FB
INSTA
malinva - Mjau

størrelse medium du liksom

16.02.2018 / 23:25

Hallo! Nå sitter jeg bare og slapper av i sofaen med Anders, og ser litt på Senkveld imens jeg skriver dette innlegget. Tenk at dette er siste sesongen av Senkveld! Synes faktisk det er litt trist. Da jeg var barn så vi ofte på Senkveld hjemme hos oss på fredagskveldene. Jeg elsket å se på da Thomas og Harald skulle gjøre masse rare og flaue ting, haha. Det gjør jeg enda, men de siste årene har jeg ikke sett så mye på det, det har liksom bare stått på i bakgrunnen av og til. I morgen skal jeg på jobb, og etter det skal jeg ta meg en dram her hjemme, hehe! Blir vel fest etterhvert her, som vanlig når jeg drikker. Sist vi hadde nach her var det fullt hus, haha huff.Jeg fikk en dødsfin bikini i posten her en dag, som jeg hadde bestilt fra ebay. Jeg så ei jente som hadde den på på instagram, så jeg søkte litt rundt og fant den til slutt på ebay til en billig penge. Se så fiiin! ↓Jeg bestilte i størrelse medium, slik at jeg var sikker på at overdelen skulle passe. Men dette var laaangt ifra størrelse medium, selv om det står det på den. Både trusen og bh'en var for små, iallefall bh'en. Den dekket jo ikke halve puppene engang, haha! Bikinien er nok i størrelse XS, så da får jeg vel bare prøve å selge den. Faen altså, hadde gledet meg sånn til å få denne! Åååh. Får se om jeg finner i størrelse x-large da, sånn at den ihvertfall passer puppene. Haha, det finnes sikkert ikke engang... Det skal ikke være enkelt å handle bikinier! Der har jeg brent meg før, har handlet i størrelse medium/small, men blir ofte alt for smått. Merkelig! 

Nå skal jeg se noen episoder av The handmaid's tale. Den serien var SKIKKELIG bra synes jeg, den må dere prøve! Elsker den så langt. Serien er veldig annerledes, og jeg liker jeg. Rå bra!


 

16.02.2018 3 KOMMENTARER


happy valentines

14.02.2018 / 22:58

Hei, håper dere har hatt en fin valentines! Jeg og Anders var ute og spiste i dag for å feire litt. Vi var på Grobian og maten var kjempegod! Vi spiser veldig sjeldent ute, er virkelig utrolig dyrt å spise ute. Men av og til må gå ann! Nå har jeg lagt meg, sov bare i 5 timer i natt, så jeg er mildt sagt trøtt. Jeg sov en times tid på sofaen tidligere i dag, og da jeg våknet følte jeg meg fyllesyk. Haha! Å sove midt på dagen er virkelig ikke noe for meg, blir alltid så uggen når jeg våkner. Jeg merker at når jeg har fått alt for lite søvn så blir jeg fort litt trist og nedfor. Da er det best og legge seg, hehe! God natt!😴🌙

14.02.2018 3 KOMMENTARER


kan aldri få barn

14.02.2018 / 00:19

Hey! De fleste har vel lagt seg for lenge siden, jeg sitter enda oppe og gjør egentlig ingenting. Har nettopp sett en episode av 'Botched' og tidligere i kveld så jeg på en serie som heter 'The handmaids tale'. Den serien virket utrolig bra! Veldig annerledes serie egentlig, og jeg gleder meg til å se mer. Den kan sees på HBO Nordic. Jeg våknet ikke før 13-tiden i dag, begynte ikke før klokken 15 på jobb. Jeg sover alltid lenge når jeg kan, kunne sikkert sovet hele dagen, haha. Når jeg har hele dagen fri prøver jeg uansett å tvinge meg selv opp før 12, det er tungt, men vil jo ikke sove bort halve fridagen heller. Når folk sier at de har sovet helt til klokken 10, så må jeg le litt. Haha, klokken 10 er tidlig i mine øyne. Jeg kan seriøst aldri få barn, tror jeg heller fortrekker søvn ass. Haha, for real liksom! Tenk å måtte stå opp 07 hver morgen på fridagene sine, for at en liten hylerunge absolutt vil opp da. Nei takk. Hadde det vært for min del så hadde jeg valgt å aldri få barn. De interesserer meg ikke heller liksom, er bare sykt irriterende. Neida. Joda. Nei, jeg skal være barnefri i maaange år til! Føles som om jeg er den eneste jenta i 20 årene som IKKE er interessert i barn, haha.På dette bildet har jeg på en leppestift fra MAC som heter 'Velvet Teddy', altså den fargen er så fiiin! Perfekt nude. Den ser litt mer rosa-nude på bildet, men det er vel lyset som gjør det. Jeg kjøpte den i sommer, men har faktisk nesten ikke brukt den. Når jeg prøvde den på hjemme så synes jeg plutselig den ble for glinsete, vet ikke helt hvorfor. Jeg sammenlignet den vel med de liquid leppestiftene mine som tørker på leppene. Den blir jo litt mer glinsete i forhold til dem siden den ikke tørker på leppene, men nå elsker jeg den og synes ikke den glinser. Jeg har ryddet og gravd litt i begge sminkemappene mine, og da fant jeg flere leppestifter jeg elsker, men som jeg med tiden har glemt at jeg har. Nå har jeg flere favoritter, så tenkte jeg kunne vise dere i et eget innlegg. Jeg har så mange fine! 

Nå skal jeg se litt serie før senga. God natt!


 

14.02.2018 0 KOMMENTARER


et morsomt filmtips

12.02.2018 / 21:41

Hallo! Nå har jeg nettopp spist noen ostesmørbrød, og så har jeg laget fruktsalat til dessert. Fruktsalat er noe av det beste jeg kan få til dessert faktisk, helst med litt krem. Pleier å kutte opp banan, appelsin, pære og eple, og så har jeg oppi fruktcoctail i sukkerlake og mørk sjokoladebiter. Altså NAM! Er så godt! Man skulle jo tro at fruktsalat er ganske så sunt, men ikke min fruktsalat. Haha! Frukt duppet i sukkerlake♥♥Jeg jobbet til 19 i dag, så jeg har ikke vært hjemme så veldig lenge. Nå skal jeg legge meg under dyna på sofaen og se noen episoder av Ex on the beach. Skulle ikke den serien komme til Norge? Håper det! Hadde vært sykt, haha. Nå ligger Suzie ved siden av med og krever oppmerksomhet, er nesten så hun legger seg oppå PC'en. Haha, søte dyret. Vi kaller henne forresten aldri for Suzie, til vanlig er ''lisjkatta'' det vi kaller henne. Hun er bokstavelig talt ikke så veldig liten lenger, men det har bare blitt sånn. Lille pusen blir 2 år om et par måneder faktisk!Veeel, jeg skulle skrive ned en filmtips til dere også. Jeg glemte det helt og trykket på publiser først, og da jeg skulle begynne å skrive skulle PC'en selvfølgelig oppdateres. Typisk! Uansett.. Dere har sikkert hørt om den danske serien Klovn? Den har en egen film også, og den så jeg og Anders da vi var på besøk til pappaen hans i helga. Jeg digget filmen, så den må dere se! Helt syk film egentlig, haha! 12.02.2018 5 KOMMENTARER


svarte roser

11.02.2018 / 15:58Se på de kule svarte rosene jeg kjøpte på Nille i går!  Kahler vasen min har jo stått tom lenge, så har lenge tenkt at jeg skulle ha kjøpt noen falske roser for å ha oppi. Men alle har vært så dyr, så da jeg så at det kostet 10kr per rose på Nille i går, måtte jeg kjøpe med noen. Jeg betaler ikke 40 kroner for 1 rose liksom, men 10 kroner er jo ingenting! Det ble 11 roser, og jeg synes det ble skikkelig fint. Svarte roser er ikke noe alle har heller. Jeg tenkte først å kjøpe hvite, men synes det fort blir litt jålete. Svart er mye kulere, hehe! 

Nå har jeg fikset meg, og straks skal jeg og Anders dra til svigermor. Vi skal spise saltkjøtt og rotgraut der, og jeg gleder meg helt sykt. Saltkjøtt er sååå godt, jeg dør! Før likte jeg det ikke faktisk, men de siste årene har jeg lært meg å like det. Nå er det faktisk noe av det beste jeg kan få til middag. Nammis! Så vil jeg gratulere alle mødre der ute med morsdagen! Jeg har verdens beste mamma.♥ Jeg må bare dra nå, må rekke toget! 

11.02.2018 1 KOMMENTARER


miss spy

10.02.2018 / 01:30

Nå har jeg lagt meg, er drit trøtt! Jeg skulle egentlig legge meg for en halvtime siden, etter jeg hadde spist opp brødskivene mine. Veeel, jeg fikk vann i vrangstrupen og begynte å spy som et helvete. Jeg satt i sofaen og all maten fra kvelden kom i retur, så jeg måtte hive meg unna for å ikke spy på teppet eller i sofaen. Jeg spydde hele veien til toalettet, herregud for et styr! Jeg døde litt der og da, spy er det VERSTE jeg vet og jeg sliter alltid med å få vasket det opp. Jeg så på Anders som lå i sofaen helt skrekkslagen, og spurte om han ville vaske opp, haha. Da jeg omsider mannet meg opp til å vaske opp, ble jeg så kvalm at jeg spydde enda mer. Mer spy oppi spyet<3 Anders snudde seg i sofaen og lot som om dette aldri skjedde, mens jeg løp tilbake til toalettet. Hahahaha omg jeg ler meg ihjel! At det går an.

Kjenner jeg ble helt sliten av dette, så nå skal jeg sove, haha. Skal på jobb i morgen, og etter jobb drar jeg og Anders på besøk til faren hans. Dere får ha en fin helg!

