FB
INSTA
malinva - Mjau

hei bloggen

31.05.2016 / 18:27

Hei! Sorry for at jeg har blogget så lite, om noen skulle bry seg, hehe. Har vært litt nedfor og i dårlig humør de siste dagene. Jeg er dårlig på å takle negative følelser, så da går jeg som regel i kjelleren. Men nå begynner det å gå oppåver igjen. Takk og pris, jeg HATER å være i dårlig humør.

Akkurat nå ligger jeg ute på verandaen, har tatt med meg pledd for å ligge på, og leser 'et helt halvt år'. Den boka kjøpte jeg jo i fjor sommer, og har enda ikke begynt på den! Så at det kommer en film om boka på kino snart, derfor tenkte jeg kjappe meg å lese boka først. Så langt virker den bra, men har ikke kommet så langt enda. Nå skal jeg lese videre! Forresten, jeg og Anders skal få oss en liten pusekatt til, denne gangen ei jente! Awii, noen forslag til navn kanskje? Vi henter katten i morgen eller en annen dag til uka, gleder meg! Skal vise masse bilder senere. Håper bare at Luffy aksepterer den nye pusen, men det tror jeg går bra. Han liker andre katter veldig godt, og løper rett til de andre nabokattene hvis de er utenfor hos oss. Enkelte katter er ikke like glad i andre katter slik som Luffy er, og her en dag hadde han et lite sår under snuten sin. Mistenker han har løpt bort til ei betch (haha) katt som ikke likte han, og som klorte han. Stakkars pusen min, men det går bra heldigvis og såret er veldig lite.

31.05.2016 0 KOMMENTARER


spørsmål og svar

26.05.2016 / 19:20

1. Hvordan er du som person? Jævlig rar. Haha, neida. Nei som person er jeg vel ganske humoristisk med dem jeg kjenner. Med folk jeg ikke kjenner er jeg ganske lukket og sier ikke så veldig mye. Jeg er vanskelig å bli kjent med, derfor holder jeg meg til dem jeg kjenner godt. Vet ikke hva mer jeg skal si, jeg vet jo ikke engang hvem jeg selv er haha. 

2. Har du noen gang bodd eller vært i utlandet? Jeg har aldri bodd i utlandet, men har vært i utlandet, ja. Har vært i Sverige, Tyrkia, Thailand, Riga og ja, mulig det er flere plasser men jeg husker ikke akkurat nå. Og Bulgaria, men er det i Tyrkia? Haha lol jeg vetta fan.

3. Hvilken hårfarge har du? Mørkebrun er min ekte farge, men farger det enda mørkere. Så det er som regel svart-ish.

4. Hva vasker du først når du dusjer? Tar shampoo oppi håret, og så vasker jeg kroppen imens den er i.

5. Hvor mange søsken? 3 småsøsken.

6. Dyne eller pledd? I senga regner jeg med? Jeg liker best dyne, uansett årstid. Ingen sover vel med pledd? Haha!

7. Hvordan ser du drømmemann/kvinne ut? Nå har jo jeg kjæreste, og jeg er jo fornøyd. Men om jeg MÅTTE si noe, så liker jeg gutter med tattoveringer, litt mer ''urban'' stil og sånn der. Mørkebrunt hår og lyseblåe øyne er også skikkelig fint synes jeg da. I tillegg synes jeg litt sjenerte gutter er litt sexy. Haha, vet ikke hvorfor.

8. Hva er det flaueste du har opplevd? Hm. Det må være da jeg var med familien min til syden da jeg var rundt 16 år. Vi var ved bassenger og badet, og jeg hadde mensen den uka uheldigvis. Så brukte OB da, og tråden hadde falt utenfor bikinitrusa. En mann la merke til dette (og sikkert hundre fler, omg), og sa ifra til mamma. O.M.G, så jævlig flaut. Han var jo litt kjekk og. Hahaha!

9. Hvordan ser ditt drømmehus ut? Mitt drømmehus er ikke så veldig stort, siden jeg trives ikke i store hus. Det skal være lyst på stua, og kjøkkenet skal være mørkt. Jeg vet ikke mer egentlig jeg, klarer ikke helt å se for meg hvordan det skal se ut. 

10. Hva gjør du akkurat nå? Svarer på denne teite liste-greia da, haha.

11. Favoritt mat? Hm, er veldig glad i kinesisk mat. Når jeg er på kinaresturangen her i Verdal, så pleier jeg å kjøpe biff shopsuey eller kinesisk pepperbiff. NAM!

12. Vinter eller sommer? Sommer.

13. Er/var du flink på skolen? Jeg var ikke særlig flink på skolen, nei. Men jeg kunne vel vært litt flinkere om jeg prøvde litt hardere. Jeg ga jo veldig mye faen, men det var jo også fordi jeg følte jeg ikke fikk til noen ting.

14. Hvor vil du helst bo? Jeg trives jo veldig godt i Levanger. Men jeg synes Trondheim er en skikkelig koselig plass, så kanskje Trondheim. Jeg kjenner jo ingen der da, så blir nok ikke å flytte dit uansett.

15. Hva ønsker du å bli? Jeg har ikke peiling. Skal ærlig innrømme at det å være selger er skikkelig booring. Så hvis jeg kunne blitt hva som helst, så blir det noe med dyr. Dyrlege eller dyrlegeassistent, men dumma meg hadde ikke klart det uansett med mine rævva karakterer.

16. Dag eller natt? Liker natta ganske godt jeg. Da våkner denne sjela til liv.

17. Favoritt kles-merke? Har egentlig ikke noen spesiell favoritt, men Adidas kanskje? Synes de alltid har så mye kult!

18. Noen tattoveringer/piercinger? Har tattovering på over og underarmen, på skuldrene og på låret. Jeg har piercing i navnen, og that's it. Hadde i leppa før, men den tok jeg ut for et par år siden. Den i navlen liker jeg da! Mange som synes navnepiercing er harry, men det synes absolutt ikke jeg, synes det er drit fint.

19. Kunne du ha ønsket å være kjent blogger? Nei. Jeg skulle ønske jeg kunne tjene meg rik på bloggen, men da må man jo ha masse lesere, og da blir du jo kjent. Såå hehe. Hadde jeg plutselig fått 40.000 lesere hver dag, så tror jeg jeg hadde fått jævlig angst.

20. Hva er din favoritt innen alkohol? Hmm, jeg drikker jo for det meste vodka (blandet med saft) men bortsett fra det så er jeg veldig glad i smirnoff og cider. Her er det ikke noe vin i gården, det eeer så æsj synes jeg! Er ikke sånn super glad i alkohol, men drinker og rusbrus er godt.

21. Beste minne? Hmm, har så mange bra minner. Men de beste minnene har jeg fra ungdomstiden, når jeg begynte å drikke og slike ting. Da var alt så nytt, og jævlig artig. Savner tida da jeg var 15, jeg.

