FB
INSTA
malinva - Mjau

angrer på tattoveringene mine

26.12.2016 / 13:49

Hallo! Jeg våknet for litt over en time siden, og har nettopp spist frokost. Har enda ikke gidder ordnet meg, er så godt å slippe å måtte sminke seg med en gang man står opp! Å sminke meg er det kjedeligste jeg vet, haha. Akkurat nå låner jeg macen til pappa for å blogge og redigere bilder, og det er jo en drøm å redigere bilder på denne. Har faktisk aldri holdt en mac før, ehe. Må nok gå til innkjøp av en mac i fremtiden, en som er brukt da tenker jeg. Å kjøpe en helt ny mac er jo sviiindyrt! Kjipt om det er noe som går i stykker på den da, koster sikker 100.000 å sende den på reprasjon. Lol.

Er en ting jeg tenkte på her en dag, og det er hvor lite tattoveringene mine passer til kjoler. Helt ærlig, så angret jeg litt på at jeg tattoverte meg. Skulle gjerne vært dem foruten, liksom. Spesielt den på armen. Hva var det jeg tenkte på? RØD tattovering, seriøst liksom? Haha, åh. Det er ikke sånn at jeg går rundt å angrer hver dag, fordi jeg er jo blitt vandt med de. Men jeg kommer nok til å fjerne dem i framtiden. Koste hva det koste vil, men har ikke så veldig lyst til å ha Ariel på armen når jeg blir 40 liksom. Eller dødningshuet på låret. Nei uff, jeg kunne heller brukt pengene på noe annet. Tattoveringer er blitt litt ut synes jeg. Litt 2012. Finnes såklart mange fine allikevel da. Blir nok å fjerne mine en eller annen gang! Min første tattovering tok jeg da jeg var 16 år, i Thailand. Da tok jeg en stjerne hver på skulderen, min neste tok jeg for 4 år siden i Bulgaria (den på armen) og den siste tok jeg i Trondheim for 2 år siden. Et tips: IKKE tattover deg i ung alder, du kommer til å angre uansett.


26.12.2016 4 KOMMENTARER


fler bilder fra gårsdagen

25.12.2016 / 15:01

Hallo! Nå skal vi straks spise middagsrester fra i går. Nam, er så sulten! Så langt har jeg ikke gjort annet enn å slappe av og spise snacks, og senere i kveld skal jeg være med mamma i selskap. I morgen bærer det ut på livet, blir gøy. Uansett, tenkte å vise noen fler bilder fra i går! Først var vi hos bestemor, og etterhvert dro vi til tanta, onkelen og søskenbarna mine for å spise der, så dro vi hjem senere på kvelden for å åpne gavene våres her. Da vrengte vi av oss finstasen, og åpnet gavene i pysjen/chilleklær. Så digg! Bildene er litt spredd fra både hos tanta mi og bestemor.Hadde en koselig kveld i går! Her er årets julegaver og. ↓


 
Fikk hårkur og protection spray fra GHD, et sengesett, to bøker, bestikk (det trengtes!), to stakelys fra kahler, adidas sokker, serveringsfat(?), duftlys og 6000kr. Føler det er litt skryt å legge ut julegavene, men det er jo det bloggere gjør. Haha! Har ikke fått takket alle enda, så det skal jeg gjøre etterhvert. Vet forresten at jeg får et hvitt pelspledd også fra en kompis, men den gaven har jeg ikke fått hentet enda. Er så fornøyd med alle gavene! Spesielt pengene, nå skal det spares til ny sofa.

Nå er maten ferdig, så må nesten stikke!


25.12.2016 1 KOMMENTARER


uken som gikk

25.12.2016 / 14:05

- Uken som gikk -
 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå plages jeg med å få laget dette helvetes innlegget. Jeg har ingen pc å låne at the moment skjønner dere, så jeg må blogge på mobil. Blogg.no's bloggapp er jo helt ubrukelig, så dette innlegget prøvde jeg først å skrive inne på blogg.no nettsiden, altså ikke appen. Men det ble jo helt klikk på mobilen. Så nå skriver jeg dette inne på notater, lol.


