FB
INSTA
malinva - Mjau

fall

29.09.2016 / 17:33
 Noen bilder jeg knipset da jeg gikk tur her en dag. Nå har jeg spist pannekaker hjemme hos mamma, og slapper bare av. Skal straks dra en tur til bestemor å besøke de der før jeg drar hjem. Jeg kommer tilbake hit i morgen kveld igjen, da skal jeg og Anders hit å spise taco hos mamma. Endelig er det bare en dag til igjen på jobb, så er det helg. Yey! På lørdag blir det drikking, så det gledes. Har ikke festet på en måned. Stakkars mejj haha..Liker magen min om morgenen, hehe. (bildene ble tatt etter jeg hadde våknet). Da er den flat og fin. Med en gang jeg spiser blir den oppblåst, og jeg ser jo nesten gravidfeit ut. Hvaaa er greia :( Kanskje på tide å trene magemuskler slik at alt holder seg på plass. Som om det kommer til å skje. At jeg trener altså. Herregud jeg burde virkelig begynt å trene igjen. Jeg bare haaater det sånn. Veien ut døra og ned til treningssenteret føles så jævlig lang og krevende. Haha.. For 3 år siden trente jeg nesten hver dag, og jeg så mye mer fit ut. Nå begynner kroppen min å bli ''slaskete'' liksom, ikke fullt så stram som den pleide å være. Jeg brukte å trene på sprek når jeg bodde i Verdal, og nå har jo sprek kommet til Levanger også. Jeg meldte meg inn i 3T for et år siden, og gjett hvor mange ganger jeg har vært der på et år? 1 JÆVLA GANG!! Haha lol, flaut. Det er bare så langt å gå, he he. Dessuten er jeg ikke særlig fan av å trene sammen med mange andre. Anywayy.. Nå må jeg stikke, bye!


29.09.2016 3 KOMMENTARER


miss old times

29.09.2016 / 14:45

Jeg savner litt den tiden jeg gikk på ungdomsskolen og videregående. Alt var liksom så mye morsommere og nytt! Alle de gøye festene, jeg fikk min første kjæreste, jeg var med venner hver dag på skolen, jeg lo mye og hadde det gøy. Ikke at jeg ikke har det bra nå også altså, men 13-18 årsalderen var vel sikkert ekstra morsom for alle. Ung, dum og ga litt faen i alt. Jeg sitter ofte å mimrer tilbake til den tiden. Første gangen jeg og bestevenninna mi testet ut røyk og alkohol, og sånne ting. Første gangen jeg prøvde røyk så var vi hjemme alene hos henne, vi fant noen sneiper moren hennes hadde lagt igjen. Haha! Første gangen da vi drakk alkohol, var ute i en bakke bak noen trær. Vi hadde hver vår smirnoff husker jeg, men aner ikke hvor vi fikk tak i dem. Ihvertfall, vi skulle da teste ut alkohol for første gang, og ante ikke hvordan vi ble. Husker jeg sa etter jeg hadde drukket opp min ''æ kjenne egentle ingenting''. Haha! Lille kid'n trodde hun skulle bli dritings av en smirnoff. 

Savner den tiden da jeg gikk på skolen, og da den var ferdig bar det rett hjem for å logge på nettby og MSN. Så fikk man middag servert på bordet, og jeg hadde egentlig ingen bekymringer. Da jeg begynte på ungdomskolen fikk jeg meg en liten vennegjeng, noe jeg var veldig glad for. På barneskolen hadde jeg bare venninna mi (som jeg fortsatt er venn med) som jeg hang med, så at jeg fikk meg flere venner var supert. Hadde det så sykt moro i frimenuttene på ungdomskolen husker jeg. Lo meg ihjel nesten hele tiden. Det er så rart å tenke på at det er 9 år siden jeg gikk på ungsomskolen, jeg skjønner ingenting! Det føles ikke SÅ lenge siden. Og 7 år siden jeg begynte på videregående. Hvor ble tida av? Jeg synes det er skummelt å tenke på at jeg blir 24 neste år. Får helt angst av å tenke på det! Herregud, jeg begynner jo å bli skikkelig voksen. Føler meg bare som en unge enda, haha.

Jeg skulle ønske jeg hadde noen bilder fra da jeg gikk på skolen, men har nesten ingen. Veldig synd, hadde vært moro å hatt bilder å se tilbake på. Vet ikke helt hvor jeg ville med dette innlegget. Mimrer bare litt. Av og til skulle jeg ønske jeg kunne gå tilbake i tid, ikke permanent, men bare for en dag liksom. Hadde vært gøy!

 


Meg og lillesøstra mi i 2008, tror jeg. Her var jeg 15 år og blondine, hehe!


Haha, omg


Lil' cute girl


Er det en tid i livet ditt du savner?29.09.2016 2 KOMMENTARER


spiser is og ser på hashtag

29.09.2016 / 01:44

Hoi! Regner med de fleste ligger å sover nå. But not me! Hehe.. Jeg er hos mamma nå, for å passe søskene som sagt. Jeg har fri i morgen, så da kan jeg sitte oppe litt lenger. Jeg sitter å ser på hashtag, og spiser is. Ikke det det hashtag humor programmet, men et ungdoms program som går på nrk. Dere kan se gratis på nrk nettsiden.

Jeg skal se noen episoder til, og så blir det natta. Good naight!

 

29.09.2016 0 KOMMENTARER


paraplyer og hjerter

28.09.2016 / 14:00

Hallo! Nå skal jeg straks dra på jobb, men før det har jeg laget et nytt blogginnlegg til dere. Nemlig et paraply og hjerte innlegg. Det vil si at ved siden av paraplyen skriver jeg ting jeg misliker, og ved hjertet skriver jeg ned ting jeg liker. Skjønner? Here we go!


NAY!
Jeg hadde aldri klart å vært med på en konkurranse der det handler om å spise ekle ting. Jeg brekker meg så utrolig lett. For eksempel hvis kattene har spydd, så klarer jeg nesten ikke tørke opp uten å brekke meg og må nesten spy. Haha..

Jeg liker ikke så godt når folk jeg knapt kjenner, åpner seg for meg og begynner å fortelle meg private ting. Greit nok at noen er veldig åpen og sånn, men jeg vet liksom aldri hva jeg skal svare. Hvis de forteller noe trist for eksempel så blir jeg bare ukomfortabel og sier bare ''åå, huff''. Så høres det ut som om jeg ikke bryr meg. Men hva skal jeg si? Greit nok hvis jeg er full da, haha,  da blir det noe annet. Ei helg var jeg med en kompis på vors, og jeg hadde ikke drukket særlig mye. Var så og si edru, og en fyr sitter ved siden av meg og forteller om all slags problemer han har. Han begynner å si at han har kuttet seg, mistet jobben og hele pakka. Jeg bare satt der helt forskrekka og ante ikke hva jeg skulle si. Haha, lol.

