FB
INSTA
malinva - Mjau

hos mamma

30.05.2017 / 22:33

Hallo. Nå er jeg hjemme hos mamma, og straks er det duket for paradise hotel. Spennende med finaleuke, hoho! Jeg dro meg toget til Verdal etter jobb i dag, og spiste middag hjemme hos mormor og morfar. Etter det dro jeg å fikk klippet tuppene av håret hos tanta mi, og besøkte bestemor. Fikk vaffler til dessert der, nammis. :-) Etter det ble jeg med mamma og lillesøstra mi og gikk en liten tur. Jeg hadde ikke akkurat kledd meg så godt, så ble litt kaldt. Har nettopp tatt meg en varm dusj, og nå har jeg gravd meg i sofaen under pleddet. Meen nå begynte paradise, vi sneiks!

30.05.2017 0 KOMMENTARER


mennesker som ikke liker katter

29.05.2017 / 18:14

Hey. Jeg har nettopp spist middag, og tenkte egentlig å sette meg ute litt. Satt ute før jeg spiste, men nå var det blitt litt overskyet og kaldt. Det har vært veldig fint vær i dag da, så håper det fortsetter slik. Jeg ligger i sofaen og fryser litt nå faktisk, haha. Litt godt sånn egentlig, jeg holdte på å koke ihjel tidligere i dag. Det var skikkelig varmt når jeg gikk til jobb i morges i halv 10-tiden. Var jo svett når jeg kom fram. Det er det som er så dumt med at jeg ikke har bil, for jeg blir så jævlig svett av å gå til jobb om sommeren når det er varmt. Haha, nasty egentlig. Må spraye meg ned med parfyme og rollon før jeg går. 

Elsker denne kjolen, den er så cool! Jeg kjøpte den på sheinside om noen lurer. Husker ikke hvor mye den kosta, men det var ikke all verden. Jeg har hørt mye forskjellig om sheinside, flere har sagt at kvaliteten på klærne er dårlig. Jeg bestilte flere plagg derfra i vinter, og jeg ble fornøyd med alt sammen. Kvaliteten var god på de klærne jeg kjøpte ihvertfall. Så jeg tenker å bestille mer derfra. Jeg elsker at det er slik at man kan skrive om plagget slik at andre vet om det var av bra kvalitet osv, og at mange legger ved bilder av plaggene på seg. Gjør det sååå mye enklere å se hvordan klærne ser ut i virkeligheten! Så tommel opp for det.

Nå skal jeg gå og hente meg en is, og se hva kattene driver på med. Suzie er ute på verandaen (hun går aldri andre steder når hun er ute) og Luffy vet jeg ikke hvor er. Han pleier å gå ned til gårdsplassen, det har han funnet seg et par kattevenner. Haha, søtt! Det virker ikke som at noen av naboene bryr seg om kattene, så det er jeg glad for. Det er jo fler katter her også, så.. Jeg skjønner meg virkelig ikke på folk som irriterer seg over katter. Å neei stakkars deg, fikk du besøk av en katt i hagen din?! Åh, gaad. Tenk å bry seg om sånne ting. Mennesker som ikke liker katter kan umulig være kule folk? Hah. Og jada, det er sikkert kjedelig visst katten driter i blomsterbedet ditt, eller spiser på blomstene. Men det er ikke verre enn å ta et glass med vann å kaste etter katten, da vil den neppe komme tilbake igjen. Cæts r' cool!
29.05.2017 0 KOMMENTARER


kommer meg ikke opp

28.05.2017 / 17:38

Jeg har grodd fast i sofaen, kommer meg ikke opp hahah. Jeg burde ha farget håret og laget mat, men gidder ikke flytte på rævva. Hehhhh. Sola skinner litt ute også, men orker ikke gå ut. Kan ikke gå ut, heller, jeg ser ut som et dass i dag. Det er unnskyldningen, lol. På onsdag får jeg hagemøgler. Jippiii! Jeg fikk kjøpe kjæresten til pappa sine for bare 500(!!), så pappa skal hjelpe meg å få de hit på onsdag. Gleder meg til det, siden verandaen vår er ganske stor og trenger å fylles opp litt. I den ene enden har vi jo allerede stoler og et bord, men skal bli godt å få møbler rett utenfor ytterdøra også, som er litt større og bedre å sitte i. Blir bra! Tenker å kjøpe et par krukker med blomster i også, for å friske opp litt her ute.

Nå er jeg nesten nødt til å dra ræva opp av sofaen og starte med matlaginga. Anders laget mat i går skjønner dere, så var visst min tur i dag... #søndagsmodus


28.05.2017 0 KOMMENTARER


uken som gikk

28.05.2017 / 16:46

Uken som gikk -
 

AKKURAT NÅ
Nå ligger jeg bare her i sofaen med Suzie oppå meg. Slapper bare helt av!


UKENS OPPTUR
Det må være da jeg fant ut at jeg hadde fri på torsdag. Hadde jo helt glemt at det var helligdag, lol! Hadde ikke kollegaen min sagt til meg at det var stengt, så hadde jeg sikkert dratt på jobb. Haha! Neida, Anders hadde vel sagt ifra til meg.UKENS NEDTUR
At det har vært dårlig vær de siste dagene. Ååh, når jeg har fri så må det jo selvfølgelig være drittvær. Kan ikke sola bare komme frem, slik at jeg kan sole meg å bli brun?! Det er dyrt å ta solarium, dumme skyer!


