FB
INSTA
malinva - Mjau

mysigt

29.11.2016 / 22:46

Hallo! Nå har jeg nettopp sett dagens episode av Westworld, den serien eeer så bra! Kjæresten har gått å lagt seg, og jeg sitter i stua og skal lese videre i boka mi. Var på biblioteket å lånte en bok som heter 'broren min' her en dag, og har kommet et lite stykke i den nå. Liker boka veldig godt så langt! Jeg liker å lese selvbiografier. Skal fortelle mer hva jeg synes om boka når jeg har lest den ferdig. Kjøpte meg en bok i dag også, den 'etter deg', altså etterfølgeren av 'et helt halvt år'.

Jeg begynner ikke før kl 15 i morgen, derfor kan jeg sitte oppe litt lenger i kveld, men kjenner jeg begynner å bli litt trøtt. Skal lese litt til før jeg legger meg. Har tent lys, og kjøpt litt adventspynt. Tenk at vi snart er i desember, da! Herregud, tida flyr. Kjøpte duftlys som lukter vanilje da jeg var på IKEA tidligere denne måneden, og det lukter bare sååå godt! Angrer på at jeg ikke kjøpte fler, de kosta tross alt bare 14 kroner. Nei, dere får ha en fin kveld! :-)

29.11.2016 1 KOMMENTARER


uken som gikk

27.11.2016 / 16:08

Uken som gikk -


AKKURAT NÅ
Har nesten akkurat kommet hjem fra Verdal. Jeg og Anders var jo som sagt hos mamma i går, og sov over til i dag. Var koselig! Vi var en tur å besøkte bestemor og dem også på rostadgården, de hadde julemarked der. Nå var det godt å komme hjem og finne sofaen.

 

UKENS OPPTUR
Hmm. Jeg vet egentlig ikke. Jo, kanskje at jeg får jobbet med lønnet arbeid i desember. Da har jeg fått en del ekstravakter, og det beste er at jeg har fri de dagene jeg ikke er satt opp på noe ekstra. Jeg liker å ha fri, hehe. Da skal jeg få vasket leiligheten skikkelig en dag, det trengs nå. Blir liksom aldri at jeg gidder å vaske når jeg kommer hjem fra jobb.

 

UKENS NEDTUR
Hmm, jeg har ikke hatt noen spesielle nedturer denne uka. Det er egentlig sjeldent ellers også, det er liksom bare småting som jeg uansett glemmer. Om det skulle være noe, så må det bli da jeg hadde funnet nye sanger på spotify, som jeg skulle høre på da jeg gikk til jobb om morgenen dagen etter. Så hadde de ikke blitt nedlastet, og jeg fikk ikke til å høre på dem. Jeg hadde gledet meg til å høre på de, så det var litt nedtur da haha.

 

UKENS CRAVING
Ifa! Ifaaaa in my heart♥ Spiser opp en eske på null komma niks!

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT
At Luffy hadde driti på gulvet imens vi var borte, haha åhh. Hadde glemt å byttet på kattedoen. Takler virkelig ikke drit, spy og sånne ekle ting. Det er det vel ingen som gjør, men jeg brekker meg så jævlig. Jeg kan brekke meg bare av at kjæresten snyter seg liksom. Herregud jeg kan aldri få barn, hadde sikkert kastet opp hver gang jeg skulle skiftet bleie. Lol.

 

UKENS LÅT

NkIy__sBPYc
 

UKENS TANKE 
Det var noe jeg lå å tenkte på her en kveld/natt, og det var at om ting vi tenker/ser for oss inni hodet faktisk skjer på ekte. Bare sånn vanlige ting, du ser for deg at noen snakker om noe(n) eller noe sånt, også kanskje skjer det/har skjedd på ekte. Kanskje vi alle mennesker er litt klarsynte uten at vi vet det. Litt dårlig forklart kanskje, men... Jeg skulle ønske jeg var klarsynt! Går det an å bli det hvis man øver? Haha..

 

UKENS INNKJØP
Kjøpte en kjole fra Nelly.com på black friday. Skal bruke den som julekjole, tenker jeg. Her er et bilde av den. ↓

UKENS MEST LESTE INNLEGG
To irriterende ting ved å bo i sentrum


27.11.2016 1 KOMMENTARER


favoritt

26.11.2016 / 11:00

Stjal den her fra sophieelise.blogg.no, og tenkte å svare på det selv. Såå, here we go. Favoritt...:


Årstid:
 Favorittårstiden er helt klart sommer. Ingenting slår sommeren! Våren er jeg også glad i, for da vet man at det går mot sommer.


bilde fra sommerferien i Kristiansand 2015
 

Dag: Fredag! Da har jeg som regel helg, og det er så digg. Eeelsker helgene nå for tiden, ettersom jeg jobber nå. Da er helgene gull verdt skal jeg si dere.


Tid på døgnet: Jeg liker egentlig kveldene best. Sånn 18-23 tiden, når det er mørkt liksom. Da slapper jeg mer av.
 

Blogg: sophieelise.blogg.no
 

Instagram: Har ingen favoritt instagram, men om jeg MÅTTE velge så ville det blitt kyliejenner og johannaherrstedt sin. HerreGUD for noen pene mennesker, jeg dør av misunnelse. :(((


 

TVprogram: Hmm, nå ser jeg ikke på så mye serier som går på tv'en. Men beste serien akkurat nå er Westworld. Den mååå dere se!
 

Outfit: Jeg elskerelsker å gå i chilleklær! Med en gang jeg kommer hjem, så tar jeg på meg mer chillklær. 


 

Sko: Jeg er egentlig ikke et skomenneske, og går alltid i de samme skoa. Nå går jeg med adidas superstar skoa, og det er det. Haha, skal ønske meg VANS av Anders i julegave, slik at jeg har litt å velge mellom. Jeg har jo flere sko, men gidder ikke gå i dem siden de ikke er behagelig nok.
 

Skjønnhetsprodukt: Ansiktskremen min! Den er jeg virkelig avhengig av, blir så tørr i trynet. Bruker den hver morgen og kveld. 


Leppestift:  Jeg bruker ikke leppestift så ofte, egentlig nesten aldri. Kun hvis jeg skal pynte meg litt ekstra. Men hvis jeg gjør det, så bruker jeg en rød en fra viva la diva. Bruker å ta litt på fingeren å ta på leppene, slik at det ikke blir for ''hardt''. Er ikke så fan av markerte lepper da jeg ikke liker formen på de.
 

Parfyme: Viva la juicy gold couture. Liker den veldig godt!


 

Veske: Liker denne veldig godt! Kjøpte den på denne tiden i fjor. Helt grei størrelse på den, bruker den hver eneste dag.
 


 

Låt: Hmm, har ingen favorittlåt egentlig. Fant nettopp den her en dag da, den hørte jeg på mye før, og hører på den hver dag til jobb. 

Hybj2Gfk6G8
 

Drink: Hm, vet ikke faktisk haha. Har ikke kjøpt så mange drinker i mitt liv. Og hvis jeg har det, så har jeg vært full og bare kjøpt et eller annet på byen, og ikke husket hva det har smakt. Kjøper aldri drinker ellers, det er jo helt syyykt dyrt. 
 

App: Snapchat, facebook og instagram.
 

Nattklubb: Er ikke akkurat så mange kule nattklubber her i Levanger, hehh. Det eneste man kommer til nattklubb er Orion. Lol! Men jeg liker Orion, da.
 

Matrett: Biff med stekte grønnsaker og chips, eller potet!♥♥♥
 

Person: Anders.♥
26.11.2016 2 KOMMENTARER


filmfredag

25.11.2016 / 23:00

Tenkte bare å stikke innom for å si hei! Jeg og Anders har nettopp sett film, 'don't breathe' het den. Den var helt grei, det skjedde ihvertfall noe og den var egentlig litt spennende. Så ja, helt OK. Takk gud for popcorntime, de har så mye å velge imellom der! Vi har både viaplay, HBO nordic, netflix (låner mamma sin) og popcorntime. Husker før i tiden når man ikke hadde slikt, og måtte låne film i kiosken. Hver gang noen lå over hos meg, så dro vi til MIX-kiosken og leide filmer. Hah, loool. Nå i dag finnes så og si alt av filmer tilgjengelig på netflix osv, eller så kan man bare være litt ''kriminell'' og laste ned.