UKENS OPPTUR
Julaften, og alle de fine gavene jeg fikk. Fikk to bøker jeg ønsket meg også, pluss en jeg kjøpte meg selv, så nå har jeg masse å lese! Yay! Bokglede.♥


UKENS NEDTUR
Hmm, jeg vet ikke helt. Har ikke hatt noen spesielle nedturer. Kanskje at jeg må være et par dager fra kjæresten da. Savner han sånn! Jeg er jo avhengig, haha :((((


UKENS CRAVING
Julebrus på glassflaske! Skal sprette meg ei iskald flaske etterpå, nammm!

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Haha, nå skal dere høre. På jobben min så har vi ikke do inne i butikken, så når vi skal på do må vi gå på enten ansatt toalettet (dit gidder jeg aldri å gå fordi det er et stykke unna, pluss at det har kode og jeg kan ikke den) så da går jeg på kundetoalettene som et nærmest butikken. Men det er et lite problem da vet du. Det er 3 do der, men bare 1 jeg kan gå på. Eller tør gå på, hehe. De andre to toalettene er det nemlig to edderkopper inne på, og de har vært der inne siden i sommer! Er masse spindelvev i taket der, æsj. Så av og til er toalettet "mitt" opptatt, da må jeg gå heeele veien i enden av kjøpesentret på det andre kundetoalettet. Ahhh, så tomvindt! Haha.. Kan ikke vaskedamene bare fjerne de helvetes edderkoppene og spindelvevet?!!! De må jo ha lagt merke til alt vevet. I sommer når jeg ikke hadde lagt merke til edderkoppene, så satt jeg på do og så opp i taket, gjett om jeg tisset gaaanske raskt da! Hahaha! I tillegg hadde den ene fått unger, så det krølet av dem. Fyfaen så ekkelt.
 

Ukens låt
Cascada - last christmas. (lol)

 

UKENS TANKE 
Hvor jævlig heldig jeg er. Jeg har en stor familie å feire jul med, jeg får skikkelig brae gaver, jeg har tak over hodet, får masse god mat, har verdens snilleste kjæreste, to søte katter og alt jeg trenger. Skal innrømme at det ikke er så ofte jeg tenker over sånt, hvor priviligert jeg faktisk er. Det et ikke en selvfølge for alle det. Det fins faktisk fattige i gode Norge også, de som så vidt har råd til julemat eller gaver til barna sine. Dette er noe jeg aldri har måttet opplevd selv, og det er jeg evig takknemlig for. Mest takknemlig er jeg for familien min. Jeg har kjent flere som ikke har så stor familie, og når de har snakket om at de ikke har så mange å ferie jul/bursdager osv med så blir jeg trist på deres vegne. Familie betyr sykt mye for meg!
UKENS INNKJØP
Det et dette discodyret, som det heter. Synes det er skikkelig fint! Kjøpt på KID.
UKENS MEST LESTE INNLEGG
 ''JUL ALLEREDE'' er det mest leste innlegget denne uka.


25.12.2016 1 KOMMENTARER


god jul!

24.12.2016 / 15:15

Hallo! Nå er jeg hos bestemor og pappa for å feire jul med familien her. Kom hit i 1-tiden i dag, og har bare slappet av her siden. Vi skal til tanta mi for å spise senere i kveld. Gleder meg helt vilt på ribbe, det er SÅ godt! Har ikke så mye å fortelle, tenkte bare å stikke innom en kjapp tur for å ønske dere god jul. Her kommer noen julete bilder jeg har knipset i dag. ↓


♥♥♥

Anders er hos mammaen sin nå for å feire, og han har tatt med kattene. I fjor hadde han med Luffy (da hadde vi ikke fått den andre katten enda) og da var Luffy bare noen måneder. Da var han helt spinnvill, og hadde klatret opp i juletreet så kulene ramlet av. Hahah! Nå er han voksen og har blitt mye roligere, det samme har Suzie. Så får håpe treet berger i år, hehe! Droppet forresten å ha på kjolen jeg bestilte fra Nelly, ble ikke heelt som jeg hadde tenkt. Typisk. Tror jeg bare selger den jeg, haha. Det er en fin kjole da, så er sikkert noen som vil kjøpe den. Håper jeg. Typisk meg å rive av lappen, sånn at jeg ikke kan returnere den.

Dere får ha en fin kveld videre! 


