FB
INSTA
malinva - Mjau

avholds fra nå av

31.07.2016 / 15:21

...neida, men det er så vidt! Jeg var ute å drakk på fredag, og det var jo morsomt det. Begynte hos en kompis, før vi dro videre til en venninne. Jeg styrta i meg to svære kopper med vodka (blandet såklart) og etter et par timer var jeg helt føkkt. Husker nesten ingenting, uææ! Husker jeg var en tur på byen og kjøpte meg en svær drink, men klarte faen å velte den. F.l.a.u.t! Var jo rene vassdammen på bordet. Tørka opp sølet og dro min vei, tror det var lik så greit! Haha.. Senere hadde jeg narch hos meg og Anders, og etterhvert hadde jeg bare blækka på sofaen imens det fortsatt var folk der. Lol. Våkna klokka 11 på morningen og skjønte ikke en DRITT. Var heelt forvirra når jeg våkna og lurte på hvor alle var blitt av. Hahaha herregud! Jeg gjør og sier så mye wierd shit i fylla og jeg fååår så fylleangst dagen etter. I går var helt jævlig, hadde nesten lyst til å dø. Haha.. Tror jeg bare drikker saft fra nå av. Yes.

Nå er jeg hos pappa og familien der, kom hit i går så jeg har overnattet. Jeg våkna for en time siden, så har nettopp spist "frokost" og snart blir det middag igjen. Digg i ikke være fyllesyk i dag ihverfall! I går sov jeg masse, spiste jordbær (bestemor har kjøpt to kasset med jordbær, NAM) spiste godteri og slappet av. Har sovet utrolig mye de siste par dagene, og det er så godt. Jeg trengte søvn for å si det sånn. Tanta mi har laga pavlovakake i dag også, så blir det til dessert! Jeg blir virkelig mata når jeg er her, haha! Kroppen min har såå godt av det. Maaaat er alt som står i hodet på meg. Ruller vel når jeg skal hjem i kveld. Velvel, håper dere har hatt en fin helg! :-)

31.07.2016 5 KOMMENTARER


rainy day

28.07.2016 / 20:44Hallo! Nå ligger jeg i senga, med en sovende Anders ved siden av meg. Haha! Kjeder meg, så derfor tenkte jeg å blogge litt. I dag har det stort sett regnet, så derfor har jeg bare vært inne, bortsett fra da jeg gikk til butikken. Har vært skikkelig dårlig vær de siste dagene, men nå ser det ut til å gi seg. Er plutselig sol igjen nå, men er ikke særlig varmt. Haha herregud, dere skulle sett her en dag. Jeg og en kompis skulle på butikken for å kjøpe cider, og da vi var på vei begynte det å tordne som bare det. Når vi kom ut fra butikken hadde det begynt å høljregne. Det bøttet ned! Så vi måtte stå under tak før vi kunne begynne å gå igjen. Følk løp og det var helt kaos, noen måtte til og med skyve ut vann som hadde rent inn i gangen på domussenteret. Hahaha! Hætta på! Det er Anders som går på bildet nederst til høyre. Han spiller pokemon da vettuuu, og der var det visst en slags pokemonstasjon eller hva de kaller det. Forresten, er jeg den eneste som ikke spiller pokemon go? Jeg var aldri noen fan av pokemon da jeg var barn heller. Hvis det sto på på TV'en, så kunne jeg jo se på av og til, men synes aldri det var drit bra. Pokemon suger, hehehe sorry.


Daredevil som ruller på TV'en. Egentlig synes jeg serien blir biittelitt kjedelig. Det blir så mye snakking! Skjønner ingenting lenger, jeg.Kjøpte inn litt snack i dag, kjeks og jordbær. Norsk jordbær er så syyykt godt! Yum. Meeen nå skal jeg se en episode av Kardashians! Ha en fin kveld :-)

28.07.2016 1 KOMMENTARER


bah

27.07.2016 / 22:59

Hallois, lenge siden sist! Det er over en uke siden jeg blogget sist, wups. Jeg har veldig lite å blogge om for tiden, derfor blir det ikke noen innlegg her. Det er så gidd å dra frem denne varme pc'en i kokvarmen også, denne pc'en er jo bokstavelig talt en varmeovn! Og føler bildene og innleggene blir så dårlige når jeg mobilblogger.

