FB
INSTA
malinva - Mjau

birthday kid

30.06.2016 / 19:26Denne kid'n har bursdag i dag, hurra for meg! Haha.. Blir 23 år i dag, og jeg liker det egentlig ikke. Vil ikke bli eldre enn 20, jeg. Men herregud, jeg er jo langt unna 30. Enda. Tida flyr! Synes ikke det er så lenge siden jeg ble 18. Jeg og Anders har vært å spist på orion i dag, og etterpå fikk vi besøk av mammaen og broren hans. Koselig! Jeg drar ikke til Verdal siden det er så stress å ta tog osv, så skal jeg jo på jobb i morgen. Drar dit i helga istedet tenker jeg.
Jeg kjøpte meg kebabtallerken, som vanlig. ;-) Det er ikke kebabkjøtt altså, jeg hater nemlig kebab. Uansett, var godt! Etter vi hadde spist, gikk jeg innom mega og kjøpte en bok jeg fikk øye på der en dag. Calendar girl, har sett at flere har skrevet at den er bra, så da må jeg teste den ut. Alltid når jeg har lest ferdig en bok og skal begynne på ei ny, så tenker jeg fortsatt på den forrige boka. Må liksom komme litt inn i den nye boka, så blir jeg vel hekta på den også om den er bra. Da leser og leser jeg i flere timer. Gleder meg nesten til å komme hjem fra jobb slik at jeg kan lese mer, haha! Elsker å lese i bøker, blir liksom noe heeelt annet enn å se film, selv om jeg liker det og. Jeg og Anders skal forresten å se Et helt halvt år i morgen på kino. Ble jo ikke noe av det sist uke, så gleder meg til å endelig se den. Håper jeg ikke begynner å grine, lol! Begynte ikke å grine av boka, men så er jo jeg en ice cold betch. Neida. Haha.. Uansett, har noen lest boka over?


Søøøte Suzie ♥Sjekk den fine solnedgangsfargen på himmelen! Tok bildet i går kveld. Solnedgangen har vært skikkelig fin de siste dagene. Skulle jo ha vært ute å tatt fine bilder! Nå skal jeg legge fra meg PC'en og sette meg litt ute tror jeg. Det eeer så sykt varmt i denne leiligheten, jeg skjønner ikke! 


30.06.2016 2 KOMMENTARER


sånn går nu dagan

29.06.2016 / 23:53

Hei! Vet at det blir lite blogging for tiden, dagene er liksom de samme hver dag. Stå opp, jobb, komme hjem, rydde litt, lage middag, se serier eller et eller annet og så etter hvert legge seg. Ikke så veldig spennende med andre ord. Ble mye mindre blogging når jeg begynte å jobbe, enn da jeg ikke hadde jobb. Naturligvis. Jeg jobber forsatt på Kid, eller, det er ikke fast jobb, men praksisplass. Praksisplass kontrakten går ut i september, så jeg vet ikke om kontrakten forlenges da eller hva som skjer. Jeg trives godt på Kid ihvertfall! Men tror ikke jeg får noe fast der, ettersom de har nok folk der. Jeg begynner å tenke på hva søren jeg skal gjøre fremover. Skal jeg ta utdanning eller ikke, og isåfall hva. Jeg har liksom ingen spesielle drømmer, eneste jeg kunne ha tenkt meg er å jobbe med dyr. I tillegg vil jeg IKKE gå skole, det blir for sosialt på en skole og det takler jeg ikke. Åå, jeg vet ikke.

Uansett, nok om det da. Jeg har bursdag i morgen, lool jeg blir hundre år. Har fri, så da skal jeg få solt meg litt om det blir fint vær. Så skal jeg og Anders ut å spise etter han er ferdig på jobb. Ellers har jeg ingen planer for morgendagen. Bare chill! Meeen, nå skal jeg se noen episoder av Orange is the new black på netflix. Jeg eeeelsker ikke den serien som mange jenter gjør, synes den er helt OK. Altså helt grei serie når jeg ikke orker følge med på noe så veldig seriøst.
Noen bilder fra i vinter. Har på extensions, as you kanskje kan see. Extensions er bæsj å bruke, får bare vondt i hodet av det. Never more. Tror jeg. Bare hvis jeg finner noen extensions som ikke har så jævla svære klips. 


