FB
INSTA
malinva - Mjau

verdal

31.01.2017 / 18:04

Hellåw! Nå er jeg hos pappa på Verdal, skal sove over her til i morgen. Anders jobber kveld, så tenkte jeg kunne dra hit på besøk siden det er så kjedelig å være hjemme alene. Har plassert meg i sofaen under pleddet, er så kaldt i dag! Vet jeg ikke har blogget på noen dager, men det har ikke skjedd så mye. I går fikk jeg lønn fra Kid, noe jeg ikke visste jeg skulle få. Trodde jeg hadde fått alt jeg skulle ha sist måned. Haha, jeg skjønner jo som vanlig ingenting. Men det var en positiv overasskelse da, litt mer penger på frøkna. Jeg har lenge tenkt å kjøpt to nye bilder på stua som skal henge ved side av hverandre, så det fikk jeg bestilt i går. Jeg og Anders ble enige for en gangs skyld. Vi er ikke alltid helt enige om interiøret, skjønner dere. Haha! Bestilte to plakater og to svarte rammer fra desenio.no, og det ble til sammen 1000kr, og da var det 20% på begge plakatene. Dyrt egentlig, men bildene var veldig fine. Skal vise dem når de kommer! Håper de kommer fooort. Bestilte nettopp et par slippers også fra ebay. Kosta bare 80kr, og jeg trenger slippers fordi jeg stjeler alltid Anders sine. Svart slippers med svart fakepela over, lekre! Skal vise dem også når de kommer.

I morgen skal jeg på Grobian med jobben, gleder meg til å smake maten der. Har bestilt rib steak, aner egentlig ikke hva det er. Det var mest bare burger på menyen, og jeg er ikke så glad i det. Burger har aldri vært min greie, og skjønner aldri hvorfor folk er så glad i det, haha. Skal bli spennende å spise der i morgen iallefall, har hørt både positivt og negativt om resturanten. Håper det bare er masse mat, haaater når jeg ikke blir skikkelig mett.

31.01.2017 1 KOMMENTARER


j*vla hackere

26.01.2017 / 18:43

Hallo! Nå ligger jeg plassert i sofaen. Skal skrive ferdig dette innlegget, så skal jeg hive meg i dusjen, og lese litt etterpå. Jeg er hjemme alene i kveld, Anders er på jobb. Aff, det er så kjedelig å spise alene! Føles så meningsløst å lage middag til bare 1 person. Synes virkelig synd på de som bor alene, må være gørrkjedelig å spise middag. Om de hele tatt gidder å lage seg middag da. Jeg hadde sikkert spist hold it hver dag, haha. Dagens middag, ser dere. Svinekjøtt, brokkoli og nudler. Ikke en stor fest for smaksløkene akkurat, men helt greit. Jeg elsker brokkoli, det var egentlig det beste med hele middagen. Stekt brokkoli med soyasaus og litt sukker, NAM! Om dere ikke har prøvd, så må dere prøve! Så godt.I natt så våknet jeg og måtte på do, så gikk Anders dit før meg, så jeg bare sjekket instagram imens. Da kom jeg meg ikke inn, og hadde fått beskjed om at noen hadde prøvd å logget seg inn på profilen min et sted i Russland. Faen tenkte jeg, ikke NÅ igjen?! For en måneds tid siden var det noen som hadde kommet seg inn på apple id'en min, men fikk heldigvis ordnet det og byttet passord. Det samme fikk jeg gjort på instagram i natt. Var dritredd for at de hadde kommet seg inn og sendt meldinger, sletter bilder eller noe sånt. Men virker ikke som personen hadde kommet seg inn. Heldigvis. Hva skal de bruke instaen min til uansett? Skjønner ingenting.

Nå skal jeg kaste meg i dusjen, og etterpå skal jeg spise siste rest av smashen min. Smash er det bezte i verden!26.01.2017 3 KOMMENTARER


face gel og rydding i skapet

24.01.2017 / 19:04

Hallo! Nå har jeg nettopp vært på butikken for tredje gang i dag, haha. Skulle kjøpe middag på kiwi når jeg gikk hjem, og glemte av salat, så gikk innom mega. Istad husket jeg at jeg ikke begynner før 15 i morgen på jobb, så måtte gå å kjøpe middag til i morgen. Klarte såklart å kjøpe rømmegrøt istedet for risgrøt. Hvordan er det mulig? Jaja, rømmegrøt funker det også da. Ikke det eneste jeg har kjøpt feil i dag, noe feil før i dag også. Jeg er så sykt distre, og kjøper seriøst ALLTID noe feil! Jeg er virkelig den mest distre personen jeg vet av, jeg blir så oppgitt over meg selv at jeg begynner å tro jeg ikke er ment for denne verden. Jeg gjør så mye småfeil, glemmer ting på jobben og ellers i hverdagen. Tror folk begynner å gå lei av meg... :( Haha! Jeg søkte nettopp opp fordeler med å være distre, slik at jeg ikke blir helt deppa her...Kjøpte meg smash på butikken, en pose hver til meg og Anders. Han spiser alltid opp halve smashposen på under en halvtime, så jeg stresser alltid med å forte meg å spise før det blir tomt. Så hvorfor ikke kjøpe en til hver? Haha!Jeg fikk eeendelig ryddet opp i skapet mitt i går. Herrejesus, så rotete det var! Jeg fikk et stativ med skuffer av kjæresten til pappa, så da ble jeg glad, siden jeg trodde jeg måtte kjøpe selv. Da slapp jeg det. Nå er skapet ryddig og fint, og jeg finner endelig alt jeg skal ha med en gang. Yey!

Før:Etter:


Voila! Jeg har egentlig ikke så mye klær nå, har kastet og gitt bort sykt mye. Både nå, og før vi flyttet. Så digg at det ikke er masse klær jeg ikke bruker som flyter over. Vesten som henger der er Ivan sin, haha. 

Før jeg runder av her, så tenkte jeg å si om denne face gelen jeg bestilte for et par uker siden. Jeg har lest masse bra om både gelen og ansiktsmasken. Derfor ville jeg teste ut denne gelen som skal fjerne død hud. Først tok jeg bare gelen i hele ansiktet, og lot den være på i noen minutter. Viste ikke helt hvordan den skulle brukes, så det ble jo feil. Man skulle gnu den inn i ansiktet, ikke bare bruke den som en maske. Så huden ble jo drit tørr, haha. Så jeg vaska av gelen, og tok på ansiktskrem, så prøvde jeg dagen etter istedet. Og den funket som bare pokker! Gnidde den inn i panna, over nesen, på haka og i skinnene, og det for av masse død hud. Etterpå var huden SÅ myk og glatt. Ble overrasket! Så den anbefales. Jeg bestilte 8 pakker, og en pakke holder leeenge. Er bare å teipe den igjen når du er ferdig.
Nå skal jeg finne en film jeg og Anders kan se på. Vil se en skikkelig bra film, en som har fått minst 8 på IMDB, (sjekker alltid IMDB før jeg setter på en film) noen tips? Jeg så 'the help' og 'changeling' på tv'en på lørdag, og begge anbefales. Spesielt The help, den var dritbra synes jeg. Digger virkelig den type filmer, og jeg mener ikke nødvendigvis handlinga, men hvordan filmen er satt opp/filmet osv. Stemingen, liksom. I går så jeg 'the girl on the train', og den SUGDE. Jeg hadde lyst til å se den på kino, men glad jeg ikke gjorde det. Haha..
24.01.2017 2 KOMMENTARER


uken som gikk

23.01.2017 / 20:58

Uken som gikk -
 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå sitter jeg plasser i sofaen og skriver dette innlegget. Maser på Anders om at han må prøve den nye ansiktsgelen jeg har kjøpt meg, haha. Han nekter. Enda.


UKENS OPPTUR
Å besøke familien min på Verdal i helga. :-) Koselig, hadde ikke vært der siden nyttårsaften.

UKENS NEDTUR
Hmm, jeg aner ikke!


UKENS CRAVING
Jordbær! Kjøpte meg jordbær på lørdag, men lengter sånn etter norsk jordbær. Det er jo så mye bedre!

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Det rotete skapet mitt, som forresten ikke er rotete lenger. Yay! Har endelig fått ryddet det.
 

UKENS LÅT

uh2eqnnRYlI
 

UKENS TANKE 
Jeg satt å så på en film fra 50,60-tallet, og tenkte på hvor annerledes alt var da. Er det noe jeg ville ha gjort, så er det å kunne ha reist tilbake i tid for en dag. Hadde vært så kult! Lurer på hvilken tid jeg skulle ha reist tilbake til. 80-tallet, kanskje? Nei, tror nok jeg hadde reist enda lenger bak, kanskje 200 år tilbake i tid? Satt og så på gamle bilder fra Levanger for en stund siden, og da gikk damene i sånne svære kjoler. Det var masse folk ute i gatene hele tiden, da var det ingen som satt på mobilen, pc'en eller foran tv'en dagen lang. Sånt fantes jo ikke! Tiden jeg lever i nå synes jeg er så kjedelig, selv om vi har tusen ting vi kan underholde oss selv med. Vi har nok blitt overstimulert av alt mulig, derfor blir nok alt så kjedelig til slutt. Synd, men sant.


