FB
INSTA
malinva - Mjau

mine psycho drømmer

29.02.2016 / 21:37

Haha, helt sykt hvor mye rart jeg drømmer i løpet av en natt. Noen drømmer drømmer jeg så lenge, at de kunne ha vært en film. I natt drømte jeg at jeg levde i en ''the walking dead'' verden. Mange av dere har vel sett the walking dead serien? Om ikke, gjør det! Drit bra serie. Ihvertfall, jeg drømte at folk irundt meg ble bitt av zombier, slik at de ble smittet og de også ble zombier. Plutselig var det kjempemasse zombier over alt, og jeg måtte kjempe for å overleve hele tiden. Plutselig var alle zombiene borte, av en eller annen grunn. Et nytt virus begynte å spre seg, men dette viruset var i luften og smittet når vi pustet det inn. Når man hadde fått viruset inni seg, begynte det å vokse små ormer inni huden vår. Husker i drømmen at jeg så noe som rørte seg inni huden min, og fant ut at jeg hadde blitt smittet. Haha fyfaen så jævlig ekkel drøm. Minner meg litt om serien the strain. Jeg må slutte å se skumle serien, tror jeg, haha! Får jo bare mareritt.
En annen gang drømte jeg at jorda begynte å gå kjempefort irundt, og at det ble natt og dag flere ganger i løpet av en time. Det var rett før jorda gikk under. Har ofte mareritt, og der er så fælt! Hååper at jeg skal våkne, men så gjør jeg det ikke, og tror at drømmen er ekte. Skummelt!
~~~
Nok om det, haha. Jeg kom akkurat hjem fra burgerking sammen med Ivan. Jeg hadde spist da, så bare kjøpte meg en is. Nå skal jeg se typisk deg, vi sneiks!
29.02.2016 0 KOMMENTARER


ikke som på bloggen

29.02.2016 / 16:22

Jeg lurer ofte på hva folk som leser bloggen min, tenker om meg når de ser meg i virkeligheten. Jeg har fått høre at jeg virker åpen, og ikke spesielt sjenert via bloggen. Og da får jeg litt angst helt ærlig. For ja, det kan kanskje virke sånn. Jeg virker ikke sjenert på bloggen. Kanskje ikke så rart heller? Jeg er jo ikke sjenert på min egen blogg, eller ellers generelt når jeg er sammen med folk jeg er trygg på. Men med folk jeg ikke kjenner noe spesielt, er jeg veldig sjenert og stille sammen med. Klarer ikke å være meg selv, rett og slett. Det spørs litt på hvem de er også, selvfølgelig. Noen føler jeg meg mindre trygg på enn andre.

Jeg har alltid vært sånn. Men noen må vel være det og. Jeg husker på barneskolen, der var jeg ekstremt sjenert. Hadde foreldremøte med mamma og læreren en gang, og da fikk læreren nesten sjokk da hun fikk høre at jeg var det stikk motsatte av sjenert hjemme. Altså, trodde hun virkelig jeg var sjenert hjemme sammen med min egen familie? Haha, lol. Anyway.. Vet jeg kan virke utadvendt osv på bloggen, but i'm not! Så vet dere det, hehe.


29.02.2016 2 KOMMENTARER


natteravn

28.02.2016 / 22:59

Hey! Jeg ligger på sofaen og kjeder meg. I dag sov jeg til klokken 16.30, o-m-g! Jeg sov veldig dårlig i natt, av en eller annen grunn. Så jeg våkna en halvtime før kjæresten slutta på jobb. Bra jobba, Malin. Aff, har jo ikke vært oppe i 6 timer enda en gang! Så jeg blir nok våken lenge i natt. Anders og Luffy sover, så jeg sitter alene på stua og kjeder meg. Jeg får vel bare se masse serier, da. I morgen skal jeg ihvertfall komme meg opp i rett tid!
Veldig fine bilder, I know :PPP skittne håndduker i bakgrunnen og greier. Må seriøst slutte å ta speilbilder på det ''fine'' badet mitt, haha

Akkurat nå ser jeg på en film som heter 'something borrowed'. Helt grei kjærlighetsfilm. Jeg liker faktisk romantiske kjærlighetsfilmer nå som jeg har kjæreste. Da jeg var singel haaatet jeg det. Nå er det ikke så værst, hehe! 


28.02.2016 0 KOMMENTARER


gjesp

27.02.2016 / 18:54

Hallo! Nå ligger jeg rett ut på sofaen og hører på real houswifes som surrer i bakgrunnen. Får vondt i hodet av de damene der, haha! 
Har vært en daff dag i dag. Er ikke så veldig fyllesyk, det blir jeg så og si aldri, men blir alltid slapp og sliten. Så i dag har jeg bare ligget i sofaen. Er såå trøtt akkurat nå, sov ikke så mye i natt. Vurderer å ta meg en powernap, men da ender det vel med at jeg sover helt til i natt, og våkner da. Bahh. Anders dro på jobb istad, og jobber til 23. Så litt kjedelig lørdagskveld med andre ord. 

Tenkte egentlig bare å stikke innom bloggen og si at jeg lever, hehe. Hadde en gøy kveld i går ihvertfall!

Slenger med to bilder fra arkivet. Trynet mitt er ikke så veldig bloggvennlig i dag, ehe. Null sminke og vått hår. Pretteyy


27.02.2016 0 KOMMENTARER


noen dumme ting som har skjedd i fylla

26.02.2016 / 18:07

Heisann! Nå har jeg og Anders nettopp spist biffsnadder, nam! Og snart skal jeg gå til ei venninne og drikke litt. Det er martna her i Levanger, og nesten alle skal visst ut i dag. Hadde egentlig ikke tenkt meg ut, men så ble det slik allikevel, hehe.

