FB
INSTA
malinva - Mjau

Happy halloween!

31.10.2015 / 22:25

Hei, og happy halloween! Enten du sitter hjemme eller er ute og feirer. Jeg og kjæresten er bare hjemme ikveld og slapper av.

Uansett, har ikke blogget så mye i det siste. Det har skjedd en del dritt, skal fortelle noe av det i morgen tenker jeg. Uff, kan det ikke bli ny uke snart, og få slutt på denne helvettesuka som har vært?!

Jaja, blogger litt mer i morgen. Tenkte å vise dere en sååå fin veske jeg nettopp har kjøpt meg. Også har jeg bestilt meg et par adidas gensere jeg gleder meg til å få i posten. Skal vise dem også senere! :-) Ha en fin halloweenkveld!

31.10.2015 0 KOMMENTARER


det å være personlig

22.10.2015 / 18:08

Noen ganger får jeg lyst til å bare skrive. Skrive om litt mer personlige ting som jeg tenker på og som jeg føler jeg har lyst til å få ut. Synes det er lettere å skrive om vanskelige ting, enn å prate om det direkte til noen. Det blir mye hverdagslige ting på denne bloggen. Men på en side føler jeg det er tryggest, jeg er ikke like glad i å dele personlige ting på bloggen som jeg var før. Men så tenker jeg, hva er så farlig? Hvorfor føles det så tabu å snakke offentlig om det som er vanskelig? Alle sliter med sitt, så hvorfor skal jeg ikke kunne skrive/snakke om det på lik linje med det som gjør meg glad?

Det holder vel å snakke om slike ting med psykolog eller de nærmeste, tenker sikkert mange. Hvorfor det? Er ikke vonde følelser like normalt som gode følelser? Vi er tross alt mennesker, noen ustabile vesen som kan skrifte fra å være glad til å bli lei seg/sur osv på et blunk. Vi mennesker er blitt veldig lukket virker det som. Men det er jo ikke så rart heller, vi lever i en tid der det er blitt rart om vi begynner å snakke om ting som er vanskelig til andre vi kanskje ikke kjenner så godt. Jeg mener ikke man skal sitte å sutre til folk, men om noen spør hvordan du har det, og du har det helt jævlig, så sier du vel allikevel at du har det bra, ikke sant? Det ville sikkert hørtes merkelig for den andre om du sa ''nei idag har jeg det helt jævlig, ass''. Haha, det er jo litt synd.

Uansett, det jeg vil frem til i dette innlegget er at jeg skulle ønske det kunne være like enkelt å snakke om dårlige hendelser/følelser med lik linje som de gode. Hva tenker du?

22.10.2015 0 KOMMENTARER


poor kitty

21.10.2015 / 22:31Lille pusen min har vært til dyrlegen for å steriliseres, vaksineres og chippes idag! Var der å levere henne klokken 10, og hentet henne 11 igjen. Alt gikk helt fint, men hun har ikke hatt det noe særlig bra idag. Hun har vært dårlig hele dagen pga narkosen, og har kastet opp litt og ellers bare sovet. Hadde veldig vondt tidligere idag, og vinglet bare når hun prøvde å gå, men nå er hun heldigvis litt bedre. Stakkars Nemi'en min, synes så synd på henne! :c Hun blir nok bedre i morgen, forhåpentligvis.♥

Har vært på Verdal i hele dag, siden Anders har jobbet hele dagen. Nå er jeg hjemme på Levanger igjen, og venter på at han skal komme hjem snart. Har ryddet og vasket litt klær her, husmor som jeg er heheh. Skal ordne meg litt mat nå, ha en fin kveld!21.10.2015 1 KOMMENTARER


6 ting jeg liker og 6 ting jeg ikke liker

20.10.2015 / 12:301. Å være nydusja og etterpå legge meg i rent sengetøy. ÅH, det er noe av det diggeste jeg vet om!

2. Når jeg våkner på natten av at Anders holder meg tettere inntil seg.♥ Akkurat det er noe jeg aldri tar for gitt!

3. Følelsen jeg får etter å ha ryddet og vasket leiligheten. Jeg har blitt veldig ryddig etter at jeg flyttet hjemmefra, ting ryddes ikke av seg selv og det får man jo erfare når man flytter alene. Bor jo sammen med kjæresten, men siden han jobber og ikke jeg, så synes jeg det er helt greit at jeg tar den jobben hjemme. Jeg elsker å ha det ryddig, og hvis det er rotete irundt meg blir jeg lettere sur og irritert.

