FB
INSTA
malinva - Mjau

er det mulig?!

19.08.2017 / 15:14

Hallo! Her har jeg hatt en drygent lang morgen, og jeg sitter enda i pysjen på stua. Våkna halv tolv, og siden har jeg og Anders bare surret rundt her hjemme. Han står nå i dusjen og synger om hvor feit jeg er, håper han kan få rævva i gir snart slik at vi kan dra på butikken. Haha! Lurer på hva kattene ''tenker'', de må jo tro dette er rene galehuset. Lol. Uansett, vi begge skal bare være rolig i dag. Har drukket tre helger på rad, så godt med ei rolig helg. Planen er å spise god mat og se på Games of thrones. I går fikk jeg endelig ut fingeren og fikk begynt å sett serien ALLE snakker om. Har kommet til episode 6 av sesong 1, så har myyye å ta igjen enda. Anders er snill og ser alt sammen med meg på nytt, så slipper jeg å se på alene. ♥ Serien virker bra, men starten har vært litt kjedelig egentlig, som forventet. Alle har sagt at den strarter litt tregt, og at det er mye å sette seg inn i. Ble et par ganger jeg ble forbanna fordi jeg ikke skjønte bæra, derfor måtte Anders forklare meg ting sikkert hundretusen ganger. Haha! At han gidder. 

Ellers så fikk jeg en litt dårlig nyhet i går. Jeg trodde jo at jeg ikke hadde arvet denne genfeilen av mamma, men jeg hadde misforstått brevet jeg fikk for en måned siden. I går fikk jeg altså svaret, og jeg har denne genfeilen. Baaaah! Faen, så sur jeg ble først. Orker ikke styre med medisiner og måtte dra til sykehuset osv, synes sånt er så ork av en eller annen grunn. Dessuten hater jeg sykehus! Følelsen jeg får av å gå inn på et sykehus er så ekkel. Skal dit til hjertespesialist etterhvert. Men slikt tar tid, så det er flere uker til enda. Vet ikke når jeg skal dit enda heller. Håper egentlig jeg slipper å ta medisiner, men vi får se. Har aldri merket noe til dette før, så er jo ikke noe alvorlig. Genfeilen heter lang qt-tid, om dere lurer. Men nååå skal vi gå til butikken, sneiks!


19.08.2017 2 KOMMENTARER


ting du ikke visste om meg

19.08.2017 / 00:53

- Jeg var aldri fan av pokemon som barn, men elskerrrr den episoden der Pikachu finner sin egen flokk. Ååå, har dere sett den episoden eller? Så søt episode! Som sagt så så jeg sjeldent på pokemon (bare av og til) men har alltid elsket Pikachu.♥
 

- Jeg føler jeg egentlig er litt følelsesløs, litt likegyldig liksom. Ikke på noen negativ måte egentlig. Men når det kommer til kjærlighet (forhold) blir jeg et følelsesvrak. Jeg har så mange følelser rundt det å være i et forhold, og kan til tider bli helt gal. Jeg kan være en veldig krevende kjæreste, og den type kjærlighet kan få frem flere mørke sider ved meg. Jeg føler det er blitt bedre med tiden da... Det handler om at jeg ikke helt klarer å stole på folk, og jeg er veldig på vakt og er absolutt ikke naiv. Jeg VET at jeg kan stole på Anders, men noen ganger ser jeg for meg helt sinnsyke ting. Dette kommer nok av mye jeg har opplevd med andre folk tidligere.
 

- Hver gang jeg leser en bok og skal bla om til neste side, så MÅ jeg sjekke flere ganger at jeg ikke hoppet over en side. Uansett om jeg er helt sikker og til og med sjekket tallet nederst i siden, så må jeg dobbeltsjekke et par ganger. En tvangstanke jeg har.
 

- Jeg liker ikke nærkontakt med andre mennesker. Men dere skulle ha sett meg med Anders og kattene. Jeg nusser, koser og klemmer dem alle tre hundre ganger om dagen. Haha, elsker dem!♥ Ser for meg den dagen jeg får barn, kommer til å være den slitsomme mora som hele tida klemmer ihjel barna sine.


- Jeg hater når gutter prøver seg. Synes bare det er så ekkelt, og iallefall hvis de prøver å ta på meg. Det er egentlig et under at jeg og Anders ble sammen, for det var egentlig ingen av oss som prøvde oss på hverandre, haha. Det var ingen av oss som likte å ''prøve'' seg. Uansett, i helga sto jeg i baren for å kjøpe en drink, og i sidesynet ser jeg en fyr som stirrer på meg. Jeg ser mot han og han skulle si et eller annet, men jeg bare betalte drinken og gikk raskt unna. Hater sånt! Hadde vært singel 4ever om jeg ble alene igjen, lol.


- Jeg lærer veldig tregt, og har vanskelig for å forstå veldig mange forskjellige ting. Med en gang jeg skal prøve å lære noe og ikke får det til, blir jeg frustrert og sint og får lyst til å gråte inni meg. Derfor gir jeg opp veldig lett.


- Jeg hater tomat. Smaker så fælt!


- Jeg tok ut navlepiercingen for 1 år siden, og har for øyeblikket ingen piercinger. Bruker i ørene noen ganger. Ellers er jeg glad jeg har tatt ut resten! Hadde i leppa en gang i tiden også, æsj.- Jeg har juvaderm i leppene. Elsker mine nye lepper, kommer aldri til å ''gå tilbake'' til mine egne! Tenker å kanskje ta litt mer også.


- Når jeg var barn/ungdom elsket jeg å spille Dogs Life og The Sims. Kunne spille i flere timer! De to var virkelig yndlingsspillene mine.


- Jeg har ingen allergier. Takk gud for det!


- Jeg blir sinnsykt sur når jeg er sulten. Jeg seriøst bobler av irritasjon over ingenting, og med en gang jeg får mat blir smiler jeg fra øre til øre. Det er ikke så mange som får se denne siden av meg, da. Er egentlig bare Anders (og noen gang vennene mine) som får se mine verste sider. Lol, stakkars.- Jeg er en optimistisk pessimist. Jeg tenker at det meste ordner seg, og har egentlig ingen store bekrymringer. Samtidig hater jeg livet litt og klager over alt mulig av og til. 19.08.2017 0 KOMMENTARER


vil bo her

17.08.2017 / 21:01

Har kommet meg hjem til Levanger igjen, og ligger for øyeblikket i sofaen og skal se en serie som heter Ozark. Har nevnt den før. Venter bare på at Anders skal legge fra seg mobilen slik at vi kan se, haha! Derfor blogger jeg imens. Når jeg var på Verdal og gikk for å ta sol, så tenkte jeg på det at jeg sa at jeg savnet å bo der. I dag savnet jeg heller Levanger, for å si det sånn! Haha! Det er så dødt i Verdal, er jo aldri folk å se ute nesten! Det er så rolig. Nei, jeg er glad jeg bor i Levanger. Her er det så koselig i sentrum, det er folk å se (ja ihvertfall sånn at det ikke ser ut som en spøkelsesby) og det er så fint her. Nå fikk jeg bekreftet for mer selv at det er her jeg vil bo. Ikke midt i sentrum hele tiden da vel og merke, har lyst til å bo på Bruborg senere! Vi bodde der for et år siden, det er så rart å tenke på! Bodde på Bruborg i over 2 år. Savner Bruborg faktisk, synes det var så koselig der. Ville blitt en fin plass å bo når vi en gang får barn.

Men nok om deeet, haha! Nå blir det serie. :-)

17.08.2017 0 KOMMENTARER


sol

17.08.2017 / 17:57

Hey. Nå kom jeg nettopp hjem fra solariumet. Været har vært bra i dag, men har vært en del skyer selv om det har vært varmt. Blir ikke brun av skyer, si! Så da tok jeg meg en liten tur til solsenteret. Fikk jeg meg en liten gåtur også, holdt på å sovne istad. Tenker å dra hjem snart til Anders og kattene, savner dem! ? Ellers har jeg ordnet meg sykkel, eller snart ihvertfall. Venter bare på at den skal bli hentet for meg. Fikk den gratis, men trengs nye slanger. Pappa skulle visst fikse det, så da ble det gratis sykkel på meg! Hadde vært fint å ha til jobb, så slipper jeg å gå i 20 minutter. Tar jo bare 5 minutter å sykle dit! Kan jeg sove lengre, høhø.