24.12.2016 1 KOMMENTARER


lille julaften

23.12.2016 / 22:28

Hallo! Tenk at det er lille julaften i dag, hva skjedde? Like sjokkert hvert år, haha! Jeg har pakket inn julegavene og fått levert et par av dem, og resten blir med meg til Verdal. Jeg hadde egentlig tenkt å dra til Verdal i dag, men blir hjemme med Anders, siden han drar til moren sin i morgen. Skal feire jul med pappa og familien min der i år, så det blir koselig! Jeg satt å tenkte på noe her en dag, og det er hvor synd jeg synes på dem som ikke har noen å feire jul med. De som ikke har noen familie, eller som ikke har kontakt med de. Det må være sinnsykt trist og ensomt, klarer ikke å sette meg inn i deres situasjon. Julen handler liksom om familie og det å være sammen med de man er glad i. Får vondt i meg av de som må sitte alene. Og er det en ting jeg aldri har tatt for gitt, så er det familien min! ♥ Er så glad for at mine fremtidige barn vil få en så stor og snill familie.

Se dette fine ''disco dyret'' jeg kjøpte på KID! Det heter disco dyr, haha. Synes navnet var litt morsomt. Nå skal jeg få med meg Anders å se en film her. Jeg skulle bare blogge i 1 minutt, og så tok det plutselig 15 minutter. PC'en døde her en dag, så den måtte på reprasjon, og nå ville den ikke legge ut bildene mine på bloggen. Måtte legge dem på google foto, for så å lagre dem og SÅ legge dem ut på bloggen. Bahh, for et styr. Meg + teknologi kan være en dårlig kombo når den bestemmer seg for å ikke funke. Det er virkelig ingenting som får meg mer irritert enn når noe teknologisk ikke funker. Da klikker det i huet mitt. Haha!
 Absolutt alle bildene mine ble slettet, men egentlig så var det like greit. Nå er PC'en så ryddig! Hadde dritmange bilder, og gadd aldri å rydde i albumet. Så alt bare fløt over. Jeg er veldig rotete på PC'en og på iphonen, gidder aldri å slette gamle notater eller bilder. Men nååå skal jeg avslutte her. Dere får ha en superfin jul! :-)


23.12.2016 0 KOMMENTARER


pønta tre'et

22.12.2016 / 00:02

Hallo! Nå er jeg hos mamma, og sover over her til i morgen. En stund siden jeg hadde vært på besøk. Vi har akkurat sett på filmen om Snåsamannen, haha. Synes den var litt interessang jeg da. Virker som en bra mann! Ellers har jeg hjulpet til å pyntet juletreet her, koselig. Ble fint jaaa! ;-) Får jo litt julestemning og. Drar hjem i morgen igjen, så drar jeg tilbake lille julaften. I år skal jeg og søskene mine feire julaften med pappa og familien min der. Gleeeder meg til en liten juleferie nå, har jobbet hver eneste dag i to uker. Aah, skal bli så godt.

Dette ble bare en kjapp oppdatering. Nå blir det bare avslapping videre, før det blir natta. God natt!


22.12.2016 2 KOMMENTARER


jul allerede?

19.12.2016 / 23:32

Herregud, jeg kan ikke fatte at det er julaften på lørdag. Allerede?! Jeg har virkelig null julestemning. Jeg hadde faktisk litt julestemning i november, men da desember kom så forsvant den helt. Jeg har ikke noe julestemning at all! Litt synd, det har jeg ikke hatt de siste årene heller. Får håpe den kommer når jeg drar hjem til familien lille julaften. Jeg har ikke gidda pyntet så mye her hjemme. Helt ærlig så bryr jeg meg ikke så mye om det. Jeg tenker jeg vil pynte mer og komme i mer stemning når jeg får barn. Men akkurat nå så bryr jeg meg ikke så veldig mye om jula, eller andre høytider. Selvsagt er det koselig å feire med familien, men ellers er jeg ganske likegyldig til det hele.

Uansett.. Har lagt meg, Anders ligger ved siden av meg og sover. Jeg er ikke så trøtt enda, så ligger bare her og surfer på telefonen. Begynner ikke før kl 16 imorgen, så det betyr at jeg kan sove lenge!<3<3 haha, søvn er det beste i verden. Jeg trenger seriøst 9 timer med søvn hver natt, MINST! Jeg tror ikke jeg kjenner en eneste person som er så glad i å sove som jeg. Jeg kan sove 16 timer i strekk om jeg kan, lett. Husker da jeg gikk på skolen og begynte klokken 08, og måtte stå opp klokken 07. Jeg var så trøtt at jeg slet hver morgen med kvalme. Det var helt jævlig! Nå jobber jeg jo på kjøpesenter som ikke åpner før 10, heldigvis. Tror seriøst ikke jeg takler å ha en jobb det jeg må opp klokka 6 eller 7. Jeg spyr nesten av tanken på å stå opp så tidlig, haha.