4. Lukten av kjeller! Det lukter så.. friskt eller noe, haha?? Får lyst til å spise opp lukten. Kjelleren til bestemor & bestefar lukter sykt godt, kunne sikkert stått der og sniffet lukta i evigheter. 

5. Når jeg har bestilt noe, og endelig finner pakkeseddelen i postkassa. Det er lykke, det! Da er det nesten så jeg springer bort til butikken for å hente ut pakken, haha.

6. Bloggere som skriver personlige/menings innlegg, og ikke kun om overfladiske ting. Jeg leser egentlig ikke så mye ''rosa'' blogger lenger, jeg liker å lese om ting som handler om noe annet enn bare klær og utseende. Akkurat nå følger jeg nøye med på bloggen til ei som har bipolar lidelse, og skriver om hvordan det er. Slike ting er for meg veldig interessangt å lese om, for eksempel.

1. At håret mitt blir så jævlig fort krusete. Spesielt om høsten og vinteren, argh det ser så stygt ut!

2. Apropos hår, jeg haaater når det ligger hårstrå overalt. Jeg som er jente og har lange hårstrå, som i tillegg røyter en del, så blir det jo liggende hårstrå litt her og der etter meg. Synes det er så ekkelt, haha.

3. Når noen ringer meg og jeg vet ikke hvem det er. Da får jeg nesten angst! Og jeg svarer neppe.

4. Å legge meg alene. Når jeg legger meg alene tar det mye lengre tid før jeg sovner, enn når jeg legger meg med kjæresten.

5. Når noe teknisk ikke fungerer, da blir jeg faens så sur. Haha, blir rett og slett fly forbanna. Husker en gang pc'en min klikka, og jeg begynte å smelle og slå i skjermen. Merkelig nok fungerte den etterpå igjen. Så var det en gang jeg skulle spille playstation, og den hadde sluttet å funke. Slo og sparket den og begynte nesten å grine. Det er flere år siden nå da, hah.

6. Når noen skremmer meg. For eksempel hvis noen gjemmer seg og hopper frem så jeg skvetter. Jeg er egentlig ikke såå lettskremt, men når noen skremmer meg på den måten blir jeg nesten litt sur der og da. Eller ikke sur da, men lettere irritert. Har ikke lyst til å dø av hjerteinfarkt i en alder av 22 heller liksom.
Og jeg tør aldri å skremme noen med at jeg f.eks legger en lateslange i senga deres, jeg er aaalt for redd for at de skal ta hevn. Haha! Hadde sikkert gått rundt med noiaangst 24/7.


Yes, det var noen ting jeg liker og ikke liker. Noe du kjenner deg igjen i?


20.10.2015 0 KOMMENTARER


all these colors

19.10.2015 / 18:36

Nå er jeg på Verdal, og blir her til i morgen. Knipset noen bilder på vei til togstasjonen, og glemte helt tiden. Kom nesten for sent til toget, haha. Rakk ikke å bestille togbilett, så måtte betale 20kr ekstra. Det ble ganske dyrt det, 80kr for tog liksom! 

Litt rart å tenke på at oktober måned straks er over, og at det snart er jul. Så at det hadde kommet julebrus på kiwi her en dag, og jeg og Anders måtte jo kjøpe med julebrus hjem. Julebrus in my ♥. Haha, den orginale er best, seff. Aja.. Ikke så mye å blogge om, skal se litt Kardashians nå tenker jeg. Jeg har ikke sett episode 14, 15, 16 og 17 av sesong 10 enda, og så at popcorntime bare hadde akkurat de episodene. Haha, snakk om flaks.

Bryna mine begynner endelig å komme seg haha! Jeg ødela dem jo totalt da jeg var 15-16, og har aldri vært noen ekspert på bryn. Men nå er det jo såå inn å ha pene bryn, og man kan lære seg hvordan man fikser de overalt på nettet. Har kjøpt meg ny brynskost og gel for å få de til å ligge rett. Jeg klippet hårene litt igår, og det anbefaler jeg alle å gjøre, ser mye bedre ut med korte brynshår enn lange! Har surfet litt rundt for å finne ordentlige brynsprodukter, og tror jeg går for billion dollar brows sine produkter. Hvilke produkter bruker du til bryn, noen tips?
19.10.2015 7 KOMMENTARER


søndag

18.10.2015 / 20:43

Ey! Nå ligger jeg bare å slapper av hjemme i soffaen og ser tv. Godt å ikke være fyllesyk idag! Frisk som en fisk.. Kjærsten derimot er ikke like frisk, haha. Han hadde besøk og drakk her igår, så jeg sov over hos venninna mi inatt. Hun bor jo rett nedd bakken, så det er jo greit. Vi var på kino igår kveld og så Legend. Bra film, og ganske morsom, så den anbefales. De neste filmene jeg vil se på kino er Paranormal Activity og Crimson Peak. To grøssere, perfekt for meg som digger å se skumle filmer på kino. Anders hater jo grøsserfilmer, så er glad jeg har to venner som elsker det!