Som i går, så står det fortsatt at det er pappa som har tatt bildene, men det er meg altså. Sitter på macen til pappa, og det holder på å klikke for meg. Alt blir bare rot. Skal aldri kjøpe meg mac! Eneste mac duger til, er bilderedigering, og det er jo bra. Nei uff, jeg holder meg til pc. Nå sitter jeg ute, men skal flytte meg inn. Ble småkaldt nå! 
17.08.2017 0 KOMMENTARER


i Verdal

16.08.2017 / 21:31I dag tok jeg toget til Verdal for å besøke familien. Var her i 15-tiden, og da fikk jeg servert pannekaker med flesk. Er hundre år siden jeg har spist det, det var SÅ godt! Bestemor sine pannekaker er de beste! Jeg har ikke gjort stort i dag, været har vært dårlig så jeg har bare vært inne. Var nettopp en kjapp tur til mamma for å låne pc'en hennes. Jeg har lyst til å se på noe, men hva? Ser at Kylie Jenner har kommet med egen serie, så kanskje jeg skal prøve ut den. Hehe! Ellers tenker jeg å se på 'født narkoman' på NRK1 nettsiden. 

Som dere ser har det vært regn i dag, men imorgen skulle det visst bli fint og 20 varmegrader. Typisk, siden jeg ikke akkurat har med noen sommerklær eller bikini slik at jeg kan sole meg. Jeg tenker at det er høst nå, så hadde vært knall om vi fikk noen sommerdager til. Jeg vet ikke om det er deprimerende at det begynner å bli høst eller ikke. Vil ikke ha høst helt enda! Har jo ikke hatt noe sommer nesten. Uansett, se så fint bestemor ordner det ute! Hele hagen består av pynt og fine blomster. Så idyllisk!Se på denne rampen! Så fin katt, er egentlig naboen sin. Synes han hadde passet fint som kjæreste med Suzie, haha! Han er litt sånn kjekk, og Suzie er søt. Hadde blitt et goals-kattepar. Lool!Fikk feriegave av pappa i dag også! Vodka, woho haha! Sprit er dyrt, så blir alltid glad for å få det i feriegave. Kjøpte denne selv på tax-free da jeg kom hjem fra Danmark, og gjett hvor mye den kostet der? 115 kroner!! 115 kroner for en hel liter med sprit!!!! Sykt billig. En liter av denne på polet kostet litt over 400 kroner, så er jo nesten 300 kroner forskjell. 

Nå skal jeg spise sørlandschips med havsalt, og se på noe etterhvert. Jeg ELSKER sørlandschips med havsalt. Noen sier det smaker kjedelig, men hallooo fuck deg liksom sørlandschips er best lol. Forresten! Det står at Robert Austad (min pappa) har tatt bildene, men det er feil. Teksten bare kom etter at jeg hadde redigert bildene mine i hans lightroom.16.08.2017 4 KOMMENTARER


ferie!

16.08.2017 / 01:26

Nå har jeg ferie i to uker. Visste ikke jeg skulle få tre uker ferie (var jo i Danmark en uke), for jeg er jo ikke fast ansatt. Så det var litt gøy da, tror det blir godt! Har ingen spesielle planer, og Anders er jo nettopp ferdig med sin. Hadde vært digg å bare dratt til syden en uke, men det får vi gjøre en annen gang.

Etter jobb i kveld kom Ivan og Mona til meg. Var gøy, haha! Nå har de dratt, og jeg og Anders har lagt oss. Kjenner det skal bli godt med søvn. I morgen tenker jeg å dra til Verdal å besøke pappa og familien. Har ikke vært der siden jeg kom hjem fra Danmark! Savner Verdal litt, så tenker å bli til torsdag. Alltid koselig å komme "hjem"! 😊Ellers så skal jeg vaske leiligheten i ferien. Det trengs! Nyvasket sengklær og soverom, rent bad og nyvasket gulv. Og lukten av grønnsåpe, den følelsen! Hahaha. Jeg bare elsker at alt er rent og pent. Lol. Nå skal jeg sove. God natt! 🌙

16.08.2017 0 KOMMENTARER


slik er jeg

14.08.2017 / 23:33

På Snapchat er jeg sånn passe aktiv. Noen dager kan jeg legge ut flere snapper, og andre dager snapper jeg ingenting. Jeg legger for det meste ut ting på mystory'en. Sender private snapper til de nærmeste.
 

På Instagram er jeg ganske aktiv. Det varierer litt. Noen dager har jeg tatt flere bilder jeg er blitt fornøyd med, og da legger jeg de alle ut på instaen. Noen dager legger jeg ikke ut noen ting.
 

På matbutikken er jeg forvirret. Nå for tiden handler Anders middag, siden han jobber i matbutikk. Men jeg er ofte med, og da vet jeg aaaldri hva jeg vil ha eller hva vi trenger. Haha, skal ikke være enkelt!
 

På badet er jeg sånn passe rask. Om morgenen før jeg skal på jobb bruker jeg ca 25 minutter på å ordne meg. Da går jeg på do, kler på meg (legger alltid frem klær kvelden i forveien), pusser tennene, vasker ansiktet, sminker meg og retter håret litt. Jeg dusjer kvelden før, hadde virkelig ikke orket å dusje om morgenen. 
 

På soverommet er jeg hun som elsker å sove lenge, og bare dra seg i senga og sjekke sosiale medier på telefonen, før jeg står opp. Det er elsk!
 

På treningsstudioet er jeg aldri, haha. Jeg trenet for 4-5 år siden, og da var jeg på treningssenterer ca hver dag. Det gjorde så godt for kroppen min! Men så flyttet jeg til Levanger og sluttet på Sprek som var på Verdal. Jeg meldte meg etterhvert på 3T her i Levanger, men dro aldri. Jeg ble bare en støttemedlem. Haha, flaut egentlig. Men bah, jeg liker ikke trene med andre rundt meg!
 

På møter er jeg alltid litt nervøs, spørs hva det gjelder. Men jeg er sjeldent på møter da. 
 

På jobb er jeg alltid hyggelig. Jeg prøver å være mest mulig serviceinnstilt hele tiden, og gjøre jobben min så godt jeg kan. Jeg jobber i KID interiør om noen skulle lure. Jeg har ingen fast stilling, men får snart en 11% stilling, og det er bedre enn ingenting tenker jeg. Det er på et kjøpesenter, så da kan det være enklere for meg å få meg jobb en annen plass på senteret også. 
 

På ferie er jeg i en egen boble. Jeg elsker å være på ferie! Da føles alt her hjemme så fjernt, og jeg er i min egen ferieboble. 
 

På fest er jeg som regel litt for full. Ikke slik at jeg ikke klarer å gå eller gjør noe veldig galt liksom, men full er jeg! Haha. Jeg fester kanskje litt hardt, men så lenge jeg ikke gjør noe galt, så synes jeg det er greit. Om noen år skal jeg sikkert få kids, så like så greit å feste fra seg nå!
 

På nach er jeg alltid litt rar. Jeg er en blanding av sliten og full, men klarer fortsatt å holde det gående. De siste helgene har vi sittet oppe til 09-10 søndagsmorgen, og det blir egentlig litt drygent lenge. Men gøy hvis flere folk er med!
 

På internett er jeg ganske aktiv. Jeg blogger jo, og ellers leser jeg andres blogger. Jeg elsker å lese om andres meninger og liv, selv hvor rart det kanskje høres ut for noen.
 

På kino er jeg spent! Elsker å være på kino, og alle filmene blir så mye bedre med stort lerret og god lyd. Det er bare det at det er ingen ordentlig kino her i Levanger, lyden er dårlig og setene er ubehagelige. Kinoen på Verdal er bra, men jeg har jo ikke bil, så da må jeg ta tog. Det orker jeg ikke.
 

På Netflix er jeg av og til. Varierer mellom netflix, hbo, viaplay og popcorntime. Popcorntime er vel det jeg bruker mest. Selv om det er ulovlig, hehhh criminal.
 

På stranden er jeg sjeldent. Skulle gjerne vært der oftere, men er ingen ordentlige strender her i Levanger. Isåfall må vi ha bil. Jeg elsker egentlig å være på stranden!
 

Bak rattet er jeg ikke. Jeg har jo verken førerkortet eller bil. Enda. Jeg må virkelig få ut fingeren snart, skjemmes nesten. Jeg er jo 24 år! Men jeg tuller ikke når jeg sier jeg er ekstremt redd for å kjøre bil, så det er der problemet ligger. Jeg er så redd for å krasje! En av mine største frykter.
 

