FB
INSTA
malinva - Mjau

et lite hei

30.12.2015 / 23:43

Hallo! Har vært dårlig på bloggfronten de siste dagene, så sorry for det, om noen skulle bry seg haha. 2.juledag var jeg jo ute, 3 og 4 slappet jeg bare av og i går var jeg ute en tur igjen. Hadde egentlig tenkt å vært rolig, men Anders jobbet til 23.00, så fikk jeg besøk av en kompis og han hadde med seg noen øl og julegaven fra han til meg. I den var det bl.a en liten vodkaflaske. Passet meg perfekt, haha! Derfor drakk jeg litt av den, og litt senere ringer Anders og sier at han tar med en kompis hjem. Da ble jeg med kompisen min ut en tur på byen, og det var faktisk litt morsomt. Jeg er sjeldent på byen fordi jeg synes det er kjedelig og det blir for mye folk, men i går var det gøy. Danset til og med litt, lol. Ble ikke mer enn et par timer, det er mer enn nok for meg.

Da klokken var to var det på tide og hjem å legge seg sammen med Anders. Vi har vært å spist middag hos bestemor med pappa, og senere spiste vi kveldsmat hjemme hos kjæresten til pappa. Koselig!

I morgen skal jeg feire nyttårsaften hjemme hos bestemor med pappa sin familie. Gleder meg til å spise kalkun med mye godt, nam! Er usikker på om jeg drar tilbake til Levanger etterpå for å feste. Dumme meg trodde polet var åpent i morgen også, men de har jo stengt da. Har ikke så mye alkohol igjen, så spørs om jeg må kjøpe noen rusbrus på butikken.

Jaja.. Snart er julen og alt det ferdig, like greit egentlig. Har du hatt en fin jul så langt? Nå jeg stikke, holder på å steke baguett i ovnen. Baguett med salat og kylling, nam!

30.12.2015 0 KOMMENTARER


min julaften

25.12.2015 / 14:51

Hallo! Håper dere hadde en fin julaften i går? Det hadde ihvertfall jeg! Var veldig koselig, som vanlig. :-) Nå slapper vi bare av her hjemme hos mamma, skal snart spise noen middagsrester fra i går. Senere i kveld skal vi på juleselskap hos mormor & morfar, så i kveld er det bare å ta på finstasen igjen. Hehe! Blir her til i morgen, ettersom jeg skal passe ungene i kveld siden mamma skal jobbe nattvakt. 

Uansett, tenkte å vise noen bilder fra i går. Først dro vi en tur til bestemor og pappa, og var der til fire tiden, så dro vi hjem til mamma og spise, åpnet pakker osv.
Deler noen bilder fra hjemme hos bestemor først!Jeg får alltid så julestemning av å være hos bestemor. Hun pynter alltid veldig til jul, såå koselig! Spiste godteri og drakk brus, og plutselig sovnet jeg på sofaen. Hahah! Var egentlig ganske trøtt i går, men sovna ikke før rundt fire i natt, bahh. Vi var ihvertfall her en stund, så dro vi til mamma. Her kommer bilder fra der ↓
Morfar hadde bygget hus til Snipp og Snapp! De er alltid ute om nettene, så dette huset skal mamma sette i garasjen slik at de kan sove inne i den om natta. Snipp likte huset ihvertfall, gikk inn og la seg i det med en gang. Haha :-)


Meg, Johannes, mamma, Linnea og Simon


Simon, Johannes (brødrene mine) og morfar! Simon og Johannes ser en smule sur ut?;)


Morfar, meg, mormor, Linnea, mamma, Johannes og SImon. Fin gjeng!


Julegavene jeg fikk! Fornøyd :-) Fikk en del penger, og de skal jeg spare til sofa, mangler bare 2-3 tusen til. Gleeeder meg til å få ny sofa!

Nå må jeg nesten stikke, middagen er klar straks. Hva gjorde du på julaften, fikk du noe du ønsket deg?25.12.2015 0 KOMMENTARER


God juuul!

24.12.2015 / 17:05

Heisann! Ville bare stikke innom for å ønske dere god jul! Vi skal straks spise ribbe, gleder meg!

