FB
INSTA
malinva - Mjau

synjdag

31.01.2016 / 14:59

Hei, og god synjdag, som betyr søndag om noen skulle lure. De eldre her i trøndelag sier ofte synjdag istedet for søndag, haha. Jeg har nettopp ordnet meg, og venter på at Anders skal slutte på jobb klokken 15. Etter det tar vi toget til Skogn. Vi skal på besøk til mammaen hans og spise ribbe. Nam, ribbe er SÅ godt! Trivelig. :-)

Har ikke hatt noe helgefølelse i det hele tatt denne helga. Har bare vært hjemme, har ikke hatt råd til å feste. Etter at jeg fikk penger forrige mandag, måtte jeg betale masse regninger, og betale min del av husleia. Etter det satt jeg igjen med litt over 1000kr. Kjedelig. Om jeg bare var rik! Hehe.. Den dagen liksom. Hva har dere gjort i helga da?

Buksa jeg har på meg her, elsker jeg! Kjøpte den på Urban i Trondheim før jul. Den sitter så bra, og fargene er så fine. Vurderer å kjøpe meg en til, så jeg har den lenge. Skulle ønske de hadde Urban i Levanger, de har såå mye kult!
31.01.2016 0 KOMMENTARER


Dag 14 - vis 5 bilder av berømte menn som du finner attraktiv

31.01.2016 / 13:00

Dag 14 - Vis 5 bilder av berømte menn som du finner attraktiv

Brad Pitt


Leonardo Dicaprio

David Beckham

Bradley Cooper


Ryan Gosling


Haha, jeg visste helt ærlig ikke hvem jeg synes er kjekk, så da ble det dem her. Alle var jo ceff kjekkest da de var yngre, da ehe. Men Brad Pitt og Ryan Gosling, OMG♥ De to er de kjekkeste. Brad Pitt er helt klart nummer 1! Se på fyren da, herregud hot. Jeg dør. Haha!

Hvem synes du er kjekkest?
31.01.2016 0 KOMMENTARER


Dag 13 - Hvor jeg ønsker å være om 10 år

30.01.2016 / 16:21

Dag 13 - Hvor jeg ønsker å være om 10 år

Om 10 år håper jeg at jeg er blitt rik, bor i et stort penthouse med basseng i hagen og har 5 barn. 

TULLA. Må vel være litt realistisk. Om 10 år håper jeg at jeg har kommet lengre i livet enn hva jeg har nå. Da er jeg 32 år! Forhåpentligvis har jeg lappen, bil, hus/leilighet, en kjæreste (håper det enda er Anders) og kanskje et barn eller to. Og jeg håper jeg har en grei jobb jeg trives i! At jeg trives i jobben er veldig viktig, hvis ikke blir nok livet litt surt. 
Jeg tar egentlig ting som de kommer, og har egentlig ingen spesielle mål. Jeg setter meg aldri mål, siden jeg er så forbanna lite målbevisst. Litt dumt egentlig. Har ihvertfall ingen store planer for livet. Jeg tror nok et helt normalt ''A4'' liv vil være helt OK for meg.
30.01.2016 0 KOMMENTARER


weekend

29.01.2016 / 17:22

Hallois! Tenkte bare å stikke innom en kjapp tur for å ønske dere god helg. Jeg drar straks til en kompis, vi skal bare slappe av og ta oss noen øl. Eller, ikke jeg da, jeg HATER øl. Så på meg blir det noen cider, hehe. Nå skal jeg kle på meg, og komme meg avgårde. Hva skal du gjøre i helga? :-)
29.01.2016 0 KOMMENTARER


Dag 11 - en gang jeg tenkte å avslutte mitt eget liv

29.01.2016 / 13:00

Dag 11 - en gang jeg tenkte å avslutte mitt eget liv

Uffda, denne var deprimerende. Jeg har aldri tenkt på å ende mitt eget liv, rettere sagt selvmord. Tanken har jo selvfølgelig vært der når ting har vært skikkelig dritt. Men det har bare blitt med tanken, og ikke noe jeg kunne ha gjort på ekte. Da jeg var yngre slet jeg litt med meg selv. Synes jeg selv var for stygg, og følte meg som en eneste stor taper. Tenkte at det hadde vært bedre å vært død, men den tanken roet seg etterhvert heldigvis. Jeg hadde aldri turt å tatt livet mitt uansett. Nei, uff!

De som velger å ta livet sitt må virkelig ha hatt det vondt. Jeg synes dessuten ikke selvmord er et egoistisk valg. Forstår det må være heeelt jævlig for de irundt. Men om en person velger å avlsutte sitt eget liv, så er det nok en god grunn til det. Kanskje finner de ikke en løsning på problemet, uansett hvor mye hjelp de får, eller hvor lenge de har prøvd å blitt bedre. Sinnsykt trist isåfall..
29.01.2016 0 KOMMENTARER


gødnæight

29.01.2016 / 00:46

Jeg er fortsatt våken, jeg som var så dødstrøtt tidligere i dag. Selvsagt får jeg ikke sove når jeg kan :)))) Jeg og Anders har dratt med senga på stua, så vi sover på stua foran TV'en i dag. Eller, for å være ærlig, så har vi gjort det i 3 dager nå. HEHE. Nei men jeg elsker å sove på stua! Ser bare bittelitt rart ut med senga her, ehe. For noen slasker vi er!