I diskusjoner er jeg hun som oftest bare blir sur, og som regel taper jeg også. Lol, haha. Havner sjeldent i diskusjoner da, det er som oftest med Anders. Da blir begge som regel sure, men Anders blir surest. Hahaha!14.08.2017 3 KOMMENTARER


noen filmtips

14.08.2017 / 17:50

Hei. Har akkurat spist middag, og nå skal jeg og Anders prøve å finne en film å se på. Det er ikke bare bare skal jeg si dere! Det den ene vil se, vil ikke den andre se - og sånn går det da. Haha! Jeg har hatt fri fra jobb i dag, og det er jeg evig takknemlig for. Jeg har nemlig ikke kommet meg helt etter helga enda, hah. Etter jeg var ferdig på jobb klokka 18 på lørdag, så dro jeg hjem å drakk med Anders og noen fler. Vi holdt det gående helt til klokka 09-10 på morgenen. Da gikk vi å la oss, og våkna ikke før åtte på kvelden!!! Omg! Var oppe noen timer, så sovnet vi igjen. Den søvnen trengtes virkelig. Stakkars Anders som måtte på jobb klokka 07 imorges. Tror jeg hadde dødd om det var meg! Neste helg SKAL vi være rolig, basta! Har drukket tre helger på rad nå, trenger virkelig en pause. Å sitte
oppe å drikke i 15-16 timer tar virkelig på kroppen.

Uansett, jeg tenkte å komme med et par filmtips til dere. Men først tenkte jeg å fortelle hva jeg synes om Annabelle 2. Jeg så den på fredag, og jeg må ærlig si at jeg ikke ble imponert. Den var ikke dårlig liksom, men ikke sånn wow bra heller. Litt kjedelig egentlig. Den første filmen var myyye bedre! Så den anbefaler jeg. Her er en annen film jeg vil anbefale dere å se ↓
The help


Dette er en film fra 2011, og den var SÅ bra! Dere må virkelig se den. Den er både trist og fin. Og veldig urettferdig. Den handler om hvordan mørkhudene mennesker blir behandlet av de hvite. De blir behandlet som søppel, og det er så fælt å tenke på at det var slik før i tiden. Det finnes jo rasisme i dag også, men vil tro det var mye værre før i tiden. Den har fått 8,1 på IMDB, og det er høy rating!
Slumdog millionaire


Denne så jeg og Anders her en dag. Jeg likte den skikkelig godt, så denne vil jeg også anbefale alle å se. En litt annerledes film, men så utrolig bra! Denne har fått 8 på IMDB. Jeg er en IMDB nerd, ser aldri filmer som er under 5 eller 6, haha. Må alltid sjekke ratingen på IMDB først! Filmen handler om to indiske guttunger som lever på gata i India, og der er det ganske sjuke tilstander kan man si. Dere får nesten se filmen!
Lion

Lion minner litt om filmen over. Det handler også om to indiske guttunger som bor på gata. Foreldrene har av en eller annen grunn kommet bort, husker ikke hvordan. Så disse to guttene lever helt alene. De må flere ganger flykte fra menn som tenker å selge dem og bruke dem seksuelt (er utrolig nok vanlig i India). Disse to søskene holder sammen, helt til den ene roter seg bort og havner på et tog. Han drar flere kilometer med toget, og roter seg helt bort. Etterhvert blir han adoptert av en mann og en kvinne, og det samme blir broren etterhvert. Dere må se selv! Veldig bra!Deadpool

Heltefilmer er vanligvis ikke min type sjanger, har aldri vært noe fan av det. Batman er bra liksom, men det er kun de filmene jeg liker. Men deadpool var bra! Den likte jeg skikkelig godt, og har allerede sett den 3 ganger. Men det var fordi Anders sovnet de første to gangene, haha! Se den!

Ellers elsker jeg alle Harry Potter filmene, Ringenes herre, Hobbiten og Avatar. Altså Avatar ♥♥♥ Gleder meg vilt til den andre filmen kommer! Nå skal jeg se film med Anders. Han har allerede startet å sett en uten meg! :(((( buhu, lol. 


Kom gjerne med filmtips som gir litt ''støkk'' i meg! Elsker triste, råe og urettferdige filmer som får meg til å føle noe. Har sett nok ''tulle'' filmer nå. Vil se en skikkelig bra en! Ellers har jeg ferie etter tirsdag, og da skal jeg bare jobbe i 4 timer. Gleder meggg!  Vurderer å se Game of thrones da. Jeg er bare nødt til å se den serien, alle snakker jo om den! Håper den ikke blir for tung for meg bare.14.08.2017 1 KOMMENTARER


bare liiiitt til

10.08.2017 / 17:40

Hallois! I dag hadde jeg en kort dag på jobb, og sluttet klokken to. Digg! Handlet litt mer sminke i dag som jeg tenkte å vise dere. Woops, nå skal jeg ikke kjøpe mer sminke på LENGE! Har brukt flaut mye penger på det i det siste. Måtte bare ha liiitt til, høhøøø!


♥ New makeup ♥Setting spray fra NYX! Jeg har lenge tenkt på at jeg trenger en slik, ihvertfall hvis sminken skal holde en hel dag. Håper denne funker bra!Denne matte liquid leppestiften elsket jeg! Såå fin farge, minner om en jeg har fra før. Disse liquid leppestiftene fra NYX elsker jeg, siden de tørker på leppene. Så slipper jeg å tenke på at noe blir gnidd utover uten av jeg vet det, hehe! Det kan være litt ekkelt hvis jeg har tørre lepper da (noe jeg ofte har), men da bare tar jeg et tynt lag med leppepomade over.Denne liplineren passet så fint med leppestiften over, den er også fra NYX.Nytt sett til øyenbrynene mine. Har en penn fra NYX til brynene som jeg er veldig fornøyd med, som jeg bruker til å forme dem med. Har brukt en mørk øyenskygge for å fylle inn, så var på tide å kjøpe noe skikkelig.
Contour set fra Viva La Diva. Mitt forrige falt i gulvet (lol) så jeg trengte et nytt, og som ikke var så alt for dyrt. Har alltid vært litt skeptisk til sminken fra Viva La Diva, men dette likte jeg! Sååå fine farger. Blushen er enda finere i virkeligheten. Ser at fargene ser litt annerledes ut på bildet.
 Nå skal jeg ikke handle sminke på en god stund, haha! Her holder vi på med matlaging nå. Eller rettere sagt, Anders lager mat. Kokken min!♥ Han er mye flinkere til å lage mat enn meg, og bryr seg mye mer om det liksom. Jeg synes det er gørr kjedelig, så jeg gjør aldri ting ordentlig sier han. Fikk nettopp kjeft for hvordan jeg skjærte opp potetene. Flirer meg ihjeeel. Vi er ingen bra team på kjøkkenet, så derfor er det som regel han som står for matlaginga. Så vasker jeg heller og sånne ting, haha. Istad bestilte jeg biletter til Annabelle til i morgen. Gleder meg så sykt! Skal se den med Mona, Ivan og Anders faktisk. Ble overrasket når Anders ville være med, han hater jo egentlig slike filmer. Jeg fikk han med og så Annabelle 1 her en dag. Synes den første filmen var ganske bra til å være skrekkfilm. Faktisk den beste jeg har sett, tror jeg. Så det gledes vilt til i morgen, haha! Nå blir det mat her straks. Så skal jeg bare slappe av og se serier resten av kvelden. Vi snakkes!10.08.2017 1 KOMMENTARER


aldri vært så trøtt

09.08.2017 / 23:24

Jeg skjønner ikke hva det er med meg for tiden. I natt sov jeg i over 10 timer, men allikevel har jeg vært trøtt i hele dag. Jeg er så trøtt for tiden, aner ikke hva det kommer av! Og nei, jeg er ikke gravid. Har kjøpt multivitaminer, i tilfelle jeg mangler noe vitaminer. Får håpe det bare er vitaminmangel av noe slag, og at trøttheten går over etterhvert. Nå har jeg ryddet litt og dusjet, og venter egentlig bare på at Anders skal komme hjem. Han er på kino og ser Dunkirk med en kompis. Etterhvert blir det senga, kjenner jeg gleder meg til å legge meg. Haha! I morgen skal jeg åpne på Kid, og jobber i bare 4 timer. Når jeg kommer hjem skal jeg se serier heeeele dagen. Dere får ha god natt/kveld!To gamle bilder fra arkivet. Savner mitt lange hååår!09.08.2017 3 KOMMENTARER


menn som alltid skal sloss

09.08.2017 / 14:00

Veldig ofte i drikkesammenhenger (alkohol seff), så legger jeg merke til at enkelte menn (om man i det heletatt kan kalle de det, så jeg kaller de heller gutter) skal begynne å yppe på seg andre mannfolk når de har fått litt innabords. Altså jeg skjønner at du får lyst til å slå ned noen hvis det er en virkelig god grunn. Som for eksempel at personen har voldtatt noen, skadet noen du er glad i eller noe slikt. Men enkelte bare angriper og lager bråk med andre for ingen spesiell grunn, eller bare filleting. Bare for å heve seg? Jeg lurer veldig, for her kan det være flere grunner. Den ene kan være at denne personen har dette som et sterkt innstinkt, nemlig å vise hvem som er ''sjefen'' og at alle andre menn skal være under han. Dette skal liksom tiltrekke damene, og det verste er at det faktisk funker på mange. Jeg vet jo av et par gutter som er slik, og jentene henger jo etter dem med hjerter i øynene.
Den andre grunnen kan være at denne personen er veldig bitter over et eller annet, og lar det gå utover andre. Da spesielt i fylla. Den tredje grunnen kan være at han rett og slett bare synes slossing er kult, og at damene blir imponerte av det. Ja, noen jenter er dumme og synes det er coolt. Men oppegående kvinnfolk synes dette bare er barnslig og teit. Jeg haaaater når voksne menn skal sloss i fylla. Altså grow opp! Det er ikke kult, det er bare jævlig avtennende. En ekte mann styrer unna slossing. Sånt er det bare overfulle 16 åringer som holder på med. Herregud så lei jeg er av sånne som ''ååh jeg skal banke han og han og han''! Kan ikke folk bare være kul liksom.

