FB
INSTA
malinva - Mjau

uken som gikk

30.04.2017 / 16:16

Uken som gikk -


AKKURAT NÅ
Har nettopp gitt dyrene mat, lest litt og nå sitter jeg her å skriver dette innlegget.


UKENS OPPTUR
At jeg fikk fri fredagen, og starter ikke på jobb igjen før på tirdag. Laaang helg på meg, og det liker vi! Hehe.


UKENS NEDTUR
Hmm. At Anders spilte så høy musikk sist helg at den fine Kahler vasen min falt ned fra hylla. NEEEI! Jeg elsket den, og jeg fikk jo matchende lysestaker til jul. Så jeg måtte bare kjøpe en ny, haha. Anders spiller så sinnsykt høy musikk, veggene rister jo.


UKENS CRAVING
Ingenting denne uka faktisk.


UKENS IRRITASJONSMOMENT
I går våkna jeg klokka 07 på morgenen og måtte på do. I gangen møtte jeg et ikke så spesielt trivelig syn, en av kattene hadde sjuttu-bæsjet utenfor kattedoet. Triveliiig å begynne å vaske drit tidlig på morgenen!


UKENS LÅT

DZMYW-csV40

Har blitt helt hektet på denne, selv om den er litt gammel. Digger den! Hører på den hver eneste dag når jeg går til jobb.

 

UKENS TANKE 
Ingenting spesielt som jeg kommer på. Haha, jeg svarer kjedelig i dag, I know.


UKENS INNKJØPSkjørt fra cubus, belte fra ebay og øyenskyggepalett fra coverbrands. Eller var det blivakker? Husker ikke helt.


UKENS MEST LESTE INNLEGG

Anime nerd er det mest leste innlegget denne uka.30.04.2017 1 KOMMENTARER


ingen forventninger

29.04.2017 / 11:33

''Jeg gleder meg til sommer!'' tenkte jeg å skrive her. Sannheten er at jeg innerst inne egentlig ikke gleder meg så veldig til sommeren. Jeg har alltid så store forventninger til den, og siden sommeren er så kort, blir jeg alltid skuffet. Tenker at jeg burde ha gjort mye mer, badet, grillet, festet og funnet på masse gøy. Jeg tror at livet mitt skal bli så fantastisk når det blir sommer, men livet forandrer seg ikke selv om det er fint og varmt ute. Plutselig er sommeren over igjen, og jeg sitter igjen med tanken om at ''faen, så fikk jeg ikke gjort så mye ut av denne sommeren heller''. Derfor har jeg null forventninger denne sommeren. Kanskje er det det som er nøkkelen, å nemlig ikke forvente så mye. Jeg kjenner litt på en bitteliten vårdepresjon i år, og det har jeg faktisk gjort flere ganger før også. Alle er så glade, og blir helt overlykkelige når det er fint vær og drar på turer hit og dit. Så sitter jeg her og tar meg selv i å bli lei når det er fint vær ute, og vil mye heller at det skal være stygt vær. (av og til riktig nok, ikke hele tiden) Merkelig, det der. For jeg elsker egentlig sommeren, jeg gjør virkelig det. Men allikevel kan jeg mislike den. Jeg tror det kan ha noe med at alle blir så sosiale og skal finne på ting, og jeg som er usosial føler meg da litt alene.

Ja ja. Nå har jeg nettopp stått opp, og Anders har vært på bakeriet og kjøpte med en svær kanelsnurr til meg. NAM, så snill da!♥ Etterpå skal jeg kaste meg i dusjen, så skal jeg lese litt. Senere i dag drar vi til Verdal for å besøke mamma. :-) Ha en fin dag!29.04.2017 1 KOMMENTARER


koffeinsjokk

29.04.2017 / 00:23

Hoi. Jeg har nettopp sett den første episoden av Prison Break. Synes det var helt rart når jeg fikk høre at det skulle komme enda en sesong, hadde liksom instilt meg på at den serien var over. Så kommer det plutselig en ny etter 7 år, synes det var litt teit først. Men samtidig ikke, jeg digget den serien, så en ny sesong skader jo ikke! Elsker serier der det skjer masse, og i denne serien skjer det jo noe konstant. Haha. 

I dag har jeg og Anders vært å besøkt svigermor, og ellers har jeg ikke gjort så mye. Har bare lest litt. Haha, må bare fortelle noe. I dag drakk jeg en battery, og etter jeg hadde drukket den opp ble jeg helt rar. Jeg begynte å skjelve og det prikket i kroppen min, jeg fikk plutselig angst og ble skikkelig rastløs på en ubehagelig måte. Kan det være koffeinsjokk? Jeg drikker jo aldri koffein til vanlig, så jeg aner ikke hvordan det føles. Det varte en god stund, før det dabbet av. Jeg satt å leste akkurat da, men måtte legge fra meg boka fordi det ble så ubehagelig. Hjertet dunket ''hardt'' og jeg følte meg helt rar. Skikkelig ekkelt! Har opplevd det en gang før også da jeg drakk battery, så jeg må nok bare slutte med det. Jeg drikker aldri battery uansett, men denne med blåbærsmak var jo så gooood! Buhu... Nå skal jeg spise litt og så skal jeg gå og legge meg etterhvert. I morgen skal vi på besøk hos mamma, så det blir koselig! Hun har pusset opp stua litt, så blir spennende å se. God natt!
29.04.2017 2 KOMMENTARER


just do it today og new in

27.04.2017 / 22:48

Hey! Kom akkurat ut av dusjen, etter å ha vært på en liten joggetur. Var mye om og men om jeg skulle gidde å jogge, siden Anders ikke skulle være med. Det ble neeesten "just do it... tomorrow". Men jeg tvang på meg joggeskoa og jogga meg en tur allikevel. Og godt var det! Jeg klarte å jogge nesten hele veien (ca 15 minutter) uten å ta en gåpause. Klarer å jogge raskere og lengre for hver joggetur, det er gøy! Jeg må definitivt begynne å trene/jogge igjen. Det gir meg mestringsfølelse å bare ta på joggeskoa og faktisk komme meg ut, og mestringsfølelse gjør meg glad. Tenker å kjøpe meg en treningsmatte, slik at jeg kan trene litt hjemme i stua også. Kroppen har virkelig godt av litt trening, så det er bare å komme igang. Om det så er bare 2 ganger i uka, bedre enn ingenting!

Nok om trening, haha! Jeg sitter her og vurderer om jeg skal se paradise uten Anders. Han kommer til å bli sur! Men det hadde jeg også blitt. Skammer meg over å i det heletatt vurdere det. Når vi har begynt å sett på noe sammen, så er det strengt forbudt å se en episode alene. Hah! Så jeg får vel bare vente til i morgen. Han har lagt seg, siden han begynner på jobb klokka 06 i morge. Fyyy, glad det ikke er meg! Tenk å måtte stå opp 05, HALLO da er det jo natt enda. Jeg hadde virkelig ikke klart det. Isåfall måttet jeg ha knasket sovepiller og lagt meg klokka 20 på kvelden. Uansett. Jeg tenkte å vise dere noen nye innkjøp som jeg fikk i posten for noen dager siden. Den siste tingen har ikke kommet enda, så det viser jeg senere.

