FB
INSTA
malinva - Mjau

cætnip

31.03.2017 / 21:58

Hey. Har akkurat tatt meg en dusj, og ble skikkelig trøtt nå plutselig. Godt med helg da, så skal prøve å ikke sovne så alt for tidlig i kveld. Har lyst til å se Harry Potter, men får se om jeg holder meg våken. Jeg og kjæresten har hatt Harry Potter maraton denne uken, og sett en film hver dag. Nå skal vi begynne å se film nummer 6. Harry Potter filmene er så braaa! Elsker dem. Husker jeg så hver eneste film på kino, og jeg var vel rundt 8 år da jeg så den første. Men norsk tale og greier, hahaha. Jeg hadde lyst til å dra med meg Anders å se Skjønnheten og udyret i dag, men filmen var med norsk tale og det gidder jeg ikke. Bah! Prøvde å legge en litt mer dramatisk øyenskygge i dag, bare for fun. Jeg suger til å legge fin øyenskygge, så prøver å øve meg litt. Har funnet ut at jeg ikke passer en ''dramatisk'' look, så jeg pleier alltid å gå for noe enkelt. Men over til noe annet. De siste tre morgnene, så har jeg lagt merke til er rar lyd. Den begynner alltid rundt 07, og det er akkurat som om en liten flue flyr inn i vinduet om og om igjen. Men det er ingen flue der, og jeg bare skjønner ikke hvor denne lyden kommer fra. Det irriterer meg fordi 1) jeg vil vite hvor lyden kommer fra, og 2) den vekker meg hver eneste morgen. Anders har ikke lagt merke til lyden fordi han har jo dratt på jobb i den tiden, men i morgen skal jeg vekke han slik at han også hører lyden, hvis den er der. Haha, her skal vi på lyd-jakt skjønner dere. Lol. 

Jaja. For noen uker siden kjøpte jeg catnip til kattene. Hadde lest at kattene skulle bli helt gale av lukta, så derfor stakk jeg innom dyrebutikken og kjøpte en pakke med det. Jeg hadde sett for meg at kattene skulle ligge å rulle på gulvet og bli helt gale, dette er ''dop'' for kattene. Men neida. Suzie reagerte ikke i det heletatt, og Luffy reagerte bare de først fem minuttene. Han kjente lukta på lang avstand først, og begynte å rulle seg i det da jeg ga ham catnipen. Etterpå spiste han den opp, og det har han gjort siden. Han reagerer ikke, bare spiser den opp. Haha!? Tok med catnipe'n til bestemor da jeg var der på besøk en dag, hun har flere katter. Men de brydde seg ikke i det heletatt. Skuffet jeg!! Enten har jeg noen kjedelige katter, eller så var akkurat denne catnipen dårlige saker. Hah! 


Haha, ser ut som det er noe annet i posen. Nå skal jeg se film, dere får ha en fin helg!


31.03.2017 10 KOMMENTARER


en lol film

28.03.2017 / 22:17

Hallo. Har hatt besøk i kveld av Ivan, han dro for en time siden. Vi så to filmer på popcorntime, Robert the doll og Sinister 2. Ingen av filmene var noe å skryte av, men Sinister var bedre enn Robert the doll. Robert the doll var skikkelig lol, haha huff. Jeg, kompisen og venninna mi ser alltid skrekkfilm når vi skal se film. Haha! Litt morsomt, for det er jo nesten ingen bra skrekkfilmer. Kan telle på en hånd de skrekkfilmene som faktisk har vært bra. Men det er morsomt å bli skremt da. En liten ''fun'' fact (med hermetegn fordi det egentlig ikke er fun) er at jeg muligens har en genfeil som gjør at hjertet mitt slår urytmisk, og da kan hjertet mitt stoppe hvis jeg skvetter. Er nok sjeldent det skjer, da. Jeg skal til sykehuset å teste om jeg har denne genfeilen etterhvert, håper ikke jeg har det! Da må jeg gå på medisiner hele livet, og det er jo litt kjipt. Det er altså 50 prosent for at jeg har arvet denne genfeilen, så det er jo en sjangs. Får slutte å se skrekkfilmer nå da, sånn at jeg ikke skvetter for mye og dør. LOL!

