FB
INSTA
malinva - Mjau

fæl i dag

30.11.2015 / 21:50Blæh, jeg føler meg så stchøgg i dag! Håret er æsj og jeg har verdens lengste ettervekst, (hva faen, jeg farget det jo for rundt 3 uker siden og fargen virket tydeligvis ikke..??) og trynet ser ut som en tomat. Jeg har fått en kjempefin kvise på haka som gjør vondt, og huden er kjempe oljete. Har sikkert vasket den hundre ganger i dag, og renset den med sånn rensekrem istad. Nå føles huden i hvert fall litt bedre, og er mye mykere. Jeg HATER oljete hud, det er så ekkelt! Hva kan jeg gjøre med det??!Jaja.. Har nettopp betalt alle regningene mine, og det er så godt å bare kunne kaste dem i søppla! Jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å la være å betale regninger, og som utsetter og utsetter. Jeg haaater å ha regninger liggende, derfor betaler jeg dem alltid med en gang jeg har penger. En god egenskap, I think. *klappklapp* 

Er faktisk litt trøtt nå, var oppe tidlig i dag morges på psykologtime. Vi snakket litt om hva jeg skal gjøre fremover, og det blir nok sånn at jeg skal ut i praksis i en eller annen butikk litt senere. Jeg kjenner at det skal bli godt å ha noe å gjøre om dagene igjen. Men jeg gruer meg også, jeg synes det er så slitsomt å være irundt masse folk i flere timer om dagen, blir så sliten av det. Jeg er ikke spesielt sosial, og er vanskelig å komme innpå og bli kjent med. Det suger faktisk å være sånn, jeg hater å være dårlig sosial anlagt! Jeg klarer ikke å være meg selv sammen med mennesker jeg ikke kjenner. I tillegg har jeg null selvtillit, og det gjør ikke ting lettere for å si det sånn. Mennesker som er sosial og utadvendt vet ikke hvor jævlige heldige de er!

Sånn er vel livet, alle er forskjellige. Jeg håper jeg vokser det av meg litt, og får bedre selvtillit og alt det når jeg blir eldre. Nå skal jeg se litt TV her, vi snakkes!

Veldig vanskelig å ta bilder av Luffy, han rører alltid på seg! Haha, lille tornadoen. Nå ligger han å sover igjen ved siden av meg. Han sover veldig mye!
30.11.2015 0 KOMMENTARER


everyday makeup

30.11.2015 / 15:01
Hei dere! Nå tenkte jeg å vise hvilken sminke jeg bruker til hverdags! Jeg lagde et likt innlegg for et par år siden, og siden den gang har jeg fått noen nye favoritter når det kommer til sminke. Så jeg tenkte å vise dere, her er alle produktene jeg bruker ↓

Skal fortelle litt om hvert produkt under bildene!Først begynner jeg alltid med en hudkrem før jeg påfører sminken. Akkurat nå bruker jeg denne fra merket Sans Soucis, som man får kjøpt på bl.a Cubus. Helt grei! I tillegg bruker jeg denne hudrenseren fra samme merke når jeg skal rense ansiktet.
Når jeg har påført hudkremen og latt den fått tørke inn litt, så påfører jeg en primer fra Makeup Mekka. Jeg har også en primer fra MAC, så jeg bytter litt på å bruke de. Så bruker jeg concealern fra Isadora, som man får kjøpt på Cubus. Denne bruker jeg under øynene og på nesen, og på plasser der jeg er litt rød i huden. Synes denne funker helt greit, den dekker røde områder bra! Etter det tar jeg på pudderet, som også er fra Isadora. Jeg liker ikke å bruke foundation siden jeg føler huden blir så fet, så derfor bruker jeg alltid dette pudderet istedet. Synes det funker kjempebra, og dette pudderet fører jeg over hele ansiktet med svampen som hører med.
Om jeg orker, så bruker jeg dette contour kitet for å markere ansiktet litt mer. Er ikke så ofte jeg bruker det, men som sagt, når jeg gidder. Da påfører jeg den lyseste fargen under øynene, den brune helt øverst på pannen og den mørkeste på kinnbeina. Etterpå bruker jeg en svamp for å jevne det ut. Når jeg contour'er ansiktet gjør jeg det selvfølgelig før jeg påfører pudderet over. Kosten og kitet er fra Makeup Mekka.
Bronzer og highlighter, de her to elsker jeg! De er fra coverbrands og er mine nye favoritter. Bronzeren bruker jeg for å markere kinnbeina, den gir en så fin brunfarge! Highlighteren bruker jeg under øyenbrynene, og over kinnbeina for å gi mer glød. Elskerrr den!♥ Begge anbefales, alt for dyr er de heller ikke.
Mascara, eyeliner og våt eyeliner fra Cubus. Denne mascaraen er såå bra! Tidligere var favoritten en mascara fra Lancome, men ettersom denne fra Cubus er mye billigere (og faktisk bedre) så har denne blitt min nye favoritt. Først påfører man en hvit (den det står 1 på) mascara, og etterpå den vanlige. Øyenvippene blir kjempelange og fine, elsker den! Under øynen bruker jeg en lys eyeliner siden jeg synes det er finest, og en svart våt eyeliner over øynene. Ikke alltid jeg bruker eyeliner over, bare av og til.
The Nudes palette fra Cubus, denne er så fiin! Kostene er også fra Cubus, unntatt den brune, den fikk jeg i gave engang. Jeg er utrolig dårlig til å legge øyenskygge, så jeg må øve meg litt der. Men disse kostene er utrolig gode, så det hjelper litt. Jeg bruker egentlig ikke øyenskygge til hverdags, bare av og til. Det er jo veldig fint, da!
Brynsgele og brynpalette fra Cubus. Jeg har mest lyst til å kjøpe brynsprodukter fra Million dollar brows, men denne paletten funker den også. Jeg liker ikke kosten som er med i paletten, så jeg bruker en jeg har selv. Den er veldig skitten og gammel, så jeg burde vel egentlig investere i en ny. Jeg kjøpte en brynspenn fra Cubus for en stund siden også, men gud så dårlig! Alle brynspennene fra Cubus (og sikkert H&M) er aaalt for ''harde''. Liksom streken bli sånn tjukk, og da ser ikke brynene særlig pene ut etterpå. Vil nok tro produktene fra Million dollar brows er mye bedre, men enn så lenge får dette holde. 


