FB
INSTA
malinva - Mjau

tegn på vår

30.03.2016 / 20:45

Hallo! Vet det er noen dager siden sist jeg blogget, men jeg har rett og slett ikke orket. Ikke har jeg hatt noe spennende å blogge om heller. Var ute på lørdag, og var fyllesyk i to dager etter da, hehe. Eller ikke fyllesyk, men slapp og slikt.  
Nå har jeg nettopp tatt meg en dusj, og nå plassert meg i sofaen. Får vel blogge litt da! Var ute å gikk en times tid tidligere i dag, og det var så godt. Merkes at det går mot vår nå! Små blomster popper opp her og det, det er varmere og myye lengre lyst ute. Digg!

Noen bilder jeg knipset. Var litt blast og grått lys ute da jeg gikk, så veldig fine bilder ble det ikke. Men nå kom kjæresten min hjem fra jobb, så får kose litt med han.♥


Fikk denne shortsen i posten i dag fra ebay. Synes sånne er så fine, og god å ha på! Betalte vel 20 kroner eller noe sånt for den.


30.03.2016 2 KOMMENTARER


nå klikkes det

26.03.2016 / 01:05

Hellois! Denne dagen har bare flydd avgårde. Anders hadde fri fra jobb i dag, og vi begge sov til klokken 15.30!! Omg, haha. Vi fortet oss å stå opp og ornde oss og lage mat, før vi dro å besøkte pappaen hans på Skogn. Var det til kvelden, og nå er Anders og Luffy i drømmeland. Anders skal på jobb klokken 06 stakkars. Jeg får ikke sove enda, så jeg ser The Affair på TV2 sumo. Det hakker alltid når jeg bruker sumoen på PC'en, SÅ forbanna irriterende. Vet at HBO har denne serien også, så bestemte meg for å se den der istedet, men HBO kommer jeg meg ikke inn på. Har hatt problemer med HBO før, ringte dit en gang og det hadde noe med IP adresssene deres å gjøre, som gjør at det klikker noen ganger. Fuck altså, og dette betaler jeg for! Blir så forbanna, jeg klikker. Haha, seriøst. Jeg ser sjeldent på serier alene, men når jeg kjeder meg skikkelig og vil se, så er det alltid noe feil. ÅHHH! At det går ann. Skal ringe å kjefte på TV2 sumo og HBO etter påske. Kjefte dem ihjel. Neida. Joda. 

Jeg får finne på noe annet å gjøre, da. Ikke lurt å fortsette å se på, haha. Jeg blir ekstremt forbannet når noe teknisk ikke fungerer som det skal. Føler meg så hjelpesløs og aner jo ikke hva jeg skal gjøre for å fikse problemet Og da blir det klikkings og kjefting og banning til de grader, mehe. Har ikke tenkt å vekke opp hele huset heller liksom. Har du samme problem med TV2 sumo? Det funker helt greit på TV, by the way.
26.03.2016 1 KOMMENTARER


harry

24.03.2016 / 13:40

Hei! Jeg og Anders våknet for en liten time siden, og nå har vi kommet oss opp og holder på å lage ostesmørbrød. God påske, forresten! Hva skal dere i påska da? I dag blir det bare å besøke en kompis, og ellers bare rolig. På lørdag tenker jeg å drikke ihvertfall. Ser det er veldig mange fra hjembygda mi (Verdal) som drar til Åre i dag. Det er en tradisjon Verdalinger har. Så drikker de i bilen på vei dit. Rar tradisjon, spør du men. Liksom, de drar til Åre, må stå i 100 år i bilkø, kø i butikken og eller bare kaos kan jeg tenke meg. Harry! Verdalinger er litt harry, skjønner dere. Verdal blir kaldt rånerbyen for det er så mange som råner der. DET skjønner jeg heller ikke meg på, haha! Kjøre rundt og rundt og bruke masse bensin på tull. Så har de på seg ølstøgge solbriller, monsterklær og capsen bak imens de ligger bakover i setet sitt. Harryyy! Hahaha, omg.

Neida, skal slutte å mobbe Verdalinger. Nå skal jeg spise frokost. Ha en fin påske! :-)

24.03.2016 0 KOMMENTARER


kjolejakt

22.03.2016 / 15:36

Hei! Har akkurat dusjet og ordnet meg, og venter på at Anders skal komme hjem fra jobb. Vi skal til mamma å spise middag i dag, så hun henter oss i fire tiden.I hele går kveld holdt jeg på å lete overalt på nettet etter en kjole. Jeg skal i konfirmasjon til broren min om en måned, og har lyst på en ny kjole. Jeg har bare 4 kjoler til sammen faktisk. Virker som alle jenter har 50++, haha! Var ikke så glad i kjoler før, men nå liker jeg det. Så godt å bare smette på seg en kjole om sommeren, så noen fler kjoler må jeg få kjøpt etterhvert. Ihvertfall, jeg var på Nelly å så, men fant ikke noen jeg fikk skikkelig lyst på. Har ikke lyst på en veldig stram kjole heller, men noe lignende som den her ↓Denne fant jeg på ebay, og var veldig billig. Det som er så irriterende med ebay er at klærne ikke ser ut som på bildene i virkeligheten. De har bare laget noe lignende, men myyye styggere, som regel. Har lagt den ut på ebay gruppa jeg er med i på facebook, for å se om det er noen som har bestilt den før meg. Så får se da! Om jeg ikke finner en ny (og ikke så alt for dyr) kjole, så må jeg nok bare bruke en av dem jeg har da. Fant en helt syyykt fin kjole, men den kosta seff nesten 2000,-. Det blir NEI, haha!

Nok om kjoler. Jeg har orndet meg TV2 sumo, bare for å se Petter uteligger, og fordi Anders skulle se noe der. Blir nok å stoppe abonnementet etter et par måneder, gidder egentlig ikke betale for det. Jeg lå og så Petter uteligger helt til 2 i natt. Synes programmet var skikkelig bra! Veldig interessangt, men samtidig trist. Tenk å bo på gata, skal være glad jeg har tak over hodet! Flere av de narkomane brukte 2000,- kroner om dagen på heroin. Det er mye penger. Stakkars folk. Har du sett Petter uteligger?