Nå skal jeg ordne meg noe mat, og så se første episode av nye sesongen av The Kardashians. 
Bilder fra i fjor. Er så stygg i trynet akkurat nå. Jeg holder på å la brynene vokse ut, sånn at jeg kan dra å fikse dem etterhvert. De er et eneste stort mess nå! Uff, så stygt haha. Føler liksom at brynene former ansiktet mitt. 28.03.2017 1 KOMMENTARER


når man ikke gidder en dritt

27.03.2017 / 16:58

Hey. Nå sitter jeg skrubbsulten i sofaen og venter på mat. Blir lasagne med salat i dag, nam! I dag orker jeg ikke gjøre noen ting, så da skal jeg se film og serier hele dagen. En ny sesong av Bates Motel har kommet ut på netflix også. Yay! Den serien var veldig bra. Har ventet i sikkert to år på ny sesong nå, så husker ikke helt hva som skjedde på slutten. Må nok se en gammel episode først, før jeg begynner på den nye. Og så har jo Kardashians kommet ut med ny sesong og! Haha, har mye å se på nå altså. Så skal jeg straks se dagens episode av paradise hotel. Jeg har viaplay, og der kommer episodene (bortsett fra torsdagene) rundt 15-tiden på dagen. Orker aldri å vente til kvelden. Paradise er blitt underholdning under middagen, haha. Uansett, nå er maten ferdig. Dere får ha en fin dag!


27.03.2017 3 KOMMENTARER


ting jeg drømmer ofte

25.03.2017 / 15:15

Jeg drømmer veldig ofte, nesten hver natt faktisk. Vanligvis bare merkelige ting som jeg har glemt med en gang jeg våkner. Jeg har nesten aldri mareritt, heldigvis. Men hvis jeg har det, er det drømmer jeg har drømt før. Her er noen mareritt jeg drømmer om og om igjen.

- At jeg bor sammen med familien min, og at vi flytter tilbake dit vi bodde før. Før mamma og pappa ble skilt, så bodde vi i et stort hus på Verdal. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare likte ikke dette huset. Jeg synes det var kjempeskummelt å være der alene Ihvertfall når det var mørkt. Huset var jo ikke skummelt i seg selv, men var redd fordi det var så stort. Jeg blir husredd i store hus. Iallefall, jeg drømmer ofte at jeg flytter tilbake dit, og jeg blir skikkelig skuffet. Tenker i drømmen at ''faen, dette er ikke en drøm, jeg vil ikke bo her''. Haha! Var så glad da vi flyttet derfra, og til leiligheten mamma bor i nå. Der trivdes jeg skikkelig!

- At jeg faller ned fra et stort fjell. Den drømmen har vel mange? Våkner opp med dundrende hjertebank hver gang.

- At kjæresten er utro. Denne er egentlig værst. For en fæl ting å drømme! Blir ikke akkurat bedre av at drømmen føles så ekte. Her ei natt drømte jeg at Anders chattet med en jente. De skulle på ball sammen, og denne jenta sendte han et bilde med ballkjolen sin på, og skrev ''synes du jeg er fin i denne?'' og så skrev han ''ja!''. Hahaha, for en rar drøm egentlig. Jeg ble så sur på han i drømmen at jeg knuste mobilen hans.

- Jeg drømmer ofte at jeg havner i bilkrasj. Drømmer at jeg sitter i bilen, og så kommer den ut av kontroll, og flyr av veien. Jeg holder meg fast og venter bare på et jeg skal bli drept og bli klemt flat på en eller annen måte. Dette er en av grunnene til at jeg gruer meg sånn til å begynne å kjøre. Er så redd for å krasje og dø. Mest redd er jeg for at jeg krasjer og overlever på en øde plass, så ligger jeg der og pines av smerte i flere timer.