UKENS CRAVING
Jordbær med sukker og fløte, nammm! Og melon.UKENS IRRITASJONSMOMENT
At iphone'n min er litt klikk for tiden. Den fungerer jo som den skal, men er blitt ganske treg og henger seg opp av og til. Og så er den proppfull av bilder og diverse, så det kommer hele tiden melding opp om at den er full. Må ofte slette bilder for å kunne ta nye, men jeg gidder ikke rydde opp i bildene og alt det, haha. Jeg får heller ikke til å laste ned den nyeste versjonen, står bare at noe gikk feil. Bahhh! Men jeg kjøper meg IKKE ny iphone før den virkelig ikke funker lenger. Nekter. Jeg har bare hatt den i 3 år liksom, og når jeg sier det til folk så synes de det er mye???! Lol, det er ikke mye! Jeg kan fint ha mobilen min i 6+ år. Jeg er heller ikke sånn at jeg må ha det nyeste hele tiden. Heldigvis.
 

Ukens låt


UKENS TANKE 
Hmm, ingenting spesielt.


UKENS INNKJØP

Kjole og genser fra HM.UKENS MEST LESTE INNLEGG
''Et filmtips'' er ukens mest leste innlegg.


28.05.2017 0 KOMMENTARER


jordbær og melon

27.05.2017 / 21:25

Endelig ble det helg på meg også. Godt! I morgen skal jeg sove leeenge. Nå har jeg nettopp slukt i meg litt melon, og straks blir det jordbær i fløte. Nammis! Den beste frukta på sommeren er uten tvil jordbær og melon. Beste som fins. Spesielt norsk jordbær, naaam! I kveld og i morgen har jeg planer om å gjøre iiingenting. Bare lese eller se serier. Perfekt helg, det. Anders sitter å spiller Witcher bitch hunt, som jeg kaller spillet hans, hahaha. Jeg så at netflix skal lage en serie om Witcher, og det gleder jeg meg til å se! Jeg liker feelingen på spillet (jeg spiller ikke selv, men ser på av og til) og tror serien kan bli veldig bra. Jeg haaater science fiction, men liker magi/eventyr filmer og serier.Haha, se på Suzie da! ;-) Endelig fikk jeg tatt et bilde av henne der hun har ørene bak, synes hun ser så kul ut da! Hun bruker å sitte der i døråpningen når vi har ytterdøra åpen. Hun er litt for pinglete til å være så mye ute enda, hun tør ikke helt. Søte dyret ♥ Nå skal jeg legge vekk pc'en og lese litt. Haha, synes at jeg skriver at jeg leser i hvert innlegg. Jeg har kommet over halvveis i 'Engletreet' boka, og jeg må si at jeg er litt skuffet. Jeg synes boka startet veldig bra, men etterhvert så tapte den seg litt etter min mening. Den ble litt for teit og kjedelig. Den ene kjerringa etter den andre forelsker seg i en fyr som de knapt kjenner, og så skal de gifte seg og hele pakka, det blir liksom så dumt. Blir bare irritert og får lyst til å kaste boka i trynet på de naive menneskene i boka, haha! Neh, jeg må legge fra meg disse kliss-klass bøkene, og heller begynne å lese krim og slikt. Mye mer spennende. Om du har noen spennende og ikke alt for tunge bøker å anbefale, så si ifra! 27.05.2017 0 KOMMENTARER


det rareste jeg har opplevd ++

25.05.2017 / 15:25

Det rareste jeg har opplevd: hmm! Jo, nå husker jeg noe sykt weird som skjedde for 5 år siden. Jeg og venninna mi drakk på do på togstasjonen, så møtte vi noen folk som ble med oss inn av en eller annen grunn. Hun ene var skikkelig rar, og virka ikke helt stabil. Plutselig tar hun opp en tapetkniv og begynner å kutte seg. Hele situasjonen var så rar og sjokkerende at jeg begynte å le. Da fikk jeg den regla om at jeg var slem og ikke forstod meg på henne. I'm outta her, tenkte jeg bare. Folk som setter seg fremfor fremmede for å kutte seg? Javel, da har jeg opplevd det også.

Et morsomt øyeblikk: for noen år siden satt jeg og ventet på togstasjonen. Et tog kom og stoppet, og jeg satt på benken og så på at folk gikk av. Så var det en mann som hadde gått helt til bakerste vogna der ingen skulle av, og så gikk han til feil dør! Han skulle av på høyre dør, men gikk til venstre. Jeg så hvor han slet i døra, men fikk den såklart ikke opp. Til slutt så kjørte toget igjen, og han så frustrert irundt seg. Jeg holdt på å le meg ihjel, det så jo så komiskt ut! Han måtte sikkert hoppe av på Skogn, og ta toget tilbake igjen. Haha, stakkars fyr.

Et flaut øyeblikk: dette har jeg fortalt på bloggen før, men forteller det igjen. Jeg var i syden med familien for 6-7 år siden, og vi var ved bassenget. Jeg hadde mensen denne uka, og brukte derfor OB. Jeg ante fred og ingen fare, men følte det var en som glante litt ekstra. Rett etterpå tar denne fyren mamma til side, og etterpå kommer mamma til meg og sier at tråden min henger utenfor trusa. OOOOMG, noe så FLAUT har jeg aldri opplevd i hele mitt liv. Fyfaen, hadde lyst til å synke ned i jorda.