Skal lage oss kveldsmat nå, og så blir det natta. God natt, søte lesere :-)

29.01.2016 0 KOMMENTARER


brows

28.01.2016 / 18:12

Hei! I dag har jeg vært å fikset brynene mine sammen med mamma. Endelig, var på tide! Har aldri fikset dem til noen før. Var på en salong i Verdal. Ikke noe fancysmancy, men hun damen var veldig flink! Jeg ble ihvertfall fornøyd. Kosta 130 kr, men mamma var så snill å spanderte. 

Før:


Og etter:


Haha, ikke de beste før og etter bildene, men det får holde. Har ikke ordnet brynene noe spesielt på bildet under. Ser enda finere ut med litt gele som holder de mer på plass, og brynspudder. Skal kjøpe meg brynsprodukter fra Anastasia Beverly Hills når jeg har råd. Har hørt så mye bra om de produktene!Etter jeg hadde ordnet ferdig brynene, ble jeg med hjem til mamma. Litt senere kom mormor og hentet meg, så hentet vi Anders, og dro på pernilles. Der spiste vi pizza, som er verdens beste pizza EVER! Den er så god.Nå er jeg hjemme igjen, og bare slapper av. Er sååå trøtt, sliter med å holde meg våken. Sovner jeg nå, får jeg ikke sove i natt igjen. Har begynt å fått en smuule normal døgnrytme nå, så vil ikke ødelegge den. 00Nå skal jeg ta av meg disse ubehagelige klærne, og ta på meg chille-klær. Å gå i jeans hjemme er jeg ikke noe fan av, SÅ ubehagelig. Går alltid i tights eller joggebukse hjemme, hehe! 


28.01.2016 0 KOMMENTARER


Dag 11 - Mitt syn på religion

28.01.2016 / 13:00

Dag 11 - Mitt syn på religion

Jeg selv er jo både døpt og konfirmert, men jeg ser ikke på meg selv som religiøs av den grunn. Jeg tror ikke på religion. Jeg tror ikke på at Gud skapte jorda, mennesket og alt levende. Det skjedde nok på en mer realistisk måte. Hva definerer folk som Gud, egentlig? En mann med magiske krefter som hjelper oss? Hmm. Jeg vet ikke. 

Jeg synes det er helt greit at folk tror på religion og Gud. Jeg tror noen mennesker har behov for å tro på noe, jeg tror det hjelper for dem. Det føles kanskje litt dystert å ikke tro på noe. Å ikke tro at det ikke er en Gud som ser deg, og som elsker deg. At det ikke finnes noen himmel for de døde, eller et nytt liv etter døden. Jeg klarer bare ikke å tro på det. Jeg er bare for realistisk, I think.

Det er mye negativt med religion og. Enkelte blir jo hjernevasket, det er jo tydelig. De som er super religiøse f.eks, de mener jo at homser er en skam (og mye annet sykt). Og at Gud ikke elsker homser. Vel, jeg trodde Gud elsket alle, jeg? Mye sykt innen religion. Men skal ikke legge all skylden på religion heller, disse menneskene er jo åpenbart ikke helt på nett. 

Vet ikke helt hva mer jeg skal si. Har ikke så mye meninger innen temaet egentlig. Jeg mener alle får tro (eller ikke tro) hva de vil. Men om du er troende, ikke døm dem som ikke er det! Husker det var ei skikkelig religiøs dame som mente hun var mer verdt enn de som ikke var religiøs. Greit nok at noen er ''overdrevent'' religiøs, men ikke se ned på de som ikke er det. Og det verste jeg vet er når de skal prøve å få med seg hele befolkningen til å være med i sekter. Husker det var ei jente som ville ha meg med i det en gang, sånne som var på søndager. Jeg sa at nei, jeg var ikke interessert. Men hun ville at jeg i det minste skulle prøve. Nei, jeg er ikke religiøs, så hvorfor? Da gikk jeg på barneskolen husker jeg, og ikke akkurat det jeg hadde mest lyst til å bruke søndagene mine på, haha!Er du religiøs? Og hva mener du?28.01.2016 0 KOMMENTARER


skuffet over pakke i posten

27.01.2016 / 15:52I dag på vei bort til postkassen gikk jeg i håp om at en pakke fra ebay hadde ankommet. Og det hadde den, til min store glede! Men jeg ble meget skuffet da jeg åpnet pakken, og fikk se innholdet. Slik så det jeg hadde bestilt ut:En grå body hadde jeg altså bestilt. Men den så ikke slik ut på bildet som ble vist på ebay. Så skuffende! Tenkte den kunne vært fin med en svart highwaist bukse, men den her kommer jeg til å kaste rett i søpla. Noe så stygt! Den var skikkelig posete, og det ser jo ut som den er sydd for en jævla svær baby. Ser ut som en body man kjøper til babyer, bare i en mye større verson. Haha! Ebay kan ha mye fint, men jammen kan de ha mye stygt og! Det som er så irriterende er at på bildene ser klærne såå fine ut, men i virkeligheten ser de helt annerledes ut. 