- Her kommer en av de ekleste drømmene. Det hender at jeg drømmer at kjæresten min aldri har eksistert, og at han bare har vært en ''fantasikjæreste'', altså bare i hodet mitt. Så ''våkner'' jeg, og finner ut at han ikke er ekte, og aldri har eksistert. Helt forferdelig! Haha.. 

- En annen ekkel ting jeg drømmer, er en drøm jeg drømmer svært sjelden. Det er at et dødt familiemedlem plutselig dukker opp, helt uten videre. En gang drømte jeg at Nemi (katten min) plutselig dukket opp i stua, som ingenting hadde skjedd. Selv om jeg var glad i de jeg drømmer om, så er det ubehagelig å drømme at de plutselig dukker opp, etter at de er død. Lurer på om de her drømmene betyr noe? Kanskje de døde prøver å oppsøke meg i drømmen eller noe. Vet ikke om jeg tror på sånt da.


 Sånn. Jeg drømmer en del, ser dere. Haha! Nå skal jeg kaste meg i dusjen, og så fikse meg litt. Ivan kommer hit i fem tida, så må få ræva i gir her. Sto opp klokka halv to i dag, både jeg og Anders sov så lenge. Godt, da. Nå spydde Luffy nettopp på gulvet, yeey. Kos. Ha en najs lørdag!


25.03.2017 2 KOMMENTARER


langhelg

24.03.2017 / 14:51

Hallo! Jeg fikk langhelg i går, woho! Så jeg våknet for et par timer siden. Var sååå godt å sove lenge i dag, jeg har vært så trøtt de siste dagene. Jeg har inntatt dagens kaffekopp (les: kakao) og ligger for øyeblikket utstrakt på sofaen. Må manne meg opp til å gå i dusjen snart. Jeg orker egentlig ikke, haha. Vil bare ligge her. Må dra ræva en tur på polet også. I kveld drar jeg og Anders til svigermor, og i morgen får jeg besøk så da skal vi drikke litt her. Kjenner jeg har lyst til å kjøpe noe annet en vodka, er så lei av det. Har lyst til å drikke noe jeg liker, vin eller noe. Men så liker jeg jo ingenting av alkohol uansett da, lol. Eneste rusbrus og drinker jeg liker. Noen tips kanskje til en krespes som meg? Jeg liker litt søtere smaker, IKKE sterke. Er lei av å drikke bare for å bli full, vil kose meg med drikken også. Hør på hun som har blitt bittelitt mer voksen, da! Hah. Nei, nå må jeg hoppe i dusjen. Dere får ha en fin helg!

24.03.2017 5 KOMMENTARER


begravelse i paradiset

22.03.2017 / 23:24

Hallo! Begynner å bli noen dager siden sist. Tror det var på fredag jeg sist oppdaterte her? Jeg har bare ikke hatt noe spesielt å blogge om. Nå har jeg nettopp sett paradise hotel, og herregud. For et program, haha! De skriker og syter så mye der når en person går ut, at man skulle tro det var en begravelse. Lol! Håper at paradise blir bedre enn fjorårets sesong, fordi den sugde skikkelig.

Jaja. Nå skal jeg ordne en brødskive, og så skal jeg se en episode av bloggerne. Så blir det senga etterhvert. Jeg våkna klokka halv ett i dag, og jeg vaaar så trøtt! Kunne ha sovet til i kveld sikkert. Begynte ikke på jobb før klokka 15 i dag, og så hadde vi personalmøte etter jobb, så kom hjem for bare et par timer siden. Jeg gleder meg til helg nå, da skal jeg sove leeenge!<333 På fredagen skal vi besøke svigermor, og på lørdag kommer en kompis hit for å drikke litt. Ellers har jeg veldig lyst til å se skjønnheten og udyret, noen som har sett? Har hørt flere synes den var veldig bra. Meeen nå skal jeg slutte å babble. God natt!