Øyenskyggepalettet er fra coverbrands, og kosta bare 150 kroner fordi jeg hadde en rabattkode. Synes det var så duse, fine farger. Slik jeg liker det! Beltet er fra ebay, og skjørtet fra cubus. Skjørtet kjøpte jeg i dag faktisk, likte det sååå godt! Satt perfekt gjorde det også. Det er ikke så lett å finne slike skjørt som passer den smale kroppsbygningen min, men dette satt perfekt som sagt. Nå venter jeg på en kjole fra ebay, håååper der kommer i posten i morgen. *krysser fingrene* Er så spent på om kjolen passer. Om ikke så gjør det egentlig ikke så mye, den kosta bare 70 kroner, og det var inkludert frakt.


Beltet synes jeg ble litt for voldsomt, men kult på bilder da. Skal prøve å finne et lignende som er litt mindre. Slike belter har jo blitt såå populært til oversized t-skjorte kjoler! Det skjønner jeg, for det er jo skikkelig kult. Nå skal jeg avslutte her. Er trøtt kjenner jeg, så blir natta om ikke så alt for lenge. Jeg har fri i morgen da, weee! Har fri helt til tirsdag nå, på mandan er det jo stengt. Yay, så da tar jeg helg!27.04.2017 1 KOMMENTARER


vaskekjerringa

26.04.2017 / 20:17

Nå ligger jeg slengt ut på sofaen med dyna over meg. Har akkurat sett en episode av Kardashians, og nå venter jeg bare på at Anders kommer hjem, så blir det å se paradise etterhvert. Etter jobb i dag har jeg vasket og ryddet leiligheten. Slengte både dyner, pynteputer og pledd for risting og lufting på verandaen, støvsugde og tørket støv. Beste følelsen når alt er rent og pent! Jeg elsker å ha det ryddig og rent rundt med, det gir med en indre ro. Haha!

Nå kom Anders hjem, så jeg skal legge vekk pc'en og lage melon til oss. Nam! Er helt sykt trøtt også, så blir ikke noe senkveld i dag kjenner jeg. Jeg har vært skikkelig trøtt de siste to ukene, og legger meg veldig tidlig. Som regel er det Anders som vil legge seg først, men i det siste har det vært meg. Aner ikke hvorfor jeg blir så trøtt, jeg får jo nok søvn. Kanskje jeg får i meg for lite vitaminer, skal ihvertfall kjøpe det i morgen. Ellers har jeg fått noen ting i posten som jeg vil vise dere senere! Først må jeg bare få fikset lightroom, slik at jeg får redigert bildene litt.26.04.2017 0 KOMMENTARER


anime nerd

25.04.2017 / 12:28

Hallo! Nå har jeg akkurat sett gårdagens episode av skam, og ligger i sofaen og nipper til min battery med blåbærsmak. Den er så god! Jeg liker at det er Sana som har hovedrollen i skam denne sesongen, hun er jo så kul! Haha. Fikk sjokk da jeg fikk høre at dette er siste sesongen, liksom whaaat?! De kan jo ikke gi seg nå, nå som serien har blitt så populær i flere land! Huff. Det kommer til å bli trist, lol.

Jeg begynner ikke på jobb før tre i dag, siden ei var syk. Litt synd, hadde egentlig skulle fått besøk i dag, men jaja. Hadde planlagt en liten joggetur også, men det får bli en annen dag da. Jeg har vært ute å jogget med Anders to ganger denne uka. Jeg har bestemt med for at jeg skal jogge 2-3 ganger i uka, minst! Helst hver dag. Motivasjonen et på topp, spesielt i dette fine været. Enda bedre at Anders vil være med og! Første dagen jeg jogget holdt jeg på å DØ, bokstavelig talt. Vi starta litt for hardt, jogget alt for fort. Ble så sliten at jeg trodde jeg skulle spy, og Anders ble ikke sliten engang. Han har mye bedre kondis enn meg, haha! Synes det er merkelig, for jeg verken røyker eller snuser. Det gjør han! Det sier litt om hvor dårlig kondis jeg har, flaut. Vi var ute i går også, og da jogget vi i litt roligere tempo, og da gikk det kjempebra. Klarte vel å jogge i strekk i 15 minutter eller noe sånt, ble faktisk litt overassket over meg selv. Trodde jeg skulle daue denne gangen også, hehe. Nå skal jeg straks lage middag før jeg må dra på jobb. Vet det blir lite blogging for tiden, men jeg har som sagt ingen pc. Anders bruker alltid sin egen fordi han ser på anime, kan nesten ikke stjele pc'en hans for å blogge. Lille anime nerden min. Anders ligner egentlig litt på en animefigur, lol haha. Så søt.

25.04.2017 1 KOMMENTARER


kos

21.04.2017 / 19:03

Hallois. Nå er jeg på Verdal hos familien til pappa, og skal sove her til i morgen. Jeg har akkurat vært å fikset brynene mine (endelig!!), og nå ligger jeg bare her og slapper av. Skal lese litt, tenker jeg. Blir bare rolig denne helga. Og de neste helgene som kommer, for å si det sånn. Er SÅ lei av festing, spyr i munnen bare av å tenke på fyll og alkohol. Det er ikke så veldig moro lenger, faktisk. Dessuten blir jeg alltid så lett sur, så vil ikke drikke meg full lenger. Lol.

Nok om det. Nå skal jeg lese og bare slappe aaaav! God helg!

21.04.2017 2 KOMMENTARER


null blogging

20.04.2017 / 18:22

Hallo! Sorry for null blogging de siste dagene! Jeg har ingen pc, noen som kan låne meg en??? Haha. Anders bruker sin så kan liksom ikke stjele hans heller. Jeg trenger virkelig en egen pc, å blogge fra mobil suger. Jeg lever ihvertfall, var egentlig det jeg ville si. Nå skal jeg i bursdag hos morfar, så må bare stikke! Toget går om noen minutter.

20.04.2017 2 KOMMENTARER


.