Det var dagens lille utblåsning. Hah! Nå skal jeg straks stikke på jobb. Ha en fin dag!


09.08.2017 3 KOMMENTARER


jeg er tragisk

09.08.2017 / 01:29

Okei, jeg føler meg litt tragisk nå, haha! Klokka er kvart over ett på natta, og her har jeg spist en hel pose med popcorn og blitt sentimental etter å ha sett på videoer av bryllup. Altså loool. Det var HER inne jeg så videoene forresten. Jeg gadd ikke se serier, og nå skal jeg gå og legge meg. Skal dra med meg vifta på soverommet. GUD så varmt det er! Ihvertfall tidligere i kveld. Det er så rart at det er helt mørkt ute om kveldene nå. Det lukter høst i lufta, så det merkes at den er på vei. Ååå, vil ikke gi slipp på sommeren helt enda. Synes denne sommeren har gått sinnsykt fort. Anyways, legger ved noen sommerlige bilder imens vi snakker om sommer!Nå skal jeg komme meg til sengs. God natt! De fleste sover vel allerede.

 

09.08.2017 1 KOMMENTARER


nye favoritter

08.08.2017 / 22:36

Hei! I dag har jeg hatt fri fra jobb, og jeg sov til klokken halv tre i dag. Woops! Men jeg trengte virkelig all søvnen jeg kunne gå. Derfor får jeg ikke sove riktig enda, men det gjør ikke noe, for jeg starter ikke på jobb før klokke 16 imorgen. Jeg har akkurat sett noen episoder av Sex and the city, og har stappet i meg en hel ekse med druer.

Over til overskriften! Jeg tenkte å vise dere 3 nye produkter innen skjønnhet som jeg ELSKER. Det første er denne shampoo, balsam og hårkuren. ↓
New favoritesDenne shampoen, balsamen og hårkuret kjøpte jeg da jeg var i Danmark. Håret mitt var helt forferdelig! Det floket seg, vart ekstremt tørt og ''oppblåst''. Jeg tenkte jeg var nødt til å kjøpe ny shampo ++ til håret, da jeg gjorde det. Jeg har egentlig ikke så mye tro på at den eller den shampoen/hårkuren skal gjøre underverker på håret. Men altså HALLO! Håret mitt ble umiddelbart glattere og føltes ikke slitt i det hele tatt. For meg er det viktig at håret er glatt, og ser mest mulig glansfult ut. Det hjalp denne shampoen, balsamen og hårkuren virkelig meg med. Skikkelig fornøyd med disse. Når de her er brukt opp, skal jeg kjøpe en annen type. Jeg har hørt at å bruke samme shampoo og hårkur hele tiden, kan ødelegge håret. Stemmer det?
 Det andre nye produktet jeg er så fornøyd med, er denne leppepomaden. Jeg kjøpte den på en klinikk, men kan bestilles flere steder. Denne elskerrrr jeg! Etter å fått vite at lypsyl egentlig tørker ut leppene, har jeg gått over til denne. Føler den gjør underverker for leppene mine allerede! 

Det var mine nye favoritter. Love them! Nå ligger jeg egentlig her å bare kjeder meg. Jeg har så lyst til å se på en serie, men aner ikke hva jeg skal se på. For et års tid siden så jeg va masse serier, og nå imens jeg har ventet så lenge på sesong, så har jeg liksom glemt så mye. Har liksom glemt store deler av forrige sesong, og er så gidd å se så mye på nytt igjen. Shameless er en chill serie da, så tror jeg faller på den. Så Orange is the new black i går, men synes egentlig serien er kjedelig. Så tenker jeg på om jeg skal gi Game of thrones en sjangse da. Jeg er redd den serien blir litt for ''tung'' for meg. Men absolutt alle snakker om serien, så burde vel ha startet å sett på jeg også. Kjedelig når folk snakker om hvor syk serien er, så da blir jeg nysgjerrig haha!Disse tøflene elsker jeg! Jeg kjøpte dem på ebay til rundt 80 kroner (fri frakt) og trodde helt ærlig de ikke skulle vare særlig lenge. Men de er så gode som ny, og er SÅ behagelig å gå med. Er helt avhengig av dem hjemme. De er jo så fine og!I dag er jeg helt sminkefri. Elsker sminkefrie dager, synes det er så digg å ha ingenting i trynet. Når jeg ikke skal utenfor huset så gidder jeg ikke sminke meg, men kan fint gå sminkeløs til butikken liksom. Ser jeg har verdens største poser under øynene da, fint! 
08.08.2017 1 KOMMENTARER


avhengig av lypsyl

08.08.2017 / 14:00

Nå skal jeg fortelle dere en litt rar ting. I går da jeg var hos hun damen som gjorde leppene mine, så sa hun at leppene mine var litt tørre. Hun sa jeg burde kjøpe en god leppomade der, eller på apoteket. Jeg sa at jeg hadde lypsyl, men da ristet hun bare på hodet og sa at lypsyl ikke er bra, og at det faktisk kan være avhengighetsskapende og bare tørke ut leppene mer. Det visste jeg faktisk ikke, så jeg søkte litt rundt på google. Der ser jeg flere har skrevet at de er blitt skikkelig avhengig. Hvis de ikke tar på lypsyl så blir leppene tørre, og det eneste de tenker på er å ta på mer lypsyl. Haha, akkurat slik er det for meg også. Jeg trodde bare at leppene mine var veldig tørre på grunn av sola eller noe sånt. Men det viser seg altså at det er et uttørkende middel i lypsylen som gjør leppene enda tørrere etterhvert. Farsken altså, dette skulle jeg ha funnet ut for lenge siden. Nå har jeg ikke tatt på lypsyl på en stund, og det eneste jeg seriøst tenker på er å skrive ferdig dette innlegget fort slik at jeg kan reise meg for å gå å ta på mer. Hater å ha tørre lepper! Nå har jeg kjøpt en annen da som ikke skal tørke ut leppene mine, så håper den virker. Skal prøve å la være å ta på så mye, og heller ta på 2-3 ganger om dagen bare. Har vært avhengig av lypsyl i et år nå, ikke rart at leppene mine har vært så tørre som de har vært. Haha, høres ut som jeg er en narkis. Men det er seriøst ekkelt! Samtidig føles det ubehagelig å ikke ha noe fukt på leppene.

