FB
INSTA
malinva - Mjau

girl crush

29.09.2015 / 18:32OMG, hvordan er det mulig å være SÅ pen?! Kylie Jenner er den peneste i hele Kardashian/Jenner familien synes nå jeg. Elsker stilen hennes, håret hennes, kroppen - ALT! Urettferdig... :c *håper jeg blir like pen i mitt neste liv*

~~~~~~

Nå er det straks middag her, litt seinere enn vanlig. Bettasuppe blir det i dag, nam! Jeg har alltid syntes at det er dritgodt siden jeg var liten. Men bestemor lager den beste suppa i hele verden! Sist brukte jeg fryste grønnsaker, men fryste grønnsaker = ÆSJ! Ferske er myye bedre.

Jaja. Har ikke så mye spennende å fortelle egentlig. I morgen drar jeg til Verdal for å besøke familien. Skal prøve å få tatt litt høstbilder da! Uansett, ha en fin kveld :-)

29.09.2015 5 KOMMENTARER


teen mom 2

28.09.2015 / 22:12

Haha jeg sitter å ser på teen mom 2, sesong 6 på tv3play. Pleide å se på det når jeg hadde mtv kanalen, men har den ikke lenger. Så da ser jeg serien på pc'en. Teen mom 2 er jo litt av en underholdning, men nesten litt deprimerende og faktisk, uff haha. Er det sånn det å bli forelder liksom?, tenker man. Men de som blir filmet er jo mennesker som sliter litt egentlig. Ingen av jentene er sammen med faren til ungen(e) sine, og nesten alle parene krangler om å få full foreldrerett. Det er krangling hele tiden med deres nye kjæreste, og stortsett drama hele tiden. Men jeg skjønner jo at det er klippet og de viser de værste situasjonene på TV. Allikevel, virker jo som alle er en smule dramatiske da.

Akkurat nå er det et par som krangler skikkelig ordentlig! Ei jente hadde tenkt å dra på konsert med venninnene sine, og tok det opp med kjæresten sin fordi han alltid ringte henne når hun var ute. Bare for å sjekke hva hun gjorde, og hun måtte alltid komme tidlig hjem. Han sa at det var greit og han skulle ikke ringe å mase. Dagen etterpå hadde hun jenta fått melding fra en skolekamerat som spurte om de skulle i samme time, og det hadde han kjæresten hennes sett, og ble sint. Hun fikk ikke dra på konsert allikevel, og måtte hente ungen i barnehagen (som er hennes, ikke kjærestens unge) og passe den selv. Virker som en overdrevent sjalu type, må være slitsomt!

Et annet par var tydelig ruset på en episode, man så at de var helt borte. Nesten litt rart at det ble vist på TV egentlig, men alt for å lokke seere sikkert.

Men nok om Teen Mom da, haha herregud!

~~~

Anders jobber fra tre til halv tolv, så idag har jeg vært alene mesteparten. Har ikke orket gjort så mye, har bare vært litt husmor her hjemme, hehe! Det var sikkert rundt femtitusen kopper å vaske, vaskemaskin jeg savner deg!! 

Har så sykt lyst på noe godt å spise, men orker ikke å gå på butikken. Jeg har ikke sminket trynet idag, så jeg ser ut som et dass, hahah. Jeg bestilte meg forresten contour kit og contour kost her en dag fra makeupmekka, så håper det kommer imorgen! Contour kit HER, håper det er bra?! Noen som har det? Bestilte det fordi det var satt ned såpass mye i pris, det samme var kosten som du finner HER. Gleder meg til å teste ut! Bestilte et contour kit fra ebay en gang, men det sugde som faen, haha! 

Nå skal jeg lage meg landgang og vente på farmen. Litt usikker på om jeg gidderå følge med på det eller ikke, men skal gi det en sjangs. Nå skal jeg prøve å få inn Nemi, så kjedelig når hun er ute :(((( Update: hun kom inn, woho. Sto sikkert i et minutt å ropte, og plutselig så jeg pelsdotten min komme løpende. Haha! ♥♥


28.09.2015 0 KOMMENTARER


smuksjøseter

24.09.2015 / 15:40


Ikke alle som er like glad i å gå tur, haha!


