FB
INSTA
malinva - Mjau

plantet i sofaen

30.04.2016 / 20:27

Hei! Jeg og Anders kom hjem nettopp etter en hel dag i konfirmasjon. Nå var det noooe godt å legge seg i sofaen! Har knipset noen bilder fra dagen, men de kommer heller i morgen. Har ikke ork til å dra frem pc'en nå, så nå blogger jeg bare fra mobilen. Er så sliten og trøtt!

Nå blir det bare en rolig kveld her, skal vel se serie eller en film etterpå tenker jeg. Resten av landet skal vel sikkert feste seg inn i mai i kveld, frister bittelitt selv men det blir NEI. Nå skal det slappes av. Ha en fin kveld!

30.04.2016 0 KOMMENTARER


vasking

28.04.2016 / 13:06

Hallo! Nå er jeg i Verdal hos mamma. Kom hit rundt 10 i morges, jeg og mormor har vasket litt her. Nå er vi snart ferdige, pjuh! Vasking er ikke det artigste jeg gjør, kunne ALDRI ha jobbet som vaskedame. Hell no.

Nå slapper jeg bare av i sofaen. Drar hjem til Levanger i kveld igjen, men kommer tilbake imorgen igjen etter at jeg og Anders er ferdig på jobb. Vi skal jo i konfirmasjon til broren min på lørdag, derfor så natter vi over hos mamma.

Nå skal jeg gjøre ferdig det siste her. Vi sneikzz

28.04.2016 0 KOMMENTARER


slik kan du få flere følgere på instagram

27.04.2016 / 11:00

Nå har jeg selv hatt instagram i 5 år faktisk! Jeg sletta den gamle istagrammen min i fjor, og jeg skjønner ikke hvorfor fordi på den hadde jeg over 400 følgere. Nå har jeg 240 ca, og det er jo ikke all verden i forhold til dem som har flere tusen. Men det er jo noen! Jeg synes det er gøy med nye følgere, og nå tenkte jeg å dele noen tips med dere som vil ha fler. Flere av tipsene under har ihvertfall funket for min del!

1. Lys, vinkel og bakgrunn
 Når du skal ta bilde av en ting, som f.eks av et par sko eller en veske, ta bildet i dagslys. Finn en ryddig plass i huset (eller ute for den del) med en fin og uforstyrrende bakgrunn. Et bilde av et par sko på middagsbordet med masse søl og rot i bakgrunnen er ikke særlig pent, og vil ikke se bra ut på bilder. Finn en plass med masse lys, fin bakgrunn og prøv deg litt frem så du finner en fin vinkel. 

2. Redigering
Rediger lys og eventuelt filter på bildene du legger ut. Et blast og kjedelig bilde kan fort se kjempefint ut med litt redigering! Instagram har masse fine filter og verktøy til redigering. Hvis ikke kan du jo også laste ned redigerings-apper, og prøve deg litt frem der. 3. Vær aktiv
Legg ut ihvertfall 3 bilder i uka, minst. Og lik andre sine bilder! Det jeg bruker å gjøre om jeg kjeder meg, er å gå på hashtags og søke etter forskjellige tags der. For eksempel #fashion, så kommer det opp masse bilder under den kategorien. Så scroller jeg meg nedover og liker alle bildene jeg synes er fine. Om jeg orker så kan jeg like over hundre bilder til sammen, og da er det alltid noen som følger meg. I går for eksempel, da tok jeg meg en liten likerunde og fikk 8 nye følgere + mange som likte bildene mine.

4. Ha en oversiktlig bio
Skriv navnet ditt, hvor du er fra og hvor gammel du er. Prøv å ikke ha en rotete og uoversiktlig bio. Skriv gjerne litt mer også, hva du jobber med og så videre. Jeg liker ihvertfall å vite litt om personen jeg velger å følge.5. Ikke legg ut for mye av det samme på rad
Ikke legg ut samme bilde flere ganger. For eksempel, du trenger ikke legge ut 5 bilder av maten din i 5 forskjellige vinkler. Det vil bare se rart ut i feeden din. Eller om du har tatt nye bilder av deg selv, så du trenger ikke legge ut alle 6 bildene som nesten ser helt like ut. Om dere skjønner hva jeg mener.

6. Bruk hashtags
Bruk hashtags som passer til bildet du legger ut. Legger du ut et bilde av natur, så bruker du hashtags som passer til det bildet. For eksempel #nature #forest osv. Da vil folk se bildene dine enklere, og du vil få flere likes!
7. Er det noe spesielt du er god til, del!
Er du interessert i mote og liker å mikse med klær, del gjerne outfit bilder! Jeg følger mange bare på grunn av stilen deres, da får jeg masse inspirasjon. Eller hvis du er flink med sminke, del tips og hvilken sminke du anbefaler. Eller om det er noe helt annet du er god til, enten det er baking eller foto, del bilder og tips. Da vil folk med samme interesse følge deg.

8. Ta selfies
Hehe, ja, ta selfies! Den som følger deg vil vite hvordan du ser ut. Slik er det ihvertfall for meg, jeg vil ikke følge noen jeg ikke vet hvordan ser ut. Man vil jo vite hvem man følger! Du trenger ikke dele femti selfies hver dag av deg selv, altså. Haha.. MÅ ikke være selfiequeen aka Kim Kardashian.9. Ikke spam
2-3 bilder om dagen er mer enn nok. Egentlig er 1 bilde nok. MÅ ikke legge ut bilder hver dag heller, det gjør ihvertfall ikke jeg. Legger du ut 10++ bilder om dagen, vil dette bli sett på som spamming. Med mindre det er Kylie Jenner som spammer, det tror jeg ingen har i mot, hehe. Men ja, alt for mange bilder av samme person i loggen kan fort bli litt irriterende. Ihvertfall om det er kjedelige bilder.

