FB
INSTA
malinva - Mjau

b-day kid og bursdagsgave

30.06.2017 / 17:50

Hallo! Jeg har bursdag i dag, haha. Blir hele 24 år, wææ. Jeg tenkte bare å stikke innom en kjapp tur før jeg drar til Ivan og tar noen cider. Er jo sååå fint vært i dag! Skikkelig varmt og godt. Endelig litt sommer. Jeg fikk bursdagsgave av Anders i dag. Fikk sko, spekeskinke (haha, har mast om skinke i 100 år) og røde roser. Så snill han er. ♥ Elskerrrr skoene! Herregud, de er så fine. Passet perfekt og. Anders har kjøpt biff til middag, og nå er den ferdig så jeg må nesten stikke. Dere får ha en fin helg!Fikk nytt deksel i posten fra ebay i går også. Elsker det! Kosta bare 15 kroner ca, men kvaliteten er overasskende bra!


30.06.2017 0 KOMMENTARER


hjemme er best

28.06.2017 / 21:52

Kom hjem fra jobb en time siden, og nå ligger jeg slengt på sofaen. Hjemme i sofaen er det jeg liker aller best! Venter på at Anders skal komme hjem fra jobb også, så skal vi se en episode av The walking dead før vi legger oss. Lol, jeg trodde det var torsdag i dag et øyeblikk, og gledet meg til helg imorgen. Veeel, er ikke helg helt enda. På fredag har jeg bursdag, blir hele 24 år. Ååååh, det føles så mye. For mye! :( Føler meg så sykt barnslig for alderen, haha. Her blir folk på min egen alder gravide og forlovet, har bil og hus, og her er jeg da - en liten taper. Hahaha, for real. Det gjør meg egentlig ingenting, heller.

Nå skal jeg se en episode av Kardashians, og skal lage meg litt kveldsmat. Anders kunne fortelle meg at han har kjøpt spekeskinke, sånn stor man skjærer i selv. Åååå, han er så snill! Jeg elsker virkelig spekeskinke, noe av det beste jeg vet. 


28.06.2017 3 KOMMENTARER


gåtur

27.06.2017 / 22:50

Hey. Jeg kom hjem for en liten time siden. Var å gikk tur med Ivan tidligere i kveld, og så ble jeg med hjem til han og så film etterpå. Vi så en thriller/skrekkfilm som het Within, og den var ikke så værst faktisk. Det er ikke ofte man finner en okei skrekkfilm, men så var ikke dette en typisk spøkelsesfilm heller. Nå er jeg egentlig veldig trøtt, men vil ikke legge meg helt enda. Jeg starter ikke på jobb før klokka 15 imorgen (i morgen eller imorgen? haha jeg blander alltid) så derfor trenger jeg ikke legge meg riktig enda. Øynene mine er helt røde, haha. Tror kanskje det er en blanding av at jeg drikker for lite vann, pluss at jeg er trøtt. Det som er litt rart er at alltid når jeg er trøtt, så føler jeg meg veldig varm i ansiktet. Litt sånn brennende følelse, som om jeg har jogget meg en tur liksom. Vet ikke hva det kommer av? Blir alltid slik når jeg er trøtt. Er ikke noe jeg innbiller meg heller.

Jeg skal avslutte her, skal gå å lage meg litt kveldsmat. Så skal jeg legge meg rett ut på sofaen. Har gått i flere timer i dag, så kjenner jeg har litt vondt i beina.27.06.2017 1 KOMMENTARER


uken som gikk

26.06.2017 / 17:59

- Uken som gikk -


AKKURAT NÅ
Har akkurat spist middag og ryddet på kjøkkenet. Skal skrive ferdig dette innlegget, og så skal jeg hente meg litt fruktsalat og se på siste episoden av skam.UKENS OPPTUR
At popcorntime hadde norsk tekst på sesong 7 av The walking dead. Jippi! Det er en episode her og der uten tekst, men det tåler jeg. Sååå dårlig i engelsk er jeg ikke heller, haha! Denne sesongen er virkelig knallbra.UKENS NEDTUR
At jeg ikke fant passet mitt. Så i dag måtte jeg bestille et nytt, og det kostet 450 kroner. Penger jeg ikke hadde trengt å brukt om jeg ikke hadde rotet bort det forbanna passet!UKENS CRAVING
Smågodt, høhøh! Spiste smågodt som en gal i helga. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Fifty shades darker filmen. Haha, satt seriøst og irriterte meg som faen da jeg så filmen her en dag. Jeg ble bare sååå forbanna på Ana, hun snakka så rolig og dumt at det holdt på å klikke for meg. Lol.


 

UKENS LÅT

 

UKENS TANKE 
Jeg tenker litt på at jeg bør steppe up the instagram-game. Haha, men det hadde vært så gøy å blitt ordentlig god på instagram, slik at jeg kunne fått flere følgere. Med mange følgere så kan man jo fort tjene litt penger på instagram. Men da må man VIRKELIG steppe up gamet, for å si det mildt. Så jeg kommer nok ikke til å klare det. Man må ta dødsbrae bilder, og bildene må passe resten av feeden. Så det blir nok litt vanskelig, jeg er ikke så kreativ liksom. Men det hadde vært kult! En instagrammer, liksom. Hah! Og så må man ha et bra utseende og fin klesstil, noe jeg ikke har. Men det hadde vært en drøm å kunne tjent penger på instagram eller bloggen. 


 


UKENS INNKJØP
Denne t-skjorta og skjørtet fra Monki. Kjøpte det da jeg var i Trondheim på tordag. Digger begge plaggene!

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
''Bolle i magen'' er det mest leste innlegget.