10.02.2018 2 KOMMENTARER


fuckings Gygrid

02.02.2018 / 14:46

Mange har spurt meg hvorfor jeg alltid retter håret mitt. Vel, her har dere grunnen! ↓Jeg ser ut som fuckings Gygrid når jeg ikke har rettet håret! Dette er håret mitt rett etter jeg har vasket det, når det har tørket. Ikke så veldig fint akkurat, og jeg kan faktisk IKKE gå ut slik, da ser jeg uflidd ut. Jeg er rett og slett nødt til å rette det, men heldigvis holder det seg rett helt til neste gang jeg vasker det. Snakk om fluffy hår, haha! Dere kan tro jeg hatet håret mitt mye før jeg fant ut at jeg kunne rette det. Håret mitt hadde jeg store komplekser for før, men nå liker jeg det. Etter jeg har rettet det da, vel å merke. Hehe!


I dag har jeg ingen planer, skal bare være hjemme og slappe av. Skal rote meg bort til polet og butikken etterhvert. I morgen blir det drikking, så det gleder jeg meg til. Er lenge siden sist nå. 
Her er forresten bildet jeg kjøpte fra Kremmerhuset. Synes det var kult! Nå skal jeg se en episode av Ex on the beach sverige. En serie som er heeelt på trynet, men det er gøy haha. Dere får ha en fin helg!
 
02.02.2018 0 KOMMENTARER


denne klesstilen elsket jeg som 15-åring

30.01.2018 / 16:19

Bilderesultat for scene styles tumblr

Bilderesultat for scene style

Relatert bilde

Relatert bilde

Relatert bilde

Bilderesultat for scene style

Relatert bilde

Bilderesultat for scene style girl

Bilderesultat for scene style girl

Bilderesultat for emo kikky

Bilderesultat for scene style

Bilderesultat for scene style

Hahaha, omg! Denne scene stilen (som den heter) ELSKET jeg da jeg gikk på ungdomsskolen. Husker jeg forgudet de som turte å gå slik, og stalket alle ''scene queen'sa'' på nettby. Jeg turte ikke å gå akkurat slik selv, da hadde jeg blitt mobbet ihjel. Men jeg brukte å tuppere håret og satte på extensions, slik at det ble stort og langt. Etterhvert farget jeg det blondt, husker enda hvor mye jeg elsket det. Haha! Jeg husker det var et par jenter fra Trondheim som hadde denne stilen, og jeg synes de var så sinnsykt pene. De hadde den perfekte scene stilen og var skikkelig populære husker jeg.
Jeg har alltid likt den litt mer rocka stilen, uten å se rocka ut, om dere skjønner hva jeg mener. Jeg er elsker svart, men ser ikke ut som noen emo av den grunn, haha.. 


 Nå ligger jeg her i sofaen og sulter egentlig. Jeg er så sulten, men gidder ikke gå til butikken, jeg aner ikke hva jeg vil ha! Får vel be Anders om å kjøpe med noe hjem fra jobb, hehe. Jeg kom hjem for ikke så lenge siden, så skjønner ikke hvorfor jeg ikke kjøpte med noe når jeg først var ute. I dag har jeg fri, og har vært og kjøpt et stort lerretsbilde fra kremmerhuset. Jeg så det i går når jeg skulle hjem fra jobb, og tenkte at det kunne passe på soverommet, for der har vi ingen bilder. Derfor gikk jeg og kjøpte det, og bestilte taxi hjem igjen. Haha! Kunne nesten ikke gå hjem med det store bildet. Det kostet 599, men meldte Anders inn i kundeklubben og da fikk jeg 25% på det. Så da ble det 449 for bildet, så det var ikke så værst. Skulle henge opp bildet istad, men fant selvfølgelig ikke hammeren. Bahhh! Misteren her hjemme har sikkert klart å rote bort den, så bildet kommer sikkert aldri opp på veggen. Haha neida. Jeg ble så irritert fordi jeg hadde lyst til å henge opp bildet NÅ, så jeg prøvde å slå inn en spiker med håndtaket til en paraply. Funket dårlig... Hahah, jeg dør! 


Jeg kjøpte med denne bladholderen (?) fra kremmerhuset også. Er snedig å ha, og så matchet den notatboken jeg fikk i julegave. Så fin! Har fått en greie for gull og svart sammen, bare det ikke blir for mye av det. Men noen små detaljer er fint! Kremmethuset hadde fått inn noen skikkelig fine krakker og puffer også. Har sååå lyst på puffen i rosa! Vurderer sterkt å kjøpe den, men er liksom ikke noen plass til den her. Den kunne fått plass på soverommet, men tror det blir litt mye på det lille soverommet vårt. Den hadde passet skikkelig godt sammen med det nye bildet da, for det er også lysrosa. Har lyst til å kjøpe den slik at jeg har den, så kan jeg finne en bedre plass til den den dagen vi flytter til ny leilighet.

Meeen nå tror jeg at jeg nesten må komme meg til butikken, jeg sulter ihjel her. Blææ, aner ikke hva jeg skal spise i dag. Anders spiser på jobb så derfor må jeg spise alene, og å kjøpe mat til bare en person er ikke bare bare. Noen tips?

30.01.2018 0 KOMMENTARER


testet sjokoladepizza

29.01.2018 / 20:08Jeg og en kompis testet ut denne sjokoladepizzaen i forrige uke. Jeg har lenge hatt lyst til å smake denne, men har liksom aldri orket å bruke penger på den. Ivan hadde heller ikke smakt denne sjokoladepizzaen, så vi bestemte oss for å dele på en. Jeg synes ''pizzaen'' så kjempegod ut, men helt ærlig så ble jeg litt skuffet. Det som liksom skulle forestille pizzadeigen smakte ingenting, og resten smakte ikke så veldig mye det heller. Den var ikke fæl liksom, liiitt god var den jo, men tviler sterkt på at jeg kommer til å kjøpe denne igjen. Jeg trodde at deigen skulle være litt kjekseaktig, at den ble sprø etter steking, men det ble den ikke. Pizzaen hadde vært mye bedre om sjokoladedeigen var sprø, litt som kjeks. Jeg gir den terningkast 3, ikke noe wow liksom.Tror jeg heller kjøper meg en sjokoladeplate hvis jeg får lyst på sjokkis, hehe! Nå har jeg nettopp spist tomatsuppe og en skål med frukt, men er fortsatt sulten. Noen ganger føles det ut som om jeg aldri blir mett! Jeg så nettopp litt på Fingrene av fatet som surret på TV'en i bakgrunnen, og der holdte de på å lage lapskaus. Det så sååå godt ut, så nå ble jeg enda mer sulten. Vet ihvertfall hva vi skal ha til middag en av de neste kommende dagene. Lapskaus er jo dødsgodt! Jeg er veldig glad i gryter og supper med masse ferske grønnsaker og kjøtt, beste jeg vet! Cowboygryte er favoritten så langt, herregud så digg det er. Tenker å dele oppskriften med dere en gang!

Nå ligger jeg egentlig og halvsover over dataen her, ble så trøtt. Tror jeg skal sove litt før Farmen starter. Jeg følger med på Kjendis Farmen i år, vet ikke helt hvorfor jeg gjør det. Egentlig synes jeg Farmen er ganske kjedelig, så blir nok siste gangen jeg følger med.29.01.2018 4 KOMMENTARER


et filmtips og nye klær

28.01.2018 / 15:44

Hallo! Nå har jeg akkurat tatt en dusj, og ligger bare under dyna i sofaen. Sånn søndager skal være, eller hur? I går var jeg som sagt bare rolig, og var på besøk hos svigermor med Anders. Nå har jeg faktisk ikke drukket på en måned, wehey flink! Haha. Neste helg derimot, da skal jeg feste litt igjen tenker jeg. Må jo det før folk tror jeg er gravid, lol. En liten fun fact: jeg har faktisk begynt å drikke vin istedet for sprit. Før kjøpte jeg alltid vodka, men det er så dyrt at jeg gidder ikke det lenger. Derfor kjøper jeg en vinflaske av merket Gato Negro som koster 100 kroner. Da slipper jeg å kjøpe blandingsdrikke også, så blir jo mye billigere. Jeg synes all alkohol smaker fælt, så er liksom ikke så nøye hva jeg drikker. Alt smaker dritt uansett, haha!


Søte Suzie! 


Jeg tenkte å vise dere det jeg kjøpte da jeg var i Trondheim på onsdag. Jeg skulle jo eeegentlig ikke kjøpe noe, men man vet jo hvordan det går. Det ble en bukse og tre topper fra bikbok, ehe. ↓
Alt er fra bikbok, og alt er svart, haha! Svarte klær in my ♥! Buksen måtte jeg bare ha, selv om jeg har 3-4 svarte bukser fra før.  Anders ble nesten litt sur på meg da jeg kjøpte enda en. Men man kan aldri få nok av svarte bukser, jeg bruker jo nesten bare det! Denne buksen var ankelkort, og det elsker jeg. Det er ikke ofte jeg finner ankelkorte bukser, men bikbok har fått inn mange i det siste, så nå eier jeg 4-5 ankelkorte bukser. Liker! Bodyen elsker jeg, den kommer jeg til å bruke masse. Har fått en greie for skulderløse topper/bodyer, elsker det! Blir skikkelig fint sammen med et choker smykke. Jeg ryddet i klesskapet mitt her en dag, og da la jeg merke til at jeg har sykt mange svarte klær, haha. Har alltid elsket svart, og føler at det er min ''farge'', selv om det egentlig ikke er en farge. Fikk rensket ut litt av skapet mitt også, som jeg tenker å gi bort til lillesøstra mi om hun vil ha det. På snakk om nye innkjøp, Anders fikk de her fine skoene i posten en dag. Det var jeg som fant dem, og så viste jeg bilde av dem. Han måtte ha dem og bestilte dem med en gang, og egentlig har jeg litt lyst på dem selv også. Jeg fant de i min størrelse på Urban i Trondheim, men de er så dyre at jeg ville ikke bruke så mye penger på bare sko. Men fin er de!


Lille gamernerden ♥


Ellers tenkte jeg å komme med et filmtips til dere, tenkte det kunne passe fint på en søndag! Jeg og Anders så en film som het 'Patriots day' her en dag, en film som er basert på en sann historie. Den synes jeg var sååå bra! Utrolig spennende film, så den anbefales. Den kan sees på viaplay.