UKENS INNKJØPSengesett, ansiktsgel og en ny veske. Ansiktsgelen skal jeg fortelle litt om senere. Veska kosta 250 kroner, så det vil jeg kalle et godt kjøp! Sengesettene kosta 50 kroner hver på KID, så da måtte jeg bare kjøpe dem. De var jo ikke så verst heller? Det var ukens innkjøp ihvertfall.


UKENS MEST LESTE INNLEGG
''Storm'' er det mest leste innlegget denne uken.
23.01.2017 0 KOMMENTARER


40 spørsmål og svar

21.01.2017 / 20:36

1. Hvor gammel er du? Jeg er 23 år gammel, blir 24 i sommer.

2. Hvor høy er du? 1.62 høy. Har alltid trodd jeg var 1.63, men det viste seg å være feil. Kunne godt ha vært noen få cm lenger, men trives godt med å være kort. Dessuten er jeg jo ikke sånn super kort! Er så lol når jenter sier ''lille meg'', når de er over 1.60, for 1.60 er jo ganske så normal lengde på jenter.

3. Stjernetegn? Krepsen.

 

4. Når står du opp i hverdagen? Begynner på jobb 10, så står opp 9, bortsett fra den ene dagen da jeg starter kl. 15.
 

5. Og i helgene? Da står jeg opp mellom 11-13, det spørs hvor lenge jeg har sittet oppe kvelden før. Men jeg liker å sove lenge, så sover helst til ett om jeg kan. Elsker å være oppe lenge, og sove lenge! Hehe..


6. Favorittsang akkurat nå? Har ingen favorittsang akkurat nå. Synes starboy av The Weeknd er veldig bra, da.

7. Har du tatoveringer? Ja. En stjerne på hver skulder, på låret og på armen. Gaad, jeg angrer! Eller, jeg går ikke rundt å angrer, men jeg skulle gjerne ha vært dem foruten. Kommer til å fjerne alle sammen i fremtiden tror jeg.

 

8. Hva var det siste du spiste? Tikka masala, kjempegodt!
 

9. Hva var det siste du drakk? Et glass cola.
 

10. En hemmelighet om deg? Hmm, jeg vet ikke. 
 

11. Har du noen gang vært forelsket? Ja.
 

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Den er vel blå eller lilla, jeg husker faktisk ikke haha! Gidder liksom ikke gå å sjekke det heller.

13. Hva hører du på akkurat nå? Hører på tv'en som surrer i bakgrunnen.

 

14. Er det noen du savner? Nei. Eller, jeg savner jo kjæresten min da. Men føler at jeg har kommet over den verste kneika, går liksom ikke rundt å savner han til døde lenger etter bare 1-2 dager. Det gjør nok ikke han heller, hehe! Hater folk som bare ''åååh savner kjæresten min så sykt:((('' etter bare å ha vært borte fra hverandre i en dag.
 

15. Favoritt quote? Ingen! Hater sånt. Gud, så teit sånne ''inspo quote folk'' er. Tror nok de som HVER DAG deler bilder og quotes statuser hver dag på facebook er litt mindre smarte mennesker. En dag så jeg et bilde på en butikk, som var helt greit liksom, egentlig ganske fint faktisk, og så sto det nederst på bildet ''you are going to be great, keep going''. Loool! HVA hadde det med bildet å gjøre liksom? Haha, så sykt random.


16. Høy eller lav musikk? Høy, når jeg drikker. Ellers liker jeg ikke å ha på musikk hjemme på anlegget, faktisk. Litt rart, alle hører jo på musikk hjemme, men jeg liker det ikke. Kun når jeg drikker eller når jeg går til jobb. Det har vel noe med at jeg begynner å tenke mye når jeg hører på musikk, og det gidder jeg ikke.

 

17. Hvor drar du når du er trist? Da holder jeg meg hjemme i sofaen. Nå er jeg så og si aldri trist, heldigvis. Kan ikke huske sist jeg var det, har ingenting å være trist over.
 

18. Favorittfarge? Rosa! Jeg liker ikke rosa klær, interiør eller møbler osv. Men rosa elsker jeg, haha weird. Ellers er svart og hvitt mine favoritter, selv om de egentlig ikke regnes som farger.

19. Hvem snakket du med sist? Mormor på telefonen.

 

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Å stikke til syden! Det hadde vært så diiigg! Skulle ha solt ihjel denne bleke kroppen.
 

21. Hva var det siste du kjøpte? Det var vel noe middagsmat, tror jeg. Spennende.
 

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? ''Jepp''.
 

23. Hva skal du gjøre til helgen? Det vet jeg ikke enda.
 

24. Drømmereisemål? Jeg har veldig lyst til å besøke New York, og Australia. Og hawaii da, det høres sykt digg ut!

25. Hvordan er du som venn? Hmm, helt grei vil jeg tro. Føler meg ikke som verdens beste venn liksom, men helt OK.

 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Tanker om alt og ingenting. Ting jeg er flau over, kanskje.
 

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Hmm, Kourtney kanskje. Hun er rolig, viser lite følelser og er egentlig litt kjedelig. Jeg er vel litt lik henne der. Så er jeg kanskje bittelitt lik Kylie også (personlighetsmessig, vel og merke lol) fordi hun virker ganske innesluttet og stille sammen med folk hun ikke kjenner, noe jeg også er.
 

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? På tv'en så følger jeg med på hollywoodfruer, og det er det eneste. Ellers ser jeg serier på netflix, HBO og viaplay. Har nettopp begynt på sesong 2 av The Strain.


29. Hvilken bok leste du sist? 'Forbilde' av Sophie Elise, nå holder jeg på å lese 'Etter deg'. Må legge til at den boka er litt kjedelig.

 

30. Banner du mye? Sammen med venner, kjæresten eller for meg selv, ja! Men banner sjeldent sammen med familien faktisk, og banner ikke i det heletatt på jobb eller med folk jeg ikke kjenner spesielt godt.


31. Hva er den beste premien du har vunnet? Jeg vinner aldri noe. Men en gang var jeg heldig og vant. Nei, to ganger faktisk! Den ene gangen vant jeg økologisk håndkrem og dusjpleie produkter, og den andre gangen vant jeg sminkekoster. Det ble jeg glad for!


32. Hva foretrekker du å bruke penger på? Hvis jeg kunne bruke pengene mine på hva som helst, så ville det blitt klær og interiør/møbler. Og resturantbesøk hver dag, hehe!

33. Hva er du iført når du sover? Sover i truse.

34. Potetgull eller godteri? Potetgull med dipp. Nam!

35. Hvilket sted liker du minst? Sykehus, legekontor og tannlegen. Haaater slike plasser, får litt angst av å være der. Og den spesielle lukten gjør meg redd.

 

36. Hvem ringer du når du er forbanna? Ingen. Ringer aldri noen bare for å snakke, da chatter jeg heller med de. Er ikke så glad i å snakke i telefon, føler stemmen min og alt bare blir rart.

37. Har du noen piercinger? Jeg hadde, men nå har jeg faktisk ingen. Jeg hadde piercing i navlen for litt siden, men da jeg skulle opereres måtte jeg ta den ut. Anders ville så absolutt ikke at jeg skulle sette den inn igjen, og jeg angrer ikke. Synes det er mye penere uten. Piercinger er stygt, sorry! Øredobber er jo fint da, jeg har hull i ørene, men bruker det aldri.

38. Hva foretrekker du å drikke til frokosten? Vann eller appensinjuice.

39. Hvilken dessert liker du best? Pavlovakake eller fruktsalat. Yummi!

40. Har du noen verdifulle smykker? Nei, eier ingen dyre smykker. Er ingen smykkejente, liker det ikke. Synes det er ekkelt å ha på seg! Bruker ikke ringer heller. Bra Anders ikke er en sånn fyr som kjøper smykker og ringer til dama si, haha. Tror jeg hadde fått noia om jeg hadde fått en diamantring eller noe sånt, hadde sikkert klart å mistet den i fylla. Lol.

 Synes alltid det er så gøy å svare på slike spørsmål, dere synes sikkert det er gørrkjedelig da. Haha.. Her i huset skjer det ikke så mye. Mamma drar snart på jobb, og jeg skal finne noe å se på tenker jeg. Spiste tikka masala istad, det er så godt! Har kjøpt jordbær og sørlandschips som jeg skal snavle.