 Nååå skal jeg se skam! Tenk at nå er det ferdig, buhu. I dag fikk jeg fikset meg nytt pass, så håper jeg det kommer i posten om ikke så alt for lenge. Det skulle bare ta 10-12 dager sa de på politistasjonen. Så da er det bare å glede seg til ferie! Når vi skulle gå inn der i dag, så løp Anders fordi det regnet, og så klarte han å vikle foten. Stakkaaars, haha! Han fikk så vondt at han ble helt blek, begynte å lure på om han hadde brukket noe. Men tror nok ikke det, foten er bare veldig hoven. Så i dag må jeg være tjeneren hans, siden han knapt klarer å gå. Lille klabben min♥♥ Haha.26.06.2017 3 KOMMENTARER


eneste bloggeren som gjør jobben ordentlig

25.06.2017 / 15:06

Det er noe som irriterer meg litt. Og det er bloggere som faktisk har bloggen sin som jobb, men blogger lite. Å skrive 1 innlegg om dagen eller annenhver dag er ikke særlig bra når dette er jobben deres! Veldig irriterende for de som er faste lesere. Som for eksempel Sophie Elise, synes hun har tapt seg med blogginga skikkelig det siste året. Det gjelder flere også. Hvordan tør de å kalle dette for jobben sin, når de overhodet ikke gjør den skikkelig? Jeg hadde blitt flau. Den eneste bloggeren som tar bloggen på alvor og som faktisk BRYR seg, er Caroline Berg Eriksen. Det merkes at hun virkelig setter seg ned og finner ut ting å blogge om, hun tar fine bilder, hun retter på skrivefeil, bloggere 2-3 ganger om dagen og hun tar jobben sin seriøst. Sånne blogger vil jeg lese, ihvertfall hvis det er dette de kaller jobben sin. Verste er når disse bloggerne skriver at de vet de har vært dårlig til å blogge i det siste, og sier de skal bli bedre, og så blir de bare enda verre. Dumt å gi faen i jobben sin.

 Jeg har nettopp vasket kopper og kastet en dunke med klær til vask. Tenker å gå å ta litt sol etterhvert, denne kroppen trenger enda mer farge. Jeg har tatt litt sol i det siste, så jeg har fått bittelitt farge. Jeg bruker sånn solariumskrem i tillegg, og det funker skikkelig bra. Da får man farge mye fortere! Kunne seriøst aldri ha solt meg uten den, bortkastede penger for man blir ikke like brun. Det beste hadde jo vært om det var sol ute, slik at jeg bare kunne solt meg på verandaen. Men neida, sommeren kommer visst ikke i år. Lol. Har seriøst hatt regn i 100 år nå. 
I går kveld så letet jeg og Anders etter noe å se på, men fant ingenting som fristet. Så han sjekket om den nye sesongen av The walking dead hadde norsk tekst på popcorntime. Og det var det! OMG, YAY! Jeg er jo som sagt ikke så veldig god i engelsk, så jeg må ha tekst for å få med meg alt. Hvis jeg ikke har tekst blir jeg sittende å spørre hele tiden hva de sa, hva som skjedde osv, og det vet jeg Anders ikke setter så stor pris på. Haha! Teksten hang etter litt av og til, så måtte fikse det flere ganger. Heldigvis har jeg en kjæreste som får til sånt, så da var kvelden reddet. Satt å så walking dead i 4 timer eller noe, og vi skal se mer i dag. Herreguuuud starten på sesong 7 var helt syk, virkelig knallbra men også trist. Altså jeg får vondt i magen av å se på the walking dead, det skjer så mye sykt hele tiden. Virkelig verdens beste serie, uten tvil. Favorittserien!

25.06.2017 0 KOMMENTARER


black lips

24.06.2017 / 20:07

Bare testet ut svarte lepper for bildenes skyld. Leppestiften sugde, var så klissete konsistens. Jeg kunne aldri gått slik, synes svart leppestift er utrolig stygt. Det kan være kult på bilder, men ikke til hverdags liksom. Hell naaaw! Jeg er veldig fornøyd med formen på øyenbrynene mine her. Jeg voksa jo bryna for litt over en måned siden, og nå har det begynt å vokse ut hår her og der igjen. Så nå må jeg spare ut bryna, og så vokse dem på nytt etterhvert. Jeg haaater når bryna ser ut som et helvete, føler meg så stygg i trynet da. Bryn har utrolig mye å si! For to år siden brukte jeg ikke noen produkter til bryna, og istedet for å nappe/vokse så bruke jeg bare å skjære dem(!!!!). Uff, så stygt det var. Formen på bryna var i tillegg helt feil, sykt at jeg ikke gjorde noe med det. Nå er jeg fornøyd med de, men akkurat nå begynner de å bli ganske messy igjen. Så gleder meg til å få fikset de igjen!

 Jeg har nettopp sett ferdig fifty shades darker, og guuud for en teit film. Nei huff, denne filmen var ikke bra. Den første var helt grei, men denne var bare kjedelig. Dessuten irriterer jeg meg så sykt over Ana. Hun snakker så lavt og hun er bare generelt irriterende. Åååh får lyst til å slå henne, haha! Jeg synes det samme i boka også. Det blir så mye kliss-klass at jeg bare orker ikke. Virkelig ikke noe for meg.

Jeg ligger her stappmett på taco og godteri/potetgull, og jeg synes synd på kroppen min. Jeg blir sliten i kroppen av å spise godteri, blir helt tom for energi. Orker nesten ikke reise meg for å hente vann.
Egentlig er jeg ikke så veldig glad i taco lenger. Har spist taco ca hver helg i 20 år nå, så kanskje ikke så rart jeg er lei. Haha! Før var taco favorittmaten min, det er det IKKE nå for å si det sånn. Pizza og taco er to ting jeg er dritlei av. Anywayyys. Ser den har kommet ny sesong av orange is the new black, så tenker å se en episode av det. Jeg synes egentlig ikke serien er sånn superbra, men helt grei. Eller kanskje jeg heller skal se the Kardashians, haha. Det er ihvertfall bra underholdning, hehh!
24.06.2017 0 KOMMENTARER


2 idiotiske quotes

24.06.2017 / 14:10

''Real men love women
with curves & booty,
only dogs go for bones''
Herregud, de som legger ut den her på facebook/insta osv, må være veldig lite reflektert? Dum og slem i tillegg. Så er det altså slik at tykke mennesker skal hylles og løftes frem, og tynne skal mobbes og sparkes ned? Hvordan i helvete kan voksne mennesker poste noe slikt. For ja, jeg har kun sett godt voksne mennesker legge ut denne. Det er ikke alle jenter som er født med masse former, noen er tynn av natur, som meg. Javel, så er jeg vel et beinrangel da. Takk for den! 
''''
Neivel, så får du finne deg en såkalt ''badboy'' da. Som alltid er utro og har ligget med alle i byen, som gjør dumme ting og som sikkert generelt er et fucka menneske uten empati/sympati. Hvorfor blir så mange jenter tiltrukket av idioter? De virker kanskje supersnille og er kjekke, men mange er noen kalde idioter. Jenter må lære seg å like SNILLE gutter, for snille gutter trenger så slettes ikke være kjedelige. Heller en snill gutt som behandler meg bra, enn en tosk som bare player meg, er høy på seg selv og driter i følelsene mine. Bad boys ain't no cool! Snille gutter er kule gutter! 

