dagens søtis: brannmann redder kattepus

Denne har sikkert mange sett fra før på facebook, men ååh så herlig video! Sikkelig bra av brannmannen å redde kattungen, men det skulle vel egentlig bare mangle og da. Dyr er like mye verdt som oss. ♥

Har du sett videoen før? 


spooky

Bladde igjennom alle bildene på iphone’n min igår, og fant dette bildet fra i fjor. Det er tatt utom det gule hjemsøkte huset i vaterholmen. La ikke merke til før nå at det er en svart skygge der! Trodde først det var skyggen til huset, men det ser jo ikke sånn ut allikevel? Skyggen går lengre ned, ser ut som den er ca 10 meter unna huset. Men jeg vet ikke.. Man ser liksom taket til inngangen på huset BAK skyggen. Om du ser nøye så ser du det. Scary!

Hva tror du det er?

dagens søtis: fennec

Dagens søtis en denne nusselige skapningen! Guud, noe av det søteste jeg har sett. Det er en ørkenrev kalt fennec. Minner litt om en vanlig rev, bare med større ører og gyllengul pels. Den er veldig liten, ca. på lik størrelse som en katt faktisk. Noen har faktisk denne reven som husdyr! Men de er ikke som hund eller katt, siden de er esotiske dyr.

Noen videoer av dem

Søte eller hva?


kult og søtt tilbehør


telys, deksel og matboks fra H&M / smykke fra Cubus

Jeg elsker kult eller søtt tilbehør! Så da passet tingene over fint til meg. Løøw! Dekselet lyser forresten i mørket, haha! Hva synes du? ^^ 

~~~

Ble BK på meg og kjæresten idag også, klarte ikke dy oss HEHE! Seee så godt det ser ut!


feitmat♥

Må forresten tipse om min favorittfrokost nå om dagen!


Lion! Lionen som jeg kaller den haha. Kjempegodt med litt (masse) sukker oppi.

outfit


Jakke fra Zara / Sko fra skoringen / Bukse fra bikbok / Genser fra H&M / Ring fra Lindex

Leeenge siden jeg har tatt ordentlige outfit bilder. Er sjeldent noe jeg gjør siden jeg oftest liker å gå i chill klær, men skal prøve å bli litt flinkere til det! Uansett, var heeelt jævlig å gå i de skoene! Fikk så vondt i fotene at jeg nesten begynte å grine. Men det blir nok bedre når jeg har fått brukt dem litt tenker jeg. 
Herregud, først greide jeg å ta de på feil fot (hvordan er det mulig?!) sånn at jeg holdt på å tryne flere ganger. Hold på å le meg ihjel, stakkars kjæresten min hahha.

 Tok et bilde av han også, synes det ble så fint!


 Ellers har det blitt veldig koselig i byen nå, begynt å kommet masse julelys og greier, kommer nok mer senere. Har faktisk bittelitt julestemning, noe jeg ikke har hatt på flere år. Så tror jeg kommer til å komme i skikkelig stemning i år! Det er så koselig.

Nå skal jeg nerde litt sims! Sims in my heart

new lovers

En liten sneakpeak på de nye skoene jeg kjøpte idag! Fant de på skoringen, og ble så forelsket. Prøvde de bare for moro, og så plutselig at de var på halv pris. Happyface! Fikk de for 399, altså et veldig bra kupp. Kommer bedre bilder imorgen!

~~~

Var på burgerking idag, og kjæresten kjøpte seg en nacho burger. Fyyy, så sykt god den var! Noen som har prøvd den? Kunne sittet på burger king hver eneste dag og stappet i meg masse junk, høhø.<33 


romantisk med samme sko :PPP

Nå blir det staks film, The box. Skal laste ned Marley and me også, den filmen er så søøøt!

kunne du tenkt deg å ta en kaffe her?!