Dette var min hverdagssminke! Jeg sminker meg egentlig ikke så veldig annerledes til fest, men da bruker jeg heller foundation (fra MAC) med et settingpowder fra Makeup Mekka over. For en stund siden kjøpte jeg servietter fra Makeup Mekka som skal fjerne oljete hud, og de funker kjempebra. De er et must om jeg har på foundation! Noen av produktene over du også bruker? :-)


30.11.2015 1 KOMMENTARER


helt OK

28.11.2015 / 22:02


Hei, og god lørdag! Denne helga er jeg også rolig, har faktisk ikke vært ute på en måned(!!) og det er ganske bra til å være meg. I går var jeg hos en kompis og tok noen cider sammen med han og ei venninne av han. I dag har jeg hatt besøk her hos meg og vi har spist taco, tatt noen rusbrus og sett film. Helt OK helg! Neste helg skal jeg nok ut tenker jeg, er en smule lei av å sitte hjemme hver helg. Nå er det nok, haha!

Nå har besøket dratt, og jeg er hjemme alene med Luffy og venter på at Anders skal komme hjem fra jobb. Holder på å drikke opp den siste cideren min og ser på 'Bridget Jone's dagbok'. Luffy har akkurat våknet, og er blitt helt tullete. Akkurat nå går han amok på PC ledningen min, og han vil alltid gå på PC'en min så bokstavene flyr vilt. Haha..  Noen som fikk kjøpt noe fint på black friday forresten? Jeg fikk handlet gaver til nesten alle i familien faktisk! Har bare noen få igjen å kjøpe gaver til, og det er såå godt å tenke på. 

Velvel, nå skal jeg se litt mer film. Ha en fin kveld, enten du er hjemme eller ute! :-)
Har ingen bilder å dele, så deler disse to fra forigårs. Jeg hadde på webcamen, og Luffy hadde stått på PC'en og tatt bilder, hahah. Ser bare ørene på han xD

Hah, ser nesten ut som han prøvde å ta bilder av seg selv. En liten selfiekonge, kanskje?28.11.2015 0 KOMMENTARER


red lips

26.11.2015 / 20:53

Hey! Sitter og ser på tv2 hjelper deg, skal straks se en serie. Har vært på butikken og kjøpt julebrus og duo sjokoladepudding. Den duoen er mye bedre enn vanlig sjokoladepudding i boks, bare jeg som synes det? Kunne spist det hele tiden, hoho.

Lille luringen Luffy hadde tisset på BEGGE dynene i natt, så måtte hive både sengtrekk og dyner i vaskemaskina i morges. Så nå holder jeg på å tørke dem foran sånn tørkeovn på stua. Måtte akkurat slå den av, da Anders mente det var uforsvarlig varmt her inne, hahah! Det er syykt varmt her, men jeg synes det bare er godt. Anders har tatt på seg shorts haha.

Nei men må stikke, ha en fin kveld! I morgen skal kjøpe julegaver, er jo black friday!

26.11.2015 5 KOMMENTARER


cute underwear

25.11.2015 / 17:10


Luffy ville være med på bildene også, haha

Elsker helt nytt og fint undertøy! Likte fargene på disse to settene, såå pent.♥ Kjøpt på Cubus.
~~~

Nå ligger jeg i sofaen med Luffy ved siden av meg. Han sover akkurat nå, sliten etter å ha lekt i flere timer. Mye fart og lek på den lille kroppen! Anders har dratt på ran kurs på jobben, og når han kommer hjem skal jeg lage hamburger. Fikk dritlyst på hamburger plutselig, så da blir det det, høhø! 


se så søøt!

Nå skal jeg lese litt blogger og mekke meg litt mat. Suuulter i hjel, nesten ikke spist i dag!25.11.2015 1 KOMMENTARER


gingercat

25.11.2015 / 12:35

Hei! I går var jeg og Anders å hentet oss ny katt! Etter at Nemi døde så har det vært litt tomt her, så jeg har sjekket finn ofte, og i går fant vi noen søte kattunger. Var å så på de, og jeg synes denne orange katten var så fin! Liten ginger, haha

Søt er han i hvert fall, åå! Han var litt skeptisk i går, men nå leker han og koser seg virker det som. Sov sammen med meg og Anders i hele natt, aww.

Her er noen bilder av lille bebien

25.11.2015 0 KOMMENTARER


utseendefikserte drømmer

24.11.2015 / 16:41

I natt drømte jeg at jeg hadde forandret på hele ansiktet, og er var såå fornøyd. Litt rart, er det ikke? Å drømme at jeg har operert meg selv, og når jeg våkner blir jeg skuffet for at det hele bare var en drøm.

Jeg er ikke egentlig ufornøyd med utseendet mitt, men alt det perfekte har vel gått meg litt på hodet. Jeg vil ha fillers i kinnbeina, større lepper, mindre nese, nye tenner, lengre øyenvipper og større pupper. Det ble en del, det! Jeg hadde aldri tenkt på å forandre på noe annet enn bare puppene før, men etter å ha sett alle de nærmest perfekte menneskene på instagram (og ellers), så har jeg forandret tankegang. Desverre. Det er blitt så normalt å fikse på seg.

Aller mest vil jeg ha silikon. Om du har lest bloggen min en god stund, så husker du kanskje at jeg skrev et innlegg om at jeg holdt på å spare til det. Og jeg var på god vei, i januar for to år siden hadde jeg 29.000,- på sparekontoen, og jeg manglet bare noen tusenlapper til jeg kunne ta det. Men så var jeg en del borte, hos kjæresten og måtte kjøpe mat selv, og etterhvert flyttet jeg for meg selv. Hadde ikke verdens beste økonomi, så jeg brukte en del av sparepengene til mat osv. Til slutt hadde jeg bare 10.000kr igjen på sparekontoen og da tenkte jeg bare fuckit, og tok en tattovering på låret som jeg hadde ønsket meg lenge. Vips, alle sparepengene borte.

Da tenker jeg at jeg ikke hadde SÅ stort behov for silikon allikevel, når jeg ikke prioriterte det. Men nå i dag angrer jeg som faen på at jeg brukte opp pengene på andre ting. Jeg misliker fortsatt puppene mine, om ikke mer. De er ALT for små! Det er ikke noen vits i å bruke push-up engang, for det er ingenting å pushe opp, lol. Jeg klarer allikevel å akseptere dem, men til en viss grad. Ser uansett ikke noen grunn til å la de være slik de er, jeg er jo ikke fornøyd. Det irrierer meg. Nå skal jeg begynne å spare igjen, slik at jeg kan ta silikon senere, og bli fornøyd. Og når jeg har gjort det, skal jeg love meg selv å aldri fikse på noe igjen. Bare leppene kanskje, for å få litt finere form på de. Men ikke mer enn det, that's it. 

Det høres kanskje dumt ut. Men det er et sykt kroppspress i disse dager, og i hvert fall for jenter. Jeg forstår at mange fikser på utseendet, og for min del er det helt greit. Om en person har et kjempe kompleks, og aldri greier å bli fornøyd, så mener jeg det er helt greit å fikse på det. Det mener jeg, men gjør det med måte! Det er så absolutt ikke pent med sprengfylte pupper og lepper, eller botox og alt man spruter inn i trynet for den del. Ikke pent med for mye! Det er nok veldig lett å bli litt ''blind'' der.

Hva mener du? OK eller ikke OK å fikse på det man er ufornøyd med?

24.11.2015 2 KOMMENTARER


doodles

23.11.2015 / 21:43

Noen random bilder jeg tok da jeg ventet på Anders utenfor butikken. Masse lys i kruseduller, synes de ble litt kul jeg.