I morgen skal jeg dra å besøke pappa, bestemor og dem der. Var der en tur tidligere i dag også, men i morgen skal ungene til pappa. Så drar jeg hjem i morgen kveld. Skulle få trådskuffer av kjæresten til pappa for å ha klær i. Har ingen hyller eller skuffer å ha klærne mine i nå, de ligger bare i en haug i skapet mitt. Så det gledes med stor G å få ordnet opp i skapet! Nå er det heelt kaos. Er kaos i skapet på gangen også, så det skal det ryddes i samme slengen. Hater når rot bare blit puttet i skap og skuffer, så da må det ryddes. Hilsen ei som liker å ha orden i ting. Her en dag satt jeg å slettet over 1000 bilder på iphonen min. Har overfylt lager på den, så må nok slette noen apper også. Har egentlig litt lyst til å kjøpe meg iphone 7, men gidder ikke betale en million i telefonregning, siden jeg ikke har råd til å kjøpe den med en gang. Nok om det, dere får ha en fin kveld!21.01.2017 1 KOMMENTARER


ny veske

20.01.2017 / 20:32

Hallo! Så var det helg igjen, og deilig er det! Jeg er hos mamma på Verdal nå, og skal være her i hele helga. Har faktisk ikke vært her siden nyttårsaften, så var koselig å komme på besøk igjen. Nå står norske talenter på tv'en, godis i skåla og som det pleier å være her hjemme. Er alltid så koselig hjemme hos mamma. Har alltid trivdes så godt i denne leiligheta, og har mange fine minner herfra. Den dagen mamma flytter fra her og hjem til kjæresten sin i fremtiden, så kommer jeg til å gråte. Jeg vil ta over denne leiligheta den dagen det skjer, haha. Elsker denne plassen.

Nok om det! Tenkte å vise dere den fine, nye veska jeg kjøpte her om dagen! ↓


Fin, eller hur?! Kjøpte den på citybag til 250 kroner, før hadde den kostet 599,-. Jeg har ingen veske på denne størrelsen, bare sånne små. De store veskene har jeg kastet, så tenkte det kunne være greit å ha en veske å ha ting i hvis jeg for eksempel skal bort å sove på Verdal, eller hvis jeg skal reise og sånne ting.

Ellers har jeg spist en kjempegod middag med de her hjemme. Mamma hadde laget kalkun med masse godt tilbehør. Yummi!


På snakk om mat, jeg veide meg istad og veier nå 51 kilo! For første gang, haha! Jeg har gått opp 2-3 kilo de siste tre månedene, og det er jeg så glad for. Jeg har alltid plagdes litt med vekta (psykisk sett) fordi jeg synes jeg har vært for tynn. Spesielt da jeg var yngre, og var kjempetynn. Det ligger i genene mine å være tynn, og det er jo greit det, men jeg har alltid synes jeg var for tynn. Etter jeg ble 18 fikk jeg sakte men sikkert litt mer fett på kroppen, men ikke særlig mye egentlig. Jeg vil fortsatt opp 4kg, minst. Hehe, her sitter halve verden (virker det som) å vil ned i vekt, imens jeg stresser med å gå opp i vekt. Haha, jaja... En liten fun fact: jeg liker følelsen av å føle meg ''tjukk'', altså at jeg kan kjenne sideflesket, eller flesket på magen. Litt rart, egentlig. Det har nok noe med at jeg en gang i tiden på barneskolen var livredd for at jeg var for tynn og skulle dø. Haha, jeg hadde faktisk angst på grunn av det. Husker det så godt, det sitter helt klart i minnet og jeg husker hvor redd jeg kunne bli når jeg så beina mine stakk litt ut. Nå går jeg ikke rundt og er misfornøyd med vekta lenger, men skulle gjerne gått opp noen kilo allikevel!

Har hoppet i chille-klær, og skal følge med på norske talenter tenkte jeg. Så skal jeg lese masse i helga. Forresten, sjekk dette kule polaroid kameraet lillesøstra mi har kjøpt seg!Synes slike er så kule, vil ha selv! Hihi. Dere får ha en fin helg!20.01.2017 1 KOMMENTARER


storm

18.01.2017 / 22:56

Hallo! Nå har jeg funnet senga, godt! Jeg kom 3 timer siden, jobbet til åtte. Sov til ett i formiddag, og dro nesten rett på jobb etter det. Så det er hva jeg har gjort i dag, sovet og jobbet. Fun, ja!

Det har ikke skjedd så mye de siste dagene. Var en tur på jordbærpikene i går med mormor, så det var jo koselig. Spiste den berømte cæsarsalaten deres, kjempegod! Salat er noe jeg aldri kjøper meg ellers, men det er jo kjempegodt! Med masse kylling, god dressing, rødløk, pasta, agurk og krutonger. Mmm! Yummi. Det må bli middag i nærmeste fremtid.

Jeg kjøpte meg en kjempefin veske til 250 (hadde kostet 599,-) i går, så den skal jeg vise dere senere. Den er så fin! Men nå skal jeg legge meg, god natt. :-) Merker forresten at det lades opp til storm ute, bahh! Blåser og regner. Bli sikkert hyggelig å gå til jobb i morgen.

18.01.2017 3 KOMMENTARER


året 2016 - del 2

17.01.2017 / 18:22

Det var så koselig å lage disse to 'året som gikk' innleggene! Artig å bla tilbake og se hva jeg gjorde, og på alle bildene jeg tok. Det er det som er så bra med å ha blogg, å kunne bla tilbake for å se hva jeg holdt på med. Her kommer del 2!


- Juli

-  Jeg starta denne måneden med å grille grillspyd hjemme hos bestemor, sammen med pappa og dem der. Grillspyd er virkelig den beste grillmaten som finnes!
- Jeg var mye hos kompisen min Ivan og koste meg med cider ute på verandaen hans. Han hadde kjøpt seg leilighet med to verandaer, slik at man kunne flytte seg etter hvor sola var. Det var koselig! Og så har boretslaget han bor i et eget tre med kirsebær, så jeg spiste sikkert opp halve treet. Ehe! Men kirsebær er jo så godt!- Jeg var med mamma og lillesøstra mi og så på den nye stranda som har blitt laget her i Levanger. Fin strand, men tror ikke den var helt ferdig da vi var der.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Seee måsen og måseungene! Herregud, jeg er redd måsen om sommeren. De er jo ildsinte når de har fått unger! Blir dritredd når de begynner å stupe.

- Jeg klipte mange centimeter av håret mitt, og det ble ganske kort. Elsket det! Men så ble jeg enig med meg selv om at jeg skulle spare det fra da av, og at jeg skulle klippe tuppene annenhver måned for å unngå at det ble slitt. Nå, 6 måneder senere, har jeg klipt det ca like kort igjen, pga 5-6 cm av håret var slitt fordi jeg ikke klipte det jevnlig. Haha, sånn går det. Skjønner ikke hvordan folk klarer å spare til et langt og sunt hår?! Får det ikke til, jeg.
- Jeg var i Trondheim og lå på hotell en dag sammen med mamma og lillesøstra mi. Det var så koselig! Shopping og god mat ute, kan jo ikke bli bedre!- Det høljregnet en dag, så jeg og Anders hadde en koselig innedag med serier og ost&kjeks. Og babybells, jeg ELSKER babybells! Jeg like ikke å snavle vanlig ost, men babybells? Oh yessss! Senere på dagen skulle jeg hos en kompis, og først skulle vi gå på butikken sammen. Da vi var ferdig på butikken og skulle gå ut, regnet det med stor R. Vi måtte stå under tak i et kvarter før vi kunne gå, og folk sto med vaskekosten og dyttet ut vann fra butikkene. Haha, litt av et syn!

- August

- Jeg var på pernilles og spiste pizza sammen med mormor og kjæresten. Koselig! Pernilles har forresten verdens beste pizza!- Det ble martna i Levanger, og jeg var der en tur sammen med mamma og lillesøstra mi. Spiste pizza på pernilles for andre gang den uka, haha. Været var fint og jeg hadde en koselig dag sammen med dem.

- Jeg var i Trondheim på konsultasjonstime hos Volvat Stokkan, pga at jeg skulle ta silikon. Gruet meg litt, men hadde kjæresten med meg som støtte.♥ Etterpå dro vi å spiste på Egon før vi dro hjem.

- Jeg begynte å se en serie på netflix/viaplay som heter Outlander. Likte serien såå godt! Gledes til neste sesong.


- Pokemon go var veldig populært blandt mange, og Anders var en av dem som var bitt av pokemonbasillen. Haha! Helt greit for meg, da kunne jeg lure han med meg ut på gåturer, og han kunne fange pokemon's imens. Vinn vinn!- Bloggen min fylte år, og ble hele 5 år den 10. august! Shit, tenk at bloggen blir 6 år i år. Rart å tenke på at jeg har hatt den så lenge, at jeg faktisk har giddet dette bloggtullet. Haha! Her er et bilde av min første header, omg. ↓- Suzie og Luffy ble bedre og bedre venner for hver dag. Så søte!- Jeg skrev et 'i bilder' innlegg som du kan lese HER, og et innlegg om hvordan du kan bli toppblogger HER! (lol)


 
- September -

- Jeg og kjæresten var på vaffelbesøk hjemme hos mormor og morfar. Det er så koselig å sitte ute hos mormor og morfar synes jeg!