Nå skal jeg lese litt blogger, og så skal jeg legge meg snart. Jobb i morgen igjen. Var skikkelig travelt på jobb i dag, sto seriøst i kassen i 5 timer i strekk. Folk klikker på black friday altså! Wææ, haha. Ble bittelitt shopping på meg selv også i dag, kjøpte en julekjole fra nelly.com. Var 20% på hele siden, passet bra fordi jeg måtte bestille i dag uansett slik at den kommer i neste uke. Viser dere bilder av den da. Ble bare 311 kroner, så det var ikke så værst pris. Uansett.. Etter jobb i morgen så kommer mormor å henter meg og Anders, så drar vi til mamma og sover over der til søndag. Skal besøke pappa og dem da tenkte jeg, og så har bestemor og tanta mi julemarked der de selger ting de har laget, så dit skal vi også. Det er fra klokka 10-18 på rostadgården i Verdal, dit må dere dra folkens! Masse fint. :-) 25.11.2016 1 KOMMENTARER


to irriterende ting ved å bo i sentrum

24.11.2016 / 16:29

Nå har jeg og kjæresten bodd her i en måned. Skjønner ikke hvordan jeg holdt ut å bo så lenge på den andre plassen, haha. Trives veldig godt her ihvertfall! Elsker virkelig å bo midt i sentrum. Det er nærmere til jobb, butikken, biblioteket (liker å låne bøker), nærmere byen når jeg drikker og det er ellers bare flott å bo så sentralt. Ihvertfall nå som jeg er ung og ikke har noen barn. Men måtte jeg finne noe negativt ved å bo sentralt, så er det:

1) alt bråk og støyet fra byen i helgene. Folk brøler og hyler og høres ut som de har drukket 10 liter vodka. Haha, det høres i helgene kan man si! Det går jo fint, ikke noe jeg bryr meg noe om, men litt kjedelig hvis jeg må jobbe en helg. Da kan jeg fort våkne noen ganger på ei natt pga. at et eller annet staurfullt menneske går forbi og som absolutt må synge for full hals. 

2) Den forbanna kirkeklokka! Ååh, hver jævla søndag, dere. Tidlig på morgenen. Av og til ellers i uka også. Men på søndager? Kan de ikke bare drite i det, og akseptere at FOLK SOVER? Er det noen som går i kirka på søndager i det heletatt? Tror folk på gud fortsatt i 2016 liksom... Lol. Vi bor jo nesten rett ved kirka også, vettu. Bah...


Det var egentlig det eneste negative jeg kan huske på. Nå holder Anders på å lage pizza. Gledes på mat, sulter ihjel. Så skal det slappes av resten av kvelden. I morgen kommer det til å bli fullt kjør på jobb, er jo black friday. Skjønner ikke helt hvorfor folk klikker helt, synes det er salg overalt til vanlig på butikkene også jeg. Jeg har ikke penger heller, så blir neppe noe shopping på meg.24.11.2016 0 KOMMENTARER


årets julekjole

23.11.2016 / 13:28

Jeg trenger virkelig en ny julekjole, for jeg har faktisk ingen! Jeg har latterlig lite finkjoler, så derfor har jeg tittet litt på nelly. Nelly har så mye fint, og til en veldig grei pris. Liker! De har jo nesten litt for mye, haha. Jeg skal på julebord med jobben om ikke så lenge også, så en ny kjole må jeg finne meg ganske kjapt. Da er det ihvertfall bra nelly er kjapp på leveringen. Her er noen kjoler jeg har sett meg ut! ↓


nr 1. HER // nr. 2 HERnr. 3 HER // nr. 4 HERnr. 5 HER // nr. 6 HERnr. 7 HER // nr. 8 HER


Hvilken kjole synes du var finest? Selv falt jeg veldig for den svarte nummer 1, 2 og 3. Føler kanskje den røde er mest julete, og passer kanskje best nå mot jul? Synes den var veldig fin! Men så har jeg litt lyst på en kjole med lange armer, så nr. 1 har jeg kanskje mest lyst på. Synes ryggen var så fin! Hmm, får høre hva Anders synes, haha. Ble kanskje mye svart, heeeh! Men blir fint med riktig tilbehør, og rød leppestift. ;-)Nå har jeg nettopp vært på et møte, og skal spise middag nå før jeg drar til jobb om en time. Bahh, frister så mye mer å ligge under pleddet og se serier! Det får jeg gjøre når jeg kommer hjem. Dere får ha en fin dag, fortell gjerne hva dere synes om kjolene! 23.11.2016 1 KOMMENTARER


fuck bh'en

22.11.2016 / 18:24

 Etter at jeg tok silikon, så har jeg bare 2 bh'er som passer. Nå er begge til vask, og jeg har ingen å bruke. Føler meg litt ''naken'' uten bh, men gud så deilig det er å gå uten! Egentlig er jeg drit lei av å gå med bh, det gnager og det er ubehagelig. Stroppene faller hele tiden ned fra skuldrene fordi jeg har så smale skuldre, og det er dyrt å skulle kjøpe flere. Egentlig skjønner jeg ikke helt greia med å gå med bh. Greit om man skal trene slik at puppene ikke flyr til alle kanter, eller hvis du har skikkelig hengpupper. Men sånn ellers hvis du ikke har pupper ned til magen, hva er egentlig vitsen? Haha, noe jeg begynte å tenke litt på. Og hva er egentlig greia med at folk klikker bare de ser litt nippels? Dumt at jenter blir stemplet som horete hvis de går uten bh, og nipplene synes litt igjennom t-skjorta. Skikkelig krise det altså, haha. På jobb og sånn trenger man kanskje ikke å gå i tynne topper slik at nipplene synes veldig godt. Men sånn ellers må nå folk bare gjøre som de vil mener jeg.

Nok om det. Nå har jeg nettopp spist middag, og har vært innom biblioteket en tur. Tenkte å låne en bok som heten 'broren min', men de hadde den ikke der, men kunne bestille fra et annet bibliotek. Håper den kommer fort! Gleder meg til å lese den boka. Fortell meg hva du synes om du har lest den! Nå skal jeg se en episode av Westworld. Ha en fin kveld!
22.11.2016 2 KOMMENTARER


bigger lips

21.11.2016 / 20:39

Sto på badet istad og eksperimenterte litt med sminke. Det er noe jeg gjør av og til når jeg kjeder meg. Gøy å finne nye looker, selv om det er sjendent jeg går slik til vanlig på jobb og sånn. Ihvertfall, jeg skulle prøve sånn ''ombre lips'', men fant fort ut at jeg hadde for småe lepper til det. Bah! Så huska jeg på den berømte ''Kylie jenner challenge'n'' som mange jenter drev på med for en tid tilbake. Synes hele greia var drit teit, meeen hvorfor ikke prøve det liksom? Så ja, jeg gikk på kjøkkenet og hentet et shotglass og begynte å suge på det. Og leppene ble jo større! Jeg sugde ikke så veldig lenge, bare nok slik at leppene ble litt større. Ser mange har sugd på glasset i en halvtime, men det turte ikke jeg.Ååå, jeg vil ha større lepper. NÅ! Ble så fornøyd med mine ''nye'' lepper. Hevelsen har enda ikke gått ned, vil ikke at den skal det, haha. Jeg kommer så absolutt til å fylle på leppene mine etterhvert, når jeg har råd. Plumpy lips er så fint! Ikke sånn overdrevent da selvfølgelig, slapp av.

Nå blir det tv titting og pc nerding resten av kvelden. Var forresten på rådhuset før i dag fordi jenter får gratis HPV-vaksine der, men det var det såklart fult. Får heller dra dit neste mandag. Men er helt sikkert stappfult da og, og jeg kan jo ikke komme før kl.15 fordi jeg jobber til da. Jaja, blir vel sikkert ikke noe av det og jeg får kreft og dør da. Neida. Omggg lyden på telefonen klikket istad, merka det når jeg tok bilde. Kom en sånn helt sykt fæl lyd når jeg prøvde å ta på musikk eller gjøre noe på telefonen som lagde lyd. Ble helt stressa, hadde vært krise om jeg ikke kunne ha hørt på musikk når jeg går til jobb. Restarta telefonen, og glemte å sjekke om lyden funket etterpå. Haha, glemsk.no! Sjekka det nå, og lyden funker<3<3<3 Heldigvis. 