~~~

Nå har jeg nettopp hatt besøk av en kompis, og vi har sett Kardashians sammen. Har egentlig ikke gjort så mye i dag, så har ingenting spennende å fortelle. Anders er på jobb, og når han kommer hjem skal jeg få han med på å finne en ny serie vi kan se sammen. Har sett ferdig alle sesongene av Banshee, men heldigvis kommer sesong 4 ut i januar! Nå skal jeg kose meg med en yoghurt, og saltsild. Fikk plutselig sykt lyst på saltsild i dag, så måtte gå på butikken for å kjøpe haha.23.11.2015 0 KOMMENTARER


hva jeg ønsker meg til jul

23.11.2015 / 13:00

Nå tenkte jeg å lage et innlegg om hva jeg ønsker meg til jul! Egentlig så ønsker jeg meg helst penger, siden jeg skal spare til ny sofa. Men om jeg måtte velge noe annet, så har jeg samlet noe jeg ønsker meg under her. Kanskje du får noen tips til hva du kan handle i gaver til folk! :-)


Dette ønsker jeg meg:1. Sminkeoppbevaring HER. Kjempesnedig for meg som har alt av sminke strødd over alt akkurat nå. // 2. GHD heat protection HER denne tror jeg at jeg får i gave, har sagt at jeg ønsker meg den. Trenger virkelig en god varmebeskyttende til håret når jeg retter det! Jeg bruker nesten aldri det, fyfy. // 3. The balm bronzer HER denne ønsker jeg meg skikkelig, og kommer til å kjøpe den selv om jeg ikke får den til jul. Elskerrr the balm sine produkter! // 4. The balm blush HER denne har jeg også veldig lyst på, ettersom jeg ikke har noen blush akkurat nå. Likte fargen på denne! // 5. MAST rettetang HER jeg har ingen krølltang, men har veldig lyst på en. Så fint med krøller! Eller bølger, som jeg liker best. Ønsker meg den tykkeste krølltanga.

6. Mikke mus genser (XS) HER denne genseren var såå kul! // 7. VANS sko (str.36) HER de her har jeg siklet på lenge, men har ikke kjøpt dem enda. Kasta mine gamle vans sko i sommer, savner å ha et par. // 8. Ananas pynteting HER denne så jeg på faktisk en dag, men kjøpte den ikke. Fin å ha som pynt på stua! // 9. Svart saueskinn HER dette har jeg i hvitt, men har lyst på i sort også // 10. Canon linse, har ingen lenke til det da jeg ikke helt vet hvilken linse jeg vil ha. Men en ny linse har jeg veldig lyst på! // 11. Vaffeljern HER vaffeljern måå jeg jo bare få meg en eller annen gang. Vaffel er jo så godt! // 12. Hvitt kosepledd HER har bare stygge pledd, haha. Veldig lyst på et helt hvitt pledd. Helt ærlig ønsker jeg meg det fordi det er fint å ta bilder oppå det, av f.eks ting jeg har kjøpt osv. Haha! // 13. Blomstervase HER en fin vase ønsker jeg meg. Denne svarte hadde vært fin med hvite roser i for eksempel! // 14. Svart pyntepute HER noen svarte puter hadde passet så fint med den lysegråe sofaen jeg sparer til


Dette var noe jeg ønsker meg til jul! Fant du noe du likte som du kanskje kan kjøpe i julegave til noen?
23.11.2015 1 KOMMENTARER


selfies i senga

23.11.2015 / 00:37

Nå ligger jeg og kjæresten og ser en film. Anders holder visst på å sovne haha, så må vel finne senga straks. Har skiftet sengetøy, så skal bli godt å legge seg! Kjøpte helt hvitt sengetøy da jeg var på IKEA sist. Synes hvitt sengetøy er det fineste, så rent og minner meg på hotell sengetøy. Anders var ikke helt enig, han syntes det ligna på sykehustøy, haha.

Fint å ta bilder i hvitt da, så det gjorde jeg istad xDDD jaja, de fleste har vel lagt seg og er klar for skole/jobb i morgen. Og jeg sitter som vanlig fortsatt våken og skal ta med meg pcen i senga for å se dagens episode av Kardashians. Elsker den serien!

23.11.2015 0 KOMMENTARER


winter wonderland

22.11.2015 / 16:41

Hei! Akkurat nå sitter jeg her i sofaen med rumlende mage, er så sulten! Har ikke spist en dritt i dag, så skal bli godt med taco til middag snart. Var på søndagskiwien istad, og gud som det snør! Koselig. Tenkte å ta med kameraet for å knipse noen bilder, men det snødde for mye.
♥♥♥
Haha, må fortelle om en ekkel drøm jeg hadde i natt. Eller, ekkel og ekkel. Drømte av jeg var gravid, og var vel 6mnd på vei eller noe sånt, og det var så fælt!! Jeg har liksom fødeangst allerede, og jeg er jo ikke gravid engang, og har heller ikke noen planer om å bli det før jeg har blitt over 25. Jeg fikk plutselig superangst og ville ta livet av meg(!) fordi jeg var så redd. Rett etterpå våknet jeg og tok meg på magen, kan si jeg pustet lettet ut da jeg kjente magen min var flat, haha. Nei men seriøst, er det normalt å grue seg SÅ mye til å bli gravid, fordi jeg må føde? Uff, kan trygt si at jeg har fødeangst. Veldig synd, for det kommer nok til å ødelegge for meg den dagen jeg faktisk blir gravid. Kvinner sier at de får så vondt at de vil dø liksom, hjelpes... Nei, tror jeg holder meg til en hund eller katt istedet jeg, haha!