En gang jeg ble skikkelig redd: det må være en gang når jeg skulle farge håret blondt. Jeg var 15 år, og skulle absolutt ha blondt hår. Jeg kjøpte hjemmebleking, og blekte det. Og blekte det, og blekte det. Jeg tror jeg blekte det rundt 5-6 ganger for å få det skikkelig blondt. Til slutt ble håret mitt helt flisete, og den siste gangen jeg blekte det mistet jeg masse hår når jeg dusjet ut blekinga. Jeg fikk panikk! Ble helt kvalm, og så for meg at jeg kom til å bli skallet. Herregud, det var så skummelt. Men tror dere jeg lærte? Neida! Jeg lot håret være en stund, så farget jeg det svart, så brunt, så svart, så brunt osv. Nå derimot, nå passer jeg på å farge det så sjeldent som mulig. 

Noe skummelt jeg opplevde som barn: jeg gikk i 1 eller 2 klassen, og var på skoletur oppi fjellet. Jeg ble med noen venner inn i skogen for å utforske, litt unna der alle var samlet. Plutselig falt to av oss ned i en dyp gjørme, og vi bare sank lenger og lenger ned. Til slutt hadde jeg synket så mye at gjørma var helt opp til brystet mitt. Jeg husker jeg skrek, og hun på siden av meg lo seg ihjel. Haha, men hun var litt eldre enn meg. De andre løp for å hente hjelp, og til slutt kom det noen voksne og dro oss opp. Jeg mistet ene støvelen min, og klærne mine var jo kliss våt. Haha, lille meg var jo helt rystet av hendelsen.

Det dummeste jeg har gjort: det dummeste jeg har gjort er å spørre om Stockholm er hovedstaden i Sverige. I en alder av 23... Liksom, jeg visste det jo, men jeg bare... glemte det? 

Noe rart jeg har gjort i fylla: Jeg var ganske full for et par år siden. Det var sommer, og jeg fikk plutselig lyst til å bytte til kjole klokka tolv på natta. Så jeg løp hjem for å skifte, og løp tilbake til vorset igjen. Drakk enda litt mer, og så sloknet jeg i senga til venninna mi. Sov i noen minutter, spydde litt, løp hjem igjen. Sovna litt, spydde litt i senga, og sovna igjen. Haha, må flire av meg selv. Jeg skulle altså ta det rolig den kvelden, lol.

 Jeg ligger under dyna i sofaen og slapper av. Ute er det stygt vær, så det føles ekstra digg å ha fri og kunne være kun inne i dag. Jeg glemte helt at det var hellig dag i dag, så hadde ikke kollegaen min sagt ifra om at det var stengt, så hadde jeg nok dratt på jobb. Haha! Digg med fri i dag da, i morgen skal jeg jobbe i 9 timer. Skal jobbe lørdagen også, så blir ikke mye helg på meg. Helt greit det da, blir det litt ekstra $$$! Nå skal jeg se en episode av The Kardashians, før jeg skal møte Anders på butikken. Jeg har bankkortet hans, bahh. Så da må jeg ut en tur allikevel, haha.
25.05.2017 3 KOMMENTARER


vil ligge her resten av dagen

24.05.2017 / 14:06

Nå har jeg nettopp spist middag. Brødskriver, haha! Sånn går det når jeg starter klokka 15 på jobb, sover lenge og gidder ikke lage meg middag. Jeg ligger i sofaen med pleddet over meg, og ser på Sex and the city. Jeg elsker den serien, har alle sesongene så vurderer å se dem en dag på nytt. Om tyve minutter må jeg gå til jobb, men det frister så lite! Det høljregner ute, vil bare bli under pleddet mitt og se serier resten av dagen.

24.05.2017 1 KOMMENTARER


all black

23.05.2017 / 17:35

Tenkte å vise dere plaggene over som jeg kjøpte for en liten stund siden. Begge plaggene er fra H&M. Jeg bare elsker alt som er svart, haha! T-skjorta (eller kjolen, kall det hva du vil) tror jeg vil bli kul til et belte. Det er jo så in akkurat nå. Det dumme er at jeg er så sinnsykt blek, og da ser jeg jo ut som et lik i svart. Må virkelig steppe opp the tan-game nå altså! Jeg skal slikke sol hver eneste gang jeg har mulighet til det, og så skal jeg ta litt solarium i tillegg. Burde vel kjøpe meg betakaroten og, for å få litt ekstra farge. Jeg er giret på å bli SKIKKELIG brun, haha! Hallo sommeren er rett rundt hjørnet, jeg kan ikke gå rundt å være likblek da.

Haha, se på dovendyra! Herregud, det må være deilig å være katt. Ihvertfall hvis du har et hjem med snille eiere. Sove, spise, stikke ut en tur. That's it. Hvis det finnes noe slikt som et liv etter døden, så vil jeg bli katt. Basta! Jeg vil ihvertfall ikke bli et menneske på nytt. Hell nooo! Tenk da, å skulle gå igjennom hele livet på nytt igjen. Uff, neitakk! Haha!