- Det begynte å gå mot høst, og trærne skiftet farge fra grønn til gult og orange. Høsten er veldig fin synes jeg med alle fargene sine.- Den 13. september tok jeg ferie, og dagen etterpå skulle jeg opereres. Jeg skulle ta silikon, og dro til Trondheim sammen med kjæresten den 14. Jeg hadde time klokka 12, så måtte opp å dusje meg i hibiscrub og ordne meg tidlig på morgenen, før vi tok toget. Jeg gruet meg og var skikkelig gretten husker jeg, haha. Ble ikke akkurat bedre når jeg skulle gå innom reimers for å kjøpe støtte-bh, og hun bak kassa var skikkelig frekk og mente jeg ikke komme til å passe størrelse C, som jeg skulle ha. Har da vel ikke hun noe med! Ble skikkelig irritert, har så lyst til å skrive om hendelsen på facebooksiden deres. Uansett, nok om det. Operasjonen og alt gikk fint! Vi sov på hotell til dagen etterpå, så kom pappa og hentet oss. Mer kan du lese HER.

- Ukene etter operasjon ble jeg skikkelig usikker angående størrelsen på puppene. De første to ukene var jeg livredd og trodde jeg hadde tatt for mye (de var jo bare veldig hoven). Etterhvert gikk hevelsen ned, og jeg trodde plutselig jeg hadde tatt for lite. Men så ble jeg vant med størrelsen, og jeg var fornøyd. Jeg er så glad at jeg innså at jeg ikke hadde tatt for lite, for det er jo slik det ofte starter for mange. De blir vant med størrelsen på puppene/leppene whatever, og forstørrer. Veldig skummelt, man blir jo ''blind''! Jeg ble det i noen uker selv, men greide heldigvis å ta meg sammen.

- Jeg ble heelt hektet på sjokoladeflarn, og spiste det både til frokost og kvelds. Nam! Linnea som solgte via skolen, synes dem her er myye bedre enn dem man får kjøpt på butikken. 
- Jeg begynte å se en norsk serie som heter 'hashtag'. Bra serie! Men slår ikke SKAM uansett, hehe.


- Oktober -

- Jeg og Anders så ferdig SOA. Tragisk slutt, lol.

- Jeg kjøpte meg nye gardiner. Gardiner for 1200kr, da er man blitt voksen vettu. Haha! Er veldig fornøyd med dem, da.- Jeg kjøpte årets første julegaver. Begynte tidlig i år si! Lurt det.- Nok ei visdomstann holdt på å komme opp, og jeg hadde vondt. Hovnet opp i ansiktet, og kunne knapt spise. Fuck de der visomstennene altså! De har plaget meg sånn, argh!

- Jeg og Anders flyttet til ny leilighet (leier) og det var så godt! Herlig å være ute fra den andre stygge leiligheta. Herregud som jeg mistrivdes der. For en plass. I den nye leiligheta stortrives jeg! I tillegg har vi vår egen veranda, så det er jeg kjempeglad for. Det eneste jeg likte med den andre leiligheta var at vi kunne feste der og spille høy musikk uten at noen brydde seg. Tror vi bare fikk en klage i løpet av de to-tre årene vi bodde der. Jeg tenkte at her kunne vi sikkert ikke feste, spille høy musikk eller noe - men joda! De under oss spiller høy musikk og er like glad i å feste selv tror jeg. Så det ble ikke noe problem. Haha, nå høres det ut som det festes hver dag her, men det gjør vi ikke altså. ;)))
- Etter vi hadde flyttet inn, måtte vi ordne internett og det tok jo flere dager før noen kom å fikset det. Jeg hadde ikke internett på en uke(!) og brukte jo såklart opp min og Anders's 4G. Haha! Det var en kveld imens Anders var på jobb, og jeg holdt på å kjede meg ihjel uten internett. Så jeg gikk ut til sentrum og lette etter steder med gratis wifi, hahaha da er det krise as. MÅTTE bare sjekke facebook, ista og bloggen. Ikke skulle jeg kjøpe meg mer 4G heller, det er bortkastede penger, haha.

- Jeg var hjemme hos mamma og spiste tikkamasala, og hadde helt glemt hvor godt det er! Anders liker det ikke, sier han??? Liksom whaat, han som liker alt. Nå nei du, jeg skal nok få han til å like det.- Det ble halloween, og på halloween har Anders bursdag! Han ble 26 år, høres jo skummelt gammelt ut? Haha! Vi fikk besøk av moren, bestemoren og broren hans. Trivelig! Jeg hadde laget pavlovakake, eller sånn halveis ihvertfall. Tanta mi lagde pavlovabunnen for meg, siden aldri får den til å bli skikkelig sprø. God ble den ihvertfall!
- November

- Jeg var i Trondheim på julegavehandel sammen med to av tantene mine. Spiste på bighorn og shoppet fra morgen til kveld. En fin dag!

- Jeg måtte jo selvsagt kjøpe meg boka Forbilde av Sophie Elise. Likte boka dritgodt!- Jeg kjøpte meg min første ekte blomst. Levde i to-tre uker, så var den dau. Neste gang blir det fake, sånn er det med den saken. Jeg har den enda da, det som er igjen av den lol. Kanskje den blomstrer på nytt senere.- Jeg hadde besøk av Mona og Ivan, og vi så 'lights out' sammen. Ikke spesielt bra film, men jeg har sett verre også. Koselig uansett da! Vi var på kino sammen et par uker før og så 'the witch', og den sugde skikkelig.

- Jeg var blitt en harding på å kutte opp frukt sammen med smeltet sjokolade. Det er jo så godt! Gjorde det flere ganger i uka, haha.
- Jeg hadde fri, og fikset meg ferdigmuffins og kakao en morgen. Elsker slike morgener, der begge har fri, står opp nogenlunde tidlig og spiser frokost sammen. 


- Jeg skrev et innlegg om 10 ting jeg synes er bra med vinteren HER.

- Jeg testet ut ''kylie jenner lip challenge'' og sugde på et shotglass. Fikk større lepper og ble in love, haha. Trenger å fylle på leppene!
- Jeg leste ferdig en bok som het 'broren min'. Helt grei bok.


- Desember -

- Det ble desember og advendstid. Snart jul!

- Jeg skrev et innlegg om mine favorittprodukter HER.- Jeg og kjæresten var å så 'fabeldyr og hvor de er å finne'. Filmen var ikke spesielt bra egentlig, helt ok men litt kjedelig. Vi så også ferdig walking dead sesong 6. Gledes til neste sesong! Den ligger jo ute allerede, men jeg måå ha norsk tekst hehehe.- Jeg var hjemme hos mamma og hjalp til å pønte treet, hehe!- Det ble lille julaften, og jeg fikk pakken inn alle gavene. Haha, alle koser seg når de pakker inn gavene, imens de hører på julemusikk og drikker gløgg. Ikke her i gården, akkurat. Jeg hadde nesten ikke nok innpakningspapir, jeg bannet og styrte, kattene rotet utover tingene jeg skulle pakke inn og Anders satt å maset om at jeg skulle bli ferdig slik at vi kunne se serie. Hahah! Kooos, jahh.
- Så ble det julaften! Jeg våknet opp her hjemme, orndet meg og pakket tingene, så kom tanta mi å hentet meg etterhvert. Sov over noen dager på Verdal, og hadde ellers en trivelig jul og julaften sammen med familien. Det var del to av året 2016. Shit, dette innlegget tok lang tid å lage! Men nå er jeg ferdig, og så får dere se alt det spennende jeg har gjort dette året. Eller ikke, har ikke skjedd såå mye spennende akkurat. Men jeg synes året har vært fint allikevel jeg! Del 1 kan dere lese HER.

Hvordan har året ditt vært?


17.01.2017 3 KOMMENTARER


uken som gikk

16.01.2017 / 17:30

Uken som gikk -
 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå ble jeg ferdig med koppvasken, og Anders står å kutter opp grønnsaker. I dag blir det chili con carne med nachocips. Yummi! Sunt (bortsett på potetgullet) og godt. Liker ikke bønnene, da. Hehehe! Dem plukker jeg bort.


UKENS OPPTUR
At det endelig ble helg, haha. Hadde en gøy kveld på lørdag. Hadde det kanskje litt for gøy på byen. Danset meg ihjel, flaut. Haha..


UKENS NEDTUR
Hmm, har ikke hatt noen nedturer. Ikke som jeg husker iallefall.


UKENS CRAVING
Jeg craver biff med masse peppersaus, med godt tilbehør. Ååå, vil ha! Frister veldig å bare stikke til den nye grill-resturanten som ligger rett ved der jeg bor. Det var ganske dyrt der tho, så må nok spare de pengene jeg har igjen, ehe. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT
At absolutt ALLE klærne mine ligger i en dunge i skapet. Har ingen hyller i skaper, skjønner dere. Praktisk. Heldigvis skulle jeg få noen trådskuffer med stativ av kjæresten til pappa. Så da skal det ryddes og ordnes i skapet når jeg får hentet det! Gledes, haha.
 

UKENS LÅT

34Na4j8AVgA
Ivan hadde på denne sangen på lørdag. Digger den!
 

