FB
INSTA
malinva - Mjau

rævva øyenskyggepalett

27.02.2017 / 20:21

Hoi. Nå har jeg akkurat tatt meg en ordentlig dusj, som vil si at jeg har vasket og kuret håret også. Jeg vasker jo som sagt håret bare 1 gang i uken. Vasker det som regel på søndag eller mandag. Da vasker jeg det alltid på kvelden, slik at jeg kan la håret få lufttørke. Jeg føner ALDRI håret, da blir håret mitt utrolig tørt og slitt etterhvert. Så det anbefaler jeg alle å ikke gjøre, altså ikke føne håret. Vil også anbefale å vaske håret kun 1-2 ganger i uka, med mindre du får fett hår lett. Det sliter ikke jeg med, heldigvis. Jeg vaska håret hver tredje dag før, og da fikk jeg fett hår mye fortere. Nå som jeg vasket det sjeldnere så blir det ikke slitt før etter ca 6 dager.

Nok om hår! I dag kjøpte jeg halsband til kattene. Tenkte å begynne å ta de med litt ut, siden de er innekatter nå. Jeg har alltid sagt at det ikke er noe som heter "innekatt", og det mener jeg enda. Men vi kan ikke slippe de ut her, siden vi bor midt i sentrum og i 3. etasje. Synes jo synd på kattene, men vil jo ikke gi dem bort. Så i dag tok jeg med Luffy ut på verandaen. Suzie fikk være inne siden såret hennes ikke et helt grodd igjen enda. Luffy hatet å ha på halsbåndet, men la ikke merke til det da jeg tok han med ut. Han synes visst det var litt skummelt å være ute (han har jo vært ute før, men ikke her), så tenker å ta han med ut i 10 minutter hver dag for å venne han på det. Samme med Suzie. Så får vi se da, om jeg kan ta de med på litt gåturer etterhvert. Haha, det hadde vært så kult! To katter i bånd med på gåtur liksom, lol. Hadde vært morsomt da. Noen som har lært katten sin å gå i bånd? Tar det lang tid å lære dem det?

Enyweiiis. Jeg kjøpte meg et øyenskyggepalett på cubus for en stund siden, så jeg prøvde meg litt på det istad. Og shit, palettet SUGER jo! Null pigment, så kommer jo såvidt noe farge. Må dra kosten over øyet flere ganger for å i det heletatt få litt skygge på. Nei uff, har erfart at alle øyeskyggene på cubus mangler pigment. Helt rævva, rett og slett.

Nå skal jeg lese litt, før jeg skal se bloggerne etterhvert. Forresten, snart starter jo paradise snart også. Yay! Haha, jeg elsker søppelprogram...

27.02.2017 0 KOMMENTARER


uken som gikk

27.02.2017 / 17:20

Uken som gikk -


AKKURAT NÅ
Akkurat nå ser jeg på at Anders står med headset og danser litt imens han laget mat. Haha, så søt da! Wok står på menyen i dag. Vi spiser den samme woken hver gang, så egentlig er jeg dritlei av det. Trenger noen nye oppskrifter. Finner sikkert masse på internett, er bare det at jeg aldri gidder. Hehe...


UKENS OPPTUR
Hmm. At bloggerne har begynt? Hahah. Det var ukens lille opptur, yesda. Men det går hver kveld mandag-torsdag, så da har jeg noe å følge med på. Bloggerne er jo ikke like bra uten Sophie Elise da.


UKENS NEDTUR
Da jeg og Anders var på besøk til faren hans på lørdag, så skulle vi ta toget som gikk hjem 22.26. Tror du ikke vi ble forsein?! Lol! Vi fikk ordnet oss skyss da, men måtte betale 300kr. Liiiitt bortkastede penger. JAJA.


UKENS CRAVING
Har superlyst på rips med sukker eller vaniljesaus. Ååå, skulle ønske jeg hadde en ripsbusk. Helst her inne, haha. Jeg elsker rips, brukte alltid å stjele det av naboene før.

UKENS IRRITASJONSMOMENT
At jeg fant en diger flekk på sofaen. Hvor den kom fra, aner jeg ikke. Men jeg fikk den bort, heldigvis! Kan folk lære seg å slutte å søle, takk.
 

UKENS LÅT

qdR1Vr9TM2k
 

UKENS TANKE 
Jeg har fulgt med litt på bloggen til Pilotfrue, fordi hun har prøvd å blitt gravid lenge nå. Hun har jo tatt med leserne sine på reisen, og nå har hun jo prøvd med prøverør. Den ene gangen ble hun ikke gravid, men nå nettopp ble hun det. Ble så glad på hennes vegne, haha det var helt rart hvor glad jeg ble faktisk. Og nå har hun nettopp spontanabortert. Herregud, stakkars menneske. Etter et år blir hun endelig gravid liksom, og så spontanaborterer hun. Det får meg til å begynne å tenke, hva om jeg også kommer til å slite med å få barn i fremtiden? Jeg har jo vært gravid før (men tok abort), men man vet jo aldri hva som kan skje med kroppen i fremtiden. Jeg håper virkelig jeg aldri vil slite med å bli gravid, den dagen jeg ønsker det! Enda verre, om jeg ikke kan bli gravid i det heletatt. For en sorg det må være. Får helt angst, jeg. Nesten så jeg har lyst til at både jeg og Anders skal sjekke oss.


UKENS INNKJØP
Denne hylla fra jysk. Og en svart korthåret pelspute fra jysk, men den har jeg ikke bilde av.