Bilderesultat for patriots day

Nå skal jeg og Anders begynne å lage mat. Det var biff på halv pris i går, så i dag blir det biffsnadder. Nammis, beste jeg vet!
 

28.01.2018 0 KOMMENTARER


wanties fra fashionnova og dollskill

27.01.2018 / 17:52

Fashionnova Two piece set HER // Body HER // Leggings HERJakke HER // Topp HER // Topp HERT-skjorte HER // Body HER // Shorts HER


Dollskill 


Skjørt HER // Skjørt HER // Topp HERSkjørt HER // Veske HER // Sminkebørstesett HER


Mye fint, eller hva? Dollskill kan bli i drøyeste laget for meg, men de har noe kult også. Nå er det helg for min del, og snart skal jeg og Anders dra til moren hans på besøk. Dere får ha en fin kveld!
27.01.2018 0 KOMMENTARER


home sweet home

24.01.2018 / 20:22

Jeg og Anders kom hjem fra Trondheim for en times tid siden, var godt å komme hjem etter flere timer i byen. Borte bra, men hjemme best! Hehe. Jeg skulle være hos tannlegen klokken 13, så vi måtte ta toget 11. Jeg skulle som sagt trekke en litt trøblete visdomstann, men det gikk helt fint og det var over på 5 minutter. Det som var litt irriterende var at jeg ikke ble ferdig hos tannlegen før klokken kvart på to, for han tannlegen var i et møte. Assistentene tok meg inn kvart over ett ca, og stresset for å få han til å forte seg å bli ferdig. Så da satt jeg der i tannlegestolen og ventet i 20 minutter. Sånt er så typisk! Men det ble nå greit, og nå er den dumme visdomstanna endelig borte. Jeg hadde et svært hull i den, så er rart jeg ikke hadde vondt!

Etterpå gikk vi litt rundt i butikkene, og til slutt spiste vi på Fridays. Jeg kjøpte meg friterte kyllingbiter med chips, sååå godt! Altså den sausen man får med er så vanvittig god. Anders syntes ikke noe om den, og det skjønner jeg ikke, haha. Verdens beste saus PUNKTUM. Jeg kjøpte litt klær også, en bukse og tre topper fra bikbok. Kan vise i et eget innlegg senere. Nå er jeg dødstrøtt, sov bare 5 timer i natt. Det kjennes!

24.01.2018 0 KOMMENTARER


i mitt baderomsskap

23.01.2018 / 14:48

Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg har i baderomsskapet mitt! Vet ikke hvor interessant det er. Ihvertfall, her er det jeg har i mitt skap på badet! ↓


I hylle nummer 1 har jeg sminkeservietter, hårstrikk, hårbånd, rensespray, øyekrem, nattkrem og dagkrem. 

I hylle nummer 2 har jeg to hårkurer, roll-on, NYX settingspray og bodylotion.

 I hylle nummer 3 har jeg to vippeserum, vippefarge, hårkrem for tørt hår, hårolje, varmebeskyttende spray, foundationssvamp og tre parfymer. Couture parfymen er den jeg likter best, Britney Spears parfymene synes jeg egentlig blir litt for søte. Ser ut som det står XOXO Ketchup på den fremste, haha har tenkt på det hver gang jeg ser den. Må flire! Ketchup Spears<33

 Nå skal jeg spise noen brødskiver, og så skal jeg dra å hente en pakke som kom i dag. Jeg har bestilt en bikini fra nelly, den var på salg og var så sykt fin at jeg måtte bestille den. Jeg har ikke så veldig mange bikinier heller, så det trengs litt fler. Greit å ha litt forskjellige bikinier hvis jeg skal på ferietur i sommer. Nå hååper jeg bare at den passer over brystene. Jeg bestilte i størrelse S. Det som er litt vanskelig med å bestille bikinier er at bikinioverdelen og trusen ofte kjøpes samlet, og da blir det ofte feil. Til puppene må jeg ha M eller L, men i truse må jeg ha XS eller S. Skulle gått an å kjøpe seperat, slik at man får riktig størrelse på overdelen. Mange av overdelene er så sykt små! Blir jo alt for lite til meg, og selv om jeg har silikon så er ikke brystene mine så veldig store heller. Det skal ikke være enkelt! Hehe..
Litt senere skal jeg til mormor og morfar og spise middag, sammen med mamma og søskene. I morgen skal jeg til tannlegen i Trondheim, skal trekke en visdomstann. Tannlegen min her turte ikke gjøre det fordi visdomstanna mi var koblet til en nerve, slik at jeg kunne miste følelsen i munnen. Det vil jeg IKKE, haha, så da må jeg til spesialist. Anders fikk fri fra jobb i morgen, så han skal være med meg. Jeg skal være det til klokken 13, og etterpå tenkte vi å dra å se litt i byen. Og så tenkte vi å spise på Fridays, Anders har aldri spist der før! Nå må jeg nesten komme meg avgårde hvis jeg skal rekke å hente pakken før jeg drar.
23.01.2018 1 KOMMENTARER


mine 3 favorittbukser

21.01.2018 / 15:13

Hei! Håper dere har hatt en fin helg, selv har jeg bare tatt det med ro her hjemme. I går skjedde det ikke så mye, så en film som het Split. Først likte jeg filmen, men etterhvert ble den bare skikkelig rar og weird. Så nei, den likte jeg ikke allikevel, haha! Jeg skal se en serie som heter The handmaid's tale på HBO senere i dag, den har fått hele 8,9 på IMDB og virket ganske bra. Noen som har sett? 

 Jeg tenkte å vise dere mine 3 favorittbukser! Her om dagen så jeg en syyykt fin levis bukse på instagrammen til carlings, så jeg måtte rett dit for å se om de hadde den inne. De hadde ikke i den fargen jeg ville ha, men hadde en annen jeg likte også i samme modellen. Så det ble så jeg kjøpte den, og så skal jeg kjøpe den andre om jeg finner den også. Skal til Trondheim på onsdagen, så skal sjekke om de har den der. Den var helt sinnsykt fin, så jeg håper de har den på noen av carlingsbutikkene i Trondheim! - 3 favoritter -
↑ Denne buksen var den jeg kjøpte nå nettopp, og jeg elsker den! Jeg har aldri sett de her før, så lurer på om de kanskje er helt ny, jeg vet ikke helt. Mile high superskinny heter denne, og er litt høy i livet. Jeg bruker jo ikke noe annet enn høytlivsbukser, så denne var perfekt. Det eneste minuset er at den er litt lang, så jeg må brette den opp. Eller, jeg jo ikke, men synes jeg ser kortere ut om jeg ikke gjør det. Jeg liker helst at buksene går til anklene, da ser jeg lenger ut, hehe! Dette er et problem når jeg skal handle bukser, ALLE er jo for lange!

 ↑ Denne levis buksa kjøpte jeg rett før jul, og denne elsker jeg også. Denne sitter så sykt fint på, og rumpa mi ser mye større ut i denne. Heh! Denne er også litt for lang, så bretter opp denne også.


 Denne er fra bikbok, og den her er faktisk ankelkort! På bikbok har jeg funnet flere ankelkorte bukser som jeg har kjøpt meg, men denne er favoritten. Den er så fin og kul!

 Sånn, det var mine 3 favorittbukser! Jeg har mange fler bukser jeg liker godt, men de her er de jeg liker best. Ellers elsker jeg de svarte dr.denim buksene mine, men det som er så synd med dem er at svartfargen bleknes veldig raskt. Etter noen vask er den ikke like svart liksom. Synd, for de er utrolig behagelig å gå med!

21.01.2018 3 KOMMENTARER


ikke akkurat favorittmaten

17.01.2018 / 17:48

Hei. Nå har jeg nettopp spist spaghetti og kjøttdeig. Anders fikk bestemme hva han ville spise i dag, og da ble det det. Verdens kjedeligste mat etter min mening, haha! Klarer ikke engang å spise meg mett, synes det er så smakløst. Så jeg skal spise noen brødskiver etterpå for å si det sånn. Men det gjør ikke noe, jeg skal ut å spise med jobben i kveld. Vi skal spise på et nytt sted som heter Famille, så det blir spennende. Jeg så på menyen, og det var mye rart, så blir nok en biff. Tør aldri å prøve noe nytt, haha jeg er så kjedelig.Den nye boka jeg har begynt på! Så langt liker jeg den kjempegodt, tror dette er en bok jeg kommer til å like. Jeg trenger spenning, og denne tror jeg skal være spennende og kanskje til og med litt skummel. I hope so! Hehe. I dag har jeg hatt fri igjen, så har bare støvsugd og gjort litt småting her hjemme. I morgen drar jeg en tur på besøk til mamma, og så skal tanta mi klippe tuppene mine litt. De begynner å bli litt slitt, så best å gjøre det før håret spiser seg oppover. Så skal jeg bestille frisørtime til hårfarging en dag, men denne gangen skal jeg gjøre det til en lærling. Gidder ikke betale 1000kr for å farge håret, kommer ikke på tale! Sist gang jeg farget det i august, så betalte jeg 1200!!! Omg, helt sinnsykt dyrt! Hun damen spurte om hun ville at jeg skulle føne og rette det litt, og jeg sa ja. Det skulle jeg ikke ha gjort, for hun skullet tydeligvis ha 200 kroner for det. Altså! Det tok 10 minutter, minst. Hun gjorde ikke det ordentlig engang, håret var fuktig og hun kunne ikke å rette det. Hun brukte ikke engang varmebeskyttende. Det synes jeg var skikkelig dårlig, så dit skal jeg ikke igjen ihvertfall.