10. Velg riktige bilder
Snap bilder typ passer ikke inn på instagram. På snapchat kan man fint dele det meste på mystoryen, det er ikke så nøye at det ser fint ut. Men på instagram er det litt viktigere med fine bilder om du vil få flere følgere. Ikke legg ut et kjedelig bilde av at du sitter å ser på hellstrøm rydder opp. Slikt kan du heller dele på snapchat. 

11. Sist men ikke minst, prøv så godt du kan på å ta fine bilder. Mørke, uklare og skurrete bilder ser ikke noe bra ut i feeden din, og virker ikke spesielt inspirerende. Lyse, klare bilder er det fineste! Du må ikke nødvendigvis ha et svindyrt speilreflekskamera for å ta fine bilder. Man kan fint ta brae bilder med mobilen. Men da er det viktig at det er bra lys, slik at bildene blir bra!


27.04.2016 1 KOMMENTARER


typisk meg

26.04.2016 / 19:23

Jeg har skrevet ned noen punkter som er typisk meg. Tenkte det kunne være litt artig, så her er noen ting som er typisk meg! 

- Jeg kan klage over ting andre (mest bare til kjæresten) gjør feil eller som irriterer meg, men så kan jeg gjøre akkurat den samme feilen selv. Haha... Jeg er som regel ikke noe bedre selv!

- Jeg sier alltid at jeg ikke skal drikke meg så alt for full når jeg drikker alkohol, men ender alltid opp med å bli veldig i form. Hehehe. Men det er jo bare morsomt. Er jo ikke slik at jeg ligger på gulvet å spyr og ruller heller.

- Når jeg er på butikken sier jeg til meg selv at jeg ikke skal handle noe mer enn det jeg skal ha. Men ender ofte med å handle både det ene og det andre i tillegg. Det kan bli dyrt i lengden, ikke bra!

- Når jeg og kjæresten skal lete film, klager jeg alltid på filmtipsene han kommer med. Enten er det for mye action, eller så synes jeg filmene ser kjedelige ut. Så sutrer jeg meg til å få velge istedet. Så er filmene jeg velger aaalltid drit dårlig, haha! Og filmene Anders velger viser seg å være ganske bra. Det har skjedd så mange ganger.

- Når jeg skal legge meg kvelden før jeg skal på jobb, setter jeg på alarmen ca. en time før jeg må begynne å gå ut døren, slik at jeg rekker å spise og ordne meg osv. Jeg begynner klokken 10, og det tar ca. 25 minutter å gå dit jeg skal. Så da setter jeg alarmen til klokka halv 9. Når alarmen ringer er jeg så trøtt og setter på alarmen til klokka 09.40, og så 09.45 og så videre. Til slutt er klokka blitt 09, og jeg har bare en halvtime på å ordne meg før jeg må gå. Da rekker jeg ikke å spise, og må forte meg innom kiwi for å kjøpe meg en banan og noe lunsjmat. Rekker aldri å spise frokost og lage lunsj hjemme fordi jeg prioriterer søvn istedet. Haha! Kommer alltid tidsnok til jobb da, heldigvis. 