Uansett. Jeg har sååå lyst til å flytte, enda mer nå som en kompis av meg har kjøpt seg så fin leilighet. Å flytte vekk herfra er det eneste som står i hodet på meg. Ååå jeg skjemmes av å bo der jeg bor nå, men finner liksom ingen leilighet som passer. Føler alle gjør narr av denne plassen, haha. Som om jeg er den sarvkjerringa som bor her, når jeg egentlig er det stikk motsatte og bryr meg egentlig VELDIG om hvordan jeg bor og har det hjemme hos meg. Men, enten er husleia for dyr, depositumet for høyt, ikke lov med husdyr, for gammeldags, for langt unna sentrum osv. Får lyst til å begynne å hylgrine, seriøst. Får lyst til å legge meg i koma og våkne opp når alt er på stell. Blir gal, jeg. Jeg skal slutte å sutre og se de nye episodene av Kardashians. Seeya!
27.07.2016 0 KOMMENTARER


godterisug x 1000

18.07.2016 / 19:59

Hallåå! Jeg har akkurat vært litt husmor og ryddet og tørket litt støv her hjemme. Litt støvtørking trengtes iallefall, herregud så fort støvete det blir. Nå har jeg fått i meg litt mat, ble fjorland i dag ettersom kjæresten er på jobb. Han kommer hjem snart da, og jeg har bedt han kjøpe med litt godteri. Dere vet de smokkene i smågodtet? De ELSKER jeg! Var favoritten da jeg var barn også faktisk. Noen ganger får jeg skikkelig godterisug, og da får jeg alltid så lyst på smågodt. Er sjeldent jeg har godterisug da heldigvis, men pleier ofte å få det etter å ha spist middag. Men det går som regel over litt senere.

Jeg har egentlig ikke så mye å blogge om. Har vært på jobb og ellers har jeg bare vært hjemme. Skal se litt serie etterpå tenker jeg. Jeg og kjæresten begynte å se på en ny serie på netflix som het Stranger things. Litt merkelig serie, men så langt liker jeg den. Har ikke kommet så langt i serien enda da, har vel sett 3-4 episoder. Har du sett den?

18.07.2016 0 KOMMENTARER


new in og bilder fra Trondheim

17.07.2016 / 12:47

Nå har jeg nettopp våknet, og ligger fortsatt i senga å blogger. Hehe! Godt å kunne sove lenge. Da jeg ikke hadde jobb (utplassering) var jeg våken til langt på natt, og kunne sove til klokka tre-fire om dagen. Haha, sykt. Det gjør jeg heldigvis ikke lenger, dessuten er jeg alltid sur når jeg våkner så sent. Uansett, føles digg å våkne med så mye mindre hår i dag! Tenker på om jeg skal stikke på butikken og kjøpe mørkebrun/svart hårfarge, men vurderer å heller farge det hos frisør. Hårfargen på butikken suger egentlig, den tar ikke etterveksten ordentlig og fargen holder ikke spesielt lenge. Bakdelen med å dra til frisør er jo fordi det er så jævla dyyyrt, men det er vel verdt det da hvis fargen holder seg bedre.

Nok om det, jeg tenkte å vise noen bilder fra Trondheim, og hva jeg kjøpte meg der! Her kommer først og fremst noen bilder fra hotellet ↓Utsikten fra hotellrommet
Lille turneren!

Hotellet var kjempefint! Royal garden het det. Ååh, jeg elsker å sove på hotell. Spesielt hotellfrokost! Da spiser jeg først og fremst ALLTID eggrøre med sånne minipølser og melon. Yummi! Et hotell jeg lå på en gang hadde minipølser som var ganske sterke, naaaam. Jeg synes egentlig ikke pølser er så godt ellers, men minipølser, ja takk!

Første dagen spiste vi på Egon, kjempegod mat! Dagen etter spiste vi på Fridays, men må si at jeg liker Egon myyye bedre. For det første så er lokalet mye hyggeligere og roligere enn Fridays, og så synes jeg de har bedre mat. Fridays har bare veldig gode sauser, haha.


Linnea og mamma ♥
Min favorittbutikk!!
Sliten etter en hel dag med shopping.

Og så over til innkjøpene!Adidas topp fra Urban, og tights fra en sportsbutikk i gata jeg ikke husker hva het.


Topp 1 fra H&M og topp 2 fra Bikbok.