Hårstrå. Ugh, trenger jeg si mer? Sykt ekkelt med mine lange, svarte hårstrå som ligger over alt!

Regn. Egentlig synes jeg regn kan være koselig, men bare hvis jeg sitter inne. Ikke så koselig når jeg skal gå på jobb om morgenen og det høljregner. Dessuten blir lufta så fuktig, og det ødelegger håret mitt. Blir krusete og ekkelt.
Gråe dager det alt føles dritt. Jeg hadde en del slike perioder for et par år siden, men det har gitt seg. Allikevel kommer man ikke unna med noen dager der man våkner opp og føler seg dritt, og VET at dette blir en dårlig dag. Slik er det vel for alle en eller annen gang. Heldigvis er disse dagene sjeldne, men når de først er her har jeg det ganske kjipt. Jeg går rundt med angst uten å vite hvorfor, det er det værste! 

Er det noe som virkelig irriterer meg, så er det hvis Iphonen, tv'en, internett eller pc'en klikker. Æææh! Eller hvis jeg har skrevet et langt blogginnlegg, så klikker internett eller pc'en og alt jeg har skrevet blir borte. 

Mennesker som skal være så forbanna ordentlige, og som tar seg selv alt for høytidelig. Folk som ikke kan ha det gøy, rett og slett. Takler ikke denne typen mennesker. Selv er jeg en veldig sarkastisk person, som liker folk som kødder, som skjønner sarkasme og viktigst av alt - har humor. 

Folk som stirrer. Tror ikke folk skjønner at selv om du ikke ser på dem, så ser du allikevel om de stirrer.

Hater når jeg har hatt ferie, og den er ferdig. Er så suurt å måtte legge seg tidlig og stå opp tidlig plutselig igjen.

Når eyelineren blir fuckedup. Hvorfor skal det være så vanskelig å legge fin eyeliner? Doh! Når jeg endelig har fått den bra på et øye, så er det enda et øye jeg må holde på i hundre år med.


Skuffelsen når jeg har bestilt noe som ikke passer / ser annerledes ut i virkeligheten.


Haha, denne bodyen bestilte jeg fra ebay i vinter. Så ikke heeelt lik ut i virkeligheten. Så sykt stygg, ser jo ut som en babybody. Den gikk rett i søpla, for å si det sånn.

Når telefonen går tom for strøm imens jeg går ute og hører på musikk. Kjipt. MÅ høre på musikk når jeg går alene, så kjedelig hvis ikke.

YAY!
 Dager der været er dårlig, og jeg bare sitter inne og slapper av og ser ut vinduet under pleddet. Myys!

 Når sminken, håret og klærne ser bra ut, og jeg i tillegg føler meg bra. Gotta be a good day! Jeg liker når jeg har planer for dagen. Det kan være at jeg skal bort på besøk, eller noe annet. Ikke hver dag da, selvfølgelig.

 Når jeg har begynt å lest en ny bok, og jeg ikke klarer å stoppe å lese fordi jeg liker den så godt. Elsker bøker! På tide å kjøpe en ny igjen. Tenker den nummer to av Calendar Girl. Nummer er likte jeg ihvertfall veldig godt. Når jeg har godteri i skapet etter å ha spist middag. Får alltid så søtsug da, haha.

 Jeg kan snart begynne å shoppe nye bher. Wohoo, haha! Blir rart å skulle se etter større størrelser.

 Elsker å ligge å se serier i senga med kjæresten. Så kos!

 Når jeg er ferdig på jobb og kommer hjem, og kan ta av meg klærne og hoppe i koseklær. Jeg går aldri med jeans når jeg er hjemme, da går jeg alltid i shorts eller kosebukse.

 Når klær eller andre ting jeg har lyst på, er på salg. YAY! Hehe.

 Når en person jeg ikke kjenner gir meg et kompliment. Koselig når folk jeg kjenner gir med det også såklart, men når en ukjent sier noe fint så føles det mer ''ekte''.

♥ Når jeg har vært i Åre og hamstret masse godis og mat. Yehey!


 Blir skikkelig glad når mat jeg og Anders har laget, blir ordentlig god. Vi er litt for dårlig til å prøve ut nye retter vi ikke har laget før, det går ofte i det samme her. Men en dag laget vi chili con carne, og det ble så godt! Jeg er ikke så glad i bønner da, men de pirker jeg bare unna.
 Sånn! Det ble noen hjerter og paraplyer. :-) Nå skal jeg dra på jobb, jobber til åtte i kveld. Etter det drar jeg til Verdal, skal passe søskene mine imens mamma er på jobb i natt. Dere får ha en fin dag!28.09.2016 0 KOMMENTARER


når begynner svenske hollywoodfruer?

27.09.2016 / 21:06

Hallo! Kom hjem fra en liten gåtur for ikke så lenge siden. Godt å bare gå ute, høre på musikk og knipse litt bilder en times tid. Nå har jeg nettopp spist kveldsmat, og ser litt serie. Forresten, begynner ikke svenske hollywoodfruer i kveld? Synes jeg så på en reklame at det begynte halv ti, men står ikke noe om det på teksttv'n? Heller ikke på tv3.no, står at lukket visning går halv ti. Skjønner ingenting, noen som vet?

Får vel bare følge med halv ti da. Hadde gledet med til å se, så kjipt om det ikke er i dag det starter. Bah..

 

27.09.2016 2 KOMMENTARER


ikke akkurat noe jeg kunne ha gått i

27.09.2016 / 12:15

Man kommer over mye rart når man er inne på all slags av nettbutikker på internett. Under her har jeg samlet sammen noe jeg absolutt ikke kunne ha gått med.


- Uhm, no thanks! -


Alle klærne er fra dollskill.com, om du nå skulle få lyst til å kjøpe noe. Jeg står over. De har mye fint der, men veldig mye rart og. Det er lenge siden jeg har sjekket nelly, junkyard og andre shoppingnettsider. Har ikke vært noe vits, siden jeg ikke har hatt råd uansett. Har såå lyst på masse nye klær, men egentlig har jeg mer enn nok. Skal kjøpe meg ei ny bukse når jeg får penger da. Den svarte dr.denim høytlivsbuksa fra carlings til 399,-. Den kjøper jeg hele tiden når den jeg har fra før begynner å bli slitt. Nå har jeg hatt den i over et år, så er på tide å bytte. Buksa har liksom blitt lys, og det er ikke noe fint. Det er det som er så dumt med svarte bukser, at de blir lysere etter noen vask. Noen tips til å beholde svart fargen bedre kanskje? Uansett, hva synes dere om plaggene og skoene over?