Enig?Jeg våkna for en times tid siden, og nå skal dra ræva opp av sofaen og gå til butikken. Jeg har lett som en gal etter passet mitt i dag, men det finner jeg såklart ikke. Det er søkk borte, faen altså!! Jaja, Anders må fornye sitt, så da får jeg vel bare bli med og bestille et nytt. Jeg er 100% sikker på at jeg hadde passet hjemme i den andre leiligheten vi bodde i, så mulig det forsvant når vi flyttet. Huff!

24.06.2017 0 KOMMENTARER


bolle i magen

23.06.2017 / 19:36Bokstavelig talt! Haha. Se på denne jævelen av en mage! Er skikkelig oppblåst. Spist litt for mye sjokoladeboller i dag, hehh. Spiste nettopp en svær middag også, jeg var så sykt sulten. Pulled pork med salat og chips ble det i dag, skikkelig helgemat. For endelig er det helg, woho! I helga har jeg planer om å gjøre ingenting, så det så. Skal bare se serier, film og lese tenker jeg. Blir ikke noe party denne helga heller, tenker å heller spare litt penger til vi skal på ferie. Helt sykt at juni snart er over, tida går alt for fort. Den 17. juli drar vi til Danmark, så det er jo ikke så lenge til nå. MEN, jeg tenkte å vise dere plaggene jeg kjøpte i går, så her er de! ↓

Begge plaggene er fra Monki. T-skjorta kosta 100kr og skjørter 250kr. Billig! Var sikker på at skjørtet skulle koste 400-500 kroner eller mer. Det satt perfekt, er så fornøyd med det! Fikk 10% avslag på det også ettersom jeg meldte meg inn i kundeklubben deres. T-skjorta synes jeg var så kul, så måtte bare ha den. Jeg har fått en greie for rødt og svart sammen, synes det er dødskult! 

Begynte såklart å regne når jeg skulle ta bilder ute, så da måtte jeg løpe inn. Det begynte å regne med stor R, for å si det sånn. Det haglet ned, og stakkars Suzie var ute. Hun kom til slutt løpende inn, haha. Hun hadde nok gjemt seg et eller annet sted, for pelsen hennes var ikke veldig våt. I dag er det mye liv i gatene her, det er sykkelløp i Levanger sentrum i dag. Så jeg satt å så litt på de fra verandaen istad. Jeg elskerrrr å bo såpass sentralt, jeg liker at det er litt liv irundt meg. Jeg bor 50 meter unna torget her, så når det er noe som skjer i Levanger, så hører vi alt. Er ihvertfall digg å bo så nærme alle utestedene, tar jo bare 2 minutter å gå dit.Luffy elsker å være ute, men når det regner pleier han å sitte der å vente til det er over. Haha, søte Loffi. ♥♥Anders sitter å spiller, som vanlig haha. Spillenerden min! :-) Etterpå skal jeg få med han på å se 'fist fight'. En komedie som kom ut i 2017, men den funker heldigvis på popcorntime. Synes den virka bra. Noen som har sett den? Dere får ha en fin helg!23.06.2017 0 KOMMENTARER


Trondheim og orion

22.06.2017 / 19:11

Nå har jeg nettopp kommet inn døra. Har vært borte siden klokka 09, så nå var det godt å sette seg i sofaen! Var akkurat å spiste på Orion med Anders, mamma, søskene mine, mormor og morfar. Denne gangen var maten kjempegod! Sist gang ble jeg jo så skuffet, da var maten skikkelig rævva. Kokken hadde vel en dårlig dag da, haha. I morges dro jeg med toget til Trondheim med mamma og søskene mine, vi skulle til sykehuset for å ta en blodprøve. Mamma har jo fått vite at hun har en genfeil (lang qt-tid, søk opp om dere lurer, jeg orker ikke forklare) så derfor måtte vi søskene teste oss også. Det er 50/50 for at vi har det, men jeg krysser fingrene for at jeg/vi ikke har denne genfeilen også! Det er uansett ikke noe farlig hvis vi har det, man får jo medisiner for det. Det er bare det at man ikke bør f.eks trene hardt eller dykke, men det gjør ikke jeg uansett hehh. Etter å ha vært på sykehuset så hadde vi to og en halv time på å være i byen før toget gikk. Så da gikk vi litt i butikker, og jeg kjøpte meg en t-skjorte og et skjørt. Elsker virkelig skjørtet, skal vise i morgen! Kjøpte begge plaggene på monki. Har aldri syntes at monki har hatt noe spesielt fint før, men denne gangen fant jeg masse fint. Men kunne ikke shoppe for mye, vi skal jo til Danmark snart. Det har vært såå fint vær i dag, Trondheim er virkelig fin i dette været! Ville ikke hjem. Elsker Trondheim, favorittbyen min.

Nå skal jeg runde av her. Nå skal jeg slappe av, og så skal jeg få med meg Anders og se 'the 100' på netflix. Har kommet ny sesong, wohoo!

22.06.2017 1 KOMMENTARER


uken som gikk

19.06.2017 / 21:53

Uken som gikk -


AKKURAT NÅ
Jeg kom nettopp hjem fra Verdal. Har vært i bursdagsselskap hos Grete (dama til pappa), og etter det ble jeg med hjem til bestemor en tur. Koselig! Har vasket av sminken og renset trynet, og har hoppet inn i koseklærne. Etter dette skal jeg se en episode av skam som jeg enda ikke har sett. Er det bare jeg som synes denne sesongen var myyye dårligere enn de andre? Litt skuffet. Egentlig synes jeg de to første sesongene var best. Likte den sesongen som handlet om Noora også, men fikk egentlig litt klump i magen av den sesongen. Haha, var så mye rart som skjedde.UKENS OPPTUR
At jeg fant så mange fine plagg til under 500-lappen på nettet. Nettshopping in my ♥. Finner alltid så mye mer på nettet, enn i vanlig butikker. Og så finner man alltid noe som alle andre ikke har, det er gøy. Det aller gøyeste er jo å vente til pakkene kommer i posten, man går liksom å gleder seg til hver dag og håper at noe har kommet. Det er nesten litt kjedelig når alt har kommet, da er det ikke noe å glede seg til mer. Hahah! Noen som kjenner seg igjen?UKENS NEDTUR
Den dagen jeg var i så dårlig humør uten grunn. Og så på en lørdag da, da skal man jo være happyyy! Jeg har sjeldent slike dager, heldigvis. Dere vet de dagene når man våkner, og bare føler at humøret er på bunn? Alt er irriterende, man føler seg stygg og ingenting stemmer. Fuck slike dager.UKENS CRAVING
Frukt! Jeg kjøper frukt hver dag, og for tiden går det mye i druer. Druene er så gode for tiden! Skikkelig sprø og saftig. Ellers craver jeg ordentlig norsk jordbær. DET er godt, det! Ser det har kommet til noen butikker, men jordbæra er jo svin dyr! 75 kroner betaler jeg ikke for en eske. Kommer ikke på tale.UKENS IRRITASJONSMOMENT
Alle katthårene som flyr i hele stua. Irriterende. I morgen må jeg støvsuge hele leiligheta skikkelig, og tørke støv og katthår. De røyter ikke så ille lenger da, heldigvis. 