Det var noe! Noe du kjenner deg igjen i?

~~~

Nå har jeg nettopp spist middag, ble biff i dag. Jeg og kjæresten tenkte egentlig å spise laks i dag, men var utsolgt. Så da ble det biff, noe av det beste jeg kan få faktisk. Uansett.. Har nesten ikke fått slappet av noe i dag, så nå skal jeg gjøre det! Har vært på jobb til tre, kom hjem og vasket og ryddet litt, dro å møtte Anders på jobb klokka fem, så hjem å lage middag osv og NÅ kan jeg endelig sette meg ned for å se litt serier. Digg! Må si at det er godt å ha noe å gjøre om dagene igjen, selv om det bare er praksis og kun tre dager i uka. Trives godt på kid! Nå blir det serietitting, ha en fin kveld. :-)
26.04.2016 0 KOMMENTARER


50 kg

25.04.2016 / 21:32

Hallo! Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra bursdagen til morfar, og nå ligger jeg i senga med Anders. Vi tok med senga på stua på lørdagen, og har enda ikke flyttet den tilbake, haha. Vi skal straks se paradise. Ble såå glad da Sandra gikk ut på torsdag, hipphurra haha.

Til overskriften! Jeg veide meg i dag, og for første gang veier jeg 50kg!! Håper det holder seg sånn. Vil enda opp minst 5 kilo til, men det vil nok ta litt tid. Litt av et luksusproblem jeg har egentlig, ofte er det jo sånn at folk vil ned i vekt. Vel, ikke for meg! Enn å at det skulle være så vanskelig å gå opp i vekt, da. Men sånn sett så er jeg jo faktisk ganske heldig.

Men nå maser Anders om å se paradise her, så får nesten legge vekk mobilen (blogger fra den nå) før han kommer å tar den, hehehe! Han kalte meg nettopp telefonnerd :-(

25.04.2016 0 KOMMENTARER


filmanbefaling

24.04.2016 / 17:49

Hei! Det føles ikke som det er søndag i dag, føles bare som en helt vanlig dag. Har vel noe med at jeg ikke var ute i går. Deilig å ikke være fyllesyk i dag da, hehe! Her skjer det ikke så mye ihvertfall, Anders spiller og jeg ser serier, og blogger. Har nettopp spist verdens kjedeligste middag, nemlig tomatsuppe. Tomatsuppe med kjøttboller i rettere sagt. Jeg likte det sist vi spiste det, men nå liker jeg plutselig ikke kjøttboller lenger. Haha! Synes det smaker litt rart. Mista matlysten helt av de bollene, lol. 

Jeg tenkte å tipse om en bra film jeg og Anders så i går. Southpaw heter den, og den finnes på blandt annet tv2 sumo. Den anbefales!~~~

Jeg har fri i morgen, det er så godt å tenke på. Jeg liker ikke å jobbe på mandager, av en eller annen grunn. Skal på bursdag til morfaren min på kvelden, så da drar jeg en tur til Verdal. 
Anywaysss, prøvde litt sommerklær i dag, og klipset noen bilder med det samme. 

Kjolen er fra bikbok og jakken fra cubus. Gleder meg til å kunne gå i sommerklær igjen! Akkurat nå ser det ikke så veldig lyst ut på den biten enda, det snør faktisk ute. Ja, SNØR! Og hagler. Plutselig blir det litt sol igjen, og etter ti minutter snør det igjen. Ustabilt vær kan man si. Jaja, det blir vel sommer snart og.

Haha dere skulle sett Luffy tidligere i dag. ↓

Han mjauet som en gal fordi han ville ut, så jeg slapp han ut. Rundt er kvarter etterpå står han utenfor soveroms vinduet og mjauer igjen, og ville inn. Åpna vinduet og skulle knipse noen bilder før jeg slapp han inn, men han var så desperat etter å få inn at han hoppa fra trappa og inn viduet. Vinduet var jo bare bittelitt åpent, men han pressa seg inn. Hahah, rare dyret. Han er ikke så glad i å være ute, spesielt ikke på dagen. Når det blir mørkt er han ute mye lenger. Han går aldri noe langt, og sitter for det meste bare på trappa. Trodde katter elsket å være ute jeg?! Nemi elsket det ihvertfall, og var masse ute. Luffy er en rar pusekatt, haha..


24.04.2016 0 KOMMENTARER


verdens største silliser

24.04.2016 / 03:24

Hahaha, fyfaen! Er det her seriøst? Kan noen synes det her er fint, for real? Omg, haha! Fant bildene på facebook, og måtte bare vise noen av dem. Ser ut som de har stappa to fotballer inni der liksom. Hver sin smak da, lol.

Nå skal jeg legge meg, klokka er jo snart 4! Har bare tatt det rolig i kveld, har sett film. Husker ikke hva den heter, men tipser om den i morgen, den var veldig bra! Nå er det natta her.

24.04.2016 2 KOMMENTARER


plutselig var uka snart over

22.04.2016 / 21:36

Plutselig var det helg igjen! Denne uka har fått så fort synes jeg, synes ikke det er lenge siden det var helg. Denne helga skal jeg være rolig, har ikke råd til å drikke. Litt kjedelig, men sånn er det. Anders sitter å spiller nå, og jeg sitter egentlig bare å ser på, haha. Han har kjøpt seg Ratchet og Clank, noen som husker det spillet? Lillebroren min hadde det spillet en gang i tiden, så husker jeg brukte å spille det litt.

Anywaysss. Vet ikke helt hva jeg skal finne på i helga, blir sikkert bare å kjede seg heheh. Ut å ta litt bilder, kanskje. Jeg og Anders skal ihvertfall se en film eller serie nå. Dere får ha en fin helg! Slenger med noen bilder som ble tatt for akkurat et år siden, da jeg ikke har noen andre å dele. Her hadde jeg mye kortere hår! På en måte savner jeg det litt, er så behagelig med kort hår. Men langt er uansett finere, så da blir det å spare til langt.


22.04.2016 0 KOMMENTARER