22. Noe du savner? Nope. Eller jo, savner helg haha.

23. Katt eller hund? Katt. Hund hadde jeg ikke orket å hatt.

24. Ekte brunfarge eller fake-tan? Ekte. Jeg har faktisk aldri brukt selvbruning. Da er jeg heller blek.

25. Hvordan føler du deg akkurat NÅ? Helt fin.

26. Følger du med på kjendiser? Jeg følger jo med på reality-serier, men det er ikke sånn at jeg søker opp kjendiser på internett for å finne ut hva som skjer i livene deres. Jeg bryr meg helt enkelt ikke. Jeg tror aldri på det som står på internett heller, og kjendiser er jo faktisk helt vanlige mennesker, slik som oss. Fyfaen så slitsomt det må være at ALLE skal bry seg om hver minste ting du gjør feil.

27. Vil du hoppe i fallskjerm? Har bittelitt lyst ja. Men vet ikke helt om jeg tør. Tror jeg hadde besvimt eller spydd rett før jeg skulle hoppet.

28. Samler du på noe? Nei.

29. Favorittfarge? Svart? Haha, vet egentlig ikke. Synes pastellfarger er veldig fint da, men er ikke noe jeg kunne gått med på klær.

30. Har du høye telefonregninger? Nei, betaler 249,- i måneden.

31. Hva var det siste du kjøpte? En nike genser, viser den senere!

32. Sover du med TV'en på? Nei.

33. Er du forlovet? Nei.

34. Siste mat du spiste? Pølse i brød.

35. Vil du forandre navnet ditt? Nei! Er fornøyd med navnet mitt jeg, og det er jeg glad for. Må være kjipt å hete et navn du synes er stygt.

36. Sivilstatus? I et forhold.

37. Når våkna du i dag? Klokka 14.

38. Hva er det første du legger merke til ved det motsatte kjønn? Klesstilen! Den synes jeg faktisk har mye å si.

39. Tror du på mirakler? Neh.

40. Noen gang takket nei til en date? Ja, haha. Kommer ALDRI til å dra på date med en jeg nesten ikke kjenner.


Mulig dere synes slike liste-innlegg er gørrkjedelig, men jeg synes det er morsomt å svare på! Nå skal jeg ordne meg, og straks ta toget tilbake til Levanger. 
26.05.2016 0 KOMMENTARER


blurry

26.05.2016 / 01:57

Huff nå er jeg skikkelig trøtt, men samtidig rastløs haha? Jeg er aldri rastløs faktisk, føler meg alltid veldig rolig til vanlig. Klokka er to om natta og det er lyst ute. Bah! Jeg får ikke sove når det er så lyst.

Uansett. Ser det er meldt veldig fint til i morgen, kanskje man får grillet kroppen litt også! Hehe.. Nei, lite å blogge om. God natt eller whatever. Btw, genseren jeg har på meg under fikk jeg i dag, digger den! Skal vise bedre bilder av den senere.

26.05.2016 0 KOMMENTARER


snakkez

25.05.2016 / 14:20

Nå har jeg dusja, ordna meg og spist, og skal straks dra på jobb. Etter jobb drar jeg til Verdal en tur. Skal bl.a hente vodkaen min, hehehe. Kan ikke beskrive hvor mye jeg vil ha helg nå. NÅÅÅ! Haha! Nei men denne uka har vært så kjedelig, trenger å komme meg ut litt og være sosial. Og så savner jeg min kjære alkohol. Har jo ikke drukket på 2-3 uker. Nå høres jeg sikkert ut som den alkisen da, lol. Alko-Malin, mitt nye kallenavn?

Neida. Jeg må nesten stikke, vi snakkez!

25.05.2016 0 KOMMENTARER


hvorfor er folk på kvinneguiden så slemme

23.05.2016 / 19:52

Haha, åh. Er det noe som irriterer meg, så er det folk på kvinneguiden. Hvis jeg lurer på noe, så pleier jeg å stille spørsmål der, for da får jeg som regel svar med en gang. Men det er alltid noen bedrevitere som skal kommentere negativt. Alltid noe å klage på. ALLTID. Jeg var nyskjerrig på om det gikk ann å kjøpe sofa på avbetaling hos bohus, ikke for jeg har tenkt å kjøpe på avbetaling altså, men ville bare vite. Jeg skrev at jeg hadde lyst på en sofa til 17k fra bohus, og lurte på hvor mye jeg kunne betalt på avbetaling + renter i måneden, siden jeg synes det er så kjedelig å spare. Da virka det som folk ble sure (wtf?) og skrev at hvis jeg ikke klarer å spare, så kan jeg bare drite i å ta avbetaling. Og at jeg var dum osv. Ok slapp av bitch, det var bare et spørsmål! Daaamn, så sure kjerringene på kvinneguiden er! Var noen som var snille å svarte meg ordentlig også da, men fikk ikke noe ordentlig svar. 
Er mange ganger jeg har spurt om noe der inne, og fått bare sure svar tilbake. Dere på kvinneguiden må ta dere en chillpill! Sorry for at jeg ikke er like skolert som dere da. Lol.

Nå sitter jeg her med farge i håret. Skal straks gå å dusje det ut. Blaack im back, haha!

Noen bilder fra sist gang jeg nettopp hadde farget håret. 


23.05.2016 4 KOMMENTARER


filmer jeg skal se i 2017

23.05.2016 / 18:09Var en side på facebook som hadde delt de her filmene, og at de kommer ut i 2017. Håper det ikke stemmer helt, og at noen av dem kommer i 2016 også. Ihvertfall, gleeeder meg! Gleder meg mest til Avarar 2. Avatar 1 var en sykt bra film synes jeg! Så den første gang på kino i 3D, og det var jo helt magisk. Skikkelig fine effekter! Jeg liker egentlig ikke å se filmer i 3D, men Avatar man bare se i 3D synes jeg. Noen av de her filmene du tenker å se når de kommer ut?

Nå har jeg nettopp spist middag. I dag ble det fjorland siden Anders er på jobb til klokka 20.

Var litt usikker på om jeg skulle kjøpe denne, men den var ikke så værst! Helt grei middag. Måtte ha en cola til, som en trøst i tilfelle maten skulle smake drit. Haha! Heldigvis gjorde den ikke det da. 
Nå skal jeg farge håret. Etterveksten er sikkert 4-5 cm lang nå, ikke pent! Hele håret har brune flekker her og der, derfor skal jeg farge hele håret. Svart som vanlig, hehe. Liker egentlig ikke kullsvart hår, men kjøper svart allikevel siden fargen går ut litt etter noen vask.En annen ting jeg har litt lyst til å gjøre med håret, er å klippe det skulderkort. Synes det er såå fint! Og ikke minst mye mer behagelig nå som det går mot sommer. Men jeg vet ikke altså, jeg synes allikevel langt passer meg best. Haha var jo ikke lenge siden jeg sa at jeg ALDRI skulle klippe meg kort igjen, men nå har jeg plutselig lyst allikevel. Men jeg tror jeg holder meg til langt. Jeg får se!