21.11.2016 3 KOMMENTARER


for akkurat 2 år siden

20.11.2016 / 17:12

'' Idag har det kommet snø for første gang i år i trøndelag! Første gangen ever i historien jeg faktisk synes det er koselig med litt snø! Utrolig hvor jeg har forandret mening om vinteren, jeg synes faktisk den er litt koselig nå. JEG liksom, som nesten har blitt deprimert av vinteren tidligere. 


Håper det holder seg slik til imorgen, tenkte å ut og ta noen bilder da. Vinteren er så fin å ta bilder av! 
 

Har nettopp spist biffsnadder med kjæresten, nam så godt det var! Biff er noe av det beste jeg vet faktisk. Biff, frityrstrekt kylling og spareribs, beste maten som finnes, mmm!


 

Var en tur på bibloteket idag også, hehe gammelkjærringa. Lånte noen filmer og en bok, og imorgen kommer 'Regines bok' som jeg fikk lånt fra Verdal. Har faktisk ikke lest den boken enda. Liker veldig godt bøker som handler om livene til folk, som er sann. Noen som har noen slike bøker å anbefale kanskje?


Noen som har lest boka? ''Et innlegg jeg skrev på denne dagen for 2 år siden. Tiden går så fort! Ikke så mye har forandret seg egentlig. Bare at vi har flyttet og jobber da. Eller, Anders har ihvertfall fast jobb, men jeg er i praksis. Og snøen kom ikke før denne dagen. Boka over anbefaler jeg forresten, veldig bra! Den finnes på biblioteket.

Nå sitter jeg å ser på den nye sesongen av Svenske Hollywoodfruer. Hun nye som er med er bare sååå sinnsykt pen! Åh, kjenner jeg visner innvendig. Vil også være så pen. :( Kroppen hennes er jo til å dø for. Blir helt flau over å se på Gunilla, haha hun er jo helt syk. Hun er helt klart morsomst å se på. Har faktisk sett absolutt alle sesongene av Hollywoodfruene. Elsker reality! Nå skal jeg se serie og slappe av resten av kvelden. Ha en fin søndagskveld! :-)20.11.2016 1 KOMMENTARER


uken som gikk

20.11.2016 / 13:25

- Uken som gikk -


AKKURAT NÅ

Har nettopp vasket kopper, satt på en maskin med klær, kostet og ryddet litt. Nå ligger jeg i sofaen med dyna tullet irundt meg, digg! Søndag på sitt beste. 

 

UKENS OPPTUR
Hmm, vet ikke helt. Kanskje at jeg fikk solgt et par sko, og nå er jeg 150 kroner rikere. Rich gørl, lol.

 

UKENS NEDTUR
Jeg har fått meg noen ekstravakter på Kid, og ble kjempeglad for det. Jeg er jo på Kid igjennom NAV, så jeg regna jo med at jeg ville få en del mindre penger fra dem de dagene jeg jobber med lønn. Det viste seg at NAV trekker ALLE pengene jeg tjener, altså fra NAV ''lønna'' mi. Så jeg kunne tjent akkurat det samme om jeg heller satt hjemme isteden for å jobbe ekstra. Veldig motiverende å ta på seg ekstravakter da, ja... ÅH så forbanna skuffet jeg ble! 

 

UKENS CRAVING
Fikk plutselig sykt craving på loff med nutella her en dag. Gikk innom mega for å kjøpe, men der hadde de seff ikke sånn loff som jeg ville ha. BUHU! Så da kjøpte jeg sjokoladeboller istedet. Som forresten smakte dritt. Sjokoladebollene på mega duger rett og slett ikke, smaker ingenting?! Bollene på kiwi er sykt mye bedre.

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Det må være da jeg fikk vite at jeg ikke tjener en dritt på å jobbe ekstra. Haha huff.

 

UKENS LÅT

Gn19ZX0yq1I

Ikke at jeg akkurat har sittet å hørt på den her sangen, synes ikke den er så veldig bra, haha. Men hørte den en dag her på tv'en, og fikk en så nostalgisk følelse. Husker mamma brukte å tulle og synge ''her kommer tøffe tøffe tøff'' til småsøskene mine da de var små. Hehe, artige minner! Så måtte nesten finne den på spotify da, og høre på den for minnenes skyld. Husker jeg kunne si til lillebroren min ''her kommer dumme dumme dum'', og så ble han sur.
 

UKENS TANKE 
Jeg vet liksom ikke hva jeg vil for tiden, hva jeg vil jobbe med. Jeg trives sånn helt OK å jobbe i interiør butikk, men aller helst vil jeg jobbe i dyrebutikk. Jeg har et ønske om å jobbe med dyr, men har ingen utdanning, så da føles dyrebutikk litt riktigere. Jeg misunner alle de på min alder som har tatt utdanning og fått fast jobb innen det de vil jobbe med. Vil jeg virkelig stå bak kassa hele livet og fylle inn varer? Det høres så lite motiverende ut, men det funker sikkert. Kanskje burde jeg bite tennene sammen og ta en utdanning, eller i det minste noen kurs? Men i hva, det er det som er problemet, jeg vil jo ikke bli noe spesielt. Føler alt virker så kjedelig. Å gå skole er også egentlig helt uaktuelt, da jeg ikke orket det sosiale. Jeg bare orker ikke å være sosial og skaffe meg venner på skolen, og da blir jeg hun som blir uttafor i klassen, og den følelsen liker jeg ikke heller.

 

UKENS INNKJØP
En julegave og en hudkrem. Julegaven kan jeg ikke akkurat vise bilde av, og hudkremen er vel heller ikke så spennende å se bilde av.


UKENS MEST LESTE INNLEGG
''Farget håret blått?'' er det mest leste innlegget denne uka. Folk begynte å kommentere at fargen var stilig, haha kan ikke folk bare lese innleggene før de kommenterer? Jeg hadde jo ikke farget håret blått. 

20.11.2016 1 KOMMENTARER


ting ved med selv som irriterer meg

20.11.2016 / 11:30

3 ting jeg misliker ved meg selv:

- Jeg klarer ikke å bli ordentlig kjent med nye folk. Jeg klarer liksom bare å være meg selv til én type mennesker. Og det er folk med tullete humor og som ikke er helt perfekt, og som har gjort en del feil slik som meg. Når jeg er sammen med mennesker (mest på min egen alder) som har fast jobb, bil, hus, er ordentlige og som er trygge på seg selv, blir jeg liksom litt deppa. Har liksom ikke kommet helt dit selv, og er redd jeg aldri vil det. Ikke det at jeg tror jeg ikke klarer det, men føler at det med at jeg ikke klarer å åpne meg og bli kjent med nye folk, så føles det litt vanskelig. Spesielt med tanke på jobb.

- jeg kan være ganske glemsk og glemmer ting her og der. Glemmer alltid 1) tannkosten, 2) iphoneladeren og 3) et eller annet klesplagg eller sminke når sover over hos noen, eller er på fest. I sommer da jeg var i Trondheim sammen med mamma og lillesøstra mi, så glemte jeg iphonen og gikk ifra den ute på en trapp til en butikk. HELDIGVIS hadde de som jobbet der funnet den og tatt den med seg inn. Ble sykt glad når jeg ringte telefonen min med mamma sin, og noen faktisk svarte i andre enden, og som ville gi den tilbake. Noen drittunger kunne ha stjelt den, jo! Det hadde vært helt krise. Nå nylig var jeg i Trondheim igjen, og klarte ikke jeg å glemme veska mi da på mæccern?! OMG. Haha, heldig var jeg da også, da noen hadde levert den bak kassa. Gud er med meg ♥ Hadde liksom cash i veska mi, kanskje ikke det lureste når man er så glemsk som meg.

- jeg kan bli plagsom når jeg kjeder meg. Dette er noe Anders bare får kjenne på. Da stikker jeg fotene i ansiktet hans, fiser og ''blåser'' det på han (haha ja lol), kaller han for Eindeers og klyper han på fotene imens han spiller. Dette var et trekk jeg hadde da jeg var barn òg, da brukte jeg å plage søskene mine da jeg kjedet meg. Haha!