Nå skal jeg hjelpe Anders med å sette opp to stoler til kjøkkenbordet. Fikk kjøpt to stoler til da jeg var på IKEA på fredag, ettersom det ble så rart med bare to kjøkkenstoler. Ha en fin kveld!

22.11.2015 5 KOMMENTARER


snø?

21.11.2015 / 16:40

Hey. Nå er jeg hos pappa på Verdal, og slapper bare av. Skal se noen episoder av Banshee etter dette innlegget tenker jeg. I går var jeg jo i Trondheim, veldig koselig! De hadde tent julelys i gatene, fikk nesten litt julestemning av å være der. Kjøpte meg to kjoler, to bukser, en julegave og en toppgreie. Kjøpte egentlig ikke såå mye.

Denne kjøpte jeg på Urban, digger den! Så søt, matcher tattoveringen min ^^, Har akkurat spist biff med nudler som pappa lagde til oss, synes nudler og biff er så godt sammen. NAM! Og ja, nå har det kommet snø til Verdal og Levanger også. Synes det bare er koselig, jeg. Selv om det er jææævlig glatt, jeg og Anders holdt på å tryne ned bakken i dag, haha. Men snø er uansett bedre enn regn og sludd. Så ja, snøen kan bare være her for min del. Liker du snø?


21.11.2015 3 KOMMENTARER


lilla lepper og shampoo til 10000kr

19.11.2015 / 16:56

Hei! Må egentlig kjappe meg å blogge nå, skal lage mat til meg og kjæresten straks. Spaghetti og kjøttdeig står på menyen i dag. Etter jeg har spist så drar jeg til Verdal, skal sove der i natt ettersom vi (jeg og tantene mine) skal kjøre til Trondheim tidlig i morgen. Gleder meg til å dra dit! 

Tenkte å vise en leppestift jeg kjøpte her en dag, nemlig en lilla en! Tviler på at jeg kommer til å bruke den så mye, men jajaaa haha..


Her en dag var jeg å kjøpte shampoo og hårkur, balsam hadde jeg fra før. Har seriøst ikke kuret håret på 2-3 mnd, IKKE bra!! Så da måtte jeg til nærmeste frisør for å kjøpe. Det ble moroccanoil som vanlig, men fikk litt sjokk da jeg skulle betale. 600kr ble det for begge til sammen, wow det er dyrt for hårprodukter! I hvertfall moroccanoil, men jeg elsker det merket. Lukter så godt! Har aldri kjøpt den serien selv før, har alltid fått i gave av tanta mi som er frisør, derfor har jeg heller aldri visst hva de kostet. Jaja, nå skal håret kures til gangs i hvertfall, haha!


♥♥♥ BESTE hårpleieproduktene, elsker den nye smooth-serien!

I går fikk vi endelig fjernet den ene sofaen vi hadde på stua. Etter det fikk vi (eller Anders, haha) satt opp det nye kjøkkenbordet og stolene. Jeg kjøpte bare to stoler, og det angrer jeg på, ser jo så dumt ut med bare to stoler. Så tenker å kjøpe to til fra IKEA.Ikke se på det forferdelige gulvet, plis. Herregud som jeg gleder meg til den dagen vi flytter herfra! Alle dørene er utrolig slitt og faller ned hele tiden, skuffene på kjøkkenet er ødelagt og døra på badet ser ut til å holde på å muggne. Æsj! I tillegg var det jo Anders som bodde her først, så alle møblene er hans. Mange av møblene er ganske gammel, så gleder meg til å ha nok penger til å kjøpe nye. Ny sofa er det første jeg skal spare til. Har liksom ikke orket å ordne det slik jeg vil ha det her inne, ettersom leiligheten er så stygg fra før av, haha. Jeg ser alltid inne på finn.no om det er noen andre litt finere leiligheter til leie, men har ikke funnet noen enda. Det som er så forbanna irriterende er at nesten ingen tillater husdyr, WHYY?! Jeg SKAL ha katt, men nesten ingen tillater det. Drømmen hadde vært å funnet en lys, liten søt leilighet på Bruborg her i Levanger, som tillater husdyr. Jeg trives veldig godt på Bruborg, derfor vil jeg finne noe irundt her. Får vel bare lete, omså det tar 100 år.

Nå skal jeg lage mat. Ha en fin kveld!


19.11.2015 2 KOMMENTARER


blogger jeg leser

19.11.2015 / 12:00

Hei! Tenkte jeg kunne fortelle dere hvilke blogger jeg leser. Kanskje ikke såå spennede, men kan jo hende du finner en ny blogg du liker! Jeg begynner med blogger jeg leser fast hver dag, og så blogger jeg leser nå og da.

 Blogger jeg er innom hver dag:


www.sophieelise.blogg.no
Jeg digger bloggen til Sophie! Hun skriver så bra og hun bryr seg veldig om leserne sine, og om mennesker ellers. En veldig varm og god person med andre ord.

www.carolinebergeriksen.no
Caroline er også en god person, som skriver bra. Hun skriver om en del ting som kanskje ikke interesserer meg like mye, som f.eks trening og matoppskrifter, men jeg har alltid lest bloggen hennes uansett. Bildene på bloggen hennes er utrolig gode og jeg misunner henne for det!!! Jeg må finne ut hvilken linse og kamera hun bruker, hoho.
www.heddaingeborgvik.no
Hedda skriver så sykt bra, og liksom så ''rett frem''. Det er noe jeg digger, og hun skiver ofte litt mer meningsfylte innlegg. Nå nettopp skrev hun et innlegg om fremtid, og det innlegget var så bra at jeg måtte dele det på facebook. Det er faktisk ikke så lenge siden jeg begynte å lese denne bloggen, kanskje bare et halv år siden eller noe sånt. 
www.emiliesskap.blogg.no
Emilie skriver om det å være transkjønnet, og det å bli jente. Hun har fortsatt ikke kommet ut av ''skapet'', og blogger anonymt. En ganske interessang blogg faktisk, hun skriver bra og det er spennende å følge med på hennes utvikling til å bli jente på heltid.