23.05.2016 0 KOMMENTARER


koselig helg

22.05.2016 / 20:05

Hallå! Kom hjem for et par timer siden etter å ha vært å grillet. Nå ligger jeg å slapper av i sofaen, skal se en episode av sweatshop. Denne helga har egentlig vært veldig koselig, grilla både i går og i dag. Greit å gjøre noe annet enn å bare drikke seg dritings hver helg også! Men neste helg, da blir det hæla i taket. Det er meldt kjempefint fra torsdag til tirsdag neste uke. Digg!

22.05.2016 2 KOMMENTARER


NYX favoritter

22.05.2016 / 13:19

Hei! Jeg våkna nettopp, haha. Skal blogge litt tenkte jeg før jeg hopper i dusjen. Jeg og Anders er bedt på grilling på Verdal i dag, så vi blir hentet klokka 15. Vi var på grilling i går kveld også, hos pappaen til Anders. Var veldig trivelig! Vi satt ute på verandaen, og det var jo sååå varmt! Trodde ikke det var så varmt, så jeg hadde på meg bukse og det ble jo drit varmt. I tillegg var den svart, haha.

Men jeg tenkte å vise dere litt ny sminke jeg har bestilt meg. Jeg kjøpte noe sminke fra NYX, og ble veldig fornøyd.Eyeliner, contourstick?, contour palett, primer, en leppestift, gloss og liouid leppestift. Leppestiftene ble jeg veldig fornøyd med! Jeg likte best den liouid leppestiften, den tørker på leppene og er i en matt brunfarge. Egentlig så liker jeg best de som tørker på leppene, føler de holder mye lenger. Er egentlig ikke så glad i glosser, liker helst matte lepper. De her testa jeg ut i går. Jeg pleier vanligvis ikke å sminke huden når det er så varmt, sminken renner jo bare av og blir shiny. Men ble overasket i går! Sminken rant ikke av, og den kaka seg heller ikke. Elllllsker primeren, konsistensen var så god. Og den er jo ment til å fjerne shiny hud, og det gjorde den. Contour concealern ble jeg veldig fornøyd med også. Den blir ikke kakete! Dette blir min nye sminkerutine nå. Først primer, så concealeren på haka, kinnbeina, panna og så countour paletten. Føler det er så mye bedre enn å bruke foundation! Er ikke så glad i å bruke foundation, da jeg føler huden ikke får puste og blir kvisete.

Så ja, veldig fornøyd med all sminken! Har du noen favoritter fra NYX?

Meeen nå må jeg kaste meg i dusjen og få ordnet meg litt. Ha en fin søndag!


22.05.2016 4 KOMMENTARER


trones

21.05.2016 / 13:19Noen bilder jeg tok på trones da jeg var med pappa og kjæresten hans dit en dag. Her brukte vi ofte å dra på sykkelturer sammen med skolen! Det er leeenge siden nå, hehe. Trones er en veldig koselig plass synes jeg, kunne nesten tenkt meg å bo her. Kanskje når jeg blir gammel :-D

Nå skal jeg hive meg i dusjen. Jeg våkna nettopp, våkna av at Luffy sto utenom døra og mjauet. Han gir jo ser aldri heller vetdu, står å mjauer som en gal og vil inn på soverommet. Akkurat nå ligger dyret i senga ved siden av meg. Ligger å glaner på meg akkurat nå, haha! Synes sikkert jeg ser jævlig støgg ut atm. Dere får ha en fin helg!


21.05.2016 0 KOMMENTARER


hvem lager rimelige bloggdesign?

19.05.2016 / 17:59

Sendte e-post til et par bloggdesignere, og til fikk svar at det kostet over 1000kr å lage et design. Say whaaat! Skjønner at det tar tid å lage et skreddersydd design, men 1200,- føler så meningsløst å betale for et design bare. DET gidder jeg ikke bruke de usle pengene mine på, ass. 1000kr kan jeg få kjøpt så mye annet for. Så det jeg lurer på er, er det noen som lager bloggdesign for en litt billigere penge? Ihvertfall under tusenlappen. Gi meg tips om du vet av noen! Jeg kan godt betale 700-800kr liksom, men ikke noe mer enn det.