29.06.2016 1 KOMMENTARER


koselig dag med familien

24.06.2016 / 22:49

Hallo! Nå kom jeg og Anders nesten nettopp inn døra her. I dag har det gått i ett! Først jobb, så kom moren til Anders og han å hentet meg før i kjørte hjem dit og spiste pizza. Etter å ha vært der i et par timer, tok vi toget til Verdal for å møte min familie. Vi skulle feire bursdagen til meg og broren min på havfrua. Han har bursdag i morgen, og jeg på torsdagen. Wææ, tenk at jeg blir 23?! Liker ikke, haha. Vil være 4 ever 20, jeg. Uansett, har vært en veldig koselig dag! 
Morfar forklarer Anders hvordan man spiller skotthyll, haha. 
Mamma og oldemor :-)
Kjekkeste pusen min ♥

Nå er det endelig helg, og i morgen blir det litt festligheter igjen. I dag hadde jeg egentlig tenkt å sett Et helt halvt år på kino, men får ta det i neste uke istedet. Sjekket det nettopp, og filmen går ikke før neste fredag! Herregud, Levanger kino altså. Kan de ikke fikse en ordentlig kino her?! Men nå skal jeg se litt TV med Anders her. Dere får ha ei fin helg!

Forresten, se det kuuule bildet jeg kjøpte i dag! ↓DIGGET det! Jeg gikk forbi kremmerhuset på vei til jobb i dag, og så dette bildet hengende på veggen der. I matpausen bare måtte jeg gå å kjøpe det. 499,- var det for bildet, synes ikke det var så ille pris ettersom bildet var så stort. Dette er SÅ meg, elsker sånne type bilder! Anders synes desverre ikke så mye om bildet da, haha. Kjærringbilde kalte han det, hahaha. Samma det da, bildet skulle opp på veggen uansett. ;-)


24.06.2016 0 KOMMENTARER


muldvarp-løve dyret

23.06.2016 / 20:21

Jeg må bare fortelle om en sykt rar drøm jeg hadde her ei natt. Jeg drømte om at forskere prøvde å lage en slags løve med svære flodhest tenner, som altså het muldvarp-løve dyret. Hvorfor det het muldvarp og ikke flodhest-løve vet jeg ikke, hahaha! Oppgaven dette dyret skulle ha var å ha som instinkt å passe på oss mennesker. Forskerne mente at dette var en god ide i krig. Da skulle disse muldvarp-løve dyret beskytte oss. Menneskeheten var ikke så begeistret for ideen, da. De mente det ikke var trygt og at dyret kunne være farlig, så det ble masse styr om det rundt i verden. Det var mye mer jeg drømte, men jeg husker ikke mer. Hahaha, herregud, for en rar drøm. Den virket jo så ekte og! 

 Nå sitter jeg halvveis naken i sofaen, er jo så varmt! Er ikke så mye sol ute nå, ble litt overskyet i løpet av ettermiddagen. Men i morges var det kjempefint vær, heldigvis. Gikk ut å solte meg i 11-tiden, og lå der 2-3 timer før jeg gikk å møtte Anders på jobb. Vi har nettopp spist middag, og nå har Anders sloknet på sofaen. Hahaw. Han har sovna oppå playstationspaken, så det trykkes helt vilt på TV'en. Gidder ikke reise meg for å fjerne spaka heller, jeg ligger så godt, haha! Ligger rett ut med vifta foran meg. Hva skulle jeg gjort uten vifta mi? Da hadde jeg bokstavelig talt kokt ihjel. 


Et lite bildedryss fra i dag!


Der borte folkens, der skal jeg bo en gang i tiden. #somomdetskjer Men ååh, tenkt hvor fint det hadde vært å bo der når jeg skal stifte familie osv i fremtiden?!Sommeren er så fiin. Blir jo aldeles trist av å tenke på hvor kort den er. Nå sier folk sånn her ''nå er vi halveis i sommeren'', og jeg blir jo nesten deprimert. For en måned siden begynte sommeren, og snart er den ferdig? Har jo enda juli og august igjen. Men to måneder går så fort, jeg vil ha sommer 4 ever!!! :c


I dag fikk jeg brev fra volvat stokkan, klinikken jeg skal til. Fikk noen skjemaer jeg skulle fylle ut, og litt diverse informasjon. 