Nå skal jeg hive meg rundt og smekke sammen middag her. Jeg skal lage mat til Anders kommer hjem klokka seks, og i dag hadde jeg så lyst på svin indrefilet. Sammen med potetbåter jeg har skjært opp selv, stekt brokkoli, stekt gulrot og saus. NAM! Det ble bare litt over 100 kroner for denne middagen, så det var ikke så værst for en så god middag! Er så sulten at jeg har vondt i magen. 23.05.2017 0 KOMMENTARER


noen rare ting trøndere gjør

22.05.2017 / 21:44

- Jeg har lagt merke til at mange skriver bokmål eller en blanding av trøndersk og bokmål på facebook etc. Blandt fjortisene er det populært å skrive "elske dæ og" istedet for "ælske dæ å". Haha, lol. Eller "du e best" istedenfor "du e bæst". Og så et det mange som skriver bokmål, men som absolutt ikke kan rettskriving. Da tenker jeg det heller er bedre å skrive på trøndersk, for da er ikke rettskriving så nøye.

- En annen ting jeg har lagt merke til, og dette er bare helt weird. Det jeg ofte ser er at hvis en svenske har kommentert en status, et bilde osv så svarer de svensk tilbake. Haha, wtf? Det er jo ikke akkurat sånn at svenskene skriver norsk tilbake til oss, så hva er greia med det? Du trenger ikke å skrive svensk til de, for de forstår norsk, i det minste bokmål, like mye som du forstår svensk. Dette er det bare trøndere som gjør har jeg sett, og det er skikkelig rart!

- Hver skjærtorsdag kjører alle de harry (sorry) rånerne fra Verdal til Åre for å handle og drikke seg dritings i bilen. Da er det sikkert over 100 biler som skal samme vei, og dere kan jo tenke dere all køen og kaoset! Haha, dette er en tradisjon jeg aldri har skjønt meg på, og som jeg ihvertfall aldri kommer til å delta i.

- Vi feirer noe som kalles vømmøl. Dette har kanskje mange hørt om? Festen foregår i Verdal i juni, i parken der. Da kler folk ut seg som bygdafolk, og det er om å se mest mulig bondeknøl ut. Det pleier å være et tog også på formiddagen, der folk har kledd seg ut, kjører traktorer de har pyntet, noen går osv. Det pleier å være ganske underholdende, og til tider er toget utrolig langt. På kvelden er det tid for fest, og da er det flere tusen som samles i parken. Vømmøl er blitt svært populært, og jeg må jo le litt av hele greia. Haha, for det er jo skikkelig rart! Men veldig gøy. Lenge siden jeg har vært med på vømmøl nå, da.

- Vi har en veldig bred dialekt. Vi sier "æ" istedet for "jeg, "ka" istedet for "hva" og "koffer" istedet for "hvorfor" for eksempel. Haha! Det er mange ikketrøndere som sliter med å forstå hva vi sier. Og det kan jeg forstå! Og vi sier "klar" når vi er sliten, haha det er det sikkert mange som ikke forstår.

- De beste rimene trønder kommer på er "det bli itj fart uten trønderbart" og "det bli itj fæst uten skinnvæst". 
22.05.2017 1 KOMMENTARER


slik ser håret mitt ut på ekte

22.05.2017 / 19:58Slik ser altså håret mitt ut etter å ha dusjet og latt det lufttørke. Herregud, hva skulle jeg gjort uten rettetang?! Og hårfarging, for den saks skyld. Håret mitt er virkelig et stort mess nå. Jeg har 5 cm lang ettervekst, og tuppene trenger en klipp. Tror ikke jeg har følt meg så fæl på håret på lenge! Det er brune flekker overalt, så nå har jeg fått kjøpt meg hårfarging. På bildene over ser dere ihvertfall hvordan mitt ekte hår ser ut, dere forstår vel hvorfor jeg er så avhengig av rettetanga? Haha! Jeg vurderer å dra til frisøren for å gjøre håret permanent glatt. Da hadde vel ikke håret blitt så slitt av all rettinga heller.

I dag har tida bare flydd ifra meg. Jeg kom hjem halv fire fra jobb, og da starta jeg å vaske her hjemme med en gang. Støvsugde, vasket gulv, tørket støv, vasket kjøkkenet, vasket koppene, luftet dynene og skiftet sengeklær. Nå føles det så rent og fint her, digg! Jeg gjør alltid dette hver tjedje uke ca. Synes det er viktig å holde det rent og pent rundt seg. Det er iallefall viktig for meg! Nå skal jeg bare slappe av, dere får ha en fin kveld!

22.05.2017 0 KOMMENTARER


et filmtips

21.05.2017 / 17:32

Hey. Jeg har nettopp sett et par episoder av Prison Break. Spennende som vanlig! Liker den serien så godt, liker at det alltid skjer noe. Ellers har det ikke skjedd så mye i dag. Er ikke noe fint vær i dag heller, så har bære vært inne. Synd, håpet det skulle bli sol slik at jeg kunne sole meg i dag også. Jaja... I går var det jo sååå fint og varmt, sola stekte jo. Jeg og Anders var hos svigermor og spiste lasagne ute i sola, og det ble jo nesten litt for varmt etterhvert. Anders har til og med klart å blitt litt solbrent, haha!