Slik tenker jeg at designet skal se ut, sånn ca. Satt på paint å ordna dette, ble egentlig ganske fornøyd! Så gi meg gjerne tips til noen flinke designere!

~~~

Nå har jeg, Anders og Luffy nettopp tatt oss en middagshvil. Eller, Anders sover enda haha. Tenkte å gå å ta litt sol, men vet ikke om jeg orker. Blir alltid så tung i kroppen når jeg sovner midt på dagen, og alt blir et ork. Blir jo lat! 
19.05.2016 6 KOMMENTARER


når man ikke får sove

19.05.2016 / 02:32

Yesda, her ser dere hva jeg holder på med om natta! Jeg har ikke lagt meg enda, så jeg har sittet på polyvore og satt sammen litt forskjellige outfit's. Synes ikke de ble så værst, jeg! Jeg er egentlig utrooolig lite kreativ når det kommer til å sette sammen outfit, men på polyvore blir det liksom litt enklere. Ååh, det er så mye fint, får lyst på alt! Den rosa kåpen er ikke helt min stil, men kan jo bli veldig kult med rett klær! Og levisbuksa øverst har jeg så lyst på, bare i litt lysere farge. De vintage buksene er så fin, men er litt usikker på hvordan de blir på meg. Jeg må sikkert ha den minste størrelsen isåfall, baggy bukser blir ikke så fint på pinnen meg. Haha.. Den høytlivs levisbuksa i lys farge, med en fin croptop og noen fine adidas sko i sommer. Yeees!

Hva synes du?


19.05.2016 1 KOMMENTARER


grattis Norge

17.05.2016 / 20:12

Gratulerer med dagen Norge, hurra! Nå er jeg hjemme sammen med Anders og Luffy etter å ha vært 3 dager utem dem. :-) Dagen startet med at jeg og pappa sin familie så barnetoget, og etter det dro vi en liten tur på pook og kjøpte vaffler. Det har ikke vært spesielt fint vær i dag, og det har vært veldig kaldt. Hold på å frøs ihjel da vi sto ute! Litt senere dro jeg en tur på skolen, og senere hentet vi Anders og dro å spiste sodd hos mormor og morfar. En fin dag!

Tok ingen bilder i dag, orka ikke drasse med kameraet.

Nå blir det å se paradise her. Håper dere har hatt en fin dag!

17.05.2016 0 KOMMENTARER


du grønne skog

16.05.2016 / 22:13

Nå ligger jeg i sofaen hjemme hos mamma igjen. Har vært ute og tatt litt bilder tidligere i kveld, og så har jeg besøkt besteforeldrene en tur. Nå har jeg redigert litt bilder, og venter på paradæjs. Funfact, mamma ser også på paradise! Hehe, tror egentlig det er ganske mange som ser på det jeg, men som ikke tør å innrømme det. Haha!

Her er noen bilder jeg tok i dag ihvertfall!

Nå som det er vår blir skogen så grønn og fin! Jeg liker å gå i skogen, der er det så stille og fredelig. Eneste man hører er fuglene. Ørin (som denne lille skogen heter) har jeg vært på maange turer i gjennom skolen og med familien. Den ligger 5 minutter unna der mamma bor, så her gikk jeg å tok mye bilder da jeg bodde her. Det forundrer meg ikke at denne skogen blir fjernet en gang i tiden for å bygge hus etc, håper ikke det ihvertfall! Har mange minner herfra. Jeg husker da jeg gikk i barnehagen så pleide vi å dra på turer hit, og de som var ansatte brukte å lure oss ungene med at det fantes dinosaurer her. Og på barneskolen sa lærerne at det fantes troll i skogen. Hahaha, vi ungene ble jo bare skremt. Jeg synes det var skummelt da jeg gikk i barnehagen ihvertfall, for hva om det kom en dinosaur og spiste meg opp? Haha! Hadde barnehagelærerne/lærerne lurt unger slik i dag, hadde sikkert mange foreldre blitt forbanna. 


Lillebroren min og mamma :-)


Når jeg er hos bestemor blir jeg alltid servert med både brus og alt mulig godt. Haha :-)

Nå er det snart TV-tid!


16.05.2016 0 KOMMENTARER


dypt

16.05.2016 / 15:24

I natt så jeg på et skikkelig dyypt program på TV'en. Haha, er det noe jeg så absolutt ikke er, så er det dyp. Når folk begynner å snakke skikkelig dypt om noe, så blir jeg bare klein. Hvis dere f.eks ser på film, eller en person sier noe skikkelig dypt, blir dere ikke litt klein da? Det blir ihvertfall jeg! 
Jeg er en litt mer ''enkel'' person vil jeg si, og tenker ikke så mye på de ''store'' tingene. Om dere skjønner. Og om noen begynner å snakke filosofisk med meg om døden, universet og alt det der - goodbye. Jeg vil ikke drukne hodet mitt i sånne tanker, det gjør meg bare stresset. Hva som skjer etter døden, det skjer. Hva som skjer hvis jorda går under, det skjer det som skjer. Ingen vits i å sitte å gruble over sånne ting. Jeg er heller ingen grubler, takk og pris. Sånt tror jeg gjør folk deprimerte og stresset. Eller?

Nå skal jeg bli med mamma å kjøpe pizza. Etter det tror jeg at jeg skal ut å ta litt bilder. Litt finere vær i dag, men tror ikke det er så varmt. Men sola skinner, og da er lyset så mye finere enn hva det er når den er borte. Da kan det bli noen fine bilder! Og tenk at det er 17.mai i morgen! Jeg har aldri brydd meg noe spesielt om 17.mai egentlig, har jo nesten alltid vært fullsjuk haha. Men jeg skal være rolig i dag, så da skal jeg feire med familien i morgen jeg også. Blir sikkert koselig! Skal se på toget i morgen tidlig, Linnea er jo drillpike så hun skal gå i toget.

Forresten, jeg skal skifte design snart tenker jeg. Liker ikke det jeg har nå, liker ikke headeren heller. Så jeg har laget meg et eksempel på paint, så har jeg sendt epost til ei som lager design, men har ikke fått svar enda. Håper jeg får svar de neste dagene, for nå er jeg dritt lei av dette designet!


16.05.2016 0 KOMMENTARER


det er ikke ulovlig å ha katten ute

15.05.2016 / 17:40

Jeg så en statusoppdatering på facebook tidligere, det var ei som var svært ufornøyd med at en katt hadde vært å gjort fra seg oppi blomsterbedet hennes. Jeg kan forstå at det er litt irriterende at det kommer en katt og driter oppi bedet, men faktisk så er det ikke så mye å gjøre med saken. Det finnes noe for å spraye oppi bedet for å holde dyr unna (ufarlig) eller man kan spyle vann på katten dersom den kommer i hagen igjen, da vil den nok holde seg unna etterhvert. 

Jeg har hørt mange historier om sure naboer som hater katter, og som mener naboene bør følge med hvor katten går. Skal man liksom gå ute og følge etter katten hver gang den er ute da eller? Det går jo ikke. Katter en både inne og utedyr, og det er ikke ulovlig å ha katten fri ute. Hunder derimot, da blir det selvfølgelig noe annet, men katter, det må man bare finne seg i! Noen mennesker er så ekstremt pripne og tåler ingenting. Er katter et så jævla stort problem for deg, så får du heller flytte på fjellet. Det å stå og kjefte på naboer (enten det er på facebook eller irl) for at katten er i deres hage, blir for meg helt latterlig. Skrem bort katten da, og som jeg sa, spyl vann på den og den vil mest sansynlig holde seg unna. Og om du velger å se på dette som et problem, så har du tydeligvis svært lite å bekymre deg over og kan likeså greit holde munn. Yep! Hjelper sikkert lite at jeg sitter her å ''kjefter'', haha. Men blir så irritert av enkelte mennesker!Her hos mamma har vi nettopp grillet. Det var godt med årets første grillmat! Det var litt for kaldt til å sitte ute, litt synd. Er veldig overskyet i dag, og har regnet bittelitt nå og da. Så da får man tilbringe søndagen inne. Minner meg ikke på søndag! Føles som en helt vanlig ukedag, men det har vel noe med at jeg ikke var ute å festet i går. Jeg hadde glemt å kjøpe alkohol før helligdagene kom, haha, men hadde ikke så lyst til å drikke uansett. Da jeg kom til mamma fikk jeg feriegave fordi hun har vært i Danmark, og gaven var vodka. Haha! Jaja, sparer den til en annen helg.

Blææh. Nå begynner småkrypene å dukke frem igjen, spesielt edderkopper. Er spindelvev overalt på verandaen. Jeg får helt noia når jeg går ut på verandaen, og må se over alt rundt meg slik at jeg ikke går inni noe vev. Her hos mamma bruker det å være en svææær edderkopp om sommeren der jeg tok bildet. De er virkelig de ekleste krypene som fins! 
 