På snakk om fyll og festligheter, fikk jeg inspirasjon til å lage et innlegg om noen fylle ''tabber'' jeg har hatt/gjort, fra bloggen til tcmn. Så her er noen fyllehistorier:

- Jeg og ei venninne var på en samfunnshus fest på Skogn. Jeg hadde ikke penger til å gå inn, men venninne mi klarte å lure seg inn til festen. Så jeg prøvde på det samme. Det endte med at jeg ble fersket, og politiet ba meg gå unna, og jeg klikka heelt haha. Husker jeg skrev 'fuck' med skitten på vinduet på politibilen. Haha omg, c00l. Heldigvis så de det ikke, og jeg roet meg ned etterpå.

- En gang drakk jeg meg aaalt for full, og vinglet rundt i leiligheten jeg var i. Begynte til slutt å spy som F, på meg selv også. Så de andre jeg var med tok av meg klærne og la meg i dusjen, og ga meg nye klær. Litt etterpå skulle jeg reise meg, men falt inni et skap på badet og begynte å blø neseblod. Haha huff! Om jeg ikke husker helt feil, kom det ambulansefolk også for å sjekke meg. Han ene som var der trodde visst jeg hadde slått meg skikkelig, og hadde derfor ringt ambulansen.

- Jeg og ei venninne var på fest hos noen vi egentlig ikke kjente så godt. De ba oss dit, så vi dro dit sammen ihverfall. Jeg og venninna var på badet, og jeg fikk øye på ei sminkeveske som var der, og åpnet den for å låne litt solpudder. Imens jeg gjør det, banket det på døra og venninna til hun som bodde der så at jeg vært oppi sminkeveska til hun andre, og går direkte å sladrer. Jeg og venninna mi får smellkjeft, og får beskjed om å dra. Greit nok, vi drar. På vei ned trappa ned til gangen, sparker hun ene meg ned. BARE for ei forbanna sminkeveske. Greit nok, det er ikke greit i å rote i andres ting. Men synes uansett ikke det er noe å klikke for. Oh lord! Det er en grunn til at jeg liker å henge med gutter bedre enn jenter. Drama! Kjæresten til denne jenta ringte meg faktisk senere på kvelden og beklaget seg for oppførselen hennes. Og det hadde tydeligvis blitt drama etter at vi dro, han hadde fått kjeft fordi han ''beskyttet'' oss.

Det var noe. Maaasse rart har skjedd i fylla hos meg, men tror ikke alt bør skrives på bloggen haha. Nå må jeg stikke, ha en fin helg da!26.02.2016 0 KOMMENTARER


2398 kg tyngre

24.02.2016 / 21:53

Hei, og god kveld dear readers! Lol. Neida. Nå har vi feriet Linnea litt her hjemme, med litt kaker. Mamma hadde baket oreokake, og den er såå god! Men veldig mektig. Blir nesten litt småkvalm av bare et lite stykke. Lavkarbo ass, hehehe. Jeg har sikkert gått opp 2398 kilo denne uka. Har jo vært på to bursdager, og jeg har nesten spist meg ihjel. Bokstavelig talt. Ikke at det gjør meg noe å gå opp noen kilo, da! Har bare godt av det, hehe. 


yummmm!
bursdagsbarnet og mamma :-)

Nå blir det bare serietitting resten av kvelden her. Jeg ser fortsatt på The girls next door, haha. Gidder ikke følge med på noe seriøst når jeg ser på serie alene. Forresten, er Kardashians helt ferdig nå?! Eller er det bare sesong 11 som er ferdig, og sesong 12 kommer senere? Jeg håper det. Hadde vært sykt trist om Keeping up with the Kardashians hadde vært helt ferdig. Hahaha, livskrise altså! Svarte negler er tingennn. Har svarte negler på både hender og tær nå. Oldemor tror jeg ikke var så begeistret for mine svarte negler, haha. Ser for meg jeg hadde fått noen rare blikk om jeg hadde gått slik for 70 år siden, vil jeg tro. Haha! 


24.02.2016 1 KOMMENTARER


speil på veggen der, hvem har de største bryna i landet her

24.02.2016 / 16:04

Haha! ↑ Nei men seriøst, hva er greia med at jenter skal ha så svære bryn? Er det om å gjøre å se ut som et insekt, eller..? Det er visst blitt en trend å ha gedigne øyenbryn. Det er ikke måte på heller hvor inni granskauen stor enkelte fikser øyenbryna sine. Enkelte har jo dødsfine bryn og, jeg skulle bare ønske jeg kunne ha fått lov til å forminsket de bittelitt bare. Hahaha.. Ikke at jeg bryr meg så veldig, men noen ganger skjønner jeg meg ikke helt på andre jenter. For all del, tegn bryna så store som du vil. Men det ser liiiitt rart ut.Nå er jeg hos mamma. Linnea har bursdag i dag, og blir hele 12 år! Hipphipp!♥ Så vi skal feire henne ikveld med familien. Legger ut noen bilder senere i kveld.


24.02.2016 1 KOMMENTARER


hva er det blogg.no har gjort med designet mitt?!

23.02.2016 / 17:17

Hei! Har nettopp spist middag, og nå gomler jeg i meg godteri. Hoho, sunt.. I går fikk jeg akutt lyst på smågodt, så da gikk jeg på kiwi og handlet en pose. Har fortsatt mye godteri igjen, yay. Ser på Vice på HBO, veldig interessangt program faktisk. Har du sett det?

Forresten, blogg.no irriterer meg litt. De har forandret designet for mobil, og det liker jeg IKKE. Designet er jo drit stygt! Må få fikset det senere. Eller er det noe jeg kan fikse selv? Arghh!