Slik så den ut på bildet:Ser jo veldig fin ut, fargen var også mye finere. Jaja! Haha, ingenting å gjøre med.

~~~

Nå har jeg nettopp våknet fra en liten powernap (på 3 timer hehe). Var på en møte klokken 9 imorges, og jeg hadde bare sovet i 4 timer. Våkna av at Luffy mjauet og kastet opp. Stakkars liten, har har ikke virket særlig bra i dag. Han for det meste bare sovet, og virker litt slapp. Nå er han plutselig pigg igjen og løper rundt og leker. Så vet ikke helt hva som feilet han, men bra at han er bedre! Har du kjøpt noe fra ebay du ikke ble fornøyd med?


27.01.2016 11 KOMMENTARER


Dag 10 - 5 rare ting jeg liker

27.01.2016 / 12:00

Dag 10 - 5 rare ting jeg liker

1. Jeg liker (elsker) å dulle med mitt eget hår. Altså jeg tar litt hår og tvinner det rundt fingrene, og stryker det i ansiktet. Haha, det er bare så glatt og godt å ta på. Er blitt en uvane det er. Leker med håret hele tiden.

2. En annen uvane jeg har, er å gnisse neglene mot hverandre. Aner ikke hvorfor, det bare føles... godt?! Haha. Jeg klarer ikke å la være. Det resulterer jo i at neglene blir flisete og ødelagt til slutt. Må.slutte.

3. Jeg liker at mat man steker, er bittelitt brent. Jeg steker alt slik at det blir bittebittelitt brent. Jeg synes det smaker best da.

4. Jeg liker best å drikke rett fra brusflaska. Liker ikke så godt å drikke brus fra glass. Så når ingen ser på, drikker jeg rett fra flaska. HEHEH.

5. Jeg dagdrømmer nesten hele tiden om at jeg er en annen. Eller, ikke en annen, men en bedre verson av meg selv. Både utseende og personlighetsmessig. Og at jeg lever annerledes enn hva jeg gjør nå. Litt vanskelig å forklare, men jeg liker å dagdrømme om det. Egentlig litt trist når jeg tenker meg om. Men jeg har gjort det i mange år, så det har liksom blitt en vane.
27.01.2016 0 KOMMENTARER


news - beauty products

26.01.2016 / 20:17Hvor søt er ikke de sminkekostene her? Elsker den lange, SÅ fin! De er allerede blitt brukt, så de er blitt litt skitten ehe. Den lange er til highlightning, og de andre er til bryn og øyne. Beautyblenderen er fra real techniques, og gaaash. Den er så bra! Tidligere har jeg brukt er ræva blender fra cubus, og jeg merket forskjell med en gang. Nå er det en drøm å blende!Denne har jeg vist på bloggen før. Men den lukter sååå godt! Og fin å ha som pynt, flasken er jo dødsfin.De her har jeg fra før av, men tanta mi var snill å ga meg to til! Det ble jeg glad for, for moroccanoil koster jo litt. Moroccanoil er min favoritt innen hårpleie. Lukter jo himmelsk! Smooth-serien har blitt en favoritt.


Det var noe nytt fra den siste tiden. Nå har jeg nettopp spist middag, som Anders var så snill å laget til meg. Nå er det bare avslappning i stuggun, høhø. Forresten! I dag sjekket jeg ut boliger til leie på finn igjen, i håp om å finne en fin leilighet til meg og Anders. Da fant jeg en kjempefin, liten søt leilighet jeg har sett på før. Den ble plutselig borte fra finn, så jeg tenkte den hadde blitt leid ut. Men i dag lå den der igjen! YAY! Ringte huseieren med en gang og spurte om vi kunne komme på visning. Vi kunne komme til helgen, gleder meg til å se ordentlig på den. Har SÅÅ lyst på den leiligheten, den er perfekt! Den ligger rett ved Levanger sykehus, så den ligger altså veldig sentralt, noe som er bra for oss som ikke har bil. Så alt for dyr er den heller ikke, 8000,- i måneden. Krysser fingrene for at vi kanskje får den. *jeg håper* Drit lei av denne søppelplassen nå! Den leiligheten er også mye mer ''bloggvennlig''. Dere som blogger skjønner hva jeg mener, haha. Føler ikke jeg kan vise bilder av der jeg bor nå, too ugly haha. Blir ikke fint på bilder. HahhaNå blir det serier her. Ha en fin kveld! ♥26.01.2016 4 KOMMENTARER


Dag 9 - Klær jeg brukte når jeg var barn

26.01.2016 / 15:41

Dag 9 - Klær jeg brukte når jeg var barn

Nå har jeg ingen bilder å dele av klærne jeg brukte. Kunne jo dratt hjem til Verdal og tatt bilde av bilder fra albumet mitt, men det orker jeg ikke hehe. Men jeg husker jeg hadde noen sko og klær jeg elsket, så kan jo se om jeg finner noen bilder på nett!
Buffalo skoene husker vel mange? Jeg hadde et par ihvertfall på barneskolen. De var jo såå in en periode! Kan ikke forstå hvorfor, de er så dritstygge. Hahah! De det er bilde av over, er de nye skoene som man kan få kjøpt i dag. En smule finere, men fortsatt stygg. 
Denne buksa hadde jeg, ihvertfall var den veldig lik. Det var vel i 5-6 klassen tror jeg at de her var så populær. O-M-G! Militærbukser er det styggeste. Sorry meg.
Jeg hadde en lignende spice girls t-skjorte. Også hadd jeg en svart tights som det sto spice girls på. Den fikk jeg av mamma eller pappa, hvis ikke var det noen andre i familien, jeg husker ikke. Ihvertfall, den ble jeg kjempeglad for! Da gikk jeg enda i barnehagen, og tror jeg var litt stolt da jeg hadde den på meg der. Hahaw!
Jeg hadde ingen av disse buksene, men hadde en lignende. Det var populært med slengbukser husker jeg. Husker jeg hadde så lyst på en bukse det var masse glitter på. Noen som husker? De var også veldig populære en stund. Dritugly bukse, men på den tiden hadde jeg sååå lyst på den. Hvorfor jeg ikke kjøpte den husker jeg ikke, men tipper det var for at de buksene var for store til meg enda.

Det er flere klesplagg jeg husker var veldig populære, som jeg også hadde. Men finner desverre ingen bilder på nettet. Synd, hadde vært morsomt å se! 
Takk gud for at moten har forandret seg, haha!26.01.2016 1 KOMMENTARER


min musikk

25.01.2016 / 18:43


Noen av musikken jeg hører på for tiden. Sjekk ut spotifyen min HER om du vil!