22.03.2017 0 KOMMENTARER


spist for mye taco

17.03.2017 / 22:07

Nå er jeg hjemme hos mamma, og ligger bare i sofaen og hører på norske talenter som surrer i bakgrunnen. Er litt småkvalm, har spist så mye taco og snacks. Haha! Magen tyter ut. Føler egentlig at hele meg tyter til alle kanter, og jeg liker det. Liker at jeg har lagt på meg litt. Det gjør meg ingen verdens ting! Det er jo akkurat det jeg vil. Uansett.. Jeg vet ikke om jeg skal lese eller se film. Har lyst til å se brokeback mountain av alle ting. Jeg har ikke sett den, så kanskje jeg burde gjøre det. Ellers er jeg ganske trøtt, så blir nok ikke oppe alt for lenge i kveld. Dere får ha en fin helg!

 

17.03.2017 2 KOMMENTARER


ting du kanskje ikke visste om meg, del 1000

16.03.2017 / 21:12

- Jeg går alltid med musefletter hjemme. Med en gang jeg kommer hjem, så må jeg bare flette håret eller sette det i hestehale. Hvis ikke blir det hundre hårstrå overalt, og jeg gidder ikke støvsuge hver dag.

- Jeg er ikke spesielt glad i sci-fi filmer, helte filmer og den slags. Noen liker jeg jo, som f.eks batman og avatar. Men ellers er jeg ikke noe fan av den typen filmer. Heller ikke skytefilmer.

- Jeg klarer ikke å legge meg uten å vaske og rense ansiktet først. Jeg har blitt veldig flink til å rense ansiktet hver kveld, og å bruke fuktighetskrem. For et par år siden vaska jeg seriøst aldri av sminken før jeg la meg, og jeg brukte heller ikke fuktighetsskrem. Herregud, at jeg klarte! Stakkars, stakkars hud.

- Jeg elsker ''søppel tv'' som paradise hotel, bloggerne, the kardashians osv. Haha!

- Hver gang jeg kommer hjem fra jobb, så må jeg rydde og ordne litt før jeg klarer å sette meg ned. 

- Jeg er elendig på å snakke og forstå engelsk. Skulle fulgt med litt mer i engelsktimene, kanskje.

- Jeg elsker å lese bøker. Før var jeg sånn ''neei, jeg hater bøker''. Lol, barnslig!

- Mine favoritt desserter er pavlovakake og fruktsalat med sjokoladebiter i.

- Siden jeg var 16 år har jeg bare vært singel i to år. Wow, har med andre ord ikke kjent så veldig mye på singellivet. Men jeg elsker å være i forhold! Å være singel er bare trist synes jeg.

- Jeg er ganske glemsk, spesielt når det kommer til å huske ansikt. På jobben kan jeg si hei til en kunde flere ganger, rett og slett fordi jeg ikke husker at jeg allerede har sagt hei, og at jeg glemmer hvordan han/hun så ut. 

- Jeg synes det er koselig med storm/regn.

- Jeg elsker lukten og smaken av hubba bubba tyggisen.


 Sånn, det var ting du kanskje ikke visste om meg del 1000. Har sikkert skrevet sånne innlegg tusen ganger. Så blir litt vanskelig å finne på nye ting. Nå har jeg og kjæresten akkurat sett en drit dårlig film som het funny games. Gaah, så dårlig den var. Ellers har jeg vasket leiligheten i dag. Så nå er det ryddig og rent her, og jeg elsker den følelsen! Gruer meg til den dagen jeg får barn, og det blir dobbelt så rotete. Synes det blir rot av bare to personer liksom, så hvordan skal det bli med et par unger i hus?! Tror seriøst jeg MÅ ha en hushjelp i fremtiden, hehe. Det hadde vært noe. Jeg forstår godt at de med god økonomi betaler for hushjelp. Å rydde, vaske, vaske klær, lage mat osv, det tar faktisk ganske lang tid. Ikke akkurat det man har mest lyst til å gjøre når man kommer hjem sliten fra jobb, og til unger som krever sitt. 