Imorgen drar jeg til Verdal en tur for å besøke familien litt. Er lenge siden jeg har vært der, så må besøke dem og!

18.10.2015 0 KOMMENTARER


alien

17.10.2015 / 00:05
Yoyo! Digg med helg, eller? Her har det ikke skjedd så mye ikveld, Anders har vært på jobb og jeg har hatt besøk av en kompis. Vi har sett film og spist kinamat, koselig! I morgen skal kjæresten drikke, og jeg blir rolig tror jeg. Rolighelg kan være helt OK noen ganger, hehe!

Fikk denne t-skjorta jeg har på meg i posten idag, da! Synes den var litt kul. Bestilte den fra ebay for et par uker siden til sånn 50 kroner. Den er litt kort, så den passer best til high waist bukser. Åh, ebay har egentlig masse kult! Tenkte å vise noen ønsker fra wish-lista mi i et eget innlegg snart. Veldig lyst til å kjøpe en veske derifra, og en navle piercing. 

Nok om det da. Var forresten å så Villmark 2 på kino en dag, og loool så sykt dårlig den var! Den hadde jo ingenting med villmark 1 å gjøre, så skjønte ikke helt greia. Haha, uff! Men nå skal jeg legge meg, natti :-)17.10.2015 1 KOMMENTARER


news

15.10.2015 / 16:06Litt nytt fra den siste tiden! T-skjortene er fra H&M, cardigan fra Cubus og adidas genseren fikk jeg av Anders. Elsker genseren, ble såå glad da jeg fikk den.♥
Hva synes du? 

15.10.2015 4 KOMMENTARER


banshee

10.10.2015 / 02:05

Tenkte å dele et serietips med dere! Jeg og kjæresten har jo som jeg sa tidligere, ordnet oss HBO Nordic. Dette er en side der de har mange BRA serier, sjekk det ut! Ser blandt annet på serien Dominion der. Serien jeg ville tipse om heter Banshee, en action/krim/drama-serie. Var kjæresten som sa at jeg måtte se den serien, og jeg var litt skeptisk i starten. Men serien var dritbra!! Det skjer noe sykt hele tiden, og han som er hovedskuespilleren er jo såå kjekk, hah. Så ja, denne serien anbefales! Har du sett serien?

~~~

Nå skal jeg straks legge meg. I morgen skal jeg hos ei venninne å drikke, gleder meg til det. Helg igjen, woho! Ha ei fin helg, og god natt. :-)10.10.2015 0 KOMMENTARER


new makeup

08.10.2015 / 18:16

I det siste har jeg bestilt meg litt ny sminke, og nå har jeg fått alt i posten. Har ikke fått testet ut alt enda, men produktene skal være bra ifølge andre som har prøvd dem.


Highlighter av merket The Balm, fra Coverbrands. Dette har jeg fått testet ut på kinnbebeina, og den funker kjempebra!


Contouring kit og contouring/highlighter kost fra Makeupmekka.  Har testet ut begge deler, og synes det var helt OK. Har lyst til å kjøpe Anastasia contour kitet senere, men det var så dyyrt! Kosten og kitet er forresten på salg på makeupmekka.


Øyeskygge palett og mascara fra Cubus, så dette har jeg altså ikke bestilt. Har ikke testet ut øyenskyggene ordentlig enda, siden jeg ikke har noen bra øyenskyggekoster. Mascaraen er kjempebra!


Anti shine produkter fra Makeupmekka, skal fungere mot fet og glinsende hud. Er en primer, finish powder for å ha over sminken slik at den skal  se mattere ut og sånn papirgreier du kan bruke forsiktig over sminken hvis du får oljete hud. Har ikke testet ut dette enda, men gleder meg til å prøve!

Har du noen av produktene over? Hva synes du?