Kjøpte meg en løper og telysholder på Kid!Nååå skal jeg gå å ta meg en is, den ovenfor med hasselnøtter. Den eeer så god, min favoritt! Dere får ha en fin kveld videre. :-)


23.06.2016 2 KOMMENTARER


musikk

23.06.2016 / 00:14

Hallois. Nå ligger jeg i sofaen og bare chiller, skal straks se en episode av the kardashians. Jeg har jo fri på torsdager, så da kan jeg sitte oppe litt lenger. Det er digg, jeg elsker å være opp lenge! Har lett litt etter ny musikk for å adde på spotifylista mi, var så dritt lei alle de gamle sangene jeg har der. Hadde kjempemasse musikk jeg hadde skrevet opp på mobilen min som jeg helt hadde glemt. Når jeg er borte og hører en bra sang, tar jeg bilde av sangen, eller skriver den opp. Glemmer alltid å finne sangen når jeg kommer hjem, så litt ny musikk ble det!

0ZiEMnPcmQQ

33dVR5Ggfvw

gNdnVVHfseA

rDEj9hTyUh0

ktV-b9zP6-0

AER3spDdLiY

NmrSeXD6LVI

Den nederste er helt syk på vors når man har fått i seg litt alkohol. Slo den på sist helg og begynte å danse til den, ble jo helt tulling til slutt og falt nesten over bordet, og ølen til kompisen min fløy på gulvet. Hahaha! 

23.06.2016 0 KOMMENTARER


happyfejs

22.06.2016 / 14:20

Hallo! Nå har jeg nettopp trykket i meg litt mat, og skal dra på jobb om ikke så lenge. Kjedelig at jeg må jobbe sent når det er fint vær. Jaja.. Meeen happy er jeg uansett, jeg fikk skattepenger i dag! Nesten 18.000, DET er ikke værst! *happyface* I tillegg fikk jeg epost fra klinikken jeg skal ta silikon på, og jeg har fått konsultasjonstime 8.august. Litt synd at jeg må vente så lenge bare på en sånn time, trodde jeg skulle få det tidligere. Men men, nå har jeg ihvertfall fått time, så håper jeg at jeg får en operasjonsdato litt tidligere. Håper å få en operasjonsdato i løpet av august! Gleder meg skikkelig til jeg får satt en dato, da vet jeg at det endelig virkerlig skjer.

Nå må jeg dra straks, dere får ha en fin dag!

22.06.2016 1 KOMMENTARER


blåmandag

20.06.2016 / 18:23

Æh, synes jeg ikke skriver annet her enn at jeg er sliten og trøtt. Haha! Jeg er ikke så veldig sliten, men er veldig trøtt for tiden. Uansett hvor mye jeg sover så er trøtt. I morges var jeg helt syykt trøtt og hadde sikkert verdens største poser under øynene + at jeg har to svære (og jævla vonde) kviser på haka. Følte meg skikkelig pen i dag altså. Var ute på lørdag, og glemte å vaske av sminken da jeg kom hjem. Da får jeg alltid kviseutbrudd<3

Uansett, da jeg kom hjem fra jobb i dag hadde Luffy spydd i SOFAEN!!! Ååh, jeg brakk meg så innmari at jeg måtte ta meg flere pauser fra spytørkinga. Det var ikke bare litt spy heller liksom, men skikkelig mye. Måtte rive av sofatrekket og slenge det i vaskemaskina. Nå har jeg ryddet litt her, og lå ligger jeg dau på sofaen. Suzie ligger ved siden av meg og sutter på pleddet mitt. Lol, i går begynte hun å sutte på sin egen fot. Så veldig rart ut, hahah!

Her er noe jeg kjøpte på Kid i forrige uke forresten, synes spesielt den krukka var veldig kul!