Aja. Nå skal jeg spise litt melon, det er jo så godt! Så får dere ha en fin søndag videre. :-)Snipp har kjøpt seg caps. Playcat, haha.. Husker jeg kjøpte den stygge capsen på martnan en gang i tiden. Håper jeg aldri brukte den.


15.05.2016 0 KOMMENTARER


miss glemsk

14.05.2016 / 17:23

Bah, dette er så typisk meg. Jeg skulle jo til togstasjonen, og da jeg kom dit kom jeg på at jeg hadde glemt kameraet mitt. Litt kjedelig å være uten kamera, spesielt på 17.mai, så da gikk jeg hjem for å hente det. Neste tog går ikke før halv 7, så da får jeg bare vente. Haha, jeg er så glemsk noen ganger. Hadde jo funnet frem kameraet og, men allikevel klarte jeg å glemme det. 

Men da kunne jeg jo knipse noen bilder av den nye bikinien min imens jeg venter. Den er så fin!Så fin farge! Den er fra H&M om noen skulle lure. Jeg har nesten ingen fine bikinier, så ble glad da jeg fant denne. Tar den med meg til Verdal, i tiiillfelle det skal bli skikkelig finvær. Men det får vi se på, da. Jeg blir til mamma helt til 17.mai. Anders reiser til Oslo i morgen, han skal være med jobben på kiwiaden. Vet ikke heelt hva det er, men det er et eller annet som skjer ihvertfall. Så derfor drar jeg til Verdal en tur. Nå klissregner det igjen ute, fakk! Hååper det ikke regner når jeg skal ut igjen. Jeg kledde på meg litt for mye istad når jeg gikk til stasjonen, og jeg holdt jo på å svette ihjel. Trodde ikke det var så varmt i dag, men joda, det er så absolutt ikke kaldt vertfall. Åpna opp alle vinduer da jeg kom tilbake, og tok på meg t-skjorte, men nå er det kaldt igjen. Hva er det med dette været? Haha..

Jaja.. Jeg får bare vente videre. Dere får ha en fin helg!Ser ut som jeg har sølt leppestift eller i minnviken, men det er munnsår. Skikkelig smæxy, lol. Det går jo aldri bort heller, vært sånn i 2 uker nå. Smører leppene så mye jeg kan, håper det går vekk snart. 


14.05.2016 4 KOMMENTARER


3 ting

14.05.2016 / 15:51

Fant dette innlegget hos Jessicawaldorf.blogg.no, og fikk lyst til å lage et slikt selv. Har bare gjort noen små justeringer, såå, here we go!

3 ting jeg er takknemlig for:

- Jeg er takknemlig for at jeg har en så snill familie, kjæreste og de få vennene jeg har. Dem setter jeg veldig pris på! Spesielt familien min, jeg har verdens beste familie.
- Jeg er takknemlig for at jeg bor i et så trygt land som Norge. Vi har det veldig greit vi som bor her!
- Jeg er takknemlig for at jeg er frisk som en fisk. Det er ikke noe jeg går rundt å tenker over, jeg tenker aldri at jeg er heldig som er frisk. Men når jeg prøver å forestille meg at jeg f.eks hadde hatt kreft, så er jeg veeeldig glad for at det ikke er noe som feiler meg.


3 ting jeg blir glad av:
- Jeg blir glad når jeg får penger på konto, og ikke har noe regniner eller noe sånt å betale. Da kan jeg kjøpe meg noe jeg har lyst på, og da blir jeg glad!
- Jeg blir glad når det begynner å bli sommer, og jeg kan tænne meg ute.
- Jeg blir glad når kjæresten kjøper med noe godt hjem fra butikken, uten at jeg har bedt om det. Hihi!


3 ting jeg gleder meg til:
- Jeg gleder meg til jeg skal ta silikon. HEHE! Nei, men jeg ser virkelig fram til det, er så ufornøyd med hvordan de ser ut nå. Så skal bli godt å få det ut av verden.
- Jeg gleder meg til å se en ny episode av SKAM. Liiitt fjortisserie er det jo, men digger den allikevel. Synd det bare er en gang i uka!
- Jeg gleder meg til ordentlig sommer.


3 ting jeg liker ved kjæresten:
- Jeg liker at han snill, og at han får meg til å stole på han. Tillit er viktig.
- Jeg liker humoren hans, han får meg til å flire. Og vi har en veldig intern humor, haha!
- Jeg liker at han er litt voksen, samtidig som han ikke er det. Om dere skjønner, haha.. Og jeg liker stilen hans! 


3 ting jeg gjør før jeg legger meg:
- Først slår jeg av playstationen og TV'en.
- Så rydder jeg vekk alt rot fra bordet.
- Og så pusser jeg tennene, vasker ansiktet, går på do og fyller på vannflasken. Så, god natt!

3 ting jeg gjør når jeg er hjemme alene:
- Sitter på PCen og leser blogger eller noe sånt.
- Rydder eller vasker kopper.
- Ser serier.


Sånn! Nå skal jeg ordne meg, og etterpå ta toget til Verdal. Skal besøke mamma, så nå må jeg dra!
14.05.2016 0 KOMMENTARER


negativ av instagram

12.05.2016 / 17:12

Er det bare jeg som av og til rett og slett bare blir i dårlig humør av å scrolle på instagram? Alt og alle er jo så fucking perfekt! Satt nettopp å scrolla nedover i feeden, og kjente at jeg bare ble negativ. Hvor bra er det egentlig å sitte å se selfies av perfekte folk, med perfekt sminke og klær, et perfekt hjem, bil and the list goes on..? Kan ikke si jeg blir så inspirert lenger, men heller tenker på hva jeg ikke har, og hvordan jeg ikke ser ut. Det hele blir bare en negativ spiral. Så derfor lar jeg heller være.

Noen som føler det samme?

Anywayssss. Jeg er i Verdal nå. Hjalp mormor å vaske litt før i dag, og etter det dro jeg til bestemor, så her sitter jeg nå. Har spist bettsuppe (bestemor lager beste suppen!) og spist jordbær med fløte. Nam! Koser meg, hehe. Synd det er så dårlig vær i dag, hadde en plan om å sole meg. Jaja.. I morgen blir det jobb igjen, og så er det jammen meg helg igjen! Denne uka har gått fort, og like best er det. Har vært i dårlig humør denne uka, aner ikke hvorfor. Men nå er jeg i godt humør igjen, heldigvis. Gleder meg til paradise i kveld, parseremoni! Nååå begynner jeg å bli lei av Carl Aksel! Jeg likte at han var på hotellet en stund, han laga jo liv, men nå er jeg lei av at han alltid styrer og får det som han vil. Synes det er rart at de andre deltakerne ikke har jobbet mer for å få han ut. Enda rarere er at absolutt ALLE de nye hører på han og gjør alt han sier. Spesielt jentene. Sååå dumme og naive da vettu. Ihvertfall Stine, omg. Haha, skal slutte å snakke om paradise. Nå skal jeg spise mer jordbær før de forsvinner!

12.05.2016 0 KOMMENTARER


dritt

11.05.2016 / 17:54

Humøret mitt har vært skikkelig dritt de siste par dagene. Det har ikke skjedd noe spesielt, bare føler meg ikke helt bra og humøret er helt dass. Men noen slike dager har vel alle. Det er litt bedre nå da. Har bare surmult og vært irritabel, og det er ikke engang uka mi. Haha.. Hater bare livet litt. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var en helt annen person personlighetsmessig, som har kommet lengre i livet, med bra jobb, bil, hus og alt. Føler jeg sitter så jævlig fast på grunn av hvordan jeg er som person. Jeg klarer jo ikke å komme noen vei her i livet. Åååh fuck it, altså. Jeg blir så lei av meg selv.

Haha, herregud. Jaja. Nok sutring fra meg. Sola skinner ute, og det gjør meg også sur. Har ikke lyst til å ut, og da får jeg samtidig litt dårlig samvittighet. Vil jo egentlig sole meg! Men det får bli en annen dag. Litt kaldt å ligge ute å sole seg nå uansett. Nå skal jeg bare surmule videre, og prøve å bli i litt bedre humør. Anders er på butikken, og kjøper meg saltsild og sjokolade til meg. Da blir jeg litt gladere!
11.05.2016 2 KOMMENTARER


plutselig var det sommer

09.05.2016 / 18:29

Hallo! For et vær det har vært den siste tiden! Skikkelig varmt og fint til å bare være i starten av mai. Jeg skal ikke lyve, det første jeg gjorde i dag var å klage på varmen. Haha.. Nei, men jeg var så sulten og grinete tidligere i dag. Var fortsatt sliten etter helga, jeg er alltid slapp i to dager etter jeg har drukket. Så når kjæresten skulle spise på jobb, og det var tomt for mat her hjemme og jeg måtte gå til butikken, var jeg ikke særlig glad. Hehehe! Jeg holdt jo på å svette ihjel, i tillegg hadde jeg på meg svarte klær. I tillegg til deeet så føler jeg meg så jævlig blek, må sole meg de neste dagene om det blir like fint vær. Føler meg som et lik akkurat nå.