22.03.2016 4 KOMMENTARER


litt annerledes shoppingsider

20.03.2016 / 19:34

Hei! Lite å gjøre på en søndag, så jeg har funnet frem litt annerledes shopping nettsider til dere. Veldig typisk at bloggere legger ut kollasjer av klær kun fra Nelly, og det kan bli litt kjedelig i lengden. Nelly har masse fint, har handlet der mye selv jeg, men det finnes andre nettsteder enn Nelly. Det gjelder bare å være litt kreativ, og søke litt rundt selv! Jeg har funnet noen sider som er litt annerledes enn det normale. ↓ 

→ www.dollskill.com

Fake fur jakke HER // Boy jakke HER // Kjole HER


Croptop HER // Genser HER // Jumpsuit HER→ www.blackmilkclothing.com

Tights HER // Skjørt HER // Kjole HER


T-skjorte HER // Skjørt HER // Shorts HER→ www.o-mighty.com 

Bodysuit HER // Bodysuit HER // Croptop HER


T-skjorte HER // Shorts og topp HER // T-skjorte HER→ www.nikkilipstick.com

Tank topp HER // Topp HER // Topp HER


Genser HER // Genser HER // Sokker HER→ www.gypsywarrior.com

T-skjorte HER // Crop topp HER // Kjole HER


Jumpsuit HER // Skinnjakke HER // Stikket genser HER→ www.hiddencult.com

Topp HER // Skjørt HER // Skjørt HER


Bodysuit HER // Kjole HER // Dongeri jakke HER


Pjuh, dette innlegget tok faktisk over 2 timer å lage! Haha.. Fant du noe du synes var kult? Hva synes du om denne type innlegg?


20.03.2016 6 KOMMENTARER


90 spørsmål og svar

20.03.2016 / 16:50

Cuzzzz i'm bored!
 

1 . HAR DU VÆRT FORLOVET?
Nei, det er vel liiiitt tidlig enda. Er jo bare 22!

2. Lengste forhold?
2 og et halvt år. 

3. SISTE GAVE DU MOT TOK?
Hmm, penger jeg fikk av bestemor.

4. NOEN GANG MISTET EN TELEFON I GULVET?
Hehe yes, mange ganger. Har knust to iphoner i bakken før. Det lønner seg å bruke et bra deksel som beskytter mobilen!

5. NÅR ER SISTE GANG DU TRENTE?
Uff, det er lenge siden. Jeg var der en gang i høst ihvertfall, på 3T altså. Jeg er faktisk med i 3T enda, men er der aldri. Kan ikke melde meg ut heller, er låst til høsten. Bajs! Hater å trene, buhu. :(

6. TING DU BRUKER MYE PENGER PÅ?
Det er mat og slike ting. Veldig kjedelig, men sånn er det.

7. SISTE MAT DU SPISTE
Kjøttkaker og poteter som bestemor laget i dag.

8. FØRSTE TING DU LEGGER MERKE TIL VED DET MOTSATTE KJØNN?
Klesstil, håret og øynene. Tror jeg.

9. EN FAVORITTSANG
Har ingen favorittsang at the moment.

10. HVOR BOR DU?
Jeg bor i Levanger sammen med kjæresten min. Er egentlig fra Verdal, men trives best i Levanger!

11. UNGDOMSSKOLE DU HAR GÅTT PÅ:
Verdalsøra ungdomskole.

12. CELL PHONE SERVICE PROVIDER:
Telia.

13. FAVORITT- KJØPESENTER?
Her jeg bor, er det ikke aaall verden med bra shoppingsenter. Har et passe stort kjøpesenter som heter Magneten, og der har de OK med butikker. Så det må vel bli Magneten da?

14. LENGSTE JOBBEN DU HAR HATT?
Har aldri hatt noen fast jobb, men har vært i utplassering. Lengste jeg var i var i en fotobutikk.

15. EIER DU ET PAR TERNINGER?
Nei.

16. TULLERINGER DU FOLK?
Nei, lol. Litt for voksen til sånt.

17. SISTE BRYLLUP DU VAR I:
For 4 år siden tror jeg det var, til tanta og onkelen min.

18. DEN FØRSTE VENNEN DU HADDE RINGT HVIS DU HADDE VUNNET ET LOTTERI:
Hadde nok ringt kjæresten min.

19. SISTE GANGEN DU SÅ DIN BESTE VENN?
For en stund siden.

20. FAVORITT FASTFOOD-RESTAURANT?
Hmm, BK eller Mc Donalds? Haha.

21. STØRSTE LØGNEN DU NOEN GANG HAR HØRT?
Hmm, har hørt mange løgner. Men det må vel være ei jente som jeg festet litt med for noen år siden. Hun løy om ALT, seriøst! Hun var vel 17 da tror jeg, og løy om at hun hadde fått silikon av fastlegen sin, fordi han synes så synd på henne. Altså, WTF! Ingen får silikon når de er under 18. Han synes så synd på henne, hahaha omg. Så løy hun om at hun var synsk, og begynte å fortelle meg hva jeg tenkte og følte. OK what the fuck is wrong with uuu??

23. HVOR ER DITT FAVORITTSTED Å SPISE MED VENNER?
Hmm, Orion og Fridays synes jeg har veldig god mat. Så kanskje en av dem.

24. KAN DU LAGE MAT?
Njee, ikke sånn avanserte retter. Kan ikke si jeg er så veldig flink på kjøkkenet, nei.

25. HVORDAN SLAGS BIL KJØRER DU?
Har ingen bil.

26. BESTE KYSSER?
Kjæresten må jo det være da, hehe!

27. SISTE GANG DU GRÅT?
Det husker jeg faktisk ikke. Gråter veldig sjeldent.

28. VONDESTE MAT?
Hmm, det må kanskje være sånn makrell i tomat. Jeg har aldri smakt det haha, men det lukter heeeelt forferdelig. Lukter råttent underliv. Hvordan kan folk spise noe som lukter SÅ fælt? *grøss*

29. DET DU LIKER BEST VED DEG SELV?
Vetta fan, at jeg er så liten? Haha..

30. DET DU LIKER MINST VED DEG SELV?
Alt. Lol

32. LENGSTE SKIFT DU HAR JOBBET?
Har ikke hatt noen fast jobb.

33. FAVORITTFILM?
Harry Potter filmene.

34. KAN DU SYNGE?
Hell no.

35. SISTE KONSERT DU VAR PÅ?
Har aldri vært på noen konserter. Liker ikke det faktisk. Liker ikke høre musikk live, boring.