Kjøpte iallefall en leppomade fra Tromborg, og den hjelper virkelig. Den glinser ikke, og lukter veldig godt. Ellers har jeg bestemt meg for at jeg skal fylle litt mer i leppene. Første dagene var jeg fornøyd, men det var på grunn av hevelsen. Når den gikk ned, så så jeg ikke sååå stor forskjell. Altså leppene har jo blitt større, men vil ha liiitt større. Nå jeg kan fylle i mer vet jeg ikke, men har hørt at man må vente i 3-4 måneder. Skal høre med hun damen når jeg skal på ettersjekk en dag. Hun jobber faktisk i Levanger av og til også, så det er jo perfekt! Da slipper jeg å dra til Trondheim. 

et par bilder fra lørdag

Ellers da? Fått med dere den nye sangen av Sophie Elise? Selv synes jeg den var helt grei, men ikke noe jeg kommer til å høre på. Synes ikke den va råbra akkurat. Hadde håpet hun skulle komme med eget TV-show. Virker ikke som sangen ble særlig godt tatt imot og at det var mye rasisme. Har ikke fått med meg noe av det. Egentlig så elsker jeg å bare være off internet for en halv dag eller mer, og bare drite i alt dramaet som foregår der. Uten internett hadde aldri alt kroppshysteriet startet. Eller mye annet. Jeg fikk så dårlig selvbilde av så mange perfekte brukere på instagram/facebook/whatever at jeg gidder nesten aldri scrolle igjennom noe mer. 08.08.2017 8 KOMMENTARER


tattoveringene mine

08.08.2017 / 12:00

Jeg vet jeg har blogget om tattoveringene mine før, men det er noen år siden nå. Jeg tenkte å vise dere alle på nytt, og fortelle hva jeg synes om dem nå i ettertid. Her kommer den første!
Stjernene på skuldrene tok jeg for mange år siden. Det som er på armen er bare sånn klistermerke-tattoo som faller av. Bare testet det. Uansett, disse tattoveringene tok jeg som 16 åring i Thailand. Jeg hadde sett ei jente på nettby en gang at hun hadde en stjerne på hver skulder. Og jeg syntes det var sååå kult! Så da tattoverte jeg meg da. Heldigvis var tattovøren veldig flink. Hadde vært kjipt om sjernene var skjeve og rett og slett dårlig tattovert. Jeg kunne nok gjerne ha fjernet dem, men samtidig er jeg så vant med dem. Har jo hatt de i 8 år! Husker jeg var stolt over disse altså. LOL!Tatto nummer toDisse to tattoveringene tilhører hverandre. Men på en måte så er det jo to tattoveringer. Det er av Ariel som holder et anker. Denne tok jeg i Bulgaria (Sunny beach) og var nesten nettopp blitt 20 år. Jeg ELSKET tattoveringene, og angret ikke et sekund. Nå derimot har jeg lyst til å fjerne den, og heller ta noe annet. Noe litt mer ''rolig'' og dust i svart-hvitt. Den knallrøde Ariel tattoen angrer jeg litt på, den lyser opp og jeg føler ingenting passer, spesielt ikke ''pen'' klær.. På denne tiden trodde jeg at jeg hadde funnet min klesstil, og det var litt sånn rocka-ish. Og da digget jeg tattos. Jeg elsker fortsatt litt rocka/mørkeres stil. Jeg elsker fortsatt svart hår, en rocka stil uten at det blir for mye og tattoveringer. Jeg skulle ønske jeg tok noe mer classy, men samtidig kult. Og ikke Ariel med en knuckle rundt halsen liksom. Lol.
Tatto nummer tre


Denne tok jeg i 2014, og jeg angrer allerede. Lol! Hvorfor måtte jeg ta noe så ''hardcore''? Men samme som alle andre, så er jeg blitt vant med denne også. Så den plager meg liksom ikke heller. Men som sagt, jeg hadde ikke hatt noe imot å fått den fjernet. Jeg er ikke så glad i tattoveringer lenger, skulle gjerne hatt 1, men ikke mer enn det. Men sånn er det. Sånn går det når man er ung og dum og absolutt skal tatovere seg. Haha! Litt rart å tenke på at jeg har brukt over 15.000 kroner på tattoveringer. Også som jeg egentlig ikke vil ha. Loool så dum jeg er.

Det var alle tattoveringene mine. Fortell meg gjerne hva dere synes om dem! Skulle jeg ha fjernet dem? På snakk om mørkt hår over her. Nå er hårer mitt blitt bleket så mye av sola at det har blitt brunt. Jeg savner mørkere hår sånn! Altså mørkbrun/svart er min farge. Alltid vært! Elsker svart hår. Jeg har dårlige erfaring med å farge det selv hjemme, så jeg tenker å bestille frisørtime så fort jeg har råd. Takler ikke denne hårfargen mer! Blir så misunnelig når jeg ser andre med svart hår. Haha! Når jeg farger håret selv, så holder fargen bare i en måned, og så begynner fargen å gå ut. Enten er det noe rart med håret mitt, eller så suger selvfargings hårfarger. På tide å dra til en frisør. Tenkte forresten å vise dere min nye favoritt shampoo, balsam og hårkur, som jeg kjøpte da jeg var i Danmark. Et innlegg om det kommer! :-)

08.08.2017 4 KOMMENTARER


pjuh

08.08.2017 / 00:00

Jeg kjenner jeg enda er sliten etter helga. Der var jo torgfest her i Levanger, og da er det myyye folk som drikker. Vi bor jo midt i byen, så det kom jo folk innom hele tiden. Jeg ble litt vel full og husker ikke alt fra hele kvelden/natten. Haha! Var oppe til klokka 09 på morgenen, skjønner ikke at jeg holdt ut! Men sov jo lenge dagen før da, så. Var gøy iallefall! Gøy når så og si hele Levanger drikker, da skjer det mye rart! I dag var jeg på jobb, men i bare fire timer. Heldigvis! Var småsliten i dag også, men gikk helt greit. I morgen har jeg fri, så da skal jeg ta igjen litt tapt søvn. Skal bli så sykt godt! Skal ikke feste på en liten stund nå kjenner jeg, festet jo sist helg og.

Nå tenkte jeg å se sesong 1 av Sex and the city faktisk. Jeg elsker den serien! Husker jeg så alle sesongene på rappen for fem år siden. Digger Samantha, haha! Ellers har jeg faktisk ferie snart, det gleder jeg meg til. Da skal jeg hjem å besøke familien litt. Føler jeg er der litt for sjeldent siden jeg ikke har bil. Er så stress med tog synes jeg. Ellers skal jeg rundvaske leiligheten, høhø. Vasket her rett før vi dro på ferie for 3 uker siden, så en vask trengs virkelig. Bah, jeg hater å vaske. :((( Jeg gidder ikke be Anders om hjelp heller, for har suuuger seriøst. Hahaha. Han kan heller lage mat, for det er dritkjedelig synes jeg. Hadde jeg tjent masse penger, så skulle jeg ha ansatt en vaskehjelp som er her et par ganger i uken. Omg det hadde vært digg! Og vi er bare to stykker liksom, men vasking er så gørr kjedelig. Tenk hvordan det blir når jeg en gang får barn?! Vet ikke om jeg hadde klart meg uten vaskehjelp haha. Nå skal jeg avslutte her.. Skal drikke cola og se serier resten av kvelden. :-)Har ingen bilder å dele, så deler bare et random et fra da jeg var i Danmark


08.08.2017 0 KOMMENTARER


på besøk

04.08.2017 / 23:34

Nå kom jeg og Anders nettopp hjem fra Verdal. Vi har vært å besøkt mamma i dag. Trivelig! Jeg synes alltid det er trivelig å komme hjem til Verdal hos familien. Tenker å ta meg en tur dit snart igjen når jeg har ferie. Haha, nå høres det ut som om det er en amerika reise, men det er jo bare 15 minutter med bil/tog. Av og til tar jeg meg selv i å savne å bo på Verdal. Faktisk så har jeg tenkt tanken flere ganger i det siste. Jeg savner litt å bo på Ørmelen, der jeg kommer fra. Er litt skuffet over meg selv for det haha, trodde jeg elsket å bo i Levanger. Jeg gjør jo forsåvidt det også, da. Men allikevel... Anders vil ikke flytte til Verdal uansett han da, så vi blir på Levanger uansett. Føles ut som om jeg nettopp innrømmet for meg selv at jeg har lyst til å flytte tilbake, haha. Jeg skal fortrenge tanken og tenke at Levanger er min plass.

I dag våknet jeg veldig sent, hadde jo fri fra jobb. Våknet rundt to på dagen, så får nok ikke sove før langt på natt. Lenge siden jeg har sovet så lenge, men det føltes som om jeg virkelig trengte det. Var stuptrøtt klokken to også! I morgen er det torgfest her i Levanger, så da blir det drikking. Hadde egentlig tenkt å bare droppe det, men ble ikke slik allikevel. Hadde vært plagsomt å måttet sitte inne edru og hørt på alt bråket, torget ligger jo 30 meter unna leiligheten. Så da får man tvinge seg selv til å drikke da, har egentlig ikke noe lyst. Men sånn er vel livetttt, lol! Uansett, jeg har ingen bilder å dele, så tenkte å dele noen fra da vi var i Danmark. En dag så gikk vi på taket på kirken i Ribe, det var litt kult. Da så vi over hele Ribe nesten, det var veeeldig høyt. Følte jeg ble svimmel på toppen nesten.
Se så fint!
Det var ganske bratte trapper, i tillegg til at de var veldig smal. Var vanskelig hvis noen skulle motsatt vei, ble ganske trangt. Litt ubehagelig, var glad når jeg kom meg trygt ned igjen. Haha!