27.09.2016 0 KOMMENTARER


trodde jeg hadde lagt inn for mye

26.09.2016 / 20:33

Hei! Da var det mandag igjen, men det føles som søndag for min del. Våkna klokka 15:00 i dag, hehehe. Så blir nok ikke trøtt med det første i kveld. Kommer sikkert til å være helt dau når jeg skal opp på jobb i morgen tidlig. Har ikke gjort så mye i dag, har vasket kopper og støvsugd litt. Det var to uker siden sist jeg støvsugde, og det vistes! Var Malinhår overalt. Det lå liksom hårballer overalt på stua, æsj! Jeg røyter noe fælt, veldig irriterende.
Har tatt ut navlepiercingen. Måtte det da jeg skulle operere, og har ikke satt den inn igjen. Anders vil absolutt ikke at jeg skal sette den inn igjen, han synes det ser fjortis ut. Haha! Synes piercing er ganske pent jeg da, men synes faktisk det ble ganske fint uten også. Så tror jeg dropper piercingen.

Har fått på meg koseklærne, og har akkurat sett en episode av SOA. Når har jeg og kjæresten endelig kommet til den siste sesongen som jeg ikke har sett. Synes egentlig ikke SOA er sånn driitbra, men helt OK. Blir litt mye av det samme. Gemma klikker, Jax blir farligere og ting går til helvete. 

Haha, må bare fortelle en ting. Dagene rett etter jeg hadde operert puppene, så var de jo selvsagt veldig store og hovne. De så veeeldig store ut til kroppen min, og begynte å bli dritredd for om faktisk puppene var for store. Jeg søkte overalt på internett og forum etter hvor mye hevelsen går ned etterhvert. Det var skikkelig ekkelt å være redd for om jeg hadde tatt for mye. Hvor dumt hadde ikke det vært, liksom. Å ikke bli fornøyd med noe jeg har betalt 33.000 kroner for. Men etter litt over en uke så gikk hevelsen ned veldig mye, og nå ser de ikke så altfor store ut. De passer til kroppen min. Så jeg er lettet over det, hehe! Nå håper jeg ikke de blir så mye mindre, men at de skal legge seg ned slik at jeg får finere form. Det tar jo noen uker, men gleder meg til de er slik de skal være.

Nei, dere får ha en fin kveld videre! Har kjøpt sjokoladeflarn av svigermor. De er sååå gode! ELSKER sjokoladeflarn, ehe.


Loffi ♥


26.09.2016 3 KOMMENTARER


noen ting jeg skulle ønske jeg var flink til

26.09.2016 / 12:02

Jeg har tenkt over en del ting jeg skulle ønske jeg kunne vært flink i, og hatt et lite talent innen. Tenkte å dele hva her med dere! :-)


 Things I wish I was good in 


- Å tegne. Jeg skulle ønske jeg kunne ha tegnet proft. Det hadde vært så kult! Å tegne er noe jeg aldri kommer til å kunne bli god i, tror jeg. Suger til å skrive og tegne fint, haha. Men om jeg hadde kunnet det, ser jeg for meg mange kule tegninger jeg kunne ha lagd.

- Legge sminke. Jeg kan jo å sminke meg, det er ikke noe problem liksom, men jeg skulle ønske jeg var flinkere. Ser så utrolig mange jenter på instagram som kan å legge sminke helt sykt rått. Ser jo ut som nesten alle kan å legge sminke på et proft nivå. Jeg vil også!! Det er jo på en måte litt kunstnerisk, egentlig. Eller hva man skal si. Kult av ansiktet til en person kan blir SÅ annerledes og finere etter at sminken er på.

- Forstå engelsk bedre. Jeg forstår jo basic engelsk, men ellers er ganske dårlig i språket. Jeg skulle ønske jeg kunne mer engelsk, og at jeg kunne snakke det nogenlunde flytende. Blir skikkelig flau når noen snakker engelsk til meg, og jeg må svare på engelsk tilbake. Jeg er skikkelig dårlig til å snakke det, hahah! Når jeg f.eks skal se film der de snakker engelsk, så må jeg ha norsk tekst. Litt irriterende hvis filmen er lastet ned, og jeg ikke finner tekst. Jeg vil nok bli flinkere med tiden, da.

- Synge. Hadde vært litt kult om jeg kunne ha sunget! Sånn ordentlig bra liksom. Jeg suger til å synge, desverre. Så synging kan jeg bare glemme, ehe.

- Kunne photoshop. Jeg ser så mange kule og fine photoshopet bilder! Skulle ønske jeg bare hadde orka å satt med ned og lært det. Men det blir aldri så jeg gidder. Hadde vært gøy å både kunne redigere bilder bra, og å laget fantasibilder og slikt. Akkurat nå er jeg fornøyd med lightroom til redigering av bilder.

- Fotografere proft. Det er fire år siden jeg fikk canon kameraet mitt. Og det har blitt flittig brukt, men jeg har liksom aldri lært med å ta skikkelige bilder. Det er det som er så typisk meg. Jeg klarer ikke helt å sette meg inn i ting, selv om det ikke trenger å være så vanskelig. Jeg vet ikke helt hvorfor det er sånn, men jeg synes det er litt vanskelig å lære..?

- Lage bloggdesign. Åh, om jeg bare hadde kunnet å laget bloggdesign! Sånn at jeg hadde sluppet å måtte ha hjelp fra andre, og betale for det. Fiksa på designet mitt i vår, men begynner å bli lei nå. Vil ha en ''roligere'' header, og mer ryddig og lyst. I tillegg vil jeg at det skal funke bra på mobil. Koster jo flesk å betale for et skikkelig bloggdesign. Tror det er mellom 800-1300 kroner? Ikke så uforståelig da, siden de som lager design må holde på i flere timer.Det var noe jeg skulle ønske jeg kunne/hadde vært flink i. Noe over eller noe annet du skulle ønske du var god i, eller som du er god i? Tell me! :-)


 

26.09.2016 0 KOMMENTARER


Luffy som liten

25.09.2016 / 23:40Satt og så igjennom bilder på PC'en i dag, og fant så mange søte bilder av Luffy som kattunge. Så liten han var! Jeg forstår ikke hvor tiden blir av, den går jo så fort! Synes ikke det er lenge siden vi hentet han i november. Det er jo snart et år siden. Nå har vi jo fått enda en katt i sommer og det er jo snart fire måneder siden. Så ja, tida flyr! Får nesten litt angst, haha, plutselig sitter jeg på gamlehjemmet liksom. Lol.