 

UKENS LÅT

Jeg digger denne sangen så sykt! Elsker den. Kan legge meg ned og bare høre på den her, samtidig som den funker bra på fest. Denne må spilles høyt på skikkelig anlegg med god bass, da blir den helt rå. Digger denne typen musikk! Partymusikk som samtidig er litt chill, slik som denne.

 

UKENS TANKE 
Jeg tenker på hvor fort sommeren går. Nå er vi snart i juli! Mai og juni har gått så vanvittig fort, jeg skjønner ingenting. Plutselig er juli over også, og det går mot høst. Jeg ser på august som sommer og jeg da, det er jo alltid varmt da også. Men når august er ferdig, er sommeren over. Egentlig har vi ikke særlig mye sommer her i Norge, den varer jo bare i 3-4 måneder, og så vipps så er den over. I tillegg har vi så mye dårlig vær. Nei uff!

 


UKENS INNKJØP

Dette her, men det har jo ikke kommet i posten enda da. Skal vise dere bilder når jeg får alt i posten.

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
'Langhelg' er det mest leste innlegget.


 

19.06.2017 0 KOMMENTARER


jævla måser

18.06.2017 / 21:53

Hallois! Dagen i dag synes jeg har gått så utrolig fort, klokka er halv ti allerede. Våkna halv ett i dag, og litt senere på dagen dro jeg og Anders til pappaen hans på besøk. De har fått seg en liten corgi valp, og hun var bare såååå søt! Søteste jeg har sett. Allikevel kunne jeg aldri ha hatt hund selv, jeg hadde rett og slett ikke hatt ork til det. Det er utrolig mye arbeid å ha hund, spesielt valp. Katter holder for meg, haha!Se så søøøt da! :-) Ligner på en liten rev. Nå har måsene klikket utenfor her hører jeg. De driver å stuper etter kattene når de er ute på verandaen. Så forbanna irriterende! Jeg hater seriøst måsene. Har lyst til å skyte de, men så kommer jeg på at jeg ikke er noen dyreplager heller. Er så irriterende når jeg går til jobb, det er en viss plass de ALLTID stuper etter meg, selv om jeg ikke ser måsungene i nærheten. Får lyst til å hoppe opp og kværke den jævla måsen. Haha åhh. De bråker sånn og, det skjærer jo i ørene. Og hvorfor i all verden plasserer de ungene sine midt i byen, der det er mest folk? Dumme måser...

Nå skal jeg fikse meg noe kveldsmat. Huff at det er mandag i morgen igjen, blæææh! Bare å glede seg til helg igjen, haha. Jeg lever for helga. Anders sitter ved siden av meg og snakker om playstationspillet sitt og om alt som skjer på det, og jeg sitter her som et spørsmålstegn. Haha, jeg bruker å late som om jeg skjønner alt, og det høres jo så dumt ut. Ler meg ihjel. ''Ja har du prøvd derre shockgun blæxtn før da?''. Jeg loller. Spurte han om han ikke trengte hjelp med spillet. Han så bare dumt på meg :(
18.06.2017 0 KOMMENTARER


bare bittelitt shopping

17.06.2017 / 23:38

Hallo! Da jeg blogget tidligere i dag var jeg i sykt dårlig humør, haha. Jeg slettet det innlegget, just so you knowww. Jeg stod omsider opp etter å ha sovet veldig lenge, og jeg ble ikke i godt humør før langt utpå dagen. Jeg har sjeldent dårlige dager for tiden, så når jeg først har det føles det som om hele verden raser sammen. Jeg takler ikke å ha det kjipt! Men nå er det over. Jeg trøste-shoppet litt i dag for å bli i bedre humør, heheee! Fornøyd med kjøpene mine, håper bare plaggene er like fine i virkeligheten også. Det neste jeg vil kjøpe er en ny bukse, men det tør jeg ikke kjøpe på nett. Å kjøpe bukser er noe av det vanskeligste, føler ingen av buksene sitter særlig fint. Jeg har en visjon i hodet av hvordan drømmebuksa ser ut, og hvordan den skal sitte, men finner aldri en slik. Jeg orker ikke begynne å forklare hvordan den skal se ut, det skal jeg spare dere for. Haha! Her er det jeg kjøpte i dag, legger ved link til hvert enkelt plagg.


Svarte topper fra shein HER og HER // Rød topp fra ebay HER


Kjole fra shein HER // body fra fashionnova HER


Betalte under 500 lappen for alt dette. Det er ikke værst, eller hva? Det er utrolig billig på shein, men så er ikke shein kjent for å ha super kvalitet på klærne. Derfor sjekker jeg alltid kunde anmeldelsene, og kjøper ikke plagget hvis ikke noen har lagt ved bilde slik at jeg ser hvordan det ser ut i virkeligheten. Den kjolen til venstre hadde ingen lagt ved bilde av, så jeg er litt skeptisk, men kjøpte den allikevel. Håååper den er lik som på bildet. Jeg var litt usikker på fargen og, men konkluderte til slutt med at den var kul. Så da kjøpte jeg den, så får jeg krysse fingrene for at den passer. Ellers hadde de syyykt mye fint inne på fashionnova, ahhh vil ha nesten alt!! Fashionnova er en av mine favoritt shoppingsider uten tvil. Det som er så bra med den siden, er at det finnes noe for både plus-size, og for tynninger som meg. Det finnes klær for alle! Det er fint.