Mormor og morfar! Spreke mennesker


Noen bilder fra Smuksjøseter, der vi gikk tur i helga. Veldig fin plass, og der var nesten INGEN trær, haha. 
Hva synes du om bildene? Har du vært der før?

24.09.2015 0 KOMMENTARER


white horse

23.09.2015 / 17:42


23.09.2015 3 KOMMENTARER


the power of makeup

23.09.2015 / 14:52

a4Ov8qvZ2_w

 
Herregud, dette var jo helt sykt?! Misunner jaggu meg dem som kan å sminke seg sånn her! Har så utrolig lyst til å lære meg å sminke bra selv, men vet liksom ikke helt hvor jeg skal starte, altså hvilke produkter skal jeg kjøpe? Det finnes så utrolig mye forskjellig sminke av forskjellige merker der ute. Og jeg lurer på, er sminken man kjøper på H&M og Cubus egentlig bra? Om man skal sminke seg mer ''proft'', bør man heller kjøpe sminke på parfymeri da? Også trenger man jo forskjellige koster for å påføre forskjellig sminke. Haha jeg kan seriøst nesten ingenting, må søke litt rundt og lære meg litt. Noen som har tips til noen sminke-blogger, kanskje? :-)
 
Skal innrømme at min plutselige interesse for sminke kommer fra mange jenter på instagram. Når man ser på den felles bildeloggen så florerer det jo av jenter som er dødsbra sminket. Jenter med flere tusen følgere pga. deres makeup skills. Jeg mener ikke det er noe negativt med det, jeg følger flere slike på instagram selv. Synes det er inspirerende og fascinerene at noen klarer å sminke seg så bra at alle bare ''WOW'' når de ser på bilder med og uten sminke.

Er du flink med sminke?23.09.2015 1 KOMMENTARER


kunne du gått med disse skoa?

22.09.2015 / 22:52
Jeg liker å surfe igjennom forskjellige shopping-nettsider, og det finnes jo et hav av ulike nettbutikker der ute. Jeg synes at sider som nelly.com ofte kan bli litt kjedelig om jeg er ute etter noe litt mer ''annerledes''. Da bare søker jeg litt rundt på google, og så finner jeg alltid noen kule nettbutikker.

Kom over dollskill.com her en dag, og selv om mye av det de selger det blir litt i det meste laget for min del, synes jeg det var mye kult der. Sjekk disse skoa over da, haha?! Synes de var så kule, men ikke helt min stil. Jeg kunne hatt dem til pynt, da, hihi!

Hva synes du, kunne du gått i de her? ^^
22.09.2015 2 KOMMENTARER


høvringen brekkeseter

22.09.2015 / 12:00

Noen bilder fra hyttene vi sov i, veldig koselig plass! Men skal innrømme jeg er glad vi bare var der for en helg. Vi hadde verken TV eller internett, og da blir det litt kjedelig i lengden for internettnerden. Haha! Hadde med meg bok da, så det gikk jo greit! Kjøpte meg den nye fifty shades boka, Grey. Elsker de bøkene, og elsker Christian Grey, haha!! Ble så glad da det hadde kommet en bok som handlet om han. 

Har du vært på høvring brekkeseter før? Har du lest den nye boka, Grey?

22.09.2015 0 KOMMENTARER


fjellrypa

21.09.2015 / 20:08

Nå har denne fjellrypa kommet seg hjem, hoho. Var jo som jeg sa tidligere, på fjelltur i helga. Bursdagsgave til morfar fra oss nærmeste, han er jo så glad i fjell og natur. Må si han er veldig sprek til å være 70 år! Vi var på en plass som het for høvringen brekkeseter. En veldig fin plass, fin natur, veldig fin natur faktisk. Høye fjell! På lørdag gikk vi alle tur sammen, på smuksjøseter. Tok en del bilder, som jeg tenker å redigere litt senere. Så det kommer bilder senere ikveld, eller imorgen. 

Nå skal jeg lage middag her, nemlig wok. Det er så godt synes jeg! Har ikke spist en dritt idag, så jeg holder på å sulte ihjel her, haha.