36. SISTE KYSS?
Hmm, det var vel på torsdag.

37. SISTE FILM DU LEIDE?
Leier aldri film. Har både HBO, viaplay og netflix, så leie trenger jeg ikke.

38. EN TING DU ALDRI FORLATER HUSET UTEN?
Iphonen min!

39. BÆRBAR ELLER STASJONÆR PC
Bærbar.

40. FAVORITTKOMIKER?
Ingen.

41. RØYKER DU?
Nei, heldigvis ikke. Det eeer jo så ekkelt!

42. SOVER DU MED ELLER UTEN KLÆR?
Sover i truse.

43. HVEM SOVER MED DEG HVER NATT?
Kjæresten.♥

44. FUNGERER AVSTANDS- FORHOLD?
Det gjør det helt sikkert for noen. Men det hadde ikke fungert for meg, det er jeg ganske sikker på.

45. HVOR MANGE GANGER ER DU BLITT STOPPET AV POLITIET?
Aldri. Kjører ikke bil heller, så.

46. PANNEKAKER ELLER FRENCH TOAST?
Pannekaker.

47. LIKER DU KAFFE?
Nei.

48. HVORDAN LIKER DU EGG?
Liker dem aller best hardkokt, på brødskrive eller loff.

49. TROR DU PÅ ASTROLOGI?
Vet ikke hva det er. Gidder ikke søke opp heller.

50. SISTE PERSON DU SNAKKET MED PÅ TELEFON?
Pappa.

51. SISTE PERSON PÅ DIN TAPTE ANROP- LISTE?
Mormor.

52. HVA SIER DEN NYESTE MELDINGEN PÅ MOBILEN DIN?
Ja, god påske :)

53. ANTALL PUTER?
2.

54. HVA HAR DU PÅ DEG AKKURAT NÅ?
En nike tights, og en basic topp.

55. VELG EN SANGTEKST, OG SKRIV TEKSTEN FRA OG MED FØRSTE VERS OG TIL REFRENGET ER FERDIG
Nei, gidder ikke.

56. HVA SLAGS SYLTETØY LIKER DU BEST?
Jordbær eller bringebær.

57. KAN DU SPILLE BILJARD?
Ja, men ikke så veldig bra akkurat.

58. KAN DU SVØMME
Jepp! Jeg var veldig redd for vann da jeg var barn, hadde litt vannskrekk. Så det tok sin tid før jeg lærte meg å svømme, jeg var vel 12 år gammel da.

59. FAVORITT-IS?
Er ikke så glad i is. Men kuleis liker jeg. Pistasj og sjokoladesmak er mine favoritter.

60. LIKER DU KART?
Sånn finne frem kart? Neh, kan jo bruke GPS.

61. FORTELL EN FAKTA OM DEG SELV:
Jeg er 1.62 høy. Har alltid trodd jeg var 1.63, men er visst bare 1.62.

62. NOEN GANG VÆRT PÅ TEMA-FEST?
Nei. Jeg skjønner ikke helt sånne temafester, drar de på byen i utkledning også liksom? Hah.

63. HVA ER DIN FAVORITTSESONG?
Vår og sommer.

64. SISTE GANG DU LO AV NOE DUMT?
Var en dag jeg så noe morsomt på facebook.

65. NÅR VÅKNET DU OPP IDAG?
13.30, eheehe.

66. DET BESTE MED VINTEREN?
Hmm. Er jo litt koselig å tenne lys på kveldene, og rulle seg inn i et varmt pledd.

67. SISTE GANG DU FIKK EN BOT?
Det er ikke så lenge siden, bah.

68. NAVN PÅ DITT FØRSTE KJÆLEDYR?
Jesper, som var en kanin.

69. SYNS DU PIRATER ER KULE ELLER OVERVURDERTE?
Eeeh, vet ikke. Kule, sikkert.

70. HVA SKAL DU DENNE HELGEN?
På lørdan skal jeg ihvertfall drikke. Er jo påske! På fredag og søndag skal jeg sikkert ingenting spesielt.

71. BURSDAG?
30. juni. Sommerbarn!

72. HVA VIL DU BLI?
Et bedre og mer selvsikkert menneske.

73. ER DU PÅ BÆRBAR PC NÅ?
Ja.

74. SMILER DU?
Nei. Ligger ikke å smiler uten grunn heller.

75. SAVNER DU NOEN AKKURAT NÅ?
Savner Luffy og kjæresten. Skal hjem til de i kveld.♥

76. HVIS DU KUNNE DRATT HVOR DU VILLE I VERDEN, HVOR?
Hmm, Hawaii høres veldig deilig ut. 

77 . GÅR DU PÅ UNGDOMSKOLEN?
Haha nei, det er lenge siden.

78. ER DU BETATT?
Nei.

79. HVA ER FAVORITTNAVNET DITT?
Hmmm, Elviria synes jeg er et veldig fint navn. Ellers synes jeg mitt eget navn er veldig fint, haha. Elsker navnet mitt!

80. HVILKE FARGER HAR BIKINIEN DIN?
Har flere bikier da, men en av dem er svart med litt rosa på.

81. STARTER SKOLEÅRET DITT I AUGUST?
Nei, går ikke skole lenger.

82. VAR DU PÅ FERIE FORRIGE MÅNED?
Nei.

83. NOEN GANG VÆRT PÅ CRUISE?
Nei.

84. HAR DU EN SØSTER?
Ja, har en lillesøster på 12 år.

85. ER DU I OVER-ETASJEN?
Nei, er ingen over-etasje der jeg er akkurat nå.

86. HVA HETER KJÆLEDYRET DITT:
Luffy!

87. HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ SYKEHUSET, HVORFOR?
Ja, flere ganger. Bl.a da jeg har besøkt mamma da hun har fått de 3 småsøskene mine. Har kun vært det 1 gang selv, men ikke for noe alvorlig.

88. SKULLE DU ØNSKE DU KUNNE SE EN SPESIELL AKKURAT NÅ?
Nesj.

89. HVILKE SMYKKER HAR DU PÅ DEG NÅ?
Ingen, bruker ikke smykker.

90. HVA SKAL DU GJØRE NÅR DU ER FERDIG MED DENNE?
Hente meg noe å drikke.

 

20.03.2016 2 KOMMENTARER


påske = vår

19.03.2016 / 20:00

Hey! Jeg er fortsatt på Verdal, og her blir jeg til i morgen. Har vært ute å spist med pappa og Grete (kjæresten hans) i dag, ellers har det ikke skjedd så mye. Litt rart å tenke på at det snart er påske, tiden går så fort. Påske betyr at det snart er vår, så det er jo godt å tenke på! Gleder meg til å kunne gå i litt mindre klær ute.

