å handle julegaver, for hva skal man liksom kjøpe? Heldigvis er jeg ferdig med de fleste, men har fortsatt noen igjen. Ihvertfall, jeg har satt sammen en liten collage med julegavetips. Dette er gaver jeg ønsker meg selv! Når jeg kjøper gaver, så handler jeg alltid ting jeg kunne tenke meg selv. Synes det er veldig vanskelig når folk spør hva jeg ønsker meg, for da kommer jeg aldri på noe. Men nå har jeg tenkt litt, og her kommer noen tips, som jeg også ønsker meg selv! ↓Julegavetips og ønsker ♥ 
Lammeskinn HER ♥ Votter HER ♥ T-skjorte HER

Bok 1 HER ♥ Bok 2 HER ♥ Bok 3 HER

Kopp HER ♥ Hvite latex roser HER ♥ Ansiktsmaske HER

Nøkkelring HER ♥ Selfiestang HER ♥ Ringlys HER

Kalenderperm HER ♥ Duftlys HER ♥ Notatbok HER

Rosa kniv HER ♥ Brødrister HER ♥ Poster (50x70) HER

13.11.2017 2 KOMMENTARER


svart juletre

12.11.2017 / 17:45

Hallo! Nå kom jeg og Anders nettopp hjem, har vært å besøkt faren hans. I går var vi å besøkte bestemor og dem der, så har vært en liten familiehelg denne helga. Nå skal jeg bare slappe av! Ser det har kommet ny sesong av Outlander, så tenker å se på det. Jippi! Digger den serien, er så bra. Har ventet på sesong 3 leeenge. I går begynte vi å se på Avatar også, så skal se ferdig resten i dag tenker jeg. En av mine favorittfilmer faktisk! Jeg sjekket opp når film nummer 2 kommer, for jeg trodde det var i 2018. Men gjett når den neste Avatarfilmen kommer? I 2020!!! OMG! Ble så skuffet, aner ikke hvorfor jeg trodde den skulle komme i 2018. Har ventet på nummer 2 i åtte fuckings år! Haha...Sjekk den kule juletrekula da?! Gikk forbi den en dag jeg var på jobb, og måtte bare ta bilde av den. Sååå lekker og kul! Fristet å kjøpe noen, men tror de var litt dyr og dessuten har vi ikke noe juletre. Jeg har veldig lyst på et svart juletre, det hadde blitt så kult og hengt noen slike kuler på et svart tre, pluss noen andre fine kuler i gull og sølv. Tror det kunne blitt skikkelig fint! Desverre har vi ikke plass til en juletre siden vi bor i en leilighet med skråtak. Vi hadde sikkert hatt plass til et, men leiligheta vår er egentlig litt for liten. Da hadde vi sikkert klart og veltet juletreet, hahah! Men når vi en gang flyttet til en større leilighet, DA skal jeg ha svart juletre! Høhø. ;-) For tiden er jeg på jakt etter et svart lammeskinn, men finner ingen i butikkene. Søkte litt på nett, og fant et fint til slutt. Skal vente til jeg skal til Trondheim først, kanskje jeg finner et der. Jeg er veldig glad i svarte detaljer. Den dagen jeg får egen leilighet som jeg kan pusse opp slik jeg vil, så skal jeg ha en eller to svarte vegger i dempet sort, svart sofa og resten lyst. Og så skal jeg pynte med en eller to lyse pastellfarger for å bryte opp litt. Jeg vet sånn ca akkurat hvordan jeg vil ha det, det klør i fingrene etter å ordne det slik jeg vil ha.
12.11.2017 1 KOMMENTARER


litt lang powernap

07.11.2017 / 18:23

Nå har jeg akkurat skjært opp grønnsaker, straks blir det chili con carne til middag. Gleder meg, det er så godt og jeg holder på å sulte ihjel! Jeg våkna for et par timer siden, hehhh. Skulle bare ta meg en liten powernap etter jeg kom hjem fra sykehuset i morges, og våknet HALV FEM!!! Det ble nesten er 6 timer lang powernap det. Faen altså, men heldigvis starter jeg ikke før 12 på jobb i morgen. Tror ikke jeg får sove med det første i kveld ihvertfall, haha. Jeg har vært så trøtt i det siste, jeg vil bare sove hele tiden. Det er vel fordi mørketiden er her. Uff det blir mørkt så tidlig nå, og enda tidligere skal det bli. Høsten/vinteren kan være koselig den, bare synd det blir så mørkt. 