Jeg sitter alene på stua og har nettopp sett på åndenes makt. Tvang Anders til å se første halvtimen med meg, før han gikk å la seg. Haha, hvem er redd for å se åndenes makt liksom... Nå står ringenes herre på tv'en, og jeg gjør egentlig ingenting. Trodde jeg skulle på jobb i morgen, men det var ikke før tirsdag jeg startet. Så da har jeg en dag til fri. Helt greit det! Hehe. Skal uansett blir greit med litt rutiner igjen, da. Nå som jeg har hatt to uker fri så faller man veldig lett ut av rutinene, og jeg sover til langt på dag. Den siste uken har jeg sittet oppe til tre-fem om natta og våknet rundt to-tre på dagen. Ikke bra, hehe. Da er det bra jeg snart begynner på jobb. Uansett, nå skal jeg se hva Suzie bærer seg for. Hun står og mjauer. Virker som hun begynner å kjede seg av å være bare inne, hun vil nok ut. Har tenkt å ha henne inne i en måned til, sånn at vi kan få sterilisert henne osv først. Gidder ikke noe kattunger. Lekte med henne før i dag, og hun ble skikkelig sliten. Så hun fikk seg en skikkelig treningsøkt! Skal få en #fitcat. Hahah, neida. Burde ha aktivisert Luffy litt mer og, han begynner nemlig å bli litt tjukk. Han har blitt det etter han ble kastrert. Men han vil ikke leke, så må vel bare fore han litt mindre. 

Enyweyy. Jeg begynner å føle meg bra etter operasjonen, kan gjøre det meste igjen nå. Det er jo fortsatt litt vondt, og har ikke fått tilbake følelsen enkelte plasser. Det er skikkelig ekkelt! Rart at det allerede snart har gått to uker, jeg gleder meg til alt blir som normalt.
 Skal kjede meg videre, lese litt blogger og sånn. Jeg leser forresten svært få blogger, kanskje noen har noe tips til bra blogger? Si gjerne i fra!


25.09.2016 0 KOMMENTARER


fredagscider

23.09.2016 / 18:07

Hola! Nå skal jeg stikke bort til min homo kompis og ta noen cider sammen med han. Jeg skriver homo, fordi hvis ei jente i et forhold er sammen med en gutt så tror vel alle jeg er en hore. Haha. Det er jo slik.

Ihverfall, blir ikke noe tjohei hæla i taket. Tar det rolig denne helga og. I morgen skal vi på besøk til mammaen til Anders. Nå skal jeg kle på meg regnjakken og dra. Regner og blåser ute, så er glad jeg ikke skal gå noe langt! Dere får ha ei fin helg. :-)

23.09.2016 3 KOMMENTARER


meninger

23.09.2016 / 12:00

Hva mener jeg om... :

- utroskap? Utroskap er selvfølgelig noe dritt, noe jeg regner med alle er enig i?

- abort? Jeg er hundre prosent for abort. Jeg har selv tatt abort, noe jeg virkelig ikke angrer et sekund på. Vet mange er imot abort, noe jeg ikke helt skjønner hvorfor. 

- at alle drar frem ordet mobbing for hver minste ting? Blir skikkelig irritert når folk drar frem mobbing i absloutt ALT. Å for eksempel komme med en frekk kommentar, er IKKE mobbing. Mobbing er noe som skjer over tid, av samme person. Om noen kaller deg idiot, er det fortsatt ikke mobbing. De som mener det, har ikke blitt mobbet på ordentlig.

- operasjoner? Jeg har ingenting imot operasjoner. Jeg har jo selv nettopp gjort en operasjon. Om en person vil operere både puppene og nesen, ditt og datt, så værsågod. Do it. Men tenk nøye igjennom det! Jeg kunne gjerne tenkt meg å operert nesa også, men har ikke råd. Men muligens i fremtiden. Typisk pene folk å si at man skal være fornøyd med seg selv. Det er jo enkelt for dem å si, som er naturlig pen! Vi som ikke ble født naturlig pen, må få lov til å fikse litt på oss selv. Mener jeg.

- kvinner som går uten bh? Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om niplene til ei annen jente vises igjennom klærne. Men når man er på jobb, familieselskap og lignende så synes jeg at man kan ta på seg en bh. Ellers så tror jeg kanskje at jeg også kommer til å droppe bh'en etterhvert, i klær som passer til det da. For eksempel topper der det blir stygt at bh stroppene vises. Og hallo - det er jo bare nipler liksom.

- kjøttindustrien og å bli vegetarianer? Jeg skal innrømme at jeg kan nada om kjøttindustrien. Har liksom aldri engasjert meg for det. Kommer heller aldri til å bli veggis. Jeg er aalt for glad i kjøtt. Men jeg kunne godt kuttet litt ned på kjøttetingen. Det burde nok alle gjøre, for å redde verden litt.

- kvinner som nekter å ta abort, selv om mannen vil det? Det synes jeg er skikkelig dårlig gjort. Se for deg at du er mann, og smeller ei dame på tjukka. Du vil absolutt ikke blir far enda, og vil at dama skal ta abort, men hun gjør det ikke. Og dermed tvinger deg til å bli far. DET er råttent, synes ihvertfall jeg. Selv hvor vanskelig det er for deg å ta abort, er det tross alt snakk om et annet menneskes liv som blir snudd på hodet her. Og det er enda ikke blitt et barn det som er i magen din, det er jo bare et lite frø. Dette vet jeg at jeg ikke har ''lov'' å mene. Men, men... Virker som det er mange kvinner som lurer menn med at de går på pillen, og så gjør de ikke det, fordi de vil ha unge. Sykt.

- menn med skjeggvekst? Synes ikke noe spesielt om det. Men jeg hadde ikke tillatt Anders å gro skjegg/bart for å si det sånn. 

- høsten? Jeg synes høsten er veldig koselig. For noen år tilbake så haaatet jeg høsten og vinteren, og ble skikkelig lei meg når sommeren var over. Men nå synes jeg høsten og vinteren kan være koselig. Men jeg liker helt klart sommeren best uansett. Det som jeg liker med høsten og vinteren er at det er mørkt om kveldene og det er så koselig å sitte inne med pledd og tente lys.

- bloggerne på topp 10 lista over mest leste blogger? På topp 10 lista akkurat nå er det bare random bloggere jeg ikke aner hvem er. Så den bloggen jeg leser fast der er Sophie Elise. Hva skjedde egentlig med topplista? Nå er det bare kjedelig blogger der, huff.


- knallbrune folk midt på vinteren? Før syntes jeg det var dødsfint å være brun, uansett årstid. Nå synes jeg det er finest å være brun om sommeren. Det er fint å ha litt farge, men synes ikke det er så veldig fint å være overdrevent brun om vinteren. Da blir man fort seende ut som en gulrot, haha. Jeg tok alltid sol på ungdomskolen og videregående, elsket å være brun. Nå tar jeg nesten aldri sol lenger. Frister ikke så veldig, siden huden fort kan bli stygg. Så i vinter vurderer jeg å kjøre på med selvbruning slik at jeg ikke blir likblek. Å være blek passer meg bare ikke.