Uansett, nå er det bare en dag til på jobb, og så tar jeg helg. Blir godt! I helga skal jeg hjem til mamma for å passe ungene imens hun jobber. Så da blir det nok en del lesing og bare avslapping. Meen nå skal jeg legge bort pc'en, og så skal jeg gå å ta meg en sjokoladebolle. Sjokoladeboller in my ♥!bilder fra arkivet, gadd ikke ta nye


16.03.2017 2 KOMMENTARER


for tynn hals

15.03.2017 / 14:02

Hallo. Nå har jeg nettopp spist fjorland kjøttkaker. Boooring, haha! Ikke akkurat favorittmaten. Jeg begynner på jobb klokka 15, derfor ble det fjorland i dag. Må si at det frister mer med sofaen og pleddet i dag. Det regner, blåser og er finvær om en annen ute. Nå er det sol ute, men det blåser veldig. I natt våkna jeg av at det blåste som fy, trodde hele leiligheten skulle rase sammen. Tenkte at hvis det blåste så mye når jeg skulle gå til jobb senere, så kom jeg til å blåse til helvete. Haha!

I går fikk jeg en liten pakke i posten, et choker halsband. Jeg har bestilt to, og det andre fikk jeg for en liten stund siden. Begge ble for store for halsen min. Typisk. De kosta bare 20 kroner eller noe, men allikevel. INGEN chokers passer halsen min, den er rett og slett for smal. Selv når jeg fester det på det innerste festet. JAJA. Nå skal jeg bare slappe av før jeg må gå om en halvtime. Vil heller sove! Eeer så trøtt, enda jeg har sovet i 12 timer. Jeg forstår det ikke, men jeg er virkelig avhengig av rikelig med søvn. Jeg kunne ha sovet 14 timer hver natt, det er jeg sikker på.

15.03.2017 0 KOMMENTARER


fucker med hodet mitt

13.03.2017 / 23:11

Hey. Jeg har nettopp lest ferdig 'bak lukkede dører' boka mi. Den var kjempebra, så den anbefaler jeg. Nå sitter jeg egentlig å bare glor i veggen, orker ikke begynne på en ny bok i kveld, og vet ikke helt hva jeg skal ta meg til. Haha.. Anders har lagt seg siden han begynner klokka 06 i morgen, så jeg sitter her oppe alene. Føler meg egentlig litt smårar. Aunt red fucker med hodet mitt. Prøver å trøste meg med at det er den som skyldes mitt rare humør. I dag begynte jeg nesten å gråte offentlig. Presset inn tårene for harde livet, haha. Tenker at livet ville vært så mye enklere som mann. Lol.

Jeg begynner ikke på jobb før klokka 12 i morgen, derfor orker jeg ikke legge meg riktig enda. Holder på å klø ihjel meg på hendene, dem har blitt så tørr og jeg har fått utslett på dem. Små prikker, kan ikke huske jeg har hatt det før. Mistenker det er på grunn av pappeskene på jobb. Blir helt ekstremt tørr av å røre dem når vi fyller inn varer. Uansett. Nå skal jeg se på kirurgiske katastrofer som går på tv2 livsstil. Akkurar nå er det ei som har operert syyykt store silliser. Haha, det er det verste jeg har sett. Hun ville ha Q i bh-størrelse. Jaja....

 

Deler to bilder fra 2012, da jeg var tan og fresh. Tenk at disse bildene ble tatt for 5 år siden, herregud tida flyr.


13.03.2017 2 KOMMENTARER


uken som gikk

12.03.2017 / 17:52

Uken som gikk -


AKKURAT NÅ
Har akkurat lagt fra meg boka for en liten stund. Har lest i 3-4 timer nå, så ble liiitt rastløs. Anders skal mekke taco til oss nå, så bli mat etterhvert. Frister egentlig veldig lite med taco faktisk, men orker ikke dra å kjøpe noe annet. Haha.. 