23.02.2016 4 KOMMENTARER


hairy nails

23.02.2016 / 12:00


Noen som har fått med seg den nye trenden? Hårete negler. Aff, nei herregud. Jeg må vise dere bilder.Cat Hair Nails

Fur NailsDette kan jeg ikke si meg enig i at var noe fint. Får håpe det bare er tull, og at ingen fikser neglene sine slik for real, haha! Hvordan vil det bli når de vasker hendene da? Ikke spesielt pent, vil jeg tro. Men man skal aldri si aldri, plutselig er det bilder av hårete negler som florerer på instagram. Haha! Hva synes du? Kunne du tenkt deg slike negler?


23.02.2016 1 KOMMENTARER


var alt bedre før?

23.02.2016 / 00:56

Jeg får ikke sove, så da ligger jeg her å tenker da. Var alt bedre før? Jeg tenker ikke på livet generelt, men alt annet. Ta musikken som et eksempel. Før var musikken bedre. Det var Bon Jovi og Michael Jackson. Musikk som var ekte, musikk laget av instrumenter. Nå er det Justin Bieber som er the thing. Ikke misforstå, han er flink han og, men kan ikke sammenlignes med stjernene fra før i tiden. Allikevel hører jeg mer på Justin Bieber. Rart det der.

Og så har vi barnetv'en. Før var det barnetv klokka 18 på NRK1. Det var noe vi fleste unger på den tida gleda oss til. Da var det vår tur til å se på TV, og barnetv'en varte vel i en halvtime om jeg ikke husker helt feil. Da barnetv'en var over, gikk vi tilbake til det vi holdt på med før den begynte. Enten det var å bygge lego, eller leke gjemsel ute med venner. Nå i dag er det barnetv døgnet rundt. Det finnes utallige kanaler for barn, med all slags barnetv for unger i alle aldre. Unger har liksom ingenting å glede seg til lenger. De kan jo se på barnetv dagen lang.

Når det kommer til film - jeg synes at filmene virket mer ekte før. Det finnes myye bra i dag også selvfølgelig! Men jeg synes mye av det som blir laget kan bli litt ''for bra'', om dere skjønner? Kvaliteten blir overdrevent bra, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Og tegnefilmene. Alle har vel sett Løvenes Konge? Det er den eneste tegnefilmen jeg synes er bra, og den ble laget for over 20 år siden. Etter det har det ikke blitt laget noe som er så bra som den filmen. Alt annet er bare dritt, haha. 

Det er så mye jeg kan ta som eksempler, men jeg orker ikke ta med alt jeg tenker på. Hva skjedde? Og hva skjedde med oss mennesker? Nå sitter alle å trykker og glor ned i hver sin skjerm. Før i tiden dro folk på besøk til hverandre, når som helst. Nå sitter alle bare hjemme og chatter sammen, virker det som. Det blir jo ikke det samme.

Vet ikke heelt hvor jeg vil med dette innlegget. Var bare noen tanker jeg hadde i hodet. Aja, ting forandres, I guess.23.02.2016 0 KOMMENTARER


en gang...

22.02.2016 / 20:00

Tenkte å kjøre på med et ''en gang'' innlegg. En gang jeg ble veldig glad, en gang jeg ble lei meg osv. Dette innlegget fant jeg på selv, og ikke noe jeg har fått inspirasjon til å gjøre fra andre blogger. Så ja, here we go!

En gang jeg ble overrasket: Det eneste jeg kom på, var når vi fikk katten Eva Gunn. Det var for over 10 år siden. Pappa kom hjem med en eske, og ba oss ungene se oppi. Der lå det en liten pusekatt. Da ble jeg overrasket og veldig glad husker jeg! Eva Gunn døde desverre for et par år siden, av sykdom. Eva Gunn må være den særeste og sureste katten jeg har hatt tror jeg, haha!

En gang jeg ble satt ut: Det må være da jeg fikk kjeft av en lærer på videregående. Det hadde nettopp vært sommerferie, og jeg hadde glemt å levere noen bøker før den startet. Jeg gikk for å levere bøkene da skolen startet igjen til hun som styrte med det der. Ei utenlandsk dame som snakket veldig gebrokkent, selv om hun hadde bodd i Norge i over 10 år. Hun ble rasende på meg, og kjeftet som bare det for at jeg ikke hadde levert bøkene i rett tid. Hun sa at jeg faen ikke var noe mer spesiell enn alle andre, og at jeg også måtte levere bøkene til samme tid som de andre elevene. Ja det var ikke måte på hvor idiot jeg var! Jeg ble helt satt ut, og ble egentlig veldig flirfull. Hun snakka jo så sinnsykt merkelig norsk, så alt ble litt komiskt egentlig. Etter det likte jeg ikke denne læreren spesielt godt, kan man si. Haha!

En gang jeg ble veldig glad: Jeg hadde glemt at jeg la 2000 kroner i et penal. Hvorfor jeg hadde med meg 2000 kroner på skolen i penalet mitt, aner jeg ikke, men det var etter konfirmasjonen min.  Jeg fikk meg ihvertfall et nytt penal, og la vekk det andre. Laaang tid etterpå, skulle jeg ha noe i det gamle penalet, og der lå det 2000kr. Haha, gjett om jeg ble glad! For et surrehue...

En gang jeg ble veldig sint: Haha, husker en gang jeg ble driiitsint på Simon (lillebroren min) og kompisen hans. Jeg hadde glemt å låst døra på soverommet mitt, og var ute med noen venner. Da vi kom hjem, hadde Simon og en kompis av han vært inne på rommet og ødelagt sminken min. Ikke bare min sminke, men venninna mi sin og. Hun hadde sovet over hos meg, og hadde tingene sine på rommet mitt. Da var vi rundt 14-15 tror jeg. Fyfaen, da ble jeg SINT! Kanskje ikke så rart heller, haha.