19.12.2016 2 KOMMENTARER


verdens kjedeligste middag

19.12.2016 / 14:13

Hallo! Nå har jeg nettopp ordnet meg, og spist middag. Jeg begynner klokka 15 i dag, derfor ble det fjorland til middag siden Anders er på jobb. Tenkte jeg skulle prøvde den med oksekjøtt, og herreguuud så kjedelig! Var jo ikke noe smak på kjøttet eller sausen, og poteten smakte dritt. Verdens kjedeligste middag jeg ever har spist, uten tvil. Mye mat i pakken var det heller ikke. Så det var absolutt ikke verdt de 59 kronene det kostet! Æsj.. Blir å stoppe innom kiwi på vei til jobb for å kjøpe sjokoladeboller, synes jeg fortjener det etter denne rævva middagen. Haha!

Nå ligger Suzie oppå meg og sutter på labben sin. Hun har ikke sluttet med suttinga, og kommer nok aldri til å gjøre det heller. Lol, det ser så rart ut. Har aldri sett en katt som sutter på sin egen pot. Litt søtt, da. Jeg ligger egentlig bare her å psyker meg opp til å skulle gå ut, det er jo så glatt og kaldt! HVORFOR har jeg ikke skaffet meg lappen og bil? Ååh, jeg er så treg. Tror jeg har litt fobi for å kjøre, sånn helt seriøst. Jeg gruer meg sånn til å begynne å øvelseskjøre at jeg har lyst til å gråte. Min største frykt er å kjæsje. Det et 4 ting jeg frykter mest i hele verden og det er, 1) at jeg skal havne i bilkræsj, 2) at kjæresten skal være utro, 3) at noen jeg er glad i dør og 4) at verden går under imens jeg lever. Haha! Nå må jeg nesten dra. Dere får ha en fin dag!

19.12.2016 1 KOMMENTARER


nattugle

17.12.2016 / 23:48

Hola! Nå har jeg vasket av meg sminken og er egentlig klar for senga, men det blir ikke natta riktig enda. Jeg er alltid oppe lenge når jeg begynner sent på jobb dagen etter, eller har fri. Jeg har alltid vært en nattugle, elsker å være oppe til langt på natt. Aner ikke hvorfor, men det har vel noe med stemningen å gjøre. Om natta et alt så rolig og jeg slapper mer av, om dagen går alt i ett og det er så masse støy. Jeg burde definitivt skaffet meg en nattjobb, det hadde virkelig passet meg perfekt! Om noen vet av en eller annen nattjobb i nærheten av Levanger som ikke krever utdanning, så tips meg. Hehe..

I dag jobbet jeg til kl. 17, og etter det har jeg bare vært hjemme med kjæresten. Vi har spist pulled pork og sett på 'the walking dead' sesong 6. Ble sååå glad da den var å låne på biblioteket! Jeg og Anders satt jo pal og så den serien for 1-2 år siden. Sesong 6 kom jo ut for en stund siden, så vi kunne jo egentlig bare lastet den ned, men jeg ha norsk tekst. Er ganske dårlig i engelsk skjønner dere! Lol. Anders har sovnet i sofaen, så nå ligger jeg bare å ser på tv. Skjønner ikke hvorfor jeg alltid skriver at jeg ser på tv, for jeg gjør jo ikke det, den bare står på hele tiden. Jeg ligger egentlig bare å trykker på telefonen, så vet dere det. Haha! Jeg skal avslutte her. I morgen skal jeg på jobb igjen, men begynner ikke før klokka 14. Heldigvis er det bare i fire timer. Dere får ha ei fin helg!:-)

17.12.2016 0 KOMMENTARER


trøttitrøtt

15.12.2016 / 21:51

Hallo! Nå har jeg og kjæresten akkurat spist er veeldig sen middag. Ble biff med tilbehør, nammis! Biffen var på halv pris, det er ikke værst, biff er jo egentlig svindyrt. Har vært på jobb i hele ettermiddag til klokken 19, så er litt sliten kjenner jeg. Blir film nå før det blir natta. Skal se resten av 'a walk to remember', så litt av den i går. Helt til Anders sovnet, som vanlig, haha.