~~~

Nå ligger jeg bare hjemme og chiller i sofaen sammen med Anders. Har nettopp spist lasagne, og prøvde å se serien 'Making a murderer' som alle snakker om. Vel, jeg synes serien var kjedelig. Greit om det hadde vært en dokumantar på en time, men en hel serie? Nei, uff. Det blir ikke akkurat sånn ''åh, nå MÅ jeg bare se en episode til''. Haha nei ikke noe for meg. Fant en film istedet, men slo den av etter en halvtime. Hva er det med meg og filmer?! Synes alt er dårlig jo.. Jeg er forferdelig kresen har jeg funnet ut. Kjedelig.

Har du noen serietips?25.01.2016 4 KOMMENTARER


Dag 8 - Familien min

25.01.2016 / 14:25

Dag 8 - Familien min

Jeg har verdens snilleste familie! Jeg er så heldig å ha en ganske stor familie. Det setter jeg stor pris på! Det er godt å tenke på at mine fremtidige barn får en stor og snill familie. Jeg har mamma, pappa, søskene mine, besteforeldrene, mormor & morfar, tantene, onklene og søskenbarna mine som jeg ser på som nærmeste familie. 

Vet ikke hva mer jeg skal si om familien min, annet enn at jeg er veldig glad i dem alle sammen. ♥


Mormor og morfar


Meg og søskene mine


Familien min på pappa's side


Et bilde fra julaften. Meg med søskene mine, mamma, mormor og morfar


Har du en stor familie?25.01.2016 0 KOMMENTARER


Dag 7 - Dine favoritter på instagram

24.01.2016 / 19:00

Dag 7 - Dine favoritter på instagram

Jeg har egentlig ikke noen favoritter, men det er jo noen jeg følger med mer på enn andre kontoer. Så her er de! ↓

kristy.lani


hellylife


markina


kyliejenner


johannaherrstedt


andreagladso


madeleinepedersenn


kirstydollx

 Som du ser, så følger jeg veldig mange pene jenter. *dør av misunnelse* Jeg klarer bare ikke å la være! Hvorfor kan jeg ikke være så pen? :c buhu.
Jeg følger jo veldig mange fler og da. Ihvertfall, malinaustad heter jeg på insta, følg meg om du vil. :-)

Har du noen favoritter på instagram?24.01.2016 3 KOMMENTARER


Adidas lotus jacket

24.01.2016 / 16:19

Denne jakken er så FIN! Kjøpte den for stund siden, men har ikke vist den ordentlig på bloggen enda. Jeg lette overalt etter den, men ingen butikker eller nettbutikker hadde den, den var utsolgt overalt. Til slutt fant jeg den på ebay i min størrelse, 34. Gjett om jeg ble glad! Adidas har så mye fint at jeg dør.

Nå er jeg hos pappa, og jeg drar hjem til Levanger i kveld. Gleder meg til å se Anders og Luffy igjen.♥ Hva synes du om jakken?24.01.2016 2 KOMMENTARER


Dag 6 - List opp hva du har gjort igjennom hele dagen din

23.01.2016 / 21:02

Dag 6 - List opp hva du har gjort igjennom hele dagen din - i rekkefølge

- Jeg sto opp klokken halv to, og gikk på badet og vasket ansiktet og pusset tennene.

- Etterpå gikk jeg på kjøkkenet og laget meg ''frokost''.

- Så gikk jeg og la meg i sofaen med PC'en i fanget. 

- Jeg skrev ferdig innlegget ''5 ting du ikke bør gjøre om jeg skal gidde å lese din blogg'' og publiserte det.

- Mormor kom på besøk fordi jeg skulle hjelpe henne å lage facebook. Haha! Hun har aldri hatt facebook før. Det er ikke bare bare å lære eldre folk slike ting altså!