falske rykter

22.04.2016 / 16:35

Jeg fikk inspirasjon fra en annen blogger om å lage et innlegg om falske rykter som har gått om meg. Det er jo ikke så veldig mange, men ingen kan man ikke komme unna med, ihvertfall ikke når man bor i en så liten by (eller bodde, bor ikke i Verdal nå lenger) som meg. På den tiden jeg gikk på skole i Verdal, gikk det sykt mange rare rykter om veldig mange. Litt artig er det jo hva folk kan finne på å lage rykter om, så her en noen om meg! ↓

1. Jeg fikk høre av noen at de hadde hørt jeg kledde meg kliss naken på en fest. Dette var 1 året på videregående, så da var jeg 16 år. Jeg var på en hjemmefest, og på denne festen var det en jente som var så full at hun kledde av seg midt i stua. Det var sikkert tjue andre folk på denne festen. Herregud, haha! Stakkars jente. Uansett, vil tro det er her noen folk muligens misforsto, og trodde denne jenta var meg...? Vi ligna jo ikke, så ikke vet jeg! Jeg har ihvertfall aldri kledd meg kliss naken på fest! Lol..

2. Ei jente hadde fått hørt at jeg solgte meg(!!!) til eksen hennes. Han hadde altså betalt meg for å ha sex med han, og denne jenta sa ifra til min daværende kjæreste. Ikke visste jeg hvem denne fyren og jenta var, men solgte meg til han, ja det gjorde jeg! Altså, er det mulig. Hvorfor finne på noe sånt? Dette var også når jeg gikk på videregående. 

3. Jeg hadde visst meldt meg inn i en datingside eller hva det var, og skrevet til folk på skolen(?). Det hadde jeg altså ikke, har heller aldri vært med i noen datingside. Dette var også da jeg gikk på videregående.

Ja, det var det. Ihvertfall de jeg vet om, hehe. Så om du har hørt noen av de over om meg, så vet dere ihvertfall at det ikke er sant! Haha, synes sånne innlegg er litt morsom jeg. Har noen spredt falske rykter om deg før?


3 år gammelt bilde, omg hva feilet det bryna mine?<,3


22.04.2016 0 KOMMENTARER


shoes

21.04.2016 / 19:51

Tenkte å vise dere ordentlige bilder av skoene jeg bestilte fra asos, så her er de! 
Fine, eller hva? Helt greie fin sko, som jeg kaller det. Det kom toll på 230kr på de, så til sammen ble det vel ca 600kr. Blir det alltid toll når man bestiller fra utenlanske nettsider, eller er det bare tilfeldig? Uansett, viser dere like gjerne to andre innkjøp fra den siste tiden i mens jeg holder på her, så her er dem og.

Veske fra kappahl (eller så var det lindex, husker ikke helt) og kosta ikke mye. Husker ikke prisen, men var ganske billig. Veldig fin, da! Greit å ha en liten veske som rommer mobiltelefonen og slike småting, om jeg ikke orker å ha med en større veske. Kjøpte denne for en stund siden, men har ikke vist bilder av den enda. Tror jeg ikke..?Kjole fra bikbok.  Denne kjøpte jeg for noen dager siden, og denne skal jeg bruke i konfirmasjonen til broren min. Hadde egentlig lyst på den i grå farge, men den hadde de ikke i størrelsen min. Jeg orka ikke å prøve denne ettersom jeg regna med den passa, så når jeg prøvde den hjemme var den liiiitt for stor rundt midja. Bahh! Får bruke et tynt belte rundt midja eller noe. Livet som skjelett, haha huff. 

Yes, det var noen av mine innkjøp fra den siste tiden. Nå er jeg nesten blakk, etter å ha ført over min del av husleia til Anders. Kan ikke jeg bare plutselig bli toppblogger og tjene tusenvis i uka?<333 Haha! Tror ikke dem fatter i huet sitt hvor heldig dem er som tjener fete summer på en forbaska blogg. 
Jaja. Kom nesten nettopp hjem, jeg og Anders. Vi har vært hos faren hans på besøk, og spist taco. :-) Nå sitter Anders og spiller, og jeg skal finne meg en serie å se på tror jeg. Serien The 100 har nettopp kommet ut med sesong 2, yeyy! Vi har sett sesong 1, og jeg trodde ikke sesong 2 kom ut på leeenge. Plutselig sa Anders at sesong 2 hadde kommet på netflix, så da ble jeg glad! Den serien anbefales for de som liker at det skjer mye. Jeg og Anders hadde egentlig lyst til å dra på kino i kveld og se Jungenboken (jungelbukken som jeg HELE LIVET har trodd at den het???!!) men har egentlig ikke råd, så da får vi se når han får lønn heller. 
♥♥♥ tror aldri jeg har lagt ut bilde av kjæresten før? Hehe


21.04.2016 3 KOMMENTARER


skriv et <3 hvis du løws me

17.04.2016 / 20:01

I natt drømte jeg noe sykt lol. Jeg drømte at kjæresten hadde skrevet en sånn ''skriv et <3 hvis du er glad i meg, sett denne på din status for å se hvor mange som tør å vise at de er glad i deg'' status på facebook. Hahaha! Ble sur på han i drømmen, og helt ærlig litt skuffet og flau. Jeg blir skikkelig avtent når gutter legger ut slike statuser, og folk generelt. Synes egentlig det bare er barnslig og flaut, ihvertfall om det er folk på min egen alder. Alle jeg kjenner synes sånne type statuser er superteit, haha. Nei huff, er glad jeg har en kjæreste som ikke skriver masse på statusen sin! 
 ~~~
Nå har jeg nettopp vært å sett på sånn korpsgreier, og sett på Linnea drille. Korpset varte i 2 timer, og vi fikk se Linnea drille sånn ca 7 minutter til sammen. Så det var litt kjedelig, korpsmusikk er ikke akkurat det mest interessangte for min del. Men Linnea var flink da!