15.04.2017 / 23:10

15.04.2017 3 KOMMENTARER


bilder som vekker minner

14.04.2017 / 12:00

Jeg kom over disse to bildene i bloggarkivet mitt. Disse bildene vekker minner. Vonde og gode minner. Jeg hadde nettopp tatt en abort, blitt singel og jeg hadde besvimt på sykehuset noen dager før. Jeg fikk et kutt på haken, derfor det er bandasje der. Disse to bildene ble tatt en uke etter jeg hadde gjort det slutt, og jeg hadde aldri følt meg lettere! Dette var i april i 2012, som faktisk ble et superbra år. Jeg savner 2012 SÅ mye, nesten så jeg blir litt lei meg. Tenk at det er fem år siden, herregud! Dette året festet jeg mye, og hadde det ekstremt gøy. Det var også dette året jeg ble kjent med min gay-kompis, haha. På denne tiden bodde jeg hjemme. Jeg dro ofte til Levanger for å feste husker jeg. Det var så gøy! 2012 og 2013 er to år jeg savner kjempemye. Det var to veldig bra år. 2013 var jo det året jeg ble kjent med Anders også, på slutten av året. Åååh, noen ganger savner jeg 2012 og 2013 så mye at jeg får litt lyst til å gråte og gå tilbake i tid. Selv om jeg kanskje var litt messed up og hadde mine ting å deale med, så var de årene noen veldig bra år som jeg savner.

Noen ganger savner jeg å være ung, og med ung så mener jeg 15-19 år. Nå blir jeg 24, og jeg føler meg så gammel og jeg føler at jeg må ''ta meg sammen''. Føler at alle andre 24 åringer er så voksne og har kommet seg et stykke i livet. Og her sitter jeg da, aner ikke en damn shit hva jeg vil med livet mitt. Stuck er bare fornavnet. Haha... Neida, men noen ganger vil jeg bare spole tilbake i tid, bare for en dag. Ikke at livet mitt er noe ille nå altså, jeg har hatt det bedre enn på lenge! Jeg har verdens beste kjæreste, to katter og alt jeg trenger. Men noen ganger bare savner jeg å være ung og dum. Men det er vel jeg forsåvidt fortsatt, hehe.


 

Vet ikke helt hvor jeg ville med dette innlegget egentlig. Bare skrive ifra meg litt! Avslutter dette innlegget med dette bildet over av meg og bestevenninna mi som jeg har kjent siden barneskolen. :-) Dette bildet er fra 2011. Vi skulle til Skogn og drikke hos en kompis på den tida, og husker at vi måtte vente til moren hans hadde dratt. Vi gjemte oss ute bak bua deres, husker jeg var dritredd for å bli fersket. Haha! Til slutt dro endelig moren hans, og vi gjemte oss litt på rommet før vi begynte å drikke. Dette var på halloween husker jeg. Aner ikke hva vi gjorde resten av kvelden/natta, husker vi ble kjørt til sentrum men mer husker jeg ikke. Dette var tiiider!


14.04.2017 0 KOMMENTARER


grodd fast i sofaen

13.04.2017 / 18:44

Hallo... fra sofaen. Haha, her har jeg seriøst sittet i 3 dager nå. Jeg har ikke gjort annet enn å ligge i sofaen og se tv serier. Jeg har snart sett ferdig sesong 3 av The affair, og vet helt ærlig ikke hva jeg skal ta meg til når jeg er ferdig med den. Tips til en super serie anyone?! Jeg kan jo fortsette å se på Shameless da, men synes egentlig serien blir liiitt for kjedelig. Det er mer en chillserie som jeg kan se til middagen og sånne ting. Kanskje sesong 2 er bedre. Den tredje sesongen av The affair er skikkelig bra! Den er mystisk, med en litt creepy stemning over seg. Denne sesongen synes jeg var råbra, og enda bedre enn de to første.

Uansett, jeg kom akkurat inn døren. Jeg og kjæresten har vært å spist på resturant sammen med familien hans. Koselig! Han sitter å spiller, og jeg skal se nok en episode av The affair. I morgen skal jeg komme meg ut litt, da drar jeg hos en kompis og skal ta noen cider. Mange blir det ikke, jeg skal jo jobbe på lørdag. Heldigvis bare fire timer, og så har jeg fri til tirsdag. Sola skinner og jeg føler at jeg egentlig burde vært ute på fjellet og gått på ski eller noe, men jajaaa. Jeg er ikke typen som drar på fjellet og sånne ting, kanskje når jeg blir litt mer voksen. Man trenger vel ikke være på fjellet for å feire påske heller! Jeg feirer vel egentlig ikke påske heller, jeg bryr meg ikke så mye om den. Jeg bruker bare påska til å kunne spise masse dritt og godteri. Høhø! Har verdens største påskeegg ved siden av meg med masse snop i. Det holder for meg! ;-)
Baah, jeg vet aldri helt hva jeg skal blogge om for tiden. Det er masse jeg har lyst til å skrive om, men jeg tør liksom ikke fordi jeg vet at det er mange folk jeg kjenner som leser bloggen. Noen ganger har jeg litt lyst til å lage en anonym blogg, men samtidig vil jeg jo at folk skal vite hvem som skriver bloggen. Hmm... Kanskje jeg burde lage meg en helt ny blogg, og la være å dele den på facebook slik at få vet om den. Egentlig vil jeg bare at folk som ikke kjenner meg skal lese den, synes det er så kleint at folk jeg kjenner leser. Haha! Jeg tenker at motivasjonen vil bli bedre når jeg får fikset et nytt design. Jeg har tatt kontakt med ei som er lærling, og tar bare 500kr for å lage både design og header. Jeg har lyst på det samme designet som Sophie Elise, synes det er SÅ ryddig og fint! Venter bare på svar fra henne nå, så får vi se da. Nå skal jeg legge vekk pc'en. Ha en fin påske videre!13.04.2017 1 KOMMENTARER


good day

13.04.2017 / 00:33

Hallo! Føler at alt har gått i ett i dag, selv om det egentlig ikke har det. Jeg våkna rundt halv 2, og slet litt med å stå opp. Når jeg sover så lenge blir jeg såå daff! Men kom meg opp til slutt, hev meg i dusjen og gikk til kiwi for å handle til resten av påska. Anders var på jobb, så jeg måtte bære 3 blytunge poser hjem helt alene. Det var TUNGT! Holdt på å daue, haha. Heldigvis bor vi ikke langt unna. Mega ligger jo 2 minutter unna her vi bor, men jeg handler heller på kiwi der det er billigst. I fem-tida kom tanta mi å hentet meg og Anders, og så dro vi i bursdag til søskenbarnet mitt, og deretter hjem til bestemor. Vi kom hjem i ti-tida igjen, og da så vi Harry Potter, del 1. Den gikk på tv'en, og det var akkurat den filmen vi holdt på å se, i tillegg så hadde den kommet akkurat dit vi slutta å se. Hehe, flaks! I morgen skal vi sikkert se siste filmen. Har sett alle filmene de siste 2-3 ukene, så vi har hatt et lite Harry Potter maraton. Nå skal jeg se noen episoder av The affair. Det er så godt med ferie, og bare kunne være oppe leeenge! Jeg har lagt meg i tre-tida hver natt de siste dagene, så derfor sover jeg ganske lenge også. Pytt pytt, har man ferie, har man lov! Hehe... 