Kos dere masse i kveld, da<3

24.12.2015 0 KOMMENTARER


home for christmas

23.12.2015 / 18:01

Nå er jeg hjemme hos mamma på Verdal (skal feire jul her i år), og blir her til 2.juledag. Den 2. blir det FEST, wuhu haha!! Sikkert mange som har dratt hjem til foreldre og familie til jul nå? Nå bor ikke jeg mer enn en 15 minutters kjøretur unna, så jeg er jo ofte hjemme på besøk uansett. Men er ekstra trivelig å være hjemme når det er jul synes jeg. Anders skal feire jul hos mammaen sin på Skogn, og dit skal Luffy være med også. Kan jo ikke la stakkars pusen være hjemme alene på julaften!♥ Luffy har blitt skikkelig ramp forresten, blir nesten litt redd han noen ganger, haha. Plutselig stiller han seg sånn kjemperart på siden, og reiser seg liksom, også løper han mot oss og angriper armen til meg og Anders. Og han biter og kløner så hardt, AU! Han skal gjøre absolutt alt han ikke får lov til, lille dyret har til og med begynt å klarte oppå kjøkkenbenken.

Flåklypa står på TV'en her, men jeg har egentlig aldri vært noen fan av det. Jeg, mamma og Linnea skal se en annen julefilm som går senere i kveld ihvertfall. Kos! Dere får ha en fin lillejulaften! :-)

23.12.2015 1 KOMMENTARER


julaften om 3 dager???

21.12.2015 / 22:03

Hei! Tenk at det er julaften på torsdag? Wææ, og jeg har ikke julestemning i det hele tatt! Alle snakker om julemat og blabla, og jeg liker nesten ikke noe julemat hahah. Ribbe er vel det eneste jeg liker av julemat. Medisterkaker, julepølser, pinnekjøtt og alt det der liker jeg faktisk ikke. Jeg er generelt ikke noe spesiell fan av norsk mat, synes det er kjedelig. I morgen må jeg pakke inn alle gavene, stikke på polet for å kjøpe inn litt alkohol til julen, og på onsdag drar jeg til Verdal. Dumme meg drakk opp hele vodkaflaska jeg egentlig skulle ha til 2.juledag, haha. Hadde egentlig ingen planer om å dra ut i helga, men det ble sånn likevel. Var vel ikke hjemme før rundt halv åtte om morgnen på søndag, så døgnrytmen min har blitt litt rar. I dag våkna jeg ikke før halv fem(!!!) og det er jo aaalt for sent kan man si.

Jeg ser på en film nå på tv2 livsstil, 'She's the man', så må nesten følge med. Har du julestemning?21.12.2015 0 KOMMENTARER


little cutie

17.12.2015 / 02:43

Haha, ååå hvor søt er ikke Luffy? Både han og Anders sover søtt nå, og nå skal jeg ta kvelden jeg også. Klokka er jo snart 3! God natt!

17.12.2015 0 KOMMENTARER


innkjøpene fra Trondheim

16.12.2015 / 19:22

Hei! Nå har jeg akkurat dusjet og spist middag. Kjøttdeig med spaghetti sto på menyen i dag, er egentlig drit lei av det. Haha! Ser at statistikken på bloggen har vært ganske høy de siste par dagene, gøy! I går var det over 150 lesere innom, og i dag over 100. Det er vel egentlig ikke så mye, men for meg som bare har rundt 15-30 lesere hver dag så er det mye! Mange av de som klikker seg innom bloggen har nok gjort det via facebook, siden jeg legger ut et par linker der etter at jeg har skrevet et nytt innlegg. Men det bruker aldri å være så mange innom, så ja som sagt, gøy! :-)

Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte da jeg var i Trondheim på mandag, så her kommer bilder av det!

Genser fra Carlings, bukse fra Urban og body fra H&M. Genseren har jeg lenge hatt lyst på, men har ikke funnet størrelsen jeg skulle ha. Endelig fant jeg den i Trondheim, og dette er egentlig en guttegenser, så måtte kjøpe størrelse S, da det ikke finnes XS i gutteklær. Buksa har jeg også lenge ønsket meg, og jeg prøvde den faktisk sist jeg var i Trondheim, men XS ble liiitt for stort. På mandag fant jeg denne i XXS, og da satt den som et skudd! Trodde ikke den fantes i XXS, så da ble jeg veldig glad. Bodyen er også veldig fin synes jeg, men vet ikke helt hva jeg skal ha under? Kan jeg ha BH liksom? Ser for meg at det blir litt rart. Jeg har jo så små pupper, så det blir ikke noe fint uten noe under. Hva synes du om innkjøpene?♥