Jeg er enda i Verdal, men drar hjem i kveld. Når jeg kommer hjem skal jeg kaste med i dusjen asap, har ikke vasket håret på over 4 dager, hehehe. Så skal jeg kure det skikkelig! Forresten, nabohunden her har fått valper, se så søøøt! ↓

Tnaaa!♥ Hunder er så nuskete når de bare er valper, og full av liv. Jeg har alltid hatt litt lyst på hund selv, men tror ikke jeg orker det. Det blir jo som en liten unge som du må oppforstre og passe på hele tiden. Kan liksom ikke bare reise bort, da må jeg stresse med pass, og det orker jeg ikke. I tillegg tror jeg det hadde blitt litt stress med tanke på fremtida, når jeg får barn. Blir litt for mye, tror jeg. Men hvem vet, kanskje jeg skaffer meg en liten bebishund allikevel. Jeg sa til Anders at jeg har lyst på en pomeranian, men det nektet han. Hahaha! Tror ikke han er så glad i småhunder. Jeg synes dem er dødssøte da. Tror ikke jeg ville hatt en stor hund.

Nå skal jeg snart dra hjem. Dere får ha en fin søndag videre!


17.04.2016 0 KOMMENTARER


matmatmat

16.04.2016 / 19:22

over hele linja.. Lol. Neida. Har nettopp spist mat. Jeg foreslo at vi skulle spise maggi juicy kylling, så da ble det det. Ble bare jeg og mamma som spiste det da, haha. Søskene mine er utrolig kresen, de liker seriøst ingenting! Ber til gud om at ungene mine ikke blir like kresne, haha.Var på 3 forskjellige butikker å lette etter denne smaken, og fant den til slutt på den fjerde butikken, på mega. Dårlig altså!
yummi

Jeg holder på å lete etter en kjole jeg kan ha på konfirmasjonen til broren min. Haha, jeg har enda ikke funnet en. Mamma viste meg en kjole nå nettopp fra bikbok, og den likte jeg faktisk. Helt enkel kjole, som allikevel er fin og passer til familieselskap og slike ting. Synes den var fin jeg. Passer til skoene jeg har bestilt også. Det dumme var at xs var utsolgt, og de hadde ikke den i butikken der jeg bor. Bahh, men de hadde den i xs i Trondheim, så lurer på om det går ann å ringe dit, og be dem sende den til meg om jeg betaler frakt..? Noen som vet om det går ann? Håper det! Da slipper jeg å stresse mer med dette kjolehelvetet, haha. Synes det er så vanskelig å finne en passende kjole til en slik anledning. Vil ha en langermet kjole, siden det enda ikke er sommer og det er litt kaldt, så jeg slipper å tenke på hva jeg skal ha over. Nesten alle kjolene jeg finner som jeg synes er fin er kortermet og litt for sommerlig. Og de langermete kjolene jeg har funnet er ikke så fin, og det er alltid noe rart med de. Så denne er vel den eneste ''normale'' og fine kjolen jeg har funnet som har lange armer. Haha.. Jaja, får håpe jeg kan få den tilsendt!
16.04.2016 0 KOMMENTARER


teite bloggere

16.04.2016 / 14:00

Jeg har lest blogger i sikkert snart 7 år nå. Jeg begynte ihvertfall å lese på ungdomskolen. Jeg husker da larstangen og julianyland lå på topplista + mange andre kjente bloggere. Da var i det minste topplista full av ''ekte'' bloggere. Nå er topplista full av... klikkhorer? En del klikkhorer er det ihvertfall. Det verste jeg vet er når bloggere lager teite overskrifter for å få mange klikk på bloggen. Som f.eks Isabel, hun er et godt eksempel. I går la hun ut et bilde av en rumpe på instgram, og skrev under ''rumpeløft, gå inn på bloggen''. Så går mange selvfølgelig inn på bloggen fordi de blir interessert i å lese hva dette er for noe. Og så har hun bare skrevet noen setninger om at hun på internett så at noen hadde contouret rumpa si for å få den til å se større ut. Så det vil si at overskriften og bildet hun la ut på insta, egentlig ikke hadde noe med innlegget å gjøre. Alt bare for klikk klikk klikk.

Så har vi dem som finner på alt mulig rart å lage et innlegg av. Som f.eks innlegg om at en dusjer alene , og legger til et bilde der hun står naken i dusjen. Haha, hvem synes at et helt innlegg om at du dusjer alene er så jævla interessangt? Derfor måtte jo selvsagt denne bloggeren legge til et nakenbilde (ja, hun skjuler sine edre deler) for å få klikk. Dere vet sikkert hvem jeg mener.

Det er så mange bloggere som holder på slik som skrevet over her i dag. Og hvorfor noen toppbloggere gjør det, skjønner jeg ikke. De trenger da ikke lage klikkhore overskrifter eller finne på drøye ting å skrive om, for å få klikk. De har jo godt over 50.000 lesere, de fleste klikker jo seg inn på bloggen deres fordi de er interessert i personen. Det er jo ikke akkurat slik at hvis de ikke skriver et klikk-innlegg i dag, så mister de alle de 50.000 leserne over natten. Når de holder på sånn, så blir ihvertfall jeg lei, og gidder ikke lese bloggen mer. Kanskje en gang i blandt bare, hvis de har skrevet et skikkelig innlegg. Hva med å heller være litt mer ekte? Sånn som Sophie og Caroline. Hadde blitt litt merkelig om de også hadde begynt å skrive klikk-innlegg på bloggen, haha. 

Nei uff, bloggnorge har blitt så merkelig synes jeg. Dummeste jeg ser er når bloggere gjør ALT for klikk, og i tillegg deler bloggen femti forskjellige steder. Og det virker som at de som ikke er toppbloggere, gjør aaalt for å bli det og for å kunne leve av bloggen sin. Det blir for dumt. Du kan ikke leve av bloggen din for alltid heller, kjære deg. Uansett, jeg har kuttet ut en del bloggere for å si det sånn.. Jeg leser egentlig ikke så mange bloggere som kaller bloggen sin for en jobb, for da blir det nettopp det - en jobb. Da må de finne på ting å skrive om hele tiden, og da kan det fort bli litt ''falskt'' og kjedelig. Jeg liker heller bloggere som kanskje blogger 1-2 ganger om dagen, men som skriver skikkelige innlegg. Og ikke innlegg ''bare fordi'' det er jobben deres.

Hva mener du? Er du en fan av såkalte ''klikkhore'' blogger? 


16.04.2016 16 KOMMENTARER


halvveis sunn

15.04.2016 / 21:58

Nå er jeg i Verdal hos mamma, kom hit i kveld. Hun skal jobbe nattvakt i helga, derfor skal jeg passe småsøskene mine. Er snart 2 uker siden sist jeg var her, så litt godt å komme litt bort fra Levanger også. I dag har jeg vært på jobb på Kid, og ellers ikke gjort så mye. Blir nok bare å se på serier i kveld og i morgen tenker jeg. På søndag skal jeg få med meg pappa og øvelseskjøre litt. Nå er det VIRKELIG på tide med kortet snart, jeg er jo snart 23 herregud. Jeg tenker å begynne å ta kjøretimer i sommer. Husker jeg sa for 3 år siden at jeg skulle ta kortet den sommeren, men ser nå hvordan deeet gikk. Lol. Typisk meg. Jeg gruer meg bare sånn til å begynne å kjøre. Vedder en million på at jeg stryker hundre ganger på oppkjøringa og teorien, omg<,3 Neida, går sikkert bra.