8. august i år åpnet en splitter ny hello kitty cafe i Bangkok. Lokalet er på 800 kvadratmeter, og fylt med hello kitty overalt. For en drøm det må være for hello kitty fans å sitte der en helt vanlig dag og ta en kaffe! Det er ikke bare cafe der, men også resturant, spa og suvenirbutikk. Alt sammen dekorert med hello kitty! Derfor kalles plassen Hello kitty house. Dette er et svært populært sted, så du må ha i baktanke at du muligens må stå i kø lenge før du kommer inn. Spesielt i helgene, da var visstnok køen enorm.


Ååh for en drøm!♥

Kunne du tenkt deg å dratt til Hello Kitty house? Det kunne ihvertfall jeg!

nytt i hybelen

Har endelig fått hentet speilet mitt som har ligget hjemme hos mamma. Synes det er så fint!

Nå ligger jeg i sengen og chiller på hybelen. Er kjempetrøtt, så skal legge meg om ikke så alt for lenge kjenner jeg. Forresten, en merkelig ting: ofte når jeg slår på elektiske ovner så merker jeg at jeg ofte blir litt kvalm og slapp..? Gjorde det ista, og ble kvalm og slapp plutselig. Kan hende jeg bare innbiller meg det såklart, haha. Men det har skjedd ganske ofte. Burde vel google det..

Godnatt! ^^

nude lips

Om vinteren blir alltid leppene mine veldig tørre, derfor har jeg kjøpt noen lipglosser for å holde leppene fuktig. Jeg har aldri vært noen fan av lipgloss før, siden jeg aldri har funnet en jeg liker, pluss at de glinser så mye, noe jeg ikke liker. Men nå har jeg altså funnet noen jeg liker, i nude farger. Nude farger er finest på lepper synes jeg.
Tenkte å vise mine favoritter!


♥♥♥
 


Denne leppestiften er fra Nilens Jord, elsker den! Kjøpte den i sommer, og har brukt den masse. Gir en veldig fin nude farge, og er heller ikke klissete og holder godt. Fargen er er NO.724.



Denne er min favoritt av lipglossene! Den er fra Isadora, og glossen inneholder A, E og C vitaminer, og er ganske tykk slik at det virker som leppene er blir større. Og fargen er så fiin! Den heter 01 Almond.



Denne lukter nesten litt som iskrem! Nam, haha. Den heter 80 Lustrous Sand, fra Max Factor.



Denne har glitter i seg, men glinser ikke så altfor mye allikevel. Fin nudefarge på denne også, og kan fint passe til fest. Den heter 43 Peach Pearl, fra Isadora.

En annen favoritt er en lip plumper fra Too Faced. Om jeg vil ha litt ekstra store lepper, påfører jeg denne før jeg påfører noe over, og lar den virke i noen minutter først. Det stikker litt først, men bare bittelitt. Synes den funker kjempebra!


Her har jeg ikke tatt noe over, denne er mer rosablank.

Hvilke farger liker du best på leppene? Nude, eller kanskje noe mer crazy? ^^

dagens søtis: bats

abandoned-baby-bat-pup-tolga-bat-hospital-15

abandoned-baby-bat-pup-tolga-bat-hospital-16

abandoned-baby-bat-pup-tolga-bat-hospital-20

abandoned-baby-bat-pup-tolga-bat-hospital-10

abandoned-baby-bat-pup-tolga-bat-hospital-19

Hvem sa at flaggermus er skumle, ekle dyr? De er jo så søte! Kunne ha hatt en hel flokk hjemme hos meg♥ Hehe neida, det var vel litt å ta i. Men jeg synes ikke de er skumle eller stygge i det hele tatt.

Flaggermusene på bildene over bor på et flaggermus sykehus i Australia. Enten fordi de har blitt rammet av tick paralysis(?) som er et innsekt som kan gi flaggermuser sykdom, eller at deres mor har dødd av samme sykdom eller blitt for syk til å mate dem. Frivillige på sykehuset pleier flaggermusene til de blir friske igjen, og slipper de etterpå ut i det fri.

Her er en liten video fra sykehuset, Tolga bat hospital