UKENS MEST LESTE INNLEGG

''Verste jeg har smakt'' er det mest leste innlegget.
27.02.2017 1 KOMMENTARER


dettt sultes

26.02.2017 / 15:40

Nå har jeg akkurat ordnet meg, og vi skal straks ta toget til Skogn. Skal spise middag hos svigermor. Rotgraut og saltkjøtt, nam! Er så sulten. Har spist nudler og smågodt til frokost i dag, haha bra kost det ja. Før likte jeg faktisk ikke rotgraut og saltkjøtt, men nå liker jeg det. Endelig, haha. Virker jo som at alle elsker det.

I dag har jeg satt inn øredobber for første gang på et år eller noe sånt, og det var så vondt haha. Det ene øret går smertefritt, men høyre øret så er det nesten umulig å få øredobben inn i hullet. Au! Det gikk til slutt. Jeg må begynne å bruke det mer, er jo så fint! Synes bare det er litt ekkelt å ha på, men blir vel vandt med det. Uansety, nå må vi straks stikke. Dere får ha en fin dag!

26.02.2017 1 KOMMENTARER


ute i snøen

25.02.2017 / 14:44Er så fint vær i dag! Har nesten litt lyst til å ut å leke i snøen. Gleder meg til den dagen jeg får barn, og de er gammel nok til at vi kan ta dem med på skiturer og akebrettkjøring. Spesielt akebrett, det er jo så gøy! Det er lenge siden jeg har vært på fjellet og gått på ski, og må si at jeg faktisk savner det litt. Da jeg var barn dro vi alltid på fjellet om vinteren, ihvertfall i påsken. Nå er det flere år siden jeg har vært med opp dit. Når jeg ble ungdom var det liksom ikke så populært med hytte og skiturer, men nå savner jeg det. Ihvertfall skiturer! Hyttetur savner jeg kanskje ikke såå mye, siden det ikke er wifi der, haha. Avhengig av internett, vet du.

Nå har jeg akkurat vasket kopper, og spist frokost for en times tid siden. Lat morgen i dag, hehe. Vi sov ikke så veldig lenge da, var oppe rundt 11. Elsker når begge har fri, og vi slipper å stresse om morgenen. Digg! Senere i kveld skal vi på besøk til pappaen til Anders. I går tok vi det bare helt med ro, og så bare film her hjemme. Så på 'machine gun preacher' og 'balto'. Helt greie filmer. Jeg har sett igjennom en del filmer på viaplay som jeg vil se, så blir vel masse filmtitting resten av helga. I morgen skal vi hos moren til Anders. :-) 


Ellers har vi fått hengt opp hylla jeg kjøpte her en dag. Det ble bra! Synes det er blitt hjemmekoselig her nå. Det er noe helt annet enn hvordan vi hadde det for 1 år siden. Da bodde vi i en gammel, rævva leilighet som var helt nedslitt. Vi hadde gamle og stygge møbler, og det generelt så ikke ut der. Trivdes ikke overhodet! Nå har vi flyttet til en plass jeg trives utrolig godt og vi har fått oss nye møbler og interiør. Det jeg er mest fornøyd er sofaen! Er så sykt glad for at den røde sofaen er borte, haha. Jeg gleder meg til den dagen vi flytter til noe eget, som vi selv kan bestemme over. Det blir så bra! Men først må det nok spares i hundreogtusen år. Det er dyrt å kjøpe eget i dag! Og jeg vil ha hus, ikke leilighet. DET er dyrt i dag, det. Huff..

Nå skal jeg lese ferdig katteboka mi, og så skal jeg starte på ei ny bok. I går kjøpte jeg meg boka 'snømannen'. Alle sier den boka er så spennende, så da jeg fant en pocketutgave til 99kr på kiwi så måtte jeg bare kjøpe den. Nå skal det leses!25.02.2017 3 KOMMENTARER


det var den vårfølelsen

22.02.2017 / 22:59

Jeg holder på å fryse ihjel her hjemme. Ok, SÅ ille er det ikke, men det er kaldt her. Har skrudd opp varmen, og ligger godt plassert under fuskepelspleddet mitt. Plutselig har det begynt å snø igjen, så det var jo den vårfølelsen jeg hadde for noen dager siden borte. Men synes snø egentlig bare er koselig jeg da, så det er ikke så farlig. Jeg jobba til klokka 20 i dag, så kom hjem for bare et par timer siden. Egentlig så hater jeg å jobbe sent, hele dagen føles så bortkastet ut! Men, men... Skal ta meg en hodepinetablett og snart gå å legge meg. Har hatt litt vondt i hodet i dag, skjønner ikke hvorfor.Dere får ha god natt!


22.02.2017 2 KOMMENTARER


verste jeg har smakt

21.02.2017 / 23:00

Hey. Akkurat nå ligger jeg i sofaen med Suzie halveis oppå meg. Det går heldigvis veldig bra med henne! Har gitt henne smertestillende, virker som den har god effekt. Hun er utrolig kosete nå, skal helst ligge helt inntil ansiktet mitt. Nesten umulig å skrive, haha. Hun har fortsatt på seg kragen, hun er så søt med den! Hun greide å få den av istad, og da begynte hun å slikke på såret. Så var bare å ta den rett på igjen, tror ikke hun ble så fornøyd da. Hehe! 

Nå sitter jeg oppe her alene, Anders har lagt seg. Har tatt opp fødeavdelingen, så det skal jeg se på straks. Skremme meg selv slik at jeg aldri tør å få barn selv. Smart, Malin! Smart. Haha, neida. På fødeavdelingen ser det jo nesten enkelt ut å føde, men det er vel fordi de har klippet vekk det verste vil jeg tro.

