ny favoritt i klesskapet

Elsker dette skjørtet som jeg kjøpte da jeg var i Trondheim forrige uke! Synes det er så fint, samtidig som det er kult. Det er fra Zara, kostet bare 250kr. Anywaysss, jeg kom nesten akkurat inn døren. Jeg har vært å tatt sol, og etterpå da jeg dro til butikken så møtte jeg mormor. Hun skulle til oldemor en liten tur, så da ble jeg med dit siden jeg nesten aldri er der på besøk. Var koselig å stikke innom en tur! Oldemor er over 90 år, men hun er fortsatt like “klar“så det virker ikke som om hun er gammel. Tenk at jeg er 25 år gammel og fortsatt har en oldeforelder. Snille oldemor♥ 

Fikk denne superfine trenings-tightsen i posten her en dag. Jeg bestilte for liten størrelse sist, så jeg byttet den til en størrelse større og denne passet perfekt. Eeeelsker denne altså, såå fin og stoffet er så digg. Den er fra gymshark, treningsklærne derfra er dødsfresh. 

Dette lammeskinnet kjøpte jeg på Kid i dag, looove it. Råååsa!♥ Elsker denne rosafargen så måtte bare ha det. 

Kjøpte jordbær og fløte i dag, nam! Norsk jordbær er det beste. Jeg er i Verdal enda, drar hjem i morgen. Nå skal jeg spise litt og så hoppe i dusjen, og bare slappe av resten av kvelden.

fine hagen til Bæssa


Et lite piggsvin kom i hagen i går. Vi ga den litt kattmat og det elsket den, spiste så det knaste haha!
 

Hagen til bestemor og bestefar er så koselig om sommeren! Masse fine blomster og pynt spredt utover i den store hagen deres. Elsker å være her om sommeren! I dag har jeg solt meg litt, ellers har jeg ikke gjort noen ting. Etterhvert ble det overskyet, så nå har jeg tatt meg en dusj og skal snart dra hjem med toget. Jeg tenkte egentlig å bli her til i morgen, men blir så jeg drar hjem og på besøk til en kompis. Så drar jeg heller tilbake hit i morgen igjen, siden jeg er alene hjemme alene hele dagen uansett.

Var skikkelig varmt å ligge i sola, men ble ikke mer enn et par timer før sola forsvant. Får heller ta solarium, haha!

Hahaha, guuud se på dette dyret! Det er nabokatten her, og hun har nettopp blitt klipt. Jeg dør, det ser bare så utrolig rart ut. Stakkars, haha! Denne katten er skikkelig scary egentlig, plutselig begynner hun å frese til oss og angriper føttene. Tør aldri å kose med hun her, haha.. Nååå må jeg nesten komme meg til togstasjonen, hejdå!

hjemme på besøk

Hey. Nå er jeg hjemme hos bestemor og de her, kom hit i dag og skal være her til i morgen. Har ikke vært her på en måned nesten, så er koselig å komme på besøk. Sitter ute på verandaen og det er så god temperatur nå! Vi har vært ute og spist i dag, og etter det tenkte vi å se prøvespillingen av spelet, men der fikk vi ikke komme inn. Skikkelig irriterende, vi hadde tatt med puter og alt. Haha, jaja! Jeg gidder ikke betale meg inn der noen annen dag heller, SÅ bra synes jeg ikke det er. Helt ærlig så har jeg aldri skjønt bæra av spelet, forstår ikke hva de sier eller noen ting. Men det er koselig å være der uansett.

Nå skal jeg lese litt!

lørdag og ferie

Hola! Jeg har nettopp trykket i meg et par brødskriver og skal snart gå til butikken og polet. Hadde egentlig planer om å ta det rolig denne helgen også, men det snudde haha! Drar til en venninne senere i kveld, blir skøy. Jeg har dessuten ferie i to uker nå, weheey! Jeg hadde helt glemt at jeg har ferie, jeg trodde det enda var et par uker til. Lol. Så så jeg på timeplanen min og var ikke satt opp på noen vakter, så da forstod jeg at jeg hadde ferie nå. Håper på masse finvær i ferien slik at jeg kan sole meg og grille, og kanskje dra på stranda en dag. Shit det er lenge siden jeg har vært på stranda og badet, altså her i Norge! Det må være flere år siden.

