hei bloggen

Hei! Sorry for at jeg har blogget så lite, om noen skulle bry seg, hehe. Har vært litt nedfor og i dårlig humør de siste dagene. Jeg er dårlig på å takle negative følelser, så da går jeg som regel i kjelleren. Men nå begynner det å gå oppåver igjen. Takk og pris, jeg HATER å være i dårlig humør.

Akkurat nå ligger jeg ute på verandaen, har tatt med meg pledd for å ligge på, og leser 'et helt halvt år'. Den boka kjøpte jeg jo i fjor sommer, og har enda ikke begynt på den! Så at det kommer en film om boka på kino snart, derfor tenkte jeg kjappe meg å lese boka først. Så langt virker den bra, men har ikke kommet så langt enda. Nå skal jeg lese videre! Forresten, jeg og Anders skal få oss en liten pusekatt til, denne gangen ei jente! Awii, noen forslag til navn kanskje? Vi henter katten i morgen eller en annen dag til uka, gleder meg! Skal vise masse bilder senere. Håper bare at Luffy aksepterer den nye pusen, men det tror jeg går bra. Han liker andre katter veldig godt, og løper rett til de andre nabokattene hvis de er utenfor hos oss. Enkelte katter er ikke like glad i andre katter slik som Luffy er, og her en dag hadde han et lite sår under snuten sin. Mistenker han har løpt bort til ei betch (haha) katt som ikke likte han, og som klorte han. Stakkars pusen min, men det går bra heldigvis og såret er veldig lite.

spørsmål og svar

1. Hvordan er du som person? Jævlig rar. Haha, neida. Nei som person er jeg vel ganske humoristisk med dem jeg kjenner. Med folk jeg ikke kjenner er jeg ganske lukket og sier ikke så veldig mye. Jeg er vanskelig å bli kjent med, derfor holder jeg meg til dem jeg kjenner godt. Vet ikke hva mer jeg skal si, jeg vet jo ikke engang hvem jeg selv er haha. 

2. Har du noen gang bodd eller vært i utlandet? Jeg har aldri bodd i utlandet, men har vært i utlandet, ja. Har vært i Sverige, Tyrkia, Thailand, Riga og ja, mulig det er flere plasser men jeg husker ikke akkurat nå. Og Bulgaria, men er det i Tyrkia? Haha lol jeg vetta fan.

3. Hvilken hårfarge har du? Mørkebrun er min ekte farge, men farger det enda mørkere. Så det er som regel svart-ish.

4. Hva vasker du først når du dusjer? Tar shampoo oppi håret, og så vasker jeg kroppen imens den er i.

5. Hvor mange søsken? 3 småsøsken.

6. Dyne eller pledd? I senga regner jeg med? Jeg liker best dyne, uansett årstid. Ingen sover vel med pledd? Haha!

7. Hvordan ser du drømmemann/kvinne ut? Nå har jo jeg kjæreste, og jeg er jo fornøyd. Men om jeg MÅTTE si noe, så liker jeg gutter med tattoveringer, litt mer ”urban” stil og sånn der. Mørkebrunt hår og lyseblåe øyne er også skikkelig fint synes jeg da. I tillegg synes jeg litt sjenerte gutter er litt sexy. Haha, vet ikke hvorfor.

8. Hva er det flaueste du har opplevd? Hm. Det må være da jeg var med familien min til syden da jeg var rundt 16 år. Vi var ved bassenger og badet, og jeg hadde mensen den uka uheldigvis. Så brukte OB da, og tråden hadde falt utenfor bikinitrusa. En mann la merke til dette (og sikkert hundre fler, omg), og sa ifra til mamma. O.M.G, så jævlig flaut. Han var jo litt kjekk og. Hahaha!

9. Hvordan ser ditt drømmehus ut? Mitt drømmehus er ikke så veldig stort, siden jeg trives ikke i store hus. Det skal være lyst på stua, og kjøkkenet skal være mørkt. Jeg vet ikke mer egentlig jeg, klarer ikke helt å se for meg hvordan det skal se ut. 

10. Hva gjør du akkurat nå? Svarer på denne teite liste-greia da, haha.

11. Favoritt mat? Hm, er veldig glad i kinesisk mat. Når jeg er på kinaresturangen her i Verdal, så pleier jeg å kjøpe biff shopsuey eller kinesisk pepperbiff. NAM!