UKENS OPPTUR
At jeg likte den nye boka så utrolig godt. Da har jeg noe å glede meg til! Det er litt som når man finner en veldig bra serie, som man bare ikke klarer å slutte å se på. Må bare se en episode til, og så en til, og en til. Det samme er det med bøker. Må bare lese et kapittel til, og så et til osv.


UKENS NEDTUR
At jeg greier å klabbe til et eller annet hele tiden. Glemmer ting, gjør ting feil, misforstår og så videre. Noen ganger blir jeg så utrolig lei av meg selv, og forstår ikke hva som er galt med hjernen min. Jeg skjønner ikke hvordan jeg noen gang skal klare å få meg en jobb som jeg virkelig mestrer, fordi jeg er så redd for større ansvar og gjør alltid noe feil. Det er en nedtur å føle at jeg alltid er den som ikke får til noe, og alle andre får til alt på 1-2-3.


UKENS CRAVING
Fruktsalat med sjokoladebiter i! Jeg lagde det her en dag, og det var så godt. Bruker å kjøpe fruktcoctail å ha oppi som saus, slik at det ikke blir så tørt. Kjempegodt! Enda bedre med krem i tillegg.


UKENS IRRITASJONSMOMENT
At vi fikk en strømregning på 2400 kroner. BAH! Plutselig har nettleia gått opp, flott.
 

UKENS LÅT

iwDDswGsJ60

Denne er så kul! Digger den.

 

UKENS TANKE 
Tenker på at jeg og Anders bokstavelig talt kaster penger ut av ruta når vi leier. 7000 kroner, rett ut ruta. Vi var i banken for å få råd angående det å kjøpe noe eget, hvor mye vi har råd til, hvor mye vi må spare osv. Vi må nok spare i 3-4 år for å få råd til en egen leilighet, noe jeg hadde regnet med. Det er jo ikke såå lang tid, heller. Nå er ikke vi akkurat så flinke til å spare, så vi må nok ta et ordentlig tak der, for å si det sånn. Haha.. Planen er å skaffe en leilighet som vi kan bo i noen år, for å etterhvert kjøpe oss et eget hus. Det vil nok ta lang tid før vi får oss et eget hus, men jeg har ikke lyst til å bo i leilighet hele livet. Never ever. Vil ha egen hage, veranda og alt det der. Det er egentlig det jeg går rundt og tenker på. Alt hadde vært så mye enklere om jeg også hadde fast jobb, slik at jeg hadde mer inntekt, sånn at det igjen ble lettere å spare. 


UKENS INNKJØP
Disse to bøkene, som jeg kjøpte på mammutsalget.


UKENS MEST LESTE INNLEGG

''New in'' er det mest leste innlegget denne uka.

 


12.03.2017 4 KOMMENTARER


lenge siden jeg har lagt meg så tidlig

12.03.2017 / 00:51

Hallo! Tenkte bare å stikke innom bloggen en kjapp tur før jeg legger meg. Det er lenge siden jeg har lagt meg før ett en lørdagskveld, eller søndag da ettersom klokka er over tolv. Er bare så forferdelig trøtt, så hvorfor tvinge meg selv til å være våken lenger. Å sove er virkelig det beste i verden, haha! Uansett. I kveld har jeg og Anders besøkt pappa og dem der, så det var jo koselig. Når vi kom hjem så satte jeg og Anders på en film som het hidden away eller noe sånt, virka litt spennende. Men vi begge ble for trøtt, så vi får fortsette å se den i morgen. Ellers har jeg bare lest i boka mi i dag, har allerede kommet halvveis i den. Den er skikkelig bra så langt! Digger den.

Nå skal jeg sove, og det leeenge! 😁 God natt!