Uansett! Jeg ble i bedre humør etter å ha fått i meg middag. Jeg gidda egentlig ikke å lage middag i dag siden det bare var jeg som skulle spise uansett. Så da gikk jeg innom kinasjappa, men den var selvfølgelig stengt. Så gikk jeg til en annen fastfoodsjappe, men den var stengt og. Da ble jeg bare enda mer forbanna, haha. Mega lå rett ved siden av, så gikk dit å kjøpte meg middag allikevel da. Litt ordentlig mat tror jeg denne kroppen hadde veldig godt av i dag. Pommesfrites-mat gir jo ikke allverden med energi, hehe. Har kjøpt litt frukt også som jeg skal knaske litt på etterpå. Jeg sitter ute nå, og det er ikke så lett å blogge da. Veldig distraherende med alle bilene som kjører forby, pluss at det er utrolig vanskelig å se PC-skjermen ordentlig ute i dagslyset. Så jeg runder av her. Nå skal jeg se hva Luffy holder på med, han er ute sammen med meg. Tror han koser seg. Og tror han har spist opp x antall fluer, hehe!


09.05.2016 0 KOMMENTARER


kurer

08.05.2016 / 16:34

Hallo! Fin søndag? Her kures det etter i går bare. Småsliten i dag, ja. Solen skinner som bare det ute, men her ligger jeg med gardinene trekt for og ser på tv. Orker ikke dagslyset, haha. Jeg og Anders har nettopp spist pizza fra pizzabakeren, det var godt det! Pizza og cola går ann på en sånn dag. Jeg får alltid så sykt lyst på cola når jeg er fyllesyk. Iskald cola, jatakk!

Nå skal jeg kure videre, dere får ha en fin søndag :-)

08.05.2016 1 KOMMENTARER


hva heter den jævla sangen

06.05.2016 / 21:01

Hey. Endelig helg igjen, yay! I morgen skal jeg ut, gleder meg, er lenge siden sist. Akkurat nå surrer jeg bare rundt i leiligheten med cideren i hånda. Noen ganger går jeg bare rundt i huset og surrer, lol. Rydder litt, prøver litt klær, rydder litt igjen osv. Artig, he he. Jeg leta etter en sang i en time, og ble til slutt så forbanna lei at jeg måtte legge fra meg PC'en. Det var en sang på paradise hotel jeg synes virka bra her en dag, da Øystein og han andre fyren drev å vasket hverandre, om dere har sett det? HVA heter den sangen som spilles der? Jeg har seriøst prøvdt ALT! Jeg har til og med sendt melding til paradise siden på facebook OG på kvinneguiden. Haha, lol.. Pluss at jeg har søkt opp hundre lignende sanger på youtube, søkt opp lyricsen på google, prøvd med shazam og diverse musikkapper og sjekket rulleteksen. Finner ikke den jævla sangen. Jeg gir meg ikke heller, jeg skal finne den. 
Om noen vet hva sangen heter, eller ikke helt vet hvordan sang jeg mener, kan dere gå inn viaplay og spole til 00.16, eller tv3play 27.19. Herregud. Hjelp meg.

 

Et par sanger jeg hører på akkurat nå. Dere får ha ei fin helg!


06.05.2016 0 KOMMENTARER


skam

03.05.2016 / 19:20

Hallo! Ikke så mye å blogge om i dag, har vært på jobb og slikt. I morgen begynner jeg ikke før klokken 15, så skal bli godt å få sovet litt lenger! Har nettopp sett paradise, og nå skal jeg se sesong 2 av serien SKAM. Jeg så at mange skrev om den serien, så måtte nesten teste den ut selv her en dag. Og serien var jo faktisk ganske så bra! Likte den jeg ihvertfall. Så det er det jeg skal gjøre nå. 


03.05.2016 7 KOMMENTARER


serietips

03.05.2016 / 11:00

Nå har jeg sett en del forskjellige serier, så da vil jeg tipse noen med dere! Jeg har hatt et innlegg om serietips før, men har sett en del nye serier siden den gang. Tar ikke med Prison Break eller Breaking Bad, dem har vel de fleste sett uansett. Kommer til å sette terningkast ved seriene, etter hvor bra jeg synes de er. Here we go!

The walking deadTerningkast: 


Hvor du kan se: 
HBO Nordic, Viaplay og TV2 Sumo. Du kan også låne sesong 1-5 på biblioteket.

Handling: 
Når han våkner fra koma i et forlatt sykehus, oppdager politibetjent Rick Grimes at verden slik han kjente den er borte. Den er ødelagt av en zombiepidemi av apokalyptiske proporsjoner. Ikke langt unna, i utkanten av Atlanta, kjemper en liten gruppe for å overleve og har stadig "de døde" etter seg. Klarer Rick og de andre å holde på sin medmenneskelighet i denne skremmende nye verdenen? Og vil de, under de forferdelige forholdene og med personlig rivalisering, klare å holde ut med hverandre? "The Walking Dead" er en storslått overlevelsesserie fra regissøren bak "The Shawshank Redemption" og produsenten bak "The Terminator" og "Aliens". (handlig tatt fra HBO Nordic)The red roadTerningkast:


Hvor du kan se:
HBO Nordic, TV2 Sumo

Handling: 
HE RED ROAD er et gripende thriller-drama som gir to høyst motsetningsfylte inntrykk av dagens Amerika, gjennom konflikten som utspiller seg mellom to like forskjellige menn. Serien dreier seg rundt en lokal sheriff som strever med å holde familien samlet, mens han samtidig må patruljere to samfunn i prekær konflikt: den lille byen der han selv vokste opp, like utenfor New York City, og de nærliggende fjellområdene ? som huser en føderalt sett ikke anerkjent stamme av den nordamerikanske urbefolkningen. Etter at en grusom tragedie og dekkhistorie bidrar til å øke skillet mellom de to verdenene, oppstår en usikker allianse mellom politimannen og et farlig medlem av urbefolkningen. Relasjonen mellom de to mennene utsetter dem for stadig større risiko, og de følelsesmessige spøkelsene fra deres felles fortid begynner å tre frem. Som en følge av dette, tar begges tilværelser raskt til å rakne ? noe som får forferdelige konsekvenser. (handling tatt fra HBO Nordic)FargoTerningkast:


Hvor du kan se:
Tv2 Sumo. De hadde den på HBO Nordic før, men kunne ikke finne den der nå, så de har tydeligvis slettet den. 

Handling: 
Et trippeldrap blir begått på en liten veirko i Minnesota, og blandt ofrene er en lokal dommer. Hendelsen utløser en krig mellon to regionale mafiafamilier, og den unge politibetjenten Lou Solverson får en omfattende sak å bryne seg på. (handling tatt fra TV2 Sumo)ChosenTerningkast:


Hvor du kan se:
Viaplay

Handling:
Du er en normal person med en normal familie og et normalt liv - inntil du finner esken. Plutselig blir deg og dine nærmeste en del av et nådeløst spill med "drep eller bli drept" - alt for den sadistiske tilfredsstillelsen hos en mystisk gruppe kalt the Watchers. Din overlevelse er opp til deg, og hvor lenge du overlever er helt basert på dine ferdigheter. Bare en ting er sikkert: når esken kommer er har du blitt Chosen.Shannara Chronicles


Terningkast:


Hvor du kan se:
HBO Nordic

Handling:
Det har gått flere tusen år siden menneskehetens tilintetgjørelse. Verden er delt inn i det som heter De Fire Land. Innbyggerne her er en blanding av flere raser, som alver, dverger, troll, gnomer og mennesker. I sentrum står slekten Shannara. Deres etterkommere har arvet magiske krefter, og deres opplevelser vil omskape verdens fremtid. Ved historiens begynnelse ser vi at onde, mørke krefter er i ferd med å unnslippe, etter flere års fangenskap. Amberle, en ung alveprinsesse; Wil, den siste etterkommeren av Shannara-slekten; og Eretria, en omstreifer av menneskeslekt, oppdager at de er de eneste som kan stanse de onde maktene, og de blir tvunget til å danne en usikker allianse. Deres tilsynelatende umulige oppdrag hjelper dem til å finne seg selv. De oppdager etter hvert sin indre styrke for å overkomme tvil og frykt, og akseptere sine skjebner. (handling tatt fra HBO Nordic)The 100Terningkast:


Hvor du kan se:

Netflix

Handling:
Handler om en gjeng ungdommer som blir sendt ned til jorda for å overleve, og der møter de en rekke utfordringer. Banshee