15.12.2016 1 KOMMENTARER


miss distré & klabb

14.12.2016 / 20:52

- Skal ta oppgjøret på jobb, så skal jeg regne ut 10 kroner + 1 krone, og får det til å bli 6 kroner. Alt blir bare rot og det hele tar mange flere minutter enn nødvendig. 

- Klarer å skumpe borti Anders imens han drikker melk, slik at han får en svær melk-dam over den nye t-skjorta si.

- Drar på butikken for å kjøpe smash, battery til Anders og mozell til meg selv. Kjøper feil battery til Anders, og kjøper light mozell i stedet for vanlig. Mozell light smakte dritt, og det gjorde visst battery'en til Anders også.

- Klarer å skrive på meldekortet at jeg har jobbet hver dag (jeg har bare jobbet med lønn 2 dager den perioden) og får ikke penger.

- Glemmer å vanne den ene blomsten min, slik at den dør en grufull død oppi den alt for lille blomsterpotta si. Stakkars.

- Går hjem med jobbkniven i baklomma på buksa. Ser sikkert ikke dumt ut.

- Klarer å miste øreproppene mine ute på trappa, uten at jeg merker det. Finner de ute akkurat når det har begynt å regne noen timer senere. Heldigvis overlevde de!


Yesda! Der har du altså meg de siste to ukene. Miss distré og klabb. Får lyst til å slå meg selv i hodet med noe hardt noen ganger. Haha, altså... Nå har jeg kommet meg hjem fra jobb, har tatt meg en varm dusj og nå holder jeg på å lage mat. Er hjemme alene, så i dag blir det kyllingvinger, salat og ris. Nam, synes kyllingvinger er dritgodt jeg! Med maaasse pepper på. Nammis. Resten av kvelden blir det avslapping, er egentlig ganske sliten. Det gikk i ett på jobb i dag også, masse folk hele tiden. 


noen bilder fra i fjor. Ser ikke så veldig fresh ut nå

Nå ligger lille Suzie oppå meg. Det lukter shampo av henne. Anders dusjet henne i dag, haha! Så nå lukter hun kjempegodt og pelsen kjennes ren ut. Hun har så tykk pels, derfor føles den litt fet etterhvert, så da dusjer vi henne av og til. Tror faktisk hun liker det litt, hun holder seg ihvertfall helt i ro i dusjen. Hun er så søt når pelsen blir våt, ser ut som en liten råtte.♥♥ 14.12.2016 1 KOMMENTARER


uken som gikk

13.12.2016 / 19:56

- Uken som gikk -


AKKURAT NÅ
Akkurat nå har jeg tatt meg en dusj. Nå blir det avslapping resten av kvelden.

 

UKENS OPPTUR
At Anders har kjøpt med colabokser med hjem fra Sverige. Haha det var ukens store opptur, liksom.

 

UKENS NEDTUR
At jeg har måttet jobbe helg i to uker nå. Både lørdag og søndag. Er virkelig ikke noe fan av å jobbe helger, men det går nå greit allikevel. Det har vært mye folk, så da flyr tiden avgårde!

 

UKENS CRAVING
Hmm, smash om det skulle være noe. Yummi! Jeg og Anders kranglet om hvem som skulle gå på butikken for å kjøpe det her en dag. Vi bor 2 minutter unna butikken liksom, haha! Jeg synes bare det er såå kjedelig å være på butikken, men det ble jeg som måtte gå, heheh.

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Jeg har klart å gjort noe feil når jeg sendte meldekort på lørdag, så jeg fikk ikke penger i går. Åååh, da ble jeg forbanna på meg selv. At det går ann!