Nå skal jeg se litt serier, ha en fin kveld!
16.12.2015 2 KOMMENTARER


flattform

16.12.2015 / 16:11

Noen ganger (eller egentlig hele tiden) så går jeg rundt og irriterer meg over at jeg er så jævla tynn. Jeg er glad for at jeg er tynn, ikke misforstå, men jeg mener jeg er for tynn. Kunne godt ha veid 5kg til, minst. Nå veier jeg 47kg, og er 1.62 lang. Er uansett for tynn selv om jeg er kort. Det ligger nok i genene mine å være tynn, og jeg må bare akseptere det uansett hvor mye jeg hater det. For uansett hvor mye jeg spiser, så går jeg ikke opp i vekt. Kan gå opp til 49kg, men mer enn det har jeg aldri veid.

Jeg husker på barne og ungdom skolen, der ble jeg veldig ofte mobbet pga. utseendet og vekta mi. Jeg hatet hvordan jeg så ut, og det gjorde så forbanna vondt hver gang jeg fikk bekreftet midt i trynet at det ikke var bare jeg som mente jeg selv var stygg og for tynn. En episode husker jeg spesielt godt. Jeg sto ute på parkeringsplassen på ungsomsskolen og ventet på å bli hentet, og litt lengre bort sto to jenter (som alltid var frekke mot meg) og ventet på skyss de også. Plutselig roper hun ene ''Malin? Har du flattform?'' og så lo de, selvfølgelig. Slik var det ofte for meg på ungdomskolen, alle var så forbanna frekke. Jeg var ikke alltid den snilleste jeg heller, og det var mye utestenging og baksnakking i gjengen min husker jeg, men jeg var aldri frekk direkte mot noen. Jeg har aldri i mitt liv sagt noe stygt til noen direkte, og kunne aldri fått meg selv til å gjøre det heller. 

Nå i dag så er former tingen, former er det som er sexy. Og det er jeg helt enig i, selv om det er veldig fint å være tynn også! Men skulle gjerne hatt litt mer fett på kroppen, spesielt på rumpa, rundt hoftene og i ansiktet. Jeg vil føle meg mer kvinnelig, noe jeg ikke gjør nå. Jeg har null former, og null pupper. Noen ganger føler jeg meg som en mann. Det er så irriterende å ikke være fornøyd med egen kropp (eller vekt) men det er jo ikke værre enn å bare spise MASSE masse mer mat, ofte. Det er bare så vanskelig å plutselig skulle spise så mye mer enn hva jeg er vant til. Helt ærlig så er jeg veldig dårlig til å spise nå for tiden, jeg spiser veldig lite. Som oftest spiser jeg bare middag, og et par brødskiver til kvelds, noe som er alt for lite. Utenom middag så vet jeg liksom ikke helt hva jeg skal spise. Brødskiver er så forferdelig kjedelig, dessuten synes jeg ikke brødskiver er så spesielt godt. Så hva skal jeg spise da? Jeg har null fantasi når det kommer til mat, haha. 

Jeg får vel bare finne ut et eller annet jeg liker, og spise som bare juling da. Det er vel det eneste som funker om jeg skal opp i vekt. Å veie over 50kg er målet mitt akkurat nå! Gjerne kom med tips til hva jeg kan spise som er godt, og som man kan legge på seg av.Hater håndleddene mine, verdens tynneste! Jeg har nesten like tynne håndledd som søstra mi på 11 år liksom. Har lenge trodd at det er noe feil med benbygningen min. Kanskje det er det også..?


nettopp våknet♥


Vet ikke helt hvor jeg ville med dette innlegget. Få ut litt frustrasjon, I guess..

Update: Må bare legge til at jeg ikke skrev dette innlegget for å få sympati! Det var ikke det jeg hadde i tankene, hehe :-)16.12.2015 2 KOMMENTARER


noen ting som irriterer meg på shopping

15.12.2015 / 16:39

Heisann! I går var jeg i Trondheim med en kompis, veldig koselig! Det var i hovedsak han som skulle dit for å handle noen julegaver, og jeg fikk penger i går, så da ble jeg bare med. Det er jo så fint i Trondheim før jul! Det ble litt handling på meg også, selv om jeg ikke skulle bruke så mye penger. Handlet to julegaver, og en bukse, genser og en body til meg selv. Kan vise innkjøpene til meg selv senere. Vi spiste på Friday's, maten der er såå god! Jeg bestilte som vanlig spareribs, hehe. Over til overskriften. Det er noen ting som irriterer meg når jeg er på shopping:

1. Når alle størrelsene mine er utsolgt, og det er bare M, L og XL igjen. Fant f.eks en kjempefin genser og t-skjorte på Urban i går, men begge størrelsene mine (XS) var utsolgt seff. De minste størrelsene forsvinner raskt tydeligvis.