Well well, ikke så mye spennende å blogge om. Så dere får ha ei fin helg! :-)Hørte denne sangen på en serie jeg følger med på, og måtte bare finne ut hva den het. Ser ut som sangen er med i filmen Deadpool også. Ihvertfall, synes refrenget er så bra! Haha, hører på den om og om igjen. Minner meg litt om Angen av Shaggy. Trodde det var en remix av den først.


19.03.2016 5 KOMMENTARER


eksponering av barn på nett

19.03.2016 / 17:29

Er det noe jeg reagerer på i bloggverden, så er det alle bildene foreldre deler av barna på bloggene sine. Jeg mener, det er jo (mener jeg) helt greit at de legger ut noen bilder av dem her og der. Men i hvert eneste blogginnlegg? Hmm.. Hadde jeg hatt barn selv, hadde jeg lagt ut bilder av barnet på bloggen kun i spesielle situasjoner. For eksempel hvis barnet har kledd seg ut og skal i karneval, eller når det har bursdag osv. Da kan det være koselig å dele er par bilder, om dere skjønner hva jeg mener? Jeg ville IKKE ha delt bilder av barnet mitt flere ganger daglig på en blogg. Jeg synes det blir så feil, rett og slett. Hva vil barnet ditt synes om dette da det blir eldre?

Jeg måtte prøve å sette meg inn i situasjonen om det var meg det gjald. Hva om mamma eller pappa hadde hatt en blogg da jeg var liten, og hadde delt masse bilder av meg i alle slags situasjoner. Og enda verre, hva om det i tillegg var en stor blogg de drev? Jeg hadde ærlig talt ikke syntes noe positivt om det. Hadde vært litt ubehagelig å tenkt på at det finnes masse (og kanskje mindre heldige) bilder av meg på internett, som alle kan se. Personer jeg ikke engang kjenner kan se hvordan jeg så ut og hva jeg gjorde da og da. Skal ikke slikt være privat? Legg bildene på facebook heller i det minste, der bare venner og familie kan se. Eller har mammabloggere (og pappablogggere, men det er det ikke like mye av) et så stort behov for å vise frem barna til absolutt alle og en? Som jeg sa, noen bilder kan være fint å dele, men det finnes en grense.

Jeg skjønner ikke heelt hva foreldrene som deler bilder av barna sine i hytt og pine, tenker. Spesielt de med store blogger. Det hjelper ikke å si ''det er min blogg, jeg bestemmer''. Javisst er det du som bestemmer, men tenk litt. Muligens er ikke dette like kult for barnet ditt om 10 år. Selv om bloggen kanskje er blitt slettet, finnes bildene fortsatt. Det virker nesten som enkelte bruker barna for å ha noe å blogge om. Spesielt jenter på 16-17. Med en gang de blir gravid oppretter de en blogg med navnet ''16åroggravid'', og deler det som deles kan. La nå ikke bloggen din handle om barna dine. Hold ting litt privat, for dems skyld! Ta fotballfrue som et eksempel, hun gjør en god jobb med å ikke eksponere ungen sin for mye. Hun deler bare nå og da.

Så ja, det finnes grenser. Hva mener du om dette? OK eller ikke OK?

19.03.2016 0 KOMMENTARER


ibux er min redning

18.03.2016 / 19:47

Hallois! Nå er jeg på Verdal hos mamma, og har akkurat spist taco. Jeg har faktisk gått opp 2kg, og veier nå 49kg. Målet er å nå 50kg. Jeg har faktisk aldri veid så "mye" før! Etter jeg har nådd 50, er målet 54 eller 55kg. Vil ha mer former!

Anyway. Jeg var i Steinkjer med Ivan (kompis) i dag. Ble ingen shopping, bare så litt. Spiste på en thaicafe, og jeg kjøpte meg thaibox som alltid. Nam! Ellers begynner det å komme opp en ny visdomstann, og det gjør så vondt. Det er egentlig ikke plass til den, så tanna skraper i tannkjøttet mitt. Hovnet opp, og da ble det jo enda verre og har nå fått en rift i tannkjøttet. Er ikke hovent lenger, men nå er det jo den rifta som gjør vondt. Åh, de der forbanna visdomstennene altså! Har trukket de over, og nå må jeg vel snart trekke de under også. Dyrt er det og! Tror jeg betalte 3000,- for å trekke ei tann, som kanskje tok maks 10 minutter. Gah, jaja. Heldigvis funker paracet og ibux mot smertene!

Dere får ha ei fin helg da! Her bli det enda ei rolig helg.

18.03.2016 0 KOMMENTARER


min mening om abort

16.03.2016 / 20:03

Kom over et innlegg på blogg.no som handlet om abort. Hun jenta hadde skrevet et åpent innlegg om at hun hadde gjort en abort tidligere, og fikk masse hat på grunn av det i kommentarfeltet. ''Barnemorder'' og ''er du moden nok til å ha sex, bør du være moden nok til å få unger'' var noen av kommentarene.

Idioter, tenker jeg. Jeg er så uenig som det går ann å bli. Man er ingen barnemorder om man velger å ta en abort. Og man kan så absolutt være moden nok til å ha sex, men det betyr ikke at man nødvendigvis er moden nok, eller har lyst til å få barn. Jeg synes abort er en bra mulighet vi kvinner har, i tillegg til at det er gratis her i Norge. Er man så uheldig å bli gravid når man ikke føler seg klar, så er det fint at vi kvinner kan bestemme selv og gjøre noe med det. Det er IKKE greit at andre skal gi de som tar abort dårlig samvittighet på grunn av valget sitt. Man skal få bestemme selv over egen kropp, og det gjelder jo ikke noen andre uansett. Greit nok, mange har forskjellig syn på abort, men hold det negative for deg selv. 

Jeg har selv tatt en abort for 5 år siden, og kunne ikke vært mer fornøyd med valget mitt. Jeg hadde, og har enda ikke lyst på barn. Ikke enda. For min del gikk det helt greit, og følte ingenting emosjonelt rundt det. Var bare glad da jeg var ferdig. Vondt var det heller ikke, ble bare litt kvalm først, og ble ganske sliten i kroppen. Var på sykehuset i over 10 timer, så det tok jo sin tid. Dagene etterpå var ikke like enkel. Fyren jeg var gravid med gikk rundt å fortalte til alle om aborten min, ruset seg i tillegg og ga egentlig rett og slett faen. Forbanna idiot. Jeg fikk noe som føltes ut som rier en natt, og ble kjørt til sykehuset. Ingen visste helt hva det var som feilet meg, men de trodde det var en reaksjon kroppen min fikk etter aborten. Det kan skje alle, så husk prevensjon! 