20.06.2016 4 KOMMENTARER


når nugattien ødelegger forholdet

16.06.2016 / 21:57

Å herreguud! Jeg sitter å ser på Hellstøm rydder opp hjemme, og han fyren som er med spiser bare brødskrive med nugatti. Han kan ikke dra på middagsbesøk hos andre fordi han er redd han ikke liker maten. Altså, en voksen mann! Dama hans vil nesten ikke være sammen med han fordi han kun spiser nugatti og liker ingenting. Haha er det mulig, jeg skjønner den dama godt. Blir seriøst flau av å se på det programmet noen ganger, noen av folka som er med nekter jo å prøve ut forskjellig mat. En annen fyr som var med tidligere i programmet, spiste bare godteri hele tiden og og nesten ikke noe ordentlig mat. Hadde jeg vært sammen med en så barnslig fyr så hadde det vært hue og rævva ut av forholdet. Haha, huff!

~~~

Nå har jeg nettopp tatt meg en (kald) dusj. Har jo svettet ihjel i hele dag, fyy for en klam varme! Ligger i sofaen med vifta foran meg nå, det er skikkelig digg med vifte i denne kvelende varmen. Har kommet meg hjem fra Verdal, og i morgen blir det jobb igjen og så er det heeelg! Jeg skal ha to ukers ferie i sommer også, men tenker å ta ferien når jeg skal opereres i sommer. Jeg skal jo ta silikon i sommer, men vet ikke når enda. Gleder meg til jeg får en dato! Men mer om det senere. Jeg lurer på en ting! Jeg har noen smirnoff i kjøleskapet, men de gikk ut på dato for et år siden. Noen som vet om de fremdeles kan drikkes? Skal prøve å smake på en etterpå for å kjenne hvordan den er. Jeg fikk dem av bestemor for sikkert tre år siden, og hadde helt glemt dem i kjelleren hennes. Haha..

16.06.2016 0 KOMMENTARER


trøttetryn

14.06.2016 / 23:25

Hoi! Jeg har tatt en pause fra lesinga, og nå blogger jeg med den ene arma, og spiser sjokoladebolle med den andre. Jeg har liggi å lest bok i hele dag nesten etter at jeg kom hjem fra jobb. Solt meg litt har jeg også gjort. Nå er jeg kjempetrøtt, har sovet litt for lite de siste nettene. Jeg liker ikke å legge meg tidlig, så det er ofte at jeg legger meg rundt klokka 1, og sovner rundt 2 om natta. Jeg skal opp klokka halv 9 - 9 og 7 timer søvn er for lite for meg. Jeg trenger 9 timer minst for å føle meg opplagt. Typisk meg, jeg bare elsker å være oppe lenge om kveldene, haha! I morgen begynner jeg ikke på jobb før klokka 15, så da får jeg sovet litt lenger. Og på torsdager har jeg jo fri. Mamma henter meg etter jobb i morgen, hun skal på nattvakt, så da skal jeg sove over for å passe søskene mine.

Lille pusen sover søtt ved siden av meg i sofaen, og om ikke så alt for lenge skal jeg inn i drømmeland selv. Gleder meg nesten til å legge meg! Først skal jeg lese litt mer, er straks ferdig med 'Et helv halvt år' boka mi nå. Jeg likte den boka veldig godt jeg! Blir kjedelig når jeg har lest den ferdig, da må jeg nok finne en ny bok. Når jeg først har begynt på en bok, vil jeg bare lese og lese og lese.

14.06.2016 0 KOMMENTARER


slikke sol-dag

12.06.2016 / 22:26

Nå har jeg kommet meg hjem til Levanger igjen. Har savnet pusene mine, og Anders da.♥ I dag har jeg vært med pappa og familien der, og jeg har solt meg i hele dag. Jeg blir aldri skikkelig brun lenger, men litt farge fikk jeg ihvertfall. I morgen når jeg får penger MÅ jeg huske å kjøpe betakaroten! Da får jeg mye lettere farge. Det er så koselig i hagen til bestemoren min, og elsker å sole meg der om sommeren. 


Bestemor og bestefar, og den overkosete katten deres. Denne katten ELSKER kos, og som hun røyter. Derfor gidder jeg nesten ikke kose med henne, fordi da får jeg kattehår i hele fanget, haha!Koselige hagen til bestemor! :-) Etter å ha solt meg, ble jeg med mamma og spiste på Siciliana. Jeg hadde spist litt fra før, så jeg kjøpte meg bare en kyllingsalat. Jeg har aldri hatt noe negativt å si om den resturanten før, men i dag synes jeg det var litt dårlig. Først og fremst tok det tre kvarter før maten kom, og det var ikke engang mye folk der. Og i kyllingsalaten var det et par kyllingbiter som var helt rå. ÆSJ! Mister liksom litt matlysten av sånt, men heldigvis hadde jeg spist ferdig og fant ikke de bitene før til slutt. Trivelig uansett da, og det var varmt nok til å sitte ute, så det var godt.Nå venter jeg bare på at Anders skal komme hjem, og så blir det vel senga etterhvert. Jobb i morgen igjen! 

 