UKENS TANKE 
Jeg skulle ønske jeg var som Hellstrøm, at jeg hadde mat som min store lidenskap. Åååh, tenk så digg det hadde vært! Jeg kunne ha laget dritgod og sunn mat hver dag, samtidig som jeg hadde syntes det var gøy! Jeg tenker at jeg har smakt aaalt for lite forskjellig matretter og smaker. Tenker på alt det sykt gode som jeg ikke har smakt, og sikkert aldri kommer til å få smake heller. Fordi jeg er ikke noe god på matlagingfronten, og eier ikke fantasi eller noe kunnskap om det. Veldig synd, egentlig. For jeg er så glad i mat! Det er kjæresten min og, haha. Kanskje vi skulle tatt oss et lite matlagingskurs, det hadde vært noe!


UKENS INNKJØP
Ukens innkjøp er bare noe kjedelig som en knagg for å henge jakker på. Det ble ikke noen suksess da, da jeg hengte opp knaggen med to spiker, som datt ned etterhvert. Dumme, dumme meg. Lol! Har egentlig ikke lov å skru noe inn i veggen pga. det blir store hull. Men åååh, må jo ha noe å henge jakkene på! Ukens irritasjonsmoment nummer to.UKENS MEST LESTE INNLEGG
'Noen i nærheten som fikser bryn?' er det mest leste innlegget denne uka.


 Det var ukens! Nå holder jeg seriøst på å sulte ihjel, så skal få fortgang på denne matlaginga her. Anders er så rar, når han lager mat kan han plutselig sette seg i sofaen for å ta seg en pause. Halloo, jeg sulter ihjel her! Jeg vasket kopper, du lager mat. Haha ♥♥;) Neida.. Hadde det forresten gøy på lørdag, vi dro til meg etter byen. Ingen som sølte på nymatta mi, yey lol. Dere få ha en fin kveld!


16.01.2017 1 KOMMENTARER


snow

14.01.2017 / 15:41

Hallo! Jeg ligger plassert i sofaen, og kjenner jeg begynner å bli bittelitt trøtt. Anders starta på jobb 06-14, så han har slått av alle lysene og lagt seg på sofaen for å sove litt. Så nå ble jeg også trøtt, haha! Men sove skal jeg ikke nå, jeg sto jo opp for bare fire timer siden. Skal gjøre ingenting spesielt frem til klokka fem, da må jeg begynne å fikse meg. Så får kjempe for å holde øynene åpne, hehe. Jeg drar hos Ivan for å drikke ca klokka seks. Gledes! Ellers har det ikke skjedd så mye i dag, var ute å knipset litt bilder før jeg dro å møtte Anders på jobb. Det snør i lille Levanger!

Ikke akkurat det smarteste å gå i lave adidas sko i 6 cm snø, eheee.Her ligger jeg plassert nå, Anders har tatt plassen ''min'', haha. Vi begge krangler om sjeselongplassen. Hva skal dere i kveld da? Vi så forresten 'kongens nei' i går, og må si jeg synes filmen var kjedelig. Vi begge synes det, så den falt ikke i smak for å si det sånn. Alt for mye snakking! Boooring. Dere få ha en fin lørdag!14.01.2017 2 KOMMENTARER


god hælj

13.01.2017 / 19:31

God helg, folkens! Endelig kom denne helga, godt. Jeg får aldri noe spesielt stemning ved høytider, men helgestemning får jeg alltid! Jeg og kjæresten har spist taco, og nå spiller han ps4 og jeg leser. Blir bare avslapping hjemme i kveld, skal se 'kongens nei' etterhvert. Noen som har sett, er den bra? Hope so. I morgen bærer det ut på livet, så det blir gøy. Har ikke vært ute siden nyttårsaften. En fun fact: jeg finner meg aldri et bord når jeg ute på uteplasser, skjønner ikke helt greia med det egentlig. Går egentlig bare rundt, er på dansegulvet eller så står vi på røykerommet. Jeg kjøper meg heller nesten aldri drikke ute, kanskje en drink bare. Drikker meg heller full før jeg drar til utestedet. Det er så sinnsykt dyrt å kjøpe alkohol på uteplasser! 80 kroner eller mer for en liten skvett med alkohol, lol.

Nok om det, dere får ha en fin helg!

13.01.2017 2 KOMMENTARER


året 2016 - del 1

13.01.2017 / 11:00

I fjor lagde jeg et innlegg om året som gikk, så tenkte jeg skulle gjøre det samme i år! Kan ikke fatte at året 2016 allerede er over. Liksom, HVA skjer med tiden? Den går så raskt at jeg blir seriøst dritredd. Plutselig er mine glansdager over, og jeg er blitt gammel og med fem hylende unger irundt meg. Lol. Jeg vil ikke bli eldre enn 23, basta! Tenk at jeg blir 24 i sommer, herregud jeg blir nesten deppa. 24 år er vel ikke all verden tenker kanskje du, men JO det føles så gammel! Wæ! Haha.. Men nok babbling, her er året som gikk, del 1!


- Januar -

- Jeg skrev den ''aller første gangen'' innlegg på bloggen, det kan du lese HER.

- Jeg og Anders kjøpte oss frityrkoker. Starten på et usunt og fett kosthold. Heheee! Laga oss kjempemye chips en periode husker jeg. Har heldigvis sluttet å spise chips annenhver dag, haha!
- I slutten av januar så kom det syyykt mye snø. Jeg våkna en morgen av at naboen styrte og holdt på utenfor, og da måtte jeg se ut ruta fordi jeg lurte på hva som skjedde. Da var det sikkert en meter med snø ute, og han kom seg ikke ut med bilen sin. Haha. Jeg skulle gå til butikken senere på dagen, og fikk nesten ikke opp døra. Snøen gikk helt opp til knea mine, tror aldri jeg har sett så mye snø før! 
- Jeg og kjæresten kjøpte et megasvært kattestativ til Luffy, som vi bestilte fra ebay. Pakken veide seriøst over 20 kg! Gjett om jeg ikke klarte å miste pakken, slik at en del knakk? Typisk. Heldigvis gikk det bra, stativet overlevde, og lever fortsatt i dag. Vi har bare gjort det liiitt mindre, haha.- Jeg begynte å se alle sesongene av 'The girl next door', haha.Ellers så skjedde det ikke så mye i januar.


- Februar

 - Snapchat fikk nye filter, og det hadde man det såklart veldig gøy med!
- Luffy ble kastrert, stakkars liten! Han var skikkelig shabby og svimmel når vi hentet han, også hadde han fått sånn ''fin'' skjerm rundt hodet. Dakar, haha! Han kom seg raskt igjen da. Må si jeg gruet meg litt, siden den forrige katten døde etter vi steriliserte henne.- Jeg og Anders begynte å se 'the 100' på netflix. Bra serie, anbefales!

- Jeg skrev et innlegg om mine fylle-tabber, haha. Det kan du lese HER!Denne måneden skjedde det heller ikke så mye spesielt. Var mye alene hjemme siden Anders jobbet mye kveld, så det ble mye serietitting og slikt. Så jeg bare deler noen random bilder fra februar måned. 

- Mars


- Jeg var med mamma og lillesøstra mi og så på UKM. Der var det en jente som sang mercy on me av Christina Aguilera. SÅ bra sang! Rart jeg ikke hadde hørt den før.

n5DjqmqZQ1s

- Jeg satt i en eeevighet og sikla etter de her skoene ↓


Jeg kjøpte dem i sommer, og har ikke brukt dem en eneste gang. VELDIG typisk meg. 

- Anders skulle til Trondheim for å operere ut en tann, og jeg ble med for å knipse litt bilder imens.
- Jeg var på kinaresturanten i Verdal sammen med mamma og kjæresten hans. Kjøpte meg noe som heter kinesisk pepperbiff, og det var noe av det beste jeg har smakt. Mulig jeg har smakt svært lite, men det var skikkelig godt. Yum!

- Vi begynte å ta med Luffy utendørs for første gang. I starten synes har det var kjempeskummelt, og sto alltid utenfor døra og mjauet og ville inn. Haha!- Jeg skrev et innlegg om hvor du kan kjøpe litt annerledes klær HER!- En ny visdomstann holdt på å komme opp, og jeg hadde dritvondt. Ibux var min beste venn en liten stund.
- April

- Jeg fant ut at jeg fikk igjen nesten 18.000 på skatten, gjett om jeg ble glad?! Planen om å spare til sofa ble plutselig endret, og jeg begynte å spare til silikon istedet. Jeg hadde jo allerede spart opp 10.000 til ny sofa, men da jeg fikk 18.000 igjen så manglet jeg bare noen tusen til å ta silikon. Så da ble det sånn.

- Jeg og Anders lagde oss hver vår pavlovakake for å feire at vi begge fikk igjen en god del på skatten. Haha!
- Jeg var hos mamma og spiste hjemmelagde våruller, som hun hadde laget. Vårulles er så godt synes jeg! Synd Anders ikke liker det. Hvis ikke skulle jeg prøvd å lage det til middag en dag.- Jeg begynte i praksis hos KID. Tenk at snart har jeg vært der i et år! Huske jeg gruet meg sånn til å begynne å jobbe igjen, hadde jo ikke vært i praksis for nesten 2 år. Men det gikk jo fint!