Seee på denne sjokoladekaken da! Anders hadde kjøpt med sjokoladekake hjem fra kiwi forrige helg, og dette er seriøst den beste sjokoladekaken jeg har smakt. Den har helt sykt mye fyll, nesten så det blir litt for mye. Det er så mange sjokoladekaker med bare sånn tynt fyll, og det er ikke godt. Denne kaken derimot, omg yes!Synes det ble så fint med en slik flette i håret! Denne toppen bestilte jeg fra nelly rett før jul, elsker den! Nå skal jeg hente med brødskiver, ble jo ikke mett av middagen. Haha..
17.01.2018 0 KOMMENTARER


gleder meg til å sminke meg

15.01.2018 / 22:00

Hallo! Jeg har nettopp sett Svenske Hollywoodfruer, siste episode i dag så det var jo litt kjedelig. Elsker det programmet, hehe! I dag har jeg hatt fri, og Anders jobber ettermiddag til sent i kveld, så jeg har vært hjemme alene mesteparten i dag. Jeg synes det er skikkelig godt å være alene av og til, selv om jeg selvfølgelig foretrekker å ha han hjemme.♥ Jeg har ikke gjort stort i dag, bare ryddet litt, og så har jeg ryddet litt i sminkemappen min. Jeg har to sminkemapper, en med sminke jeg bruker hver dag, og en med masse forskjellig dritt i. Nå har jeg fått sortert litt, og tenker å gi bort det jeg ikke bruker. Jeg har også lett over alt her hjemme etter en av mine favoritt leppestifter fra NYX. Jeg brukte den i jula, og en kveld jeg var full og skulle ta på mer leppestift, klarte jeg å rote bort den. Trodde jeg. Jeg lette først i begge sminkemappene mine, men fant den ikke, fant den heller ingen andre steder. Bestemte meg for å lete en siste gang før jeg bestilte en ny, og gjett hvor jeg plutselig fant den? I SMINKEMAPPA MI. Altså, er det mulig? Haha! Jeg lette jo oppi der hundre ganger. Skjønner ingenting... Ble veldig glad da, så slipper jeg å kjøpe en ny. Jeg var litt usikker på hva den het også. Da jeg gikk igjennom begge mappene mine så fant jeg mange NYX leppestifter jeg helt har glemt. Jeg hadde så mange fine, som jeg ikke engang visste om nesten! Alle er liquids, som altså tørker på leppene. Elsker dem, de er så utrolig bra. Kanskje jeg skal vise alle sammen i et eget innlegg?Jeg har nok en gang hatt en sminkefri dag. Ser ikke vitsen med å sminke meg når jeg ikke skal på jobb eller noe annet spesielt. Orker ikke en gang ta på litt maskara. Det eneste jeg gjør er å rense huden og smøre på fuktighetskrem. Jeg synes det er ganske godt å gå uten sminke av og til, og ikke minst er det godt for huden. Men nå i det siste har jeg hatt veldig mange sminkefrie dager, siden jeg ikke har jobbet så mye og dermed ikke orket å sminke meg. I morgen skal jeg på jobb, og jeg gleder meg faktisk til å sminke og fikse meg litt igjen. Hehe! Jeg føler for å få freshet meg opp litt nå, så denne uken eller neste skal jeg få klippet tuppene mine og farge håret mitt. Jeg har seriøst 5 cm ettervekst nå, og tuppene begynner å bli litt slitt. Så håret trenger en oppfriskning asap!Nå skal jeg trykke i meg noen brødskriver (kakshiv, som vi sier på trøndersk haha) selv om jeg ikke er sulten. Jeg har begynt på prosjekt å legge på meg. Jeg har jo i flere år vært misfornøyd med vekten min, men etterhvert som jeg ble eldre og fikk litt mer former, så tenkte jeg ikke så mye mer over det. Men jeg er fortsatt ikke der jeg vil være, så jeg vil opp minst 5kg til. Jeg har allerede gått opp 1kg, så dette skal jeg klare. Derfor spiser jeg oftere, jeg føler meg mett hele tiden haha! 
15.01.2018 3 KOMMENTARER


brukket nesen

14.01.2018 / 17:35

Anders brakk nesen min i går! :-( Hah, neidaa. Det er bare sånn pore-mask greie jeg har på nesen. Husker jeg la ut bilder av denne nese masken før en gang, og skrev at jeg hadde brukket nesen og at det var bandasje. Og så trodde folk på det, hahaha lol! Jeg har hatt en liten spa-dag her hjemme i dag. Har dusjet og shavet kroppen, smøret meg inn i bodylotion, hatt på ansiktsmaske, fjernet svarte prikker fra nesen og barbert ansiktet. For ja, jeg barberer ansiktet! Eller, jeg skjærer vekk hår, men burde sikkert egentlig ha vokset istedet. Vi jenter har en del hår i ansiktet vi også, bare mye mindre hårstrå som ikke vises like godt. Men tro meg, det vises godt ute i dagslys, spesielt barten. Så gjør dere selv en tjeneste, barber ansiktet, og da spesielt barten for der er det mest hår! Man tenker kanskje ikke over det, og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett jenter med hår i ansiktet som de sikkert ikke tenker over. Det er jo ikke spesielt fint, så å fjerne hår i ansiktet er jeg nøye med.Jeg følte meg så ekkel da jeg sto opp i dag, men nå føler jeg meg fresh! Jeg har følt meg litt stygg og ekkel de siste dagene, etter at jeg fikk en svær kvise og samtidig har håret føltes tørt og vanskelig. Haha, så dette trengte jeg. Det skal ikke mye til før at jeg føler meg fæl, bare en liten kvise dukker opp så føler jeg at hele ansiktet blir ødelagt og at jeg ser stygg ut.

Nå skal jeg lese ferdig 'Hver gang du forlater meg', har bare noen sider igjen. Jeg synes boken var helt grei, egentlig var den litt kjedelig. Det ble så mye av det samme liksom, aldri noe nytt som skjer. Ble veldig mye spiseforstyrrelser, oppkast og kjærlighetssorg. Så kanskje boken passer best for dem som sliter med akkurat det og som kan kjenne seg igjen. Ellers så var jo boken helt okei. Nå gleder jeg meg bare til å legge vekk denne og begynne på en litt mer spennende bok! Håper dere har en fin søndag. :-)
Fryser nesten bare av å se på dette bildet. Så kaldt ute!
14.01.2018 1 KOMMENTARER


20 speik

13.01.2018 / 17:11

Hei! Nå har jeg tullet meg under dyna, det er så kaldt i dag! Jeg og Anders måtte ut for å gå til butikken tidligere i dag, og vi begge holdt på å fryse ihjel. Kjennes ut som om det er 20 speik, men det var ''bare'' 9 minus. Det er kaldt nok synes jeg da. Da er det godt å vite at jeg ikke skal ut noe mer i dag, og bare skal slappe av hjemme under dyna. Hehe! Tenkte å lage cowboygryte senere i dag, passer godt med en varm gryte på en kald dag som denne. Cowboygryte er skikkelig godt, kanskje jeg skal dele oppskriften med dere.

Kaldt til kattene i dag også! Jeg tok med meg kameraet på vei til butikken for å knipse noen bilder på veien, men la raskt kameraet ned i vesken igjen. Hendene og fingrene ble så kalde at det føltes som de skulle dette av, haha. I kveld blir det nok en gang en rolig kveld, skal vel se en eller annen film i kveld tenker jeg. I går så vi på Focus og World war Z, begge er brae filmer som dere må se. Jeg har sett begge før, men siden de gikk på tv'en så ble det bare sånn at jeg så de en gang til. Så der har dere to filmtips hvis dere ikke allerede har sett dem.Nå skal dette sminkefrie trynet snavle godteri og usunnheter og få masse kviser :-)))) Haha neida, får heldigvis nesten aldri kviser. Men hvis jeg har vært usunn en hel helg og bare vært inne, så kan det dukke opp en kvise eller to. Jeg burde takket gud og den hellige makt for at jeg aldri har slitt med masse kviser i ansiktet, herregud så heldig jeg er egentlig. Tenk om jeg hadde fått kviser av godteri, slik at jeg aldri kunne ha spist det. Skrekk! Hah. Jeg er liiitt for glad i smågodt. En liten fun fact: jeg liker at smågodtet har ligget en stund i hyllene, slik at det er litt hardt. Jo hardere, jo bedre. Jeg hater ferskt smågodt, jeg liker å måtte tygge litt. Mykt godteri er jeg ikke så glad i. Nesten ALLE liker at smågodtet er ferskt, det er jo ikke noooe godt! Noen som er enig? :-D
13.01.2018 1 KOMMENTARER


nacho fredag

12.01.2018 / 23:28

Jeg og Anders har nettopp sett en film som het Focus, bra film! Jeg har sett den før, men husket ingenting av den. Vi har spist nachos i kveld, det er lenge siden! Kan ikke huske sist jeg spiste det faktisk. Nå har jeg helg, og i helga skal jeg bare slappe av og lese. Så det blir nok ei rolig helg, og godt er det.Jeg tenkte egentlig bare å stikke innom kjapt for å si hei, nå tenker jeg å lese videre. Dere får ha en fin helg! ♥


12.01.2018 2 KOMMENTARER


året 2017 - juli > desember

12.01.2018 / 13:33

Her kommer året som gikk, del 2!


2017


- Juli -
Jeg og Ivan kjedet oss en varm søndag, så vi bestemte oss for å gå en tur. Vi gikk over halsan, og holdt vel på rundt en time. Vi stoppet der han gikk på skole, og jeg begynte å desse mens jeg så på den fine utsikten. Haha, å desse er så gøy! Etterpå dro vi innom butikken og kjøpte noe snacks, og satte oss ved brygga. Etterpå gikk vi en runde på Nesset før vi gikk hjem. Dette var en skikkelig koselig dag! Savner den litt.Jeg og Anders skulle reise på ferie til Danmark, sammen med familien min på pappa sin side. Derfor skulle bestemor og bestefar passe kattene våre, så da måtte de inn i bur. Det var ikke særlig populært, å inn i bur altså. Haha, litt av et styr å få dem inni der. De mjauet hele veien til Verdal, haha stakkars!Vi kom oss frem til Danmark, og første dagen kjøpte vi oss pizza på deling. Haha, se på denne gigantiske pizzaen!Det er utrolig fint i Ribe (som var plassen vi var på i Danmark) og helt syyykt idyllisk! Altså, SE på bildene over! Virkelig en drøm. Dere aner ikke hvor mange fine bilder jeg tok her. Hehe! Vi var i dyrepark en dag, og der var det slik at noen steder kunne man kjøre inn til dyrene.