Jeg og Anders har nettopp sett en film som het 'Peter's dragon'. En barnefilm, men den var søt. Vi brukte sikkert tre timer på å se filmen, det er veldig typisk oss å trykke på pause tusen ganger i løpet av en film. Enten fordi en av oss skal på do, lete etter kattene uten grunn, hente drikke, lage mat osv. Hah! Nå sitter han og spiller, og jeg sitter å surfer og ser litt mer på klær. Jeg skal ikke shoppe mer nå altså. Ikke kjøpe, bare se ;-)))) Lol. Dere får ha en fin kveld!17.06.2017 3 KOMMENTARER


meg da og nå

17.06.2017 / 12:00

Jeg, som alle andre, tenkte å kjøre på med et 'meg - da og nå' innlegg. Tenkte det kunne være moro! Jeg sammenligner fra da jeg var 15-16 år. Da kjører vi på!


SMINKE 


Da (15-16 år):  Da jeg var 15-16 år var det veldig populært med ''brunkrem'', som da altså var vanlig foundation. Det var bare det at man skulle ha 5 toner mørkere farge enn hva man egentlig hadde, slik at man så brun ut. Men det var selvklart ikke nok, man skulle dynke på en kilo solpudder også. Så skulle man ha masse mascara, og en tjukk liner under øynene. Guuud, så stygt! Det er helt sykt forskjell på hvordan 16 åringer sminker seg i dag, kontra 8 år siden. Helt sykt også faktisk, haha! Fjortisene sminker jo seg mer profft enn meg, jo!

Nå: I dag vil jeg si at jeg sminker meg mye finere og mer normalt, og ''brunkremen'' har jeg heldigvis droppet for lengst. Jeg bruker flere produkter i dag enn da jeg var 16, da. Da jeg var 16 gikk det liksom bare i denne alt for mørke foundationen, solpudderet, lineren og mascaraen. Nå bruker jeg produkter til bryna, av og til øyenskygge, foundationpudder, mascara og bronser til hverdags. I tillegg til fuktighetskrem selvsagt. Jeg vil si jeg har blitt mye flinkere med sminke de siste 2 åra. Sminken skal jo i dag nesten legges profft, så jeg har jo plukket opp en del tips av andre bloggere og youtubere. Blir helt forbauset av hvor flink enkelte er! Når jenter på ungdomskolen legger sminke bedre enn meg, da må jeg jo skjerpe meg. Haha!Plastikk kirurgi 

Da: Da jeg var 16 år begynte jeg å tenke på det med silikon i brystene. Jeg hadde utrolig små bryster, og det så liksom ikke ut til at de skulle vokse mer heller. Men siden jeg var 16 og ikke fult utvokst enda, så måtte jeg bare legge den tanken fra meg. Det er jo også 18 årgrense på sånt. Jeg ble ofte lei meg når jeg så jenter på min alder med store bryster, og hatet mine egne enda mer. Dette var det eneste jeg ville forandre på meg selv i den alderen. Ellers hadde jeg ingenting i mot plastisk kirurgi, det var ikke så populært på den tiden heller, som nå.

Nå: Nå har jeg silikon, det tok jeg jo for snart 1 år siden. Brystene vokste ikke særlig mer, så jeg er glad for valget jeg tok. Svindyrt, men så verdt det! Jeg har fortsatt ikke noe i mot platisk kirurgi, men jeg må jo si det har tatt av litt. Er det noen som IKKE har fylt leppene, eller som ikke har silikon i dag liksom? Er det en annen ting jeg har lyst til å gjøre, så er det å fylle på leppene litt. Bare bittelitt, slik at jeg får den plump effekten. Så fint! Men å fylle leppene er ikke en operasjon, men en injekson. Så det blir noe annet enn å legge seg under kniven.
Prioriteringer 

Da: Da jeg var yngre var jeg vel ikke så flink til å prioritere. Jeg dret i skolen, og prioriterte søvn og festing i stedet. Festing var liksom livet. Jeg prioriterte å sitte på pc'en i skoletimene, og hang med venner istedet for å gjøre lekser. 

Nå: Nå prioriterer jeg helt annerledes, men det skulle bare mangle når jeg er såpass voksen. Jeg kan ikke prioritere å sove lenge fremfor jobb å dra på jobb, og slike ting. Sånn er det! Så ja, jeg har vel blitt mye flinkere der på de fleste områder.
Å bli kjent med folk: 

Da: Da jeg var 15-16 ble jeg vel litt lettere kjent med folk gjennom venner på skolen, fester og slikt. Når man hang flere sammen, ble man lett kjent med vennene til vennene mine også. Men jeg har alltid hatt litt problem med å bli kjent med nye folk, så jeg lente meg veldig på vennene mine når det gjaldt å bli kjent med nye.

Nå: Jeg synes det er utrooolig vanskelig å bli kjent med folk, men slik har jeg vært så lenge jeg kan huske. Jeg klarer liksom ikke å åpne meg og være meg selv. Jeg har utrolig få venner, jeg har faktisk bare to stykker jeg kan kalle venner. Det er som om jeg har en sperre i hjernen som gjør at det er umulig for meg å bli kjent med nye. Jeg bare får det ikke til. Jeg synes egentlig det er litt dumt, for jeg skulle gjerne hatt flere venner. Jeg vet ikke hva det er som gjør det så vanskelig for meg, men kanskje fordi jeg innerst inne er veldig usikker, og er redd for at de skal synes jeg er superteit. Men hvis jeg for eksempel er sammen med vennen til en venninne (altså sammen med venninna) så går det helt greit. Fordi da er det ikke mitt ''ansvar'' om dere skjønner. Da lener jeg meg på venninna mi, og kan være meg selv uten problem. Nei jeg vet ikke, gi meg et par øl (cider) så kanskje vi blir kjent, haha.Forhold til familie 


Da: Jeg har alltid hatt et bra forhold til familien min, men før kunne jeg kanskje være litt frekk i kjeften til foreldrene mine. Jeg kunne bli litt småtur, og svare de frekt. Jeg hadde en periode der jeg kunne være litt vanskelig, og var vel litt sur. Men det er vel ganske vanlig i den alderen, og jeg vil påstå det finnes mange som var mye verre enn meg!