3 ting jeg liker ved meg selv:

- jeg røyker ikke. Dette vet jeg mange gjør, og som så gjerne vil slutte, men ikke klarer. Før, og sikkert nå og, så er det en slags ''sosial ting'' å gjøre når man er sammen med andre. Enten det er i matpauser på jobb, eller når man er på besøk hos venner, så er det en sosial ting man gjør sammen. Forstår det er lett at man begynner. Jeg røyka nesten hver dag sammen med venner i matpausen da jeg gikk på skolen, eller ihverfall ofte. Og på fest. Jeg har nesten aldri røyket sånn til vanlig, alene, det har jeg aldri tillatt meg. Jeg nekter å bli en røyker, derfor har jeg tatt helt avstand for røyk nå. Og det er jeg bittelitt stolt av! 

- jeg er ryddig, veldig ryddig. Jeg klarer ikke rot, så jeg har det alltid ryddig rundt meg, og det liker jeg ved med selv. Hadde vært kjipt om jeg var en rotete person. Rot = rot i hodet. Noen ganger kan det være negativt også, for min del. Blir sur av rot, og blir virkelig helt stresset av det. Jeg blir ikke stresset av andres rot i deres hjem da, vel å merke. 

- jeg er blitt mindre sjenert enn jeg var for noen år siden. Det merker jeg først og fremst når jeg er på Kid, altså jobb. Der kommer det mange kunder som vil ha hjelp, og i starten synes jeg det var ukomfortabelt å hjelpe og snakke med helt ukjente mennesker. Men nå synes jeg at jeg er blitt litt flink. Jeg snakker høyt og tydelig, og fremstår ikke som kjempesjenert. Ikke på utsiden, ihvertfall. Egentlig føler jeg meg ikke sjenert for noen, det er bare det at jeg synes det er vanskelig å snakke med folk jeg ikke kjenner. Vet ikke hva som er passende å si liksom, derfor blir jeg stille. Og så synes jeg det er mye lettere å være meg selv når jeg er sammen med noen jeg kjenner, enn når jeg er helt alene.


Noe vi har til felles? :-)20.11.2016 1 KOMMENTARER


svart er min happycolor

19.11.2016 / 18:20
førbi<3<3Svart er min happycolor! Elsker alt som er svart, hehe. Er veldig glad i svarte klær. Vet ikke hvorfor, men svarte klær og svart hår er liksom meg. Svart er meg. Hoho, emooo.

Nå våknet nettopp Anders fra en powernap på hundre år, så nå skal vi lage taco. Ble bare rolig i dag. Herregud, jeg har ikke drukket på flere uker! Blir mest sannsynlig rolig neste helg også, siden jeg skal jobbe. Blir nok bare å se serier i kveld. Endelig har det kommet en ny episode av Skam, det tok sin tid! Ble skuffet sist fredag da det ikke var kommet noen ny episode.
Nye putetrekket jeg kjøpte på kremmerhuset. Anders haater det! Han synes panneluggen hennes er så stygg. Synes den er kul, jeg. Ikke noe jeg ville hatt selv, men.. Synes interiørbutikkene har så mye kult og fint for tiden, får lyst til å kjøpe alt! Men desverre er jeg ikke rik, eller har plass til alt, så det.
Kjøpte meg sjokoladekalender i dag, spiste opp alt med en gang. HEH! 24 sjokoladebiter til 8 kroner er billig, derfor jeg kjøper den haha. Billig sjokolade, jatakk.Nå blir det matlaging her, men først skal jeg gå ut for å selge noen sko jeg la ut til salg. Jeg legger ut en del jeg ikke bruker lenget til salg på facebook, finn og letgo, men nesten ingen som kjøper. Jeg synes tingene jeg selger er fine, og jeg selger til en billig penge. Whyy kjøper ingen noe?! Haha, så rart egentlig.

 

19.11.2016 5 KOMMENTARER


to serietips

18.11.2016 / 19:25

Hei! Nå er det endelig helg igjen. Nå som jeg jobber mandag-fredag så setter jeg mye mer pris på helga merker jeg, enn da jeg ikke jobbet hver dag. Blir litt som da jeg gikk på skolen, gikk å så fram til helga allerede på mandag. Haha! Uansett, her skjer det ikke så mye i helga. Får se om jeg drar ut i morgen, men tror nok jeg blir hjemme. Har kjøpt litt godteri, så ligger i sofaen å gomler nå, hehe!


julebrus ♥♥Om dere bare skal slappe av i helga, og vil ha noe bra å se på, så har jeg to serietips å komme med. Westworld og The last kingdom! Westworld finner du på HBO Nordic, og The last kingdom finnes på netflix. Begge er kjempebra serier! Kan skrive litt hva begge seriene handler om:


The last kingdom
Handler om Uhtred som blir bortført av en vikingjarl etter at faren hannes blir drept, og lever som en av dem til en tragedie rammer den nye familien. Jeg har faktisk bare sett 3-4 episoder, så vet ikke så mye mer enda. Jeg vet bare at serien er bra, og serien har fått 8,3 på IMDB.


Westworld
Handler om at en gruppe mennesker har laget en helt egen robotverden, med roboter som er prikk lik oss mennesker. Verdenen er en fornøyelsespark der folk kan dra inn i parken for å ''leke'', ha sex eller gjøre hva de vil med robotene. Men etterhvert begynner noen roboter å utvikle bevissthet, og forstår at noe er ''galt'' med dem. Denne serien er skikkelig kul, og veldig bra. Denne MÅ sees! Den har fått hele 9,1 på IMDB, så det sier vel sitt. Elsker forresten intromusikken på denne serien, haha får den på hjernen av og til.


Nå skal ihvertfall jeg se serie. Ha en fin kveld! :-)


18.11.2016 1 KOMMENTARER


10 bra ting med vinteren

17.11.2016 / 12:00

Jeg, som sikkert veldig mange andre, liker helt klart sommeren best. Alt er så bra med sommeren. Vinteren... njee. Vinteren er mørk, dyster og kald, men allikevel har jeg lært meg å like den litt mer for hvert år. For noen år siden ble jeg nesten deprimert når sommeren var over, og det gikk mot høst og vinter. Husker jeg satt og gråt en gang på grunn av at sommeren var over, haha. Jeg har tenkt over hva det er jeg liker med vinteren, og tenkte å skrive ned hva under her! ↓ 10 positive ting med vinteren 

Snøstorm. Haha, jeg måtte nettopp spørre Anders om det bare er jeg som synes snøstorm er koselig. Han synes også det! Jeg synes det er såå koselig å sitte inne imens stormen herjer utenfor. Mys!


Pledd og kakao. Når minusgradene har meldt sin ankomst, og det er iiiskaldt ute og snør, så synes jeg det er så koselig å ligge under pleddet inne. Gjerne med litt kakao. Jeg er veldig glad i kakao, så det lager jeg meg ofte, ihvertfall om vinteren.  


Snø. Jeg liker snø, synes det er så fint når snøen legger seg på bakken og trærne. Blir mange fine bilder av det og! Kanskje ikke like artig når man må måke snø for å komme seg ut døra, får masse snø i skoene eller når snø blir til is. Haha, men uansett, snø er så fint. Og det blir lysere ute av snø, det liker jeg.
Jul. Jeg får aldri sånn sykt julestemning lenger, og går ikke rundt å gleder meg i flere måneder. Men det er veldig koselig å feire med familien, få gaver, spise god mat og såklart drikke i romjula. I år har jeg faktisk fått liiitt julestemning allerede. På Kid så har vi jo fått inn julevarene for lenge siden, og når man går å trasker i nisser og julepynt hver dag, så får jeg jo litt julestemning da. :-)


Vinterklær. Det finnes utrolig masse fine vinterklær og sko. Jeg har akkurat kjøpt meg en ny fin vinterjakke, og et nytt skjerf. Jeg liker vinterjakker, og har lyst på noen fler, slik at jeg kan variere. Har lyst på en svart SVEA jakke med hvit pels, men de jakkene er svindyre. Finnes jo mange fine billigere jakker også da. Skjerf, votter og tjukke jakker er så digg å gå i! Har lyst på noen vintersko og, men så er jeg ikke såå mye ute, så det trenger jeg ikke.
Levende lys. Å tenne levende lys når det er blitt mørkt ute, er så koselig! Jeg tenner ikke så veldig mange lys, siden jeg har to katter. Vil ikke risikere at de tenner på seg selv heller liksom, haha huff. Har tenkt å kjøpt noen led-lys istedet.