En gang jeg ble lei meg: En gang jeg ble skikkelig lei meg, så lei meg at det stakk i magen, var i 8. klasse på ungdomskolen. En gutt som pleide å si slemme ting til meg på skolen, hadde skrevet noe stygt i gjesteboka mi på nettby. Jeg ble kjempe lei meg, og slettet det han skrev med en gang. For en jævla drittunge! Han var alltid slem mot meg, og kalte meg ting. Heldigvis gikk vi ikke i samme klasse, men hadde engelsk fordypning i samme klasse. 
22.02.2016 2 KOMMENTARER


jeg hater å bli tatt bilder av

22.02.2016 / 16:35

Hei! Da var det mandag igjen plutselig. Jeg har nettopp satt på en maskin med klær, betalt regninger og nå venter jeg på en baguett som står i ovnen. Kjæresten jobber til åtte, så det blir ikke noe middag før i kveld.
Ellers da? Har det skjedd noe spennende hos dere i helga? Jeg har vært med familien i hele helga, så nå er det godt å være hjemme hos Anders og Luffy igjen. :-)

Til overskriften: Jeg hater å bli tatt bilder av! Litt rart å si kanskje, siden jeg tar en del bilder av meg selv, og legger ut på bloggen. Men da tar jeg jo bilder av min ''beste side'', altså jeg tar alltid bilder av høyresiden av ansiktet mitt. Venstresiden av ansiktet tar jeg aldri bilder av, for det er så stygt synes jeg, og ser helt annerledes ut enn høyresiden. Jeg står alltid på siden og tar bilder, og ser aldri rett inn i kameraet med ansiktet. Da ser jeg stygg ut, synes jeg. Må alltid stå på siden og posere litt for at jeg skal se OK ut. Litt flaut og begynne å posere når noen andre tar bilde.

Fikk se et bilde noen hadde tatt av meg for noen dager siden, og fikk bare lyst til å synke ned i jorda haha. Når andre tar bilder av meg, er det 10% sjangs for at bildet av meg blir bra. Jeg hater seriøst at andre tar bilder av meg, for bildene blir alltid stygge! Og når noen gjør det, og viser bildet til meg etterpå, bare synker selvtilliten min ned i dass. Jeg er ikke spesielt fornøyd med ansiktet mitt, derfor liker jeg det ikke. Det er min usikkerhet. Når jeg tar bilder av meg selv, tar jeg kanskje 40 bilder, og 4 av de blir OK. Resten sletter jeg. Jeg ser finere ut på de bildene, enn hva jeg gjør i virkeligheten, det vet jeg. Men det får bare være! Jeg har som sagt ikke verdens fineste ansikt, derfor må jeg ''jukse'' litt. Og ikke si at jeg er fin som jeg er blabla, da blir jeg faktisk ganske provosert. Haha, barnslig sikkert, men sånn er det.


22.02.2016 2 KOMMENTARER


ferr gæli

21.02.2016 / 14:46

Hei, dette blir bare et kjapt mobilblogg innlegg. Skal snart til mormor og morfar å spise middag, tror det var noe indrefiletgreier vi skulle spise, YUM! Jeg elsker kjøtt, og pepperbiff er favoritten. Nesten alltid når jeg er på resturant, så bestiller jeg meg det. Dyrt, men rååå godt!

Etterpå drar jeg en tur til pappa, og blir der til i kveld. Anders jobber til 23 idag også, så litt kjedelig å være hjemme. Gleder meg veldig til å komme hjem da, da skal jeg fortsette å se serien vi har begynt på sammen. The 100 heter den, og finnes på netflix. Elsket det serien! Ikke så vanskelig å forstå, og det skjer masse hele tiden. Anbefales om du liker litt drama!

Til overskriften - det er så fint vær ute i dag! Det nesten for gæli å sitte inne, som vi trøndere sier. Skulle jo vært ute og gått på ski og kjørt akebrett i dag, hehe. Ikke at jeg liker å gå på ski da, haha! Men nå skal jeg dra, vi sneiks.

21.02.2016 1 KOMMENTARER


Spørsmålsrunde?

20.02.2016 / 15:53

Jeg lurer på om jeg skal kjøre en spørsmålsrunde? Er leeenge siden jeg har hatt en nå. Men tanke på at jeg ikke har så mange lesere, så tviler jeg egentlig på at jeg vil få så mange spørsmål. Om jeg ikke får det, bare svarer jeg her i kommentarfeltet når jeg bestemmer meg for å svare. Ihvertfall, om det er noe du lurer på, still spørsmål i kommentarfeltet her! :-) Så svarer jeg om et par uker, eller noe sånt.

20.02.2016 2 KOMMENTARER


blåser bort

20.02.2016 / 12:09

Hei! Nå skal jeg straks ta toget til Verdal. Skal i bursdag klokken 13, til oldemoren min som jeg sa. Etterpå blir jeg med hjem til mamma og sover der i natt, siden Anders skal jobbe kveld i dag og i morgen uansett.

Så ja, jeg må straks stikke. Jeg kommer sikkert til å blåse bort, seriøst! Det blåser som f i dag, spesielt i natt. Da hørtes det ut som huset skulle blåse bort, haha. Koselig å være inne når det blåser da, men ikke så veldig koselig når man må ut...

20.02.2016 0 KOMMENTARER


sunshine

19.02.2016 / 17:43Knipset noen bilder på vei til butikken i dag. For et fint vær det har vært! Men en smule kaldt.. Jeg har akkurat spist middag, hamburger ble det i dag. Det er noe vi spiser sjeldent, så det var godt! Blir bare rolig i dag, så skal jeg til Verdal i morgen. Skal på 90-årsdag til oldemoren min! Veldig rart å tenke på at hun blir så gammel, for det virker ikke sånn.