Men ja, jeg har ingenting imot abort. Skjønner meg ikke helt på de som har det. Ihvertfall, la nå de som ikke er imot det, få være i fred! For noen er en abort en stor påkjenning psykisk, så hold det negative for deg selv. 

 På de her bildene var jeg faktisk gravid. Man kunne lett se det på puppene, hehe. Savner hvor store de var! Foressten, det jeg har på haka er en bandasje. Besvimte på sykehuset, så jeg måtte sy. Haha, herregud så flaut det var. Det var ikke den dagen jeg tok abort jeg besvimte da, men noen dager før. Hadde spist lite den dagen, så det var nok derfor jeg svimte av.

Hva mener du om abort?

16.03.2016 1 KOMMENTARER


Årehandel

15.03.2016 / 16:27

Hallo! Jeg kom nesten nettopp hjem fra Åre. Var jo der som sagt med mormor og morfar. Handlet ikke så mye, litt colabokser, godis og diverse. 

Dagens handel. Fikk alt av mormor og morfar da, snille! :-) Sovna flere ganger i bilen dit og på vei hjem, er så trøtt. Vi dro tidlig i morges, så sovner vel tidlig i kveld. Vel, har ikke så mye mer å blogge om. Dere få ha en fin dag!15.03.2016 0 KOMMENTARER


min første videoblogg

14.03.2016 / 20:56

kTwuOBkWYEQ

Trykk på tannhjulet og sett på 750 for best kvalitet!
Okei, dette er kleint. Haha! Jeg har aldri spilt inn en videoblogg før. Eller jo, jeg gjorde det for 3-4 år siden, men jeg la den aldri ut her. Spilte inn sikkert 10 videoer, men slettet alle sammen bortsett fra denne. Synes videoen ble OK. Ingenting spesielt, sitter bare å snakker om ingenting. Så ja, hva synes dere da? Kanskje jeg skal bli flinkere på dette med videoblogg? Eller er det kjedelig? Hmm. Jaja, nå skal jeg mekke meg noe mat her. Også er det jo paradise i dag, wohoo. Haha, fler som gleder seg? 

Btw, vet jeg tar meg mye i håret på videoen. Det er noe som irriterer meg når jeg ser på andres videoblogger, og vips så gjør jeg det selv. Haha.. Sorry! Gjør det fordi jeg er små nervøs eller noe.
 

14.03.2016 0 KOMMENTARER


slasking

13.03.2016 / 14:43

Hei! Mange fyllesyke sjeler i dag eller? Mohaha, ikke her! Jeg ser litt på gossip girl som står på på TVen. Synes egentlig det suger, haha. Så noen sesonger på netflix for et halvt år siden, men ga opp fordi det ble for fjortis.

Jeg har nettopp spist sjokoladekake til frokost. Sunt, yes. Venter på reprisene av bloggerne som begynner kl. 16. Da er der maraton på TV2 Livsstil, og jeg har ikke sett alle episodene, så. Jeg følger egentlig bare med på bloggerne fordi Sophie Elise er med, er bare hun jeg synes det er interessang å se på. De andre er kjedelig synes jeg. Men ja, det er søndag i dag, og ingenting å finne på. Så blir nok en sofa dag i dag, tenker jeg.

13.03.2016 0 KOMMENTARER


lørdag

12.03.2016 / 16:48

Så var det helg og lørdag igjen. Denne helga skal jeg heller ikke noe spesielt, skal ikke feste eller noe. Blir bare hjemme i dag også, like så greit å spare litt til det blir påske. Har vært på butikken og kjøpt noe snacks til kvelden da. Alle smågodtene var selvfølgelig utsolgt. Så da ble det ostepop og påske-egg, høhø.Fikk så lyst på sjokoladekake, så da måtte jeg bare kjøpe meg det og. Nam! Kan ikke bare være usunn, så litt frukt ble det også. Synes det er så godt å skjære opp banan og appelsin i små biter, og ha de i en skal sammen. Skikkelig godt! 

Har vært ute litt med Luffy i dag, og han koste seg veldig. Han synes det var litt skummelt å være ute i starten, men nå liker han det. Satt meg i sola for å sole trynet litt. Tviler på det ble så mye farge, da. Begynner å bli skikkelig blek i tryne, ser jo ut som et spøkelse. Huff, nå kan våren og sommeren bare komme altså! 

Fikk vipper i posten i går. Bestilte de her for over en måned siden, så det tok sin tid! Trodde de ikke skulle komme jeg. Bestilte duo lim også, håper det er bedre enn det limet som følger med vippene. Ihvertfall, var det ikke søt innpakning på dem? Nesten så jeg ikke vil åpne pakken, haha! De her kosta bare rundt 12 kroner, veldig billig å kjøpe vipper fra ebay. Har ikke prøvd dem enda, så håper de ser fine ut på. Bruker nesten aldri løsvipper, limet setter seg alltid på mine egne vipper, og da blir de helt klumpete og fæl. Man må lide for skjønnheten, hehe. Men nå skal jeg hive meg i dusjen. Dere får ha ei fin helg!


12.03.2016 7 KOMMENTARER


hvilken sofa?

11.03.2016 / 23:16

Hallois. Nå er jeg hjemme i Levanger igjen. Har nettopp støvsugd, tørket støv, skiftet på kattedoet og vasket doen. Noen ekstra husmor-poeng til meg, eller? Haha.. Liker å ha det ryddig og fint. 