Men over til overskriften. Fotballfrue tipset om en film som virket interessang i går som het Lion. Jeg fant den verken på netlix, viaplay, hbo nordic, tv2 sumo eller på nrk sin side. Men på popcorntime fantes den med både god kvalitet og norsk tekst, så da måtte jeg få med meg Anders og se den. Og det angrer jeg ikke på, filmen var utrolig bra! Anbefales virkelig, om du ikke allerede har sett den. En fæl, trist og fin film, så ja - den må dere se! Nå skal jeg finne meg en film eller lese litt, hvis ikke sovner jeg her. Ble så trøtt! Jeg stod opp rundt 13-tiden i dag, men allikevel ble jeg plutselig helt sykt trøtt. Jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg er så trøtt for tiden. Har aldri vært sånn før, så det er litt merkelig. Men er vel neppe noe farlig! Er sikkert bare mangel på vitaminer, så det skal jeg kjøpe i morgen.
21.05.2017 4 KOMMENTARER


en smak av sommer

20.05.2017 / 13:27

Åh, for et herlig vær det er i dag! Nesten sommer, jo. Liiitt kaldt og kald vind, men har tatt på meg bikinien og satt meg ute allikevel. Jeg og Anders våkna rundt 09 i dag faktisk, så gikk jeg til mega for å kjøpe solkrem. Viktig å ikke bli solbrent, hehe! Spiste frokost ute i sola, og har sittet ute til nå. Jeg var ute og drakk litt med Ivan i går, men er i fin form. Er bare noe sinnsyyyylt sulten i dag, drømmer om en svær, feit burger. Og jeg som egentlig ikke er noe burgermenneske engang, haha! Men vi skal å spise hos svigermor senere idag, hun henter oss klokka tre. Så nå skal jeg frityrkoke litt chips til lunsj. Spiste nettopp brødskrive, men blir ikke mett. Mååå ha noe junk, haha. Kunne egentlig spist alt i hele verden i dag, lol.

Etterpå skal jeg slikke litt mer sol, så må jeg fikse meg. Kattene er ute med oss også, de koser seg skikkelig. Å ha katter i tredje etasje ble ikke noe problem allikevel, de holder seg som regel på verandaen. Nå skal jeg spise. SULTES!

20.05.2017 0 KOMMENTARER


gratulerer med dagen Norge!

17.05.2017 / 20:05

Hurra for Norge! Herregud, jeg er så glad for at jeg er født i dette fine landet. Det er ingen andre land jeg heller ville ha bodd i. Norge i mitt hjerte! <333 I dag sto jeg opp 09 for å ordne meg, så dro vi og så på toget i 10-tiden. Var hjemme i to-tida på dagen igjen, og da spiste vi hos mamma. Det var overskyet på formiddagen, men da vi kom hjem ble det kjempefint vær. Og nå skinner sola som bare det! Alt i alt har denne dagen vært fin. Jeg liker 17.mai, selv om jeg ikke gjør noe spesielt annet enn å se på toget og spise med familien. Jeg drikker og fester ikke på 17.mai, og det kommer jeg heller aldri til å gjøre. Skjønner ikke helt vitsen. Nå har jeg kommet meg hjem til Levanger, og nå sitter jeg å ser på bunad. Fyy så misunnelig jeg ble på alle de fine bunadene i dag! Jeg HAR så lyst på svart graffel bunad, den eeeer så fin! Ellers så kunne jeg ha tenkt meg å fått designe min egen festdrakt. Vet nogenlunde hvordan jeg vil ha den, men det blir nok ikke med det første. Det er nok ikke akkurat billig, haha.

Nå skal jeg se på paradise med Anders. Håper dere har hatt en fin 17.mai! :-)

17.05.2017 1 KOMMENTARER


verdal

16.05.2017 / 21:52

Nå er jeg hos mamma, og skal sove over her til i morgen, siden jeg skal feire 17. mai her. Mamma har pusset opp stua litt, og det har blitt så fint her! Skikkelig koselig og veldig annerledes enn hvordan det var før. Ellers har jeg vært en tur innom pappa og dem også i dag. Nesten hele familien min bor på Verdal, så da er det enkelt å bare svippe innom.

Jeg har holdt på i en time med dette innlegget, pågrunn av mamma sin eleeeendige trege pc. AFF! Så nå ble jeg lei, haha. Nå skal jeg dusje, kaste i meg litt mat og så se paradise med mamma. Hehe, synes det er litt artig at mamma ser på paradise! ;-) I morgen skal jeg feire 17.mai med mamma og dem her. Blir vel å se på toget i morgen tidlig, siden Linnea driller. Så blir det spekemat senere på dagen, naaam! Elsker spekemat.


16.05.2017 0 KOMMENTARER


liten oppdatering

15.05.2017 / 23:27

Hallo! Håper dere har hatt en fin helg. :-) Jeg jobbet jo som sagt på lørdag, og etter det tok jeg meg en liten dram ute på verandaen i finværet. På snakk om veranda, så bydde jeg på hagemøbler på facebook istad, men noen bydde høyere enn meg. Selvfølgelig... Jaja! Nå har jeg nettopp sett siste episoden av Petter uteligger, og jeg blir så glad av å se på den serien der! Håper sånn at alle klarer å holde seg rusfri resten av livet. Ellers så har jeg sovet utrolig mye i helga, og på lørdag la jeg meg klokken 01 faktisk. Da var jeg såå sliten. I natt sov jeg i tolv timer, og det var så godt! Begynte ikke før klokka 14 i dag på jobb, så derfor kunne jeg sove litt ekstra. Jeg skjønner meg virkelig ikke på de som sier at 7 timer er nok søvn. SJU TIMER BARE LIKSOM?! Herregud, jeg trenger minst 9 timer søvn for å fungere en hel dag, og det er ikke tull. Hvis jeg sover kun 7 timer eller mindre, så er jeg trøtt i åtte tiden på kvelden, og når jeg er trøtt blir jeg småtrist og får lett angst. Så best å få nok søvn ja, heh!