De andre satt og så på fotball en kveld, så jeg og Linnea dro ut og tok noen bilder av hverandre. Elsker bildene!

Jeg og gjengen dro på stranda en dag, og det var så fint der! Vi kjøpte også verdens største iskrem som dere ser over, yummi!

Vi var i legoland en dag, og det var jo selvfølgelig gøy! Men allikevel så er det ikke så mye for voksne der, men gøy allikevel. Hadde det ikke vært for ungene som var med på turen, så hadde jeg nok heller valgt en litt mer ''hardcore'' fornøyelsespark. Hehe!Til slutt dro vi til København, der skulle vi være siste dagen. Da ble det en del shopping på meg og Anders, og det var gøy! Så utrolig mange butikker der.
- August -​


Jeg tok juvederm i leppene, og kunne ikke vært mer fornøyd! Husker jeg gledet meg skikkelig, for dette var noe jeg hadde hatt lyst til lenge. Jeg kommer aldri til å slutte med dette!Jeg, Mona og Ivan dro for å se Annabelle 2 på kino. Filmen skuffet egentlig, nummer 1 var mye bedre.Denne måneden hadde jeg 2-3 uker ferie, og selvfølgelig regnet det nesten hele tiden. Flott... Haha, så typisk.

Jeg lå over hos bestemor en dag, og nøt sommeren i den fine hagen hennes.Jeg begynte å se på Game of thrones for første gang, og jeg ELSKET serien! Gud, for en rå serie. Jeg så alle sesongene på 3 uker, haha!

- September -


Anders lastet ned et spill som het Until dawn, et skrekkspill. Det var skikkelig creepy faktisk, og jeg ble skikkelig stresset av hele spillet. Jeg greide å gjøre slik at nesten alle døde, hahah!Jeg leste boken En av oss, og den var kjempebra. Anbefales!Det begynte å gå mot høst, og alle de fine høstfargene kom frem. Høsten er virkelig en koselig årstid!

- Oktober -


Jeg fylte i leppene enda litt mer, og denne gangen ble jeg veldig hoven og fikk blåmerker. Jeg skulle på jobb et par dager etterpå, og måtte gå på jobb med store blåmerker på leppene. Haha, ikke gøy!Høsten slo inn for fullt, se så fint!Jeg var hjemme hos bestemor, og tanta mi lagde noen sykt gode eplemuffinser! Eplemuffins og et glass iskald cola, det var en sykt digg combo.Jeg gikk en tur da jeg var på besøk i Verdal, og knipset noen bilder av solnedgangen. Jeg kikket litt på forskjellige festdrakter, synes det er så fint. Falt helt pladask for den til høyre, altså se på deeen! Har så sykt lyst på den.Jeg og Anders fikk en svær feriegave av tanta mi!Anders hadde bursdag på halloween, og ble hele 27 år!
- November -


Jeg kjøpte verdens fineste fuskepelsjakke fra Cubus. Denne er jeg så fornøyd med, elsker den! Så lekker.Vaffel laging hjemme hos bestemor!Jeg måtte gå med sånne ledninger som målte(?) hjertet mitt, haha lekkert.Jeg så denne julekula og fikk plutselig lyst på et svart juletre, med mange sånne på. Haha!Jeg, bestemor og tantene mine var i Trondheim på julegaveshopping. Vi spiste på en kinesisk restaurant, maten var skikkelig god!

- Desember -


Desember startet med av ovnen våres på stua plutselig sluttet å funke. Det var ganske kaldt disse dagene også, så det ble jo iskaldt inne. Da var det godt å gjemme seg under dundynen min på stua, hehe! Ovnen startet å funke igjen etter noen dager, heldigvis. Man skulle hatt vedovn, si!

Begynte å pynte litt til jul.Jeg var hjemme hos bestemor og drakk gløgg, og så på Jul i blodfjell. Haha, for en konge julekalender!Jeg kjøpte meg en vinterjakke som jeg ble såå fornøyd med!Kattene fikk seg en ny leke, haha var visst veldig gøy!Jeg ble til slutt ferdig med julegavehandelen! Pjuh...

Jeg og mamma gikk oss en tur i vinterlandet. Hehe!Så ble det til slutt julaften, og jeg hadde en fin dag sammen med familien! Vi var først hos pappa, deretter dro vi til mamma for å feire der.Julegavene mine i år, fikk så mye fint!Så ble det nyttårsaften, og den feiret jeg og Anders hjemme hos bestemor sammen med familien min der. Var en veldig koselig kveld!


Jeg hadde et fint år! Nå håper jeg at 2018 behandler meg like bra. :-) Hvordan var ditt år?
12.01.2018 2 KOMMENTARER


ny bok nytt liv

11.01.2018 / 18:33

Hallo! Jeg har nettopp vært og hentet en spisestol som hører til spisebordet, svigermor var så snill og kjørte meg. Jeg klarte å ødelegge den ene stolen sist jeg festet her hjemme. Jeg sto og danset oppå stolen, jeg var ganske full og plutselig falt jeg av stolen. Jeg trynet med kjeven rett inni stuebordet, og stolen knakk seriøst i to. Jeg fikk ikke med meg at den knakk en gang, dagen etter så jeg bare at det manglet en stol. Haha, omg! Skal ikke drikke på 100 år. Så etterpå er det bare å begynne å montere ny stol, hehe! Er ikke så vanskelig da. Snart får jeg besøk også, Mona kommer en tur før vi drar på kino klokken ni. Vi skal se Insidious, så det gledes. Helt ærlig så husker jeg ikke en dritt av de andre filmene, men det gjør sikkert ikke noe. Regner med det er en ny historie uansett, det er det jo alltid på skrekkfilmer. Om jeg ikke husker feil så sugde de to(?) andre Insidious filmene, så håper denne er bra.Jeg har blitt ferdig med Naboparet boken, og nå har jeg nettopp startet på den nyeste boken av Linnea Myhre. Hver gang du forlater meg, heter den. Det er en roman, og selv om jeg er lei av romaner så liker jeg denne så langt. Jeg er litt forvirret da, vet ikke om boken handler om henne, eller om hun bare har funnet på det hun har skrevet? Så at hun hadde sagt at deler av boken handler om henne, så jeg vet ikke helt. Hadde ikke boken handlet noe om henne i det hele tatt, så hadde jeg ikke orket å lest boka. Anywaysss, jeg har flere bøker som ligger ulest, så etter denne vil jeg lese en thriller. Det er det jeg liker best! Ikke krim, men thriller. Etterforskningsbøker (og serier/filmer for den saks skyld) er jeg ikke så fan av. Hver gang jeg begynner på en bok, så tenker jeg på boken hele tiden og føles ut som om jeg lever i boken. Haha! Blir nesten litt trist når jeg har lest ferdig, som om livet er over. Hah! Neida.. Da er det bare å finne en ny bok å lese. Ny bok - nytt liv!Jeg har gravd litt i smykke og ring mappen min, det er så mye der jeg ikke husker at jeg har. Derfor så jeg igjennom alt jeg hadde av smykke og ringer, og da fant jeg noen ringer og et smykke som jeg likte veldig godt. Smykket har jeg helt glemt at jeg har, og det er så fint! Jeg tok det på med en gang. Egentlig så er jeg ikke så glad i smykker, men dette var såpass lite at det føles ikke i veien. Jeg er ikke så glad i ringer heller, men synes de passet så godt sammen med klokka mi, hehe.Elsker smykket! Lakket neglene svart har jeg også gjort, samme med tåneglene, hihi. Jeg har hatt blank neglelakk en stund nå, men trives helt klart best med mørke negler. Jeg har skikkelig lyst til å fikse neglene mine, altså fakenegler. Jeg vil ikke kjøpe sånne for å lime på, den synes jeg faktisk er stygt. Jeg har lyst til å gjøre det til noen, men desverre er det så dyrt at jeg vet ikke om jeg vil legge penger i det. Har lyst på svarte negler med litt glitter i, hehe! 

Forresten, noe som irriterer med skikkelig er at alle disse bildene over her ser mye skarpere ut på lightroom. Med en gang jeg lagrer de over i bildemappen min, så ser jeg at bildene blir mye uklarere. Hva gjør jeg med dette, er det noe feil jeg gjør? Bildene er jo så klare og fine i lightroom, men med en gang jeg exporterer de til bildene mine så blir de uklar. Hva gjør jeg med dette?? Så sykt irriterende! Og enda verre igjen blir bildene når jeg laster de opp på bloggen. Om noen kjenner til problemet og vet hva man skal gjøre for å løse det, please tell!11.01.2018 1 KOMMENTARER


mitt 2017 i bilder > januar - juni

10.01.2018 / 10:00

Jeg får vel slenge meg på ''året som gikk'' jeg også! Alt i alt så har 2017 vært et fint år, og her er noen minner fra året 2017. Jeg deler bilder og skriver litt under dem, helt frem til juni, og så deler jeg resten av året i et annet innlegg. :-)

2017


- Januar -


Jeg startet året med å bli små syk, og var bare hjemme og slappet av. Her er jeg med Suzie, hehe!Jeg hamstret inn litt julebrus før de forsvant fra butikkene. Trenger vel strengt tatt ikke stresse med det i janurar, julebrusen er jo i butikkene i flere måneder før de får solgt vekk alt.Hahaha, hva skjer her? I januar i fjor hadde jeg kort hår!Det snødde masse i januar, da er det så fint å ta bilder!