Dette var de bloggene jeg leser fast, og som jeg er innom hver eneste dag. Nå over til de bloggene jeg leser ellers når jeg har tid eller kjeder meg. Ikke at dette er dårligere blogger, men det er de jeg leser etter jeg har lest de jeg leser fast. Tar forresten ikke med alle, siden jeg er innom veldig mange blogger i løpet av en dag/uke. Here we gooo:www.jessicawaldorf.blogg.nowww.kissies.sewww.dreakarlsen.com


Jeg er som sagt innom en del flere enn disse over, men det er de her jeg er innom mest. Jeg leser noen blogger fra f.eks Verdal, de på topplisten og randome blogger som jeg kommer over. Lol, jeg leser egentlig ganske mye blogg jeg, haha. Hvilke blogger leser du? Kom gjerne med tips!
19.11.2015 2 KOMMENTARER


nattdyret

18.11.2015 / 02:52

Hey! Har enda ikke lagt meg, jeg. Sitter å hører på musikk, atm hører jeg på Don't ever leave av Smile empty soul. En av mine favorittsanger før i tiden. 

aQS-myKlIsA


Jeg prøver å finne ut hva jeg skal kjøpe i julegaver til folk, vil helst være ferdig med det så fort som mulig. Noen av gavene tenker jeg å kjøpe på nett, synes det er så mye enklere! På fredag skal jeg til Trondheim, så da får jeg prøve å finne noe der også. De fleste synes jeg ikke er så vanskelig å kjøpe gaver til, men f.eks til pappa, bestefar eller Anders så aaaner jeg ikke hva jeg skal kjøpe! Så vanskelig. Jaja, det er en stund til jul enda da. Tenkte å kanskje lage et innlegg med julegaver til han og henne, det gjorde jeg i fjor husker jeg.

Jaja.. I dag har jeg gjort veldig lite. Var en tur på kjøpesenteret og kjøpte noen småting, også har jeg sett ferdig sesong 2 av Banshee. Alle må se Banshee, drit bra serie! Finner den på HBO Nordic. Har hatt litt problemer med HBO den siste tiden. Det viser seg at NTE har kjøpt opp utenlandske IP-adresser, og det funker ikke så bra. Nettsiden tror da at vi bor i utlandet, og HBO funker bare i noen land. Får håpe det ordner seg.. Anyway, skal prøve å sove snart. Anders ligger som et slakt ved siden av meg og snorker, haha så søt.♥ God natt!

18.11.2015 0 KOMMENTARER


some photos

14.11.2015 / 17:11

Var nettopp ute og knipset noen bilder. Jeg synes det er så deilig å komme inn etter å ha vært ute i kulda! Røde kinn og snufsete nese. Nå har jeg tatt med dyna i sofaen, og slapper av. Skal varme en muffins i mikroen, NAM! Muffins og kakao♥♥ Jeg tenkte egentlig å dra til Verdal i dag og sove over der, ettersom Anders egentlig skulle få besøk. Det ble ikke noe av allikevel, så da planlegger vi å se Hobbiten sammen i kveld, og spise god mat. Ikke værst! Gleder meg til han er ferdig på jobb. :-)

I morgen skal vi hos mamma og spise ribbe, det gleder jeg meg til! Ribbe er SÅ godt. Ha en fin kveld!


14.11.2015 2 KOMMENTARER


fredag

13.11.2015 / 21:55
skal jeg sparke deg i ræva, hæ? haha

Hei, og god helg! Her blir det bare rolig i helga, ser det ut som. Anders er på jobb til i kveld, og jeg kjeder meg her hjemme. Sminket meg litt istad og tok noen bilder jeg kunne bruke til bloggen, men ga opp til slutt. Alle bildene ble rævva, haha. Dessuten er det ingen vegg jeg kan ta bildene mot, argh! Ikke så veldig fint å ta bilder mot skapdørene, heheh. Skal snart fjerne den ene sofaen her, og da får jeg en vegg jeg kan ta bloggbilder mot. Heheh nå høres jeg ut som den bloggeren da, lol. Skoene jeg har på er jo helt syke, eller hva? Haha, aner ikke hvorfor jeg kjøpte dem. Har prøvd å fått solgt de, men ser ikke ut til at noen er spesielt interessert. Ikke så rart, kanskje. Kan jo være lurt å ha på dem ute en sen kveld du går ute alene da, om det kommer en farligmann kan du bare sparke han i balla med skoa, hahaha. Neida...

Her står norske talenter på tv'en, og det er så kjeedelig fordi det er så mye synging. Synging er kjedelig å se på, bare jeg som synes det eller? Men nå skal jeg hoppe i dusjen, tenkte å se hobbiten som går på tv snart!
13.11.2015 0 KOMMENTARER


IKEA

11.11.2015 / 19:08

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en tur på IKEA med mamma, mormor og morfar. Er på Verdal nå, skal sove over her ettersom jeg skal hjelpe mormor å vaske huset i morgen.

Har slengt meg på sofaen, er såå trøtt! Sovnet i bilen på hele turen hjem. Er det bare meg, eller er det sykt behagelig å sovne i bil? Jeg mener, det er ikke så behagelig og sitte å sove, men jeg sovner alltid mye lettere i bil. Haha..

Uansett, jeg fikk noen ting av mormor og morfar som er så snille med meg. Fikk litt diverse ting som sengetrekk osv, også fikk jeg spisebord og to stoler i svart. Spisebord er noe jeg og Anders ikke har, så det var snedig. Sofa er det neste som står på ønskelisten min, den vi har nå synes jeg ikke er så veldig fin. Lyst på grå hjørnesofa, men først må det spares! Ikke billig med sofa, akkurat. Om jeg ikke finner en fin brukt en da, men tviler.

Nå skal jeg ta meg en bitteliten powernap, så trøøøtt!

11.11.2015 0 KOMMENTARER


34 svar

10.11.2015 / 13:00

1. Tre ord om meg: smårar, rolig og glemsk

2. Det første jeg gjør om morgenen: er å sjekker mobilen

3. Når jeg hører på radio blir jeg: sur? Haha neida men det er så mye dårlig og gammel musikk der!

4. Jeg gleder meg til: å dra til Trondheim i slutten av november. Da skal det shoppes, og kjøpes litt julegaver da. :P

5. Klesskapet mitt er fullt av: topper jeg aldri bruker

6. Når jeg skal pynte meg: bruker jeg ikke mer enn en halvtime

7. Jeg har medlemskap: i 3T, men er der aldri. Flaut, jeg som skulle begynne å trene hver dag liksom, he he

8. En liten hemmelighet om meg: er at... hmm? Jeg kommer ikke på noe haha!

9: Jeg føler meg mest bra: sammen med kjæresten ♥

10. Ved sengekanten har jeg: vannflaske og mobilen min

11. I kaffebaren bestiller jeg: ihvertfall IKKE kaffe, men heller kakao

12. I baren bestiller jeg: en eller annen random drink, men som oftest bestiller jeg aldri noe. Drinker er dyyyrt på utesteder!