12. Vinter eller sommer? Sommer.

13. Er/var du flink på skolen? Jeg var ikke særlig flink på skolen, nei. Men jeg kunne vel vært litt flinkere om jeg prøvde litt hardere. Jeg ga jo veldig mye faen, men det var jo også fordi jeg følte jeg ikke fikk til noen ting.

14. Hvor vil du helst bo? Jeg trives jo veldig godt i Levanger. Men jeg synes Trondheim er en skikkelig koselig plass, så kanskje Trondheim. Jeg kjenner jo ingen der da, så blir nok ikke å flytte dit uansett.

15. Hva ønsker du å bli? Jeg har ikke peiling. Skal ærlig innrømme at det å være selger er skikkelig booring. Så hvis jeg kunne blitt hva som helst, så blir det noe med dyr. Dyrlege eller dyrlegeassistent, men dumma meg hadde ikke klart det uansett med mine rævva karakterer.

16. Dag eller natt? Liker natta ganske godt jeg. Da våkner denne sjela til liv.

17. Favoritt kles-merke? Har egentlig ikke noen spesiell favoritt, men Adidas kanskje? Synes de alltid har så mye kult!

18. Noen tattoveringer/piercinger? Har tattovering på over og underarmen, på skuldrene og på låret. Jeg har piercing i navnen, og that’s it. Hadde i leppa før, men den tok jeg ut for et par år siden. Den i navlen liker jeg da! Mange som synes navnepiercing er harry, men det synes absolutt ikke jeg, synes det er drit fint.

19. Kunne du ha ønsket å være kjent blogger? Nei. Jeg skulle ønske jeg kunne tjene meg rik på bloggen, men da må man jo ha masse lesere, og da blir du jo kjent. Såå hehe. Hadde jeg plutselig fått 40.000 lesere hver dag, så tror jeg jeg hadde fått jævlig angst.

20. Hva er din favoritt innen alkohol? Hmm, jeg drikker jo for det meste vodka (blandet med saft) men bortsett fra det så er jeg veldig glad i smirnoff og cider. Her er det ikke noe vin i gården, det eeer så æsj synes jeg! Er ikke sånn super glad i alkohol, men drinker og rusbrus er godt.

21. Beste minne? Hmm, har så mange bra minner. Men de beste minnene har jeg fra ungdomstiden, når jeg begynte å drikke og slike ting. Da var alt så nytt, og jævlig artig. Savner tida da jeg var 15, jeg.

22. Noe du savner? Nope. Eller jo, savner helg haha.

23. Katt eller hund? Katt. Hund hadde jeg ikke orket å hatt.

24. Ekte brunfarge eller fake-tan? Ekte. Jeg har faktisk aldri brukt selvbruning. Da er jeg heller blek.

25. Hvordan føler du deg akkurat NÅ? Helt fin.

26. Følger du med på kjendiser? Jeg følger jo med på reality-serier, men det er ikke sånn at jeg søker opp kjendiser på internett for å finne ut hva som skjer i livene deres. Jeg bryr meg helt enkelt ikke. Jeg tror aldri på det som står på internett heller, og kjendiser er jo faktisk helt vanlige mennesker, slik som oss. Fyfaen så slitsomt det må være at ALLE skal bry seg om hver minste ting du gjør feil.

27. Vil du hoppe i fallskjerm? Har bittelitt lyst ja. Men vet ikke helt om jeg tør. Tror jeg hadde besvimt eller spydd rett før jeg skulle hoppet.

28. Samler du på noe? Nei.

29. Favorittfarge? Svart? Haha, vet egentlig ikke. Synes pastellfarger er veldig fint da, men er ikke noe jeg kunne gått med på klær.

30. Har du høye telefonregninger? Nei, betaler 249,- i måneden.

31. Hva var det siste du kjøpte? En nike genser, viser den senere!

32. Sover du med TV’en på? Nei.

33. Er du forlovet? Nei.

34. Siste mat du spiste? Pølse i brød.

35. Vil du forandre navnet ditt? Nei! Er fornøyd med navnet mitt jeg, og det er jeg glad for. Må være kjipt å hete et navn du synes er stygt.

36. Sivilstatus? I et forhold.

37. Når våkna du i dag? Klokka 14.

38. Hva er det første du legger merke til ved det motsatte kjønn? Klesstilen! Den synes jeg faktisk har mye å si.

39. Tror du på mirakler? Neh.

40. Noen gang takket nei til en date? Ja, haha. Kommer ALDRI til å dra på date med en jeg nesten ikke kjenner.

Mulig dere synes slike liste-innlegg er gørrkjedelig, men jeg synes det er morsomt å svare på! Nå skal jeg ordne meg, og straks ta toget tilbake til Levanger. 

blurry

Huff nå er jeg skikkelig trøtt, men samtidig rastløs haha? Jeg er aldri rastløs faktisk, føler meg alltid veldig rolig til vanlig. Klokka er to om natta og det er lyst ute. Bah! Jeg får ikke sove når det er så lyst.