Haha, ledningene henger til alle kanter. Og dette skal jeg ha på i 2 dager, haha. Men er egentlig ikke så ubehagelig å gå med, er bare ubehagelig å ligge. Er redd jeg skal klare å rive dem av meg når jeg ligger. Men de er festet godt i sånn tape ting, så går vel bra. Ser ut som jeg har på meg en selvmordsbombe, lol<3 Nå skal jeg snart spise og så se på Truls ala Hellstrøm, digger det programmet. Jeg liker alltid å se på noe når jeg spiser middag, og da blir det ofte noe med Hellstrøm. Mange misliker han, men jeg diggerrr han! Synes det er litt gøy at han er så arrogant, han er det på en morsom måte liksom. 07.11.2017 1 KOMMENTARER


god morgen

07.11.2017 / 10:58

Hei, og god morgen! Jeg har nettopp vært på sykehuset for å ta på meg noen ledninger som skal måle(?) hjertet mitt. Jeg har jo en genfeil som heter lang qt-tid, er derfor jeg har de på. Skal ha de på i hele to dager, trodde det bare var en. Bah! Får håpe jeg ikke klarer å rive de av, haha. Nå har jeg nettopp spist frokost og god morgen norge står på tv’en. Jeg liker morgenen når jeg har fri, så godt å bare dra med seg dyna på stua og tulle seg inn imens man ser på tv. Akkurat når ble jeg veldig trøtt, så tror jeg skal sove litt. Dere får ha en fin dag!

07.11.2017 0 KOMMENTARER


katten angrep meg

06.11.2017 / 19:31

Hallo. Jeg er fortsatt på Verdal, men tenker å dra hjem om ikke så alt for lenge. Blir ikke så jeg sover over en natt til allikevel, jeg skal jo til sykehuset i morgen på Levanger klokken halv ti. Jeg skal jo ta på sånn EKG ledninger osv der, så da blir det så ork å dra med toget så tidlig. Jeg skal ha på disse ledningene et helt døgn, så er glad jeg fikk fri fra jobb i morgen. Vet ikke hvordan det er å være på jobb med dette på. Aner ikke hvordan det fungerer heller.


Haha, se på luringen som ligger og jakter på fugler under treet. Denne katten er så sykt fin! Ikke ofte man ser helt hvite katter. Ann-Bjørn heter katten, jeg loller! Spiste vafler til frokost i dag, nammis. Jeg elsker vafler, men helst kun når man lager oppskriften selv. Sånn ferdigpakke man kjøper i butikken er ikke særlig god, vaflene blir så sprø og det liker jeg ikke. Tjukke, myke vafler er det beste, aka bestemor sine!:-)

 Sto opp til dette her i dag, stekte kongler. Luktet fælt i hele huset! Javel, dette vi skal ha til middag i dag ja, tenkte jeg. Kongler, yummi! Lol. Neida, de holder på å skal lage noe pynt av de, så har de tørket dem i ovnen. Lukter IKKE godt.