21.09.2015 0 KOMMENTARER


all black

16.09.2015 / 20:32

Jeg rota litt i klesskapet mitt, og fant dette kosesettet. Eller hva man skal kalle det, buksa var ihvertfall veldig god å ha på! Jeg har mye klær som jeg rett og slett bare glemmer at jeg har, fordi jeg har stappet det innerst i skapet. Haha! 

Jaja.. Har nettopp spist pai og pakket litt. På fredag drar jeg, mamma, søskene mine, mormor&morfar og tante&søskenbarna på hyttetur hele helga. Det var en bursdagsgave morfar fikk av oss da han hadde bursdag i mai. Vet ikke helt hvor det er, eller noen ting egentlig, vet bare at vi skal ligge i en stor hytte og at det tar 5 timer å kjøre dit. Oppdaterer mer om det senere, skal ihvertfall ta med kamera dit og ta masse bilder! Gleder meg, skal bli godt å komme seg bort litt. Skulle ønske Anders også kunne være med, men han må desverre jobbe. :c 

Nå skal jeg se på barneavdelingen på tvnorge, ha en fin kveld!♥16.09.2015 2 KOMMENTARER


black&white kitty

13.09.2015 / 18:34
Søte lille pandapusen min.♥ Hun har blitt et halvt år nå, og snart er det på tide å ta med henne til dyrlegen for sterilisering. Nusket mitt vokser så fort!

~~~

Idag føles det merkelig nok ut som mandag. Sikkert fordi jeg drakk på fredag, og det er første gangen på noen uker at jeg ikke er fyllesyk på en søndag. Jeg og Anders har spist pannekaker, og nå har han sovnet, haha. Jeg har sett ferdig siste episode av 'The returned' på netflix. The returned er en litt mørk og mystisk dramaserie, og jeg var litt usikker på om jeg likte serien først. Men jeg likte den, så nå jeg får vente til sesong 2 kommer ut, om den ikke har blitt avlyst. Håper ikke det?
Ikveld begynner Åndenes makt igjen, woho! Jeg synes åndenes makt var så sykt skummelt da jeg var yngre, og turte ikke gå på do alene etter å ha sett på det. Det at det fantes spøkelser (eller, ånder) synes jeg var helt forferdelig skummelt, og ba til gud om at det ikke var sant. Jeg var faktisk livredd for slike ting da jeg var rundt 9-10 år, hahha! Husker når jeg skulle legge meg om kveldene, så fikk jeg aldri sove før jeg hadde ligget der en time eller to, fordi jeg lå under dyna og holdt pusten. Jeg var så redd for at det skulle spøke, haha det er ikke tull engang.

Noen andre som skal se på åndenes makt ikveld? :-)13.09.2015 0 KOMMENTARER


funfacts

13.09.2015 / 13:00

Føler jeg hermer andre bloggere med sånne ''liste'' innlegg, men jeg synes bare at slike innlegg er artig! Så ja, her kommer noen funfacst om meg :-)


- Jeg snakker alltid til katten min, uansett om jeg er alene eller ikke. Haha, fler eller?

- Alltid når jeg spiser brødskive, knekkebrød eller annen slik mat, så lar jeg være å spise den siste biten. Jeg vet ikke hvorfor, det bare er slik, haha!

- Jeg er litt klønete, og det får kjæresten gjennomgå, haha! F.eks så greier jeg alltid å skalle i han når vi skal sove, eller sette meg for hardt på han osv. Husker jeg skulle kysse han en gang, så skalla jeg i han så leppa begynte å blø...!

- Jeg elsker dyreprogram, og det har jeg vel skrevet her før. Musikken og stemningen i slike program er så digg! Og man lever seg liksom inn i dyrenes verden, haha.

- Jeg har utrolig mange tulle kallenavn til kjæresten og katta mi. Pusemusa, nuskepjuske, kusemus, pewelewen, barnebarnet, køseløsa er noen navn jeg kaller dem, haha.

- Jeg skriver mye ''haha'' i chat og på bloggen. HAHA