2. Når jeg skal prøve noe, liker jeg best at det er en dør i prøverommene, og ikke sånn gardingreie. Det er ikke på alle butikkene de har dører, men gardin. De gardinene irriterer meg, fordi det går ALDRI ann å lukke de helt, så blir det en liten åpning midt på eller på sidene. Da kan jo alle se rett inn, yey<3  Så da må jeg holde i garninen mens jeg prøver, og det er jo ikke akkurat så enkelt. 

3. Masete butikkarbeidere. Jeg liker å være i fred når jeg er i en butikk, og liker ikke når de som jobber der skal begynne å småprate med meg eller fortelle meg hva som er nytt og blabla. Det skjer heldigvis veldig sjeldent, men på Carlings er det ofte sånn. Vet det er flere som er enig med meg der. 

Du går inn i butikken: ''Hei, trenger du hjelp?'' 
Du prøver noe: ''Hvordan går det, skal jeg hente noe til deg?''
Du går ut av prøverommet: ''Hvordan ble buksa?'' 

Så må jeg begynne å forklare at det jeg prøvde ikke passet, og da begynner de å finne noe annet som kan passe meg. Nei, la meg være i fred! Når jeg sier jeg ikke trenger hjelp, så trenger jeg ikke hjelp. Og om jeg trenger hjelp, så spør jeg. Noen ganger orker jeg faktisk ikke å gå innom Carlings hvis jeg ser at det ikke er noen andre kunder der, fordi jeg orker ikke det der. Forstår at de som jobber der bare prøver å være hyggelig og hjelpsom, og det er de virkelig! Men jeg synes at hvis en person sier man ikke trenger hjelp, så kan de høre på det. Ikke alle liker ''innpåslitende'' butikkarbeidere.

4. Når jeg ikke finner det jeg skal ha i en butikk, så går jeg og spør de som jobber der om de har det jeg leter etter. Så forklarer de at de ikke har det eller at det er utsolgt. Okei greit. Etterpå sier de ''men vi har sånn, sånn og sånn''. Okei, jeg skal ikke ha sånn, sånn og sånn! Jeg skal ha det jeg leter etter! 

Jeg var inne på en klesbutikk og spurte etter en genser jeg letet etter, og de hadde den ikke. Så begynte hun dama å vise meg t-skjorter istedet. ÅH, det var da ikke t-skjorter jeg letet etter?! Haha, jeg høres sikkert ut som verdens sureste kunde nå. Her forstår jeg at de bare prøver å selge, men jeg synes det er litt irriterende uansett. Når folk leter etter en spesiell ting, så er det som regel bare det de skal ha også, og ikke andre ting.

Noe du er enig i?
15.12.2015 0 KOMMENTARER


5 flauser

10.12.2015 / 16:16

Hei! Nå tenkte jeg å lage et innlegg om 5 flaue ting jeg har opplevd. Hoho, here we go!

1. 
Det var en gang jeg var i syden med mamma og småsøskene mine for 5-6 år siden. Jeg hadde mensen den uka og måtte bruke OB når jeg badet. En dag da vi var på bassengplassen og badet, så hadde uheldigvis OB-tråden falt utenfor bikinitrusa. Jeg ante fred og ingen fare, helt til mamma kom å fortalte meg at tråden hang utenfor. Jeg fortet meg på do, og ville egentlig bare bli der 4ever. Haha, SÅ flaut. Det værste var at det var ikke mamma som så det først, men en kjekkas som lå i solsenga ved siden av oss. Han hadde gått og sagt ifra til mamma om det. Tror jeg døde i noen minutter da ass.

2. Det var vinter, og jeg skulle sykle(!) hjem fra skolen. I det jeg skulle sykle over et gangfelt, klarte jeg å skli og tryne foran alle bilene som ventet. Kom meg raskt opp på sykkelen igjen, og syklet som et lyn videre uten å se på de som satt i bilene og fikk med seg showet. Haha!