04.08.2017 1 KOMMENTARER


høstfølelse

03.08.2017 / 00:04

Hallo. Nå sitter jeg å ser på en film som går på tv3, men helt ærlig så skjønner jeg ingenting. Haha, typisk meg å ikke skjønne noen ting. Og jeg tror at jeg har lyst til å begynne å se game of thrones. Heeeh, kan jeg bare glemme, hadde garantert ikke skjønt en dritt. Jeg er en person som ikke skjønner ting, det er så kjedelig! Jeg har skikkelig høstfølelse i kveld. Tenk at nå er sommeren snart over, den har bare flydd forbi. Føler jeg ikke har fått noe ut av den denne gangen. Herregud for en kjedelig sommer, huff. Har akkurat stappet i meg en hel eske med jordbær da, slik at jeg får litt sommerfølelse.

Jeg gleder meg faktisk litt til høsten. Synes det er koselig når det blir mørkt på kvelden, det kommer nye sesonger av programmer jeg ser på TV, jeg kan tenne lys og drikke kakao uten å koke ihjel. Er så glad for at jeg har lært meg å like høsten! Vinteren er jeg ikke like glad i, men kan være koselig den og. Nå skal jeg avslutte her, og så skal jeg legge meg om ikke så aaalt for lenge. 
03.08.2017 2 KOMMENTARER


innkjøpene fra Danmark

31.07.2017 / 20:52

Hei. Nå har jeg og Anders kommet hjem. Eller, kom hjem for noen timer siden. Etter å ha vært i Trondheim i dag stakk vi innom en tur til svigermor og spiste pizza. Pizzaen på skogn var skikkelig god! Jeg og Anders hadde egentlig planer om å bli litt i Trondheim for å se i butikker og spise der, men det droppa vi. Etter å ha vært hos klinikken og fylt på leppene, så følte jeg meg IKKE så fin, for å si det rett ut. Leppene ble veldig røde og hovne, så jeg ville ikke akkurat gå rundt blandt masse folk. Anders var ikke giret på å gå i butikker uansett, så da tok vi toget tilbake igjen. Og bra var det, hvis ikke hadde jeg sikkert kjøpt et eller annet. Skal ikke bruke penger på leeenge nå, føler virkelig jeg shoppet nok i Danmark. Mat og regninger er det eneste pengene mine skal gå til, haha. Meen - her er innkjøpene fra Danmark! ↓Jeg kjøpte en svart Kari Traa jumper også og en helt vanlig bukse fra bikbok, men det glemte jeg å ta bilde av. Ikke at det var så viktig, var helt vanlige plagg liksom. Nike crop-genseren synes jeg var så kul, elsker den! Den øverste jeans'en kjøpte jeg på Monki, og det er en litt baggy bukse, samtidig som den er stram. Ble så sykt fornøyd med den! Litt sånn 80-talls. Har lenge lett etter en slik Levis bukse, men har aldri funnet en. Synes denne lignet litt på Levis faktisk. Den andre buksa er fra bikbok, og den har jeg en helt lik av fra før faktisk, bare med lavere liv. Denne over er en høytlivsbukse, synes den er mye finere enn den andre med lavt liv. Synes høytlivsbukser passer meg mye bedre, får liksom frem det lille jeg har av former litt bedre. Mac sminken handlet jeg på taxfree'en. Fikk litt sjokk når jeg skulle betale, for det ble 1200 tilsammen. Hehhh, wops. Jaja, dette er sminke jeg kommer til å bruke ofte. ELSKER leppestiftene, spesielt den brun-beige ish fargen. Teddy velvet heter fargen, og er tydeligvis veldig populær. Skjønner jeg godt, fargen er dødsfin! Resten er highlighter, foundationpudder, lipliner og en dekkestift. Elsker mac sine sminke. En smule dyrt, men så verdt det. NYX og Mac er de eneste merkene jeg kjøper leppestifter fra btw. De har så matte, fine farger. Jeg hater at leppestiftene glinser. Det rosa cola glasset fikk jeg gratis på Mc' donals, haha. Det var det eneste ''innkjøpet'' som ble med meg hjem da vi var i Tyskland. Fant seriøst ingenting der, bare et glass liksom haha. Skal sier at jeg ble skikkelig fornøyd med glasset da! Hadde faktisk kjøpt dette om jeg fant det før.


Nå skal jeg slutte å jabbe. Skal ta meg litt mat og en dusj etterpå. Så skal jeg gå på badet og se på de nye, fine leppene mine. Haha! Etter at hevelsen har gått ned litt så liker jeg dem skikkelig godt. Hun dama som fikset de sa at i første omgang fyller de inn veldig lite, nesten så lite at det ikke vises. Jeg synes absolutt ikke dette var lite jeg, da. Så jeg kommer ikke til å fylle på mer med andre ord, slik hun kanskje trodde. Altså, jeg vil jo ikke ha svære lepper heller liksom. Vil at de skal se naturlig ut, og det synes jeg hun fikk til veldig bra. Leppene mine var jo skjeiv i utgangspunktet, så det vil de jo forsette å være. Men synes ikke det vises noe bedre enn det gjorde før. Ble fornøyd! Men jeg kommer ikke til å fylle på mer før om et års tid, da produktet mest sannsynligvis har gått ut. For det er slik at kroppen bryter ned dette stoffet, og det er egentlig helt greit. Da kan jeg bestemme selv om jeg vil fortsette med dette eller ikke.
31.07.2017 2 KOMMENTARER


endelig skal jeg faktisk gjøre det

30.07.2017 / 20:09

Hei! Nå ligger jeg i sofaen og daffer. Hadde fest her i går, så er ganske sliten i dag. Har ryddet litt og vasket gulvet, skjønner ikke hvordan det er mulig å bli så skittent etter en fest! Alle går jo inn med skoa på, ah irriterende. Har en stooor haug med koppvask på kjøkkenet, men kjenner at jeg rett og slett ikke gidder ta oppvasken enda. Var meningen at alle skulle få plastkopper i går slik at det ikke ble så mye koppvask, men neida. Alle tar seg glass uansett, haha. Ser virkelig ikke ut på kjøkkenet, så kjenner jeg må ta den forbaska koppvaksen snart. Klarer ikke rot, som dere sikkert har fått med dere før. Heh! Kvelden i går var helt grei, egentlig så kjedet jeg meg litt. Det er sjeldent jeg kjeder meg når jeg drikker, men i det siste så har jeg gjort det. Er så lei av drikking egentlig, men samtidig så er det kjedelig å bare sitte hjemme i helgene. Før var jeg veldig slik at jeg snakket masse med alle og var veldig sosial når jeg var full, men nå gidder jeg ikke lenger nesten. Styrer musikken litt, drikker litt, valler rundt i stua og småprater litt og vet ikke helt hva jeg skal finne på haha. Uff nei, men jeg synes alt er kjedelig for tida. 

Meeen til overskriften! På fredag bestilte jeg meg time til leppeforstørring, skal altså ta juvaderm i leppene. I morgen klokka halv 12 har jeg time i Trondheim hos injekssjonsspesialisten, som ligger rett ved torget. Jeg har leeenge hatt lyst til å ta restylane, eller juvaderm som det nå heter. Har så lyst på litt mer ''plumpy'' lepper! Så nå hadde jeg råd, så da bestemte jeg meg for å gjøre det. Jeg skal jo såklart ikke fylle i kjempemye, men bare litt. Gleder meg sånn til å se resultatet! Den første dagen/dagene vil leppene sikkert ikke se så fine ut, såklart. De som jobber på klinikken skal visst være veldig flinke, og venninna mi har også fylt på leppene der. Resultatet ble bra, derfor falt valget på dem. Håper det blir bra! Nå skal jeg avslutte her og gjøre ingenting videre resten av kvelden. Innlegg om hva jeg kjøpte i Danmark kommer forresten i morgen eller i overmorgen, har ikke hatt tid til å lage det enda.