Har vært på butikken og kjøpt litt snacks til kvelden. Ble litt sunn snacks, også! Jordbær og melon er jo så godt. Gleder meg til det kommer norsk jordbær i butikkene. Ingenting slår norsk jordbær, det er sååå godt! Synd det er så forbanna dyrt for en eske.. Nå står idol på TV'en her, og som jeg har sagt før, så synes jeg idol er kjedelig. Derfor skal jeg sette på en serie nå. Dere får ha en fin helg!


15.04.2016 0 KOMMENTARER


trøttis

12.04.2016 / 19:08

Hallo! Jeg ligger i sofaen akkurat nå. Er så trøtt, men litt for sent å ta en powernap nå. Har akkurat spist to burgere, og nettopp sett dagens episode av paradise hotel på viaplay. Hva synes dere om paradise i år, da? Jeg håper der blir masse drama! Haha, jeg føler meg litt slem. Håper at folk skal få følelser for hverande og bli sjalu, og at folk dolker hverandre i ryggen. Men det er jo TV!

I dag var min første dag på Kid, og det gikk veldig bra. Skal dit i morgen igjen også, men da begynner jeg ikke før kl. 15-20. Da kan jeg sove litt lenger, yay! Jeg eeelsker å sove. En gang sa jeg til kjæresten at jeg gleder meg til å dø, for da kan jeg sove 4ever. Haha, lol. Iallefall, jeg skal jobbe tirsdager, onsdager og fredager, så veldig mye jobb blir det ikke, ikke enda ihverfall. Greit å starte litt rolig! Jeg er så trøtt at jeg blogger fra mobilen akkurat nå, derfor har jeg ingen nye bilder å dele heller. Så da blir der bare noen bilder fra mobilen. Vi sneiks!

12.04.2016 0 KOMMENTARER


kjolen jeg fikk i posten

11.04.2016 / 18:31Fikk knipset noen bilder av kjolen jeg fikk i dag. Jeg ble som sagt ikke helt fornøyd, stoffet føles billig og den har allerede begynt å revnet litt en plass. Men hva kan man forvente når man betaler 70kr for en kjole? Haha.. I tillegg så er den litt gjennomsiktig. Den kan passe fint som en strandkjole da! Jeg trodde den hadde et kutt på begge sidene, men så var den helt åpen bak. Jaja!

Har du bestilt kjole(r) fra ebay før? Ble du fornøyd?


11.04.2016 3 KOMMENTARER


mandag?!

11.04.2016 / 14:22

Hjelp, er det mandag allerede?! For meg føles det enda som søndag, haha. På fredag var jeg som sagt på kino og så 'the boy', og den var helt grei. Jeg har sett værre skrekkfilmer liksom, men bedre også. Den beste skrekkfilmen jeg har sett i det siste må nok være Annabelle. Den var ikke så værst!

På lørdag drakk jeg, og det var morsomt. Dro faktisk hjem etter byen, orka ikke lete mer etter narch, så da dro jeg rett hjem. Det tror jeg var bra, var i fin form dagen etter. I går lå jeg og Anders og så The walking dead sammen hele dagen. Vi lånte sesong 5 på biblioteket slik at jeg fikk med tekst, jeg suger sånn i engelsk hehehe. Så da så vi ferdig sesong 5 i går, og nå venter vi på sesong 6. The walking dead er sååå bra, alle må se den serien! Kommer ikke til å angre.

Yesyes. Sånn var nå det. Haha.. Nå må jeg støvsuge litt her, vaske kopper og hive meg i dusjen. Fikk forresten en kjole jeg hadde bestilt fra ebay i dag, men ble ikke heeelt fornøyd. Kan uansett vise bilder av den senere i dag!

11.04.2016 0 KOMMENTARER


enten eller

08.04.2016 / 18:00

Rik og stygg, eller pen og fattig? Tror faktisk jeg hadde valgt pen og fattig, man har faktisk en del makt når man er pen. Tro det eller ei. Virker som man får lettere jobb, og man kan jo finne seg en mann med god ønonomi. Haha. Men rik og stygg, kunne jo selvsagt ha operert meg finere.

Være en gutt med vagina, eller en kvinne med penis? Kvinne med penis. Kunne jo bare ha operert den vekk.

Være en slem men smart, eller være en dumming men snill? Dum og snill.

Gifte deg med en rik og kjedelig mann, eller gifte deg med en fattig men moro mann? Hadde valgt å gifte meg med en fattig men moro mann. Humor har mye å si! Økonomi har jo ikke noe å si når du er forelsket og glad i noen.

TV eller PC? PC, kan jo se det meste på den også!

Miste håret eller miste tennene? Å gud, haha. Hadde valgt å miste tennene, siden jeg hater dem. Kunne satt inn nye, finere tenner. 

Skalla eller penis i panna? Hmm.. skalla, haha. Hadde kjøpt meg parykk da, vettu.

Buss eller tog? Tog, mye mer behagelig.

Idol eller x-factor? X-factor, idol er kjedelig.

Døv eller blind? Døv.

Ketchup på iskremen, eller sjokoladesaus på kjøttkakene? Må nok velge sjokoladesaus på kjøttkakene.

Døpe ungen din etter etter en pornostjerne, eller døpe ungen din etter en grønnsak? Døpe ungen min etter en pornostjerne. Hun kan jo ha et fint navn, selv om hun er pornostjerne haha? Hadde blitt litt weird å kalle ungen min for f.eks agurk liksom.

Gå ute naken blandt folk i en time, eller ligge med en 70 år gammel mann? Å, shiiit! Denne var vanskelig. Vil ingen av delene! Men om jeg MÅTTE velge, så hadde det blitt å gå naken ute. 