- Jeg prøvde å få fyr i vedovnen, OG JEG KLARTE DET! Haha, det er jo egentlig kjempeenkelt. Før greide jeg det aldri, flammen sloknet alltid. Vel, et ekstra husmor-poeng til meg.- Jeg satte på 'The girls next door'. Noen som husker? Haha, veldig gammelt program. Har bare sett noen få episoder fra før av, men det er leenge siden. Så nå har jeg noe nytt å se på! Jeg elsker jo realityprogram, hihi.- Jeg spiste koteletter til middag med brokkoli og chips. Nam! Et tips til de som er glad i stekt brokkoli: ta en teskje sukker, litt vann, litt pepper og soyasaus oppi imens du steker. Såå godt!Har egentlig ikke gjort så mye annet i dag. Er fortsatt på Verdal, og gjør ikke så mye annet enn å se serier. Haha.. Det er vel det jeg skal gjøre i hele kveld!23.01.2016 2 KOMMENTARER


5 ting du ikke må gjøre om jeg skal gidde å lese din blogg

23.01.2016 / 14:15

Jeg har 5-6 blogger jeg leser fast hver dag, som jeg synes er bra. Etter det leser jeg litt blogger her og der om jeg kjeder meg. Jeg ser mye rart på bloggfronten nå for tiden må jeg innrømme, og her er 5 ting du ikke bør gjøre om jeg skal orke å lese din blogg!

1. Skrivefeil
Unnskyld om dette er veldig frekt og si, men om du har masse skrivefeil, så klarer jeg ikke å ta deg seriøst. Om man har fler skrivefeil enn en 3. klassing, så virker personen litt... mindre smart? Det er overraskende mange som er dårlig til rettskriving. Altså jeg kan forstå om du har dysleksi. Men om ikke, så burde man vel greie å skrive sitt eget språk riktig? Iallefall noenlunde. Så ja, har du masse skrivefeil, klarer jeg rett og slett ikke å lese bloggen din. Det gjelder også feil bruk av komma, punktum, stor bokstav osv.

2. Desperasjon
Denne gjelder veeeldig mange nå i dag. Overdrevne overskrifer, markedsføring av bloggen OVERALT osv. Det er flere blogger jeg har kuttet ut fordi de blir for desperate etter klikk. Når overskriftene ikke stemmer med teksten, og personen deler innleggene sine på både instagram, snapchat og overalt på facebook, blir jeg bare ''avtent''. Vær ekte istedet! Når noen holder på sånn, så synes jeg det blir for masete, og veldig irriterende. Jeg deler innleggene mine på facebook veggen min, og på to bloggsider jeg er med i. Og jeg synes det er mer enn nok! Synes det blir litt teit når folk prøver å suge til seg lesere på alle slags mulige måter. 

3. Mobilbilder
Mobilbilder i alle innlegg blir for kjedelig. Kvaliteten er ikke den beste, og det legger man merke til. I tillegg synes jeg man bør redigere dem litt, slik at de ikke blir så ''grå''. Bilder har veldig mye å si i en blogg!

4. Sutreinnlegg om haters
Er det noe jeg virkelig ikke gidder å lese om dag inn og dag ut, er innlegg om haters og stygge kommentarer. Enkelte bloggere skriver sikkert innlegg om dette 1 gang i uken. Forstår at det må være jævlig irriterene (og sårende) og få stygge kommentarer fra slemme idioter. Selv har jeg fått svært få stygge kommentarer, nesten ingen egentlig og det er veldig lenge siden. Nå har jo ikke jeg noen stor blogg heller da, men de som faktisk har en ganske stor blogg, mener jeg heller bør ignorere de stygge kommentarene. Jeg synes det blir litt urettferdig ovenfor de som faktisk kommenterer posivitve ting, når bloggeren kun fokuserer på det negative. Ikke gi oppmerksomhet til de som kommenterer stygt, det er jo nettopp det de VIL! Og klarer du ikke å la være å irritere deg, steng kommentarfeltet heller.

5. Rotete design
Designet på bloggen har veldig mye å si. Et rotete design, men grønn skrift og svart bakgrunn - ja da kan du bare glemme at jeg leser din blogg haha. Et ryddig, lyst og fint design er veldig viktig! Det tror jeg nok alle synes. Så om du har et design med orange skrift og grønn bakgrunn, da bør du fikse det asap. Ihvertfall om du vil ha lesere på bloggen din!Noe du er enig i?
23.01.2016 11 KOMMENTARER