- Februar -


Dagene begynte å bli litt lysere, og jeg fikk skikkelig vårfølelse. Det var jo ikke vår heelt enda, men det var så fint vær i februar, så det føltes slik!Hahaha, rare Loffen!Jeg og Anders kjøpte to nye bilder til stua. Så fine! De er fra desenio.Jeg og mamma var ute å spiste lunsj før jeg dro på jobb. Denne kyllingsalaten er seriøst den beste jeg har smakt! Kyllingen var så saftig, brøet perfekt sprøtt og dippen var utrolig god. Vi dro dit senere en gang igjen, og da var kyllingsalaten endret på, og var ikke i nærheten så like god.Jeg leste boken om Dewey som jeg lånte, og kjøpte boken Det fjerde offeret. Den har jeg ikke lest enda, og har faktisk helt glemt at jeg har den. Den virker jo ganske spennende, så den må jeg lese asap.Suzie ble sterilisert hos veterinæren. Stakkars lille bebisen min.♥ Men hun kom seg raskt!

Jeg og Anders dro til en jalla-sjappe der de selger masse rar utenlandsk mat, som er rett ved siden der vi bor. Vi måtte jo sjekke ut litt forskjellig, og jeg kjøpte blandt annet en leskedrikk og en brus. Leskedrikken smakte PYTON! Brusen var heller ikke noe god, så den gikk rett i vasken. Haha! Nudlene vi kjøpte var god da, så de skal jeg kjøpe flere av.Vi hang opp en hylle over tv'en. Jeg tør ikke en gang fortelle hvor mange ganger den der vasen har falt ned fordi Anders har spilt for høy musikk... Nå skal jeg seriøst kjøpe antiskli for å sette under den. Lol!Jeg prøvde å lære kattene å gå i bånd, men det var ikke bare-bare. Vi har jo egentlig ikke lov til å ha kattene ute her på grunn av husverten, men til slutt dreit vi i det og slapp dem ut allikevel. Mohahah! Stakkars kattene kan jo ikke bare være inne, så vi slipper dem ut når han har dratt hjem fra kontoret sitt her.
- Mars - Jeg kjøpte meg verdens beste tøfler fra ebay. Haha, elsker disse og er helt avhengig av dem hjemme. Beste kjøpet i 2017, hahah!Kjøpte to nye bøker på mammutsalget. Bak lukkede dører var såå bra, den må dere lese! Den andre har jeg faktisk ikke lest enda.

Jeg kjøpte catnip til kattene, og skrev på bloggen at dette var dop for dem. Da fikk jeg en kommentar på bloggen om hvorfor jeg vil dope kattene mine. Hallo, det er jo ikke skadelig og er helt ufarlig, man kjøper dette på dyrebutikken liksom. Jeg vil jo ikke skade kattene mine!Paradise hotel begynte igjen, så da satt jeg spikret foran TV'en hver dag for å følge med. Haha, gleder meg skikkelig til årest sesong!
- April - Jeg skrev et innlegg om bakdeler og fordeler ved å ha katt, det kan leser HER!Jeg kjøpte et svindyrt vippeserum, og det fungerte som fy! Vippene ble dritlange, haha!

Det ble påske, og jeg kjøpte inn masse solo og godis. Sesong 3 av The affair kom ut på HBO, den serien er sååå bra! Jeg likte den ikke så godt først, men så begynte jeg å like den mer etterhvert. Sesong 3 elsket jeg, så mystisk og rar.

- Mai -


1. mai hadde jeg og Anders vært sammen i 3 år, tenk det! ♥♥Jeg fikk noen fine roser av han på denne dagen, så søt!♥Det var endelig vår, og jeg knipset mange vårlige bilder.I starten av Mai dro jeg og familien i konfirmasjon til søskenbarnet mitt som bor i Sande. Vi bodde i en slags hytte i Holmestrand, og det var så fint og idyllisk der! Skikkelig koselig og fin plass. Det var skikkelig varmt den dagen vi skulle i konfirmasjon, og jeg hadde på meg en langermet, litt tjukk kjole. På formiddagen holdt jeg på å koke ihjel, haha!

Det ble 17.mai, og den feiret jeg hjemme på Verdal med familien.

Det begynte etterhvert å bli varmere ute, så jeg og Anders satt ute og solte oss. Det var i mai vi slapp ut kattene alene for første gang også, og dere kan tro de var glad og nysgjerrig. Vi hadde ikke samvittighet til å stenge dem inne lenger, spesielt ikke nå som det begynte å bli sommer. Grunnen til at vi holdt dem inne var på grunn av husverten, han liker ikke katter, så han ville ikke ha dem ute her. Men vi fant en løsning på det, og slipper dem ut etter han har dratt hjem fra kontoret han har nede her.Spiste masse melon, nammis!...ooog jordbær, hehe!Jeg fant dette bildet av Suzie, og hun har såå mye kortere pels her! Haha, ser helt rart ut. Nå har hun mye lengre og tjukkere pels, er vel fordi hun har vinterpels nå sikkert?

- Juni -


Det ble skikkelig populært med spinners, det tok jo helt av haha! Så jeg måtte selvsagt kjøpe en selv også, nå aner jeg ikke hvor den er.Luffy som nyter skyggen!

Jeg kjøpte hagemøbler. Det ble fint på verandaen vår! Der satt jeg masse i sommer.Jeg, mamma og søskene mine var på Trondheim sykehus for å høre litt om genfeilen som vi kanskje hadde arvet. Etterpå dro vi til sentrum for å kikke litt før vi dro hjem. Etterpå dro vi ut og spiste med mormor, morfar og Anders. Var en fin dag egentlig! Angående genfeilen, så var det bare jeg av søskene mine som hadde det. Men så viste det seg at graden min er veldig liten, så jeg slapp medisiner. Jeg gikk noen turer sammen med Ivan, og knipset bildene over.

Jeg hadde bursdag 30. juni, og ble 24 år. Tenk at jeg blir 25 i år, uææ! Jeg fikk bestemme middagen denne dagen, så da ble det biff med poteter, brokkoli og bearne. Nam! Min favorittmiddag delux.Sånn, det var fra janurar til juni! Neste del kommer om ikke så lenge. :-)
10.01.2018 1 KOMMENTARER


silkemykt ansikt og ny linse

09.01.2018 / 22:19

Hallo! Nå har jeg nettopp tatt meg en dusj, kuret håret og renset ansiktet skikkelig. Av og til, kanskje 2-3 ganger i måneden, så bruker jeg en ansikts-gel som fjerner død hud. Dette produktet kjøpte jeg for rundt 1 år siden, og før jeg prøvde gelen var jeg litt skeptisk. Men fyfaen, den funker skikkelig bra! Man skal gni gelen i ansiktet (men unngå under øynene, fordi der er huden veldig tynn og da kan det svi) og så ruller det etterhvert død hud av. Skikkelig ekkelt egentlig, men huden blir seriøst silkemyk etterpå. Smør inn ansiktet med en god ansiktskrem etterpå, og jeg skal love deg du føler deg fresh. Hehe!

Måtte bare knipse et bilde, se på det her! Æsj, men huden blir jo såå myk etterpå. I dag har jeg vært hos mamma, jeg lå jo som sagt over i natt. Så det er ikke så lenge siden jeg kom hjem. I dag fikk jeg plutselig veldig lyst til å kjøpe meg en ny linse, jeg er så drit lei av den gamle. Den gamle er den som fulgte med kameraet da jeg fikk det, og det er jo rundt 6 år siden. Så dere kan tro jeg var lei! Jeg hadde en annen linse liggende hjemme, men den var så stor og tung at jeg gadd aldri å bruke den. Så da ringte jeg pappa i dag og spurte om han hadde noen tips, og han fant ei på Stjørdal som skulle være bra. Så da kjørte vi dit, og ny linse ble det. Jeg er kjempefornøyd så langt! Nå har jeg ikke fått testet linsen i dagslys, så gleder meg til å teste den ut i skikkelig lys i morgen. Linsen jeg kjøpte er en Sigma 17-70mm. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe en ny linse, men har aldri blitt noe av. Nå hadde jeg råd til det, så da slo jeg til. Shit jeg har brukt mye penger på tekniske ting denne uken, haha! Men både PC'en og linsen føler jeg er gode investeringer, det er noe jeg kommer til å bruke ofte. Så jepp, jeg er fornøyd! Nå skal jeg jobbe litt med et ''året som gikk'' innlegg. Synes det er ganske gøy å lage slike innlegg, da går jeg igjennom arkivet og ser hva jeg gjorde da og da. Det er det som er så kult med å ha blogg, man kan se tilbake på minner!
09.01.2018 3 KOMMENTARER


spraytan?

08.01.2018 / 17:51

Hey! Jeg kom til mamma for ikke så lenge siden, tenkte bare å komme på besøk og sove over til i morgen. Det er lite jobb på meg denne uken, så tenkte det var greit å komme seg ut av leiligheten litt. Jeg og Anders har bare slabbedasket hjemme hele helgen, og det har vært godt! Det føles ut som om jeg har en liten ferie, skal ikke på jobb igjen før på fredag. Nå sitter jeg i sofaen hjemme hos mamma og ser på flammene i ovenen, mens det er helt stille i huset. Koselig, jeg skulle virkelig ønske jeg hadde en vedovn selv. Det er seriøst et must når jeg kjøper noe eget! Det finnes jo ikke noe mer koselig og avslappende enn å se på flammene. Blir helt trøtt av det!Verdens beste jakke! Den er så varm og god, helt klart det beste kjøpet jeg har gjort på en stund.
 Jeg kjøpte meg ølgjær her om dagen, et kosttilskudd som skal være bra for hud og hår. Jeg blandet det med juice for første gang i går, og fyyysj så fælt det var! Jeg ringte mamma for å spørre om det fantes noen andre måter for å få i seg dette her, (haha) men det var bare å drikke det. Det finnes i pilleform også, men kroppen tar visst ikke til seg alt da. Da var det bare å tvinge det i seg med lukket nese, og da gikk det ned allikevel. Jeg brakk meg et par ganger, men det gikk. Haha! Håper håret vokser litt fortere av det her, men det gjør det sikkert ikke. Håret mitt vokser ca 1 cm i måneden, og nå har jeg tatt mål av hvor lang etterveksten min er. Så skal jeg måle igjen etter en måned, håper håret har vokst litt lenger enn 1 cm. Det er lov å håpe, haha!
Jeg føler meg skikkelig blek for tiden, eller rettere sagt, jeg er blek. Da jeg var 16 år tok jeg sol flere ganger i uka og var veldig nøye med at jeg skulle ha farge på kroppen, og slik holdt jeg på i flere år. Så ble jeg eldre, og det å være brun var ikke like viktig lenger. Nå synes jeg faktisk det kan være ganske fint og sexy å være blek, bare ikke på meg selv. Hudfargen blir ser så ujevn ut når jeg er blek, i tillegg føler jeg meg som et lik siden jeg er ganske tynn. Haha.. Jeg har ikke så lyst til å begynne å ta solarium igjen, fordi det er dyrt og fordi jeg vil ta vare på huden. Jeg synes det er viktig å ta vare på huden, den skal man tross alt ha hele livet.