12.06.2016 0 KOMMENTARER


fin lørdag

11.06.2016 / 23:07

Nå har jeg akkurat kommet hjem hos mamma, vi skulle jo som sagt på grilling hos kjæresten hennes. Denne dagen har egentlig vært ganske koselig, fint vær har det vært og. Greit å gjøre noe annet på enn lørdag, enn å bare drikke hver helg! Har tatt en del bilder i dag, så her kommet et lite bildedryss.

Dagen startet som sagt med at mamma og lillesøstra mi hentet meg i Levanger, og så dro vi til Levanget torg. Vi skulle egentlig på galleriutstillingen til pushwagner (som jeg aldri har hørt om), men det var så mye kø der at vi orket ikke. Jeg bryr meg ikke så mye om kunst uansett, men jeg søkte nettopp opp han på google, og det var mange kule bilder egentlig!
Etterpå kjørte vi hjem hit, og slappet av litt, før vi dro videre til Tor-Margnar, kjæresten til mamma.

Se så søt lypsyl jeg kjøpte meg, da! Kjøpte hello kitty fordi Anders alltid tar mine lypsyler og roter dem bort, haha. Tror ikke han tar denne ;-) Leppene mine blir lett tørre, pluss at jeg har hatt munnsår på høyresiden av munnen i snart en måned. ÅHH, skjønner ikke hva greia er. Herpes sikkert. Haha, neida. Noen ganger når jeg åpner kjeften så rives det opp på siden, det er jo veldig ubehagelig og ''pent''. Må nok dra til legen om såret ikke går vekk snart, for det er forbanna irriterende og vondt.

Ble en del bilder i dette innlegget, men bedre enn ingen! Personlig liker jeg blogginnlegg med mange bilder å se på. Yesyes, nå skal jeg se litt TV eller lese litt. Dere får ha en fin kveld videre!


11.06.2016 0 KOMMENTARER


i Verdal

11.06.2016 / 16:19

Hei! Nå er jeg "hjemme" i Verdal. Jeg kaller både Levanger og Verdal for hjemme. Verdal er jo plassen jeg er oppvokst i og kommer fra, men nå bor jeg jo i Levanger. Mamma og lillesøstra kom innom meg og Anders tidligere i dag for å se på kattungen, så ble jeg med dem etterpå. Vi skal straks dra å grille snart, gledes, er så sulten! Har tatt litt bilder i dag, men dem deler jeg senere i kveld, sitter på mobilen nå. Vi snakkes senere!

11.06.2016 0 KOMMENTARER


filmkveld

09.06.2016 / 23:25

Hei, og god kveld i stuen! Lol. Neida. Nå har jeg og kjæresten lagt oss, Anders er allerede i drømmeland. Har ikke tenkt å lagt meg heelt enda, men det blir ikke lenge til. Våkna kl.15 i dag, haha! Hadde fri i dag fra jobb, har alltid det på torsdager. Har ikke gjort så mye i dag da, bare chillet og lest litt i boka mi. Jeg og Anders så The conjuring 1 tidligere i kveld. Jeg har jo sett den før, men måtte bare se den en gang til for å huske hvordan den var, skal jo se nummer 2 i morgen på kino. Gledes! Jeg likte første filmen veldig godt, synes den var bra. Anders synes derimot ikke det, haha, men han liker jo ikke skrekkfilmer.

Favorittisen! Spiste den siste som var igjen istad, den er så god. Denne med hasselnøtter må smakes om du ikke allerede har! Yum. Har spist så mye i dag, at magen min er helt sprengt. Ser ut som jeg er 5 måneder på vei, lol. Sexyhh. Spiste biffsnadder i dag, og det er en av favorittmaten til meg og Anders. Må si vi bruker litt tid på mat, ikke at vi står på kjøkkenet å laget middag i hundre år, men vi liker å spise god mat. Ikke mye piskepinner eller kjedelige kjøttboller her i gården, gitt. Ikke at vi spiser så sykt usunt, men vi liker å spise god mat. Jeg eeelsker å spise, og kunne jeg ha fått akkurat hva jeg ville til enhver tid, hadde jeg garantert vært tjukk. 
Anders går alltid innom orion eller pernilles å kjøper hvitløksdressing. De er SÅ god! At vi ikke har tenkt på det før nå. Meeen nå skal jeg se litt serie, før det blir natta. Begynner å bli trøtt allerede. God natt!♥♥♥ Begge de to her ligger oppå meg nå, hahaw. Luffy begynner å bli en voksen katt, det merkes at han har blitt tyngre. Luffy som var så bitteliten for noen måneder siden!