snakk om noe annet

22.01.2016 / 21:48

Omg, så lei jeg er av at alle snakker om det der helvetes kroppshysteriet. Jeg er drit lei av alle de som hakker ned på jenter (eller gutter, for den saks skyld) som har operert seg eller fylt i leppene sine. Eller hva det nå skulle være. Hele facebooken er jo bombandert med statuser og innlegg om dette. Jeg kunne ikke brydd med mindre om hun eller han har operert nesa si, eller om nabokjerringa har tatt fillers i kinnbeina og silikon i puppene. I don't fucking care, og det burde ikke du heller. La folk gjøre hva de vil med kroppene sine. Det burde ikke påvirke deg.
Om noen føler de har noe de må ''rette opp'' i, så la de så for guds skyld gjøre det uten at det blir 2. verdenskrig.

~~~

Nå er jeg på Verdal hos mamma. Skal passe ungene i helga ettersom mamma skal jobbe. Vet ikke helt hva jeg skal finne på, men har tatt med meg en bok. Jeg får ta på meg lesebrillene og være litt nerd da! Lol, jeg bruker ikke engang briller. 
Ser at statistikken er blitt høyere for tiden, gøy! Den går jo litt opp og ned, men i den siste tiden har den ligget på 50-90 lesere om dagen. Før hadde jeg bare 15-20 lesere om dagen liksom, haha. Jeg lurer veldig på hvordan folk klikker som inn på bloggen. Om det er via facebook når jeg deler innleggene mine, eller om folk søker seg til den selv. Men jeg regner med de fleste besøker via facebook. 

Yeye anyways, dere får ha en fin helg! Nå skal jeg lage meg litt tacorester og se på TV.

22.01.2016 1 KOMMENTARER


Dag 5 - Min mening om kroppen min, og hvor komfortabel jeg er med den

22.01.2016 / 14:21

Dag 5 - Min mening om kroppen min, og hvor komfortabel jeg er med den

Jeg er egentlig ganske fornøyd med kroppen min, og føler meg komfortabel med den. Selvfølgelig er det noen ting jeg er litt mindre fornøyd med, som vekta, hoftene, puppene og underarmene mine. Jeg skulle gjerne ha hatt litt mer trent kropp også, men da er det jo bare å trene! Litt fastere rumpe hadde jeg ikke sagt nei til, hehe. Jeg liker at jeg har en veldig liten kropp, altså liten benbygning. Jeg kunne gjerne ha vært 3-4 cm lengre, men det er ikke noe jeg tenker over. Det er bare søtt å være kort synes jeg!

Jeg føler meg ihvertfall mye mer komfortabel i min egen kropp enn hva jeg gjorde for noen år siden. Da hadde jeg NULL former. Har ikke all verden med former nå heller, men litt har jeg ihvertfall. Og litt er bedre enn ingenting. På ungdomskolen og videregående gikk jeg nesten alltid i joggebukser, fordi jeg følte jeg hadde for tynne ben. Nå har det forandret seg, og jeg går nesten bare i stramme bukser og klær. Store klær passer ikke meg, da ser jeg IHVERTFALL tynn ut.

22.01.2016 0 KOMMENTARER


noen som har peiling på lightroom?

22.01.2016 / 13:47

Åh, jeg har et problem med lightroom! Når jeg har redigert ferdig et bilde, og exportert det til mine bilder, så blir bildet veldig uklart. Dette problemet har jeg hatt før også, jeg skjønner ikke hva som er problemet.Slik ser bildet jeg redigerte ut. Inne på lightroom ser bildet myye skarpere ut, men med engang jeg lagrer det i bildene mine, blir bildet slik. Sååå irriterende! Hva er det jeg gjør feil?! Har prøvd å endret innstillingene når jeg skal exportere det, men det funket ikke det heller. Noen som vet hva problemet er?
22.01.2016 2 KOMMENTARER


Dag 4 - Noe jeg for tiden bekymrer meg for

21.01.2016 / 22:48

Dag 4 - Noe jeg for tiden bekymrer meg for

Det er ingenting spesielt jeg går rundt og bekymrer meg for. Det eneste jeg kommer på, er jobb. Jeg skal utplasseres i butikk etterhvert, og jeg gruer meg til det. Jeg har veldig lav selvtillit når det kommer til jobb, og er livredd for å gjøre feil. I tillegg synes jeg det er veldig slitsomt å måtte være rundt masse folk i flere timer. Jeg skal få god oppfølgning, og skal begynne med 2-3 dager i uka. Men jeg gruer meg veldig uansett.

Dette er noe jeg alltid har slitt med. Og det er så utrolig synd.. Jeg skulle ønske jeg var annerledes! Å være innadvent og sjenert med lav selvtillit suger som F. Å begynne og jobbe igjen tror jeg kommer til å bli veldig tungt psykisk, men jeg må jo bare klare det. Jeg kan jo ikke bare gå hjemme 4ever heller liksom! Det som bekymrer meg mest er om jeg aldri blir annerledes. Hva om jeg føler det samme om 10 år? Hva om jeg enda er like innadvendt, og hva om jeg enda plages med det sosiale. Bahh, det ordner seg sikkert!

21.01.2016 0 KOMMENTARER


tester ny linse

20.01.2016 / 20:06

Hei! Jeg har nettopp kommet hjem fra bestemor, tanta mi skulle klippe håret mitt. Ikke noe drastisk, skulle bare klippe tuppene. Nå føles håret mye friskere, så godt! 
Jeg er i Verdal i dag, og fikk låne den nye linsa til pappa. Den er så bred, så derfor får den med så mye mer på bildene. Veldig kult, skal kjøpe meg en slik linse selv senere. Knipset noen raske bilder ute istad, men løp raskt inn igjen da det begynte å snø. I morgen skal jeg ut igjen og ta fler bilder i dagslyset. Må utnytte det når det enda er så hvitt og fint ute!