Levis bukse fra Carlings. Denne var på 70%, så fikk den til 200 og noe kroner! Elsker høytlivsbukser, de får fram det lille jeg har av former litt bedre. Hadde tenkt å kjøpe den dr.denim buksa med høyt liv, men ble denne i stedet da den ble billigere og. Og sikkert i mye bedre kvalitet!


Så at en frisørsalong hadde 30% på redken, så da ble det de her. Håret mitt trenger skikkelig shampo og balsam, de fra matbutikken funker virkelig ikke på mitt hår. Jeg var tom for min egen shampo her en dag, og måtte ta litt av Anders sin shampo (som er matbutikk shampo, som jeg kaller det haha) og håret mitt ble heeelt fucka dagen etter. Var helt krusete og det gikk ikke å rette det ordentlig. Sko fra Skills. Elsker dem! Jeg hadde sett på de her på junkyard, tror kanskje jeg la ut bilde av dem på bloggen og skrev at jeg ville ha dem for en tid tilbake? Men synes de ble litt for dyr, 1300,- eller noe kosta de. Jeg så dem tilfeldigvis på Skills og ble drit glad, men tenkte da også at jeg ikke orka bruke over 1000 på sko, men så sa han som jobba der at de var på halv pris! Happyy! Betalte da 570kr for dem, ikke værst for så fine sko. Et skikkelig bra kjøp!

Yes, det var alle innkjøpene. Tilsammen brukte jeg 2500, så synes jeg fikk mye for pengene. Hadde en veldig fin dag sammen med mamma og lillesøstra mi. :-) Nå skal jeg komme meg opp av senga og ordne meg litt. Dere får ha en fin dag!17.07.2016 2 KOMMENTARER


short hair don't care

16.07.2016 / 21:30

Hallois! Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært på Verdal i noen timer. Dro dit i tre tida i dag for å spise sodd hos mormor og morfar, og etter p ha vært det i noen timer dro jeg til tanta mi for å.. *damdadida* klippe håret! Håret mitt var syykt slitt, var helt ekkelt å ta på. Så jeg klipte det ganske kort. Ikke sånn super kort, men til rett under skuldrene. Og jeg ble sååå fornøyd, håret er en drøm å ta på nå. Herlig! Lol, husker at jeg sa for et par måneder siden at jeg ALDRI skulle klippe håret kort igjen, men ser nå hvordan det gikk, haha!

Meeen nå maser kjæresten her, vi skal se film. Pay it forward heter den, har sett den flere ganger før men det er lenge siden. Jeg liker sånne type filmer!

16.07.2016 3 KOMMENTARER


beste kina resturant i Trondheim?

13.07.2016 / 23:28

Hallo! Nå ligger vi å slapper av i hotellsenga. Skal legge meg om ikke så altfor lenge, er såå trøtt! MEN jeg lurer på, hva er den beste kina resturanten i Trondheim? Vi vil nemlig spise kinamat i morgen. :-D

Vi snakkes mer senere, i morgen blir det shopping så må være opplagt til da, haha.

13.07.2016 0 KOMMENTARER


dafuq is pokemon go?

13.07.2016 / 00:00

Kan noen fortelle meg hva f pokemon go er? Haha! Er overalt på facebook jo. Har søkt opp hva det er, men skjønner ikke så mye. Anywayyy, jeg skal straks gå å legge meg. Opp på jobb igjen i morgen tidlig, og etter jobb drar jeg med toget til Trondheim sammen med mamma og lillesøstra mi. Vi skal som sagt sove over en natt på hotel, blir koselig! Så blir det shopping på torsdagen, yayy! Nå er det lenge siden jeg har vært på en skikkelig shoppingrunde, sååå håper jeg finner noe fint. Har så sykt lyst på de 80-talls levis buksene, hvor fine er ikke de? Spørs hvordan den blir seende ut på meg da som har så tynne bein. Skal ta med kameraet og få knipset noen bilder imens jeg er der. Men nå blir det natta!