Nå: Jeg har fortsatt et fint forhold til alle i familien min. Jeg er heller ikke frekk i kjeften til foreldrene mine lenger. Og bra er nå det! Hadde vært flaut og barnslig om jeg fortsatt var det, haha. 


17.06.2017 0 KOMMENTARER


film og regn

17.06.2017 / 00:00

Jeg har akkurat sett en film som het ''my super ex-girlfriend'' på tv3. En teit komedie, men den var ikke så aller værst. Nå ligger jeg i sofaen og gjør ingenting, hører bare på regnet som pisker mot ruta. Koselig, egentlig. Regn på sommeren kan være ganske koselig synes jeg. Det skulle visst tordne også, men det har jeg ikke hørt noe av. Torden er iallefall koselig! Og litt skummelt, hehe. I dag våkna jeg klokka halv tre på dagen, heeeh! Så blir nok senkveld på meg. Vet ikke helt hva jeg skal finne på. Jeg får vel se på serier eller lese litt. I dag er det forresten en måned til jeg drar til Danmark på ferie, sammen med kjæresten, tantene, søskenbarna og søskene mine. Det gledes! Skal bli godt å komme seg litt bort. Jeg var jo i Danmark for 3 år siden, og denne gangen reiser vi til samme plass igjen. Ribe heter det der, en koselig liten by. Blir gøøøy. Er så glad for at Anders skal være med denne gangen også!Slik har jeg sett ut i dag. Chilleklær og null sminke. Jeg gidder aldri sminke meg når jeg ikke skal på jobb. Jeg elsker å gå uten sminke. Digg å kunne klø seg i øya uten at man trenger å tenke på mascaraen, hah! Blææh det er så varmt her inne. Har satt opp ruta, men skulle gjerne hatt en vifte her. Jeg har snakket om å kjøpt en vifte lenge nå, men det bare skjer aldri. Jeg kjøper alltid ting jeg ikke trenger, men ting jeg trenger? Neeh. Haha! Det er litt skummelt å ha vinduene åpne her, for da skal absolutt kattene sitte i vinduskarmen og se ut, istedet for å faktisk dra ut. Døra står jo åpen. Men neida, de skal opp i vinduet, og så går de ut av vinduet og på utsiden. Det er jo livsfarlig! Er jo flere meter ned, så hvis de uheldigvis faller så er de ferdig. En gang fant jeg Luffy på utsiden, trodde jeg skulle få hjertet i halsen!


Her har kattene holdt seg i dag, siden det har regnet i hele dag. Nekter å bli våt i pelsen, haha! 17.06.2017 0 KOMMENTARER


langhelg

16.06.2017 / 00:32

Nå ligger jeg plantet på sofaen. Jeg har helg nå, woho! Langhelg er godt. Anders har lagt seg, så jeg sitter her oppe alene. Kjenner jeg er skikkelig trøtt, så skal snart legge meg jeg også. Jeg har vært forferdelig trøtt de siste dagene, og har slitt med å komme meg opp om morgenen. Så det skal bli utrolig godt å sove lenge i morgen! Herregud det skal bli digg, søvn er jo det beste jeg vet, haha. I dag har jeg vært på jobb, og etter det dro jeg hjem og spiste før jeg dro å møtte ei venninne. Vi tok først sol, og etterpå satt vi oss på en benk på brygga. Det har jo vært så fint vær i dag, så var veldig godt å sitte ute. Levanger er så fin når det er fint vær her. Spesielt ved brygga, veldig idyllisk og koselig. Jeg har fått litt farge også, spesielt etter jeg tok sol i dag. Jeg tok sol i 18 minutter, og så bruker jeg sånn solariumskrem som skal gjøre deg enda brunere. Kremen funker fjell! Jeg ble jo nesten solbrent. Jeg tar forresten veldig sjeldent solarium, men nå som det er sommer så vil jeg få litt farge. Har bestilt meg betakaroten også, så håper det kommer i posten snart. Anders fortalte meg at det er betakaroten i moreller, og jeg har jo spist litt moreller i det siste. Håper de også funker, haha! Her skal man bli tan, høhø!

Kjøpte meg nudler på en sånn jallasjappe før i dag. Tror jeg hadde oppi litt for mye vann, for det var nesten ikke noen smak. Lol. Egentlig så synes jeg ikke nudler er spesielt godt. Litt kjedelig, men det funker. Men spiser det ikke til middag, for å si det sånn! Haha. Nå snavler jeg blåbær og druer, nammis. Jeg og Anders har blitt veldig flink til å kjøpe inn masse frukt, istedet for godteri. I fjor kjøpte jeg godteri nesten hver dag. Nå spiser jeg knapt godteri, nå går det bare i masse god frukt. Røde druer og blåbær en to favoritter! Desverre var denne blåbæra litt skuffende. Den var veldig myk og smakte ingenting, bah! Den skal være litt hard og sursøt, da er den best.
Anders som roper inn kattene for kvelden. Haha, skulle jo tro de var ungene våre. Men det er de jo også, da! ;-) Jeg tenkte på en ting i dag, da jeg så ei jente på ca min alder som holdt sin skrikende unge i armene. GUD så glad jeg er for at jeg ikke har unger. Jeg føler meg så fri, og det var noe jeg tenkte ekstra over i dag. Jeg er så glad for at jeg ikke har barn. Haha! Det at ingen er avhengig av meg og at jeg alltid kan gjøre hva jeg vil, er sykt befriende. Jeg vil alltid ha det slik! Jeg har egentlig ikke lyst på barn, hehh. Den tid kommer nok om noen år uansett, men enn så lenge skal jeg nyte denne tiden. Nesten ingen forpliktelser. Det eneste jeg gjøre er å dra på jobb slik at jeg kan betale regningene, ellers kan jeg gjøre hvaaa jeg vil. Diiiigg! Nå skal jeg avslutte her. Ble så trøtt at jeg skal stupe i senga. God natt!16.06.2017 2 KOMMENTARER