Forresten, er det noen som har sett Elven, serien som går på tv3? Den surrer i bakgrunnen på tv'en akkurat nå, og den virker ikke så værst. Kanskje jeg burde sjekke den ut!13.04.2017 1 KOMMENTARER


en positiv ting med morgenen

11.04.2017 / 15:43

Hey. Nå har jeg nettopp vært innom butikken og polet en tur, og nå sitter jeg her hjemme i sofaen. Jeg våkna halv to i dag, så det føles fortsatt som morgen for meg. Haha! Digg med ferie. En positiv ting med morgenen, og det er at magen er så flat. Høhø, det liker vi. Men så begynner jeg å spise, og magen blir ikke så veldig flat lenger. Bah... Hah! Jeg elsker virkelig magen min om morgenen, da er den kjempefin. Men kan nesten ikke sulte meg for å ha flat mage heller. Jeg får heller bare trene den, slik at den holder ting ''inne''. 

Her har jeg planer om å sitte resten av dagen, i min favoritt kosebukse. Elsker denne, den er så god å ha på! Den er fra shein.com om noen skulle lure. Har en matchende topp, men den er så kort så jeg liker ikke å bruke den. Jeg skal etter dette innlegget se på The Affair, sesong 3 har kommet på HBO Nordic. Liker serien veldig godt! Og så skal jeg få med Anders og se Lavender litt senere, en ny film som har kommet på netflix. Den så veldig spennende ut! Denne battery'en var så god! Anders sin, men jeg har nesten drukket den opp. Dere får ha en fin påske folkens!11.04.2017 7 KOMMENTARER


brown lips

10.04.2017 / 22:20Hallo! Look at my brown lips, høhø. Synes det er litt kult med brune lepper. På bildene ser fargen litt mer rødbrun-ish, men det er den altså ikke. Nå har jeg akkurat vaska av meg sminken og smurt inn huden med fuktighetskrem. Føler meg faktisk freshere uten sminke enn med! Ikke sånn utseendemessig, men følelsesmessig. Føles bra å ha ingenting på huden, og la den få puste. Bruker egentlig ikke så mye på huden heller, bare pudder. Foundation takler jeg ikke! Kun til fest. Håret er forresten ikke ekte, som dere sikkert kan se på noen av bildene. Gleder meg til den dagen jeg får så langt hår, det er så fint! Det er ikke noe vits i at jeg bruker extensions, håret mitt er ganske tjukt og derfor vises mitt eget hår alt for godt. Blir ikke noe fint. Men jeg er fornøyd med mitt eget hår også, så det gjør ingenting. Gleder meg til det blir lengre!

Nå har jeg faktisk en liten påskeferie frem til lørdag! YAY! Skal jobbe bare fire timer på lørdagen, og så skal jeg ikke på jobb før på tirsdag igjen. Har ingen spesielle planer for påska. Skal ut å spise en dag med familien til Anders, så skal vi besøke min familie og så blir det nok drikking på lørdag. Har ikke tenkt meg noe på fjellet, og helt greit er det! 
Litt påskestemning må man jo ha! Solo og kvikklunsj, nammis. Var 12 solobokser til 100 kroner, og 3-pakkers kvikklunsj til 10 kroner. Billig! Soloboksene forsvant på 1-2-3, og det samme gjorde sjokoladen. Haha! Vi altså! Nå skal jeg se litt serie før jeg skal legge med etterhvert. Begynner å bli trøtt allerede.10.04.2017 3 KOMMENTARER


10 kjappe

09.04.2017 / 17:19

Favoritt pålegg på brødskiva? Har egentlig ikke noe favoritt pålegg. Men kanskje en god salami eller nugatti, lol. Jeg er ganske kresen når det kommer til pålegg, desverre. Har alltid vært det! Men jeg spiser det mest normale, som brunost/hvitost eller salami med agurk og majones.

Hvem av Kardashian/Jenner familien ville du ha vært? Først tenkte jeg på Kim, men hun begynner jo å bli litt eldre og har to barn. Jeg vil heller være ung og uten barn, så da vil jeg heller være Kylie. Hun er jo smellvakker også! Så ja, jeg ville nok ha vært Kylie Jenner.

Ditt absolutt must have innen skjønnhet? Det må nok faktisk bli rettetanga mi. Jeg MÅ rette håret mitt, spesielt etter å ha dusjet det. Hvis ikke jeg retter det etter å ha vasket håret, så ser jeg virkelig ikke ut, og det er ikke noe jeg bare sier. Jeg ser ut som et bustete troll! Håret står til alle kanter, så jeg ser rett og slett uflidd ut hvis jeg ikke retter det. Folk ville sett rart på meg hvis ikke liksom.

Rik men stygg, eller fattig men vakker? Jeg tror faktisk jeg ville valgt utseendet over penger altså. Helt seriøst! Ville ikke du? Du kan komme langt med å være vakker, så det hadde nok ordnet seg allikevel. 

En hel dag på verdens største tivoli, eller en hel dag på verdens største shoppingsenter? En hel dag på verdens største shoppingsenter, hvis jeg hadde fått masse penger i tillegg! Jeg er ikke så veldig glad i karuseller, synes det er litt skummelt haha. Hvis jeg er på et tivoli så maser alle alltid om jeg kan være med på den og den karusellen, og jeg kan jo ikke være pyse å si nei. Får nesten litt vondt i magen av å være på tivoli, jeg. Haha! Er nesten så jeg kaster opp rett før jeg skal ta en skummel karusell. Men en ting skal være sagt, jeg blir IKKE med på de værste karusellene. Never ever.

Drømme jobb? Kanskje dyrlege. Men jeg er ikke ''smart'' nok, så det går ikke. Det hadde vært kult å vært dyrlege da! Men da må man være veldig flink på skolen, noe jeg ikke er.

Hvis du fikk velge 1 shopping nettside du fikk handle klær av gratis resten av livet (og kun den siden) hvilken ville du valgt? Jeg tenkte først på nelly.com, men nei. Jeg synes nelly har tapt seg litt i det siste, finner aldri noe fint der lenger. Så da ville jeg ha valgt fashionnova.com! Masse fine klær til en OK pris.

Favorittsted? Hjemme i sofaen<3<3 Haha neida, joda. Neida, et sted varmt kanskje. Syden en plass. Jeg har litt lyst til å bestille en billig tur til syden, kun for å bli brun. Haha, jeg kunne godt ha dratt til syden bare for å sole meg.

Fineste jentenavn? Elvira! Jeg SKAL ha det navnet hvis jeg får en jente en gang. Jeg SKAL SKAL SKAL!!! Haha, håper Anders går med på det.