3. Jeg og klassen min på ungdomskolen hadde gym. Vi skulle spille fotball, som jeg hatet. Jeg var livredd for ballen, guttene sparket den alltid så JÆVLIG hardt. Plutselig fikk jeg ballen midt i trynet, og det gjorde så forbanna vondt. Alle poppis-kidza begynte selvsagt å le av meg, imens jeg sto der sikkert helt dritrød i ansiktet etter ballen. Artig.

4. Jeg skulle sove over hos ei venninne da jeg gikk på barneskolen, og hadde pakket med meg sakene mine i en plastpose. Da vi skulle pusse tennene og ha på pysjen om kvelden, så så jeg at jeg hadde tatt med meg feil pose. Jeg hadde tatt med meg bæsjebleie posen mamma hadde satt på gangen, som skulle kastes. Haha! Det var jo ikke akkurat så flaut, men mer morsomt. Venninna mi lo seg ihjel i hvert fall.

5. Når jeg gikk på barneskolen var jeg med på turning. Vi skulle sitte i ring, og i det jeg satte meg ned, slapp jeg verdens største fis. Alle hørte det, men de trodde det var en annen jente som fes! Jeg ble SÅ glad, og sa såklart ikke at det ikke var henne, men meg. Haha, litt slemt men jeg turte ikke.Har du opplevd noe skikkelig flaut? Fortell!