Nå skal jeg gå og pusse tennene, så skal jeg ta med meg mobilen og trykke litt i senga før jeg legger meg. Er nemlig ikke så veeldig trøtt enda, siden jeg sov så mye. Luffy pusen ligger å sover tungt ved siden av her nå, så skal prøve å ikke vekke han. På lørdag lot vi han få være ute sammen med oss, og han ble jo sååå glad. Så vi har latt han fått være ute hver dag siden, etter klokka 15. Huseieren jobber her, men han er borte etter klokka 15. Så da får kattene lov til å ut, haha. Synes det er dyreplageri å holde dem inne, så har ikke samvittighet til det lenger. Tror Luffy er spesielt fornøyd nå. ;-)

15.05.2017 1 KOMMENTARER


2 gode kjøp i dag

12.05.2017 / 21:28

Hallo! Nå har jeg og Anders nettopp skrudd og hengt opp lystett gardin på soverommet. Vi begge våkna klokka 05 i morges av at sola skinte i vinduet. Fikk litt problemer med å sove igjen pga det, så i dag gikk vi til innkjøp av en lystett gardin. Et godt kjøp, nå håper jeg vi ikke våkner klokka 05 igjen, haha! Ellers har vi vært på jysk og kjøpt et lite bord for å ha på verandaen. 150 kroner kosta det bare, så det var jo billig. Jeg har jo planer om å kjøpe hagemøbler for å ha ute, men det har jeg ikke råd til riktig enda. Jeg tenker å kjøpe brukt da, så om du selger eller vet av noen som skal, så si ifra! Jeg tenker på bord, en liten sofa og en eller to stoler, helst i samme serie. Det hadde gjort verandaen vår mye hyggeligere å sitte ute på.

Jeg har arbeidshelg denne uka, så skal på jobb i morgen også. Så blir ikke noen sen kveld kjenner jeg. Er jeg som skal åpne i morgen tidlig, og da tør jeg ikke være våken så altfor lenge, i frykt for å sovne av. Haha! Sist gang jeg skulle åpne fikk jeg nesten ikke sove, og våkna i panikk flere ganger om natta fordi jeg trodde jeg hadde forsovet meg. Jeg har aldri sovnet av før, da. Så det er ikke noe problem. Nå skal jeg avslutte her, og så skal jeg lese videre i den nye boka jeg har begynt på. Engletreet liker jeg kjempegodt så langt! Virkelig en bok for meg.

12.05.2017 2 KOMMENTARER


fra sommer til vinter

08.05.2017 / 19:08

Hey. Nå har jeg akkurat spist middag, og tenkte å stikke innom her en tur, før jeg skal sette meg ned og lese litt. I bilturen på vei til sande leste jeg ferdig Snømannen boken av Jo Nesbø, og på tur hjem begynte jeg på en bok som heter Engletreet. Så langt liker jeg den veldig godt, så jeg gleder meg til å lese videre! Snømannen var forresten en veldig bra bok også, til tross for at jeg ikke er så glad i politietterforsknings bøker/filmer. Synes det er gørr kjedelig, haha! Men denne boka var bra, så den anbefales til dem som ikke har lest den. Ellers så var det godt å komme hjem og sove i sin egen seng igjen. Og se Anders og pusene, selvfølgelig! Det er litt kjedelig at været er så trist her da, for i Sande var det sååå fint i helga. Bortsett fra søndagen, men da skulle vi jo kjøre hjem uansett. På fredagen og spesielt lørdagen var været helt fantastisk, og det var over 20 grader. Jeg trodde ikke det skulle være så varmt i starten av mai, så jeg hadde jo ikke med meg noe sommerlig kjole til konfirmasjonen. Kjolen jeg hadde på var utrolig varm, men jeg overlevde i skyggen. Her snødde det litt før i dag faktisk, så da var det rett tilbake til vinter. Haha, typisk. Kaldt og surt ute, men forhåpentligvis blir det sommer her også snart.

Jeg tenkte å dele litt bilder fra turen, siden jeg ikke har noe annet spennende å dele med dere.Utsikten fra hytta vi bodde i i Holmestrand. Mye båtliv i Holmestrand virker det som. Så koselig! Holmestrand var en liten og søt by, men en smule kjedelig kanskje. Kunne ikke bodd der selv.

Resten av bildene under her er tatt hjemme hos tanta mi. Skikkelig idyllisk og fin plass!

Nå skal jeg lese litt før Petter uteligger starter.08.05.2017 0 KOMMENTARER


plutselig sommer

05.05.2017 / 23:02

Hallo! Vi kom frem rundt klokka 19 i dag, og har vært å grillet hos tanta mi. De har nettopp flyttet, og det er så utrolig fint og idyllisk der! Herregud, jeg vil bo der selv. Vi skal ikke sove over der, så vi sover i en hytte i Holmestrand. Skikkelig søt, liten by! Virkelig koselig her. Har havna irundt oss, virker som det er mye båtliv her. Har så vidt vært i Holmestrand før, for noen år siden. Men bare for å bytte buss, så fikk ikke sett så mye. Det har forresten vært skikkelig fint vær her i dag. Har vært varmt, føles ut som det er sommer! Vet det har vært fint i trøndelag i dag også, så mulig det har vært varmt hjemme også. Jeg tenkte what the fuck når jeg så folk i Oslo gikk i kjole og shorts på forskjellige blogger, og tenkte de sikkert gjør det for bildenes skyld. Men det er jo skikkelig varmt her! Plutselig føles det som om vi har hoppa rett fra vinter til sommer. Og det liker jeg. Hater på våren når det et skikkelig fint, men akkurat kaldt nok til å kunne sole seg, så det blir at man ikker gidder sitte ute allikevel. Haha!