 

UKENS LÅT

j9uH2U3vxro
 

UKENS TANKE 
Etter nyttår skal jeg sammen med NAV prøve å finne en ny praksisplass eller jobb. Jeg synes det er litt synd, men jeg vil jo være en plass der det er mulighet for at jeg kan få fast jobb, noe jeg ikke får på KID. Jeg trives på KID, så blir trist å etterhvert slutte der. Jeg aaaner ikke hvor jeg vil være senere, men må vel bli en eller annen butikk, siden jeg ikke har noen utdanning. Kanskje jeg tar opp noen fag, men hva er vitsen? Får man lettere jobb da liksom? Jeg skjønner ingenting. Haha, det kom vel ikke som noen bombe at JEG ikke skjønner noe. Jeg føler ikke jeg kan hoppe rett inn i en fast jobb heller, fordi det tar så laaang tid før jeg lærer ting skikkelig. Unormalt lang tid, faktisk. Jeg prøver å si det til folk, men de forstår visst ikke helt. Jeg har jo ikke så mye jobberfaring fra før da, så er nok litt derfor jeg er så treg. Jeg har aldri hatt fast jobb før...

 

UKENS INNKJØP
Ingen innkjøp denne uka. Jeg har vært en blakk mafakka. Hvorfor ble jeg ikke født pen og interessang slik at jeg kunne blitt toppblogger som tjener 100k i måneden?! Lol...


UKENS MEST LESTE INNLEGG
LONG TIME NO SEE. Det er jo det eneste innlegget jeg har skrevet, haha.

Glemte å lage 'uken som gikk' innlegg sist uke. Sårrehh! Har blitt lite blogging i det siste. Det er på grunn av at jeg har jobbet mye kveld den siste tiden. I dag når jeg kom hjem fra jobb shinet jeg og Anders leiligheten litt. Det eeer så digg når det er ryddig og pent her! Jeg takler jo ikke rot, haha. Var seriøst en million kopper som måtte vaskes. Sånn går det når man gir opp koppvaskelivet. Nå er jeg egentlig drit trøtt, så skal slappe av resten av kvelden. Dere får ha en fin kveld! :-) 

13.12.2016 1 KOMMENTARER


long time no see

09.12.2016 / 14:10

Hallo! Wops, jeg har ikke blogget på en uke! Sorry, haha.. Det er lenge siden jeg har vært så lenge borte fra bloggen. Synes jeg har vært flink å oppdatert bloggen hver dag i det siste, men not this week. Heh.. Denne uka har gått sykt fort, jeg skjønner ikke! Det er allerede fredag liksom. Jeg begynner på jobb klokka 15, og jobber til 19. Ikke mange timene, like så greit. Jobber hver dag i to uker nå, til og med søndagene, bahh. Jeg får betalt nå da, så det er jo digg! Å vite at jeg er det og får noe tilbake for det. Etter jobb i dag så skal jeg og kjæresten i bursdag til svigermor. Blir koselig.

Nå har jeg akkurat ordnet meg, og spist risgrøt og mozell. Mozell er en favoritt, og jeg kjøper den brusen svært sjeldent, så måtte bare kjøpe den i går. Når jeg kom hjem og tok den ut av posen, så hadde jeg faen meg handlet mozell LIGHT. Ja, æsj!!!! Den var ikke SÅ aller værst, men den vanlige er myye bedre uansett. Alt som er uten sukker er æsjbæsj synes jeg. Haha.. Skulle handle med battery til Anders, gjett om jeg ikke klarte å kjøpe feil av den og??? Herregud, jeg er sååå klabbete! Her om dagen på jobben og, så skulle vi ta oppgjøret, og så greide jeg seff å fucke til alt. Skulle regne ut 10 kroner + 1 krone og fikk det til å bli 6 kroner istedet for 11kr. Åå jeg er virkelig dum. Jeg gjør sånne småfeil på jobben hele tiden, og ellers i hverdagen. Noen ganger mistenker jeg det er noe galt en eller annen plass i hjernen. Jeg VET det er noe, helt seriøst.

Nok om hvor dum jeg er, haha.. I går så jeg og Anders ferdig Westworld. *gråter* Noen serietips? Nå skal jeg avslutte her, dere får ha en fin dag!

09.12.2016 1 KOMMENTARER


kino

02.12.2016 / 21:31

Hallo! Nå kom jeg nettopp hjem etter å ha vært på kino å sett 'Fabeldyr og hvor de er å finne' sammen med Anders. Filmen var helt grei, hadde kanskje litt for høye forventninger til den. Men den var så absolutt ikke dårlig heller! Nå skal jeg hoppe i dusjen, så blir det mer filmseeing etterpå. Tenker å se en film som heter 'Prisoners', ser den har fått 8,1 på IMDB og det et ganske bra rating. Jeg mååå alltid se ratingen filmene eller seriene har fått på IMDB før jeg ser dem, hvis den er under 6 så gidder jeg ikke se. Haha.. Om noen har noe bra filmtips så kom gjerne med dem! Blir bare rolig denne helga også. Haha, folk tror sikkert jeg er gravid fordi det er så lenge siden jeg har drukket alkohol. Jeg skal på julebord i morgen, og skal innrømme at jeg ikke har så veldig lyst. Ikke at det er noe galt, men jeg er ikke så glad i sånne ting. Sånn har jeg alltid vært, bahh!