Før i dag var jeg og Anders innom en jalla-matsjappe for å sjekke ut hva de hadde. Hadde lyst til å finne noen gode nudler, og jeg fant jo litt av hvert. Plukket bare med noe, pluss en brus og en leskedrikk, bare for å prøve noe nytt. Jeg var så tørst at jeg tenkte jeg skulle drikke leskedrikken med en gang når jeg kom ut igjen, og FYSJ! Det er det verste jeg har smakt! Haha, måtte få Anders til å smake den også, og vi sto begge og nesten brakk oss ute på gata. Gikk til nærmeste matbutikk og kjøpte noe for å få vekk smaken. Når jeg kom hjem så smakte jeg på brusen også, og den smakte heller ikke noe godt. Ikke like ille som leskedrikken, men den var absolutt ikke god. Så den gikk rett i vasken, haha! Jaja, gøy å prøve ut nye ting da, lol.Aldri kjøp denne, folkens!Nudlene har jeg ikke smakt på enda. Håper ikke de også smaker dritt, haha! Etterpå gikk vi til jysk for å kjøpe en hylle. Gleder meg til å få hengt den opp, slik at jeg kan ha noe av pyntetingene mine der. Håååper bare på at ikke Luffy begynner å hoppe oppå den å rive ned alt. Sånn er det altså med katter i hus, alt skal utforskes og rives ned. Yeppp. Spesielt Luffy, han klatrer oppå ALT.

Nå skal jeg gå å vaske av sminken. For et par år siden vaska jeg aldri av sminken før jeg la meg. Brukte heller ikke fuktighetskrem. Synes det er rart at huden min fortsatt er så fin som den er! Den har ikke akkurat blitt behandlet så bra, i tillegg til at jeg har solet meg masse opp igjennom årene. Det er fyfy! Nå vasker og renser jeg huden hver kveld (og morgen, men da vasker jeg med kun vann) og bruker fuktighetskrem. Tenker å invistere i en litt bedre fuktighetskrem og nattkrem, den jeg har nå er fra Nivea og er litt for fet. Jeg har kombinasjonshud, så trenger noe som passer det. Noen tips?

21.02.2017 2 KOMMENTARER


stakkars bebisen min

20.02.2017 / 20:30

Hallo! Nå har jeg akkurat stappet i meg et sjokoladekakestykke. Hadde helt glemt at vi har en sjokoladekake i kjøleskapet, haha. Ellers har jeg akkurat skrevet en søknad og sendt inn. Med god hjelp av Anders, det skal sies. Jeg er helt elendig på sånne ting, begynner nesten å grine fordi jeg rett og slett ikke aner hva jeg skal skrive. Det ordnet seg ihvertfall.

Vi var å hentet Suzie hos dyrlegen for et par timer siden, hun har blitt sterilisert i dag. Stakkars lille bebisen min! Hun et ikke helt i form, men er på bedringens vei. Har satt henne på badet, siden det er varmt og godt der, og for å holde henne mest mulig i ro. Og borte fra Luffy, han lurer fælt på hva som feiler henne, stakkars. Tror han har syntes det har vært kjedelig uten henne i dag! Nå skal jeg og Anders se planet earth 2 snart. Tenk at den serien har fått 9,7 på IMDB! Jeg eeelsker jo dyreprogram, så gleder meg veldig til å se. Neste jeg skal laste ned er dinosaur planet, det MÅ jeg bare se.

20.02.2017 3 KOMMENTARER


uken som gikk

19.02.2017 / 12:00

Uken som gikk -

AKKURAT NÅ
Akkurat nå skal jeg straks ordne meg, så skal jeg dra å besøke pappa og gjengen der før jeg drar hjem i dag. :-)


UKENS OPPTUR
At jeg endelig fikk en av tingene jeg har nettshoppet! Har ventet i en evighet føles det som.


UKENS NEDTUR
At Luffy eller Suzie (en av de) rev ned det nye uglebildet vårt, slik at rammen gikk i stykker. Argh! Skjønner ikke hvordan h*n fikk til det? Våknet av et høyt brak her en morgen, og det lå det stakkars bildet mitt utover gulvet. Haha.. Men har fikset ny ramme nå, så nå er bildet på plass igjen. Katter, altså...


UKENS CRAVING
Har egentlig ikke cravet noen ting denne uka. Kun vann! Passer på å få i meg masse vann, siden jeg tror jeg drikker litt for lite. Jeg merker det hvis jeg våkner på natta, øynene er heeelt klistret igjen fordi de er så tørr! I tillegg får jeg lett vondt i hodet om jeg ikke drikker nok, så drikker vann som en konge nå.


UKENS IRRITASJONSMOMENT
Når vi har narch hjemme hos oss, så hender det at folk får lov til å røyke inne hvis vinduet er åpent, istedet for ute eller under vifta. Det angrer jeg på. Fant et brannmerke på gardina mi, bahh. Ikke særlig pent. Haaater røyk, så fra nå av får INGEN røyke inne, haha.
 

UKENS LÅT

LAYgZEMMWxo
Denne sangen hørte jeg fra Suicide squad, og jeg digger den! Synes den er bedre på spotify tho. Haha, en dag på jobb greide jeg å trykke på denne sangen, og fikk ikke med meg det først. Plutselig høres det i hele butikken ''I need a gangsta''. Haha, litt flaut.