- Jeg kan være litt vimsete, som f.eks idag. Jeg og kjæresten satt å så på film, og jeg fikk ikke helt med meg hva som skjedde en periode, så jeg spolte tilbake litt. Da jeg hadde gjort det, så jeg på filmen i noen sekunder før jeg plutselig gikk på kjøkkenet, og da jeg kom tilbake måtte jeg spole tilbake på nytt igjen. Kjæresten ble meget oppgitt. 

- Jeg snakker ofte før jeg tenker, noe som resulterer i at jeg høres mye dummere ut enn hva jeg egentlig er. F.eks, jeg var hos ei venninne, og så kom kjæresten innom og spurte om han kunne låne leggen min for han skulle kjøpe øl og hadde glemt sin legg. Og jeg bare hev leggen min til han, og sa ''kom tilbake med den etterpå da''. Alle brøt ut i latter, inkludert meg, hahah snakk om å virke dum?! Selvfølgelig vet jeg at jeg må være med å kjøpe ølet for han, han kan jo ikke bruke mitt legg, haha! Hva var det jeg tenkte et øyeblikk, liksom. 


13.09.2015 0 KOMMENTARER


får ikke sove

13.09.2015 / 05:07

Oida, natt begynner å nærme seg morgen, og jeg er fortsatt våken. Jeg er ikke ute idag, siden jeg var ute å drakk igår. Våkna ikke før rundt 16 idag, så derfor får jeg ikke sove. Klokka er over 5, så får prøve igjen.

Uansett, var helt greit ute igår. Anders skulle på jobb dagen etter, så derfor ble jeg ikke ute lenger enn til 1-2 tiden.

Tenke bare å si god natt, nå skal jeg prøve å sove igjen!

13.09.2015 0 KOMMENTARER


akershus festning

10.09.2015 / 16:44

Noen bilder jeg tok av akershus festning da vi var der når vi var i Oslo for 3 uker siden. Jeg trodde slottet var der også(?), men det var kanskje litt lenger bort, eller noe haha. Var det jeg hadde mest lyst til å se, men jaja. Har du vært der før?

10.09.2015 0 KOMMENTARER


barbie

09.09.2015 / 19:29

Synes denne toppen var litt kul! Barbie, liksom. Ikke at jeg har den barbie-looken akkurat, men synes denne croptoppen var litt søt uansett da.

Idag har jeg og kjæresten vært en tur på Steinkjer, på Amfi. Han hadde fri fra jobb idag, så da dro vi like gjerne dit en tur for å ha noe å gjøre. Han kjøpte seg en ny bukse, og jeg ingenting. Jeg er blakk og har andre ting jeg må bruke penger på, jippi. Tenkte meg egentlig på trening idag, men nå orker jeg ikke, så får dra litjræva dit imorgen i stedet. 
Søte Nemi koser seg ute♥


09.09.2015 1 KOMMENTARER


filmdag

08.09.2015 / 22:36Hei, og god kveld! Her har jeg tent litt lys, og slapper av bare. Koselig! Kjæresten har vært på jobb i hele dag nesten, så venter på at han skal komme hjem om en times tid.♥ Har hatt besøk av en kompis idag da, og vi har sett film på popcorntime. Jeg er så utrolig kresen når det kommer til filmer, synes nesten alle jeg ser er dårlig haha, og jeg ser egentlig ganske mye på film! I tillegg så hater jeg å lete etter film, det tar jo hundre år for jeg vil finne en som ser skikkelig BRA ut. Så sånn sett så liker jeg serier bedre.

Nå skal jeg spise litt fruktsalat som jeg laget før idag, mmm! Og drikke opp den siste colaboksen. Yep, der var det tomt for colabokser! Kanskje like greit, har drukket cola hver dag i to uker nå. HEHE08.09.2015 1 KOMMENTARER


jeg er...

06.09.2015 / 15:47

På shopping er jeg... Hun som bruker 100 år i en butikk, om jeg shopper alene. Jeg liker egentlig best å shoppe alene faktisk, da kan jeg bruke all den tiden jeg vil, uten å tenke på at de som er med meg sitter utenfor utålmodig å venter. Jeg elsker å shoppe!!