- folk som gifter seg etter å bare vært sammen i et år? Jeg kunne aldri ha giftet meg med Anders etter å bare ha vært sammen med han i to år. Jeg mener man ihvertfall bør ha vært sammen i fem år før man gifter seg. Ser ut som mange bare flytter sammen, får barn, gifter seg og hele pakka etter å ha kjent hverandre i et halvt år, haha. Dette er nok ganske naive mennesker som ikke tenker spesielt langt.

Det var mine meninger om forskjellige ting! Noe du er enig i?


 

23.09.2016 0 KOMMENTARER


hola

22.09.2016 / 18:24

Tenkte bare å stikke innom for å si hei, og at jeg lever. Har ikke gjort stort de siste dagene, var hos en kompis i går og ellers har jeg bare vært hjemme. Prøvde å gå meg en tur en dag, men liitt vondt å gå med brystene enda. Har akkurat tatt meg en skikkelig dusj, DET var digg! Hadde ikke vasket håret på 8 (!!!) dager, så det var skikkelig godt å få vasket det. Litt vanskelig var det siden jeg ikke kan løfte armene så høyt enda, haha. Nå føler jeg meg som et nytt menneske, med nyvasket hår og jeg er ren og fin. Fikset neglene fikk jeg også gjort. Nå har jeg sitti å fulgt med på en edderkopp som har spinnet spindelvev utenfor vinduet i fem minutter. Haha, artig ja. Kjeder meg. Venter på at Anders skal komme hjem fra jobb, slik at jeg kan begynne å lage middag.

Har egentlig ingenting å blogge om, dere får ha en fin kveld!

22.09.2016 3 KOMMENTARER


what to do

18.09.2016 / 15:33

Blæææ! Det er så kjedelig! Våkna halv ett i dag, så godt å sove litt lenger enn hva jeg har gjort de siste dagene. Været er kjempebra ute, har egentlig litt lyst til å gå en tur, men kjenner det er litt ubehagelig å opp å gå enda. Så får nok holde sofaen en dag til eller to. Det går veldig bra da, har ikke vondt eller noe. Også så jeg på puppene for første gang i dag, haha! Ser veldig bra ut, heldigvis se de ikke for store ut. Det var noe jeg var litt redd for, at de skulle bli for store. De er jo veldig harde og hovne nå da, det kommer de til å være en stund. Sorry for mye puppesnakk her på bloggen. Er ikke meningen at dette skal bli noe silikonblogg, haha. Har akkurat tatt meg en dusj, og føler meg som et helt nytt menneske. Følte meg så fæl i dag, så en dusj gjorde underverker. Har ikke fått rettet håret eller fått sminket meg på flere dager. Kunne sikkert fått det til i dag, men orker ikke, hehe. Ikke så mye vits når jeg bare skal være inne uansett.

Nå ble jeg plutselig veldig trøtt. Smertestillende kan gjøre meg litt trøtt, så skal sove litt nå tror jeg. I morgen skal jeg prøve å komme meg litt ut, har jo ikke vært ute på flere dager! Blir jo smågal. Uansett, håper dere har hatt ei fin helg!

18.09.2016 0 KOMMENTARER


det er ikke lov til å se bra ut!

16.09.2016 / 18:17

Hola! Der går overraskende bra med meg, jeg har nesten ikke noe vondt i dag heller. Smertestillende hjelper så det suser, og morfinen slipper jeg heldigvis. Dette var så absolutt ikke så vondt som jeg hadde sett for meg. Når jeg ligger i ro går det helt fint. Jeg hadde jo gruet meg kjempemye til smertene, men jeg kjenner jo nesten ingenting! Superglad for det, virkelig. Trengte egentlig ikke smertestillende i dag heller, men tok en allikevel for å slippe spreng følelsen i brystene. Jeg hadde jo forberedet meg på syke smerter. Hadde lest nesten over alt at folk hadde så vondt at de spydde og hele pakka. Men for min del så har dette med smerter gått utrolig bra. Har egentlig vært mer ubehagelig enn vondt. Så ja, er kjempelettet over det.

Jeg ligger fortsatt i ro i sofaen for det meste. Kjeder meg kjempemye, haha. Så jeg surfer bare på mobilen, og fikk med meg at fotballfrue hadde lagt ut et nytt etter-fødsel bilde i dag. Fire dager etter fødsel ser hun som vanlig smashing ut. GUD så heldig hun er, for en kropp! Virkelig, man ser jo ikke at hun har vært gravid engang. Synes det et tøft at hun tør å legge ut et bilde av kroppen sin, for man vet jo hvor misunnelig andre kvinner blir. Men så har hun jo jobber hardt for den og! Jeg har lest kommentarene på både instagrammen hennes, på facebooksiden og på de linkene dagbladet osv har delt. Jeg blir så FLAU over enkelte mennesker! Selvfølgelig kommer det masse misunnelige idioter og skal kommentere hvor dårlig forbilde hun er, og at hun bare er ute etter oppmerksomhet osv osv. Det et veldig rart det der. Hadde hun veid 90kg med masse strekkmerker og kulemage, så hadde hun garantert fått kommentarer om hvor fin og flott hun er. Men ser hun faktisk bra ut, og har flat mage og null strekkmerker, ja da er hun et dårlig forbilde. Nei folkens, det er ikke lov til å se bra ut og være fornøyd med seg selv. Ikke lov, fy fy... Hadde vært overlykkelig om jeg så slik ut etter en fødsel. Men det vil jeg nok aldri gjøre, og det er helt greit. Hvis du får dårlig selvbilde fordi noen ser bedre ut enn deg, så bør du heller jobbe med deg selv og ikke skylde på andre. Eller hur?

Nå kom pappa for å kjøre meg til Levanger. Savner Anders og kattene!

16.09.2016 2 KOMMENTARER


boringgg

15.09.2016 / 13:53

Nå har jeg kommet meg hjem igjen. Skal sove over hos mamma i natt siden Anders jobber i morgen. Trenger hjelp til å reise meg når jeg skal på do, så greit å slippe å være hjemme alene. Jeg er egentlig litt overrasket, trodde jeg skulle få kjempevondt i dag, men har ikke så mye smerter. Smertestillende hjelper, og jeg har ikke hatt behov for morfin. Håper jeg slipper det. Lurer litt på om det kanskje er andre dagen som er verst? Nå er jeg ihverfall helt fin. Men jeg kan bare ligge helt i ro, hvis jeg reiser meg får jeg vondt. Så da får jeg bare ligge her, da! Kjeder meg ihjel haha, får prøve å sove litt. Nå er brystene skikkelig hovne og harde, får nesten litt angst av å se på dem haha. Har fortsatt ikke sett på dem naken, det tør jeg seriøst ikke enda. De blir jo en del mindre etterhvert, heldigvis.

Nå skal jeg prøve å sove litt, så skal jeg prøve å spise litt middag etterhvert. Har kun spist et par bananer i dag, så kjenner jeg er sulten. Samtidig er det så slit å spise, fordi da må jeg røre på meg og det gjør vondt. Ikke sånn uutholdelig vondt, men veldig ubehagelig.