 Over til overskriften! Denne katten på bildet over er naboen her sin katt, men pleier å komme til bestemor for å stjele mat. En dag møtte jeg henne utenfor her, og hun kom løpende mot meg. Jeg koste litt med hun, og så gikk jeg videre. Plutselig hyler hun og angriper og begynner å slå etter leggen min med labbene. Altså, WHAT? Hva skjedde liksom, hahaha! Merkelig katt, hun virket jo såå glad og kosete, og så plutselig angriper hun meg. Jaja, det var jo... koselig. Merkelig katt.Kosebuksa er på i dag og jeg har null sminke i ansiktet. Bortsett fra fuktighetskrem da, men det er jo ikke sminke og tørker jo inn i huden. NULL sminke altså, og det er så godt. Ikke at jeg bruker så mye til vanlig heller. Dere vet de jentene som sier de har null sminke på, men har på både mascara, øyebrynssminke og litt pudder i ansiktet. Null sminke du liksom. Jeg elsker å gå helt sminkefri, er så digg å kunne gni seg i ansiktet uten å tenke på at alt blir gnidd utover! Skulle ønske jeg var litt mer naturlig pen, da skulle jeg ha gått sminkefri hver eneste dag. Men det kan jeg ikke, jeg kan seriøst ikke komme på jobb helt sminkefri. Da ville alle trodd jeg kom rett fra tidenes narkofest. Jeg ser jo ut som en sliten narkoman uten noe sminke! Haha, fyfaen. I tillegg har jeg noen ekstreme groper under øynene. Har lenge tenkt på å fylle noe under der, er det noen som har gjort det før? Hjelper det mot ringer under øynene også eller? Skal sjekke det opp.
06.11.2017 1 KOMMENTARER


50 spørsmål og svar

06.11.2017 / 16:45

1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 29 år GAMMEL. Haha, jeg får nesten litt angst av å tenke på det når jeg vet hvor fort 5 år faktisk går. Jeg vil ikke bli eldre enn 24! :(((
 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Bestemor, bestefar, pappa, tanta mi og søskene mine. 
 

 3. Hvor høy er du? 1.62. Jeg har alltid trodd jeg var 1.63, men målte meg på nytt og da var jeg 1.62. Kanskje jeg har krympet, lol.
 

4. Hvilken film så du sist? En apefilm, haha.
 

5. Hvem ringte du sist? Pappa.
 

6. Hvem ringte deg sist? Mamma.
 

7. Hva stod det på den siste sms'en du fikk? Det var en varsel om at jeg har fått 480 kroner på konto. Jeg gidder ikke skrive opp meldingen, hehe.

 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg foretrekker sms om det ikke er noe spesielt, eller ikke sms, men melding på facebook. Om det haster så ringer jeg.

 

9. Hva er ditt favorittsted? I en solseng et varmt sted, foran et basseng eller havet. Send meg til syden NÅ, plz!

 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Sykehuset, legen eller tannlegen. Får alltid en dårlig følelse i meg når jeg går inn dit.

 

11. Når så du moren din sist? Det var når jeg var hjemme på besøk til henne sist, husker ikke helt når det var. For 2-3 uker siden tror jeg. 
 

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå, sånn stygg, mørk kjedelig blåfarge. Hater øyenfargen min, vil ha lysblå øyne!

 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Ingen, er ikke noe glad i julesanger. Er ikke akkurat noe jeg setter meg ned og hører på.

 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt.

 

15. Når våknet du i dag? Litt før klokken 13, var så godt å sove litt lenge i dag. Var enda drittrøtt da jeg sto opp.

 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Helt ærlig så aner jeg ikke. Jeg håper at vi har kjøpt et hus eller en fin leilighet, har et par barn og at jeg har en fast jobb jeg trives i. Og at jeg er tilfreds med livet jeg lever, det er egentlig alt jeg ber om. At jeg skal være lykkelig.

 

7. Hva skremte deg om natten som barn? Spøkelser. Det spøkte ikke, men jeg var livredd for overnaturlige barn. Og så hendte det at jeg så syner/skygger i mørket, da ble jeg livredd husker jeg. En gang så jeg en svær tarantell i mørket, husker jeg hylte og skrek. Da gikk jeg i barnehagen, og det husker jeg enda. Haha! 

 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Tror det var en video tommylife la ut, det katten hans liksom skulle sminke han. Dere må se den videoen, fliret meg ihjel.