13. I vennegjengen er jeg: den som tuller mye..?

14. I familien er jeg: den dumme? hahah vet ikke jeg

15. Jeg kan ikke leve uten: mat, drikke, ly og oksygen? Haha neida, men jeg kunne vel ikke ha levet uten mobilen min<333

16. Barn er: søte, men irriterende. Haha! Neida, det er koselig med barn, men kunne ikke ha tenkt meg å hatt et selv enda. Det får vente noen år til!

17. Du visste kanskje ikke at jeg: trodde at jeg hadde fått en magisk evne via en barbiedukke da jeg var liten? Hahah ja lol okei

18. Om natta: er jeg ofte våken til klokka 03. Da blir jeg plutselig veldig kreativ.. Merkelig, det der.

19. I veska har jeg: mobilen min og... ja bare mobilen min? Gidder ikke drasse med så mye

20. Trening er: kjeeedelig. Bah, skulle ønske jeg var fotballfrue

21. På kjøkkenet er jeg: helt OK? Eller hva mener du, Anders? Kan være litt klabbete kanskje. Jeg svir lett ting (haha), men ellers er jeg vel helt OK tror jeg

22. Kjærlighet er: viktig! Enten det er kjærlighet fra venner, familie, kjæreste eller dyr

23. I høst skal jeg unne meg: hmm, en ny vinterjakke tror jeg. Om jeg finner en jeg liker

24. Uvane eller ikke uvane: en uvane jeg har er at jeg glemmer lett ting, skulle kanskje anstrengt meg litt mer akkurat der. Jeg kan være skikkelig glemsk!

25. Jeg tror på: at det gjemmer seg monstre under senga. UUH

26. Jeg er dårligst til: å gi komplimenter til folk. I hvertfall folk jeg kjenner kunne jeg gitt litt mer komplimanger

27. Jeg er flinkest til: å lage pannekaker! Åh, vet hva jeg skal ha til middag i morgen ;-)

28. Jeg elsker: opphakkede frukt dyppet i varm sjokolade, mmm

29. Hva jeg vil med livet mitt: jeg vil i hvertfall bo en plass jeg trives, være i en jobb jeg trives i, og jeg vil være fornøyd med livet mitt. Jeg har lært meg at jeg ikke bør sette for høye krav, og ta det litt som det kommer. Vet at det er bra å ha drømmer, men drømmen nå er egentlig bare at jeg skal bli lykkelig og fornøyd. Så får jeg se hva som skjer! Jeg vil i hvertfall få barn når jeg er blitt eldre, og håper jo at det er med Anders.

30. Jeg beundrer: mennesker som har noe de virkelig interesserer seg for. Som har en passion, og elsker det de driver med. De som får til noe stort av det de liker å gjøre, det beundrer jeg! Jeg skulle virkelig ønske jeg var sånn, men jeg klarer liksom ikke helt å sette meg inn i ting. Om dere skjønner? 

31. Det beste jeg vet: er å sove

32. Politikk er: noe jeg ikke følger med så mye på

33. Når jeg har fri: fri har jeg jo egentlig hele tiden, siden jeg ikke jobber akkurat nå

34. Det er lov å lyve hvis: det bare er en hvit løgn. F.eks hvis venninna di spør om hva du synes om den nye buksa hennes. Du synes den var drit stygg, men sier at den var fin. Eller så bare gir du henne råd om hva som er fint og ikke :PPP


Mulig det er drit kjedelig med sånne innlegg, men aja. Synes det er gøy å svare på sånt jeg! Blir litt som på ungdomskolen, da man brukte å fylle ut slike spørsmål&svar og legge det ut på facebook, eller nettby. Haha det var jo såå gøy

 
10.11.2015 1 KOMMENTARER


mørkt hår 4 evah

09.11.2015 / 22:39

Nå ligger jeg bare å hører på musikk, og ser litt på 'I am Cait'. I kveld farget jeg håret mitt igjen, tror det er rundt to-tre måneder siden nå. Etterveksten begynte å vises, og håret var blitt lysere. Farget det med mørkemørke brun hårfarge, godt å endelig få vekk etterveksten! Før farget jeg alltid håret med svart farge, men synes nå at det blir litt for mye. Jeg ser jo ut som en heks, haha.
Dette bildet er tatt før jeg farget håret, ser den fine etterveksten her<33

I dag har det ikke skjedd så mye. Veldig lite, egentlig. Var hos psykologen i morges, og det gikk jo fint som vanlig. Jeg var ganske negativ til å gå til psykolog før faktisk, og gruet meg mye hver eneste gang. Men det er jo så absolutt ikke noe stress å være der! Og faktisk ble jeg litt overrasket over meg selv. Jeg er ganske lukket når det kommer til negative følelser, og er helst noe jeg vil skyve unna og ikke prate til noen om. Synes det kan være vanskelig å forklare følelser, men hos psykologen synes jeg at jeg klarte å forklare ting ganske bra. Og da får jeg en god følelse etter å ha vært der, selv om jeg ikke føler at ting hjelper så mye, enda. Jeg tror en psykologtime nå og da kan være sunt for alle. Før tenkte jeg at det bare var ''galinger'' som gikk til psykolog, men sånn er det jo ikke!

Nå skal jeg spise yoghurt, med melonsmak. Den tine melonyoghurten, dere vet, den er så god! NAM :-)
09.11.2015 1 KOMMENTARER


Cat Up Cafe

09.11.2015 / 12:00

Haha, jeg må bare vise dere noe. I Thailand, Bangkok, så er det mye rart kan man si, men mye kult og. På noen kinoer f.eks så er det sofastoler/godstoler man sitter i, med bord og alt, eller sofaer som flere kan sitte i. Skulle ønske det kunne være sånn her og, haha men det skjer nok aldri. I hvertfall, istad kom jeg over en litt annerledes kafe da jeg surfet litt på nett. Nemlig en kattekafe, altså med ekte katter gående fritt inne i den. Haha så artig. Har sett flere kattekafeer på nett før, men denne var litt ekstra søt. Cat Up Cafe, heter den.Haha♥ litt søtt da, eller hva? Jeg må seriøst reise på en sånn kafe engang! Leste på nettsiden til en annen kafe at du kunne få 3000 baht (ca 700-800 norske kr) i bot hvis du ikke fulgte reglene de hadde. Man skulle ikke ta bilder med blitz, holde kattene, vekke dem om de sov, gå inn med sko eller gi dem mat. De har masse leker, klatretårn og soveplasser i kafeen, haha.