Lese bøker. Jeg synes det er lettere å lese bøker om vinteren enn på om sommeren. Jeg vet ikke hvorfor, har vel noe med at der føles ''roligere'' om vinteren, og at det blir så mørkt ute. Koselig å sitte inne å lese en bok under pleddet til tente lys, imens det er kaldt og surt ute.


Ingen innsekter. Dette punktet er vel det jeg liker aller best, haha! Jeg haaater innsekter, da spesielt edderkopper. Edderkopper har jeg skikkelig fobi i mot, og blir helt uvel hvis jeg ser en. Får nesten litt lyst til å gråte. Godt disse dør/går i dvale (eller hvor faen det blir av dem) på vinteren! 


Julebrus. Jaaa, elsker julebrus!
Peis. Ååå, skulle så gjerne ønsket vi hadde en peis! Desverre har vi ikke det, men de i familien min har. Så når jeg er på besøk, bruker jeg å stille meg foran peisen og varme meg. Elsker det. Kunne har sovet foran peisen, jeg. Sykt deilig hvis jeg har vært ute, og kommer inn iskald og kan sette meg foran peisen.<3<3<3

Det var 10 ting jeg liker med vinteren! Hva liker du?


17.11.2016 1 KOMMENTARER


farget håret blått?

16.11.2016 / 13:30

See, jeg har farget håret blått! Not. Neida, bare testet det ut på en sånn redigerings-app. Noe blått hår kommer jeg aldri til å få. Men den svart/brun ombre fargen på bildene under det blåe håret har jeg dritlyst på, så fint! Har sett noen jenter som har denne fargen(e), blir så misunnelig! Dyrt å dra til frisør og. Kanskje jeg farger det svart og brunt ombre en annen gang.

Nå er jeg hos pappa en tur, så bli det å dra på jobb litt senere. Dere får ha en fin dag!

16.11.2016 2 KOMMENTARER


uken som gikk

13.11.2016 / 20:00

- Uken som gikk -


AKKURAT NÅ
Akkurat nå sitter jeg å hører på spillet til Anders i bakgrunnen. Er sånn skikkelig tragisk musikk på spillet hans, haha. Og skriver dette 'uken som gikk' innlegget, da. 

 

UKENS OPPTUR
Hmm. Da Anders kom hjem fra Oslo igjen! Hater å sove alene. Det er jo nesten skummelt! Og så hadde jeg og noen venner sett på skrekkfilm den dagen da, haha!

 

UKENS NEDTUR
At jeg har lest ferdig Forbilde boka. Nå har jeg ingenting å lese. 

UKENS CRAVING
Frukt dyppet i sjokolade. NAM! Ååh, nå fikk jeg lyst på det.


 

UKENS IRRITASJONSMOMENT
At jeg sovnet av her en dag! Våkna klokka halv ti, en halvtime før jeg startet på jobb. Hev meg opp og løp inn på badet, og det var det KLISS VÅTT på gulvet. Anders hadde dusjet litt for lenge før han dro på jobb, så det hadde rent over dusjen og ned på gulvet. Det var seriøst vann overalt, så da måtte jeg begynne å tørke i tillegg til at jeg hadde det travelt. Da ble jeg veeldig lei, haha.

 

UKENS LÅT

 

UKENS TANKE 
Har tenkt litt på hvordan det vil se ut her når vi maler det hvitt, har fått ny sofa, gulvmatte, flere veggbilder og nytt bord. Gleder meg sånn til jeg blir 100% fornøyd med stua! Jeg er jo fornøyd og trives veldig godt nå også, men noen møbler skal byttes ut. Den røde sofaen blir førstemann ut, er så drit lei av denne julesofaen, som jeg kaller den. Haha! Den er kjempegod å sitte i, da. Det skal den ha! Skal spares til sofa igjen etter jul ihvertfall.

 

UKENS INNKJØP


Denne koppen her. 99,- betalte jeg for den, husker ikke hva butikken jeg kjøpte den på het.
 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
HJEMME ALENE ble det mest leste innlegget denne uken. Haha, sikkert fordi jeg skrev at jeg hadde kastet ut Anders.13.11.2016 2 KOMMENTARER


oppskrift: chili con carne

13.11.2016 / 17:23

Hallo! Nå har jeg og Anders nettopp spist chili con carne. Nam, det er så godt! Pluss at det er ganske sunt, så tommel opp for det. Satt leeenge i dag for å finne ut hva vi skulle ha til middag, haha. Så da ble det chili con carne til slutt. Tenkte at jeg skulle dele oppskriften med dere denne gangen! Så da starter jeg bare. ↓


- How to make chili con carne -
Dette trenger du til 2-3 personer: 

- en pakke kjøttdeig
- en gul løk
- en hvitløk
- en paprika
- chilibønner
- tre chili
- en boks tomater
- en pakke nachips
- salt og pepper
- chilipulver
- spiskummin

Slik gjør du:

Begynn med å kutte opp alle grønnsakene i passe små biter. Det holder med to båter av hvitløken, hvis ikke blir det for mye hvitløkssmak i gryten og det er ikke noe godt. Deretter steker du kjøttdeigen, og har oppi hvitløk, løk og chili. Ikke paprika, den skal du vente litt med.
Nå du har gjort det, har du oppi alt oppi en kasseroll. Så har du oppi tomatsausen, pass på å knus tomatbitene skikkelig. La det surre i 3 minutter, før du har oppi paprika og krydderet. Du skal bruke 2 teskjeer chilipulver, en halv teskje spiskummin og litt salt & pepper. Og så tar du oppi  chilibønnene.Så lar du det koke i 5 minutter, og voila så er det ferdig! NAM! Selv er jeg ikke så veldig glad i bønner, så dem plukker jeg bare unna. Dette må dere prøve om dere ikke allerede har, kjempegodt og sunt!  Nå skal jeg se en episode av Kardashians. Var visst noe stopp i sendinga eller noe sist gang jeg skulle se, pga. at noe hadde skjedd med Kim? Innbrudd eller noe sånt? Jeg vet ikke, jeg gidder aldri å lese hva som står om kjendiser på nettet, i blader osv. Jeg tror aldri på ting som blir skrevet. Media blåser opp alt så jævlig, derfor. Virker som alle blir sånn ''åherreguuud'' liksom når noe har skjedd med en kjedis, eller hvis en kjendis har gjort noe galt. Altså, de er jo bare helt vanlige mennesker de også. Skjønner ikke at folk gidder å bry seg, haha. Eneste måten jeg gidder å følge med på kjendiser, er via realityshow. Uansett.. Dere får ha en fin kveld! Her blir det bare avslapping resten av kvelden. Nå skal jeg ta meg en julebrus!


Ser ikke ut i dag, derfor blir det hånda-foran-ansiktet-pose
13.11.2016 2 KOMMENTARER


muffins til frokost

12.11.2016 / 15:12Muffins og kakao til frokost i dag, yummi! Begynner å bli noen timer siden, så skal straks lage meg en ostelandgang til lunsj. Senere i kveld skal vi til moren til Anders, og da blir det pizza. NAM! :-D Matmatmat. Denne koppen kjøpte jeg forresten her en dag, synes den var så fin, så måtte bare ha den.

Nå har jeg stått å knipset bilder av meg selv i en time. Haha! Tenkte å ta noen nye bilder til en eventuell ny header. Har så lyst på nytt design! Drit lei av dette designet, dessuten ble det ikke helt som jeg hadde ønsket. Har lyst på noe lignende som Sophie Elise sitt design, og så vil jeg at headeren skal dekke hele siden. Og at designet funker på mobil. Får vel kontakte noen profesjonelle bloggdesignere og betale høye summer for et nytt, da. Den dagen jeg har råd, heh. Ønsker meg nytt design i julegave, lol. Men bloggmotivasjonen blir så mye bedre når jeg har et design jeg liker! 
Liker denne bodyen så godt, synes den er cool! Kjøpte den på H&M. Nå skal jeg spise, og se på gårsdagens episode av Skam. Even og Isak er jo bare så cjuut<3<312.11.2016 4 KOMMENTARER


bøker jeg ønsker meg

12.11.2016 / 12:00

De siste par årene har jeg blitt veldig glad i å lese bøker. Når jeg kjøper meg en bok og har lest den ut, så tar det lang tid før jeg kjøper en ny igjen. Vet ikke hvorfor, det bare blir aldri så jeg går og kikker i bokhandler. Det må jeg gjøre oftere, jeg er så glad i å lese. Hvis boka er bra, så gleder jeg meg til å komme hjem for å lese. Såå, flere bøker må kjøpes! I går leste jeg ferdig Sophie Elise sin bok, forbilde. Bra bok! Når jeg leser en bok, så leser jeg ut den superkjapt. Uansett, her er noen bøker jeg skal kjøpe etterhvert! 