12.03.2017 1 KOMMENTARER


folk som kommenterer vekta mi

09.03.2017 / 17:38

Dette er egentlig ikke noe som irriterer meg, men så blir jeg litt irritert allikevel. Her en dag sto jeg i butikken for å kjøpe boller. Så kommer det en bekjent dame bak meg i køen, og så sier hun ''men boller, Malin? Du trenger noe bedre å spise enn det''. Og så så hun på hele meg. Jeg vet at hun ikke mente noe vondt med det, men jeg forstod jo at hun mente jeg måtte spise noe annet siden jeg er så tynn. Har ikke telling på hvor mange ganger folk har kommentert vekta mi, enten indirekte eller direkte. ''Du må spise mer, du er jo så tynn!'', den har jeg hørt sikkert en million ganger. Javel, takk for den, tenker jeg da. For det er jo ikke positivt ment, og det er en frekk ting å si. DESVERRE er jeg født sånn, jeg har alltid vært tynn. Det ligger i genene mine å være tynn, så det er vanskelig å gjøre noe med. Lurer på om folk tenker på det? Heldigvis forstår de fleste at å kommentere vekta til andre, ikke er innafor.

Sånn, det var en liten utblåsning. Nå har jeg akkurat støvsugd, ryddet og satt på en maskin med klær. Skal straks lage meg middag, er så sulteeen! Anders er på jobb, så får spise alene i dag. Kjedelig å lage mat til bare seg selv. Hadde jeg bodd alene hadde jeg sikkert spist ferdigmat hver dag. Haha! Etterpå skal jeg bare slappe helt av, og begynne å lese i en av bøkene mine. ''Bak lukkede dører'' er den jeg har tenkt å lest nå. Virker ganske spennende. Hente dyna på stua skal jeg også, brr ble kaldt nå som sola akkurat gikk ned. På snakk om sola, det er helt jævlig når den står slik at det lyser rett inn i vinduene her. Alt støvet i lufta vises kjempegodt, og det blir SÅ varmt. Og å se på tv'en er helt umulig. Så i neste uke skal jeg kjøpe lystette rullegardiner. Gleder meg, haha!
Fikk denne rosebuketten (falsk såklart) i posten fra ebay her en dag. Hadde ikke forventet at den var så liten, men det er helt greit, den passet jo fint oppi denne vasen. Bestilte to buketter roser fra to forskjellige leverandører, bare sånn for å sjekke hvem som var finest. Den andre buketten var drit stygg, og så absolutt ikke ut slik som den gjorde på bildet. Så den gikk rett i søpla. En ting, alltid når jeg bestiller noe fra ebay, så er klærne/tingen myyye mindre enn hva det ser ut som på bildet. Må lære meg å lese om produktet før jeg kjøper det, haha. Husker jeg bestilte meg en genser en gang fra ebay, og den kunne sikkert ha passet en baby. Haha, wtf. Men nå skal jeg mekke some food, før jeg sulter.09.03.2017 3 KOMMENTARER


more books

07.03.2017 / 20:19

Hallo! Nå ligger jeg plantet i sofaen med Suzie ved siden av meg. Jeg og Anders skal snart se en film som heter "burnt". Skal visst være en kokkefilm, haha. Jeg har sykt lyst på noe godt, men må prøve å være litt sunn nå. Haaar så lyst på noe søtt! 🙈 Uansett. I dag har jeg handlet på mammutsalget, jeg og. Mammutsalget er jo rett ved siden av der jeg jobber, så da måtte jeg stikke innom der i dag. Fant to bøker som jeg gleder meg til å lese.

Nå blir det film!

07.03.2017 0 KOMMENTARER


ny bok

04.03.2017 / 14:01

Faeeeen! Jeg skrev dette innlegget istad, og så skulle jeg publisere, men det gikk ikke?! Innlegget hadde heller ikke blitt lagret i arkivet. Faen altså, noen ganger hater jeg blogg.no. Drittplattform, haha.

Uansett. Jeg sto opp 11 i dag, og siden har jeg ikke gjort så mye. Anders spiller, og jeg skal lese i den nye boka mi "snømannen" av Jo Nesbø. Har hørt mye bra om den, så gleder meg til å lese! Senere i kveld skal jeg til ei venninne å drikke, så det blir skøy.