Uansett, nå ser jeg på Animal Planet, elsker den kanalen! På mandag begynner en serie som heter 'Treetop cat rescue', som jeg skal se. Haha!! Husker da Nemi klatret oppi det svære treet hjemme hos bestemor da jeg hadde henne med dit. For et styr! Hva er det med katter å klatre opp i tre, og ikke forstå at de ikke kommer seg ned igjen? Haha.. 

Dere får ha en fin helg!

19.02.2016 0 KOMMENTARER


l!fe

18.02.2016 / 17:04

Jeg føler meg ikke som verdens beste blogger, for det er jeg ikke heller. Jeg skulle ønske jeg var flinkere til å skrive. Det er så mye jeg har på hjertet føler jeg, som jeg så gjerne vil skrive om, men som jeg ikke får til å skrive ned til setninger. Alt blir bare et rot føler jeg, og så sletter jeg bare alt sammen. Blogg er vel kanskje ikke helt min greie, men jeg fortsetter uansett. Ba'h, skulle ønske jeg var like flink til å skrive som Sophie Elise!
Skulle gjerne vært mer personlig på bloggen, men føler ikke det er helt meg å brette ut om personlige ting offentlig. Selv liker jeg å lese personlige innlegg fra andre, men jeg liker ikke så godt å skrive det selv. Så da får det bare bli sånn.

Iallefall.. Jeg føler meg mye bedre nå, enn hva jeg gjorde for 2 år siden. Jeg liker dette ''rolige'' livet. Allikevel føler jeg det er noen brikker som mangler. Som at jeg vil få en jobb jeg trives i, få bil-lappen og flytte til en annen leilighet. Å flytte er vel ikke så vanskelig, men må bare finne den ''rette'' leiligheten først. Jeg er kanskje litt kravstor akkurat der, for jeg vil ikke ha noe gammeldags. Akkurat nå bor jeg i en leilighet som sikkert ikke har blitt pusset opp siden 80-tallet. Haha, uff! Å finne en jobb jeg trives i, og få skaffet lappen, er nok det aller vanskeligste. Hva om jeg havner i en jobb jeg ikke trives i? Hva F gjør jeg da?! Eller hva om det ikke er jobben, men menneskene som jobber der jeg ikke trives med. At man trives i en jobb har så mye å si, det er jo tross alt en stor del av livet ditt, der man skal tilbringe mye tid. Også er det bil-lappen da, jeg HATER å kjøre bil, og kan seriøst ingenting av trafikkregler. Hadde jo et kurs for noen år siden, men jeg har jo glemt alt. Må muligens ta et kurs til, ettersom det er så lenge siden..? Jeg tenker ihvertfall på å begynne å øvelseskjøre med pappa i vår, og muligens begynne å ta kjøretimer i sommer. Guud som jeg gruer meg til det. Er 100% sikker på at jeg kommer til å krasje og dø! Og hva med teorien? Jeg kommer aldri til å klare den, tenker jeg. IIIIK! For noe bajs. Må vel øve i 1000 år, da. Haha, jeg er så pessimistisk.

Uansett, jeg var hos psykologen i dag. Jeg skal snart utplasseres, (vet ikke hvor enda) så vi snakket litt om det. Jeg gruer meg jo, men tror det vil gå bra denne gangen. Jeg er drit lei av å bare gå hjemme, kjeder meg ihjel jo! Men jeg føler ikke jeg har fått noe ut av å gå til psykolog, skal jeg være ærlig. Altså det skader jo ikke, men så veldig hjelpsomt har det ikke vært. Jeg skal fortsette å gå der, men tror jeg er ferdig der i vår.Yeees, nok jabbing fra meg. Plutselig ble jo denne teksten veldig lang. Aja.. Anders er på vei til butikken, og så blir det snart middag. Vi har nettopp tvunget i Luffy smertestillende og ormkur, og det gikk overraskende bra. Han holdt seg i ro, så det gikk raskt. Med Nemi husker jeg det var litt værre, hun ville så absolutt ikke ha medisinen sin, og rev seg unna hver gang. Savner Nemi, jeg drømte om henne i natt faktisk.♥ Luffy er ihvertfall i fin form igjen, så det er jo bra. Han ligger å slikker på saueskinnet mitt akkurat nå haha, han elsker det! Søte pusen. Nå skal jeg avslutte her, ha en fin kveld da dere!18.02.2016 0 KOMMENTARER


ta meg til syden

17.02.2016 / 20:32

Aff, nå savner jeg virkelig sommer og varme! Er drit lei av vinter og snø nå, kan ikke forklare hvor mye jeg gleder meg til våren og sommeren. Når februar er ferdig, så er det jo bare 2-3 måneder til vår, tenk det! Det kommer forhåpentligvis til å gå veldig fort. Litt rart å tenke på at jeg blir 23 år i sommer, føler meg så gammel. Vil ikke bli eldre!

Anyway, mimrer tilbake til da jeg og familien var i Bulgaria, for snart 3 år siden. Det var der jeg tok tattovering jeg har på armen også.Her var jeg klar for å tattoveres. Husker jeg plutselig begynte å grue meg skikkelig, men det gikk jo veldig bra. Det er ikke vondt å bli tattovert, ikke sånn egentlig.


Jeg og Anders må prøve å ta oss en tur til syden sammen en gang også. Det finnes jo mye billig! Men når jeg først skal dra på sydenferie, så vil jeg ikke dra til en rævva plass heller liksom. Et hotell med kakelakker og null aircondition, nei takk. Men noe bra, som også er billig, må det vel finnes.
Gleder du deg til sommer?