Uansett. Ser det er meldt veldig fint til i morgen, kanskje man får grillet kroppen litt også! Hehe.. Nei, lite å blogge om. God natt eller whatever. Btw, genseren jeg har på meg under fikk jeg i dag, digger den! Skal vise bedre bilder av den senere.

snakkez

Nå har jeg dusja, ordna meg og spist, og skal straks dra på jobb. Etter jobb drar jeg til Verdal en tur. Skal bl.a hente vodkaen min, hehehe. Kan ikke beskrive hvor mye jeg vil ha helg nå. NÅÅÅ! Haha! Nei men denne uka har vært så kjedelig, trenger å komme meg ut litt og være sosial. Og så savner jeg min kjære alkohol. Har jo ikke drukket på 2-3 uker. Nå høres jeg sikkert ut som den alkisen da, lol. Alko-Malin, mitt nye kallenavn?

Neida. Jeg må nesten stikke, vi snakkez!

hvorfor er folk på kvinneguiden så slemme

Haha, åh. Er det noe som irriterer meg, så er det folk på kvinneguiden. Hvis jeg lurer på noe, så pleier jeg å stille spørsmål der, for da får jeg som regel svar med en gang. Men det er alltid noen bedrevitere som skal kommentere negativt. Alltid noe å klage på. ALLTID. Jeg var nyskjerrig på om det gikk ann å kjøpe sofa på avbetaling hos bohus, ikke for jeg har tenkt å kjøpe på avbetaling altså, men ville bare vite. Jeg skrev at jeg hadde lyst på en sofa til 17k fra bohus, og lurte på hvor mye jeg kunne betalt på avbetaling + renter i måneden, siden jeg synes det er så kjedelig å spare. Da virka det som folk ble sure (wtf?) og skrev at hvis jeg ikke klarer å spare, så kan jeg bare drite i å ta avbetaling. Og at jeg var dum osv. Ok slapp av bitch, det var bare et spørsmål! Daaamn, så sure kjerringene på kvinneguiden er! Var noen som var snille å svarte meg ordentlig også da, men fikk ikke noe ordentlig svar. 
Er mange ganger jeg har spurt om noe der inne, og fått bare sure svar tilbake. Dere på kvinneguiden må ta dere en chillpill! Sorry for at jeg ikke er like skolert som dere da. Lol.

Nå sitter jeg her med farge i håret. Skal straks gå å dusje det ut. Blaack im back, haha!

Noen bilder fra sist gang jeg nettopp hadde farget håret. 

filmer jeg skal se i 2017

Var en side på facebook som hadde delt de her filmene, og at de kommer ut i 2017. Håper det ikke stemmer helt, og at noen av dem kommer i 2016 også. Ihvertfall, gleeeder meg! Gleder meg mest til Avarar 2. Avatar 1 var en sykt bra film synes jeg! Så den første gang på kino i 3D, og det var jo helt magisk. Skikkelig fine effekter! Jeg liker egentlig ikke å se filmer i 3D, men Avatar man bare se i 3D synes jeg. Noen av de her filmene du tenker å se når de kommer ut?

Nå har jeg nettopp spist middag. I dag ble det fjorland siden Anders er på jobb til klokka 20.

Var litt usikker på om jeg skulle kjøpe denne, men den var ikke så værst! Helt grei middag. Måtte ha en cola til, som en trøst i tilfelle maten skulle smake drit. Haha! Heldigvis gjorde den ikke det da. 
Nå skal jeg farge håret. Etterveksten er sikkert 4-5 cm lang nå, ikke pent! Hele håret har brune flekker her og der, derfor skal jeg farge hele håret. Svart som vanlig, hehe. Liker egentlig ikke kullsvart hår, men kjøper svart allikevel siden fargen går ut litt etter noen vask.