10.12.2015 2 KOMMENTARER


my new stylehh

09.12.2015 / 22:17HAHA, to gamle bilder av meg. Her var jeg vel 16 eller noe, og digget denne stilen. Litt sånn ''emo'' aktig. Jeg turte aldri å gå kledd slik i offentligheten, da. Greit nok, synes hele antrekket så litt merkelig ut. Haha! Artig å bla bak i bildearkivet på bloggen, der finner man mye rart kan man si.

~~~

Jeg har akkurat hatt besøk, og nå har Anders kommet hjem fra jobb. Han holder på å lage ostesmørbrød til oss, hihi snill!♥ Jeg holder på å se litt etter leiligheter på finn, og fant et par som jeg har litt lyst på. Eller, sånn halvveis. Den ene leiligheten er 5 minutter unna der vi bor nå, og leiligheten så helt grei ut. MEN den hadde verdens styggeste bad, så hmm, nei takk. Den andre leiligheten er ikke mange minuttene unna den heller, men den ligger midt i sentrum. Dette var en loftleilighet, og da blir det litt problematisk med katt. Vil ikke bo midt i sentrum heller egentlig, så hmmm. Får nok lete videre. Jeg vil flytte, NÅ! 09.12.2015 0 KOMMENTARER


jeg skjemmes over dere

09.12.2015 / 13:04

I det siste er det blitt mye snakk om bloggere i media. Og spesielt om Sophie Elise, som mange sikkert har lagt merke til. I går kom jeg over DETTE innlegget, skrevet av Anki Gerhardsen (som jeg aldri har hørt om før). Jeg forstår at innlegget er ment som kritikk, men jeg føler det er noe helt annet. Mye av det som blir skrevet her, blir helt feil, mener i hvert fall jeg. Jeg hadde også, akkurat som Sophie Elise, blitt lei meg om noen skrev et innlegg som dette om meg.

Nå var det ikke egentlig akkurat dette innlegget jeg tenkte å skrive om. Men om alle dem som dømmer henne utifra utseendet. Jeg føler på en måte jeg ''kjenner'' Sophie litt, i og med at jeg har lest bloggen hennes fast i fire år. Dermed får jeg litt lyst til å forsvare henne. Hun engasjerer seg i mye som er viktig, som f.eks dyrevern. Og masse, masse annet. Hun mener mye bra, og hun er en veldig snill og omtenksom person som bryr seg veldig mye om andre. Allikevel fokuserer nesten alle på det ytre. Utseendet hennes. At hun har fikset litt på kroppen/ansiktet sitt. Veldig synd, da hun er så MYE mer enn bare kropp og et ansikt. Og sminke og extensions og blablabla. 

Jeg vet at sånne overfladiske ting kan påvirke andre jenter negativt. Men altså, skal hun la være å fikse på det hun er ufornøyd med, bare fordi hun er en offentlig person? Om hun vil gjøre det for å føle seg bedre med det ytre, så la hun da for faen gjøre det, uten at dere idiothoder skal dømme og begynne å kalle henne for et dårlig forbilde. For hvis noen har fikset på seg, så er det helt OK å kalle noen plastikk, dum og for et dårlig forbilde, ikke sant? Nei. Hvorfor legge seg opp i sånne ting som ikke angår deg uansett. Og hvis jenter får et forvrengt syn på hvordan man skal se ut, så er det deres problem. Om de ikke tåler at andre fikser på ting, så må de heller ta et tak i seg selv. Og ikke skylde på Sophie Elise, eller noen andre for den del. For det er ikke bare Sophie som har fikset på seg, det finnes da så maaange fler! Både gutter og jenter. Jeg har også lyst til å fikse på et par ting ved meg selv, men det er da ikke fordi Sophie, eller noen annen kjendis har gjort det? Og om noen velger å operere seg bare fordi noen andre har det, så er det jammen meg de det er noe ruskende galt med. Man kan ikke peke fingre på dem som har gjort noe med seg selv utseendemessig, og si at ''EY, det er din feil at jeg har dårlig selvtillit, fordi du har operert puppene dine/nesa di/whatever, og nå må jeg gjøre det samme''.

Som sagt, hun har så mye mer å by på enn bare det. Jeg kjenner meg ofte igjen i Sophie. Jeg liker at hun ikke bare skriver om ting som er fint og flott, men også skriver når hun føler seg nedfor. Jeg kjenner meg ofte igjen i tekstene hennes, det er fint å føle at jeg ikke er alene om enkelte ting.

 Når jeg ser ting som er blitt skrevet om henne på nettet, leser jeg alltid kommentarene folk har skrevet. Og der ser jeg alt fra gamle menn til mammaer (om det er via facebook det er blitt skrevet så ser man jo navnene på de som har kommentert) som skriver direkte stygge ting om henne. Noen er tvers gjennom onde. GUD som jeg skjemmes! Sitte der bak skjermen og skrive dritt til en ung jente på 20 år, flaut. Har de ikke viktigere ting å ta seg til, liksom? Hadde bestefaren min skrevet stygge ting om en 20 år gammel jente, ja da hadde jeg dødd av flause.

Jeg ser at mange av mine facebook-venner har delt innlegget Anki har skrevet, og jeg lurer litt på hvorfor, hva de tenker. Jeg tviler på at de leser bloggen til Sophie, og dermed ikke ser hvordan hun egentlig er som person. Hvordan hun skriver, og hva hun skriver om. De bare dømmer henne etter utseendet, de og. For hun har jo fikset på seg, de ser på henne som ei dum jåledukke og ikke noe annet. Jeg VET at hun er mer enn det, så fuck dere. 

PEACE. Ikke diss forbildet mitt, OK?<3 Haha, jeg bare tuller. Men jeg har virkelig sansen for denne dama, og det tror jeg mange andre ville fått og. Om de bare gadd å gi henne en sjangse og så hvor god hun faktisk er som person!09.12.2015 0 KOMMENTARER