Tristeste film? Spirit, herregud den er så trist. Den måå dere se! Passer til både barn og voksne. Det er ikke en typisk barnslig barnefilm, det er det jeg liker med den filmen. Tenkte først at filmen var for spesielt interesserte, siden det var en hestefilm. Men nei, filmen var rå bra! Så den på kino for mange mange år siden. Den skal jeg se en dag igjen<333


 Jeg våkna nesten nettopp etter en liten powenap. Ble plutselig supertrøtt. Ellers har jeg lest i Snømannen boka mi, den virker bra! Jeg kjøpte boka for sikkert en måned siden snart, men først nå har jeg begynt å lese den. Jeg er alltid så treg med å starte på nye bøker. Nå skal vi lage middag her. Eeeeller, Anders skal lage middag. Haha! Han skal steke sommerkoteletter, nam! Det er det lenge siden jeg har spist. Så skal vi ha stekte potetbåter som vi skjærer og krydrer selv. Anders lager sykt gode potetbåter! Han er faktisk ikke så værst på kjøkkenet, og hvilken jente liker vel ikke det?;-) Høhø. ♥ Ellers så har jeg sendt en melding til ei jente som ordner bloggdesign. Har så lyst på nytt design og header, jeg dør av mitt gamle design. Har hatt det i snart et år, og så ble jeg ikke fornøyd heller. Jeg tenker noe lignende som Sophie Elise sitt, synes det er så ryddig og fint. Så vil jeg at hele designet og headeren skal dekke hele siden, pluss at det må være mobilvennlig. Tror det ville gjort MYE med motivasjonen! Om noen vet av noen som lager design til en OK pris, si ifra! 
09.04.2017 4 KOMMENTARER


uken som gikk

09.04.2017 / 11:00

Uken som gikk -


AKKURAT NÅ
Akkurat nå ligger jeg i sofaen og skriver dette innlegget. Dette innlegget er forhåndskrevet, så akkurat nå sånn egentlig ligger jeg nok i senga å sover.


UKENS OPPTUR
At jeg fikk igjen nesten fire tusen på skatten! JIPPI! Jeg var redd jeg kanskje måtte betale tilbake, men slik ble det heldigvis ikke.


UKENS NEDTUR
Haha, nå skal dere få høre. Dere som leser fast her, har sikkert fått med dere at jeg var så glad for at netflix hadde kommet med en ny sesong av Bates Motel? Vel, den sesongen har jeg jo allerede sett. Jeg og Anders så igjennom hele episode 1, og forsto til slutt at dette hadde vi jo sett. ÅH, så skuffet jeg ble. Hvor vi har sett denne sesongen aner jeg ikke. For jeg må jo ha tekst, og da er det ikke så mange steder vi kunne ha sett denne sesongen. Skjønner ingenting, haha! Så jeg sjekket om popcorntime hadde serien, og det hadde den, men uten tekst. BAH! Noen som vet hvor jeg kan se sesong 4 av Bates Motel med norsk eller dansk tekst?


UKENS CRAVING
Blåbær! Har spist flere pakker med blåbær denne uka. Det er jo så godt! 

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Jeg tror at det er en kråke som har laget reir oppå taket, rett over soverommet. Jeg har lagt merke til at denne kråka flyr rundt soverommet ofte, og i dag hørte jeg den bråke som faen klokka 09 på morgenen. Åh, så forbanna jeg ble. Den holdt jo aldri kjeft heller. Til slutt sovnet jeg igjen, men denne kråka irriterer meg. Dumt hvis den har laget reir oppå taket her, vil ikke ha kråkunger som går oppå verandaen her i vår haha.
 

UKENS LÅT

Denne sangen er kul!
 

UKENS TANKE 
Egentlig ingenting spesielt. Jeg vet ikke.


UKENS INNKJØP

 
Denne tskjorte-kjolen fra HM, kul eller hva? Egentlig føler jeg meg litt teit fordi jeg er ikke fan av Iron Maiden, haha. Synes de er helt grei liksom, hører nesten aldri på de. Synes bare motivet var kult. Jeg er teit iknow. Beltet og den andre kjolen er bestilt fra ebay, og kommer forhåpentligvis om et par uker eller noe sånt. 


UKENS MEST LESTE INNLEGG

Fordeler og bakdeler med å ha katt(er) er det mest leste innlegget denne uka.
09.04.2017 0 KOMMENTARER


bilder fra arkivet

09.04.2017 / 01:38

Hallois. Jeg ligger i sofaen og gjør egentlig ingenting. Anders og kattene har sovnet i andre enden av sofaen, haha. Hører på regnet som slår mot vinduene, og tenker på at jeg er så uendelig glad for at jeg ikke er ute å drikker akkurat nå. Så mye bedre å ligge hjemme å slappe av! Haha, sitter jeg hjemme en helg til nå så tror vel folk at jeg er gravid. Lol.

Jeg har sett litt på bildene mine fra arkivet i bloggen. Veldig moro å se igjennom gamle bilder! Kom over blandt annet de her bildene fra Bulgaria for 3 år siden. Shit, så brun jeg var! Brun og fresh, ååh. Men rosa kjole, Malin? Virkelig? Haha! Kunne never ever gått i et rosa plagg i dag, det er virkelig ikke meg. Det måtte isåfall vært et veldig kult rosa plagg. Jeg holder meg mer på den ''mørke'' siden, haha. Nå skal jeg legge meg om ikke så alt for lenge. Gnite!09.04.2017 1 KOMMENTARER


morning

08.04.2017 / 16:25

Jeg tenkte å si god morgen, men morgen er det vel strengt tatt ikke lenger. Jeg våkna halv to, og lå bare i senga frem til at Anders slutta på jobb klokka 2, så møtte jeg han der og handla mat. Jeg har sovet i 12 timer, og det er SÅ godt! Søvn er virkelig det beste i verden, jeg får ikke sagt det nok. Haha! Ellers har jeg tatt før bilder av vippene og bryna mine. Skal la det gå en måned eller to, så skal jeg ta etter bilder for å se hvor mye de har vokst. Håper virkelig dette serumet funker altså, iallefall på bryna mine! Jeg har hvertfall sett at noen har fått helt sykt lange vipper, det er jo nesten litt for godt til å være sant.Ikke se på den lange etterveksten min. Urch! Jeg skal bestille meg time til frisør snart tenker jeg, så skal jeg farge hele håret i en mørk farge. Nå er det brune flekker her og der, og det er ikke spesielt pent. Spesielt ikke i dagslys, da synes det skikkelig godt. Det kommer av at jeg ikke har påført hårfargen jevnt over hele håret, jeg skal aldri farge håret mitt selv igjen. Det blir aldri hundre prosent bra, og så suger virkelig hårfargen man kjøper i butikk. Betaler heller en tusenlapp og får bra hårfarge, istedet for den dritten man kjøper hos cubus. Jeg har ikke gidda å sminka meg i dag, så jeg ser ut som et rasshøl. Haha! Blåbær til frokost! Yummi. Liker at kiwi har orndet en sånn liten blåbærpakke som er billig. Blåbær er en stor favoritt her i huset, vi begge to sluker dem i oss på 1-2-3. Jeg skulle jo ha dratt på blåbærplukking i skogen. Haha, kanskje jeg burde gjøre det. Enyweysss, jeg småshoppa litt på ebay i går. Når jeg finner noe billig og fint, så kjøper jeg det. Kjolen kosta under 80 kroner og frakten er gratis. Beltet kosta 20 kroner eller noe sånt, også gratis frakt. Så jeg fikk begge tingene til 100 kroner, ikke værst! Kjolen så jeg at Sophie Elise hadde, syntes den var så kul. Beltet tenkte jeg å bruke til tskjorte-kjole, den Iron Maiden skjorte-kjolen. Slike lignende belter har blitt populære å bruke utenpå oversized genser-kjoler eller tskjorte-kjoler, og jeg synes det er så kult! Nå skal jeg se en episode av Kardashians, så skal jeg lage middag etterpå. Biffsnadder i dag, nam! Ha en fin helg! :-)