Derfor har jeg tenkt litt på spraytan, men har alltid lagt den tanken til side fordi nesten alle jeg har sett som har brukt det, har sett mer oransj ut enn brun. Å se oransj ut er jeg ikke så veldig giret på. Men så så jeg at noen la ut bilde med spraytan her en dag, og jeg ante ikke det var fake brunfarge før jeg så hashtagen #spraytan. Kanskje jeg burde teste det ut allikevel, jeg får søke litt rundt og se hva som er best på markedet. Noen tips? Jeg vil ikke være blek lengeeeer, haha!

08.01.2018 0 KOMMENTARER


uken som gikk

07.01.2018 / 21:49

- Uken som gikk -AKKURAT NÅ
Jeg har nettopp tatt meg en dupp på sofaen, ble plutselig så trøtt. Jeg sov ikke lenger enn 10-15 minutter da, men det hjalp faktisk. Litt tidlig å legge seg enda, fikk uansett ikke sove mer heller. Anders har også sovnet, så han ligger som et slakt i andre enden, haha! Jeg ser litt på 'Liv og død' på tvnorge, bra program.UKENS OPPTUR
Det må være kjøpet av PC'en og klokka mi. Begge to var veldig gode kjøp, som jeg ble veldig fornøyd med. Føles bra når man han brukt en del penger på noe, og så blir man ordentlig fornøyd!UKENS NEDTUR
Jeg kan ikke huske å ha hatt noen nedturer denne uka. Digg!UKENS CRAVING
Jeg har cravet smågodt etter hvert middagsmåltid, haha! Ellers har jeg hatt veldig lyst på pære, så har sørget for å ha pærer tilgjengelig her hjemme hele tiden. Litt sunnere med pære også, hehe!UKENS IRRITASJONSMOMENT
At det ikke finnes noen klokkereimer (iallefall ikke Daniel Wellington reimer) som passer mitt håndledd. Jeg var å skulle justere inn klokkereimen min hos Bjørklund siden jeg ikke fikk det til selv, og da kunne hun fortelle at det ikke fantes noen reimer som passet meg. Alle reimene er 15cm i omkrets, og håndleddet mitt er 13. Så jeg burde hatt 13,5, og ikke 15cm. Irriterende, jeg har jo håndleddet til en 10-åring!
 


UKENS LÅT

Digger melodien på denne sangen, men synes desverre at Sophie Elise ødelegger sangen litt. Jeg er ikke noe fan av stemmen hennes, jeg synes helt ærlig hun ikke er noe flink til å synge. Ikke misforstå, jeg liker henne godt, hun er flink til mye annet. Bare ikke synging. Men ellers er sangen kul/fin!


 

UKENS TANKE 
Jeg tenker at verden seriøst kommer til å gå under om kanskje 50 år, pluss minus. Det virker som om ingen gjør en innsats for noe for å ta vare på verden, verken når det kommer til kjøttspising, bilkjøring, bruken av plast, sløsing av vann, produsering av unger osv. Jeg gjør helt ærlig ikke noe spesielt for å ta bedre vare på verden jeg heller. Men jeg tror at en dag så har alt gått så langt, at alle bare gjør endringer i panikk fordi verden er blitt så ødelagt. Jeg VET at den dagen en dag blir å komme, og jeg håper for guds skyld jeg ikke lever da.UKENS INNKJØP
Ny PC, en søt vaskevott, klokke og nytt øyevippeserum. Og så kjøpte jeg den nyeste boka av Linnea Myhre, i pocketutgave. Gleder meg til å lese den!UKENS MEST LESTE INNLEGG

''Svidd av 8000 i dag'' er det mest leste innlegget.


07.01.2018 3 KOMMENTARER


er blitt glad i gull

07.01.2018 / 15:37

Hey! I dag er det bare avslapping på planen, derfor er det perfekt at det er snøstorm ute! Jeg synes det er så koselig å sitte inne under dyna, mens det snør og blåser som bare det ute. Luffy kom nettopp inn etter å ha vært ute en tur, og han var helt nedsnødd. Haha, så søt. Er nok kaldt å være katt ute også nå. Det er en villkatt som bor i bakgården våres, jeg synes skikkelig synd på henne. Får lyst til å gå ut og hente henne inn, men det er helt umulig. Hun er livredd mennesker. Hun (eller han) har en liten hule i steinveggen utenfor her har jeg sett, så får håpe det er litt varmere inni der. Jeg skjønner ikke hvordan katten overlever, rart at hun ikke fryser ihjel eller sulter. Hvor finner hun mat liksom? Det er jo mange søppeldunker utenfor her, men kan ikke tro det er så mye mat å finne der. Burde jeg ringe dyrebeskyttelsen, tar de inn villkatter eller er det ikke noe å gjøre med det? Tenk om Luffy og Suzie hadde vært villkatter <,3 uff.Haha, rare Suzie. Se på tunga hennes, hahaha!I dag er dette outfitet mitt, shorts inne er så digg. Jeg orker aldri å gå med masse klær inne, inne vil jeg ha på så lite klær som mulig. Alltid hvis det ringer på her, så må jeg løpe og kle på meg litt mer. Haha! Men det er jo så godt å gå halvnaken hjemme.♥♥

Uansett! Jeg tenkte jeg skulle vise dere bilder av den nye PC'en og klokka mi. Både PC'en og klokka er i rosegull. Jeg elsker rosegull på PC, iphone eller rosegull detaljer på vesker og slikt. Jeg er ikke så glad i det når det kommer til interiør, men på klokker og slikt så elsker jeg det. Så fint! Så her er noen bilder av klokka mi, PC'en min og litt annet jeg har kjøpt denne uken.


Seee på denne PC'en da! Åå, så fin! Jeg trengte en ny PC, men ville gjerne ha en som var litt fin, og ikke bare svart og kjedelig. Det er ikke så lett å finne, siden alle bærbar PC'er har så kjedelig utseende. Jeg søkte rundt på komplett først, og fant en PC i gull, men den var for liten. Jeg tenkte at jeg ikke kom til å finne en slik PC uansett, men da jeg dro for å sjekke ut PC'ene på power ble jeg overrasket. De hadde en rosegull, stor PC som samtidig passet mitt budsjett! Yay, haha! Det er så mye gøyere å kjøpe PC (som egentlig er litt kjedelig å bruke masse penger på) som er fin, hehe! I tillegg hadde den CD-rom, så da kan jeg spille sims hvis jeg vil også. De fleste laptoper kommer uten CD-rom virker det som, så fint at denne hadde det. Denne kostet 7999,-.Se så fin boks, da!Denne klokken la jeg merke til da jeg skulle gå med søpla på jobb. Jeg stoppet umiddelbart da jeg så den i utstillingsglasset, og tenkte at denne MÅTTE jeg ha! Altså, den er jo helt perfekt! Jeg fikk prøve den, og før jeg bestemte med for å kjøpe den så søkte jeg litt på nett etter den. På Daniel Wellington nettsiden fant jeg den, og der var det en rabattkode, pluss at den var på 10% avslag i tillegg. Så jeg betalte 813 kroner for den, istedet for 1199kr. 400 kroner avslag, så det var ikke værst! Der ser dere, det er alltid smart å sjekke nettet før dere kjøper noe i butikk. Jeg finner ofte det jeg vil ha på avslag, eller en rabattkode, hehe! Jeg skjønte ikke hvordan jeg justerte reimen, så jeg tok den med til en smykkebutikk. Der hjalp de meg å justere den, men desverre er den en centimeter for stor ca. Denne klokken er veldig ny, så man får ikke kjøpt noen ny reim enda heller. Jeg tenker å kjøpe en reim med hull istedet etterhvert, så kan jeg lage hull slik at den passer. Alle reimene er i samme størrelse, så det er faktisk ingen som passer hånden min, så da må jeg lage hull selv. Sykt irriterende at jeg har så tynne håndledd, det er faktisk helt vilt hvor tynn de faktisk er. Ser ut som anoreksiahender! Uff. Men jeg kan fortsatt bruke klokken da, er bare litt irriternde at den rører på seg liksom. Jeg vet ikke om dere ser det på bildet, men klokken er ganske liten. Den dekker altså ikke hele håndleddet mitt slik alle andre klokker gjør, og det liker jeg!
Jeg hadde problemer med å få den av før jeg skulle dusje i går (tror den var vannfast, men tar den av allikevel) og fikk den ikke av. Trodde nesten at den ikke skulle tas av til slutt, at det ikke gikk an liksom hahaha! Anders fikk den av med en gang, og jeg skjønner ikke hvordan han gjorde det. Meg i et nøtteskall, jeg vet ikke hvordan jeg skal få den på igjen engang. Lol!

 Jeg har gått tom for øyevippeserum, så det var på tide å kjøpe nytt. Dette bestilte jeg fra nelly, og det var nedsatt til bare 199 kroner. Det forrige jeg kjøpte koster 999(!!!) kroner, noe jeg synes var aaaalt for dyrt. Derfor fortet jeg meg å kjøpe dette mens det var på salg, til vanlig koster det 499kr. Dette skal visst være bra, så håper det er like bra som det forrige jeg brukte. Det forrige (pure lash serum) var skikkelig bra, og vippene ble mye lenger. Jeg har fått masse komplimenter for vippene mine, flere har spurt om jeg har satt på løsvipper. Men nei, vippeserumet har virkelig gjort jobben sin. Håper dette også gjør det!
 Denne søte vaskekluten kjøpte jeg på Kid i går. Sååå søt, eller hva? Vi får inn masse barneprodukter i panda nå, og jeg elsker jo panda! Både jeg og Anders faktisk, så frister nesten å kjøpe inn alt slik at vi har det til vår fremtidige bebis. Hehe! Neida. Denne har jeg satt til pynt over hårsprayen min på badet, den er for søt til å brukes.