Bøker jeg vil lese 
Calendar girl nummer 1 og 2. Bok nummer 1 leste jeg i sommer, så må kjøpe de to siste og. Bok nummer 1 handler om at ei jente trenger en stor sum penger, fordi faren hennes har spillegjeld til en gangster. Mia tar på seg ansvaret for å betale tilbake gjelder, og får ett år på seg. Hun må jobbe som eskortepike i tolv måneder, og mye skjer på den tiden. Likte veldig godt bok nummer 1, ihvertfall! // Broren min handler om ei jente som skriver om hvordan det er å ha en bror som er narkoman. Denne MÅ jeg lese! Håper den finnes i bokhandelen enda? Tror det er 4-5 år siden den ble gitt ut.

Etter deg, en etterfølger av boken Et helt halvt år. Handler om livet til Clark etter at Will gikk bort. // Den ene pluss en // Paris for to en

Sigrid // Den kalde huden // Engletreet
 Det var noen bøker jeg skal kjøpe etterhvert! Kom gjerne med tips. Bøker jeg vil tipse om er Historen om Ragnhild, Reginas bok, Jeg elsker deg og jeg finner deg uansett, Fifty shades og Kjære av Linneah Myhre.

12.11.2016 2 KOMMENTARER


22 kroner for en forbanna kuli

11.11.2016 / 20:09

Hallo! Nå har jeg inntatt sofaen, og skal bare slappe av her i kveld. Anders sitter i andre enden og spiller, koselig å ha han hjemme igjen!♥ Haha, i går da jeg skrev i et innlegg at jeg hadde kastet han ut, så hadde over 130 folk klikket seg på bloggen i løpet av 3 timer. Heh, lurte dere der. Mormor hadde ringt meg i morges fordi morfar hadde sett at jeg var blitt alene. Hahaha, de hadde ikke gått inn å leste hele innlegget. Så neida, jeg har ikke kastet han ut, lol. 

I dag så skulle jeg kjøpe meg en kuli leskedrikk på cafeen rett ved siden av der jeg jobber. Hadde 18 kroner på kortet, og tenkte det var mer enn nok til å kjøpe en. Men gjett hva den kostet? 22 kroner! For en jævla bitteliten leskedrikk! Omg, så sykt dyrt det er i Norge. Er jo helt vilt. Litt billigere i vanlig matbutikk enn på cafe, men fortsatt dyrt der også for brus og sånt. Husker da det kostet 5 kroner for en sånn liten melkesjokolade, nå koster det 14 kroner eller noe for en. Tenkte bare whaat da jeg så det. For den bittelille sjokoladen liksom.

Jaja, nok om det. Egentlig er jeg ikke såå glad i godteri, så jeg fiksa noe litt sunnere her en dag. 


NAM! Jordbær, banan og appensin dyppet i sjokolade er så godt! En av mine favorittsnacks. Mye bedre enn godteri synes jeg. Dette ble seriøst spist opp på 10 minutter, haha. Anders holdt på å klikke da jeg skulle ta femtitusen bilder av dette før vi kunne spise. Hahh. Dere får ha en fin helg!
11.11.2016 4 KOMMENTARER


hjemme alene

10.11.2016 / 22:02

Hei. Jeg har kastet ut Anders, så nå sitter jeg her alene. Tulla! Lol. Neida, han er på noe jobbgreier i Drammen, derfor er jeg hjemme alene i dag, til i morgen. Har nettopp hatt besøk av Mona og Ivan. Vi så Lights Out, som gikk på kino for en stund siden. Helt grei film, ikke akkurat beste filmen jeg har sett liksom, men helt OK til å være skrekkfilm. The Witch som vi så for et par uker på kino suuugde forresten. Som forventet egentlig, haha. Har ikke gjort så mye annet i dag. Vært på jobb og ellers ryddet litt hjemme. Klarte å sovne av i dag, våkna halv ti! En halvtime før jeg startet. Hev meg opp i rekordfart, tok på meg klærne, fiksa meg bittelitt og løp ut døren. Rakk det akkurat! Skjønner ikke hvordan jeg ikke kunne høre alarmen i morges, men men. Mulig jeg slo den av i søvne, hehe. Nå skal jeg lese de siste sidene i Forbilde boka, så skal jeg lage meg litt kveldsmat. Blir nok senga etterhvert. Første gangen jeg sover her alene faktisk. Etter at jeg og Anders ble samboere for snart et par år siden, så har jeg nesten ikke sovet alene. Har faktisk aldri bodd alene før, tror ikke det hadde vært noe for meg. Blir alltid litt redd når jeg er hjemme alene, haha. Spesielt om natta.

Sorry for crappy mobilbilder, men orka ikke dra frem kameraet. 

 

10.11.2016 2 KOMMENTARER


kaldt!

08.11.2016 / 18:28

Hallo! Nå er jeg i Verdal, dro hit etter jobb i dag. Anders jobber til 23:30 i kveld, og i morgen tidlig kommer det noen folk inn til oss for å fikse noe. Jeg starter ikke før 15 i morgen, derfor sover jeg over her i natt. Orker ikke å bli vekt tidlig av de som skal komme.

Nå har jeg vrengt av meg dongeribuksa, hoppet inn i kosebuksen og tredd pleddet over meg. Fy, så kaldt det ble plutselig! *brrr* Nå er det vinter, og i forrige uke kom den første snøen. Alle klager sånn når snøen kommer, men jeg synes det er litt koselig. Koselig i omtrent en uke, så blir jeg lei og vil ha plussgradene tilbake. Hehe! Nå skal jeg lese litt videre i boka mi.

08.11.2016 0 KOMMENTARER


spørsmål og svar om silikon

08.11.2016 / 15:40

Hadde egentlig ikke tenkt å skrevet noen oppdatering angående silikon, men siden flere spør hvordan resultatet ble, hvor jeg tok silikon, pris osv, så tenkte jeg å svare på det her. Like så greit! Først og fremst må jeg si at jeg er veldig fornøyd med resultatet så langt. De er ikke så store, men heller ikke for små. De passer helt perfekt til kroppsfasongen min. Jeg er jo veldig tynn og lita, så noe større ville sett rart ut på meg. Det er snart to måneder siden jeg opererte meg nå, tiden flyr! Jeg har sluttet å bruke støtte-bh, og kan endelig bruke vanlig bh. Men uten innlegg, da det føles litt ekkelt å ''presse'' dem sammen enda. De har forandret seg en del, og blitt mye mykere, men de vil forandre seg masse i månedene fremover også. Man vil faktisk ikke se det endelige resultatet før etter 1 år, sånn cirka. Så man må bare smøre seg med tålmodighet. Tenkte å dele opp spørsmålene, så får dere svar under hvert spørsmål! Har tatt med noen ekstra spørsmål også.


- Spørsmål og svar -

Hvilken klinikk tok du silikon på?  Jeg opererte meg hos Volvat Stokkan, i Trondheim. Vil anbefale dem, synes de var veldig flinke og de visste hva de holdt på med.

Tok det lang tid før du fikk time til operasjonsdag, etter å ha vært på konsultasjon? Jeg var på konsultasjonstime den 8. august, og kunne få time allerede et par uker etterpå. Men jeg trengte å spare litt mer, så da fikk jeg time den 14. september. Så det tok ca. en og en halv måned.