I dag tok jeg med kattene ut en tur. Og det ble ikke så populært, ingen av dem vil være ute. Suzie sto bare å mjauet og ble livredd, og Luffy så bare forskrekket ut. Haha! Rare katter.

04.03.2017 4 KOMMENTARER


new in

03.03.2017 / 19:35

Hallo! Nå har jeg nettopp spist middag. Var pepperbiff på halv pris på kiwi, så i dag ble det biff med bearne, stekt brokkoli og stekte potetbåter. NAM, så godt! Jeg var helt sinnsykt sulten, kan ikke huske sist jeg var så sulten som i dag faktisk. Var så sulten at jeg skalv, og trodde et øyeblikk jeg skulle besvime. Var helt rart. Slukte biffen på 1-2-3, og jeg som til vanlig spiser ganske tregt. Haha! Biff er virkelig det beste jeg kan få når jeg er skikkelig sulten.Har knipset bilder av tingene jeg fikk i posten for noen dager siden, så her er det! ↓Er så fornøyd med alt! Tøflene er bra ebay og resten er fra sheinside, untatt den nederste tightsen. Den er fra bikbok. Den er i SÅ godt stoff, elsker den! Vurderte å kjøpe overdelen som hører til, men orka ikke. Er ikke så glad i overdeler som viser hele magen, den er ikke helt flat lenger nemlig... haha! Tøflene trodde jeg ikke skulle komme, er en god stund siden jeg bestilte de. Men de kom. Heldigvis! Har jo som sagt stjelt Anders sine til nå. Jeg måå gå med tøfler, siden jeg alltid går barfot hjemme. Kjolene er jeg superfornøyd med, og gleder meg til å kunne begynne å bruke de. Var redd de var litt stor da jeg så dem, men de passet heldigvis. Biiittelitt stor rundt midjen, men det gjør ikke noe. 


Dette settet er vel det jeg er mest fornøyd med. Så kult! Minner meg litt om adidas, bare at det er to striper og ikke tre. Nå skal jeg få med meg Anders en tur på mega, har lyst på noe snacks. Herlig å bo tre minutter unna butikken! Det er luksus, det. Hehe! Resten av kvelden blir det nok film eller serie. Har så lyst til å se serien ''legion''. Den har fått kjempebra rating ser jeg. Synd den ikke finnes med tekst noen stedet. Gledes til hele sesongen kommer ut på netflix eller viaplay! Dette duftlyset kjøpte jeg på kid her en dag. Alt av dekor, pynt, lys osv er jo på halv pris nå. Så da må dere komme å kjøpe! ;-) Dette duftlyset har jeg gått å luktet på i en evighet imens jeg har vært på jobb der, det lukter sååå godt. Måtte bare kjøpe det til slutt. Lukter litt som hubba bubba smaker. Altså helt herlig, haha! Nå skal jeg stikke, dere får ha en fin helg!


03.03.2017 3 KOMMENTARER


gjesp

01.03.2017 / 21:33

Sitter i sofaen å gjesper, er ganske trøtt. Men før jeg legger meg skal jeg se 'født i feil kropp'. Interessangt program! Har ikke gjort så mye i dag, har vært på jobb 12-18 i dag. I går og i dag fikk jeg forresten pakker i posten, så det skal jeg få vist dere i morgen. Ble fornøyd med alt. Jippi! Synes alltid det er litt skummelt å bestille klær, i tilfelle det ikke passer. Heldigvis passet alt. Fikk endelig slippersene mine i dag også, har ventet en evighet på dem. Er helt avhengig av å gå med slippers inne, så til nå har jeg stjålet Anders sine. Hehe! De er så fine! Skal vise de også i morgen. Nå skal jeg spise en yoghurt til kvelds. Dere får ha god natt når den tid kommer. :-)

01.03.2017 1 KOMMENTARER


hits