17.02.2016 1 KOMMENTARER


et innlegg på trøndersk

17.02.2016 / 18:43

Haha, sorry om dåkk ikke ferstår nu, men fikk plutsele løst t å skriv etj innlægg på trøndersk ferr å sjå koss d e. Føles ikke som d e æ som snakke når æ skriv på bokmål, hate egentle bokmål! Høres så ''pent'' ut, haha! Æ hellpå å lage mæ baguætta, å sjer 'The girls next door' på datan. Anders e på arbe, så æ e hæm alæn akkurat nu. Luffy e atme mæ da. Han e my ber i dag! Heldivis. Lisje dyre mett<3 LOL, har blogg.no fjerna hjærtan?! Dårle gjort.Nei, dette ble rart. Jeg bytter over til bokmål igjen, haha! Trøndersk er egentlig en ganske stygg dialekt når jeg tenker meg om, ihvertfall litt rar kanskje. Men jeg er jo så vant med det, så tenker ikke over det. 

Ble plutselig super slapp istad, så måtte bare hive i meg noe mat i mens jeg venter på baguettene skal bli ferdig. Blodsukkeret som falt(?) sikkert. Kjempeekkelt når det skjer, begynner å skjelve og svette. Men det gikk over nettopp. Nå er baguettene ferdig, nå skal jeg spise!17.02.2016 2 KOMMENTARER


buring

16.02.2016 / 17:10

Hei! Atm ligger jeg på stua og kjeder meg. Det har vært en så kjedelig dag i dag! Vi har vært med Luffy til dyrlegen i dag, han har blitt kastrert. Stakkars pusen er ikke heelt i form nå, vingler rundt og ser litt forvirret ut. Han blir nok bedre i morgen. Da vi hentet han, hadde han fått sånn rund skjerm rundt hodet, haha. Det likte han ikke særlig godt, til slutt fikk han den av seg. Men han slikker ikke på såret, så det går nok bra. Æsj, de har jo skjært av han ballene! Stakkars liten, haha huff..Han får ikke spise tørrfor om noen lurer, derfor er matskåla tom. Har gitt han vann og litt bløtfor, men det ser ikke ut som han helt klarer å spise eller drikke. Han bare klasser med vannet, tar labbene oppi. Haha, merkelig.. 

Skal se litt serie nå, og kjede meg videre hehe. 


16.02.2016 0 KOMMENTARER


bomber jacket

15.02.2016 / 18:07
lal, her ligna jeg litt på en... alv?

Er så fornøyd med denne jakken! Skikkelig fin og god å ha på. Nå har jeg nettopp hivd i meg litt mat, og skal snart dra å besøke en kompis. Så dette blir bare et kjapt innlegg. Ha en fin kveld!
15.02.2016 5 KOMMENTARER


happy valentines!

14.02.2016 / 19:37

Hei! Har dere hatt en fin valentines så langt? Singel eller ikke, håper dere har hatt en fin dag! Jeg og Anders har vært å besøkt begge foreldrene hans, så vi har nesten ikke vært hjemme i dag. Koselig da :-) Det er overraskende lite folk som har klaget på valentinedagen på facebook, det må jeg si! Det er jo alltids noen som klager, men regner med det er ''lonere'' som ikke har kjæreste, haha. Før var det alltid så mye klaging på valentines husker jeg, skjønner ikke helt hvorfor. Man MÅ jo ikke feire, men la nå de som vil gjøre en greie ut av det, få gjøre det da. 


et bilde av meg og Anders fra i fjor

I dag er det sesongstart på Helt Perfekt igjen, yeyy! Synes det er så bra. Og ja forresten, The Revenant var en bra film synes jeg. Den var så absolutt ikke dårlig, som noen sa. Ja den var litt langdryg, men den var allikevel bra. Litt annerledes film. Jeg tror nok at man enten liker den, eller så liker man den ikke. Jeg likte den ihvertfall.
Har ingen bilder å dele, så deler to fra arkivet. Her bodde jeg enda hjemme, og jeg hadde piercing i leppa enda ser jeg. Glad jeg tok den ut! Synes ikke det er så fint lenger, og det var litt ubehagelig egentlig.

Nå skal jeg og Anders se serie, vi sneiks!


14.02.2016 0 KOMMENTARER


Dag 26 - Min favoritt oppskrift

13.02.2016 / 17:11

Dag 26 - Min favoritt oppskrift

Haha, her har jeg ikke peiling. Jeg kan ikke å lage noe fancy mat, og har ingen fancy oppskrifter å dele. Men noen enkle oppskrifter kan jeg vel dele, da.

Wok:

- 1 pakke strimlet biffkjøtt
- 1 pakke fryste wok grønnsaker
- 2 pakker teriyakisaus (sånn i små pakker, fås kjøpt på bl.a kiwi) Det holder egentlig med 1 pakke, men synes det blir mye bedre smak med 2.
- Nanbrød
- Woknudler

Slik gjør du:

Sett på ovnen på 180 grader. Start med å steke kjøttet og kok nudlene. Legg kjøttet på et fat når det er ferdig. Så begynner du å steke grønnsakene til de er ferdigstekt. Så har du oppi nudlene og kjøttet sammen med grønnsakene, nå tar du også oppi sausen. La det steke litt. Sett nanbrødene i ovnen, de skal bare være inni i 2-3 minutter. Ferdig, woyla!
En annen ting jeg vil tipse om, er hvordan man lager driiitgod brokkoli!
Slik gjør du:

Skjær brokkolien i passe store biter, og stek. I mens den steker har du oppi litt pepper, salt, litt sukker og soyasaus. Ikke ha oppi alt for mye soyasaus, da blir ikke smaken så god. La det steke sammen litt, og så er det ferdig. Synes det er sååå godt tilbehør til f.eks biff!13.02.2016 2 KOMMENTARER


pink body

13.02.2016 / 15:35

Hei! Her ligger vi på latsiden enda, Anders har ikke engang stått opp. Haha! Han har fri i dag, så vi skal snart gå på butikken og kjøpe noe godt til middag. Og i morgen er det jo valentines! Den andre valentines'en vi har sammen, tenk at vi snart har vært sammen i 2 år!♥ Vi bruker ikke å feire valentines noe spesielt egentlig, å se en film eller noe sammen er nok for meg. Har du kjæreste, bruker dere å gjøre noe spesielt på valentinesdagen? 