15.09.2016 6 KOMMENTARER


done!

14.09.2016 / 18:22

Hallo! Nå er jeg ferdig med operasjonen, så ligger jeg på hotellrommet. Ble operert litt over klokka 12, og var våken igjen kvart over to ca. Operasjonen gikk bra! Når jeg våkna vart jeg helt borte, men kom meg ganske raskt. Etter tre kvarter var jeg oppe for å gå på do, og da var jeg helt fin. Litt svimmel bare. De ansatte var kjempegreie og følte jeg ble tatt godt vare på de timene jeg var der. Etter jeg hadde våknet lå jeg der i to og en halv time ca. Kom på hotellrommet for et par timer siden, og føler meg egentlig helt fin enda. Ikke så mye smerter, men har jo fått mye smertestillende. Har fått med morfin, i tillfelle jeg skulle få veldig vondt i natt. Det er betryggende, sånn i tilfelle det skulle bli veldig ille. For en time siden kunne jeg gå på do selv og alt, men nå må jeg ha hjelp til så og si alt. Haha.. Det er kjæresten som er med meg, så han er sykepleieren min i dag. Han har vært så snill å kjøpt mat og litt godteri til meg. Glad jeg har en så snill kjæreste som Anders<3 Nå blir jeg her til i morgen, så kommer pappa klokka 12 og henter oss. Jeg velger å ikke skrive hvor mye jeg har lagt inn, da jeg føler hele verden ikke trenger å vite det. Det viktigste er at jeg er fornøyd selv, og det er jeg veldig sikker på at jeg blir. Nå er brystene veldig hovne og store, og veeeldig sånn Kim Possible spisse. Haha! Tør ikke se dem naken enda, kirurgen anbefalte meg å ikke gjøre det på et par dager da de ikke er spesielt fine akkurat nå. Jeg tok forresten under muskelen, da det ser mest naturlig ut. Ønsker ikke helt runde bryster.

Så ja, alt står helt fint til med meg. Har funnet en perfekt stilling i senga som gjør at jeg får mye mindre vondt. Hehe, dere skulle sett oss ista! Jeg lå litt vondt i senga, og Anders måtte hjelpe meg å legge meg ordentlig. Holdt på lenge for å finne den perfekte stillinga! Må ligge oppreist på ryggen, og jeg hater egentlig å ligge rett fram på ryggen. Men det ordnet seg :P

Uansett. Ble litt småirritert i morges da jeg kom til Trondheim. For det første gruvde jeg meg veldig, og var litt smågretten pga. det. Jeg måtte innom Reimers (undertøysbutikk) for å kjøpe støttebh. Da foreslo hun dama som jobbet det meg en B cup. Noe jeg synes så veeldig lite ut da jeg prøvde den på, pluss at den var veldig stram rundt ryggen. Så jeg ville ha en C, men det mente hun var aalt for stort til meg, og sa at bhen fylte veldig mye. Så da tok jeg en B da. Jeg ønsket jo som sagt en C, så jeg fortalte det til kirurgen sa jeg kom dit. Han sa at bhen var alt for liten, og alt for stram rundt ryggen. Så anders måtte dra tilbake for å bytte imens jeg opererte. Da nekta nesten hun som jobba der å selge han den bhen, fordi hun mente den var alt for stor til meg. Jeg måtte kjøpe en stor C istedet, fordi brystene hovner opp veldig mye. Hun nektet nesten Anders som sagt å kjøpe den, og sa det kom til å se stygt ut på tynne meg. Herregud, hvor frekt egentlig?! Hun har da ikke peilig, og ikke hun som bestemmer! Synes det var dårlig av henne å oppføre seg slik, la nå kundene få kjøpe det de vil. Det andre som irriterte meg litt, var at det kost 800,- for hotellrommet, og ikke 480,-. Jeg ringte hit i forrige uke, og da sa hun jeg snakket med at jeg fikk rabatt siden de har avtale med klinikken, og sa at det ble 490kr for rommet. Er heeelt sikker på at hun sa det, men han i resepsjonen nektet. Så måtte betale 300 kroner mer enn jeg hadde trodd da. Jaja, ikke så mye å gjøre med.

Meeen dette ble et langt innlegg tror jeg, haha. Avslutter her, nå skal jeg slappe av og se litt på TV.

14.09.2016 0 KOMMENTARER


begynner å grue meg smått til imorgen

13.09.2016 / 17:03

Det har ikke helt gått opp for meg at jeg faktisk skal opereres imorgen. Men begynner å grue meg litt nå. Jeg skal jo tross alt skjæres i og i narkose. Men det går nok bra! Er dagene etter jeg gruer meg mest til, da jeg kommer til å ha mye vondt. Jeg skal operere meg på Volvat Stokkan i Trondheim om noen lurer. Skal møte opp der klokka 11:45 imorgen, så skal vi planlegge litt hvor mye jeg skal ha inn osv først. Silikon er noe jeg har hatt lyst på helt siden jeg var 16-17, så det at jeg endelig skal gjennomføre det er for meg ganske stort. Jeg er jo så og si helt flatbrysta! Og det har ikke vært særlig kult for min del. Gleder meg skikkelig til det hele er over, og jeg kan begynne å føle meg litt mer kvinnelig!


digger denne buksa, er kjempelenge siden jeg har brukt den!

Over til noe annet. Det har vært kjempefint vær her de siste par dagene. Skikkelig varmt ute, digg med litt sommer igjen! Har litt dårlig samvittighet da, for jeg har ikke vært utenom døra i dag. Haha.. Skal spise middag, og så skal jeg dra bort til en kompis etterpå og sitte litt ute hos han. Til middag i dag blir det fjorland grøt, hehe. Anders jobber til i kveld, så da ble det fjorland i dag. Synes risengrøt er veldig godt jeg da. Skulle bare hatt spekepølse til! Nam. Nei, jeg skal hive meg rundt her slik at jeg kan komme meg ut i sola. Må jo suge seg til det siste at sommersola, før der blir høst fo'real. Deler noen bilder jeg knipset i går. ↓


Brukte over en halvtime på å laste opp de forbanna bildene. Åhh, like før det klikket for meg her! Kommer opp feilmelding på PC'en, så det er noe rart. Anders får fikse det senere, haha..


13.09.2016 9 KOMMENTARER


goodnight bitchez

12.09.2016 / 00:08

Hallå! Regner med de aller fleste har krøpet til sengs nå, og er klare for jobb/skole imorgen. Blir ikke natta heeelt enda her, er ikke spesielt trøtt enda fordi jeg våkna klokka 14 i dag. Hehe, sov like lenge i går og. Sjeldent jeg sover så lenge lenger, men av og til er det godt å bare sove dritlenge. Imorgen er siste dagen på jobb, og så har jeg ferie i to uker! Blir på en måte en liten høstferie, det da.