~~~

Nå skal jeg og kjæresten straks spise middag. Han står på kjøkkenet og kokkulerer, imens jeg blogger, haha! Han er flinkere til å lage mat enn meg, tho. Han har fri fra jobb i dag, så tenker det blir å se litt serier sammen etterpå. Har fått han med på å se Dominion, woho! :-D

08.10.2015 4 KOMMENTARER


hjemme fra Åre

07.10.2015 / 17:50

Hei! Nå er jeg kommet hjem fra Åre, hadde det veldig koselig der. Venter på at Anders skal komme hjem, så blir det å lage middag. Er så suuulten, magen rumler ihjel seg, haha!

Tok ikke så mange bilder i Åre, men her kommer en bilde kollasj.

07.10.2015 2 KOMMENTARER


can't sleep

06.10.2015 / 02:52

Åh, dette er så typisk. Jeg er stup trøtt, kjenner hvor slitne øynene er, men jeg får allikevel ikke sove. Jeg ligger å tenker på alt mulig rart, hjernen klarer ikke å holde kjeft. Sier til meg selv at "slutt å tenk, konsentrer deg om å sove", men etter et halv minutt er tankekjøret igang igjen. Åååh og jeg som skal opp tidlig imorgen, vil ikke gå rundt å være en zombie hele dagen!

Hjelper ikke akkurat å borre øynene inn i en firkantet skjerm heller. Nå må jeg sove!

06.10.2015 0 KOMMENTARER


flowerpower

05.10.2015 / 19:11

Synes sånne blomster er så fine. Har fått sansen for blomster i det siste, synes det er så fin pynt! De her er bestemor sine, da.

~~~

Nå er jeg på Verdal, igjen, haha. I morgen drar jeg med mamma og søskene mine til Åre. Skal sove over en natt på Holiday Club, blir koselig! Blir bowling osv på hotellet i morgen, og bassenget på onsdag.

I dag (skrives det idag eller i dag? haha) var jeg på min første psykologtime, og det gikk helt fint. Jeg bruker å grue meg VELDIG til sånne møter der jeg må sitte å fortelle ting jeg ikke engang liker å innrømme for meg selv. Men det gikk jo helt greit, som sagt. Hun psykologen var veldig snill! Men jeg har fortsatt liten tro på at det vil hjelpe meg, men håper jeg tar feil.

Nok om det, nå skal jeg se serie. Ha en fin kveld, og høstferie til de som har det! :-)05.10.2015 4 KOMMENTARER


autumn

03.10.2015 / 16:43

Gikk å tok solarium istad, og tok med kameraet å knipset noen bilder med det samme. Veldig grått ute idag, så litt kjedelig lys, men men. Synes bildene ble fine uansett. 
Gleder meg til det blir enda mer høst, da er det så fint ute!

 ~~~

Er ganske lenge siden sist jeg tok solarium, og fargen fra i sommer begynner å komme bort. Så da blir det litt solings fremover, ikke hver dag selvfølgelig, men av og til! Kjøpte meg en sånn solariumskrem som skal gi dypere brunfarge, det er et must! Den forrige jeg hadde kom bort helt plutselig. Kjeftet på kjæresten fordi jeg var sikker på det var han som hadde rotet den bort, men det er nok rothuet megselv som har glemt den igjen på et eller annet solarium, heheh.

Nå skal jeg fortsette på en serie jeg nettopp har begynt å sett, 'Dominion'. Handler hovedsaklig om engler, haha. Men serien virket veldig bra! Jeg og Anders har ordnet HBO nordic, så jeg ser serien der inne. Har du sett den før?
03.10.2015 5 KOMMENTARER


matmor'a

01.10.2015 / 15:33

Har akkurat matet både barn og katter, så nå er alle mette og fornøyde! Er fortsatt på Verdal, men skal dra hjem om ikke så altfor lenge. Drar jo hit imorgen igjen ettersom jeg skal være barnevakt i hele helga. Regner skikkelig ute idag, så gruer meg til å gå hjem i bare denne skinnjakka! :-C Takk gud for at jeg og Anders bor nærme togstasjonen og sentrum. Ingen av oss har jo bil. Helt ærlig så har jeg ikke så stort behov for bil heller, men noen ganger hater jeg at jeg ikke har tatt lappen enda. Jeg er vel den eneste 22 åringen som IKKE har lappen, nesten?? Hater dessuten å kjøre bil, kommer helt sikkert til å krasje å dø engang.

Haha, Snipp og Snapp synes det tok litt lang tid før de fikk mat. Måtte prøve å ta et bilde av de der de sto å ventet så søtt, men det er jo helt umulig! Det er vanskelig å ta bilde av helt svarte katter, lyset blir jo så rart.


mmm, digg... æsj xD

01.10.2015 0 KOMMENTARER


hits