08.04.2017 5 KOMMENTARER


free the nipple

08.04.2017 / 15:53

For noen uker sider opprettet jeg en tråd på forumet kvinneguieden, angående hvorvidt det er greit å gå uten bh. Jeg personlig syntes før det var veldig merkelig med kvinner som gikk uten bh under t-skorta (eller genseren, toppen whatever) slik at nipplene syntes. Nå derimot, har jeg på en måte blitt vandt med det, fordi det er blitt så normalt. Og det synes jeg er bra! Jeg selv HATER å gå med bh, virkelig hater det. Stroppene faller alltid ned og brystene føles så "fanget". Å gå uten bh er virkelig digg, spesielt fordi jeg har ganske faste i tillegg. Jeg trenger jo i bunn og grunn egentlig ikke bh. En brystholder er jo laget for å støtte og holde brystene oppe, ikke for å skjule nipplene. Eller brystvortene for å være mer korrekt, fikk kjeft på kvinneguiden fordi jeg skrev nippler, og ikke brystvorter. Haha, damene på kvinneguiden er noen sære mennesker.

Men tilbake til tråden jeg skrev på kvinneguiden. Jeg spurte om hva folk synes om kvinner som ikke bruker bh, og som heller ikke bruker "nipple covers". Jeg skrev at jeg selv ikke likte å bruke bh, men at jeg bruker det i enkelte sammenhenger, som f.eks på familiemiddager, jobb osv fordi det føles "feil" å la andre se antydning til nipplene mine. Jeg skrev også at jeg synes det er synd at andre skal bli ''støtt'' av et par nippler. Jeg fikk til svar at kvinnebryster er seksualisert, og at det ikke er OK at nipplene synes gjennom skjorta/whatever. Dette var altså ubehagelig for mange, de her to små kulene som stikker ut i frontpartiet. Hvorfor, underer jeg da. Er jeg nødt til å bruke bh, som jeg synes er ubehagelig, bare sånn at DU ikke skal føle ubehag? Hvorfor skal du føle ubehag anyway? Klarer du ikke la være å strirre på brystene mine eller hva er greia? Haha, så teit. Ja greit, jeg kan bruke bh på jobb eller i familieselskaper. Men i fritiden lar jeg the nipples be free! Det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra jobb, er å dra av den jævla bh'en som nesten gnager seg inn i ribbeina mine. Hvis du blir så støtt, så burde du heller jobbe med deg selv og prøve å normalisere det. Sånn. SNAKKES.
08.04.2017 1 KOMMENTARER


you better work bitch

06.04.2017 / 20:00

Hallo! Nå ligger jeg henslengt på sofaen, litt småsliten. Har holdt på med et eller annet helt siden jeg kom hjem fra jobb klokka fire. Nå venter jeg egentlig bare på at Anders skal komme hjem fra jobb, og så skal jeg få han med å se på Bates Motel. Dere som liker serier der det skjer mye, så må dere se Bates Motel! Finnes på netflix, kjempebra serie. En ny sesong har ENDELIG kommet ut, har ventet i hundre år. Så yes, den bør dere se. Jeg gleder meg til helg nå, skal bare ta det med ro denne helga også. Er jo påske snart, så da blir det nok litt festing vil jeg tro. Gleder meg til påska, da er det masse helligdager og det betyr fri fra jobb. Da får jeg en liten mini-ferie, og det liker vi! Blir godt. 

Over til overskriften. I går var jeg innom Din Salong og kjøpte en vippe og brynsserum. Serumet er i hovedsak ment til vippene, men fungerer også på bryn. Det skal gjøre vippene lengre, fyldigere og sterkere. Jeg kjøpte det egentlig til bryna mine, siden det der så lite hår der. Håper serumet får hårene til å vokse tilbake der de har sluttet å vokse! (sånn går det når man nappet ihjel bryna som 15-åring) It better work, sier jeg bare, for serumet var svindyrt! Det står at man skal få effekt bare etter to uker, så vi får se da. Håper jeg får lange vipper og tjukke bryn, hoho.
You better work bitchhh! Har noen prøvd dette serumet før? Hvis ja, funket det? Nå skal jeg slappe av videre. Hejdå!


06.04.2017 4 KOMMENTARER


fordeler og bakdeler med å ha katt(er)

03.04.2017 / 19:52

Nå har jeg jo hatt katt cirka hele livet mitt. Hadde vi ikke katt i familien, så hadde alltids noen andre nære i familien det. Så jeg har vokst opp med flere katter. Jeg digger katter, synes de er så kule, litt sånn bitchy er de. Haha! Nå bor jeg for meg selv, og har to katter. De er for øyeblikket innekatter, siden vi for i tredje etasje. Og da merkes det at man har katt, for å si det sånn. Tenkte jeg skulle skrive noen fordeler og bakdeler ved å ha katt. Så here we go! Tenker jeg begynner med bakdelene først, og så det beste, altså fordelene, til slutt. ;-)


Bakdeler

 Katthår! Siden kattene mine alltid er inne, blir det ekstra mye hår. Kjenner jeg får helt fnatt av og til! Det må støvsuges og vaskes ofte. Mest irriterende er det at hårene fester seg så godt til sofaen og gardinene. Gardinene ser ikke ut på baksiden, kattene bruker altså å sove i vinduskarmen, og da kommer pelsen borti gardinene. Værst av alt er at hårene fester seg på klærne, så jeg er nedsnødd i katthår hele tiden. Haha! Svarte klær kan man jo bare glemme.