 

UKENS TANKE 
Hmm, ingenting spesielt.


UKENS INNKJØPDenne toppen fra fashionnova.UKENS MEST LESTE INNLEGG
'BAH!' er det mest leste innlegget denne uka.

19.02.2017 1 KOMMENTARER


film og jordbær

18.02.2017 / 21:11

Hallo! Tenkte bare å stikke innom bloggen en kjapp tur. Sitter å spiser jordbær, og skal snart se en film som heter 'Anna Karenina' som går på TV'en. Har ikke gjort så mye i dag, men har vært en tur på besøk hos besteforeldrene mine. Resten av kvelden skal jeg bare lese, og kanskje se noen episoder av 'sex and the city'. For noen år siden satt jeg pal og så alle sesongene på rappen. Liker serien veldig godt! Får en good feeling av å se på. Hehe.. Fant sesong 1 hjemme hos mamma, visste ikke jeg hadde glemt den her.


 
Nå er det ikke lenge til filmen begynner, så skal grave meg i sofaen under pleddet!18.02.2017 3 KOMMENTARER


endelig en pakke i posten

17.02.2017 / 15:16

Yayy, i dag fikk jeg endelig pakke i posten! Ble så glad når Anders kom inn med en pakkeseddel i hånda. Haha, det er jo ren lykke. Det er noe med det å handle på nettet, for så å gå og glede seg til pakken kommer. Gleder meg hver dag til jeg skal hente posten, i håp om at noe skal ha kommet. Så blir man såklart skikkelig skuffet om ingenting har kommet da, haha! Toppen min fra fashionnova kom i dag. ↓Fin, ikke sant? Venter enda en pakke fra samme siden. Etter noen dager fant jeg enda mer jeg ville ha. Typisk meg, da måtte jeg betale frakt enda en gang, haha. Fant to sett som var sååå fin! Gleder meg til det kommer, krysser fingrene for at klærne passer. 
lol, ser gravid ut i speiletI kveld drar jeg til mamma, skal passe ungene i helga imens hun jobber nattvakt. Helt greit for meg, synes det er trivelig å komme hjem på besøk. Skal ta med meg katteboka mi (dewey) dit. Jeg og kjæresten så forresten 'en gatekatt med navn Bob' i går. Fin film, likte den veldig godt! Har lyst til å lese boka etterhvert og, men er litt usikker siden jeg nå har sett filmen. Liker best å lese bøkene før jeg ser filmen. Nå sitter jeg å knasker saltstenger. Anders kan ikke forstå at jeg liker saltstenger, han synes det er så tørt. Haha.. Synes det er godt jeg! Bruker alltid å spise opp de små saltkornene før jeg spiser hele stanga. Fler som gjør det? ;D Nå har jeg litt lyst til å se Avatar før jeg drar. En av mine favorittfilmer faktisk! Dere får ha ei fin helg!17.02.2017 4 KOMMENTARER


to nye bøker

16.02.2017 / 21:39

Hallo! Jeg skulle til å si god helg, men er jo ikke helg riktig enda. Har helgefølelse, siden jeg fikk langhelg. Woho! Det er utrolig stille på jobb for tiden, derfor jeg får en fridag av og til. Klager ikke jeg, altså! Hehe.. Anders har langhelg han også, så i morgen kan begge sove lenge sammen. Jeg maset på han om han ikke ville bli med å se fifty shades darkes på kino, men det ble et soleklart NEI, haha. ''En annen dag'', sa han. Det skal jeg huske, er nesten sikker på at han kommer til å klage og syte når jeg spør om han blir med å ser filmen da også. ;-) Haha! Egentlig synes jeg fifty shades er litt småteit selv, (blir bare irritert på hun Ana, hun virker så jævlig dum haha) men jeg har jo lest alle bøkene så derfor vil jeg se filmene også. 

Men over til overskriften, jeg har fått to nye bøker i hus. Eller, en bok. Den ene er tanta mi sin, jeg bare låner den.
'Det fjerde offeret' kjøpte jeg i dag faktisk, på kiwi. Synes den virket så spennende! Er en pocketbok, så var ikke spesielt dyr heller, 150 kroner. 'Dewey' er den jeg låner, og den er så koselig! Ihvertfall så langt, har nettopp begynt å lese den. Skal fortelle hva jeg synes om begge bøkene når jeg har lest dem, og de to andre bøkene jeg fortsatt ikke har lest enda. De jeg fikk i julegave.Søte dyret. Liker å se på TV ser dere, haha!♥ Sitter å ser på et program på netflix som heter 'Cosmos', som handler om verden og alt mulig. Veldig interessangt. Jeg liker slike program, som handler om universet, naturen, dyr osv. Akkurat nå vil jeg se et program om dinosaurer, noen som vet hvor jeg kan finne? Nå skal jeg hive meg i dusjen, så skal jeg se 'autopsy of Jane Doe'. Ser den ikke har fått så aller verst rating, så får gi den en sjangse, selv om den ikke virker som helt min type film. 

Jeg venter forresten på noen pakker i posten som jeg vil vise dere. Men det tar jo en EVIGHET før det kommer! Dooh, hater å vente. Hver gang jeg sjekker postkassen og ser at den kun inneholder reklame eller regninger, bli jeg såå skuffet. Haha. Jeg bestilte jo fakeroser fra ebay for over en måned siden, men de har enda ikke kommet. Mistenker de aldri vil gjøre det, heller. Har hendt før for å si det sånn, men så kosta de bare 30 kroner så det er jo ikke noe krise.