Men jeg tenkte å vise et par nye plagg fra den siste tiden, pluss en pakke jeg fikk i posten i går.Denne finingen fikk jeg i posten i går fra Nelly.com. Rosa er ikke noe jeg bruker i klær, men denne synes jeg var fin. Fin med svart bukse!


Jakke fra H&M


Cardigan(?) fra Cubus


Har lenge hatt lyst på en slik lang cardigan. Har aldri funnet noen som passer til korte meg, alle har blitt for lange, og sett posete ut på meg Men denne var fin! Føler meg nesten litt softisikert med den her, haha. Føler ikke denne toppen passer heeelt de små puppene mine, men pyttpytt. Sånn er det når man er født med null tits. *buhu* Silikon here I come, lol. 13.02.2016 5 KOMMENTARER


kremen som gir deg større æz

12.02.2016 / 20:57

Noen som har hørt om pureleef kremen? Kylie Jenner har reklamert om den på instagrammen sin, og har sagt at kremen har gitt henne større bryster. Kremen skal altså smøres inn på rumpa og hoftepartiet, og på puppene. Og etter noen måneder skal visst rumpa og puppene bli større. Kiss my ass, tenker jeg. For noe tull! Sånne ting er for godt til å være sant. Litt sykt at Kylie reklamerer for dette her, det sier jo seg selv at det bare er bullshit. Men nyskjerrig som jeg er, så får jeg nesten litt lyst til å prøve det. Hva om kremen faktisk hadde funket da?! Det hadde jo vært helt sykt, haha. Plutselig etter to måneder hadde jeg hatt større pupper og ræv liksom. Det finnes en krem for puppene, og en annen for rumpa. Helt ærlig så har jeg veldig lyst til å teste ut den som skal gjøre puppene større. Så på youtube at det var noen som hadde merket forskjell.. men jeg vet ikke jeg altså. Dyr er den også, så nei tror nok jeg dropper det.  Men jeg blir jo nysgjerrig! Noen som har prøvd?~~~

Jeg har nettopp kommet hjem fra kjøpssenteret. Måtte ha hårfarge, så etterpå skal jeg farge håret. Denne gangen ble det svart. Sist gang jeg farget det så kjøpte jeg mørkebrun, men synes ikke den tok etterveksten skikkelig, så etter jeg hadde farget det vistes etterveksten fortsatt. Liker eegentlig ikke at håret er helt svart, men fargen går ut litt etter noen vask. Så da går det bra! Har utsatt å farge det så lenge som mulig, håret og hodebunnen har vært utrolig tørt. Men nå klarer jeg ikke vente lenger, har jo ettervekst på sikkert 5 cm. Ikke pent!

Fikk en pakke i posten i dag fra Nelly, men viser den i morgen. Ble fornøyd ihvertfall! Nå skal jeg stikke å farge håret. Ha en fin kveld, og god helg! :-)

12.02.2016 0 KOMMENTARER


Dag 25 - 5 pet peeves

12.02.2016 / 17:08

Dag 25 - 5 pet peeves

Måtte søke opp hva dette betydde, og fant ut at pet peeves (vet ikke hvordan jeg skal si det på norsk) betydde småting som virkelig irriterer en. Som f.eks smasking. Så ja, her er noe småting som irriterer meg.

1. Rot. Rot irriterer vel sikkert de fleste, men jeg kan irritere meg over bittelitt rot også. F.eks når kjæresten kommer hjem fra jobb, så legger han alle tingene sine som nøkler, røykpakken og alle de småtingene sine, oppå bordet. Det er rot for meg. Jeg må ha det heeelt ryddig irundt meg, og kan ikke ha småting liggende strødd her og der. Da blir jeg (lettere) irritert.

2. Smasking. Ja dette irriterer meg som faen. Der er så ekkelt å høre på!

3. Smuler under fotene. Synes det er så sykt ekkelt når jeg kjenner smuler og dritt under fotene mine. Derfor går jeg nesten alltid med tøfler, og støvsuger gulvet ofte.

4. Katthår på svart bukse. Det er nesten ikke noe vits i å ha på seg svart bukse når man har katt. Katthårene vises jo så utrolig godt på svart bukse, og det er så stygt. Må bruke sånn hårrull førti ganger om dagen. Heldigvis røyter ikke Luffy, ihvertfall ikke enda. Men det kommer vel, hehe.