 Møblene blir lettere slitt. Vi har kjøpt klorestativ til kattene, men det hender at kattene kløner på sofaen allikevel. Da blir det kjeft! Så det skjer ikke ofte, heldigvis har de lært seg å bruke klorestativet begge to. Men sofaputene blir allikevel klønet i, fordi de noen ganger setter fast klørne i de. Det er flere løse tråder i sofaputene, bah! Og jeg ser at det er kloremerker både i vinduskarmen og på kjøkkenbenken.

  Vond lukt. Jeg kjenner det ikke selv, men det er flere som sier at kattene har en spesielt lukt. Jeg tror nok heller det er kattesanden de lukter. Siden kattene ikke er ute, har vi kattedo i gangen. Det lukter jo ikke akkurat noe særlig, så den må skiftes på ofte. Herregud kattepiss lukter virkelig helt forjævlig!

 Mjauing om natta. Dette skjer ikke så ofte lenger, tror nok det er fordi de er to nå, så de føler seg kanskje ikke så alene. Men det hender at en av dem står utenfor soveromsdøra og mjauer. Da roper jeg bare ''hysj'' høyt, og så blir det faktisk stille haha. Det er mer irriterende når de blir skikkelig leken midt på natta eller morgenen, og begynner å løpe som en villmann frem og tilbake etter hverandre. Høres jo ut som to galopperende hester som er på stua.

 Nysgjerrighet. Katter er svært nysgjerrige dyr, og alt nytt skal utforskes. Dette er jo ikke noe stort problem da. Men litt kjedelig om jeg våkner en morgen og de har hoppet oppå bordet og revet ned ting. For en stund siden kjøpte jeg en blomster som jeg plasserte på kjøkkenbenken, og Luffy klare bare ikke å la den være. Morgenen etter hadde han veltet potta så jord og vann lå og fløt på benken. Kos!
Fordeler

 Det er alltid noen hjemme sammen med meg. Hvis Anders er borte, så har jeg ihvertfall kattene her sammen med meg. Det har så mye å si! Jeg liker ikke å være helt alene, vil gjerne ha noe levende irundt meg. Og så er det jo koselig når jeg og Anders har vært borte og kommer hjem, så står begge kattene i gangen og venter på oss. Eller når vi står opp om morgenen, så kommer kattene og gnir seg mot beina våres.

 Alltid noen å kose med! Jeg elsker å kose med kattene mine, og løfter dem opp flere ganger om dagen bare for å nusse dem. Haha♥ Luffy er ikke spesielt kosen, men det er Suzie. Hun kommer alltid for å få kos, og det er så koselig synes jeg. Suzie ble tatt for tidlig fra moren sin, så hun bruker å sutte på lillefingeren min. Haha, så søt.

 Det er noen som er avhengig av meg/oss. Jeg liker å ta ansvar for kattene mine. Kjøpe mat til de, kose med dem og skjemme dem bort. Synes det er gøy å kjøpe godmat og godbiter til dem, de ELSKER det! Matvrak begge to, haha. 

 De dreper småkryp. Yay! Bra jobba katter! Haha. Om sommeren kommer det jo av og til fluer og andre insekter inn hvis noe står åpent, og da er det bra kattene tar dem. Da får de jaktet litt, og så slipper jeg å gjøre det selv. Win win!

 De skaper samtaleemner. Hvis jeg møter på noen jeg egentlig ikke kjenner så godt og vi begynner å småprate, så starter vi ofte å snakke om kattene mine. Hvordan det går med dem, ting de har gjort osv. Haha!

 De er lettvinte dyr. Det er ikke noe stress å ha katt, faktisk veldig enkelt. Du trenger bare gi dem mat og vann, børste dem litt hvis de har lang pels, slippe dem ut, kose med dem og ja, det var vel egentlig alt? Noe helt annet enn å ha hund ihvertfall. Hund skal jeg ALDRI ha, uansett hvor søte og sjarmerende de er. Jeg bare orker ikke alt stresset.


Tja, da tror jeg at jeg har fått med det meste! Katter er enkelt og greit bare superkule dyr. Forstår ikke at noen ikke liker dem?! Cæts aR c00l!

03.04.2017 6 KOMMENTARER


sykt stygg

02.04.2017 / 20:42

Hallois. Jeg kjeder meg, vet liksom ikke helt hva jeg skal finne på. Har akkurat rettet håret mitt. Jeg vaska det i dag, og da lar jeg det alltid lufttørke før jeg retter det. Som regel pleier jeg å rette det om morgenen, men det tar sånn tid og ork. Jeg MÅ rette det etter å dusjet det, hvis ikke ser jeg ut som et troll. Et troll ja, det er akkurat slik jeg føler jeg ser ut i dag. Jeg føler meg så sykt stygg i dag, egentlig føler jeg meg småstygg hele tiden. Jeg er jo ikke noe pen liksom. Det er bare på bilder det, lol. Bilder som jeg selv tar, vel og merke. Haha! Jeg tar alltid bilder av meg selv fra den beste vinkelen. Har dere noen gang sett meg ta bilder fra venstresiden? Nope! Fra den siden er jeg utroolig støgg, skjønner ikke hvordan det er mulig. Jeg har et smalt og spiss ansiktsform, yuck. Men sånn er livet. Fuck dere som ble født pen, jeg hater dere. :(

Haha, nok sutter. Jeg ligger her å kikker i veggen og venter på Neste sommer og Helt perfekt. Så blir det kvelden etterhvert. Ny uke og nye muligheter i morgen. Yeeey! Not. Hater egentlig livet <,3

02.04.2017 2 KOMMENTARER


beauty

02.04.2017 / 14:55
bilder fra weheartit og tumblr

Åh, elsker alle bildene og stilen! Nå ligger jeg i sofaen og ser på Shameless på netflix. Chill serie, anbefales om du ikke allerede har sett! I dag blir det bare avslapping, slik søndager skal være.02.04.2017 3 KOMMENTARER


uken som gikk

02.04.2017 / 11:00

Uken som gikk -


AKKURAT NÅ
Akkurat nå ligger jeg sikkert i sengen enda, fordi dette innlegget er tidsinnstilt.


UKENS OPPTUR
Hmm, jeg vet egentlig ikke. Kanskje at jeg har fått tørket litt støv, ristet dynene og satt på nytt sengtrekk. Haha, ukens opptur jahhh. Nei men jeg elsker å sove i rent sengetøy, det eeer så godt!


UKENS NEDTUR
At jeg har brukt så mye penger på mat. Er alltid en nedtur å se at man har mindre penger enn man trodde på kontoen. Heh! Spesielt når alle pengene er blitt brukt på noe så kjedelig som man og hverdagslige ting. Men sånn er det.


UKENS CRAVING
Fruktsalat med krem! Yummiiii! Andre gangen jeg har laget det denne uka.