Grøsserfilmer resten av livet, eller romantiske filmer? Grøsserfilmer resten av livet tror jeg hadde blitt litt dystert, så må nok velge å se romanstiske filmer.

Være kjæreste med en som dusjer 1 gang i uka, eller en som aldri pusser tenner men dusjer hver dag? Hmm, være kjæreste med en som dusjer 1 gang i uka.

Rock eller pop? Pop.

Sure godteri eller lakris? Lakris.

Bo på landet, eller i byen? Bo i byen.

Røyk eller snus? Ingen! Men om jeg måtte velge, så røyk. Røyker jo en sjelden gang på fest.

Leve uten internett i to uker, eller sjampo i to uker? Leve uten sjampo. Den var faktisk litt vanskelig, håret kommer jo til å bli litt rart. Men det hadde nok klart seg.

Spise bæsj eller drikke piss? Drikke piss. Æsj!

Spise rå fisk, eller rått kjøtt? Spise rått kjøtt. Æsjæsjæsj!

Være kjæreste med en som alltid er utro, eller en som er sjalu og voldelig? Ingen, lol. En som alltid er utro da, kanskje? Vold gidder jeg ikke. Kunne ha vært utro tilbake da isåfall.

Koppvask eller klessvask? Klessvask, tar jo bare 5 min å hive inni klær.
08.04.2016 0 KOMMENTARER


skrikende unger

08.04.2016 / 14:23

Var ute å gikk tidligere i dag, og foran meg gikk en liten familie. Den minste ungen var vel 1-2 år eller noe sånt. Og HERREGUD som ungen hylte, jeg hørte på musikk meg måtte ta ut ørepluggene for å høre hvilken lyd det var. Hørtes ut som en liten gris som ble stukket med kniv. Noe sånt. Unger er søte, men virkelig irriterende. Haha.. Ser det blir fler og fler på min alder (og under min alder) som får barn. Ikke et barn, men 2-3 barn. Jeg skjønner ikke at noen gidder å få barn i så ung alder. Nei, det forstår jeg faktisk ikke. Virker som alle jenter synes barn er såå søte og aww. Der er jeg heeelt motsatt, jeg eier ikke morsinnstinkt, haha. Kanskje om 10 år.

Anywaysss. Jeg har vært på et møte angående praksisplass på Kid, og jeg fikk praksisplassen! Det er jo bra, så skal være der 3 ganger i uka aller først. Nå har Anders dratt på jobb, så jeg er hjemme alene. Med Luffy, da. Han sover hehe. I kveld skal jeg på kino og se skrekkfilmen The boy, yey! Skal dit med en kompis, vi begge er veldig glade i skrekkfilmer. Så håper den skremmer oss skikkelig, haha! Måtte nesten tvinge meg foran kameraet og ta noen nye bilder av meg selv til bloggen. Håret mitt spiller ikke på lag med meg for tiden, og når håret føles fælt, føler jeg meg fæl. Hår har så mye å si! Det føles skikkelig slitt og tørt. I tillegg har jeg sikkert 3cm ettervekst, og hårfargen har begynt å gå ut. Håret er sånn rødbrun-ish, åh. Kan ikke farge det enda heller, vil ikke slite det enda mer liksom. Skal kure det skikkelig i dag, så får jeg håpe det blir bedre. Må nok klippe tuppene litt snart også. Gleder meg til jeg har laaangt hår, jeg! Skal ALDRI klippe meg kort igjen.

Nå skal jeg se litt serier. Har begynt å sett på The affair, og serien er helt OK. Litt kjedelig, egentlig. Handler om to ektepar som er utro, så da blir det jo litt drama da. Og drama liker vi, haha!