Slenger med to bilder fra i fjor, det trøtte trynet mitt passer seg ikke på bloggen nå. He he he. Vans genseren min har jeg ikke brukt på år og dag. Vaska den feil i vaskemaskina tror jeg, så stoffet ble fucka. Skjønner ikke hvorfor jeg kjøpte den engang, den er jo ikke noe fin..? Haha


13.07.2016 7 KOMMENTARER


et serie tips

10.07.2016 / 21:12Nå kom jeg nettopp inn døra her. Har vært med mamma og lillesøstra mi og sett på den nye stranda som har blitt laget her i Levanger,  og så kjøpte vi oss is og dro til skaterparken etterpå. Fikk skate'a ifra meg skikkelig der as. Hehehe, skulle likt å sett det, ja! Hadde vel endt opp med å brukket alt av bein i hele kroppen. Uansett, var trivelig å bli med dem ut en tur. Ellers i dag har jeg bare solt meg og slappet av ute. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sjekk måsen og måsungene. Æææh, hater måser, ihvertfall om sommeren når de har fått unger! Får helt angst når jeg ser en måsunge, plutselig kommer moren og stuper som en gal. Jeg blir jo så redd og løper som en tulling unna imens jeg hyler. Haha!

Tenkte å komme med et serietips til dere, nemlig Daredevil. Den finnes på netflix! Sikkert mange av dere som har sett den allerede. Det var Anders som hadde begynt på den serien, og sa at jeg sikkert også ville like den. Var litt skeptisk da jeg så det var en serie av MARVEL, ettersom jeg ikke liker sånn typisk overdrevne superhelt serier/filmer. Men den her var ikke så overdreven, så denne serien likte jeg. De første episodene er litt kjedelig, nå er jeg snart ferdig med sesong 1 og først nå begynner det å skje masse ting. Så vil tro at sesong 2 blir enda bedre. Meeen nå skal jeg hive meg i dusjen. Har ikke dusjet håret på over fire dager, groooss! Så skal jeg spise litt, og fortsette å lese i boka mi. Dere får han en fin kveld!10.07.2016 4 KOMMENTARER


god hælj

08.07.2016 / 17:50

Endelig helg igjen! Nå skal jeg dra til en kompis og ta meg en cider, og så blir det kino litt etterpå. Vi skal se Tarzan, hoho! I 3D, håper den er bra da! I morgen skal jeg bare ta det rolig også, skal bare være hjemme og drikke litt rusbrus, så får jeg besøk. Er meldt stor sol, så da kan vi sitte ute. Digg! Skal stå opp tidlig å sole meg i morgen, hihi. Grunnen til jeg blir rolig i helga er fordi jeg skal være med mamma og lillesøstra mi til Trondheim på onsdagen, så vil spare litt. Vi skal sove over på hotel til torsdagen, så det blir koselig! Passer at jeg får penger etter helga, da kan jeg shoppe litt!

Uansett, tenkte bare å ønske dere god helg. Nå må jeg stikke!

08.07.2016 10 KOMMENTARER


hvordan fjerne skyer

03.07.2016 / 16:49

Nå har jeg flyttet meg inn i stua ifra verandaen for trettiende gang. Det er så mange skyer i dag, så været er litt ustabilt. Plutselig er sola fremme og det er drit varmt, så regner det litt og blåser, så kommer sola igjen i noen minutter og sånn går det. Haha, søkte nettopp om det er mulig å fjerne skyene på en eller annen måte. Før trodde jeg at en skyskraper var en svær dings som skrapte vekk skyene. Loool! Hvor dum er det mulig å bli.

Uansett, jeg har fått solt meg litt da, og så har jeg spist kinamat. Bestilte kinesisk sort pepperbiff, yuuummi! Det er så godt! Velvel, har ikke skjedd så mye her ellers i dag. Skal lese litt nå, også drar jeg hjem til Levanger senere i dag. By the way, dere må gjerne komme med tips til innlegg jeg kan lage! Er liksom så tom for ideer for tiden, blir liksom de samme "dette har jeg gjort i dag" innlegg. Jeg er ingen real blogger, må nok bare innse det haha.

03.07.2016 0 KOMMENTARER


grillings

02.07.2016 / 16:43

Hallo! Jeg på Verdal sammen med pappa og familien der. Vi har nettopp grillet, nam! Nå ligger jeg bare i sofaen og slapper av. Skal sove over her, så dette blir en rolig lørdag bare. Greit det og! Skal nok lese litt i nyboka mi. Hadde planer om å sole skrotten i dag, men det er så overskyet. Tok på meg kjole før i dag, men det blåste jo sånn at kjolen nesten fløy opp, haha..

Nei, dere får ha ei fin helg videre!

02.07.2016 1 KOMMENTARER


hits