 

16.02.2017 2 KOMMENTARER


nei, jeg vil ikke ha uten tilsatt sukker

15.02.2017 / 13:50

Hallo! Nå har jeg nettopp spist en kjedelig middag, nemlig fjorland risgrøt. Risgrøt er godt av og til, men ikke i dag, siden nesen min er helt tett og jeg kjenner ikke smaken. I tillegg hadde jeg ikke spekepølse til, og da blir det jo enda kjedeligere. Oooog i tillegg var den utenb tilsatt sukker. Det virker som der blir fler og fler matvarer som blir laget uten sukker. Greit nok det, men kan ikke folk få velge selv. Det fantes ikke noe grøt med sukker, jeg fant ihvertfall ingen så mulig butikken var tom for det. Men har lagt merke til at enkelte butikker har fjernet det med sukker, og selger kun det uten tilsatt. På kiwi moan for eksempel, der selger de nå kun sukkerfri tacosaus. Altså!!! Det går jo ikke. Åh! Kan ikke folk få velge selv hva de vil ha? Smaken blir jo helt rævva uten litt sukker.

Jaja. Nå skal jeg slappe av litt før jeg drar på jobb. Bah, har ikke noe lyst. Er så trøtt! Jeg har vært forferdelig trøtt de siste dagene, selv om jeg har fått nok søvn. Er sikkert bare kroppen som jobber ekstra for å bli frisk igjen. Dere får ha en fin dag!:-)

Herregud, når jeg skulle publisere dette innlegget kom det opp en melding der det sto "denne bloggen eksisterer ikke". Haha, gjett om jeg ble redd? Logga av og på, og det funka heldigvis. Så hva greia med det var aner jeg ikke, men sikkert noe teknisk feil på blogg.no.

 

15.02.2017 1 KOMMENTARER


BAH!

14.02.2017 / 21:45

Hallois! Nå har jeg og kjæresten akkurat sett en film som het 'hacksaw ridge', en krigsfilm faktisk. Vanligvis ikke min type sjanger, men denne var bra! Anbefales. Ellers har vi spist burger fra Grobian, bare fordi det er valentines. :-) Jeg er jo som sagt ikke noe burgermenneske, men fikk plutselig lyst på i dag. God burger var det jo, men jeg er fortsatt ikke noe burgermenneske fikk jeg bekreftet. Så blir nok siste gang jeg kjøper meg det. Jeg er mer et biffmenneske, jeg!

I dag var jeg å fikset brynene mine på Verdal, og helt ærlig ble jeg litt skuffet. Jeg hadde jo bestilt threading, men hun nappet meg pinsett istedet.(???) Da blir det ikke like bra synes jeg, det blir ikke helt beint fordi det er småhår som stikker opp her og der, og håret vokser ut mye raskere enn med threading. I tillegg klipte hun ikke overflødig hår, så det måtte jeg gjøre selv. Kan kjenne små stubber her og der, så det vil jo vokse ut med engang igjen. Bah! Jeg tenkte seriøst at det sikkert kom til å bli noe tull når jeg satt på toget på vei dit, og jammen ble det det og. Typisk min flaks, det. Jaja, brynene ble ihvertfall bedre enn hva de var, så det er nå noe. Haha, omg! Jaja, nå skal jeg se litt TV med Anders før han legger seg. Jeg begynner ikke før 15 i morgen på jobb, men tror jeg snart skal legge meg jeg også. Er småsyk. Er blitt forkjølet for fjerde gang i vinter, huff. Nesen renner og den er så tørr at hvis jeg gnir mer papir imot den nå, så kommer jeg til å få brannsår. Yeyy, digg. Haha.. Nei, dere får ha en fin kveld, og håper dere har hatt en fin valentinesday!

14.02.2017 2 KOMMENTARER


10 kjappe

11.02.2017 / 22:09

1. Hva var den første tanken som slo deg da du så deg selv i speilet i morges? Hmm, det kan jeg ikke huske. Kanskje at jeg så ut som en død mus? Haha... Ser virkelig helt forjævlig ut om morgenen.
 

2. Hvem er den fjerde personen på tapt anrop-listen din? Det er fra Anders. Jeg gadd ikke svare han, mohahah. Neida!
 

3. Hva står det i den siste sms-en i innboksen din? Jeg vet ikke, mobilen ligger til lading og jeg gidder ikke reise meg for å gå å hente den. Hehehe.
 

4. Hva har du på deg akkurat nå? Ligger i sofaen i truse og en topp. Hater å gå med bukse hjemme!
 

5. Hvilke(t) ord bruker du igjen og igjen? ''Faan'', tror jeg. Banner ganske mye egentlig, haha.
 

6. Din favorittalder i livet så langt? Hmm, kanskje da jeg var 15-16 årsalderen? Jeg tror det. Alt var så gøy på den tiden! Når man blir eldre blir alt så kjedelig, så nyt tiden deres som ung dere som er det.
 

7. Hva har du som skjermbilde på Macen? Har ingen mac, men kan vise skjermbildet på PC'en. Er Anders sin PC forresten, så er han som har valgt skjermbildet.


 

8. Hva er det siste du sa til noen i dag? ''Du e så kjedele'' sa jeg til Anders istad, fordi han holdt på å sovne. Nå sover han som vanlig på sofaen. Haha, er det mulig. Forstår han er trøtt da, han var jo tross alt oppe klokken 05 i morges.
 