Nok babbling fra meg. Jeg skal straks legge meg, begynner å bli skikkelig trøtt kjenner jeg. I morgen skal jeg jo som sagt i konfirmasjon. Vet ikke om det blir så mye blogging resten av helga, liker ikke å mobilblogge. Har tatt litt bilder, så dem viser jeg etter helga. Eller får det holde med noen iphonebilder frem til da.

05.05.2017 0 KOMMENTARER


bye bye Levanger

05.05.2017 / 09:14

Nå har jeg vært våken i over en time, og har pakket og er klar til å dra. Trooor ikke jeg har glemt noe, hehe! Mamma og de er på vei for å plukke meg opp nå, så må løpe ut døren hvert øyeblikk. Blir nok sittende i bilen rundt 9 timer i dag, sååå skal få noe vondt i rævva i dag sikkert. Haha! Ville egentlig bare stikke innom for å ønske dere en god helg.

05.05.2017 0 KOMMENTARER


kjole fra ebay

04.05.2017 / 18:55

Hallo! Nå har jeg akkurat satt meg ned siden jeg kom hjem fra jobb klokka halv fire. Pjuh! Jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg holder alltid på med et eller annet her hjemme etter jobb. Plutselig har det gått flere timer, og jeg skjønner ikke hva jeg har gjort som tar så lang tid. Haha! Plutselig er klokka sju og jeg skjønner ingenting. Jeg tenkte å vise dere en kjole jeg fikk fra ebay i går. Den var skikkelig kul!

Var litt usikker om den kom til å passe, så for meg at den kanskje kunne bli litt stor/baggy. Men den passet perfekt! Yay. Ble skikkelig fornøyd med denne. Den er en smule kort og tynn, så jeg kommer nok til å bruke en tøyshorts under. Den kosta bare 75 kroner og det var gratis frakt, så det var ikke værst! Det tok rundt 3 uker før den kom hit, men det må man nesten regne med når man bestiller fra ebay. Tenker å bestille denne i svart også.

Nå skal jeg slappe heeelt av, før jeg skal pakke det siste til i morgen. Jeg drar jo som sagt sørover i morgen tidlig, skal jo i konfirmasjon. Vi skal sove i Holmestrand i en leilighet/hytte, så blir spennende å se hvordan det ser ut der. Blir maaange timer i bil i morgen, så må huske å ta med meg en bok og ørepropper. Det skal jeg legge i veska med engang slik at jeg ikke glemmer det. De som kjenner meg vet jo hvor glemsk jeg er, hehehe.04.05.2017 1 KOMMENTARER


dramatisk

03.05.2017 / 21:53

Hey. Kom hjem fra jobb for en times tid siden, og nå sitter jeg å spiser kveldsmat. Skal lese litt før Anders kommer hjem, og så skal vi se paradise. Haha, paradisebarnene. Lol. Paradise er så dårlig egentlig, men litt underholdning er det nå da. Hollywoodfruer er bedre, haha! 

Må bare fortelle noe ''gøy'' som skjedde i går. Jeg og kompisen min hadde vært å gått tur, så gikk vi innom kiwi for å kjøpe oss en cider før vi gikk hjem til han. Vi begge fikk skikkelig luft i magen av cideren, og fikk skikkelig vondt. Jeg skulle gå hjem etterhvert på kvelden, og hadde fortsatt vondt, men ikke så ille at jeg ikke skulle komme meg hjem. Men der tok jeg feil, jeg hadde gått halve veien (tar bare 8-10 minutter å gå hjem) og fikk helt syyykt vondt i magen plutselig. Jeg måtte gå krokbøyd, og til slutt klarte jeg ikke å stå oppreist mer. Måtte ringe Anders å be han komme med en taxi og hente meg. Gråt nesten i telefonen, haha. La meg på en benk imens jeg ventet, så sikkert veldig rart ut. Uff, så flaut! Var helt jævlig vondt. Det gikk over etterhvert, men nå har jeg lært meg at jeg skal vente med å gå noen steder hvis jeg har vondt i magen. Heh! Sååå mye drama for litt luft i magen da. Trodde jeg skulle dø ned brusvebakken, lol.


Nå skal jeg slappe av litt!