- Jeg hadde langt hår! Oh, miss it.
- Jeg skrev et innlegg om falske rykter HER.

- Jeg og kjæresten så en film som het Southpaw, skikkelig bra film!

 


- Jeg veide 50kg for første gang, haha. Hvem skulle trodd at man ble GLAD for å gå opp i vekt, men det blir altså jeg!
- Jeg var i konfirmasjon til lillebroren min, Johannes! Nå er begge brødrene mine konfirmert, så nå er det bare lillesøstra mi igjen. Rart, de vokser så fort! Synes ikke det var lenge siden de var små og jeg brukte å leke med dem. Tida flyr!- Mai

- Den 1. mai hadde jeg og Anders vært kjærester i 2 år!♥ Jeg er så heldig som har han som kjæreste, verdens snilleste person! Elsker han.♥♥- Jeg var blitt heeelt hektet på SKAM, var blitt skikkelig bitt av SKAM-basillen kan man si. For et bra program! Fikk Anders til å like det litt også, hihi.- Det begynte å bli varmere ute, og jeg kunne sitte ute i skjørt! Herlig!- Jeg var hos bestemor og spiste masse jordbær med fløte. Nam! Norsk jordbær in my heart.♥- Jeg var ute og knipset noen vårlige bilder. Endelig var det vååår!

- Det ble 17. mai, og feiret sammen med familien og Anders.- I slutten av måneden var det ganske varmt, så jeg kunne ligge ute på plena og lese bok. Yay! Begynte å lese 'et helt halvt år', veldig bra var den!- Jeg bestilte hjem en kjempekul Nike crop genser. Denne er så kul!

- Juni

- I starten av denne måneden fikk vi oss en lite kattepus til, Suzie! Ååå, hun var (og er enda) så søt! Tenkte det kunne være artig for Luffy å få en kattevenn. Tror han hatet henne de første dagene, han gikk bare etter henne og bet henne i nakken, for å vise hvem som er sjefen. Stakkars Suzie, haha, men det gikk seg til. Etterhvert sov de sammen og hele pakken, så det var jo bra! Suzie ble gitt bort en måned for tidlig, så hun var jo knøttliten da vi fikk henne. Halledussan, så nuskete hun var.
 
- Jeg ble heelt hektet på denne isten med hasselnøtter. Den er så god! Er kjempelenge siden jeg har spist denne, må kjøpe den en dag igjen.- Jeg spiste ikke bare masse is, men masse melon også. Elsker melon!- Jeg var å grillet sammen med mamma, kjæresten hennes og søskene mine. Gud, jeg savner grillmat!- Jeg solte meg hver gang jeg hadde mulighet. Her var jeg hjemme å solte meg i fine hagen til bestemor.

- Jeg kjøpte meg en superkult bilde fra Kremmerhuset! Anders derimot, han synes bilder av drit stygt, og ble sur på meg for å bare ha kjøpt det uten å snakke med han først. Haha, synes det er litt søtt (og bra) at han bryr seg om hvordan hjemmet skal se ut.- Jeg og Anders var på havfrua og grillet sammen med familien min på mamma's side. Og tidligere på dagen var vi hos mammaen hans og spiste pizza. En koselig dag!- Jeg begynte å lese boka 'calendar girl'. De bøkene har jeg helt glemt, har enda ikke lest nummer 1 og 2. - Jeg hadde bursdag den 30. juni, og ble 23 år. Uæææ, tenk at jeg blir 24 i år! Blir skremt, jeg. Hadde en rolig, men fin feiring. Spise på Orion sammen med Anders etter jobb, og senere på dagen kom moren og broren hans på besøk.

Det var det første halve året, del 2 kommer senere!


13.01.2017 1 KOMMENTARER


noen i nærheten som fikser bryn?

12.01.2017 / 18:31

Nå har jeg funnet min faste plass i sofaen. Har liksom ikke fått satt meg ned ordentlig før nå, har gjort 100 ting etter jeg kom hjem fra jobb. Når jeg kommer hjem fra jobb så setter jeg meg aldri ned med en gang, jeg MÅ rydde og ordne litt før jeg klarer å sette meg ned å slappe av. Haha, hør på hun som har blitt voksen. Litt voksen, iallefall. Hehe! Har akkurat spist kyllingvinger, ris og salat til middag. Yummi! Jeg begynner å komme litt i helgemodus, bare en dag igjen på jobb så er det heeelg. Gledes! Skal ikke jobbe noe denne helga, så det blir godt. Blir avslapping i morgen, og så skal jeg drikke på lørdagen. Hadde egentlig planer om å bare være hjemme hele helga, men blir så jeg drar til en kompis og drikker litt. Blir fun!Fikk dette fuskepels pleddet av Ivan i går, en litt forsinket julegave. Elsker dette pledder, det er så fint og mykt! Det er fra KID, om noen skulle lure. Djungelvrål, en av mine favorittgodteri! Elsker alt som er salt.
En leppestift fra NYX som jeg kjøpte for en stund siden. Liker fargen så godt! Jeg tar litt på fingeren og påfører, istedet for å bruke penselen. Vil ikke at det skal bli for ''hardt'', om dere skjønner. Fargen er kjempefin, så denne bruker jeg hver dag.

Meeen, over til overskriften! Er det noen i Levanger/Verdal/Steinkjer området som fikser bryn til en rimelig pris? (ikke over 400 kr, helst). Helst med tråd, da det går mye kjappere enn med pinsett. Hun som har fikset brynene skal visst ha barn snart, og kan ikke fikse dem. Synd! Hun brukte tråd, og tok bare 130 kroner eller hva det var for det. Billig! Men nå må jeg finne noen andre, rop ut om du vet av noen!


Nå skal jeg fortsette på 'året som gikk' innlegget. Dere få ha en fin kveld!


12.01.2017 1 KOMMENTARER


god morgen

11.01.2017 / 13:15

Hallo, og ''god morgen''. Ikke akkurat morgen lenger da, haha. Sto opp 11 i dag, begynner ikke før 15 i dag på jobb. Lenge siden jeg har stått opp så tidlig denne dagen, bruker alltid å sto opp i 13-tiden og får det skikkelig travelt med å ordne meg, og spise middag før jobb. Alle som kjenner meg vet jo at jeg liker å sove lenge, det er det beste jeg vet! Anders begynner ikke før halv fire i dag, så han vekte med når han sto opp 11 i dag, derfor sto jeg også opp. Veldig godt å ha god tid før jeg må dra! Må begynne å stå opp tidligere tror jeg. Jeg har jo tid til å blogge til og med, liksom. Digg! Haha..Anders var snill å kjøpte redbull til meg. ♥ Har helt glemt hvor godt det er! Kjøper meg aldri redbull selv. Jeg vet ikke om det er noe jeg bare innbiller meg, men føler jeg ble mye mer våken av det? Uansett, Anders fikk pakke i posten i dag. Nye klær og sko! Jeg blir jo nesten mer glad enn det han blir, haha. Jeg liker like godt når han får pakker i posten, som når jeg selv får det. 

Ny t-skjorte, sko og bukse. Jeg elsker stilen til Anders! Han kler seg ungdommelig, men på en litt mer voksen måte, slik at det ikke blir for fjortis. Og så går han ikke med bare ett merke liksom i et outfit. Det er det rareste jeg ser, når en person går med f.eks både vans sko, vans t-skjorte, vans genser over der igjen og vans caps. Dere skjønner hva jeg mener. En annen ting jeg ikke liker med gutter, er når de kler seg i aaalt for store t-skjorter og gensere. Uff, nei, er så stygt. Nei, jeg er glad Anders har en fin stil. Stilen på det motsatte kjønn har myyyye å si, synes jeg. Han hadde ikke vært like kjekk om han hadde gått i kjedelige klær fra cubus, liksom. Haha! Stilen er noe av det første jeg legger merke til, det sier faktisk mye om hvordan du er som person. Tro det eller ei...

Nå skal vi straks begynne med middagen her, blir laks i dag. Så stikker jeg på jobb etterhvert. Etter jobb kommer en kompis hit (føler alltid jeg må påpeke at han er homo, hvis ikke blir folk sånn 'eeh henger hun med andre gutter imens kjæresten hennes er på jobb, lol) for å se film. Blir skrekkfilm, som vanlig såklart! 'Before i wake' heter den, noen som har sett? Den har fått 6,1 på IMDB, så da er den godkjent. Ser aldri på filmer som har fått under 6 på IMDB. Dere får ha en fin dag!
11.01.2017 4 KOMMENTARER


uken som gikk

10.01.2017 / 22:14

- Uken som gikk -
 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå har jeg fått Anders til å laste ned lightroom for meg. Var på tide! Lightroom ble jo slettet da han leverte pc'en på reparasjon, så har ikke fått redigert lys osv skikkelig på bildene i det siste. Men nå er det i boks! Takk Anders, du er så snill. ♥♥


UKENS OPPTUR
At vi fikk oss ny sofa, det var ukens opptur må jeg si! Ble såå mye finere!