Anyway. Før i dag dro jeg en tur til Bohus og så litt. Skulle se på sofa, men så litt på interiør også. Åh, som jeg drømmer meg bort når jeg ser på interiør og slikt. Er jo så masse fint som jeg får lyst på! Etter jeg har kjøpt sofa, stuebord og litt diverse møbler, skal jeg begynne å kjøpe litt mer småting som interiør. Nå er det ikke lenge igjen til jeg kan kjøpe sofa heller, ENDELIG! Må spare i en måned til, så har jeg råd. Det er to sofaer jeg har lyst på fra Bohus, men trooor jeg vet hvilken jeg har mest lyst på. ↓


Den? Eller den? Først tenkte jeg å kjøpe den øverste, den er også 1000kr billigere. Men så synes jeg egentlig den nederste har finere gråfarge, og er generelt finere synes jeg. Så tror kanskje det blir den, da. Åååh, gleder meg! Haha, føler jeg snakker mye om sofa om dagen. Men føles som jeg har spart i 100år nå, så gleder meg til jeg endelig kan gå å kjøpe den forbaska sofaen. Satt å lekte litt på polyvore i dag når jeg kjeda meg, og slik ble resultatet. ↑ Dette er veldig min stil. Jeg liker å ha det lyst, lyse vegger og lyst gulv. Og mest lyse møbler, så kan jeg pynte med litt mørkere gjenstander her og der. Jeg liker det litt sånn chic, men samtidig kult. Stuebord er jeg usikker på om jeg vil ha svart eller ikke, men det er jo litt kult med svart. Ellers liker jeg lyse møbler. Åå, hadde jeg vært rik skulle jeg ha dekorert og ordnet det akkurat som jeg ville hatt det. *drømmer meg bort*


11.03.2016 2 KOMMENTARER


noen farkstreker jeg gjorde som barn

11.03.2016 / 14:22

Haha, tenkte at et slikt innlegg kunne være litt gøy! Selv om jeg var sjenert og veldig stille på skolen, betyr det ikke at jeg var et englebarn. Jeg kunne finne på mye rart (og slemt) sammen med vennene mine. Så her er noe!

- Jeg var vel rundt 10-11 år, og hadde besøk av en kompis. Vi var ute i hagen, og fant ut at vi skulle plage naboene litt. Vi begynte å kaste pinner og rips på vinduet, og holdt på slik i sikkert en halvtime før den ene som bodde der så oss. Han hadde lurt seg ut døra uten at vi merket det, og gjemte seg i en busk rett foran oss. Plutselig hopper han frem og løper mot oss. Vi løper med en gang, og kommer oss heldigvis unna. Vi løper inn og låser døra. Husker vi ble dritredde, haha. Foreldrene mine var hjemme, men de merket visst ingenting. Han ringte ikke på heller, heldigvis for oss. Haha!

- En annen gang hadde jeg besøk av venninna mi, og denne gangen var jeg hjemme alene. Da bestemte vi oss for å plage disse naboene igjen. Vi kastet en plomme på vinduet deres, og kastet masse rips og små pinner (lol). Husker vi sto på verandaen å kastet denne gangen. Naboen kommer ut etterhvert og får øye på oss, og roper et eller annet og begynner å gå mot oss. Vi løper inn og låser begge dørene, og gjemmer oss på rommet mitt. Plutselig hører vi at han prøver å åpne døra, han nærmest river i døra for å få åpnet den, og ringer på dørklokka flere ganger. Så ringer han på hustelefonen, og jeg svarer. Han spør om han kan få snakke med foreldrene mine, og jeg sier nei og legger på. De var uansett ikke hjemme. Jeg og venninna mi ble skikkelig redde, og satt å skalv på rommet. Vi lurte oss ut etterpå, og dro jeg til henne husker jeg. Hahaha, fyfaen for noen drittunger vi var. Stakkars nabo.

- Jeg og en kompis hadde fylt hver vår vannpistol med vann og salo, og løp rundt i hans nabolag og spylte på vinduene til folk. Spylte til og med inn i døra til noen som sto åpen. Haha herregud.

- Jeg og en annen var på en lekeplass og sølte masse gjørme på alt som var der. Nedåver seglebanen og på dessene, så alt ble skittent. Da var vi kule, azz.

- Jeg og noen andre venner var på epleslang. Vi hadde lurt oss inn i en hage, men så at det ikke var noen epler der, men bare gulrøtter. Jaja tenkte vi, og rev opp masse gulrøtter, og kastet dem etterpå. Husker jeg egentlig synes slike ting bare var teit å gjøre, var blitt 15 år her og synes sånt var barnslig. Men gjorde det nå allikevel, for å være ''kul'' antagelig.

- Jeg og ei venninne brukte å ringe på til randome folk og stikke av, noen ganger når vi kjedet oss. Skjønner ikke helt hvorfor vi gjorde dette, var jo ikke SÅ gøy. En gang var det ei som så oss og ropte et eller annet etter oss. Da derimot, da synes vi det var kjempegøy. Shitkids.

Haha, det var noe som jeg husker på. Gjorde du noe slikt da du var barn?

11.03.2016 0 KOMMENTARER


china palace

10.03.2016 / 20:41

Var på China Palace på Verdal og spise sammen med pappa før i dag. Er veldig god mat der! Jeg kjøpte meg det øverste, frityrstekt pepperbiff. Var SÅ godt! Faktisk noe av det beste jeg har smakt.

Jeg er i Verdal nå, og skal sove over til i morgen. Anders skulle på kurs etter jobb i dag, så derfor dro jeg like gjerne hit en tur på besøk. Men, broren min maser om å få tilbake PCen, så må nesten stikke. Haha!


10.03.2016 0 KOMMENTARER


Trondheim city

10.03.2016 / 15:47

Noen av bildene jeg knipset i går. Nå skal jeg straks dra til Verdal, blir hentet hver minutt. Så må nesten forte å ordne meg!


10.03.2016 0 KOMMENTARER


zombie

09.03.2016 / 17:56

Hallo! Nå ligger jeg i sofaen og ser på TV. Har nettopp spist pizza, ble det etter Anders ønske i dag. Hadde egentlig lyst på noe litt mer sunnere, men ettersom han har så vondt etter tannlegen så måtte han nesten få viljen sin da. Hehe! Dro til Trondheim klokken 09 i morges, og var vel hjemme i 2-3 tiden igjen. Jeg sov bare tre timer i natt, så nå er jeg kjempetrøtt. Sovna litt på sofaen istad også. Så det blir bare mobilblogging nå, orker ikke dra frem PCen.

Jeg var ute og tok litt bilder imens Anders var hos tannlegen, så skal redigere de og legge dem ut i morgen. Trondheim er en så fin og koselig by! Kunne gjerne tenkt meg å bo der, men er veldig dyrt. I tillegg så kjenner jeg jo ingen der. I fremtiden, kanskje.

09.03.2016 1 KOMMENTARER


from my insta

09.03.2016 / 09:00


Et bilde jeg tok av tivoliet som var her i Levanger for et par uker siden ♥ Haha, yesss ♥ Et bilde jeg tok i går. Himmelen var så fin med masse skyer, har redigert det litt da som dere ser


Et bilde fra torget i Levanger, fra i sommer ♥ Tatt fra tivoliet i København ♥ Luffypusen min


Svarte lepper, gothic sjø ♥ Såå fine sminkekoster! Og svampen var kjempegod å blende med. Fra real techniques ♥ En dusk på lua til lillesøstra mi. Slike er så fine å pynte på f.eks vesker synes jeg!