Terningkast:


Hvor du kan se:
HBO Nordic

Handling:
Denne spennende actiondramaserien fra Alan Ball (skaperen av True Blood) følger eksfangen Lucas Hood. Han ender overraskende nok opp som sheriff i et lite sted med Amish-befolkning idet han er på leting etter en kvinne. Han så henne sist for 15 år siden, da han lot seg fange av politiet slik at hun kunne rømme etter et smykketyveri. Carrie Hopewell bor i Banshee med nytt navn, er gift med en høyprofilert advokat og prøver å holde en lav profil ? helt til Lucas dukker opp og snur livet hennes på hodet og vekker til live gamle følelser. Det blir bare mer komplisert av at Banshee er full av korrupsjon, og har en overherre av Amishsekt, Kai Proctor, som med rå makt bygger opp sitt eget imperium av narkotika, hasardspill og utpressing. Med hjelp fra en tidligere bokser, Sugar Bates, som nå driver en bar klarer Lucas å holde Kai og hans menn i tømmene, og greier til og med å innføre litt lov og orden i Banshee. Men Lucas? forkjærlighet for tyverier fører til slutt ham og Carrie inn i en farlig gryte av dobbeltspill. Og det blir ikke blir bedre av at Mr. Rabbit, en mafioso fra New York de svindlet en gang, nærmer seg med hevntanker. (handling tatt fra HBO Nordic)
 

The affair


Terningkast:


Hvor du kan se:
TV2 Sumo, HBO Nordic

Handling:
?The Affair? har med Golden Globe-nominerte Dominic West (?The Wire?) og Ruth Wilson (?Luther?), i tillegg til Emmy-nominerte Maura Tierney (?Akutten?) og SAG Award-nominerte Joshua Jackson (?Dawson's Creek?). ?The Affair? utforsker de følelsesmessige og psykologiske effektene av utroskap. Den provoserende dramaserien blir fortalt fra både et mannlig og kvinnelig perspektiv. Begges selektive hukommelse brukes for å skape spenning. Wilson spiller Alison, en ung kvinne som jobber som servitør på en populær restaurant i Hamptons og prøver å få orden på livet sitt i kjølvannet av en tragedie. Hennes mann Cole (Jackson) sliter med å holde styr på alt; kona og familiens ranch, som er i økonomiske vanskeligheter. Deres følelsesladete ekteskap blir enda mer komplisert da Alison innleder et forhold til Noah (West). Han er en ung lærer og forfatterspire fra New York, som tilbringer sommeren hos sin svigerfamilie på øya. Tierney spiller Helen, Noahs collegekjæreste, bestevenn, mor til barna hans, elskerinne og kone i 17 år. Den prisbelønnede dramatikeren og manusforfatteren/produsenten Sarah Treem (?House of Cards?, ?In Treatment?) skrev det originale manuset etter en historie skapt sammen med Hagai Levi. De jobbet først sammen med den amerikanske versjonen av Levis serie ?In Treatment?. Treem og Levi er begge eksekutive produsenter sammen med regissør Jeffrey Reiner (?Friday Night Lights?). (handling tatt fra HBO Nordic)Outlander


Terningkast:


Hvor du kan se:
Netflix, Viaplay

Handling:
Golden Globe-nominerte Outlander baseres på bokserien av Diana Gabaldon med mer enn 25 millioner solgte eskemplarer over hele verden. Vi følger Claire som forflyttes gjennom tiden fra 1945 til 1743, og et Skottland som rammes av krig og stridigheter. Når hun dessuten blir tvungen til å gifte seg med en av de lovløse highlanderne, tærer det på følelsene og lojaliteten hennes mellom to menn fra forskjellige tidsaldrer. (handling tatt fra Viaplay)Dominion


Terningkast:


Hvor du kan se:
HBO Nordic

Handling:
"Dominion" er basert på filmen "Legion" fra 2010 og er en episk, postapokalyptisk, overnaturlig dramaserie satt 25 år inn i framtiden etter at en krig mellom menneskeheten og en hær av falne engler har forandret verden. Serien følger den farlige reisen til en ung rebelsk soldat som finner ut at han er en usannsynlig redningsmann for menneskeheten. (handling tatt fra HBO Nordic)The strain


Terningkast: 


Hvor du kan se:
HBO Nordic

Handling:
Serien The Strain er en høykonseptuell thriller, som gir oss historien om Dr. Ephraim Goodweather. Han leder en gruppe ved Senteret for Epidemikontroll, kalt Canary Team, i New York City. Sammen med teamet sitt, blir han tilkalt for å etterforske et mystisk virusutbrudd som viser alle kjennetegn på en eldgammel og ond for form for vampyrisme. Idet bakteriestammen får spre seg, må Eph, teamet hans og en gjeng med alminnelige newyorkere gå til krig ? i et forsøk på å sikre menneskehetens videre skjebne. Serieskapere, ledende produsenter og manusforfattere er Guillermo del Toro og Chuck Hogan, som sammen skrev manuset til pilotepisoden av The Strain, som også ble regissert av del Toro. (handling tatt fra HBO Nordic)Bates motel


Terningkast:


Hvor du kan se:
Netflix

Handling:
Alle vet hva som skjedde i ''Psycho'', men i denne skrekkjagende serien får seerne være med inn i Norman Bates' verden lenge fr Marion Crane sjekket inn. (handling tatt fra Netflix)The returned


Terningkast:


Hvor du kan se:
Netflix

Handling:
I denne mørke og merkelige dramaserien vender en liten gruppe mennesker brått tilbake til hjembyen den samme uken etter å ha vært døde i flere år. (handling tatt fra Netflix)Fear the walking dead


Terningkast:


Hvor du kan se:

HBO Nordic

Handling:
Fra det samme universet som The Walking Dead, er Fear The Walking Dead et hardbarket drama som utforsker utbruddet av den udøde apokalypsen gjennom linsen til en splittet familie. Satt i en by som folk kommer til for å flykte, skjule hemmeligheter, og begrave fortiden sin, truer et mystisk utbrudd med å forstyrre den lille stabiliteten rådgiveren på den videregående skolen, Madison Clark, og engelsklærer Travis Manawa, har klart å skape. Det daglige presset som følger av å blande to familier og samtidig håndtere bitre, dagdrømmende og stressede barn, havner i baksetet når samfunnet begynner å brytes ned. En tvunget evolusjon, et nødvendig «survival of the fittest» tar over, og vår dysfunksjonelle familie må enten fornye seg selv eller godta sine mørkere bakgrunner. (handling tatt fra HBO Nordic)SKAM


Terningkast:


Hvor du kan se:
Nrk1 sin nettside

Handling:
Skam er en dramaserie som følger Eva, 99er på Hartvig Nissens V.G.S 


Fant du noen nye serier? Har du sett noen av dem fra før?


03.05.2016 0 KOMMENTARER


ruller

02.05.2016 / 16:31

Hei! Jeg og Anders bestemte oss for å spise ute i dag, feire 2-årsdagen litt. Vi har nettopp spist oss feite på orion, så nå ruller vi bare. Lol. Var veldig godt da! Ble nesten litt for mett! Da er det helt jævlig å må ut å gå hjem etterpå, haha.

Jeg har jo fri i dag, men i morgen blir det jobb igjen. Var forresten kjempevarmt ute i dag! Gikk bare i en tynn genser, digg. Nå skal vi se dagens episode av paradise. Vi har viaplay, og der kommer episodene ut i 15 tiden, så slipper vi å vente helt til 22.30. Ble såå glad for at Malin gikk ut på torsdag, jippi haha! Det gikk jo utåver Carl Alsel, og det liker jeg. Snakk om selvdigger! Gaaad, æsj.

02.05.2016 1 KOMMENTARER


2 år ♥

01.05.2016 / 20:40

Gjett hva jeg og Anders glemte i dag? Vi har jo 2-årsdag i dag! Haha, enn at vi glemte det. Jeg fikk varsel om nye minner på facebook, og gikk inn og så på dem. Da så jeg at jeg hadde skrevet et blogginnlegg om 1-årsdagen fra i fjor, og da husket jeg det. TO år, da. Elsker Anders, han er virkelig verdens snilleste mot meg. Er veldig glad for at jeg fant han.♥ 


bilde fra 1-årsdagen i fjor ♥ 

Litt rart, denne dagen var veldig lik den i fjor. Vi spiste hjemmelaget pizza i dag, og det samme gjorde vi i fjor. Etter det så vi film, som vi også gjorde i fjor. På vei til butikken i fjor gikk vi en annen vei fordi jeg skulle knipse litt bilder på veien. Den samme veien gikk vi i dag også, fordi jeg skulle knipse bilder. Tilfeldig, hehe! Anyway, love youuu Anders<3