08.04.2016 0 KOMMENTARER


in love

06.04.2016 / 13:13

Dere husker at jeg i går skrev at jeg lette etter et par høyhælte sko, fordi jeg skal i konfirmasjon snart og ikke har noen som passer? Rett etter jeg skrev det innlegget, søkte jeg litt rundt etter sko da, og ti minutter etterpå finner jeg de perfekte skoa. Altså, er dem ikke sykt fine? Jeg elsker dem! Akkurat slike sko jeg lette etter. Jeg fant de på asos.com, HER. Dyre var de heller ikke, betalte 384,- for dem, og det ble gratis frakt. Yay! Gleder meg til de kommer i posten. Skal vise bedre bilder da.
~~~

Akkurat nå sitter jeg på biblioteket av alle steder. Har nettopp vært på et møte angående utplasseringplass, og skal på Kid å snakke med de der på fredag. Håper jeg kan utplasseres der! Uansett, jeg sitter på biblioteket fordi jeg skal møte Anders på kiwi klokken to, og da gidder jeg ikke å gå helt hjem igjen. Så da satt man her da. Er så syyykt trøtt! Var så tungt å stå opp i dag, herregud. Jaja, jeg får bare vente da. Ha en fin dag!
06.04.2016 0 KOMMENTARER


news

05.04.2016 / 19:12

Hei! Nå kom jeg nettopp hjem fra kjøpesenteret. Var og så etter noen høyhælte sko, skal jo som sagt i konfirmasjon i år, så trenger noen nye. Men som jeg regna med, så fant jeg selvfølgelig ingen jeg likte. BAH! Så typisk, er bare stygge sko her i Levanger <,3. Så da får jeg lete på nettet da. Fant noen fine på ebay, men er redd at de ikke kommer fram i tide om jeg bestiller de nå. Troor de skal komme før konfirmasjonen, men det er nå litt risky da. Slik ser dem ut ihvertfall. ↓


Synes de er skikkelig fin! Skal lete litt på Nelly først, kanskje de har noen lignende. Noen som vet hvor jeg kan finne lignende kanskje? Helst på en norsk side.

Anyway.. Tenkte å vise hva jeg kjøpte på magneten, og noe jeg fikk fra ebay i forrige uke. Så her er det!


Denne kjøpte jeg nå i dag, den er fra BikBok. Vet ikke hva greia er, men på bildet ser kjolen mer grønnbrun-ish. I virkeligheten er den militærgrønn, eller hva nå fargen egentlig heter. Veldig fin kjole ihvertfall! Skal brukes mye i sommer. Denne finnes på Nelly også, btw.


Skjørt fra Only, dette kjøpte jeg også i dag. Det er sånn kutt på siden, om dere skjønner. Veldig kult.


Det her er hva jeg fikk fra ebay. En helt vanlig shorts, som jeg viste dere før på bloggen. Og knesokker. Kult å bruke når det blir sommer! Betalte kanskje 30 kroner eller noe slikt til sammen for dette. Btw, se alle katthårene, da<3<3 Åh. Svarte klær + katt = ikke bra. 

Hva synes du om innkjøpene? Nå skal jeg se gårsdagens episode av bloggerne, vi sneiks.


05.04.2016 2 KOMMENTARER


meg som blondine

04.04.2016 / 08:30 DIGITAL CAMERAPå mamma sin PC er det masse gamle bilder av meg, og de over måtte jeg bare dele her. Gøy (og litt flaut) å se gamle bilder av meg selv, spesielt der jeg hadde blondt hår. Jeg fikk for meg at jeg skulle ihjelbleke håret da jeg var 15, og tok jobben i egne hender. Kjøpte meg bleking på butikken, og farget det sikkert over 6 ganger. STAKKARS hår! Det ble helt ekstremt slitt. Håret var jo helt tyggis, bokstavelig talt. Jeg har jo en tante som er frisør, så hvorfor jeg ikke ba henne om hjelp, aner jeg ikke. Dum som jeg var. Blondt hår passet ikke meg heller, men jeg hadde det en stund om jeg ikke husker helt feil. 1 år eller noe sånt tror jeg. Etterhvert farget jeg det brunt/svart-ish. Etter det har jeg hatt mørkt hår, heldigvis. Det passer meg best, ettersom jeg er mørk til vanlig. Synes du jeg passet blondt hår?

Nå skal jeg stikke på et kurs som begynner klokken 09. Aner ikke heelt hvilket kurs det er, haha. Heldigvis varer det i bare to timer, synes kurs er så kjeedelig. Senere i dag skal jeg ut å spise pizza med pappa, så skal jeg på kjøpesenteret med en kompis etter det. Må finne et par finsko, ettersom jeg ikke har noen. Skal jo i konfirmasjon til broren min om en måned, så må nesten finne noen sko før det! Men nå må jeg løpe ut døren. Ha en fin dag! :-)
 

04.04.2016 0 KOMMENTARER


hei

02.04.2016 / 20:27

Haha! Meg og de oppfinnsomme overskriftene mine. Vanskelig å finne på gode overskrifter altså! Ihvertfall, jeg er i Verdal hos mamma nå, og blir her til i morgen. Har spist vårruller som hun laget selv, nam! Nå ser jeg bare på TV og gjør ingenting spesielt. Tenkte bare å stikke innom for å ønske dere god helg!
02.04.2016 0 KOMMENTARER


happyface

01.04.2016 / 16:43

Nå har husmor'a nettopp vasket hundre kopper og fat. Pjuh. Når vi flytter SKAL vi ha vaskemaskin. Amen. Har shinet litt her hjemme, og nå slapper jeg av litt i sofaen, før jeg skal hive meg i dusjen. Drar på besøk i 6-tiden.

MEN til overskriften! I går fikk man jo vite om man fikk tilbake på skatten eller ikke, og gjett hva?! Jeg fikk tilbake nesten 18.000!!! Happyface! Jeg trodde det var noe feil først. Vet jo at jeg betalte litt for mye skatt en periode, men hadde aldri trodd det var så mye! Viste det til mamma, og hun sa det stemte. Åååh, ble så glad, haha. Anders fikk også igjen en god del på skatten, så da gikk vi på butikken og feiret med pavlovakake. En til hver og, hahaha! 
yummi!

Regna sammen skattepengene og pengene jeg har på sparekontoen + at jeg har bursdag i juni og da bruker jeg å få litt penger. Og til sammen blir det ca 34.000kr. Jeg begynte å lufte litt med tanken på at da har jeg faktisk råd til silikon, om jeg tar av sparepengene jeg egentlig skulle bruke på sofa. Silikon er noe jeg har ønsket meg siden jeg var 16 år, og en ny sofa kan jeg jo alltids spare til på nytt og kjøpe senere i år. Det fristet veldig å ta silikon i sommer, og nå har jeg faktisk bestemt meg. Jeg gjør det, jeg skal ta silikon! Jeg klarer ikke å la muligheten gå fra meg, så da har jeg bestemt meg. Kommer til å dra på en konsultasjonstime etter jeg har fått inn pengene, for regner med man betaler med en gang man har bestemt seg og satt en dato til operasjon? Ihvertfall, jeg gleder meg som faen. Nå VET jeg at det endelig skjer, så gruer meg litt allerede også, haha. Men mer om det kan jeg fortelle om senere, når jeg vet mer osv.

Nå skal jeg hive meg i dusjen. Ha en fin helg!
3-4 år gamle bilder av meg, siden jeg ikke har noen nye bilder å dele. Her hadde jeg piercing i leppa enda!


01.04.2016 0 KOMMENTARER


hits