Hvordan gikk det på selve operasjonsdagen? Gruet du deg? Jeg skulle møte opp på klinikken klokka 12 om jeg ikke husker helt feil, så jeg og kjæresten måtte ta toget fra Levanger til Trondheim rundt 09 på morgenen. Jeg sto opp rundt 7, måtte dusje kroppen og håret i hibi-scrub, og å tørke og rette håret mitt tar jo flere år. Jeg kunne heller ikke spise eller drikke de sju timene før operasjon, så jeg holdt jo på å sulte ihjel. Haha.. Da vi kom fram til klinikken, satt jeg på venterommet i et kvarter cirka, så kom kirurgen og tok med og Anders med på et rom. Der snakket vi om hvor mye jeg ønsket å legge inn, hva jeg måtte gjøre etter operasjonen og så videre. Etterpå gikk jeg å satte meg på venterommet igjen, og Anders dro sin vei. Ingen vits for han å sitte på et venterom i flere timer, så da satt jeg der alene i noen minutter før en dame kom å hentet meg. Jeg gruet meg helt syyyykt, trodde nesten jeg måtte kaste opp. Det var helt forferdelig! Da jeg kom inn på operasjonsrommet fikk jeg en hette for å ha over håret, og så fikk jeg legge meg på operasjonsbordet. Det lå jeg i kanskje 8-9 minutter imens legene gjorde klart forskjellig. Husker at hun ene damen var veldig snill, og fikk meg til å føle meg litt tryggere der. Jeg så bare rett opp på en veldig lys lampe, og var egentlig helt stiv av skrekk. Så fikk jeg beskjed om at nå skulle de sette narkosen og at det ville svi litt, og etter noen minutter forsvant jeg. Har hørt at mange har sagt at det er så deilig når narkosen kommer i kroppen, men jeg kjente ingenting faktisk. Jeg vet helt ærlig ikke hvor lang tid operasjonen tok, men tror det var rundt to timer. Da jeg våknet igjen skjønte jeg ikke en dritt, og det første jeg tenkte var at jeg var så jævlig trøtt, og ville sove videre. Ble etterhvert veldig våken, og det tok vel bare 2-3 timer før jeg var helt pigg og klar for å dra til hotellet. Da klokka var blitt ca. halv fire, fikk jeg beskjed om at jeg kunne ringe Anders, og at de skulle ringe en taxi slik at jeg kunne dra. Jeg ringte Anders, og var veldig klar for å komme meg ut. Men så var det en dame på siden av meg som også nettopp hadde blitt operert, og hun maste så jæææævlig! Så hun sykepleieren rakk aldri å hjelpe meg ut. Hadde lyst til å slå hun andre pasienten, haha. Til slutt fikk jeg hjelp til å komme meg opp og ut, og en taxi kom å hentet meg og Anders ,og kjørte oss til hotellet. Som forresten lå to minutter unna, men jeg kunne ikke gå, haha. Resten av dagen og natten gikk overasskende fint, og pappa hentet oss dagen etter.

Hva kostet det? Selve operasjonen kostet 32.900,-. Og så må man kjøpe støttebh som koster rundt 600kr, smertestillende og hotell om du ikke bor i nærheten av klinikken. Så ja, ganske dyrt, men helt klart verdt alle pengene for min del.

Var det veldig vondt etter operasjonen? Nei, faktisk ikke så vondt som jeg hadde sett for meg! Jeg har jo ønsket meg silikon i flere år, så jeg har lest myyye om andres erfaringer når det kommer til smerte. Nesten overalt har jeg lest at flere har hatt så vondt at de har begynt å gråte og kastet opp. Så det var smertene jeg gruet meg mest til. Men for min del var det ikke spesielt vondt. Selvfølgelig kjentes det at jeg hadde operert, men smertestillende funket veldig bra. Smertestillende varte i 4-5 timer, og det kjentes jo når de begynte å gå ut. Da var det bare å ta nye, så gikk den verste smerten over. Tok vel smertestillende i en uke cirka, og slapp forresten å ta morfin. 

Tok du under eller over muskel? Jeg tok under muskel, da det ville sett mest naturlig ut på meg. Det kommer veldig mye an på hvordan puppene dine ser ut fra før av og hvor store de er, noen vil se bedre med silikon under muskel, andre ikke. Jeg er veldig tynn, og det ville sett mye mer uekte ut om jeg hadde tatt over. Det er mange jenter som har lite brystvev og som velger å legge over, og det skjønner jeg ikke helt hvorfor. Da får puppene veldig den ''silikon looken'' og det er så stygt og unaturlig. Hør på hva kirurgen din mener vil se best ut, og ikke gå for den såkalte ''pornolooken''. Ikke pent!

Hvor lenge bør man holde seg rolig? Jeg holdt meg veldig rolig den første uken, og da skal man også holde seg hjemme fra jobb. Man skal IKKE løfte armene høyt, og ikke løfte noe tungt. Så om du har små unger, bør du få mannen din eller noen andre til å passe på dem, da du skal være så rolig som mulig. Hvis ikke kan du få indre blødninger, og må i værste fall operere på nytt. Det vil du ikke! Sove på ryggen må du også gjøre. Tror jeg sov på ryggen i 3 uker, skikkelig ubehagelig, jeg hater nemlig å sove på ryggen.

Hvordan ser arret ut? Arret ser veldig fint ut. Puppene har droppet en del, og da vises ikke arret spesielt godt heller. Man bør ha tape på arret som man får kjøpt på apoteket, i ca 3 måneder om jeg ikke husker helt feil. Det er for å få arret til å bli så fint som mulig.

Kan du legge ut før og etter bilde? Nei. Synes det blir for privat. Men dere kan jo bare sammenligne med bilder med klær på, det er jo bare å bla i arkivet så ser dere. Jeg kommer ikke til å legge ut noen nakenbilder av puppene, der går grensa. Hehe!


Om det er noe mer dere lurer på, så er det bare å spørre! Regner med at noen tenker at det er rart at jeg er så åpen om operasjonen, men det får bare være. Det hadde vært rarere om jeg ikke hadde vært det, da det er åpenbart at jeg har tatt silikon. Det kommer folk til å legge merke til, uansett. Jeg hadde jo så og si ingenting fra før, så... Men det er jo ikke akkurat noe jeg går rundt å snakker om, men når folk spør, så er jeg ærlig. Håper dere fikk svar på det meste, og at dere tenker dere om veldig godt før dere velger å gjøre en operasjon! Jeg hadde tenkt på det i 6 år, så dette var ikke noe jeg gjorde 'i farta'. Så vet dere det!Haha, brukte hundre år hver dag på å finne en god liggestilling. Etter noen dager fikk jeg drit vondt i ræva, haha!


08.11.2016 1 KOMMENTARER


innkjøpene fra Trondheim

06.11.2016 / 16:44

Hallo! Nå tenkte jeg å vise dere hva jeg kjøpte da jeg var i Trondheim på fredag. Her er hva som ble med hjem. ↓


Ble en del poser med hjem, kan man si. Fikk handlet en del julegaver, og nå mangler jeg faktisk bare 3-4 gaver. Er så digg å være ferdig med nesten alle i så god tid, også før desember da! 


Vase, blomsterpotte og blomsteren fikk jeg av tanta og bestemoren min. Kahler vasen ble jeg såå glad for, har ønsket meg den lenge! Synes den er så fin. Blomsterpotta var også veldig kul synes jeg, den er kjøpt på Ting i Trondheim om noen skulle lure. Orkideen ble kjøpt på IKEA. Orkideer er så fine! Og ja, den er ekte. Ikke noe fakeshit her i gården, hehe!


FILA t-skjorte fra Urban, og servietter fra Søstrene Grene.


Putetrekk fra Kremmerhuset. Elsker det, synes det er så kult! Har lyst på et glassbilde i samme motiv som de har på Kremmerhuset, men Anders nekter meg å kjøpe det, haha.. Synes det er dødskult jeg, da.


Bukse fra Bikbok.


Body fra H&M.


Måtte selvfølgelig kjøpe boka til Sophie Elise! Satt å leste i flere timer i går kveld, og må bli jeg ble positivt overassket. Likte boka kjempegodt, så den anbefales. Til jenter da, såklart. Har allerede kommet halvveis i boka, og skal lese mer i kveld tenker jeg.Det var det jeg kjøpte til meg selv! Brukte faktisk ikke så mye penger selv, fikk nemlig over tusen kroner av tanta mi. Hun er så gavmild og snill! :-)  Nå skal jeg og kjæresten spise middag, og se den nyeste episoden av Skam. Dere får ha en fin søndagskveld!06.11.2016 1 KOMMENTARER


uken som gikk

06.11.2016 / 13:29

- Uken som gikk -


AKKURAT NÅ
Akkurat nå har jeg tatt bilder av innkjøpene fra Trondheim, et innlegg om det kommer senere i dag!