 

19. Hva er din beste egenskap? Har jeg egentlig noen gode egenskaper? Haha, jeg kan seriøst bare komme på dårlige egenskaper. Jeg er et dårlig menneske. :( For real, liksom.

 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er ikke så veldig selvstendig, jeg må ha hjelp til å kjøpe en fuckings pære liksom.

 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Sover i trusa. Sover noen med pysj egentlig? Må være ubehagelig.

 

22. Hvor mange puter har du i sengen? 3 stk.

 

23. Hva er det rareste du har spist? Hmm, ingenting spesielt. Har aldri smakt noe uvanlig.

 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har ingen PC, låner Anders sin av og til. 

 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Barføtt inne, men selvfølgelig sokker og sko ute. Jeg går alltid barføtt inne, men med tøfler på.

 

26. Hva hører du på akkurat nå? Hører på bestemor som snakker. :-P

 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Vaniljestang! Og softis med sjokoladestrøssel.

 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Pavlovakake eller fruktsalat med krem. Yummi!

 

29. Hva er den største premien du har vunnet? Vant en svær mappe med sminkebørster en gang. Det er vel det eneste ''store'' jeg har vunnet.

 

30. Liker du kaffe? Nei, og det er jeg glad for, vil ikke ha gule tenner.

 

31. Hva drikker du helst til frokost? Vann eller appelsinjuice. Kakao er også veldig godt til frokost. Jeg spiser aldri frokost da, tar meg ikke tid til det om morgenen. Her blir søvn prioritert, haha!


 

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Ingen, tror ikke lærerne la merke til meg engang.

 

33. Kan du spille poker? Nei.

 

34. Hva har du spist i dag? Vaffler og kjøttkaker.

 

35. Nevn en historisk person som interesserer deg? Jeg må faktisk si ingen. 

 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Det husker jeg ikke, sikkert p4 eller noe sånt. Hører aldri på radio, kun når jeg sitter på bil hos andre.

 

37. Vil du ha barn? Joda, jeg vil da det. Bare ikke før om hundre år.

 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Kan svensk og engelsk.

 

39. Sover du på en spesiell side? Ja, jeg sover innerst mot veggen. På den andre siden får jeg ikke lov til å sove for Anders, haha. Han skal opp på jobb før meg, så da slipper han å hoppe over meg om morgenen.

 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng, i havet er det så mye rart. Ekle steiner, krabber osv.

 

41. Hva bruker du helst penger på? Klær! Elsker å kjøpe klær. Men mesteparten av pengene går selvfølgelig til mat og regninger.

 

42. Eier du dyrbare smykker? Nei, hater å ha på smykker, ringer etc.

 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Av reality så liker jeg Kardashians, svenske hollywoodfruer, Truls ala Hellstrøm, Hellstrøm rydder opp hjemme etc, har egentlig ikke noe favorittprogram der. Favorittserien min er helt klart Game of thrones!

 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Har ingen planer, skal ihvertfall være rolig.

 

45. Kan du stå på slalom? Nei.

 

 46. Hvordan imponerer man deg? Haha, jeg vet seriøst ikke. God humor, kanskje? Hvis jeg møter en person jeg tror er kjedelig, men som viser seg å ha rå bra humor, da blir jeg imponert.

 

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den vanlige iphone ringelyden. Vet ikke hva den heter, men dere vet sikkert.

 

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Jeg har ikke bilkortet, og jeg er 24 lol. Har nesten ikke øvelselkjørt heller.

 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En sofa.

 

50. Er du sosial? Jeg er kun sosial med de jeg kjenner, men er ikke slik at jeg møter de hver dag, nei. Jeg er ikke så veldig sosial, og har nesten ingen venner. Jeg får helt angst når noen prøver å bli kjent med meg, synes det er så sinnsykt vanskelig. Hva skal vi gjøre når vi møtes da liksom? Går ikke an å bli kjent med meg.06.11.2017 2 KOMMENTARER


hits