9. Hvis du kunne skiftet navn, hva ville du endret til? Jeg ville aldri ha skiftet navn, er veldig fornøyd med navnet mitt. Heldigvis! Men hvis jeg MÅTTE, ville det kanskje ha blitt Elvira. Eller jeg vet ikke, er ingen spesielle jentenavn jeg liker skikkelig godt. Men synes Elvira er veldig fint, hvis jeg får ei jente en gang i fremtiden så ville jeg kanskje ha kalt henne det. 
 

10. Hvilket av bildene dine på Instagram har fått flest likes? Det aner jeg ikke. Går det an å finne det ut, uten å måtte gå igjennom alle bildene selv? For det gidder jeg ikke, haha. Nå ligger jeg å slapper av på sofaen. Føler meg ganske slapp. Er vel en kombinasjon av at jeg har blitt småforkjølet, sov til langt på dag i dag og at jeg kun har spist masse dritt de siste to dagene. Etter helga SKAL jeg bare spise sunt, fyfaen jeg har vært usunn den siste tiden. Skjemmes nesten litt. Nå må jeg virkelig skjerpe meg og begynne å få i meg litt sunn mat. Har kjøpt meg frukt, så etterpå skal jeg lage meg en stor fruktskål, med et glass juice. Frister mye mer enn potetgull og brus akkurat nå. Føler meg helt sykt støgg nå også, haha. Håret i en stygg hestehale, tett nese og null sminke. Har ikke gidda ordna meg i dag, litt godt egentlig. Uansett hvor mye jeg fikser meg for tiden, så føler jeg meg ikke fin allikevel. Litt kjip følelse! I tillegg så ser jeg på alle de pene menneskene på blogg og instagram, som alltid ser pen og smashing ut. Og her sitter jeg, uflidd og forjævlig. Man får virkelig dårlig selvbilde av å scrolle seg igjennom blogg og instagram, spesielt instagram. Det florerer jo av pene folk! Av og til tar jeg meg selv i å lure på hvordan livet mitt hadde vært om jeg var over gjennomsnittet pen. For å være ærlig tror jeg det ville vært annerledes. Ikke at jeg er ufornøyd med hvordan det er nå, men jeg ville sikkert ikke blitt mobbet på skolen som liten, hatt mer selvtillit, fler venner og muligens hadde det åpnet flere jobbmuligheter. Litt sykt, men det er jo faktisk sånn det fungerer. 

Nå skal jeg lese litt, så dere få ha en fin kveld!


11.02.2017 0 KOMMENTARER


fredahg

10.02.2017 / 23:20

Så var det helg igjen, jippi! Skal bare ta det heeelt rolig i helga, ingen festligheter. Blir så godt! Er en smule lei av drikking. Vil ikke ødelegge levra helt heller liksom, lol. Har spist taco i kveld, og så har vi sett på sesong 2 av The strain. Serien finnes på HBO Nordic, helt grei serie. Bra underholdning ihvertfall, det skjer noe hele tiden. Litt som The walking dead. Nå har kjæresten lagt seg, han starter på jobb klokka 06 i morgen. Stakkars! Jeg hadde seriøst dødd om jeg måtte opp klokka 05. D-Ø-D-D! Haha.. Nå sitter jeg her i min nye rolling stones t-skjorte (ikke at jeg er noen superfan lol) og gjør egentlig ingenting. Sitter å ser litt på fashionnova.com etter fine chilleklær. Jeg går kun i avslappet klær når jeg er hjemme, og jeg er jo hjemme mesteparten av tiden. Så jeg vil ha noen fine chilleklær! Har bare kjedelige trenings tightser og topper som jeg går i hjemme, så hadde vært fint med noe nytt. De har jo så mye fint der inne! Så alt for dyrt er det heller ikke.

Haha, kjempebrae webcam-bilder, yeyy! Husker da alle brukte webcam før i tiden. Alle hadde webcam-bilder til profilbilder på nettby eller facebook. Husker jeg kjøpte meg et litt dyrt webcam for å feste oppå stasjonæren. Det ble brukt mye skal jeg si dere! Etterhvert som årene gikk fikk jeg min egen laptop med innebygd webcamera, det var jo skikkelig stas. Da begynte jeg å bruke cameroid.com, samme som jeg har tatt bildene over med. Der var det forskjellige filter, og jeg elsket det jeg har brukt på det nederste bilder. Tider, haha!

Uansett.. Uglebilder vårt falt ned i morges! Argh! Rammen hadde gått i stykker og falt ned..? Merkelig. Men rammen var litt ødelagt da vi fikk den, så vi sendte mail til desenio og håper at vi får en ny tilsendt. Det bør vi jo få. Skal sies at rammene deres SUGDE! Skikkelig dårlig kvalitet synes jeg. Regner med vi får ny. Sendte bilde av skaden på rammen + kvittering, så det ordner seg nok. Jeg sitter å hører på en kul sang som typen til Sophie Elise har laget faktisk, denne HER, den øverste. Digger den! Liker denne typen musikk godt. Nå skal jeg avslutte her, god natt!