09.06.2016 0 KOMMENTARER


straks jobb

08.06.2016 / 13:47

Hallo! Nå har jeg ordnet meg, og skal straks spise kylling til middag før jeg drar på jobb. Jobber til klokka 22 i dag, siden jeg skal være med på et møte. Gleder meg allerede til å komme hjem for å legge meg i sofaen, haha. I morgen har jeg fri <333 Skal se the conjuring 1 når jeg kommer hjem, husker ingenting av den. Skal på kino å se nummer 2 på fredag, gledes! Eeelsker å se skrekkfilmer på kino! Noen som har sett 2'a, vae den bra?

Nå må jeg spise! Dere får ha en fin dag.

08.06.2016 0 KOMMENTARER


typisk

06.06.2016 / 18:29

Hei! Nå ligger jeg i sofaen etter å ha spist middag, vasket klær og kopper. Anders er på jobb til i kveld, så i dag ble det fjorland. Det ble szechuan som vanlig, det ER så godt! Hadde nok vært enda bedre om jeg laget det selv, men det orka jeg ikke styre med. Er småsliten etter helga, så var godt å komme hjem fra jobb i dag. Var ute på lørdag, var egentlig en ganske morsom kveld. Hadde narch her, så det så ikke uuut på stua på søndagen. OMG, haha! 

Lille pusen ligger å sover ved siden av meg, og Luffy aner jeg ikke hvor er. Finner han ingen steder, så regner med han sover ute et sted.
Søte bebis!♥ Luffy har begynt å akseptert henne nå, og nå sover de faktisk sammen. Han vasker henne, og de styrer på. Blir sikkert bestfriens 4evah! 
Nå skal jeg lese litt videre i boka mi, og etterpå tror jeg det blir en bitteliten powernap, er så trøtt! Hadde egentlig tenkt å sette meg ute å lese, men når jeg skulle sette meg ute så var det så klart overskyet og kaldt. Var sååå fint når jeg var på jobb, så typisk! Litt irriterende at jeg aldri får tid til å sole meg, men sånn er det vel. Får vel bare være bleik i sommer da. :((( Haha.. Forresten, ser dere jeg har fått nytt design?! Noen småting som skal ordnes før det er ferdig, men det er så og si ferdig nå. Headeren vil jeg at skal dekke hele siden, og sånne småting. Men ellers er jeg fornøyd! www.renatemorell.blogg.no som har fikset den til meg. :-) Hva synes dere?
06.06.2016 4 KOMMENTARER


crazy cat-woman

02.06.2016 / 22:21

Hei! Jeg og Anders kom hjem for en times tid siden, vi har vært hos moren hans og spist i dag. Koselig! :-) Nå ventes det på paradise hotel finalen, håper Øystein og Eileen vinner! Har alltid heiet på dem, jeg. De andre kan gå å legge seg, haha. 

Meeen, over til overskriften! Jeg og Anders har fått oss enda en kattunge, en liten jentepus! Hun skal hete Suzie. ^^ Luffy er ikke spesielt fornøyd med den nye pusen, han slår etter henne og noen ganger biter han henne over nakken. Det er nok for å vise hvem som er sjefen, og han biter ikke noe hardt ser det ut som. Må uansett følge med når de er sammen, men håper de blir venner etterhvert. Kattungen liker ihvertfall Luffy da, og følger etter han og vil leke. Haha! Stakkars. Skjønner Luffy litt da, skjønner han er litt irritert nå når det kommer en katt i hans territorium. Han virker litt småsur på meg og Anders også, og vil ikke kose med oss noe særlig, og går bare unna. Men det blir nok bedre når han er blitt vant!
Se så liten hun er forresten! Haha, søteste jeg har sett. Ligner egentlig veldig på Nemi!

~~~

Tenkte å vise noen bedre bilder av genseren jeg kjøpte for et par uker siden, ble skikkelig fornøyd med den!
 

Synes den var kjempekul jeg. Om det er ekte nike vet jeg ikke, bestilte den fra etsy. Denne var den siste de hadde igjen, så jeg rakk akkurat å bestille den før den var utsolgt. Det er en crop-genser, så den skal være kort. Passer veldig fint med høytlivsbukse!

Men nå skal jeg kose litt med dyrene mine her, dere får ha en fin kveld! I morgen blir det jobb, og så er det helg. Litt usikker på hva jeg skal gjøre i helga, om jeg skal være rolig eller ikke. Det er jo vømmøl i helga, men dit gidder jeg ikke å dra. Har ikke brydd meg noe særlig om vømmøl de siste par årene, så dropper det i år også. Blir aaalt for mye folk! Neitakk.


yummi


02.06.2016 1 KOMMENTARER


hits