~~~
Litt rart å tenke på at det allerede er 1.mai. Tiden går så fort føler jeg! Plutselig er det snart sommer igjen. Synes faktisk at denne vinteren har gått ganske fort. Jeg har liksom ikke hatet vinteren slik som jeg gjorde før, så det er nok derfor det føles som den har gått veldig fort. Det er jo bare bra! Men her er noen bilder jeg tok i dag! ↓Hadde ikke så lyst til å vise trynet mitt på bilder i dag. Orka ikke sminke meg noe særlig, og håret var helt grusomt. Snart må jeg farge etterveksten igjen, for den vises godt nå. Sikkert 4cm med ettervekst, prettyy! Eller ikke. Vel vel, jeg skal lese litt blogger nå!


01.05.2016 0 KOMMENTARER


bilder fra konfirmasjonen

01.05.2016 / 14:40

I går var jeg jo som sagt i konfirmasjon til broren min, så her er noen bilder derfra!
Antrekket mitt for dagen. Kjole fra bikbok og sko fra asos.Det var noen bilder, var en koselig dag. :-) Nå er det 3 år til neste konfirmasjon i søskengjengen, og etter det er alle konfirmert. Rart å tenke på! Småbarna'n blir jo så stor. Men nå er det pizza her, så nå skal jeg spise. Dere får ha en fin søndag!


01.05.2016 7 KOMMENTARER


hits