uken som gikk

12.06.2017 / 17:56

- Uken som gikk -


AKKURAT NÅ
Jeg har spist lasagne, og har akkurat ryddet på kjøkkenet. Nå ligger jeg i sofaen med pc'en i fanget, og ble litt småtrøtt. Vurderer en liten middagshvil, haha. Blitt gammel!UKENS OPPTUR
Hmm, kanskje at jeg gjorde det så bra på det spillet fikk spille på kid. Jeg fikk høyest highscore av alle butikklederne i regionen. Haha, det synes jeg var litt artig! Sjefen klappet meg på skuldra en morgen og sa bra jobba, og jeg skjønte ikke hva hun mente. Da viste det seg at jeg hadde høyest highscore. Men spillet var faktisk veldig gøy, så hadde vært moro å fått høyest highscore i hele landet. DET hadde vært kult, det! Men det er nok litt vanskelig, da må jeg sikkert spille og øve meg i hundre timer, haha.UKENS NEDTUR
At det er så dårlig vææær! Kan ikke det bli sommer snart, plis? Sommeren i Norge er noe dritt.UKENS CRAVING
Ristet brød (har ikke rister, så varmer brødet i stekovnen) med bremykt og sukker på. Nammis! Er så lei av vanlig brødskive, derfor slenger jeg den i stekovnen og vipps, så smaker det mye bedre! Men man MÅ ha bremykt og litt sukker på, hvis ikke blir det kjedelig selvfølgelig. Noe annet som er godt på ristet brød?UKENS IRRITASJONSMOMENT
At øreproppene mine gikk i stykker. Den ene sluttet å virke, bah! Det var sånne som følger med iphonen, og jeg har hatt dem i 3 år, så ikke så rart de tok kvelden heller.

 

UKENS LÅT

Denne sangen er så feeeet! Elsker den seriøst. Hørte den på fest i helga, og skjønner ikke at jeg ikke har hørt den før. Haha beste sangen jeg har hørt på lenge. Den nye partysangen min<333 

 

UKENS TANKE 
Egentlig ingenting spesielt.

 


UKENS INNKJØP
Som skrevet over gikk jo øreproppene mine i stykker, så da måtte jeg kjøpe meg nye. MÅ høre på musikk når jeg går til jobb, og kan ikke stjele Anders sine hele tiden heller. Så jeg kjøpe meg et par søte rosa, til 199kr på spaceworld.

Malin Veie Austad sitt bilde.

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
''Vippeserum før og etter'' er det mest leste innlegget.
12.06.2017 0 KOMMENTARER


dream outfit

09.06.2017 / 21:28

Åååh, gi meg alt ovenfor! Som dere ser så har jeg virkelig fått en greie for rødt. Er så fint!! Vans skoene ble jeg helt forelsket i, de må jeg bare kjøpe meg senere. De hadde blitt så kul sammen med en rød topp. Sekken falt jeg også pladask for, åååh så kul! Koster sikkert ingenting heller. *kremt* Skjørtet synes jeg også var kjempefint, og det er fra topshop. Om dere lurer på hvor de forskjellige tingene er fra, så er det bare å spørre. Orker ikke legge ved link til hver enkelt ting, tar så lang tid. Jeg setter alltid sammen klærne på polyvore, der er det så enkelt å finne frem til hva som passer sammen og ikke. Måtte jeg bare blitt rik og kunnet handlet alt jeg fikk lyst på, og litt til. Heh! Den gang ei.

Nå har jeg endelig helg. Det skal bli godt! Sola skinner, håper det fine været varer. Det blåser fortsatt litt, og det kommer noen skyer nå og da. Men det har vært veldig varmt i dag, så det er digg. Tidligere i dag tok jeg solarium også, siden det var litt overskyer en periode akkurat da. Nå er det jo 18-årsgrense på å ta sol, så da måtte jeg styre med å bekrefte at jeg var over 18 når jeg kom til solsenteret. Selvsagt var den nettsiden deres klikk, så jeg sto der lenge for å få ordnet det. SÅ typisk at sånt tull skal skje med meg. Jeg sto sikkert i 5 minutter og trykket på ''send'' etter å ha skrevet fødselsnummeret mitt, og deretter 5 minutter for å trykke på ''bekreft'' at jeg hadde lest betingelsene. Ingenting skjedde. Kokte oppi hodet mitt, men til slutt gikk det. Det lukter solarium av meg, så nå skal jeg hoppe i dusjen. Etterpå skal jeg se resten av Fifty shades darker. Jeg så halve med Anders i går, og guuud for en teit film. Jeg spyr i munnen <,3 Nei men altså, filmen er jo så TEIT! Og jeg får lyst til å slå Ana fordi hun snakker så jævig grøtete. Så langt liker jeg ikke filmen, som dere sikkert har forstått. Haha! Film nummer 1 var bedre. Egentlig likte jeg ikke den så godt heller. Det blir for mye kliss-klass for min del.

09.06.2017 3 KOMMENTARER


vippeserum før og etter

08.06.2017 / 19:33

Nå har jeg brukt vippeserumet jeg kjøpte i snart to måneder, så tenkte det var på tide å vise dere før og etter bilder. 

Før:

Etter:Sorry for litt dårlige bilder, men dere kan se at vippene har blitt fyldigere. Og se på undervippene, de har vokst seg kjempelange! Det er kanskje litt vanskelig å se forskjell på de øvre vippene, men om du ser nøye etter så har de også blitt lenger. Så ja, dette serumet funker virkelig! Jeg merker det spesielt når jeg tar på mascara, vippene ser skikkelig lange ut. Så her er et bilde med mascara på også. ↓
Så ja, jeg vil så absolutt anbefale dette serumet videre, om du har lyst på lengre vipper. Dette serumet koster 1000 kroner (dyrt) og jeg kjøpte det på Din Salong i Verdal. Men jeg vet om flere nettbutikker som selger fra andre merker, som er billigere. Har sett mange før og etter bilder av de andre serumene, og de fungerer også. Så tror nok ikke at det dyreste trenger å være det beste. Nå har jeg satt meg inne, ble litt småkaldt å sitte ute. Vi har endelig fått oss hagemøbler, så nå er det fint å sitte ute. Det har jo vært så utrolig varmt i dag, men når jeg skal sole meg blir det selvsagt kaldt. Vinden er så kald, spesielt her oppe i 3.etasje. Nå skal jeg se litt film med Anders, han har funnet en eller annen rar komedie-zombiefilm. Haha! Tror ikke jeg gidder å se på det, heh. Skal tvinge han til å se på noe annet bra:PPPP Vi så forresten Sjønnheten og Udyret her en dag, og den var helt grei. Søt film, min ikke heelt min type film egentlig. Jeg er ikke noe glad i musikaler, synes det blir så kjedelig. Ellers så så jeg The autospy of Jane Doe en dag, og den filmen var også helt OK. Ikke noe wow-film, men helt grei. Jeg hadde høyere forventninger til den. Jeg tenker å prøve å få sett The mummy på kino i helgen. Den MÅ jo sees! Jeg har sett de andre (to?) filmene, og jeg digget dem. Eller, jeg digget dem da. Da var jeg 12 år eller noe sånt, og synes den filmen fra 1999 var drit rå! Haha. Jeg vet ikke om jeg ville syntes det i dag, men jeg tror faktisk det. Må kanskje se den igjen.