30.07.2017 0 KOMMENTARER


witcher er viktigere enn meg

27.07.2017 / 22:27

Har akkurat laget den største bollen med fruktsalat ever, haha! Anders hadde lyst til at jeg skulle lage det, så da ble det sånn. Jeg elsker jo fruktsalat! Næm. De siste to dagene har det vært fryktelig varmt og tungt i lufta i trøndelag. Lufta har vært så tung at jeg har hatt vondt i hodet både i går og i dag. Å drikke masse vann er virkelig alfa omega. På jobb i dag kjente jeg at jeg begynte å få vondt i hodet igjen, så jeg drakk et par glass vann og etter det gikk hodepinen over. Vann har virkelig alt å si på slike varme dager. Det frister i dusje hele tiden, men det er det lite vits i. Blir jo like klam og svett rett etterpå, haha. Jeg har vært veldig sensetiv for lys de siste to dagene. Alle lys og farger virker så mye sterkere, vet ikke om det har noe med varmen å gjøre? Jeg så på facebook at netflix hadde fått en serie som het Ozark, synes den så veldig interessang ut. Noen som har sett? Den har fått hele 8,9 på IMDB, det er sykt bra! Tenker å få med meg Anders å se den i kveld. Jeg har fri i morgen, så kan sitte så lenge oppe jeg vil. Jippi! Anders spiller Witcher, men skal prøve å få han til å slå det av. Han spiller det seriøst HELE tiden, bruker aldri tid med meg. :(((( Haha, tuller bare. Synes spillet virker bra selv. Gleder meg til serien kommer på netflix, det tror jeg blir bra! Elsker fantasi serier/filmer. Tror det er en serie jeg kan like veldig godt. Nå skal jeg se om jeg får han til å legge vekk PS-spaken for en liten stund. Skulle jo tro han var forelsket i Gerald (som fyren i spillet heter) lol.27.07.2017 0 KOMMENTARER


bilder fra København

26.07.2017 / 13:45

Hallo! I natt sov jeg i 10 timer, så i dag er jeg helt uthvilt. Så godt! Trengte virkelig de timene med søvn, kunne lett sovet enda lenger og. Jeg tenkte å dele litt bilder fra København før jeg drar til jobb. Vi dro til København på mandag og sov på hotell en natt. Måtte stå opp 06 om morgenen på mandagen fordi vi skulle kjøre inn til København rundt 07, slik at vi fikk mest mulig tid der. Tar rundt tre timer å kjøre dit fra Ribe, så var fremme i ti-elleve tiden. Satte bare bagasjen på hotellrommet, og så gikk vi i byen og shoppet. Gikk i butikkene fra tolv til fem på ettermiddagen, og så gikk vi til tivoliet for å møte de andre. På de fem timene hadde jeg kun spist en pølse og drukket en halv cola, i tillegg til at jeg hadde sovet bare fem timer om natta. Jeg var så sliten at jeg trodde jeg skulle knekke sammen, haha. Så jeg og Anders gikk å spiste på en resturant i tivoliet, og når vi var ferdig var klokken plutselig blitt sju. Det høljregnet i tillegg, så vi gikk tilbake til hotellet igjen. Vi hadde kjøpt oss pass også til 300 kroner, bah! Ble ingen karuseller på oss, de andre gikk tilbake til hotellet de også. Fristet ikke så veldig å ta karuseller i plaskregnet. Litt dumt, hadde gledet meg til å være på tivoliet, men sånn er det.Altså det var jo shoppingheaven i København! Det var sååå mange butikker nedover hovedgata, og mange av butikkene var veldig store. Ble helt forvirret, fikk jo ikke med meg alt. Så vi gikk et par timer i byen dagen etterpå også før vi reiste hjem. Vi hadde ikke bestilt hotellfrokost, så derfor spiste vi frokost på en cafe siste dagen. Jeg bestilte brunch som hadde litt av alt som pannekake, minipøle (som jeg ELSKER), frukt, egg og bacon osv. Det var seriøst den beste frokosten jeg har hatt på lengeeee! Helt vanvittig god, yummi. Ligger bilde av frokosten på instagram om dere vil se. Haha!Hvor søte sko, hææ? Skal kjøpe sånne til min fremtidige babyjente, om jeg noen gang får en jente da. Hihi! ♥


Var masse kul graffiti i byen. Altså hvordan får de det til?!
Jeg hadde gledet meg sånn til å ta disse dessene, men kjente at jeg ikke maktet å stå i den evig lange køen når jeg var såpass sliten. Jeg har tatt dem en gang før da, og det var så kult å se så mye av byen! De går skikkelig høyt opp. Jeg viser bilder av shoppingen i et eget innlegg i morgen, nå har jeg ikke tid. Er så fornøyd med alt jeg handlet! Ellers har jeg hatt en fin tur med familien, har hatt det veldig gøy. Det er aldri kjedelig med familien min, de har masse humor og det har ikke gått en dag uten at jeg har fliret ihjel meg. Haha!26.07.2017 1 KOMMENTARER


home sweet home

25.07.2017 / 23:02

Nå har vi landet på norsk jord igjen, og ligger nå plantet i sofaen. Har pakket ut av kofferten og hentet kattene på Verdal. Ser ut som kattene har hatt det bra hos bestemor, men tror de synes det var godt å komme hjem, og at de endelig kan være ute. De har vært kun inne hos bestemor for at de ikke skulle rote seg bort, så tror de satte pris på å få komme ut igjen, haha. De virker litt forvirret akkurat nå egentlig, men går vel seg til. Det var godt å komme hjem ihvertfall, er helt sykt sliten. Var oppe klokka 06 i forrigårs for å kjøre inn til København, og oppe 08 i dag. Har fått bittelitt for lite søvn og så har vi jo gått masse i København, og det merkes på kroppen. Tror seriøst jeg aldri har vært så sliten før, spesielt i går. Var så sliten etter å ha gått 5 timer i byen på shopping at jeg trodde jeg skulle svime av. Så nå var det godt å sette seg ned. Gleder meg vilt til å finne senga, og heldigvis starter jeg ikke på jobb før klokka 16 imorgen. Skal sove lenge! Skal bli så godt å sove i egen seng i natt, herregud det gledes haha! Nå skal jeg avslutte her, så skal jeg snart legge meg. Deler litt fler bilder fra turen og innkjøpene imorgen. :-)

25.07.2017 0 KOMMENTARER


legoland og forskjellsbehandling

22.07.2017 / 17:53

Hey. I dag har vi vært i Tyskland for å shoppe litt, og kom hjem for en time siden. Jeg fant ikke en dritt, haha. Kanskje likeså greit, er sikkert masse å shoppe i København. Vi var i Flensburg, og for å være ærlig er ikke shoppingen såå bra. Jeg fant som sagt ingenting fint. Bare fine klær som var ment for gutter, og de blir jo seff alt for store. Jeg og Anders gikk for oss selv, og gikk innom en del skater-ish butikker. HVA er greia med at klærne til guttene er såå kule, og jentenes avdeling SUGER. Bare sånn kjerring klær med blomster og dritt. Faen altså. Ingen kule hoodies eller t-skjorter i jentestørrelser. Irriterer meg så jævlig. Fant en drit fet trasher hoodie jeg har siklet lenge etter, men den finnes ikke til jenter. Så den ble alt for stor, selv størrelse S. Synes det er forskjellsbehandling jeg at til gutter blir det produsert kule klær, imens damene blir det laget ''kjærring'' klær til. BUHU! :((( Jeg vil ha kule klær, ikke med blomstermotiv og blonder! Hah, åh. Uansett, jeg gadd ikke knipse noen bilder i dag, så deler noen bilder fra legoland i går.Jeg brukte over 100 kroner på å prøve å vinne en sånn bamse på bildet over. Så søt! Men det var utrolig vanskelig å vinne. Dritt! Haha, hadde så sykt lyst på en sånn. Barnslig, I know! Men se på dem daaaa.
Det ble vanvittig lang kø på alt utover dagen. Jeg lurer på hvor lenge vi ventet i kø til sammen, sikkert over fire timer. Minst. Og så varer karusellene i sånn ett minutt. Egentlig ikke verdt det i det hele tatt. Legoland er jo mest for mindre barn også, så sååå gøy var det ikke. Tivoliet i København er mye morsommere! Der er det litt sykere karuseller også. Så gledes til å dra dit! I morgen er siste dagen her i Ribe, på mandag drar vi til København. Da skal det shoppes! Skulle hatt et par dagen i København egentlig, på tirsdag reiser vi jo hjem. Reiser tidlig til København på mandags morgenen, så vi rekker nok å gjøre det meste den dagen. Nå blir det grilling her straks. Sultes!
22.07.2017 0 KOMMENTARER


on the beach

21.07.2017 / 12:00

Var på stranda en dag det var kjempefint vær. Stranda var veldig fin, og det var ingen steiner eller tang i vannet. Hater sånne store slimete steiner og tang, da bader jeg seriøst ikke. Så da ble det bading på meg, årets første bad faktisk! Vannet var kaldt da, men var verdt det. Skille fikk jeg og, nais! Men tåler å bli brunere, høhø. 


bilringer jah<3<3Minnet meg litt om at jeg var i Miami eller noe, var så fine hus bortover stranda og fine biler. Her var det ekstremt fine hus og biler overalt. Er alle rike i Danmark eller?!