Kost, leppestift og parfyme jeg kjøpte for en stund siden. Parfymen lukter kjempegodt forresten! ♥ Mat på BK ♥ Masse is, yummi. Kuleis synes jeg er kjempegodt. Mine favorittsmaker er sjokolade og pistasj


Rosa roser hjemme hos oldemor. Såå fine! ♥ Et bilde jeg tok for en stund siden ute i Levanger ♥ Søte sminkepungene mine. Den minste har jeg koster i. La ut dette bildet i forbindelse med et innlegg på bloggen om hvilken sminke jeg bruker. Det kan du lese HER


Et bilde fra i går, tatt i Levanger sentrum ♥ Meg og Luffy, hihi ♥ Enda et bilde fra i går, tatt i Levanger. Synes det var så søte farger på husene. Det ene er jo lyserosa. Cute!


Nemi pusen min. Savner henne! Hun hadde vært et år nå om hun hadde levd enda ♥ Hahaha, trist ass. KUWTK in my heart liksom. Heldigvis kommer det en ny sesong i vår, yay! ♥ Iiiis. Okei, nå høres det ut som jeg virkelig elsker is, men faktisk er jeg ikke så glad i det. Dette var ikke min is heller, haha. Bildet er fra da jeg og familien var i syden for 3 år siden


MASSE snø for noen uker siden. Det hadde snødd sinnsykt mye en natt. Det gikk nesten ikke å komme seg ut døren, og snøen gikk helt opp til kneet. Veldig fint, da ♥ Søøteste bamsen! Hadde lyst til å kjøpe den, men orka ikke bruke 70kr på en bamse liksom ♥ Et bilde fra en sykkeltur da jeg var i Danmark for 2 år siden

Litt kjedelig innlegg for de som følger meg på instagram kanskje, som har sett bildene før. Men så er det ikke alle som har insta heller da. Uansett! Følg meg da vel, om du ikke allerede gjør det. Heter malinaustad der :-) Fortell meg hva du heter også, så skal jeg sjekke ut!


09.03.2016 1 KOMMENTARER


gravid

08.03.2016 / 19:08

Jeg er gravid. MATgravid, haha! Lol. Har nettopp spist middag, og nå bare slapper jeg av. Har nettopp sett noen episoder av Fargo. Anders sitter å ser på en gammeldags film, med lyd på full guffe. Jeez, haha! 

Dette var kjempegodt! Ble så mett at jeg ble kvalm.Cola♥♥♥ Anders har jo vært i Sverige, så da kjøpte han seff med colabokser. Iskald cola i boks er helt himmelskt! Kanskje ikke like himmelskt for tennene da, ehehe. I morgen skal jeg og Anders til Trondheim faktisk. Anders skal operere ut ei tann. Stakkars! :c SÅ glad det ikke er meg. Hater å være hos tannlegen! Ikke for at det er så vondt, men for at jeg må holde kjeften åpen så lenge. Det samler seg så mye spytt, og jeg bare må svelge. Så brekker jeg meg og ja, sykt ekkelt! Haha, derfor hater altså jeg å være hos tannlegen. 

Han kan ikke spise etterpå på noen timer. Litt synd, hadde lyst til å spise middag i Trondheim, men jaja. Får spise frokost der da, skal jo dit om morgenen så. Tenker å ta med meg kameraet, så får jeg knipse litt bilder imens han er hos tannlegen. Anyway, kvinnedagen i dag da har jeg fått med meg. Helt ærlig skjønner jeg ikke vitsen. Ja, jeg er for likestilling selvfølgelig, men må vi ha en egen dag? Får jo oss kvinner til å høres svake ut. Men det er nå min mening. Jeg hadde blitt sur hvis Anders hadde sakt gratulerer med kvinnedagen, haha. Men nå skal jeg se film!
08.03.2016 0 KOMMENTARER


I need!

07.03.2016 / 15:40

Hallois. Jeg surfa litt rundt på Junkyard istad, ikke fordi jeg skulle ha noe, skulle bare se. En veldig dum ide, egentlig. For hvorfor skal man surfe på shopping-sider, når man ikke skal kjøpe noe uansett? Ikke spør meg. Not smart. Selvfølgelig finner jeg noe jeg får SYKT lyst på. Jeg finner et par dødsfine sko, og jeg bare MÅ ha dem før eller senere. Se på dem da! ↓ Hadde blitt såå fin med en svart bukse f.eks.
De er jo så fine, men litt dyr desverre. Koster 1199kr, noe som er i det dyreste laget etter min mening. Jeg kan jo kjøpe dem om jeg vil, men så er det den buksa jeg har så lyst på da. Jeg har ikke all verden med penger, så kan ikke kjøpe begge deler. Samtidig så sparer jeg jo til sofa enda. ÆÆÆH! Tenker å kjøpe dem senere, men hva om de ikke finnes i størrelsen min lenger? Jaja, kan ikke kjøpe dem nå uansett. Så fant jeg ut at jeg kan kjøpe de via klarna, og betale 400,- i tre måneder. Men er det verdt det, gidder jeg det liksom? Haha, åh. Nei, jeg får nok kjøpe dem en annen gang. Får krysse fingrene for at de fortsatt har størrelsen min da! Jeg bruker str. 36, og de størrelsene forsvinner som et lyn. Fant nå ut at om jeg betaler med klarna, så blir skoene over 400kr dyrere, så hell no! Hvorfor i helvete betaler folk egentlig med klarna? Blir jo såå mye dyrere!

Ja okei, nok snakk om sko. Som om dere bryr dere, haha! Jeg har ryddet og shinet litt her hjemme. Venter på at Anders skal komme hjem fra jobb, så blir det middag. Senere i dag skal jeg gå en tur på kjøpesenteret, skal kjøpe den buksa jeg snakka om. Aja, hva synes du om skoene over her?
07.03.2016 2 KOMMENTARER


lykke for meg er...

07.03.2016 / 11:00

♥ Når jeg kommer hjem til kjæresten og Luffy, etter å ha vært borte noen dager. Er så glad i dem begge to!

♥ Rent sengetøy og nydusjet hår/kropp. Da føles det himmelskt å legge seg.