 

10.02.2017 3 KOMMENTARER


enda en uke

08.02.2017 / 22:49

Hallo! Nå har jeg rydder litt her hjemme, spist en gorby (som forresten smakte dritt), tatt en dusj, tent lys og lagt meg under dyna på stua. Brrr det er kaldt for tida! Fryser ihjel, jo. Jeg kom hjem for en liten time siden, hadde personalmøte med jobben i kveld. Fikk heldigvis skyss hjem, ellers hadde jeg dødd, haha! Jeg sov jo som sagt over hos mamma i natt, så vi dro å spiste lunsj sammen før jeg dro på jobb i dag. Kjøpte meg kyllingsalat, og den var kjempegod! Faktisk en av de beste kyllingsalatene jeg har smakt. NAM! Nå skal jeg bare slappe av og vente på at Anders skal komme hjem fra jobb snart. Ble forresten ikke noe napping av bryn i dag, hun dama var syk. Bah! Må vente til tirsdag for å få ordnet dem. Frister lite å gå med de her uflidde bryna i enda flere dagen, men jaja. Får spart dem enda litt mer da. Har seriøst flekker der det ikke vokser hår! Jeg nappet jo ihjel de stakkars bryna mine da jeg var 15-16 år, dere skulle virkelig ha sett. De så jo ikke ut! Hahah, jeg flirer. Nå skal jeg avslutte her, dere får ha en fin kveld!:-)

08.02.2017 1 KOMMENTARER


nye bilder til stua

06.02.2017 / 22:22

Hallo! Nå har jeg sett ferdig Suicide Squad, siden vi ikke så den ferdig i går. Helt grei film. Ikke helt min type film egentlig, er ikke så fan av denne typen filmer. Blir for mye action og tull, haha! Uansett, jeg tenkte å vise dere bildene jeg fikk i dag fra desenio. Ble fornøyd med begge bildene, men synes de så liiitt dårlig trykket ut i forhold til hva de viser på siden. Synes svartfargen ble litt lysere enn på bildene, men pytt pytt, det er ikke noe jeg tenker over.

Slik ser dem ut. Tenkte vi skulle ha et par bilder som matchet, så da ble det de her. Svarthvitt er så enkelt, og passer til alt. Digger dem, spesielt ugla! Synes dog det var litt dyrt da, var 250 kroner for en plakat liksom. Ble 1000 kroner til sammen, så det var litt dyrt. Det var 20% avslag på alt tror jeg, så egentlig kunne det ha vært dyrere. Men men, nå ser veggen litt finere ut ihvertfall! Ugla har blått øye, synes det var så fint, men det vises ikke på bildene. 

I morgen skal jeg til Verdal etter jobb. Skal å spise hos mormor og morfar, og så skal jeg sove over hos mamma etterpå. Nå skal jeg lese litt, før det blir natta. Anders har allerede sovnet på sofaen, haha. Hver kveld, det. 
Haha, Luffy er så rar! ♥ Her får dere se den sexye foten til Anders i bakgrunnen og.


06.02.2017 5 KOMMENTARER


uken som gikk

06.02.2017 / 16:49

Uken som gikk -
 

AKKURAT NÅ
Har akkurat vært på posten å hentet en pakke fra desenio. Hadde bestilt to plakater + to rammer. Har pakket dem ut, skal vise dem i et eget innlegg når vi har fått hengt dem opp!


UKENS OPPTUR
At jeg fikk helg en dag tidligere. SÅ digg! Lever for helgene, jeg.


UKENS NEDTUR
At tante rød er på besøk, og denne gangen er jeg litt ekstra emosjonell. Jeg blir sjeldent det, men av og til så blir jeg det. Litt kjipt, men nå føler jeg meg plutselig helt fin igjen. Haha!


UKENS CRAVING
Sjokoladekake! Kiwi har fått inn en syyykt god sjokoladekake. Den er seriøst den beste sjokoladekaken jeg har spist! Den er litt liten og koster 50kr, men pytt, det er verdt det. Og så er den skikkelig mektig, fordi det er sjokolade både inni og oppå kaken. Skal sies at den smaker veldig likt bestemor sin, hun lager også verdens beste sjokoladekake. Og det er det ikke mange som kan har jeg merket, haha. Alle lager kaken med kjempelite fyll oppå, og det er så æsj.UKENS IRRITASJONSMOMENT
Hmm, jeg kommer ikke på noe i farten. Så jeg vet ikke.
 

UKENS LÅT

 

UKENS TANKE 
Har fulgt med på alt dramaet rundt kroppspress, og er så dritt lei av å høre om det. Tenker at det ikke blir noe bedre av å snakke om det dag ut og dag inn! Operasjon meg i rævva tenker jeg. Så lei av å lese om det overalt. 


UKENS INNKJØP
Ukens innkjøp er denne genseren, de to bildene jeg fikk i dag, en bukse og noe klær jeg har bestilt fra shein og fashionnova. Begge de sidene anbefales, ihverfall fashionnova. Billig! Shein er jeg litt usikker på, har hørt at klærne ikke ser ut som på bilder, og at kvaliteten er dårlig. Men siden det var så billig så bestilte jeg to casual kjoler derfra. Det som er så bra på shein er at det står mål på klærne, og at det går an å se hva andre mener om plagget, pluss at de deler bilder slik at vi andre får se hvordan det ser ut i virkeligheten. Tommel opp for det. Krysser fingrene for at de passer! Fra fashionnova bestilte jeg en langermet topp. Kjempefin! Gleder meg til å vise dere. Tingene på de to nederste bildene er det Anders som har kjøpt. Synes puten var skikkelig søt! Hodeskalle sparebørsen synes jeg ikke var like søt, haha. Er ikke så fan av hodeskaller lenger. Sier hun som har tattovert en svær hodeskalle på låret. Lenge leve dumheten. :(


UKENS MEST LESTE INNLEGG
''VERDAL'', er det mest leste innlegget.