UKENS IRRITASJONSMOMENT
Denne rare lyden på soverommet. Jeg våkna i går også av denne lyden, Anders hørte den og. Skjønner ingenting! Hva om det er mus i veggen eller noe? Uæ! Har aldri hørt denne lyden før liksom, og det merkelige er at den er der kun om morgenen. Det kan ikke være nede hos naboen heller, fordi jeg hører at lyden kommer fra her oppe. Kanskje det er en fugl som holder på å lage reir på taket? Det skal jeg sjekke i morgen!
 

UKENS LÅT

Ingen denne uken faktisk.

 

UKENS TANKE 
Jeg tenker litt på at jeg seriøst burde begynne å trene og spise sunnere. Men det er lettere sagt enn gjort! Jeg spiser ikke super usunt, men jeg kan jo spise sunnere, men det er ikke der problemet ligger. Jeg føler at kroppen min begynner å forfalle litt. Kroppen ser skikkelig utrent ut liksom, null muskler og ræva har jo siget skikkelig heeehe. Hvorfor skal det være så vanskelig å begynne å trene?! Jeg SKAL begynne å jogge litt ihvertfall i vår. Jeg må komme meg mer i form, fordi jeg merker jeg er litt slapp og daff for tiden. Kjenner det spesielt på jobb, blir jo sliten av alt. Ikke bra. Kjenner kroppen er litt tung, og det må jeg bare gjøre noe med snart. Jeg er jo nesten blitt lat! Jeg kommer ikke til å melde meg inn i noe treningssenter. Såpass godt kjenner jeg meg selv, så det er det ikke noe vits i. Men jeg kan begynne å jogge og trene litt styrke hjemme. Jeg er rett og slett nødt, for jeg kjenner at kroppen ikke har det så bra nå. Jeg trente jo ofte for 4 år siden (wow er det så lenge siden?!) og da var jeg på treningssenteret nesten hver dag. Men så flyttet jeg til Levanger, og da meldte jeg meg ut av senteret jeg var innmeldt i. Så meldte jeg meg inn i 3T her, men dro aldri dit. Synes det er så vanskelig å begynne å trene på et helt nytt sted, der jeg ikke kjenner til apparatene eller noen ting. Så da blir det sånn at jeg ikke vil dra.


UKENS INNKJØP
Denne toppen fra HM. Synes den var litt kul! Kosta bare 99kr.


UKENS MEST LESTE INNLEGG

''En lol film'' er ukens mest leste innlegg.02.04.2017 5 KOMMENTARER


satisfying sand

01.04.2017 / 23:02

0F8Ae1jZy8k

Mange av dere har sikkert sett de her videoene på facebook og instgram av såkalte ''satisfying sand''? Haha, jeg bare elsker å se på disse videoene. Det er SÅ tilfredstillende å se på, samtidig som jeg blir litt rastløs. Har så lyst til å knuse sanden med fingrene. Kan seriøst sitte å se på de her videoene i flere minutter. Kanskje jeg må ta meg en tur på lekebutikken og se om jeg finner denne sanda. Neida, nå må jeg skjerpe meg haha! Drømmen er å få knuse et slikt sand tårn, lol.

Nå har jeg sett Harry Potter, men måtte slå av fordi jeg ble litt lei. Har sett på Harry i fem timer liksom. Så nå har jeg akkurat laget fruktsalat, og har stappet i meg en skål allerede. Yummi! Jeg og kjæresten venter på en film som heter 'Mystic River', som starter om et kvarter. Det er så godt å bare være hjemme i kveld, frister ikke å ut i det hele tatt! Helt ærlig så er jeg lei av å feste, det er det samme hele tiden. Men drikker av og til allikevel fordi det er liksom ikke så mye annet å finne på. Jeg kan jo dra på besøk, dra på kino og sånne ting, men blir litt kjedelig hver helg det også. Jeg gleder meg faktisk litt til at jeg blir voksen nok til å få barn, da tror jeg livet vil komme til å føles litt mer meningsfylt. Jeg begynner å kjede meg litt, og vil at den tiden skal komme snart! Haha, sier hun som for noen år siden sa at hun aldri skulle få barn. Yeye. Ikke at jeg skal ha barn i år altså, haha. Nå skal jeg hente meg mer fruktsalat, og så blir det straks film. 

01.04.2017 0 KOMMENTARER


1. april

01.04.2017 / 17:08

Hey. Kom nettopp hjem fra butikken, har handlet mat til i dag og i morgen + litt snacks. Jeg har kjøpt frukt, så jeg skal lage fruktsalat i kveld. Og smågodt, hehe. Faktisk så liker jeg fruktsalat bedre, det er SÅ godt. Jeg bruker banan, appelsin, kiwi, pære og så kjøper jeg fruktcoctail og sjokolade som jeg skjærer i små biter og har oppi. Fruktsalaten blir litt kjedelig uten fruktcoctailen synes jeg, jeg liker å ha safta i coctailen i salaten. Nå skal jeg og kjæresten begynne å skjære opp grønnsaker, her blir det nemlig bettasuppe til middag i dag. Det er så godt! Og sunt også, så det er jo et stort pluss.I dag har vi endelig fått hengt opp rullegardinen vi kjøpte også. Det blir helt umulig å se tv-skjermen når sola skinner rett inn i ruta, så vi har kjøpt oss en lystett rullegardin. Den funka som bare det! Ikke noe mer sol midt i trynet eller på tv-skjermen. Haha! Ellers så hadde jeg helt glemt at det var 1.april i dag. Nå er det jo vår! April er jo vår, så nå kan snøen dra til H synes jeg. Blir det mer snø nå, så blir jeg sur. Håper at påska flyr forbi i år, føler liksom at påska setter en demper på vårfølelsen. Påske minner meg om ski og snø, og det vil jeg ikke ha noe av nå haha. Uansett, i dag er jo den store ''lure alle andre'' dagen. Har allerede sett folk på facebookfeeden min tulle om at de er gravide. Altså, tuller folk om dette på 1.april ENDA? Sååå oppbrukt at det bare er flaut å kødde om. Og for det andre så er det ganske spesielt å tulle om, sånn egentlig. Kanskje blir familien kjempeglad for at du er gravis, og så er det bare tull? Ja ja.Hahaha, se på Luffy da! Han ser sååå sur ut. Jeg gjespet kjempehøyt, og da ble han sånn. Så jeg måtte gjespe enda en gang, måtte bare ha et bilde av ansiktet hans når har ble sånn. Flirer meg ihjel. Det nederste bildet minner meg litt om sånne ''kulinger'' med capsen bak og som skal virke så sint på profilbildet sitt. Og så holder de kameraet ned istedet for opp, så blir alt bare helt rart. Haha, vet ikke om dere skjønner hva jeg mener. Lol. Nå står Anders på kjøkkenet og skjærer grønnsaker og takker for hjelpa som ikke eksisterer. Hahah, må få ræva i gir tror jeg og hjelpe han.
01.04.2017 2 KOMMENTARER


hits