En annen ting jeg har litt lyst til å gjøre med håret, er å klippe det skulderkort. Synes det er såå fint! Og ikke minst mye mer behagelig nå som det går mot sommer. Men jeg vet ikke altså, jeg synes allikevel langt passer meg best. Haha var jo ikke lenge siden jeg sa at jeg ALDRI skulle klippe meg kort igjen, men nå har jeg plutselig lyst allikevel. Men jeg tror jeg holder meg til langt. Jeg får se!

koselig helg

Hallå! Kom hjem for et par timer siden etter å ha vært å grillet. Nå ligger jeg å slapper av i sofaen, skal se en episode av sweatshop. Denne helga har egentlig vært veldig koselig, grilla både i går og i dag. Greit å gjøre noe annet enn å bare drikke seg dritings hver helg også! Men neste helg, da blir det hæla i taket. Det er meldt kjempefint fra torsdag til tirsdag neste uke. Digg!

NYX favoritter

Hei! Jeg våkna nettopp, haha. Skal blogge litt tenkte jeg før jeg hopper i dusjen. Jeg og Anders er bedt på grilling på Verdal i dag, så vi blir hentet klokka 15. Vi var på grilling i går kveld også, hos pappaen til Anders. Var veldig trivelig! Vi satt ute på verandaen, og det var jo sååå varmt! Trodde ikke det var så varmt, så jeg hadde på meg bukse og det ble jo drit varmt. I tillegg var den svart, haha.

Men jeg tenkte å vise dere litt ny sminke jeg har bestilt meg. Jeg kjøpte noe sminke fra NYX, og ble veldig fornøyd.

Eyeliner, contourstick?, contour palett, primer, en leppestift, gloss og liouid leppestift. Leppestiftene ble jeg veldig fornøyd med! Jeg likte best den liouid leppestiften, den tørker på leppene og er i en matt brunfarge. Egentlig så liker jeg best de som tørker på leppene, føler de holder mye lenger. Er egentlig ikke så glad i glosser, liker helst matte lepper. 

De her testa jeg ut i går. Jeg pleier vanligvis ikke å sminke huden når det er så varmt, sminken renner jo bare av og blir shiny. Men ble overasket i går! Sminken rant ikke av, og den kaka seg heller ikke. Elllllsker primeren, konsistensen var så god. Og den er jo ment til å fjerne shiny hud, og det gjorde den. Contour concealern ble jeg veldig fornøyd med også. Den blir ikke kakete! Dette blir min nye sminkerutine nå. Først primer, så concealeren på haka, kinnbeina, panna og så countour paletten. Føler det er så mye bedre enn å bruke foundation! Er ikke så glad i å bruke foundation, da jeg føler huden ikke får puste og blir kvisete.

Så ja, veldig fornøyd med all sminken! Har du noen favoritter fra NYX?

Meeen nå må jeg kaste meg i dusjen og få ordnet meg litt. Ha en fin søndag!

trones

Noen bilder jeg tok på trones da jeg var med pappa og kjæresten hans dit en dag. Her brukte vi ofte å dra på sykkelturer sammen med skolen! Det er leeenge siden nå, hehe. Trones er en veldig koselig plass synes jeg, kunne nesten tenkt meg å bo her. Kanskje når jeg blir gammel 😀

Nå skal jeg hive meg i dusjen. Jeg våkna nettopp, våkna av at Luffy sto utenom døra og mjauet. Han gir jo ser aldri heller vetdu, står å mjauer som en gal og vil inn på soverommet. Akkurat nå ligger dyret i senga ved siden av meg. Ligger å glaner på meg akkurat nå, haha! Synes sikkert jeg ser jævlig støgg ut atm. Dere får ha en fin helg!

hvem lager rimelige bloggdesign?

Sendte e-post til et par bloggdesignere, og til fikk svar at det kostet over 1000kr å lage et design. Say whaaat! Skjønner at det tar tid å lage et skreddersydd design, men 1200,- føler så meningsløst å betale for et design bare. DET gidder jeg ikke bruke de usle pengene mine på, ass. 1000kr kan jeg få kjøpt så mye annet for. Så det jeg lurer på er, er det noen som lager bloggdesign for en litt billigere penge? Ihvertfall under tusenlappen. Gi meg tips om du vet av noen! Jeg kan godt betale 700-800kr liksom, men ikke noe mer enn det.


Slik tenker jeg at designet skal se ut, sånn ca. Satt på paint å ordna dette, ble egentlig ganske fornøyd! Så gi meg gjerne tips til noen flinke designere!

~~~

Nå har jeg, Anders og Luffy nettopp tatt oss en middagshvil. Eller, Anders sover enda haha. Tenkte å gå å ta litt sol, men vet ikke om jeg orker. Blir alltid så tung i kroppen når jeg sovner midt på dagen, og alt blir et ork. Blir jo lat!