Har du vært på en kattekafe noen gang? Isåfall fortell :-D
09.11.2015 0 KOMMENTARER


kvisetrynet

08.11.2015 / 16:57

Hei! Atm holder Anders på å lage mat, blir biffsnadder i dag. Nam! Synes alltid at biffsnadder høres så dyrt ut, men det trenger ikke nødvendigvis å være det. Trenger ikke kjøpe det dyreste kjøttet heller, liksom! Masse krydder gjør alltid susen uansett.

Det føles virkelig ikke som søndag i dag! Da jeg gikk til butikken istad begynte jeg å lure på hvorfor det var så lite folk ute i gatene. Så kom jeg på at det er jo søndag, haha! Også er det jo farsdag i dag, så grattis til alle fedre der ute. :-) Pappaen min er kulest uansett, da! Hehe.. 

Men ja, tenkte å vise hva jeg fikk i posten i går. Ja, enda en pakke i posten. HEHE... Har bestilt litt nytt i det siste siden jeg har hatt penger til det, trenger faktisk nye klær da jeg sikkert har hatt de meste av klærne i 4 år.

Sko fra Junkyard og tights fra Caliroots. Kjøper disse skoa sikkert 100 år etter alle andre, haha. Alltid når jeg har hatt penger til dem, så har størrelsen min (36) vært utsolgt. Men endelig hadde de fått inn størrelsen min igjen på Junkyard, så da bestilte jeg dem med en gang før de ble utsolgt igjen. Det er jo ikke noe ''wow'' med disse skoa, bare helt vanlige hverdagssko. Jeg liker dem. Og tightsen var veldig fin, den og!Kan ikke vise trynet mitt ordentlig i dag. Har fått sånn 3-4 småkviser på haka. Vakkert. Vel, jeg kan ikke klage, ikke egentlig. Mange som har kviser i hele ansiktet, synes veldig synd på dem! Kviser gjør VONDT, seriøst au. Men nå er maten ferdig! BYE♥08.11.2015 3 KOMMENTARER


lørdag

08.11.2015 / 01:35

Hei! God lørdag, eller, klokken har bikket 00 så det er nok søndag nå da. Jeg får ikke sove helt enda, så derfor tenkte å titte innom bloggen litt.

Jeg og Anders har bare vært rolig i helga. Litt godt faktisk! Slipper nå å bli fyllesyk da, haha. Jeg blir egentle aldri skikkelig fyllesyk, jeg blir mest bare slapp og sliten dagen etter. Uansett, vi var hos pappaen til Anders og spiste pizza i kveld, koselig. Og ellers har vi bare slappet av. I går begynte vi å se en ny serie som heter 'The last kingdom'. Jeg så litt av en episode da den gikk på Nrk1 her en dag, og syntes serien virket bra. Søkte den opp på Imdb og så at den hadd fått høy rating, så da var det bare å se! Og begge ser ut til å like den, yay! Jeg liker å se på serier sammen med noen, og ikke bare alene.

Jaja, prater meg bort her. Skal snart prøve å sove, men først må jeg bare fortelle noe litt morsomt!

Vi har ei stor blå bok som ligger oppå mikroen her på kjøkkenet. Etter vi har gått og lagt oss spør Anders om hvorfor denne boka lå i yttergangen. Jeg skjønte ingenting for jeg hadde ikke lagt den der, og det mente han at han heller ikke hadde gjort. Jeg fikk litt noia og ble litt redd, for jeg hadde jo glemt å låst verandadøra før vi dro til pappaen til Anders i kveld. Så begynte å tenke at det kanskje hadde vært noen her inne imens vi var borte. Begge følte det var litt creepy, og ingen turte å stå opp av senga for å se om boka faktisk lå i gangen. Hahaha! Til slutt sjekket Anders det, og det viste seg seff at han hadde sett feil! Det var den blåe skoeska mi som lå i gangen, lol. Boka lå fortsatt på kjøkkenet. Jaja, nå kan jeg legge meg for å sove uten å tenke på det ihvertfall, haha

08.11.2015 0 KOMMENTARER


blurry

06.11.2015 / 18:29

Var nettopp ute og tok litt bilder i høstmørket, men det skulle ikke være så enkelt. Veldig vanskelig å ta klare bilder uten stativ når det er mørkt ute. Slettet nesten alle bildene, men synes noen ble litt kule allikevel.

Fyy så kaldt det er ute nå for tiden! Det er bare å kle seg godt, for å si det sånn. Har veldig lyst på en ny vinterjakke, men finner liksom aldri noen jeg liker. Har lyst på en vinterjakke som er fin, men finner bare stygge jakker haha. Litt lyst på en svart parkas, med hvit fuskepels. Men det er ikke barebare å finne en slik jakke til meg som er så kort og smal. Skal til Trondheim med tantene mine i slutten av november, får se om jeg finner en da! Blææh, må begynne å handle julegaver snart også. Vil ikke være så sent ute med det i år, orker ikke noe stress i siste liten.

Uansett, fikk en pakke til i posten i går (føler jeg skriver jeg får pakker i posten hele tiden haha) og det var en liten dings fra Coverbrands. Ble overrasket over hvor kjappe de var i levering, tok bare to-tre dager før jeg fikk det jeg bestilte i posten! Har jo bestilt derfra før også, men da tok det litt lengre tid.Jeg prøvde denne sist helg hos ei venninne, og elsket den fine brunfargen den ga! Jeg bruker den bare for å markere kinnbeina, siden den er litt mørk. Elsker den! Også var det salg på den da jeg bestilte den, og tror det er det enda. Har du denne, hva synes du? :-)