Haha, Snipp har så store, runde øyne. Søteste pusen!
Hull i buksa<3 Kanskje på tide å kaste den? 

Jeg begynner å bli sånn halveis dårlig. Eller dårlig og dårlig, jeg blir aldri ordentlig syk. Nesa er ganske tett, og jeg har sånn tett nese stemme. Er veldig varm i ansiktet, men tror ikke jeg har feber. Og ørene har tettet seg litt, hører litt dårligere. Forhåpentligvis blir jeg ikke verre. Kan ikke huske sist jeg var ordentlig syk! Nå skal lese litt blogger, vi sneiks! :-)


20.01.2016 2 KOMMENTARER


Dag 3 - mine frykter

20.01.2016 / 13:23

Dag 3 - Mine frykter

Mine frykter ja. Tar bare med det som jeg frykter aller mest. Jeg drømmer veldig ofte, eller har mareritt, om ting jeg er kjemperedd for at skal skje. Så jeg lister de opp under her!

- I det siste har jeg drømt 2-3 ganger at jeg har blitt jagd av en leopard. I natt drømte jeg at jeg var ute en plass jeg aldri har vært før, og plutselig dukket det opp en leopard rett foran meg. Det var tilfeldigvis et hus 1 meter bak meg, så jeg løp inn døra og lukket den. Leoparden prøvde å åpne døra (lol!) for å komme seg inn. Mer enn det husker jeg ikke, men ble sikkert spist opp haha. Jeg har hatt flere lignende drømmer om at svære dyr kommer og prøver å drepe meg. Så en av mine største frykter er vel at jeg skal bli drept av et dyr. Nå finnes det jo ikke leoparder i Norge da, men bjørner finnes det jo. De er jo livsfarlige de og! Fy faen, hva om jeg hadde vært på skogtur, også hadde jeg møtt på en bjørn. Jeg hadde garantert svimt av av skrekk.

- En annen ting jeg ofte har mareritt om, og som jeg også er redd for til vanlig, er at jorda skal gå under. Altså imens jeg enda lever. Hva om vi plutselig hadde fått beskjed på nyhetene om at en svær meteoritt var på vei mot jorda?! Og at vi alle bare hadde hatt en dag eller noe igjen å leve. Nei huff, så sykt skummelt. Skremmer meg selv, haha.

- Å bli kidnappet er noe jeg er veldig redd for. Når jeg går alene ute om kveldene bruker jeg å se bak meg flere ganger. Og hvis jeg ser noen bak meg, begynner jeg automatisk å gå raskere. Husker dere hun jenta som ble kidnappet, og var borte i 18 år? Jeg tror det var så lenge. Husker ikke helt hva som hadde skjedd, men hun hadde ihvertfall blitt holdt til fange, og greide å komme seg løs til slutt. Husker jeg så det på nyhetene, og alle var helt gale og skulle ta bilder da hun var på et intervju. Tenk så fælt det må være å bli kidnappet og holdt til fange så lenge!

- Å føde. Jeg har seriøst fødeangst allerede, og jeg er ikke gravid engang. Kommer sikkert ikke til å bli det før om noen år heller. Å føde er også jeg ofte har mareritt om. Nei men herregud, for en sinnsyk smerte det må være! Jeg gruer meg ikke mest til selve fødselen, altså når jeg skal presse ungen ut, men tiden før det. Alle riene jeg må igjennom, og som kan vare i over et døgn. 


Det var noen ting jeg frykter. Er nok masse mer og, men skriver ikke ned mer nå. Andre ting jeg er redd for er jo at jeg skal miste noen jeg er glad i. Men det er vel alle.

Hva er du redd for?
20.01.2016 0 KOMMENTARER


største kattehuset ever

19.01.2016 / 17:31

Hei! Nå har Anders nettopp bygget opp kattestativet vi hadde bestilt fra ebay. Det kom i posten i dag, og Grete (kjæresten til pappa) var så snill og kjørte oss til mega for å hente den. Shit så tung pakken var! Veide vel 23 kg tror jeg, så den var ganske tung å bære til bilen. Selvfølgelig klarte jeg å miste pakken utenfor døra, så en av delene ble knekt. Heldigvis var det ikke så farlig, da det bare var en trapp.

Luffy elsker stativet ihvertfall ser det ut som! Stativet kosta rundt 1000kr med frakt, pluss at det kom toll på 230kr. Ser at sånne klatrestativ koster rundt 600-700kr i dyrebutikk, og de er mye mindre. Tenk hvor dyrt det hadde vært om vi kjøpte dette svære stativet i Norge! Det lønner seg å kjøpe fra ebay folkens, hehe. Skal vise bedre bilder senere når jeg har fått hentet kameraet.

Nå skal jeg lage middag, vi snakkes!

19.01.2016 2 KOMMENTARER


Dag 2 - noen rare ting jeg gjør når jeg er alene

19.01.2016 / 15:08

Dag 1 - Noen rare ting jeg gjør når jeg er alene

Hmm, nå må jeg tenke. Blæh, vanskelig å si, er jo ikke akkurat sånn at jeg gjør så mye rart fordi om jeg er alene. Men noen punkter må jeg vel få med allikevel.

- Jeg snakker til katten min hele tiden.

- Jeg drikker rett fra flasken/juiceboksen når jeg er alene, og når Anders ikke ser det. Hehehe. 

- Når jeg er alene bruker jeg noen ganger å eksperimere med sminke, bare for at jeg kjeder meg. Og så vasker jeg av sminken rett før noen kommer hjem. En gang hadde jeg fått for meg at jeg skulle sminke meg litt mer ''emo'' eller ''vampyraktig'' og ha en miniphotoshoot her hjemme. Plutselig sier Anders at han slutter tidligere på jobb, og jeg fyker rett inn på badet og vasker hele trynet. Litt flaut om han hadde kommet hjem og jeg sto der sminket som en vampyr liksom. Haha!