På byen er jeg... sjelden. Jeg er ikke så glad i byen, jeg blir rett og slett sliten av alle folka. Så om jeg skal på byen etter vors, må jeg være skikkelig full. Haha..

På skolen er jeg... ikke. Sluttet på skolen for lenge siden. Men da jeg gikk der, var jeg hun som aldri fulgte med, aldri gjorde leksene og var totalt umotivert. Jeg var ikke flink på skolen, noe som er litt synd.

Hjemme alene er jeg... hun som kjeder seg. Eller, jeg synes det kan være godt å være hjemme alene av og til, men liker best at kjæresten er hjemme også.

På jobb er jeg... ikke, har ingen jobb. Men jeg er effektiv og gjør det jeg skal. Jeg er nok egentlig ganske flink til å jobbe, det er ihvertfall det jeg har fått hørt. Jeg bare tror ikke på det selv. Hei, lav selvtillit...

I matbutikken er jeg... forvirret. Vet aldri hva jeg skal kjøpe, hoho!

På facebook er jeg... hun som elsker når andre krangler på statusen, slik at alle kan følge med. Ååh, det er så artig, og det er så flaut.

På McDonalds er jeg... hun som ALLTID kjøper en cheeseburger og nuggets med pomfri. Samme på burgerking.

På vorsspiel er jeg... giret og glad. Vorsspiel er jo det beste!

På nachspiel er jeg... litt mer sliten, hehe. Formen begynner som regel å dale her.

På flyet er jeg... hun som er livredd for at sidemann skal kaste opp.

I diskusjoner er jeg... den dumme. Haha, diskusjon er ikke helt min ting. Jeg diskuterer en del med kjæresten da, men han blir bare oppgitt. Hahaha!

På toget er jeg... hun som ser ut vinduet og hører på musikk.

På tinder er jeg... ikke.

På biltur er jeg... avslappet. Elsker å sitte på bil!

I telefonen er jeg... hun som venter på at samtalen skal bli ferdig. Jeg liker ikke å snakke i telefon.

På ferie er jeg... i en egen liten bobble.

Akkurat nå er jeg... hos pappa.

På date er jeg... aldri. Nå har jeg jo kjæreste og da. Men jeg har aldri vært på date før! Jeg har blitt bedt med ut på date flere ganger, men jeg har lurt meg unna spørsmålet eller sakt nei. Date med en jeg nesten ikke kjenner, er bare kleint.
06.09.2015 0 KOMMENTARER


jeg skal aldri flytte til Geiranger

05.09.2015 / 21:46

Hei! Overskriften - jeg skal aldri flytte til Geiranger, haha! Jeg har nettopp vært på kino og sett Bølgen, og den var kjempebra synes jeg. Stakkars de som bor i Geiranger, etter å ha sett den filmen der, hehe! Skummelt at fjellet kan rase når som helst. Jeg visste faktisk ikke noe om det, før jeg så filmen. Den var ihvertfall bra, så den anbefales.

Jeg er fortsatt på Verdal, og gjør ikke så mye egentlig. Leste bok i hele går kveld, og skal lese litt mer etterpå. Det er så rart, før syntes jeg bøker var for gamlinger, og jeg hatet å lese bøker. Men nå elsker jeg det! Jeg blir liksom i en egen liten boble når jeg har satt meg inn i en bok, og bare leser og leser. Nesten litt trist når boka er ferdig!Favoritt bukse og sko! Merker at buksa begynner å bli mer ''lys'', noe jeg kan gjøre med det?! Hater det med svarte bukser, de blir mer og mer lys etter hver vask. Arghh!

Simon har tatt mopedlappen, og kjøpt seg denne. Det er så rart, ser ikke for meg min lillebror kjøre ute i trafikken liksom, haha! Og om 2 år har han sikkert bil lappen også, han er sikkert mye flinkere til å kjøre enn meg. Haha.. Jeg har jo ikke lappen engang da... Føles ut som jeg er den eneste på min alder som IKKE har lappen, hehehe

05.09.2015 1 KOMMENTARER


på verdal

04.09.2015 / 21:50