I dag har vært en litt kjedelig dag. Har ikke gjort stort annet enn å sett på SOA. Nå prøver jeg egentlig bare å finne på ideer til ting å blogge om, men det står helt stilt. Haha, jeg er ikke lagd for å blogge ass. Men gjør det allikevel, haha.. Nei, dere får ha ei god natt. Håper dere har hatt ei fin helg! :-)

12.09.2016 0 KOMMENTARER


braids

10.09.2016 / 22:27

dd

Hei! Tenkte bare å stikke kjapt innom for å ønske dere en god helg. Her har vi nettopp spist lasagne, og nå er det bare avslapping. Anders spiller litt, og jeg ser bare på TV. På bildene over ser dere jeg har flettet det fremste håret i mange små fletter. Synes det var litt kult! Men neste gang kommer jeg ikke til å flette så mange, men heller noen bare. Endelig har jeg fått ordnet bryna også, ble fornøyd! Endelig sier jeg bare. Meeen nå skal jeg legge vekk PCen.10.09.2016 2 KOMMENTARER


vaffelbesøk

08.09.2016 / 21:33

Hallo! Nå kom jeg nettopp hjem fra Verdal. Jeg og Anders har vært hos mormor og morfar å spist vaffel. Har vært kjempefint vær i dag, så da gikk det å sitte ute. Satt inne i vinterhagen(huset?) deres, veldig koselig. Nå er jeg mett på vaffel, og skal straks se litt serie før det blir natta etterhvert. I morgen kommer mamma å henter meg etter jobb, og så skal vi dra sammen å fikse brynene. GLEDES! Herregud, jeg har gått med uflidd bryn i over en måned nå. Skikkelig stygt. Så nå skal det bli godt å endelig få ordnet dem igjen. Håper bare at hun som skal fikse dem kan det skikkelig, men det regner jeg med hun gjør. Haha, hadde vært sykt kjipt om bryna ble helt fucked. 300kr koster det og, det er dyrt! På Verdal er det ei som gjør det for 100 kroner, og det er med tråd. Synd hun er så useriøst og aldri går ann å få tak i bare.

Vel, nå skal jeg se serie! God natt når den tid kommer. :-)

08.09.2016 0 KOMMENTARER


wanties

07.09.2016 / 23:03


Alt er fra junkyard, har skikkelig lyst på hettegenseren!Vans fra junkyard og adidas fra zalando. De adidas skoa mååå jeg ha en gang!Tights fra junkyard, two piece og genser fra sheinLangermet topp fra nelly, slippers fra ebay og ryggsekk fra ebay. Trenger slippers, så digg å gå med hjemme. Akkurat nå stjeler jeg Anders sine, som er aaalt for store, haha! Ryggsekk kan være greit å ha hvis jeg skal til Verdal og sove over der.
 Haha, ble mye svart over her! Guess i'm a black girl. Neida lol. Hadde man bare hatt en drøss med penger, tenker jeg bare! Har såå lyst på alt sammen. Spesielt det two piece settet fra shein, og de svarte adidas skoa. De ER så fine! Nå er jeg på Verdal hos mamma. Hun hentet meg etter jobb i kveld, jeg skal passe søskene mine i natt imens hun er på jobb. Nå skal jeg varme opp litt tikkamasala rester. Tikkamasala har jeg helt glemt, det er jo kjempegodt! Så blir det natta etterhvert. Har jo egentlig fri i morgen, men skal på et møte 12:15 så da kan jeg ikke sove såå lenge allikevel. Kjedelig. Jeg synes det er tidlig å sto opp før klokka 11, haha. Jeg kan sove til klokka 14 uten problemer. Vi sneiks!
Linnea (lillesøstra) som har flettet håret mitt! Jeg elsker slike fletter, såå fint og kult! Jeg prøver å lære meg å flette slike selv, men kan bare gi opp. Jeg får det bare ikke til! Blir helt fucked, haha..


07.09.2016 1 KOMMENTARER


søndag

04.09.2016 / 21:52

Så var det søndag igjen, og en ny uke i morgen. Helga går så fort! Var hos svigermor i går og spiste pizza og tok noen cider i går kveld. Var koselig! Etterpå dro jeg og Anders til ei venninne som hadde fest, men ble ikke der mer enn en liten time. Haaater å være edru når alle andre er fulle! Haha.. Hadde ikke noe drikke, så da bar det hjem. I dag har vi bare sett på Sons of Anarchy, hadde helt glemt den serien. Jeg så sesong 1-5 for tre år siden, og så måtte jeg vente på sesong 6 også glemte jeg det helt. Nå husker jeg ingenting og har liksom falt litt ut av serien, det samme har Anders, så derfor har vi sett ferdig sesong 4 i dag. Trodde sesong 6 var den siste sesongen, men så var det sesong 7 og. Yayy, mye å se på fremover! SOA er kjempebra synes jeg, anbefales om du ikke har sett det!

Nå skal jeg se en episode til, og så blir det natta etterhvert. Jobb imorgen! Snart har jeg ferie, under to uker til. Blir godt, selv om jeg sikkert ikke får til å gjøre så veldig mye med mine nyopererte bryst. Uff, skal innrømme jeg gruer meg nå. Det er jo under to uker til! Aff.. Gruer meg ikke så mye til selve operasjonen, men til smertene dagene etterpå. Har lest at noen ikke har så vondt, imens andre hadde så vondt at de kastet opp. Dette er jo fra person til person, men håper virkelig jeg slipper unna de verste smertene! Nei, nå skal jeg tenke på noe annet haha. God natt!

04.09.2016 3 KOMMENTARER


red lips

02.09.2016 / 17:00

Hey! Har nettopp tatt meg en dusj, eeelsker følelsen av å være nydusjet! Har kuret håret skikkelig, og smøret meg inn i bodylotion. Digg! Nå er det bare avslappning her i huset, skal se en serie jeg og Anders lånte på biblioteket etterpå. Jordskott heter serien, tror den har gått på nrk eller noe? Vet ikke helt hvilken type serie det er, så får bare prøve å se om vi liker den. Jeg blir bare rolig i helga, må spare penger. Skal en tur til mammaen til Anders i morgen, koselig! :-)

Dere får ha ei fin helg folkens! Her en noen bilder da jeg testa ut min nye røde NYX leppestift som jeg kjøpte for en stund siden. Jeg synes røde lepper kan være kjempefint, men jeg vet ikke helt om jeg liker det på meg selv. Liker helst å ta litt på fingeren og bare ta bittelitt på leppene så det ikke blir så "hardt". Synes egentlig jeg ikke passer i noen leppestifter, synes leppene mine er litt for smale. Ikke for små, men for smale. Skal ta restylane (eller heter det juvaderm nå?) senere tenker jeg, har skikkelig lyst til det! Litt plumplips er såå fint.