Ja, det var vel det. Fant ikke på mer! Sorry, hehe. 

19.01.2016 0 KOMMENTARER


all white

18.01.2016 / 20:00

Hallo! Jeg kom hjem fra magneten for ikke så lenge siden. Skulle i hovedsak dit for å se på sofa på møbelringen, men måtte innom butikkene en tur også. Ble bare en parfyme med hjem. Den luktet bare så sykt godt! 

Kosten og leppestiften kjøpte jeg for en stund siden. Skal ta bedre bilder av alt når jeg får hentet kameraet mitt som jeg glemte hos pappa. Bl.a en kjempefin leppestift jeg kjøpte for en stund siden. Parfymeflaska var jo bare sååå fin!

I dag er det sykt mye snø ute, tror ikke jeg har sett så mye snø på flere år haha. Da jeg skulle gå ut døra i dag, holdt jeg på å drukne i snø. Nei men seriøst, snøen gikk helt opp til knærne mine! Alle fortauene ute er helt nedsnødd, så alle må gå på veiene. Ned bakken her er det laget en liten sti oppi all snøen på fortauet, haha det så så rart ut. Synd jeg ikke har kameraet, skulle gjerne tatt noen bilder. Synes det er så fint når alt er helt hvitt. Skikkelig winter wonderland her nå.Uansett, fant en fin sofa på møbelringen som jeg likte. Den var ikke så alt for stor, men heller ikke for liten. Og den fantes i grå! OG den kostet under 7000kr! Som betyr at jeg har råd til å kjøpe den nå. Yay! Men først skal jeg se på bohus på Verdal, kan jo hende det er noen som er enda finere der. Får se!Hva synes du? Fin? Sorry for crappy iphonebilder, men som sagt så har jeg ikke kameraet mitt. Nå er jeg skrubbsulten! Skal spise mat og se på gårsdagens episode av The Kardashians. Ha en fin kveld!18.01.2016 2 KOMMENTARER


30 day challenge

18.01.2016 / 11:00

Husker jeg brukte å ha sånne 'day challenge's' på bloggen før, men det begynner å bli en god stund siden nå. Synes det er skikkelig vanskelig å finne på noe å skrive om hver dag, derfor blir det mye hverdagsinnlegg. Slik har det vel egentlig alltid vært. Jeg er ingen kjempeflink blogger med andre ord! Med en slik challenge, eller utfordring på norsk, så har jeg ihvertfall ét innlegg å skrive om dagen. Det er vel bedre enn ingenting!

Så da starter jeg med dag 1 allerede

Dag 1 - Meningen med bloggnavnet ditt

Malinva.blogg.no står for fornavnet og etternavnet mitt, Malin Veie Austad. Ikke noe mer spennende enn det. 
Kan vise dere to headere jeg hadde da jeg startet å blogge ↓
Hahaha, fine headere eller hva? Ikke akkurat. Synes den øverste så best ut, den nederste headeren var jo bare rar. ''Together we are one'' nederst da, haha omg. I august i år blir faktisk bloggen 5 år! Rart å tenke på, har jo hatt denne bloggen ganske lenge nå. Husker at før jeg begynte å blogge, så syntes jeg blogging bare var teit. Aldri i verden om jeg skulle lage meg blogg husker jeg at jeg sa engang. Jeg var på ferie med min daværende kjæreste sommeren 2011, jeg kjeda meg og vips så hadde jeg laget med en blogg allikevel. Det var mest bare for å prøve ut hvordan det var, men siden den gang så har jeg nå bare fortsettet. Selv om jeg ikke er noen flink blogger, så synes jeg det er litt gøy uansett. Mange av de gamle innleggene fra 2011-2012 har jeg slettet, da det var så mye rart jeg angret på at jeg hadde skrevet.

Har du blogg? Isåfall, når startet du? :-)
18.01.2016 0 KOMMENTARER


sjalu på kjæresten

17.01.2016 / 22:00

Hei! Nå har jeg kommet meg hjem til Levanger igjen. Glemte selvsagt kameraet mitt i Verdal, men tror det ornder seg. Får ikke vist noen bilder jeg tok i dag da, av all snøen som har kommet hit. Men alle har vel sett snø før uansett, hehe!

Har søkt litt rundt på nettet om det er noen som ordnet negler her i Levanger/Verdal, som da altså kan det skikkelig. Finner ikke ut så mye, så mulig jeg må til Trondheim. Har ihvertfall veldig lyst til å ornde neglene mine, altså sette på lengre negler. Fine, lange negler er jo såå fint da! Istad lå jeg og studerte ansiktet til Anders, og jeg blir nesten sjalu. Han har så lange vipper. Haha! Jeg bruker ofte å spørre han om jeg kan få nappe brynene hans, for da hadde dem blitt perfekt. Men han er jo gutt, så det får jeg ikke lov til. Buhu :( Haha, neida. Mine egne bryn er jo helt ødelagt etter den tiden i ungdomsårnene da jeg desverre nappet dem ihjel. Øyenvippene er heller ikke noe å skryte av da de er tynne og pistrete. Hadde jeg hatt råd skulle jeg ha gjort som toppbloggerne gjør, ta vippeextenions, løsnegler og fikset bryn annenhver uke. De er heldige der altså!Jeg skal se film nå. Ha en fin kveld ♥17.01.2016 5 KOMMENTARER


Verdal

16.01.2016 / 17:38

Hei! Jeg har nettopp kommet til Verdal, hos pappa. Skal sove over her til i morgen. Tok toget, og gikk hit fra stasjonen, og brr, det er kaldt. Ikke like kaldt som det var for en stund siden heldigvis. Det har kommet snø, og da blir jeg faktisk litt glad. Da er det fint å ta bilder ute!

Skal snart bort å spise taco tror jeg. Er så sulten! Ha en fin lørdag :-)

16.01.2016 1 KOMMENTARER


hits