Stod hundre år i kø, men SKULLE ha is! Skulle ha to kuler, men fikk fire haha! Betalte samme prisen da. Ble bare 130 tilsammen for alle isene, hjemme i Norge hadde det sikkert blitt over 200 kroner. Det er litt billigere her i Danmark enn i Norge, så det liker vi! Hehe. Dere vet sånne venus barberhøvler som koster nesten 300 i Norge? Her på en butikk fant jeg de til 90-100 kroner. Omg! Det er jo over halve prisen. Gleder meg til vi skal til København og Tyskland, da skal det shoppes!21.07.2017 0 KOMMENTARER


skaterdress and flowers

20.07.2017 / 21:00

Gjengen skulle se fotballkamp i går, så jeg og Linnea (søstra mi) gikk oss en tur i byen og tok litt bilder av hverandre. Denne byen er virkelig perfekt for bloggere! Sååå mange freshe og fine plasser å ta outfit bilder på. Altså OMG, hvorfor er det ikke så her fint hjemme??? Hadde det ikke regnet i dag, skulle jeg ha plaget Anders til å tatt noen fler bilder, men det får bli en annen dag hvis det blir fint. Tanta mi Laila laget så fine fletter på meg i går, elsker dem! Hadde vært enda kulere om håret hadde vært mørk brunt/svart. Jeg farget det jo mørk brunt for et par måneder siden, men allerede har håret blitt brunt. Bah! Føler jeg virkelig ikke kler denne fargen. Svart har liksom alltid vært min hårfarge. Håret mitt har vært forferdelig rart den siste måneden, har vært så krusete liksom. Så da jeg kom til Danmark kjøpte jeg meg ny shampoo og balsam med en gang. Føler håret har blitt litt bedre allerede faktisk. Kjøpe en serie som skal roe ned frizzy hår, så bør jeg nok invistere i en skikkelig god hårkur også. Noen tips?


Se på de fine husene her i Ribe!  Tenk å bo i så fine hus, herregud. Lurer på hva de jobber med som gjør at mange her tydeligvis har så god råd. Nesten alle husene her er dødsfine! Hagene deres også, virker som alle bruker masse tid i hagen.
Denne katter ser vi alltid utenfor huset sitt når vi går forby. Virker som ingen slipper den inn, stakkars.


20.07.2017 0 KOMMENTARER


dyreparken

20.07.2017 / 19:17

Hallo. Nå har vi nettopp spist middag, og nå slapper vi bare av litt. Har vært i en slags dyrepark i dag. Var slik at man kunne kjøre inne med dyrene, så det var jo litt kult. Kjørte inne der løvene var også! Trodde først at det skulle være skummelt, men det var det ikke. De lå liksom bare i gresset, var kun en som gikk over veien. Så det var ikke sånn woow, men gøy allikevel. I dag regner det her, så blir nok bare her i leiligheten resten av dagen. I morgen en planen legoland, da skulle visst været være litt bedre. Blir vel skøy, hehe! Her er noen bilder fra i dag ↓


Var slik at man fikk med en CD slik at man kunne høre en fyr snakke om de forskjellige dyrene.
fæmilyn! :-)Vi er 9 stk sammen på tur, så vi har leid oss en stor bil som vi kjører med. Gøy å være så mange på tur, men er glad vi har to leiligheter. Haha, hvis ikke hadde det blitt kaos tror jeg. I natt våknet jeg av at det ''banket'' i soveromsdøra, og jeg begynte med en gang å tro at det spøket. Typisk meg, overtroisk idiot som jeg er. Jeg lå der og hørte etter, hørte bankinga flere ganger. Fant ut etter flere timer at det var trekket fra vinduet som var åpent. Hahah, da hadde jeg ligget der og vært dritredd lenge. Lol! Turte ikke gå på do engang, hahah. 20.07.2017 0 KOMMENTARER


bildedryss

18.07.2017 / 17:29

Hey! Tenkte å oppdatere kjapt før vi skal ut å spise og kjøre hest og vogn. Haha, men det blir gøy da! Skal kjøre rundt i byen, så håper den kjører steder vi ikke har sett før. I dag har vi gått litt i sentrum i butikker og spist lunsj ute. Været har vært sånn bob-bob i dag, men det har vært varmt og har heldigvis ikke regnet. Men jeg trodde det skulle bli stor sol i dag?! I morgen er det meldt superfint ihvertfall. Jeg tenker ikke å skrive så mye, så her kommer et realt bildedryss!Det er så utrolig koselig her. Alle som bor her pynter og ordner det så fint i hagen sin. Skikkelig idyllisk og pent! Nesten alle har fin hage, ser ut som alle som bor her har grønne hender. Se på den fine hagen over, liksom! I sentrum er hagene enda finere, nesten litt over the top.Se på denne søte bakhagen da!


Sånn skal vi kjøre etterpå, haha!

Anders som leker med kidsa, høhø. Nå skal jeg stikke over til den andre leiligheta og spille spill med de andre før vi drar ut. 18.07.2017 4 KOMMENTARER


fremme i Danmark

17.07.2017 / 21:02

Hey. Nå er jeg fremme i Danmark! Kom frem i elleve tiden i dag, og var fremme der vi skal være i fire tiden. Har vært ute å gått litt i sentrum og spist pizza, og nå er vi bare i leiligheten resten av kvelden. Kjenner det skal bli godt å legge seg i kveld. Sov bare to timer i natt, haha. Jeg og Anders stod opp så sent i går, derfor sovnet vi så sent i går. Smart, haha! Ellers er det kjempefint vær her, så håper det holder seg sånn resten av uka. I morgen er det meldt stor sol og 21 grader, yayy!

Her bor vi! Ribe heter byen, og jeg har jo vært her før for 3 år siden. Da var ikke Anders med, så moro at han er med denne gangen. Det er så fint her! Skikkelig koselig by. Nå skal jeg avslutte og være litt sosial her, så snakkes vi senere!
ønsker meg sånne sko, lollll

Fikk verdens største pizza, haha! Den ser mindre ut på bildet, men i virkeligheten var den gigantisk.17.07.2017 2 KOMMENTARER


uken som gikk

16.07.2017 / 17:02

Uken som gikk -


AKKURAT NÅ
Har støvsugd og vasket her hjemme, og har nettopp tatt en dusj. Nå lukter det rent og pent her, og jeg føler meg ren og pen. Hehe! Fant ut av jeg måtte shine leiligheten litt før vi drar, så godt å komme hjem igjen da til at det er ryddig og fint.UKENS OPPTUR
At jeg endelig har en uke ferie! Skal bli digg. 


UKENS NEDTUR
At den ENEEEE dagen det er fint vær i trøndelag, så jobber jeg kveld. Baaah! Haha. Sommeren har vært sykt dårlig så langt. Er det ikke typisk? Her går vi nordmenn og gleder oss ihjel til sommer og sol, men så ender det opp med regn og skyer uansett.UKENS CRAVING
Sølandschips med havsalt. Altså, ingen over og ingen ved siden av. Favoritten! Og det har det vært i mange år. Anders kaller meg kjedelig som liker den så godt, haha. Jeg liker alle smakene av sørlandschipsen da. Beste potetgullet ever!


Bilderesultat for malinva.blogg.no sørlandschips


UKENS IRRITASJONSMOMENT
Vi hadde en liten fest her på tirsdag, og noen av oss hadde klart å slått på plata på ovnen. Det hadde falt en flaske oppå plata, og den hadde smelta litt. Så nå er det en sånn svær brent flekk der, ser ut som bæsj lol. Haha, hvordan er det mulig. Det skumle er at vi var ute på verandaen imens det skjedde, så når vi kom inn la vi merke til det. Kunne jo brent ned alt, vi. 

 

UKENS LÅT


Digger denne! Jeg elskerrr the weeknd.

 

UKENS TANKE 
Haha, jeg hadde en litt syk tanke her en dag. Jeg satt og tenkte på det gamle husnummeret til familien min for sånn 14-15 år siden, og jeg husker det enda faktisk. Så jeg slo inn nummeret og ringte til det, men det var jo selvsagt ikke i bruk. Av en eller annen rar grunn så så jeg for meg at noen av oss tok telefonen, og så hørte jeg oss fra den tiden i andre enden. Hvor sykt hadde ikke det vært, å kunne ringe tilbake til fortiden? Så for meg at jeg hørte meg og småsøskene krangle i bakgrunnen, og at mamma og pappa snakket. Haha, scary egentlig. Har sett litt for mye skrekkfilmer vettu.


 


UKENS INNKJØP
Kjøpte en ny svart dr.denim høytlivsbukse. Jeg har hatt den andre i over ett år nå, så var på tide å bytte. Denne buksa er en slik bukse jeg ALLTID kjøper på nytt når den gamle begynner å bli slitt. Rett og slett elsker denne buksa! 


 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
''ferieee'' er det mest leste innlegget.
16.07.2017 0 KOMMENTARER


hits