Dere får ha en fin helg folkens! :-)

02.12.2016 1 KOMMENTARER


5 must haves

02.12.2016 / 10:30

- 5 must haves -Lypsyl! Jeg er helt avhengig av lypsyl, hvis jeg ikke finner den så må jeg kjøpe en ny med en gang. Blir ofte tørr på leppene, spesielt nå om vinteren.Denne håroljen av Jan Thomas er gull. Synes den funker bra, og denne bruker jeg hver morgen etter at jeg har rettet håret. Den gir fuktighet til håret, gjør at det skinner mer og gjør det glattere. Bruker å ta bittelitt øverst oppå hodet også, for å få babyhårene til å ligge. Anbefaler denne!Ansikts dagkrem fra Nivea. Jeg har brukt denne en liten stund nå, og liker den kjempegodt. Den gir nok fuktighet, uten at huden min føles fet. Bruker den også under øynene og på øynene. Superbillig er den også, koster bare 99 kroner!Bodylotion er et must have etter jeg har dusjet, ihvertfall hvis jeg har barbert leggene. Da mååå jeg ha denne! Bruker denne på hele kroppen.En god håndkrem er jeg like avhengig av som lypsyl. Blir fort tørr på hendene, så da mååå jeg ha denne! Jeg har prøvd mange håndkremer, men synes faktisk den her funker best. Spesielt dyr er den heller ikke, og man får kjøpt den på alle matbutikker. ♥♥♥


Disse fem produktene over er ting jeg virkelig er avhengig av for tiden. Spesielt håndkremen. Jeg klarer meg ikke uten! Egentlig ikke ansiktskremen heller. Blir så tørr i ansiktet og på hendene, jeg fatter ikke. Spesielt etter å ha vært i kontakt med vann, og nå som det er vinter. Så disse her er gull å ha, billig er dem også. Ansiktskremen måtte jeg kjøpe på nytt her en dag, fordi jeg glemte den andre hos mamma. Har lenge følt at ansiktskremene mine er for dårlige, sikkert fordi de også har vært billige. Men denne liker jeg, selv om denne også er billig. Håndkremen er også billig og utrolig god! Hurra for billige og brae produkter. Alle produktene over har sikkert alle sett før, de selges jo tross alt på vanlig matvarebutikker. Kanskje ikke håroljen da, er usikker. Men ihvertfall, produktene gjør jobben sin, synes iallefall jeg! Er det noen skjønnhetsprodukter du ikke klarer deg uten?


 

02.12.2016 1 KOMMENTARER


lengter

01.12.2016 / 21:05

- Summer, come back to me! -Har sett igjennom sommerbildene i arkivet, jeg savner sommer! Synes det kan være skikkelig koselig med vinter altså, bare sitte inne å kose seg under pleddet. Men noen ganger blir jeg litt lei, vinteren kunne vært litt kortere, og sommeren liiiitt lenger. Eller hva?! Men det hjelper vel ikke hva jeg vil og ikke, jeg får bare akseptere at jeg bor i et land der det seriøst er vinter nesten hele året, haha. Jeg bare savner å kunne sitte ute å drikke cider, og sole meg! Tror aldri jeg har vært så blek som nå, på flere år, haha. Jeg tok jo solaium flere ganger i uken for noen år siden, og var brun hele året. Nå har jeg droppet solarium, og får heller bare være blek om vinteren. Vil ikke se ut som en rosin når jeg blir 40 heller liksom. 

Nå gleder jeg meg enda mer til sommer, siden jeg og kjæresten bor i 3. etasje og har egen passe stor veranda. Skal kjøpe oss verandasofa og litt diverse når det blir sommer, gleder meg! Blir digg å få hele sola heeele dagen lang, og å kunne ha vors ute på verandaen. Gledes helt sykt, haha!01.12.2016 1 KOMMENTARER


hits