5. Kviser. Takk gud for at jeg ikke har kviser! Jeg får kanskje en kvise på haka eller i panna 1 gang i måneden. Og det er seriøst irriterende. Det gjør jo drit vondt! I tillegg føler jeg meg kjempestøgg med kvise(r). Ansiktet mitt er jo så lite, så føler som kvisa lyser opp i hele ansiktet. Haha..Hva er det som irriterer deg?12.02.2016 1 KOMMENTARER


snapchat er så funny

12.02.2016 / 01:42

Haha, snapchat har så mange rare effekter! Jeg og Anders kom hjem fra kino for er par timer siden, skal fortelle hva jeg synes om filmen i morgen. Nå skal vi se litt serier før vi legger oss. God natt! :-)

12.02.2016 0 KOMMENTARER


vippe serum

11.02.2016 / 17:57

I dag fikk jeg et vippeserum i posten, My Lash Serum 9g Eyelash Essence heter det. Jeg er med i en gruppe på facebook som heter 'ebay for kvinner', veldig nyttig side for de som handler mye fra derfra! Der så jeg at flere anbefalte et vippe serum som skal gjøre vippene lengre og fyldigere. De som hadde kjøpt serumet hadde merket forskjell allerede etter en uke, og la ved før og etter bilder, der man tydelig kunne se forskjell. Litt for godt til å være sant tenkte jeg. Men jeg kjøpte serumet allikevel, skader ikke å prøvde! Dessuten kosta det bare litt over 40kr. Som jeg sa, det er for godt til å være sant. Søkte litt rundt på nettet for å se hva andre mente om produktet, og ser det er mange som elsker det. Kult om det funker da!Så nå skal jeg ta før-bilde, prøve serumet i en eller to uker, og så ta et etter-bilde. Så får vi se da, om det virkelig funker! Håper jo det funker, hadde ikke skadet med litt lengre vipper. Hehe.. Ser at flere har prøvd serumet på brynene også, der de har lite hår. Så at en jente skrev hun fikk hår etter 2 dager, og hun hadde ikke hatt hår på den flekken på lenge. Serumet finner du HER.Nå skal jeg og Anders straks ta toget til Verdal. Vi skal besøke bestemor og familien der, og senere i kveld skal vi på kino med pappa. Vi skal se The Revenant! Har hørt mange synes filmen er dårlig, noe jeg synes er rart, den har jo fått bra rating over alt. Må nesten gi den en sjangs allikevel da, håper ikke den suger så mye som alle sier!


11.02.2016 0 KOMMENTARER


Dag 24 - Hva jeg har i veska mi

11.02.2016 / 14:28

Dag 24 - Hva jeg har i veska mi

Egentlig synes jeg det er litt kjedelig når folk blogger om hva de har i veska si. Hvorfor vil noen vite noe så uinteressangt som hva andre har i veska? Haha, jaja.. Her er det jeg har i veska ihvertfall ↓- Pengebok

- Håndkrem

- Lipsyl

- Iphone lader

- Ørepropper

- OB

- Iphone'n min

Interessangt? Neeh, hehe. Dette er ihvertfall hva jeg bruker å ha i veska om jeg skal noen steder.
11.02.2016 0 KOMMENTARER


bilder fra min Iphone

10.02.2016 / 17:31

Jeg har ingenting interessangt å blogge om, har fått litt bloggtørke helt ærlig. Så derfor tenkte jeg å vise noen bilder fra kamerarullen på Iphonen min!


1 og 2 meg og Anders♥ / 3. Anders og Nemi i sommer. Her hadde hun nettopp begynt å gått ut, var veldig redd først husker jeg.


Jeg hadde vært med Nemi til dyrlegen på Verdal for å vaksinere henne, og tok henne med til bestemor en tur etterpå. Hun fikk være ute i hagen, og klatret selvfølgelig opp i det største treet hun kunne finne. Haha! Pappa måtte hente en stige for å hente henne ned.


To bilder fra i fjor, rett før våren kom


Var på Urban i Oslo, og fant denne skoa. Såå søt, fikk lyst på de, men kjøpte ikke.


Noen bilder jeg knipset da vi var i Danmark for to år siden. Der var det veldig fint!


Elsker dette bildet, tok det i sommer da jeg var på familiemiddag.


Fra i sommer. Treet under blir såå fint om våren!


Et bilde jeg tok i Kristiansand.


Dette var det en kompis som tok, og her var jeg småfull husker jeg. Jeg hadde tatt på meg bukse, men fikk plutselig lyst til å dra hjem å ha på meg kjole. Helt random. Haha.. Like etter at dette bildet ble tatt, begynte jeg å kaste opp, og dro hjem. Spydde i senga og var helt i rævva form. Digg! Hah.. Men det var en morsomt kveld, og hadde faktisk 2 dagers denne helga.


Noen enda fler bilder tatt i Danmark. 1. Meg på en stooor strand i Danmark, en time utenfor Ribe (der vi var). / 2. Et bilde jeg tok da vi var på sykkeltur i Ribe. Noen som har vært i Ribe? Liten koselig plass i Danmark! / 3. Dette bildet er fra da vi var i legoland. / 4. Et bilde fra da vi var på en skikkelig kakebutikk. Der solgte de alt mulig av kaker! Yummi.


Jeg og en kompis (Ivan) hadde laget sjokoladekake. Som strøssel hadde vi på seigmenner. Smarte som vi var hadde vi på dem rett etter vi hadde tatt sjokoladekaken ut av ovnen, og seigmennene smeltet selvfølgelig. Haha, det var ikke spesielt godt egentlig.


Et bilde fra Høvringen Brekkeseter, da jeg var der med mamma sin familie i september.


Lille Nemien min, her var hun liten!


To bilder fra 17.mai i fjor. 1. Linnea driller, hun er veldig flink! / 2. Vi spiste vaffler på pok i Verdal, etter vi så toget.


Se så søøt, fikk så lyst på den.


Mamma og kjæresten hennes, hehehe. Tatt da vi var i Åre i høst.


Lille Luffy, her hadde jeg og Anders nettopp hentet han! Han har vokst kjempemasse siden da.


Hjemme hos mormor og morfar, veldig fint der om sommeren!


Nemi igjen, såå søt!


Et bilde fra 3 uker siden. Syyykt mye snø!


Det nederste bildet til venstre er tatt i Levanger, og det til høyre tok jeg da jeg og familien var på havfrua en gang i sommer.


Solings i sommer. Ååh, savner å sole meg!


To bilder jeg tok i sommer, på vei til Kristiansand. For et fantastisk landskap!


Noen bilder fra vigelandsparken i sommer. Var i Oslo sammen med mamma og småsøskene mine.

Oi, det ble mange bilder. Bedre enn ingenting! Liker å bla igjennom gamle bilder, har et minne til hvert eneste bilde faktisk.10.02.2016 1 KOMMENTARER


hits