06.11.2015 2 KOMMENTARER


blue floral

04.11.2015 / 14:58Fikk denne genseren i posten i går. Ah, elsker den! Den er i størrelse XS, og passet perfekt. Den er så fiin, eller hva?! Bestilte den fra Zalando, og de var veldig kjappe på levering. Tommel opp! Synes det er så mye fint fra Adidas for tiden. Akkurat nå venter en jakke, tights og sko i posten fra Adidas. Junkyard hadde ENDELIG fått inn min størrelse i superstar skoa, de originale. Så da bestilte jeg dem i går, gleder meg til å få de i posten! Vet at alle har dem, men whatever, jeg digger dem uansett.
~~~

Jeg er fortsatt på Verdal, skal jo i bursdag til mormor i kveld som jeg sa. Anders skal også være med, han har faktisk aldri vært der før! Nå må jeg nesten stikke, skal sette på soddet som vi skal ha til middag. Ha en fin dag!
04.11.2015 0 KOMMENTARER


black

04.11.2015 / 12:00cat, black, and white-bilde

butterfly, girl, and face-bilde

cat, tattoo, and black-bildecup, bird, and moon-bildeblack and white, spooky, and dance-bilde

disney, black and white, and car-bilde

alice in wonderland-bildeblack, grunge, and water-bilde

bedroom, black, and home-bilde

rose, flowers, and black-bildechanel, makeup, and make up-bildeforest, nature, and background-bildedraw, drawing, and lion-bilde

cat, black and white, and book-bilde

Mye kult man finner på wehearit og tumblr. Love it!

04.11.2015 2 KOMMENTARER


black purse

03.11.2015 / 12:00Åh, ble litt småforelsket i denne veska! Jeg har lenge lett etter en litt mindre veske, som ikke er så altfor stor, men som rommer småting som mobil og pengebok. Den ser litt større ut på bildene enn hva den er i virkeligheten, for den er ganske liten. Kjøpte den på Kappahl (eller så var det Lindex, husker ikke helt) til rundt 200-lappen. Lette etter en slik veske på ebay, men så fant jeg denne. In løv! :-)

Hva synes du? Liker du små eller store vesker best?

03.11.2015 3 KOMMENTARER


longhair

02.11.2015 / 20:09Dette håret bestilte jeg fra ebay for en stund siden. Desverre er det for svart for håret mitt.. Jeg farger aldri håret helsvart lenger, men heller mørkemørke brunt. Så om noen vil kjøpe, bare si ifra! Er ganske mye hår, og kvaliteten er bra. Kvaliteten er egentlig for bra for mitt hår. Dessuten synes jeg klipsene blir litt for store. 
Vurderer å kjøpe hår fra luxushair, dyrt men verdt det. Noen som har hår derfra? Hvordan er klipsene, er de store? Det som irriterer meg med klips er at mange klips er så store/tjukke. Jeg må ha ganske mye hår, og da ser det litt dumt ut med mange store klips på mitt lille hode.

Anyway.. Her står Jakten på kjæreligheten på tv'en, verdens mest dølleste program. Haha! Anders ligger ved siden av meg i sofaen og sover. Har tatt masse tulle snapper av han og sendt han, hahah jeg er så snill! I morgen skal han på jobb, og da drar jeg hjem på Verdal en tur. Så skal vi i bursdag til mormor på onsdag, koselig. Også får jeg pakke i posten i morgen fra Zalando (tror jeg) woho! Skal vise dere i morgen.

Senere i kveld tenker vi å se Titanic på tv6. Haha, tristeste filmen da! Ha en fin kveld!02.11.2015 1 KOMMENTARER


<,3

02.11.2015 / 17:07

Har som sagt blitt lite blogging denne uka/forrige uke. De siste to ukene har vært triste. Nemi (katten vår) døde i forrige uke. Det er alltid så jævlig trist å miste et kjæledyr synes jeg, men denne gangen føltes det mye værre. Nemi var jo liksom lille ''bebien'' til meg og Anders. :/

Tok jo henne med til dyrlegen for et par uker siden for sterilisering, og hun var jo som jeg skrev i et tidligere innlegg, veldig dårlig etter operasjonen. Hun spiste ikke dagene etter, og var ellers veldig pjusk. Etter ca. 5 dager var hun enda ikke blitt bedre, og hun begynte å puste veldig tungt. Det var så vondt å se på, for jeg så jo at hun ikke hadde det noe behagelig. Så jeg ringte smådyrsklinikken, og fikk hastetime. Pappa kjørte oss dit, og jeg leverte henne der. Det tok et par timer før de ringte og sa at vi kunne komme tilbake. Dyrlegene forklarte at hun (mest sansynlig) hadde en medfødt hjertesykdom. Narkosen under sterliliseringen ble derfor for hard for det lille hjertet hennes. 

De viste meg rønkenbilder av henne, og forklarte meg alt sammen. Vi fikk time til hjerteekspert for katter på Stjørdal dagen etter, men de sa at det var ikke sikkert hun ville overleve. Hun hadde fått væske på lungene, og de hadde gitt henne noe medisin for det, men det hjalp ikke noe særlig. Etterpå viste de meg rommet der hun lå, og det var så trist å se henne ligge der med pustemaskin på seg. Jeg er en person som ikke liker å gråte foran andre, men der og da klarte jeg ikke å holde tårene igjen. Det var et sinnsykt trist syn! Hun var så svak der hun lå, og legene kunne ikke gjøre noe mer. Så jeg tok med henne hjem igjen, og tenkte å ta med henne til Stjørdal dagen etter. Der kunne de gi henne en diagnose, og medisin. Så jeg satset på at hun klarte seg igjennom natten.

Da jeg kom hjem la jeg henne på et teppe på gulvet. Etter bare noen minutter begynte hun å puste enda tyngre, og reiste seg helt plutselig og vinglet bortover gulvet. Så la hun seg igjen, og begynte å riste skikkelig. Hodet hennes trakk seg bakover, og jeg fikk panikk og hentet Anders som var på soverommet. Hun lå der og ristet i noen sekunder, før det begynte å renne blod ut munnen hennes, også ble hun helt stille. Og der satt vi midt på gulvet og gråt, Nemi lå død i armene til Anders. 

Dette var jo det aller værste som kunne ha skjedd, herregud at det går ann. Noe så fælt! Er så trist å komme hjem, også kommer det ingen pusekatt løpende mot deg i døren. Eller de gangen jeg og Anders har vært og handlet, så kom Nemi alltid oppi posene for å se hva vi hadde handlet. Haha♥ Det var så mye selskap i den katten der, skikkelig kosekatt! Veldig synd at det måtte ende sånn her.. Mange spør om vi ikke skal få oss ny katt, og jo, vi skal det. Men ikke helt enda. Savner jo fortsatt Nemi! Husker første gangen hun kom hjem til oss, haha det var så artig. Anders har jo aldri hatt katt før, og det at vi hadde fått den mest selskapssyke katten ever var jo veldig koselig. Hun ville alltid ligge oppå Anders, og han ble jo sååå glad, haha. 

Dette ble kanskje litt langt innlegg for en katt, men det er jo det beste kjæledyret jeg har hatt! Hvil i fred, Nemi'en vår
02.11.2015 7 KOMMENTARER


hits