 

UKENS OPPTUR
Ukens opptur må være da jeg ble med tantene mine og bestemor til Trondheim. Elsker Trondheim, er så koselig by! Og en hel dag med shopping er jo ikke verst heller. ;-) 

UKENS NEDTUR
Haha, dette må jeg fortelle. Da vi var i Trondheim spiste vi frokost på mc' donalds før vi dro til sentrum. Da vi var ferdige, klarte jeg å GÅ IFRA veska mi! Som det lå 3000,- i cash i. 2000 som hørte meg til, og en bursdagsgave til Anders fra bestemor. Vi dro innom en lekebutikk rett ved siden av, og det var når jeg skulle betale noe der at jeg merket at jeg ikke hadde vesken med meg. For en nedtur, tenk om veska ikke lå på maccern lenger, og hadde blitt stjelt?! Jeg løp tilbake, og heldigvis hadde de som satt ved siden av oss levert den bak kassa. HerreGUD så glad jeg ble! Noen mennesker er bare så snille.

 

UKENS CRAVING
Hmm, vafler kanskje? Har så lyst på vaffel! Jeg kjøpte meg vafler en dag jeg var på jobb, på cafeen ved siden av. Kjøpte 4 stykker pluss en leskedrikk. Gjett hvor mye det kostet meg? Over 60 kroner! Omg, never again. Dyrt som faen å kjøpe mat på cafe.

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Luffy bekka blomstervasen min her en dag. Han hører aldri etter og hopper alltid oppå kjøkkenbenken når jeg ikke er tilstede. En kveld da jeg la meg for å sove, hørte jeg at han hoppa oppå kjøkkenbenken, så jeg gikk på stua for å hive han ned. Så gikk jeg og la meg igjen, plutselig hører jeg noe som bekker. Da hadde han hoppet opp igjen og bikket over blomstervasen så vannet og alt fløt oppå benken. Fyfaen, da ble jeg SUR skal jeg si dere. Løp etter han som en gal, og tok han oppå benken og kjeftet. Tror ikke han hopper oppå der mer nå, heh. Han VET han ikke får lov, men han prøver seg allikevel. 

 

UKENS LÅT

gudA9Y5mBms
Jeg vet ikke hva det er med meg og gammel musikk. Jeg bare liker ikke musikken som blir laget i dag. Dååårlig.

UKENS TANKE 
Ukens tanke er, for å være dønn ærlig, at jeg har tenkt litt på å gi bort kattene. Det kommer ikke til å skje, for jeg har jo egentlig ikke lyst, og Anders nekter uansett. Men jeg begynner å bli drit lei av at det er katthår overalt. Det er katthår i sofaen, hårballer på gulvet, bordene, gardinene, klærne. OVERALT. I tillegg kan vi jo ikke ha dem ute, så da samler alt seg inne. Har lest at kattene røyter ekstra mye om våren og høsten, så håper det gir seg. Det er egentlig bare Luffy som røyter noe sinnsykt, men Suzie røyter egentlig ingenting. Jeg kammer Luffy hver dag, og det kommer helt sykt mye hår på kammen! Men det hjelper liksom ikke. Irriterende å måtte tørke hår hver morgen, spesielt fra sofaen. Kan heller ikke ha pynt som kan knuses stående fremme, da de garantert bekker det. Og det er kattsand overalt, selv om jeg har kjøpt matte for å ha under kattedoet. Nei uff, jeg vet ikke jeg altså. Noen ganger skal jeg innrømme at jeg angrer på at jeg fikk katt. Ikke bare 1 katt, men 2! Bah.. Trodde aldri jeg skulle si det her, men... Tror ikke jeg er et så kattemenneske som jeg skal ha det til, heh. Den andre plassen vi bodde var det ikke noe problem, da kunne de jo være ute om natta og sånt. Men ikke her..

 

UKENS INNKJØP

 
Vet ikke om dere ser dette bildet. Det går nemlig ikke an å laste opp bilder på blogg.no, faen! Sånt irriterer meg. Men uansett, ukens innkjøp en sånne svarte/gråe drops man får i søppeldynga godteriet. Visste ikke at man kunne kjøpe de i egen pose, gjett om jeg ble glad! De er mine favoritter, og spiser opp alltid de først. Resten av dropsene i søppeldynga liker jeg ikke. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Happy halloween!, og grattis med dagen til kjæresten06.11.2016 1 KOMMENTARER


burrring

05.11.2016 / 20:20

Hallo! Våkna for et par timer siden, og har nettopp spist taco. Egentlig er jeg drit lei av taco! Haha.. Kjeder meg nå, angrer på jeg ikke dro innom polet. Jaja, får vel bare kjede meg, da. Får vel se en film eller noe og spise godteri.

I går var jeg i Trondheim på shopping med tantene mine. Fikk handlet en del julegaver, så nå er jeg snart ferdig med alle. Yayy! Greit å være ferdig med det i god tid synes jeg, ikke så gøy å stresse med gaver i desember, da er jo butikkene stappet. Hadde det veldig koselig i går da! Dro rundt ni på morgenen, og var ikke hjemme før ni på kvelden igjen. Vi spiste på bighorn, og var innom ikea en tur også. Viser bilder av det jeg kjøpte til meg selv i morgen! Dere får ha en fin helg.

05.11.2016 0 KOMMENTARER


julegavetips

01.11.2016 / 16:43

Her kommer noen julegavetips til hva du kan kjøpe til venninna di, moren din, eller noen andre. Jeg tar utgangspunkt i hva jeg selv hadde kunne ønsket å få i julegave. Så dette blir nok mest gaver for jenter. Here we go!


- CHRISTMAS PRESENTS -Plakater og rammer HER, lammeskinn fra Nille HER. Plakatene synes jeg er såå fine! Dem skal jeg kjøpe selv senere, tenkte å henge begge to ved siden av hverandre på soverommet. Lammeskinnet så jeg på Nille her en dag, det ønsker jeg meg selv også. Hadde blitt kjempefint til en lysegrå sofa som vi skal kjøpe oss senere.
Stakelysholdere og vase fra Tilbords, og sminke organiser fra blivakker, kan kjøpes HER. Sminke organiseren får du til bare 239kr nå, den koster egentlig 599,-. Så det er et bra kjøp til noen som eier mye sminke! Lysestakene og vasen synes jeg er såå fin, ønsker meg! *hinthint* haha
Duftlys HER, bodybutter med lukt av coconut HER og timberlands HER. Duftlys er alltid fint å få, det er jo så koselig og så lukter det kjempegodt. Bodybutteren med lukt av coconut hadde jeg selv før, og der lukter så sykt godt! Elsker denne, må kjøpe en ny ganske snart. Timberlandskoene er dødsfine synes jeg, har kjempelyst på dem selv. Men så har jeg lovet meg selv å ikke kjøpe flere hvite sko, såå... Fin julegave å få da, til noen som klarer å ta vare på hvite sko, hehe!
Tøfler HER, pelspledd fra Kid, hårkur HER. Tøfler kan være fint å gi, det hadde ihvertfall jeg blitt glad for. Elsker å gå med tøfler hjemme! Pelspledd er også fint å gi, dette pleddet har vi på Kid og det er supermykt. Det er halv pris på det nå forresten, løp og kjøp i julegave til noen! Hårkur kan være fint å gi til noen som ikke er så flink til å ta vare på håret sitt, hehe. ;-)
Veske HER, dusk som man kan henge på veska HER, votter HER. Vesken er fra Nelly, og fin å gi til for eksempel mor. Dyr er den heller ikke, 399,- for den. Dusker er veldig fint å henge på ensfargede vesker synes jeg, det piffer liksom opp vesken litt. Varme votter kan være fint å gi nå som vi går mot vinter.
 Sånn, det var noen tips! Nå står middagslaging på planen, og senere i kveld skal jeg på kino med Mona og Ivan. Vi skal (seff) se skrekkfilm, Blair Witch heter den. Håper den ikke suger, haha. Hadde ikke fått så bra rating så jeg. Kom ikke som noe sjokk da, de fleste skrekkfilmer suger egentlig. Hah, men drar på kino og betaler for å se skrekkfilm gjør vi allikevel. ;-) Vi alle tre er like glade i skumle filmer, så alltid når det kommer er ny en på kino MÅÅ jeg dra å se. Har du sett den?


01.11.2016 0 KOMMENTARER


hits