to grinesanger

09.12.2015 / 02:55

BB0qSFz1H6w

To dødsfine sanger. Blir jo helt deppa her, haha. Derfor jeg aldri hører på trist musikk, for da blir jeg også trist. Nå er det veldig sent, burde ha lagt meg for lenge siden. God natt!
09.12.2015 0 KOMMENTARER


røyteren meg

07.12.2015 / 18:20

Hei! Nå har jeg ikke vært innom her på noen dager, men jeg har ikke orket. Veldig lite har skjedd. I helga var jeg rolig og var på Verdal. I går dro jeg og tanta mi til City Lade i Trondheim, det var søndagsåpent. Vi var der litt før to (det åpnet to), og allerede da sto det folk utenfor og ventet på at senteret skulle åpne. Det ble etterhvert masse folk der, og han ene nissen fra the julekalender var der å spilte musikk, haha. Jeg handlet kun to ting til meg selv, og et par julegaver. Nå er jeg ferdig med alle julegavene, woho! Nå venter jeg bare på at resten skal komme i posten, så kan jeg begynne å pakke inn.Dette kjøpte jeg til meg selv i går. En topp fra BikBok og vitamintabletter for hår. Jeg røyter noe forferdelig for tiden, og det er så irriterende! Hår overalt, argh. Rart jeg i det hele tatt har hår på hodet, haha! Håper disse funker, og at jeg slipper å røyte så fælt. Hadde samme problem for noen år siden, men så ble det bedre. Noen råd, kanskje?

Nå ser jeg på Luksusfellen Sverige, og loool! Jeg skjønner meg ikke på disse folka, altså! Hvordan i helvete går det ann å bruke penger på noe, når man egentlig ikke har råd til det? Hun som er med nå har brukt kredittkort ofte, og i tillegg har hun lånt penger av familie til å kjøpe diverse ting. Ting som hun egentlig ikke trenger. I tillegg har hun ikke betalt regningene sine. Nei herregud, hva er det som feiler folk? Snakk om å gi faen i sin egen økonomi.. VIL de ha unødvendig gjeld, liksomDenne jakken vet jeg ikke om jeg har vist dere før? Bestilte den fra ebay for en stund siden, og elsker den! Den er så fin. Kan vise bedre bilder en annen gang. Nå skal jeg se litt TV!07.12.2015 0 KOMMENTARER


lille ''gameren''

03.12.2015 / 20:04

Hei! Nå ligger jeg hjemme i sofaen og chiller. Har akkurat spilt Uncharted 3 i noen timer, ganske morsomt spill faktisk! Jeg spilte masse da jeg var liten, men synes det ble kjedelig jo eldre jeg ble. Det har nok litt med at det produseres så jævlig mange skyte og krigsspill, som jeg hater. Skyting er i hvert fall såå kjedelig! I dag fant jeg frem Dogs Life spillet mitt, det hører til ps2 faktisk, haha. Jeg har ps2 hjemme hos mamma, så skal hente den en dag så jeg kan begynne å spille det igjen. Dogs Life fikk jeg til jul en gang for mange herrens år siden, og jeg ELSKET det! Jeg digget virkelig det spillet, og det gjør jeg nok enda også. Husker jeg spilte det hver dag, og runnet det flere ganger.

De spillene jeg likte best da jeg var yngre var Dogs Life, Sly Cooper, Spyro, Harry Potter, Atlantis og Løvenes Konge. Det var i hvert fall alle de spillene jeg kan huske på. Hehe, gode minner! Jeg savner ps1 og ps2 spillene, jeg.Jeg blir fly forbanna når jeg ikke får til noe i et spill, og banner å hyler, hahah. Stakkars Anders, tror han blir litt lei/redd. Nå skal jeg se litt på at Anders spiller, og så skal jeg spille litt sims 3 tror jeg faktisk. Er over et år siden jeg spilte sims sist, og savner det faktisk litt! PC'en vi har nå hadde ikke cd-rom, så det kjøpte Anders til meg her en dag. Så snill♥

03.12.2015 0 KOMMENTARER


desember

01.12.2015 / 21:21

Hey! Tenk at vi allerede er i desember da?! Snart jul liksom, wæ! Akkurat nå er jeg hos mamma, og skal sove over her i natt fordi jeg skal til legen i morgen tidlig. 
Her har de pyntet til advent, noe jeg ikke har gjort enda. Må nok en tur på Nille en dag for å kjøpe litt billig pynt, hehe. Må jo pynte litt i kåken!
haha, så søt ↑

Ingen kalender på meg da :(:( Haha neida, jeg er for gammel til sånt. Kanskje jeg kjøper meg en sjokoladekalender. Men kjenner jeg meg og Anders rett, så spiser vi nok opp den med en gang, haha! I går kjøpte jeg de aller siste julegavene på nettet, noe av det jeg kjøpte har jeg lyst på selv, så gleder meg til det kommer i posten. Må jo titte på det jeg har kjøpt i gaver. :Pp 

Var det noen som så Norske Talenter på fredag forresten? HERREGUD jeg ble redd når det tulle innslaget fra nyheterne kom opp rett før den ene dansegruppa skulle danse! Jeg ble dritredd og tenkte at nå går verden under. Mitt største mareritt! Tenk om det hadde vært seriøst, da. Så at det ble mange negative reaksjoner rundt dette, og det er jo ikke så rart. Norske talenter er jo et program som mange barn ser på, og de kanskje ikke helt skjønner at det var tull. Jeg var hos en kompis akkurat da og vi ble dritredde! Haha uff..

Denne buksa kjøpte jeg da jeg var i Trondheim. Den er fra Urban, og sitter så bra synes jeg. Jeg liker dr.denim sine bukser, bare litt synd de blir så slitte etter noen vask. Så må vaske de veldig sjeldent. 

Nei, dere får ha en fin kveld!01.12.2015 2 KOMMENTARER


hits