♥ Følelsen etter å ha ryddet og vasket leiligheten.

♥ Når noen får meg til å le meg ihjel. Latter er egentlig utrolig viktig for meg, blir så mye gladere etter å ha hatt en skikkelig latterkrampe!

♥ God mat. Skulle ønske jeg var som Hellstrøm på kjøkkenet. 

♥ Når jeg, Anders og Luffy sover sammen alle tre. Jeg og Anders sover jo alltid sammen da, men om katten legger seg sammen meg oss, føles det ekstra koselig. Haha! Noen liker ikke å ha katten i senga, men jeg synes det bare er kjempekoselig.

♥ Grilling ute om sommeren. Gleder meg til all grillmaten kommer i butikkene, mmm!

♥ Når Anders sier noe fint til meg. Det liker jeg! Og når noen andre sier noe fint også, såklart. 

♥ Når paradise hotel og bloggerne begynner på TV igjen, haha! Både jeg og Anders ser på paradise, jeg fikk han til å like det i fjor, hihi. Superteit program sånn egentlig, men veldig underholdende, da!

♥ Når jeg har bestilt noe, og det endelig dukker opp i posten. Hæppyfeeejs!

♥ Når en blogger jeg liker har skrevet et langt og interessangt innlegg.

♥ Når jeg finner et klesplagg jeg virkelig liker, og det passer perfekt. Da blir jeg overlykkelig, haha!

♥ Gåturer ute om sommeren. Jeg går alt for lite på tur! Det må jeg bli flinkere til. Nå som det er vinter så hæler jeg så vidt å gå ut, men i sommer må jeg gjøre det mer. Kveldsturer er ekstra hyggelig synes jeg.

♥ Når håret mitt har en bra dag. Haha!

♥ Når jeg plutselig får masse ideer om hva jeg kan blogge om.

♥ Når vi har masse godt i kjøleskapet, eller har mye frukt. Er veldig glad i å lage meg fruktskål, sunt og godt! 

♥ Når alle regningene er betalt. Selvfølgelig veldig kjedelig å se at pengene bare flyr avgårde, men veldig godt også. Føler meg så mye lettere når det er null regninger igjen å betale.

♥ Når en ny sesong av en serie jeg liker godt endelig kommer ut på HBO, Viaplay eller Netflix! Akkurat når venter jeg og Anders på ny sesong av Fear of the walking dead og Banshee. De kommer denne måneden tror jeg, YAY! Venter også på ny sesong av The strain og Chosen, men vet ikke når dem kommer. Chosen må dere se forresten, den serien likte ihverfall jeg kjempegodt. 

Dette var noen små ting jeg gleder meg over. Jeg blir veldig glad for små hverdagslige ting. Det setter jeg stor pris på, mye mer nå enn hva jeg gjorde før! Før var jeg egentlig veldig kravstor, og ble mest glad over materialistiske ting. Hvis noen ga meg en gave, så hadde jeg blitt mer glad for den, enn at personen bare ga meg et kompliment for eksempel. Nå setter jeg mer pris på litt mindre, hverdagslige ting! Hva er lykke for deg?07.03.2016 0 KOMMENTARER


update - vippeserum

06.03.2016 / 14:53Tenkte å gi dere en liten update på vippeserumet som jeg kjøpte for noen uker siden fra ebay. Jeg har brukt serumet i nesten en måned nå, og har ikke merket noen forskjell. Vippene er like lange som før. Så ja, enten er det bare meg dette produktet ikke funker på, eller så innbiller de som sier dette virker seg det. Haha, whatever. Skal fortsette å bruke serumet uansett, så sier jeg ifra hvis det plutselig funker allikevel! Men jeg tviler.
 ~~~

Jeg sto opp for et par timer siden, og ligger å koper i sofaen bare. Skal snart spise middag, så drar jeg å besøker bestemor og pappa litt. Så drar jeg hjem i kveld, stakkars Luffydyret er hjemme alene. Jeg venter egentlig bare på at det skal bli mandag, da får jeg penger igjen. Og da skal jeg dra rett til Carlings og kjøpe meg en bukse jeg fant der for noen dager siden. Dere har vel sett de buksene med hull i knærne? Synes de er så kule. De finnes i hvit, lys og svart. Har lyst på alle 3! Men blir nok så jeg kjøper den lyse først. Kan vise bilder i morgen! Nå skal jeg fortsette å gjøre ingenting. Ha en fin søndag!


vil ikke vise det stchøgge trynet mitt i dag<3


xmqMOWYv7rE
Ei jente sang denne sangen på UKM i går, og måtte bare finne ut hva den het. Var egentlig Christina Aguilera som sang den, og jeg synes den er så bra! Aldri hørt den før faktisk. Litt annerledes musikk enn hva jeg vanligvis hører på, men jeg liker den!


06.03.2016 1 KOMMENTARER


verdal

05.03.2016 / 15:24Nå er jeg hos mamma. Kom nettopp hit, og skal sove over til i morgen. Var usikker på om jeg skulle feste i dag eller ikke, men fant ut at jeg heller sparer pengene. Alkohol er jo så dyrt! Det er jo snart påske også, så da blir det nok litt festing vil jeg tro. Anders er i Åre med en arbeidskollega, så derfor dro jeg til Verdal. Skal straks være med mamma og Linnea og se på UKM, så nå må jeg stikke!


05.03.2016 0 KOMMENTARER


godteri til middag

01.03.2016 / 19:46

Nå har jeg nettopp tatt meg en lang dusj, kuret håret og renset ansiktet. Føles godt! Sminka og ordna meg litt istad, men så fant jeg ut at jeg måtte vaske håret, siden det er noen dager siden sist. Så da vaska jeg av sminken igjen. Mye vits i å sminke seg, for og så vaske den av etter en time. Haha! Fikk tatt noen selfiesss da.Anders ringte og fortalte at han jobbet overtid i dag, som betyr at middagen blir mye senere enn til vanlig. Så her sitter jeg, dritsulten og spiser godteri. Virkelig sunt. Yeh! Orker ikke gå på butikken heller, da må jeg føne håret først og det gidder jeg ikke.

Har hatt skikkelig sug på smågodt de siste to ukene, aner virkelig ikke hvorfor! Er egentlig ikke såå glad i godteri. De avlange firkantete lakrisen er min favoritt! NAM, SÅ god!

Ba'hh, får vel lage meg noe mat selv da, før jeg sulter ihjel haha. 

01.03.2016 4 KOMMENTARER


hits