Nå er jeg på Verdal for å passe søskene mine, ettersom mamma jobber nattvakt. Har faktisk bare vært her 1 gang siden jeg kom hjem fra ferie, så var koselig å komme hit denne helga. Jeg og lillesøstra mi ser på Norske Talenter. Er veldig sjeldent jeg ser på programmer på tv faktisk, jeg og kjæresten ser bare på popcorntime og netflix, haha! Popcorntime er jo forresten helt genialt, er jo sååå mye å velge av filmer og serier!

Nå begynner norske talenter snart igjen, må følge med!

søte Snipp og Snapp ♥
04.09.2015 2 KOMMENTARER


adidas wants

03.09.2015 / 23:57


Hoodie HER // Shorts HER // Croptop HERT-skjorte HER // Tanktopp HER


Hoodie HER // Sko HER
Jakke HER og HER
Åhh, det er så mye fint fra Adidas originals for tiden! Jeg vil ha alt over, og mye mer, haha! De hadde såå mye fine adidas klær på Urban da jeg var i Oslo, men jeg hadde ikke råd til noe da. Men tenker å kjøpe meg et plagg da jeg har penger til det igjen, men vet ikke hva. Har veldig lyst på den korte jakken med blåe rundinger på, den er så kul!! Noe du likte? :-)


03.09.2015 1 KOMMENTARER


candyshop

02.09.2015 / 16:46
Disse bildene er tatt i en av de mange godteributikkene i Kristiansand. Det var veldig mange slike butikker der faktisk, hvorfor er det ikke slik her?! 
Var jo helt umulig å velge hva man skulle kjøpe av godteri, så jeg kom ut med to kjærligheter bare, haha! Man ble liksom bare stående og tenke ''eeh, whatthefuck skal jeg kjøpe?'' Haha! Kunne gjerne ha jobbet på en godteributikk jeg altså!02.09.2015 0 KOMMENTARER


colabarnet

01.09.2015 / 15:16

Oppfinnsom overskrift, I know, haha! På lørdag var jeg i Åre, hovedsakelig for å kjøpe alkohol (ceff xDDD), men kjøpte med litt snacks og. Cola og fanta bokser ble selvfølgelig med hjem, veldig bra for tennene sikkert... Haha, jeg eeelsker cola. Så nå drikker jeg det til både frokost, middag og kvelds. Jaja, drikker ikke så mye brus til vanlig, drikker faktisk bare vann.

Uansett, jeg har akkurat spist frokost. Haha ja, frokost klokka to. Døgnrytmen min begynner å bli litt herpa igjen, ehhe. I tillegg er jeg ekstremt trøtt for tiden, så det gjør det ikke noe bedre. Er vel noe med at det blir mørkere mye tidligere om kveldene nå. Enn at det er 1.september idag, da?! Nå går det mot høst, synes det er så koselig! Gleder meg til å tenne lys tidlig om kveldene og krype under pleddet med kakao, hihi.♥Atm ser jeg på et søppelprogram på tv3, et eller annet datingprogram typ. Er et par som bare har datet i 3 uker, og de har allerede forlovet seg, og planlegger å gifte seg. Haha, åhh at det går ann, tenker jeg. Mennesker som forlover/flytter sammen/gifter seg etter bare noen uker sammen, må være veldig naiv tror jeg. Takk gud for at jeg har et noenlunde realistisk syn på ting. Noen ganger er jeg nesten litt for realistisk, og det er nok derfor jeg kan være så negativ også.

Aja, nå skal jeg prøve å finne ut hva jeg og Anders skal ha til middag idag. Å finne ut hva vi skal spise hver dag, er så kjedelig. Jeg har jo null peilig haha, ender alltid med at vi bare står midt i butikken som noen to dumme spørsmålstegn. Tror jeg skal få han med på å lage en plan for hver uke hva vi skal spise, det hadde vært så mye enklere! Og endelig har vi fått oss fryser igjen. Vi var jo uten fryser i flere måneder, da den andre plutselig sluttet å funke. Livet uten fryser var ikke noe særlig, hahah! Nå må jeg nesten stikke, ha en fin dag!

01.09.2015 0 KOMMENTARER


hits