Forresten, drit i de rotete øyenbryna mine. Jeg har spart de ut i sikkert en måned nå. Jeg tenkte å fikse de for et par uker siden, men hun på Verdal som fikser dem billig er så useriøs og svarer aldri. Åhhh, blir flau av å gå med de sånn her! Noen som vet av noen på Levanger kanskje som fikser bryn billig? Helst med tråd, da det funker best.

02.09.2016 1 KOMMENTARER


før jeg hadde facebook

02.09.2016 / 12:00

Jeg mener jeg laget meg facebook i 2007, altså når jeg var 14 år. Jeg brukte sjeldent facebooken de første to årene, da var det andre sosiale medier som gjaldt. Her er noen av dem! ↓

Nettby.no
Nettby var veldig populært da jeg gikk på ungdomsskolen, da hadde ALLE nettby. Jeg kalte meg noe med ''maliiiin1993'' husker jeg. Det som var så morsomt med nettby var at man kunne dekorere sin egen profil, man hadde egen gjestebok som folk kunne skrive i, man kunne komme på toppen av nettbysiden slik at alle så profilen din, det gikk ann å skrive på vennene sine, f.eks ''mamma'' eller ''kjæresten'' osv. Det beste av alt var at man kunne se hvem som besøkte profilen din! Bakdelen med det var jo at jeg aldri turte å snoke på andres profiler, haha. Husker jeg holdt på med en fyr, og eksen hans var inne på profilen min hveeer jævla dag, hah. Det andre som var veldig artig, var det at man kunne havne på toppen av siden slik at alle kunne se deg. Det skjedde meg ganske ofte, helt tilfeldig. Men kunne betale for å komme på toppen også, men det gjorde aldri jeg. Ihvertfall, da fikk jeg masse brev og kommentarer på bildene mine. Masse oppmerksomhet og jeg elsket det! Liten og usikker og ville ha mest mye bekreftelse som mulig, vet du. Haha nei, nettby er gode minner altså! 

Piczo.com
Piczo var en side der man kunne lage sin egen hjemmeside. Jeg elsket å holde på med dette, og synes egentlig jeg var litt flink. Nå var dette bare HTML koder og ikke spesielt avansert, men det var skikkelig gøy! Husker flere fra skolen spurte meg om hvordan jeg fikk til forskjellige ting på piczoen min, og det synes jeg var litt kult da. At de spurte MEG om hjelp liksom, haha! Dumt de har fjernet piczo helt, før gikk det ann å gå inn på siden min. Søren altså, men men. Husker jeg hadde en egen ''om meg'', ''mine venner'', ''skriv i gjesteboka mi'' osv. 
Biip.no
Dette har jeg ikke brukt sååå ofte, men jeg var innom av og til. Jeg har fortsatt profil der enda, måtte inn å sjekke nå. Har sletta absolutt alt der inne, så tror nok det er på tide å slette den profilen, haha. Jippii.com
Denne siden likte jeg veldig godt. Her kunne man logge inn som gjest, og så kunne man spille forskjellige spill med andre, samtidig som man chattet. Jeg var der mest for å spille jeg da, og ikke for å chatte. Jeg digget å spille biljard og minigolf! Det var mest bare gutter der inne, og de var ikke akkurat ute etter å bare spille, for å si det sånn. Haha, huff!

MSN
MSN var en stor favoritt, og noe de aller aller fleste hadde. Det første man gjorde når man kom hjem fra skolen, var å logge inn på MSN. Husker jeg og venninna mi pleide å møtes for å chatte sammen med gutter. Noen ganger hadde vi på webcammen, og så latet vi som en av oss var alene. Så kom den andre å latet som vi drepte den andre. Hahaha, syke unger! Så pleide vi å få telefonnummeret av noen av guttene, og så kjøpt vi oss 150 kroner på kontantkortet hver og ringte og brukte opp alle pengene. Hahah, minner altså! Men nå datt jeg litt ut her. Jeg ville ha mest mulig folk på MSN, så jeg addet kjempemange randoms. Tror jeg hadde sånn 1000-2000 folk, lol. Hver gang noen logget på skrev jeg ''hei, jær da?'' selv om jeg ikke kjente dem, hahah. Da var jeg vel ikke mer enn 12-13 år.Det var det! Åå, savn! Noe over som du også hadde? 


02.09.2016 1 KOMMENTARER


viser tennene for første gang

01.09.2016 / 21:55

Holaa! Nå har jeg faktisk helg, wohoo! Jeg hadde jo egentlig fri i dag, men de trengte meg på jobb. Så da jobbet jeg i dag istedet for i morgen. Greit meg tidlig helg og! Jeg og Anders skulle se film istad, men så vel kanskje 30 minutter av filmen, og så sovnet Anders. Som vanlig, hahaha! Han begynner jo på jobb mye tidligere enn meg, så det er jo forståelig at han er trøtt, stakkar. Jeg sitter bare å slapper av og leser litt blogger. Har nettopp vasket av meg sminken, og skal lage meg noen ostesmørbrød etterpå. Skulle egentlig ta meg en dusj, håret mitt er heeelt jævlig og ekkelt. Jeg dusjer det hver 4 dag, og nå har det gått så mange dager, snart 5. Jeg prøver å la være å vaske det så ofte fordi det blir så lett tørt. Jeg sliter heldigvis ikke med fett hår, men etter 4 dager begynner det å bli litt ekkelt å ta på. Men så var det selvsagt ikke flere håndduker ren, ikke eneste EN! Haha, åh! Så nå har jeg vasket og hengt opp rene håndduker. Sånn går det når man glemmer å være husmor.

Over til overskriften. Seee, jeg smiler med tennene! ↑ For første gang ever viser jeg et bilde av meg der jeg faktisk smiler med tennene på bloggen. Litt dårlig bilde, men samma det. Jeg har alltid haaaatet tennene mine. Har alltid hatt skikkelig komplekser for dem. Synes alltid de har vært for store for det lille ansiktet mitt, pluss at de ikke er spesielt rette. Eller hvit nok. Jeg har hatt regulering, men ble ikke fornøyd. Fikk en del negative kommentarer om tennene mine på barne og ungdomskolen, og det gjorde jo at jeg hatet dem enda mer, når til og med andre synes de var stygge. Men nå driter jeg faktisk i tennene mine, heldigvis! Jeg synes ikke de lenger ser sååå ille ut til ansiktet mitt nå, for det har jo vokst. Er ikke fornøyd, men jeg kan leve med dem. Jeg nekter å smile på bilder, men ellers går det fint. Misunner dem som har helt rette, passe småe tenner! Men men...

Nå skal jeg se til å vekke sovedyret i sofaen, så kanskje vi kan fortsette å se litt film igjen. 


01.09.2016 1 KOMMENTARER


hits