UKENS NEDTUR
Da det snødde så jævlig da jeg skulle gå på jobb en morgen. Herreguuud jeg trodde jeg skulle fryse ihjel. I tillegg var jeg syk, haha.


UKENS CRAVING
Hmm, ingenting spesielt faktisk.


UKENS IRRITASJONSMOMENT
At det har kommet en flekk på nysofaen. Haha, åhh. Heldigvis ble den nesten borte da jeg tok vann over den, så den vises knapt. Flekker på sofaen er så æsj synes jeg! Flekker generelt er æsj. Får fnatt av det, haha.
 

Ukens låt

 

UKENS TANKE 
Har dere noen gang vært sammen med mennesker dere kjenner godt, og plutselig fått en rar følelse av at dere ikke kjenner de i det hele tatt, sånn helt plutselig? Det skjer med meg en sjelden gang! Får litt angst og blir nesten litt sjenert, fordi jeg får plutselig en følelse av at jeg ikke kjenner dem/den personen i noen sekunder, og så går følelsen vekk like etterpå. Haha, weird! Satt å tenkte på det en dag, lurer på om det er fler som har opplevd det samme.


UKENS INNKJØP
Lyskuler, vase, telysholder (har en til lik, bare kortere) og matte fra KID. Alt på salg, bortsett fra lyskulene.UKENS MEST LESTE INNLEGG
Det er noe klikk med blogg.no, så det står bare 1 lesere på alle innleggene. Så jeg aner ikke hva det mest leste innlegget er!


 Dette innlegget skulle egentlig komme i går, men jeg rakk det ikke. Nå skal jeg bare slappe av videre, se en serie eller lese videre i boka mi. I dag fikk jeg endelig farget håret, var på tide! Hadde seriøst 5 cm etterveks. Jeg får angst hver gang jeg farger håret, mister så mye hår når jeg dusjer ut fargen etterpå. Sluken blir jo helt tett av hår, fysj. Derfor går det flere måneder mellom jeg farger det igjen, vil ikke bli skallet heller liksom. Men nå føles håret mitt sunt allikevel, siden jeg klipte de slitte tuppene i går. Nå er håret egentlig ganske kort igjen, og det føles godt! Kort hår er så behagelig, elsker det. Selv om det ikke er superkort.


10.01.2017 1 KOMMENTARER


kortere hår og ny matte

09.01.2017 / 21:55

Hallo! Nå kom Anders og jeg nettopp hjem fra Verdal. Vi har vært å besøkt familien min der i dag, og så har vi vært på kino i kveld med tanta mi. Vi så 101 åringen, bra film! Likte både nummer 1 og 2. Liker sånn type filmer, de er så chill på en måte. Så ja, tommel opp for den! Har fått gjort mye i dag egentlig, både besøkt familien, klipt noen cm av det slitte håret mitt, kjøpt ny stuematte og vært på kino. Bra dag! Matta kjøpte jeg på bohus i dag. Den har jeg siklet etter en liten stund, synes den er såå fin! Den kosta egentlig 1599, men det var visst kampanje på den i morgen, så da var damen bak kassa snill og solgte den for 1000kr istedet. Synes det var veldig snilt av henne! Hadde vært kjipt for meg å se at den hadde kostet 600 kroner mindre i morgen, haha. Nå begynner det å se veldig koselig ut her inne! Både ny sofa og ny matte for julegavepengene mine. Synes det er fornuftig å bruke pengene på møbler og ting til leiligheten jeg da! Neste kjøp blir et nytt stuebord, som IKKE er glassbord, hehe. Liker ikke dette glassbordet vi har nå, så det skal bort. Nytt bord må jeg kjøpe etterhvert, har brukt nok penger på møbler og interiør nå, haha.

Meen nå skal jeg se en serie som heter 'the night of' på HBO. Dere får ha en fin kveld!

09.01.2017 2 KOMMENTARER


søndagsmodus

08.01.2017 / 14:32

Hallo! Våkna for et par timer siden, og har akkurat støvsugd litt og spist frokost. Var godt å ha fri i dag kjenner jeg! Jobba i 11 timer i går, og da ble jeg temmelig lei kan man si. Så i dag er det godt det er søndag! Pleier egentlig å hate søndager fordi jeg alltid er småfyllesyk og at det et mandag neste dagen. Nå tenker jeg å lese litt, i kveld kommer mamma, lillesøstra mi og mormor på besøk. Trivelig! Har ikke så mye å dele, så avslutter her. Uken som gikk kommer i kveld eller i morgen. :-)

08.01.2017 2 KOMMENTARER


sure selgere

06.01.2017 / 21:44

Hallo, og god kveld i stuggun. Lol. Allerede helg! Har ikke heelt fredagsfølelese, skal nemlig på jobb i morgen. Er varetelling så de trenger flere folk der. Jeg har aldri vært med på varetelling før faktisk. Jeg og kjæresten har akkurat sett en film som heter ''how to lose a guy in 10 days'', hadde aldri sett den før faktisk. Jeg likte filmen kjempegodt! Morsom var den også, og det er sjeldent jeg ler av filmer. Så ja, tommel opp for den. Resten av kvelden blir det litt lesing tenker jeg, så blir det natta om et par timer. Kan ikke sitte oppe så alt for lenge siden jeg må jobbe i morgen. Bah, jeg liker ikke å jobbe helger. Men sånn er vel livetttt.

Over til overskriften. Gud så mange sure mennesker det finnes i serviceyrket! Jeg forstår det ikke. Hvem vil ansette sure idioter? Her en dag var jeg å handlet på coop extra, og i kassen satt det en potte sur jente. Bak meg i kassen sto kollegaen hennes å skulle handle noe, og da begynte hun å småkjefte på han for et eller annet. Hun spurte om han kunne gjøre et eller annet på en skikkelig sur måte. Når jeg skulle betale, så sa hun ''hvor skal du ut?'' og jeg bare ''hæ?'', så sa hun ''HVOR skal du gå ut, den døren eller den andre?'' (det var rett før stengetid så de skulle låse den ene døren) på en sånn sur og frekk måte. HALLO KJERRING, JEG ER KUNDEN DIN?! Må gå an å oppføre seg. Så var hun såå hyggelig rett etterpå plutselig, wtf. Selv om man er stresset og vil hjem, så skal man ikke la det gå utover kundene. Det trodde jeg hun som selger hadde lært seg, men tydeligvis ikke. Hvis jeg har en dag der jeg blir lettere irritert, så viser jeg det aldri til kundeneMen nok om det, nå skal jeg legge vekk pc'enDere får ha ei fin helg!


06.01.2017 1 KOMMENTARER


nye sko

05.01.2017 / 19:07

Fikk de her i posten i dag, vans sko! Jeg fikk dem i julegave av Anders, hihi.♥ Jeg har siklet etter dem her lenge, men har aldri blitt sånn at jeg har kjøpt de. Men nå er de mine! Disse skoene er veldig meg, så når de her blir utslitt så skal jeg kjøpe helt like. Elsker dem!

 Nå har jeg spist middag, og resten av kvelden blir det avslapping og litt lesing i boka mi. Er dritkvalm på sjokolade nå, hadde igjen sjokolade fra da tanta mi kjøpte til oss. Haha. 
Yummi! Det er egentlig for å ha i varm melk (tror jeg) så blir det kakao, er med marsmallows også. Men jeg spiser den heller som sjokolade. Smaker sånn sjokolade som er i julekalenderne, altså ikke vanlig melkesjokolade. Jeg liker denne smaken bedre faktisk.Måtte kjøpe julebrus i dag, før den forsvinner helt fra butikkene. Blir trist, julebrus er jo så godt! Synes det er så rart at jula er over. Hadde ikke noe spesielt julestemning i år (heller) og nå er den plutselig over. Nå synes jeg januar, februar og mars kan fly avgårde slik at det snart går mot vår og sommer. Gleeeder meg sånn til sommeren! Nå har vi jo egen, stor veranda som i tillegg er i 3. etasje. Så det blir digg i sommer! Skal kjøpe hagemøbler slik at det blir fint å sitte på verandaen. Gledes! 
Sorry for litt crappy bilder. Etter at Anders leverte inn pc'en til reprasjon så ble lightroom slettet, så det må han hjelpe meg å fikse. Han skulle egentlig fikse det ista, men han sovnet, haha. Typisk Anders! Min trøtte jævel.♥ Er vel ikke så rart da han var oppe klokka 5 i morges. En annen ting som irriterer meg, er at jeg må legge ut bildene på google foto, for å så lagre dem på pc'en. Bildene vil ikke på bloggen hvis ikke?! Argh, så irriterende. Aner ikke hva greia er. Jeg fører jo over dem som normalt fra kameraet til pc, men noe blir galt. Anders må vel fikse det også, haha. Jeg skjønner ihvertfall ingenting av det.