Nå skal jeg se film, eller så skal jeg spille litt Kid! Haha, vi i kid har fått et spill som kan spilles på PC eller nettbrett. Vi er inne i Kid butikken, og skal hjelpe kunder og diverse. Spillet er faktisk skikkelig gøy!

Se på hun som har blitt bitt av spinner-basillen, da! Neida, jeg kjøpte den til Anders fordi han hadde lyst på. Den spinna i en dag, og så gikk den i stykker. Lol.
08.06.2017 1 KOMMENTARER


uken som gikk

05.06.2017 / 21:27

Uken som gikk -
 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå har jeg sett en film som het ''Crimson peak''. Den var dååårlig! Jeg har brukt to timer på å sett den rævva filmen, bah! Nei, den var virkelig ikke noe for meg.


Crimson Peak Movie Poster


UKENS OPPTUR
At jeg har hatt litt ekstra på kontoen denne uka. Jeg har jobbet litt ekstra på KID (er fortsatt bare utplassert, så tjener aldri noe på å være der med mindre jeg jobber ekstra) og litt ekstra penger sier man ikke nei til.UKENS NEDTUR
Hmm, ingen nedturer som jeg kan huske.


UKENS CRAVING
Ekte hotellfrokost! Guuud, som jeg har hatt lyst på det denne uka! Tropisk juice, minipølser med sterk smak, egg og bacon. Det skal jeg kjøpe meg en dag, og lage til kveldsmat. YUM! Er det noen som vet hvor jeg kan kjøpe minipølser? Sånne som er krydret inni og er litt sterke? De ER så gode! Herregud, nå blir jeg sulten, til tross for at jeg spise en svær middag for et par timer siden. Haha!UKENS IRRITASJONSMOMENT
På lørdag har jeg greid å sølt masse ketchup på jakka mi. Forrige gang jeg drakk sølte jeg ketchup på skoen min. Haha, hvordan er det mulig? Nå må jeg vaske jakken, jakken som jeg har behov for hvis det regner når jeg skal på jobb. Jaja, får vel bare slenge den i vaskemaskina og håpe at den tørker fort.
 

Ukens låt

Jeg har blitt heeelt hektet på denne sangen. Den er så bra! Åh, jeg elsker The weeknd, liker virkelig alle sangene hans. Hadde vært kult å vært på konsert med han engang!


UKENS TANKE 
Haha, dette er kanskje ikke akkurat ukens tanke, men nå skal dere høre. På fredag hadde jeg besøk av Ivan, og jeg hadde vært på do rett før han også skulle dit. Da han kom i stua igjen, spurte han meg om jeg ikke skulle lukke lokket etter å ha vært på do, siden kattene kan falle oppi. Da sa jeg at jeg alltid lukker lokket på toalettet, og at jeg var sikker på at jeg hadde lukket det. Vi tenkte ikke mer over det, før det skjedde enda en gang. Haha, what?! Og i går skulle jeg sette på en ny dorull på dorullhåndtaket, og da setter jeg alltid rullen slik at papiret vender utover når man skal trekke i det. Dere skjønner. Så sa jeg til Anders at jeg ikke forstår meg på folk som setter rullen omvendt, altså slik at papiret blir vendt inn mot veggen. Etterpå er rullen vendt innover??? Og det samme skjedde istad. Haha, jeg har mast hull i hodet på Anders om det er han som kødder med meg, men han nekter og sier det ikke er han som har snudd rullen. Åååh, jeg blir gal når sånt skjer. Hahaha! Det må være en misforståelse alt sammen.


UKENS INNKJØP
  
Ingen spesielle innkjøp denne uka. Bare en varmebeskyttelses spray til håret. Jeg gikk tom for lenge siden, så var virkelig på tide at jeg kjøpe meg det. Stakkars håret mitt! Jeg klipte sikkert 5 cm av håret mitt denne uka. :((( Det var så utrolig slitt i tuppene, men nå føles håret sunt og friskt ut igjen. Farget håret også på fredag, det trengtes virkelig for jeg hadde sikkert 6 cm ettervekst. UKENS MEST LESTE INNLEGG

''Mennesker som ikke liker katter'' er det mest leste innlegget.05.06.2017 0 KOMMENTARER


kroppen min tåler alt

04.06.2017 / 15:37

Hallo! Nå sitter jeg i sofaen og venter på at maten skal bli ferdig i ovnen. MAAAT! Det blir pulled pork idag, og jeg gleder meg helt villt til å spise, haha! Er så sulten! Jeg er sånn skikkelig bakfylla sulten i dag. Ofte mister jeg matlysten dagen derpå, ikke på grunn av alkoholen, men fordi jeg spiser så lite dagen jeg skal drikke. Så blir magen helt tom, og jeg blir så sulten dagen etterpå at jeg blir kvalm og greier ikke spise. Men ikke i dag, heldigvis! Jeg var ute å festet i natt, men er i helt fin form. Det et litt rart at den lille kroppen min klarer å feste i 10 timer, drikke opp en hel vodkaflaske alene og allikevel aldri bli fyllesyk. Jeg ble alltid fyllesyk da jeg var yngre, men det har gått over med årene. Jeg trodde det var omvendt, at man ble dårligere med årene, haha. Men neida, kroppen min på 50kg tåler overraskende mye.

Jeg og Anders har nettopp sett en film. En hestefilm, faktisk. Den var helt okei. Har egentlig aldri likt hestefilmer noe særlig, føler det er mer for de som er hesteinteresserte. De som var medlem i pennyklubben som små, haha. Det har vært ganske fint vær i dag, men har ikke orka å dratt rævva mi ut på verandaen. Jeg er alltid litt nummen i kroppen dagen derpå, og da frister det lite å være ute i solsteiken uansett. Jeg er glad jeg har fri i morgen, skal jeg få solt denne kroppen litt hvis det blir fint vær. Nå et maten ferdig. Håper dere har hatt en fin helg! :-)

04.06.2017 2 KOMMENTARER


hits