03.05.2017 1 KOMMENTARER


sunshiine

02.05.2017 / 16:59

Hallo! Kom hjem fra jobb for et par timer siden, og har ryddet litt frem til nå. Anders står å kokkulerer på kjøkkenet, blir tomatsuppe med boller, egg og bacon. Æsj, haha. Tomatsuppe er så gørrkjedelig :( Men billig, så det er jo greit. Etterpå skal jeg gå en tur sammen med min homokompis. Er jo så fint vær i dag! Skikkelig varmt og godt, herlig.Hahah, sykeste verandaen. Hadde ikke turt å sitte der, for å si det sånn. Hadde falt ned med engang, lol. Håper for guds skyld verandaen er under oppussing og at de skal fikse gelender!
Fikk akutt lyst på is i går kveld, haha. Måtte bare gå på butikken å kjøpe. Den creme isen er helt syyykt god, beste isen jeg har smakt. Den andre isen var skikkelig god. Nå blir det mat og paradise, vi sneiks!
02.05.2017 1 KOMMENTARER


3 år ♥

01.05.2017 / 14:12

GJETT HVA JEG GLEMTE I DAG?! Jeg og Anders har vært kjærester i 3 år i dag! Vi begge glemte denne dagen i fjor også, og husket det ikke før det var blitt kveld, haha. Tenk at vi har vært sammen i 3 år allerede, det er jo helt sykt. Rart at han har holdt ut med meg, haha! Jeg føler meg veldig heldig som har funnet en jeg vil bygge et liv med. Er så vanvittig glad det er akkurat han jeg har funnet, han er så snill og morsom, og bryr seg sånn om de han er glad i. Er glad det er han som en gang skal bli pappa til mine barn. Tror han kommer til å bli en veldig flink far! Og det er viktig for meg. Det virker som at alle liker Anders, og det forstår jeg godt. En så bra fyr skal du lete lenge etter. Elsker deg mest i hele verden, Anders! ♥♥♥


♥♥♥

01.05.2017 2 KOMMENTARER


1.mai?!

01.05.2017 / 13:25

Så var vi plutselig kommet til mai. MAI?! Whaat, nå er det jo vår for real. Tenk at det er 5 måneder siden jul? Tida går så fort at jeg blir seriøst redd. Plutselig er jeg blitt gammel og sitter på gamlehjem liksom, wæ. Å bli gammel er noe jeg ikke vil bli, får angst jo eldre jeg blir. I slutten av juni blir jeg 24, det er skremmende! Åh, jeg vil ikke bli eldre enn 23. Å bli voksen skremmer livskiten av meg, jeg føler meg som en forbanna unge enda. 1.mai minner meg på ungdomstida for 6 år siden. Da festet jeg og flere venner masse, selv om vi ikke var russ, haha. Eksen min bodde på Levanger, så vi festet mye på verandaen der han bodde på hybel. Det er faktisk rett over der jeg bor nå, ser verandaen fra min veranda.På den hvite verandaen har jeg festet maaasse! GUD som jeg savner den tiden. Ikke eksen riktig nok, haha, men den tiden bare. Det sto en stor benk med bord oppå der, så pleide vi å ta med høytallerne ut og dunnre musikk mens vi drakk og danset. For en gøy tid! 17 (snart 18) og ingen bekymringer. Hadde fester inne der også, var en stue som de som bodde der delte på. Tror ikke de andre beboerne var så fornøyde, haha. Men av en eller annen grunn ble vi aldri kastet ut eller fikk mange klager, lol. Noen år senere flyttet venninna mi inn i akkurat samme hybel, og det ble nok en gang en del festing der. Haha, denne bula av et hus minner meg om festing. Har skjedd mye rart innenfor disse fire veggene, hah.

Ja ja. Jeg våkna for en time siden. Våkna til korpset som spilte, sånn er det å bo i byen. Man våkner til et eller annet hver morgen. En morgen våkna jeg av at det var to kråker som hadde slosskamp på verandaen her. Det var et helvetes til bråk, skjønte ingenting først da jeg våknet. Så våknet jeg av at en katt mjauet leeenge. Dyrehage på verandaen vår ellerrrr.


Har tatt svarthvitt filter over bildene av meg, fordi jeg har seriøst 6 cm med ettervekst og brune flekker her og der. Mååå farge håret snart, men jeg vil ikke gjøre det selv. Å dra til frisør er dyrt, så må vente til jeg har råd. Inntil da får jeg bare se ufresh ut på håret, hehe. Jeg har så lyst til å gjøre noe nytt med håret, ombre farge det eller noe. Har lyst på mørkere i bunnen og lysere nedover, men jeg tør ikke. Vil ikke farge det lysere, siden det sliter sånn på håret. Jeg gruer meg hver gang jeg skal farge det, føler det blir mer og mer slitt etter hver gang. Så jeg utsetter farginga så lenge som mulig, og kurer det masse. Jeg forstår meg ikke på folk som farger håret i forskjellige farger hele tiden. Hvorfor vil du ødelegge håret ditt, liksom <,,,,3 Det verste jeg ser er når ei jente med mørkt hår, plutselig vil bli blond. Hvor dum er du liksom :( Ødelegge håret på den måten, nei uff! Det sliter noe ekstremt på håret. Jeg holder meg heller til samme farge hele livet, og heller har et fint, langt, sunt hår. 

Nååå skal jeg lage meg frokost før jeg sulter ihjel her. Senere i dag skal jeg få tatt meg en liten joggetur, og så må jeg pakke litt. Jeg skal i konfirmasjon i helga, like utenfor Oslo. Så på fredag kjører vi, det kommer til å bli en laaang dag i bil. Men jeg liker å sitte på i bil, så det gjør ingenting. Får bare liiitt vondt i rævva etter 3-4 timer, haha! Det skal bli godt å komme seg litt bort fra Levanger, da. Man blir jo lei av å være på samme plassen hele tiden. Vi skal sove i en hytte/leilighet i Holmestrand, så det blir sikkert koselig. Skal ta med kameraet og ta masse bilder!


01.05.2017 1 KOMMENTARER


hits