Anyway. Jeg ser ut som et lik i dag, så derfor deler jeg noen bilder jeg tok før jeg dro ut 2. juledag. Elsker denne kjolen jeg har på her! ↓


Kjolen kjøpte jeg nettopp på bikbok. Den var på halv pris, så fikk den til bare 150 kroner. Billig! Liker den kjempegodt. Kjoler er noe jeg har lite av faktisk. Jeg har bare denne, og den røde jeg har vist på bloggen før. Så har jeg 3-4 sommerkjoler, og den jeg bestilte i november, men som jeg skal selge. Nok om det, nå skal jeg lese litt. 05.01.2017 9 KOMMENTARER


i håp om å føle meg litt freshere

03.01.2017 / 22:33

Det ble ikke noen powernapping på meg, lå og så The Kardashians istedet. Ble plutselig ikke noe trøtt allikevel, hehe. Følte meg så sykt ufresh istad her jeg lå med ubarberte legger, 5 cm ettervekst (bokstavelig talt, jeg målte den, lol. Nå MÅ jeg seriøst ta den fæle etterveksten snart), snørrete og rød nese, udusjet og i tillegg er tante rød på besøk. DIGG! Så jeg bestemte meg for å fikse neglene og ta på ansiktsmaske. Nå føler jeg meg i det minste litt freshere. Lekker! ↑ Har drukket sikkert en liter med vann, men føler meg fortsatt dehydrert. Bah! Uansett, Anders kommer hjem om en time, og vi har planlagt å se film. Jeg fikk i oppgave å finne en til han kom hjem, men her sitter jeg og har ikke funnet noen enda. Noen tips? Jeg har lyst til å se en trist film! Haha, jeg vil bare se triste filmer for tiden, aner ikke hvorfor. Her en dag sa jeg til Anders at jeg vil se en trist film, og han bare ''NU IJÆNN?! Du vil jo bærre sjå deprimeranes filma''. Hahah, jeg bare har en sånn periode. Plutselig vil jeg se romantiske filmer, og senere en periode vil jeg se kun thrillere. Yesda. Sånn går nu dagan... Må nesten lete etter en film jeg da. Dere får ha en fin kveld!


03.01.2017 3 KOMMENTARER


babbling

03.01.2017 / 18:34

Hallo! Nå har jeg nettopp spist middag. Er alene i kveld, Anders er på jobb. Etter dette blogginnlegget tror jeg at jeg skal ta meg en liten powernap, er litt trøtt. Er fortsatt litt syk, er helt tett i huet. Hører stemmen inni hodet mitt når jeg snakker, og har tidenes ''tett i nesen'' stemme. I morges var det HELT jævlig å stå opp, hadde nesten lyst til å dø. Jeg kom meg opp til slutt, 15 minutter før jeg måtte begynne å gå til jobb. Haha, gadd så vidt å ordne meg. Så i dag har jeg virkelig følt meg stygg! Da jeg skulle gå snødde det som F, helt sykt. Jeg ble klissvåt, og det snødde rett i ansiktet mitt hele de 20 minuttene på vei til jobb. Hadde lyst til å gi opp livet, og bare sette meg ned å gråte. Lol. Holdt på å fryse ihjel! Det er dager som dette jeg hater meg selv for at jeg ikke har skaffet meg lappen og bil enda. Gud vet hvor mange ganger jeg har gått til jobb i storm, og tenkt det samme. MÅ_SKAFFE_LAPPEN_TIL_VÅREN! Denne gangen SKAL jeg det. Lover meg selv det.

Har tatt med dyna på stua. Kos! Ligger i sofaen og gomler i meg godteri. Jeg og kjæresten fikk en del godteri av tanta mi i feriegave, hehe. Føler jeg så absolutt ikke har hatt noe bra kosthold i det siste. Tror jeg spiser litt for lite også, spiser liksom bare lunsj og middag, og ikke noe mer enn det. Isåfall er det bare dritt jeg spiser. Fy! Må skjerpe meg. Haha.. Og imens jeg sier det tar jeg meg en sjokoladebit til... ehe.

Dette er hva jeg skal gjøre i kveld. Lese i den nye boka mi 'etter deg', og se serier på pc'en. Har to bøker til jeg ikke har lest enda, så nå skal det leses i vei! Elsker å ha mange bøker jeg ikke har lest enda!Kjøpte meg nytt duftlys på kid i dag, det hvite helt fremst. Det var med på januarsalget og lukter så godt! Før har det kostet 250 kroner, og nå kostet det 64 kroner så da måtte jeg ha det. Lukter litt som hubba bubba, den tyggigummien. Det er en av mine favorittlukter (og smak), hehe! Alt dette pynteinteriøret skal ikke stå der, jeg bare har ikke fått kjøpt hylle enda. Tenker jeg skal kjøpe det for å ha en del pynt og bøker på. Det må jeg få ordnet etterhvert. Så står en gulvmatte og nytt bord på kjøpslista, men det får bli etterhvert. Har ikke råd til alt på en gang. Er forresten SÅ fornøyd med den nye sofaen! Synes stua ble så mye finere. Virkelig et godt kjøp! MEN nok babbling fra meg, nå skal jeg sove litt! 


03.01.2017 2 KOMMENTARER


så måtte det komme til meg også

02.01.2017 / 21:43

Nå har jeg akkurat sett film, "sykt lykkelig", en norsk film fra 2010. Jeg har sett den før, og den gang synes jeg ikke den var noe bra, så skjønner ikke hvorfor jeg så den en gang til. Haha! Jeg gidda ikke lete etter noe annet å se på. Vi har netflix, HBO, viaplay og mange tvkanaler, men ingenting å se på. Rart det der! Hadde det vært for 30 år siden så hadde folk hoppet i taket. Shit, vi er blitt bortskjemte.

Nok om det. Jeg har blitt syk, jippi... Ikke kjempesyk, men kjenner det på kroppen, nesa renner og jeg nyser sikkert 10 ganger i timen. Anders og flere i familien har vært syk, så såklart måtte det komme til meg også. Jaja! Har hatt en liten ryddedag her hjemme i dag. Har rydda, støvsugd, vasket 1000 kopper og vasket klær når vi kom hjem fra jobb. Noen ganger føler jeg at jeg ikke gjør annet enn å rydde, selv om vi bare er to som bor her. Jeg liker å ha ting på stell, jeg hateeer når ting bare flyter. Jeg klarer virkelig ikke slappe av når det er rotete irundt meg i mitt eget hjem.

Nå skal jeg lese litt blogger, og så blir det natta om ikke så altfor lenge. I natt sov jeg i 11 timer, og det var SÅ godt! La oss skikkelig tidlig i går, noe jeg ikke har gjort på lenge. Er ofte jeg sitter oppe til 01, og det må jeg slutte med. Blir så tungt å stå opp! For et par måneder la jeg med senest 11, og da var det ikke noe problem å stå opp om morgenen. Det må jeg fortsette med. Uansett! Jeg tenkte å lage et 'året som gikk' innlegg, der jeg oppsummerer litt hva som skjedde måned fra måned. Skal få laget det senere. Nå skal jeg avslutte her. God natt!02.01.2017 0 KOMMENTARER


godt nyttår!

01.01.2017 / 16:54

Hallo! Jeg våkna for en time siden, huffff. Hadde fest her i går, og det blir siste gangen på lenge. Både at jeg drikker, og at det er fest her. Haha.. Det var en del folk her i natt, og imorges så det virkelig ikke UT. Og jeg som hadde vasket leiligheten for et par dager siden. Hadde en vaskerunde før vi la oss, og det er jeg glad for! Hadde vært sykt kjipt å starte dagen med å vaske når man er fyllesyk. Er ikke noe dårlig, men blir sofaen i hele dag allikevel kjenner jeg. Sofa, mat og film/serie står på planen.

Kjenner jeg gleder meg til hverdagen igjen. Har skjedd så mye i det siste føler jeg. Jobbet mye, det har vært jul og skjedd noe nesten hver dag og jeg føler det har vært et eller annet hele tiden. Nå vil jeg slappe av, også få hverdagen tilbake! Har ikke fått til å blogget så mye i det siste heller, har bare ikke gidda å åpna pc'en. Akkurat nå mobilblogger jeg, og det hater jeg egentlig. Pc'en vår er blitt helt fucka i det siste og, Anders leverte den på reprasjon en dag. Har fått den tilbake, men skjermen blir svart av og til. Baaah, er så kjedelig når pc'ene holder på å dø. Er liksom ikke en ny pc jeg vil bruke penger på. Vi har forresten kjøpt oss ny sofa! Yay! Jeg har jo snakket om at jeg skal kjøpe sofa i en evighet, haha! Tanta mi skulle selge sin for bare 5000, så da kjøpte vi den. Kjempefin sofa! Er sååå glad vi er kvitt den røde julesofaen, som jeg kaller den. Den var ikke spesielt fin, haha. Skal ta ordentlige bilder av den og vise den senere. Nå blir det matlaging her, sulter jo ihjel. Godt nyttår da, folkens!

01.01.2017 1 KOMMENTARER


hits