Det var alle innkjøpene fra den siste tiden! 
Haha, se på grumpydyret! Jeg knipset noen bilder av henne i går da hun satt ute på taket. Hun pleier å sitte der og følge med av og til.Nå skal jeg lage laks til middag, og etter det skal jeg lese ferdig denne boka. Den er så bra! Ha en fin søndag. :-)


 

07.01.2018 1 KOMMENTARER


svidd av 8000,- i dag

05.01.2018 / 18:04

Hallo! Nå har jeg akkurat spist middag, det ble chicken curry i dag. Det spiser jeg ikke så ofte, så de få gangene jeg spiser det er det veldig godt! I dag har jeg hatt fri, så har fått gjort noen små ærender i dag. Jeg sto opp klokka 11 slik at jeg skulle rekke alt før jeg, Anders og svigermor skulle på kino klokka 17. Meeen selvfølgelig hadde dumme Levanger kino endret på kinoprogrammet helt plutselig, så filmen gikk klokken 12 istedet. TOLV på formiddagen, HVEM drar på kino da???? Omg, så forbanna irriterende! Jeg hater Levanger kino. Kan ikke Levanger se til å fikse en skikkelig kinosal her?! Bah... Da må vi heller dra til Verdal istedet, og der går filmen 19.30. Vi skal se den 12. mann, jeg gleder meg skikkelig! Alle jeg kjenner som har sett den har sagt at den er veldig bra, så det gledes.

Åååh, håret mitt begynner å få en fin lengde. Klarer nesten ikke vente til det har blitt skikkelig langt! Planen er å spare det helt ned til rumpa, haha. Jeg kjøpte ølgjær på matbutikken i dag, det skal visst være bra for både hud og hår. Det skal visst være helt jævlig å drikke da, men jeg gjør alt for et fint og sterkt hår. Hehe! Siden jeg og Anders hadde fri begge to i dag, så skulle han være med meg og se etter en bærbar PC. Jeg hadde surfet litt på nettet, og fant en PC i gull. Altså OMG! Men desverre var skjermen litt for liten, det var bare en 13 tommer og det blir litt for lite. Jeg er litt nøye med slik skjønner dere, jeg liker at både PC, mobil, TV, høytallere og slikt skal se pent ut, samtidig som det skal være bra. Jeg er nøye med sånt, hehe! Men det er ikke så enkelt å finne en PC som ser bra ut, så tenkte jeg fikk klare meg med en vanlig svart en. Meeen så fant jeg en 15,6 tommer i rosegull! Haha, i tillegg er den bra, så da ble det den. Den kostet 7999kr, så i dag har jeg svidd av over 8000 kroner. Storhandlet nemlig i dag også, slik at vi har mat i noen dager fremover. Mesteparten av PC'en betalte jeg med julegavepengene mine da, så da ble jeg ikke helt blakk allikevel. Ellers fikk jeg en liten pakke i posten i dag også, og så fikk jeg en dødsfin Daniel Wellington klokke i posten i går. Skal knipse bilder av alt senere! Jeg gidder ikke begynne å ta bilder når det er mørkt ute, da blir alle bildene helt elendige. Jeg leker med tanken om å kjøpe meg et ringlys, det hadde vært helt perfekt. Men slikt tar jo litt plass, koster sikkert en del også vil jeg tro..?

Snille Anders som hjelper meg å fikse alt på den nye PC'en<33333 Haha! Det er skikkelig rart å sitte på den nye, jeg er jo så vant med Anders sin. Jeg har sagt til han i en evighet at jeg skal kjøpe min egen, men det har aldri blitt noe av. Nå begynte han å få nok av at jeg stjal hans, så var på tide å skaffe en egen, hehe! Nå skal jeg lese litt i boka mi før vi drar på kino. Jeg leser fortsatt 'Naboparet', og jeg elsker den! Synes den er skikkelig spennende og bra, så den anbefales til alle. 05.01.2018 3 KOMMENTARER


ny bok

02.01.2018 / 22:31

Hallo! Nå har jeg spist tomatsuppe til kveldsmat, jeg holdte på å sulte ihjel. Det ble bare en halv grandis før jeg startet på jobb i dag klokken 16, og det er man ikke mett lenge på akkurat. Jeg våkna klokka 14 i dag, så det var bare rett opp og ordne seg og spise noe raskt før jeg dro på jobb. Jeg har vært så trøtt i det siste, jeg bare sover og sover når jeg kan. I går leste jeg i en bok, men ble så trøtt etter 6 sider at jeg til slutt sovnet. Sov helt til Anders kom hjem fra jobb 22.30, og da var jeg jo lys våken. Så vi så en film som het «Catch me if you can» før vi begge la oss. Den filmen var bra, så den anbefales, tror det var på netflix vi så den.

Nå skal jeg lese litt før jeg legger meg. Fikk en bok som heter Naboparet til jul, og så langt liker jeg boken.

02.01.2018 1 KOMMENTARER


hallo 2018

01.01.2018 / 16:59

Godt nyttår alle sammen! Helt sykt at vi er i 2018 allerede, men nå skal jeg ikke begynne å babble om hvor raskt tiden går igjen. Hehe! I dag er det masse facebook-oppdateringer om det fine året som har vært, sorry men jeg må spy litt av hvor positive alle skal være. ''Nytt år, nye muligheter'' setningen spyr jeg enda litt mer av, og liiitt enda mer av alle nyttårsforsettene som ingen klarer å oppnå uansett. Haha, men seriøst, er dere ikke enig i at det er litt irriterende? Som om 2018 blir så mye annerledes enn alle de andre årene, det hele er jo bare en illusjon og det er jo ingenting som forandrer seg selv om det er et nytt år. Skjønner ikke helt hvorfor folk babbler om nye muligheter, hvilke muligheter da? Med mindre du er kjendis eller en blogger som får muligheter kastet etter deg. Men er du en ''vanlig'' person med et vanlig liv og jobb, så tror jeg desverre ikke det kommer så mange muligheter. Haha, mulig jeg bare er litt negativ nå, men jeg vil heller kalle det å være realistisk.

Nok om deeet! Jeg hadde en trivelig kveld hjemme hos bestemor og bestefar, sammen med familien min på pappa's side og Anders. Vi spiste kalkun og pavlovakake til dessert, elsker pavlovakake! Jeg er ikke så glad i kaker, men pavlovakake er helt sykt godt. Resten av kvelden spilte vi bingo og brettspill, før vi gikk ut for å se på rakettene. Det er egentlig ikke så mange raketter å se på lenger, det er jo nesten ingen som kjøper det. Så det er jo litt kjedelig egentlig. Men jeg er jo ikke noe bedre selv, jeg kjøper ingen raketter jeg heller. Her er noen bilder fra i går!Tenkte jeg skulle prøve å få noen bra bilder av rakettene, men det var ikke så enkelt. Helt umulig egentlig! Disse to bildene var de beste jeg fikk tatt.Dette hadde jeg på meg i går, gadd ikke pynte meg noe særlig. Nå synes jeg det er litt godt at julen er ferdig, og skal straks rytte bort alt av jul her hjemme. Nå kan januar gå fort synes jeg, og så kan jeg begynne å se mot vår.

 Med det samme jeg holder på her, så kan jeg vel dele noen nyttårsforsetter også. Jeg har ikke satt meg så mange, kun noen få REALISTISKE forsetter. Ikke noe ''i år skal jeg begynne å trene og spise sunnere''-bullshit. Så her er mine ↓♥ Prøve å reise litt mer sammen med Anders, ihvertfall få til en reise i sommer. Vi er litt usikre på hvor enda, men i går fikk vi tips om Barcelona. Jeg har lyst til å ligge på en fin strand og sole meg, imens Anders vil til en storby. Derfor passet Barcelona oss veldig, der ligger stranda i byen på en måte. Da kan vi shoppe og finne på ting noen dager, og bare sole oss og bade andre dager. Perfekt!

♥ Spare litt til leilighet. I år SKAL jeg spare til leilighet, iallefall starte.

♥ Søke jobber. Jeg er nødt til å søke forskjellige jobber, slik at jeg kanskje kan få meg en 100% en eller annen plass. Der jeg jobber nå så har jeg bare en 11% stilling, og det blir for lite. Jeg trives veldig godt da, men jeg er nødt til å begynne å se meg om.


Sånn, det var mine nyttårsforsetter! Dette kan jeg klare. Hva er dine?
01.01.2018 0 KOMMENTARER


mine julegaver

30.12.2017 / 12:00Fikk løsvipper, neglefil, duftlys, notatbok, votter, GHD hårkrem, rosa kniv (OMG!♥), en bok, veske, brødrister, telys, sjokoladefondue, 4 glass og penger. Er så fornøyd med alt! Brødrister fikk jeg to av, så det fikk jeg fikset. Ellers gleder jeg meg veldig til å lese boka, den hadde jeg ønsket meg! Jeg fikk en god del penger, så tenker å kjøpe meg en klokke fra Daniel Wellington og en bærbar PC. En PC trenger jeg skikkelig, for akkurat nå låner jeg Anders sin. Jeg liker egentlig ikke hans så godt, så gleder meg til å kjøpe min egen! Ellers så fikk jeg et bilde og en krølltang fra MAST også, av Anders. Jeg glemte helt å ta bilder av det. Krølltangen er en MAST volume 1, og den er seriøst den beste krølltangen jeg har prøvd ever. Krøllene holder helt sykt godt, jeg trenger ikke bruke hårspray en gang. Krøllene blir skikkelig fine også, så er skikkelig fornøyd med den!

Fikk du noe fint til jul?30.12.2017 1 KOMMENTARER


hits