06.02.2017 3 KOMMENTARER


søndag

05.02.2017 / 18:05

Så var det søndag igjen da. Jeg har hatt langhelg siden torsdag, så litt synd den allerede er over. Hehe! Sitter å ser litt på kjendis farmen, angrer på at jeg ikke fulgte med på det! Jeg følger aldri med på tv-programmer, ser kun på netflix, viaplay osv. Farmen hadde jeg egentlig tenkt å følge med på, men så glemte jeg det bare. Er det noen steder jeg kan se gratis kanskje? Eller må man ha sumo? Uansett, jeg fikk endelig fingeren ut istad og bestilte time til napping av bryn til uka. Skal å besøke mamma på tirsdag og skal sove over til onsdag, så da bestilte jeg time på onsdagen siden jeg starter sent på jobb den dagen. Håper hun sol skal fikse dem er flink! Skal bli sååå godt å få fine bryn igjen, haha.

Nå står Anders på kjøkkenet og lager spaghetti og kjøttdeig. Er så sulten! Etterpå skal vi se Suicide Squad, har faktisk ikke sett den filmen enda. Jeg rakk ikke å se den på kino, så tenkte å se den på popcorntime istedet, men det var så dårlig kvalitet. Men nå har de endelig fått ordnet skikkelig kvalitet på den, så nå gleder jeg meg til å se den filmen. Har hørt den er bra. Nå har jeg tatt meg en dusj og fått ryddet litt her. Hadde nach her i går, men var overraskende nok ikke spesielt rotete her. Digg, haha! Det første jeg tenker på når jeg våkner dagen derpå er at jeg må rydde og få tatt meg en dusj. Klarer ikke slappe av hvis ikke. Å dusje av fyllesyka er det beste i verden tror jeg! Har kuret håret skikkelig og nå føler jeg meg fresh og fin. Eller, fin føler jeg meg ikke akkurat her jeg sitter med krusete hår som står ut i alle kanter. Haha! Meen nå skal jeg straks spise. Uken som gikk kommer i morgen. Ha en fin kveld! :-)

05.02.2017 1 KOMMENTARER


camouflage hoodie

03.02.2017 / 17:45Digger denne crop genseren! Kjøpte den på H&M her om dagen, kosta 299kr om jeg ikke husker feil. Har fått sansen for militær klær (eller kamuflasje heter det vel?) synes det kan være skikkelig kult. Har såå lyst på denne (link) jakken i samme mønster. Synes den er så kul, spesielt den svarte pelsen på hetta! Men litt begrenset hva man kan bruke jakken til kanskje, men hadde vært kult til helt svarte jeans og vans skoa mine. Men men, jakken koster over 1000 kroner, nesten 2000, så det blir ikke aktuelt. Har helst lyst på en helt svart parkas, med stor, svart fuskepels. Det så jeg ei dame som hadde her en dag, hadde så lyst til å spørre hvor hun hadde kjøpt den, haha. Synes svart pels er så fint, men den må være tjukk og fin! Synes fuskepelsen på alle jakkene er så stygg, finner liksom ingen fine.

Men nok om det! Nå ligger jeg å kjeder meg i sofaen. Blir en rolig kveld i dag. Skal spise biffsnadder litt senere, og så blir det vel serie/film titting resten av kvelden. Helt greit det også. I morgen tenker jeg å dra til en venninne for å drikke, så det blir nok en litt morsommere kveld vil jeg tro. Hadde egentlig mest lyst til å holde meg hjemme fordi bryna mine er så stygg, skjemmes av å vise dem offentlig, haha! Jeg holder på å la dem gro ut skikkelig, så skal jeg dra å få fikset dem etterhvert. Jeg har ikke vært til profesjonell å fikset dem på flere måneder, så det gledes! Jeg fant en salong på Verdal der de fikser bryna med tråd, til bare 200 kroner. Det er ikke værst! Mamma har nettopp vært der å fikset sine, og hun sa de ble fine. Hun andre som fiksa mine har fått baby, så derfor måtte jeg finne meg noen andre. Blir jo litt skeptisk, hva om de suger liksom? Men siden mamma sine ble fine, så kan jeg slappe av. Haha.. Så langt har jeg bare ordnet de selv, ikke nappet med skjært de. Det funker en godt stund å gjøre det slik, men nå er det ikke mer håp for de. De trenger god hjelp og omsorg av noen som kan det, lol.


Det har vært så fint vær i dag! Får nesten litt vårfølelse. Jeg skjønner ikke hvor denne dagen er blitt av. Stod opp halv ett, og siden har timene bare flydd avgårde. Haha, jeg og Anders hadde tidenes diskusjon om hvilken saus det er normalt å bruke til biff. Han sier at det er normalt å bruke litt forskjellig, men mest bearnesaus. Jeg er IKKE enig. Altså, når man kjøper seg en skikkelig biff, så skal man selvsagt ha peppersaus til. Eller hva?! Biff og peppersaus hører jo liksom sammen. Bearne passer bedre til biffsnadder, synes jeg da. Kommer ikke på tale at jeg skal ha bearne til pepperbiff, no way! Det funker jo det også såklart, men peppersaus er myyye bedre! Hallo, liksom! Hahaha.. Flere som er enig?

Nå skal jeg lese ferdig 'etter deg' boka. Har holdt på med den i over en måned nå. Synes ikke boka var spesielt bra, egentlig er den ganske kjedelig. Men har jeg først begynt på en bok, så MÅ jeg lese den ferdig. Har mange flere bøker å lese, så nå vil jeg bli ferdig kjapt slik at jeg kan starte på neste bok. Hehe!


03.02.2017 0 KOMMENTARER


hits