Nå skal jeg komme meg på butikken, dere får ha en fin helg!

new in

Hallo! Jeg kom nesten nettopp hjem, har vært ute og spist sammen med familien til Anders. Vi ble påspandert mat av bestemoren hans, så snilt! Vi var på Orion, som er en helt OK restaurant. Maten er ikke sånn super wow, men helt grei til en rimelig pris. Funker på en søndag! Var forresten rolig i går, jeg og Anders gjorde ingenting og bare så en film. Vi så ‘War of the worlds’, med Tom Cruise. Sett den før, men husket ingenting. Spennende film, det skjer noe hele tiden. Dette er tredje eller fjerde filmen vi har sett med Tom Cruise denne uken. Elsker han som skuespiller, alle filmene han er med i er bra. Ellers har jeg ikke gjort stort i dag, har bare ligget ute og solet meg. Nå begynner jeg endelig å få en fin farge som jeg liker! Det ble en liten runde i solariumet i dag også da, haha… Det ble overskyet og jeg var uansett rett ved solariumet akkurat da. Jeg fikk med meg Anders inn i solariumet også, haha vi tar sol av og til sammen. Dyrt å ta sol hver for oss, så da tar vi heller sammen. Blir liiiitt trangt da, men det funker! Hah. Vi er vel ikke det eneste paret som tar sol sammen vel?

Tenkte å vise dere hva jeg shoppet i Trondheim forresten, så her er det! ↓

To topper, solbriller og bikini fra HM, langermet topp fra Carlings og skjørt fra Zara. Skjørtet hadde jeg på meg i dag, elsker det! Solbrillene digger jeg også, spesielt de hvite! Jeg passer de egentlig ikke i det hele tatt, men synes de er så kule og litt classy samtidig. De svarte ser egentlig litt stygg ut på bildet, de ser kulere ut i virkeligheten. De her kostet rett over hundrelappen tror jeg det var, så veldig billig briller med andre ord. Ellers hadde jeg ikke orket å kjøpt dem, bruker ikke akkurat solbriller så ofte. Ansiktsformen min passer egentlig ikke til briller, jeg har for spisst ansikt haha. 
 

Ellers så kjøpte jeg lykten over, og dette smykkeskrinet (eller hva det er) fra Kid. Lykten var på salg til 200 kroner, så måtte bare kjøpe den. Synes den ble fin på verandaen. Anders trodde det var et fuglebur først, jeg døøør! Smykkeskrinet måtte jeg bare ha for jeg likte fargen så godt, og så er det i sånn velour-aktig stoff som jeg elsker. Det er masse pynteputer, gardiner og forskjellig pynt i fløyel/velour hos oss på Kid nå. SÅ fint! Mange lekre farger også. Jeg kjøpte en aquafarget pute i fløyel for en stund siden der, og nå venter jeg på at svart skal komme inn i samme. Kommer til å bli så fint sammen i sofaen! Ellers så sikler jeg litt etter et rosa lammeskinn som har kommet inn hos Kid, men butikken vår har ikke fått det. Derfor vet jeg ikke hvordan det ser ut i virkeligheten. Men hallo, rosa lammeskinn? Hvor søøøtt! Haha! Tenker det kanskje ville blitt litt kult, svarte puter og rosa lammeskinn.

Elsker den nye bikinien min! Bikinitrusen er litt for stor ser jeg, så må nok kjøpe en størrelse mindre.
 


Anders likte de nye solbrillene mine, haha!

 

Sol, bikini, en god bok og sololje, that’s life! Det er ikke sololje på bildet over forresten, men solariumskrem som jeg kjøpte i dag på solariumet. Kostet bare 100kr, enkelte steder må man betale godt over 300kr for en krem. Måtte på butikken for å ta ut i småpenger, for maskinen der tar ikke kort. Minner meg litt på i ”gamledager” da solariumene ikke tok kort, og man måtte ha med cash for å betale med. Haha, tider!

Dette en bakgårdskatten som bor i bakgården vår på bildet under. Hun/han er en villkatt, og er veldig redd mennesker. Jeg bruker å sette ut mat til hun av og til, stakkars liten.♥ Hun virker ikke like redd oss lenger etter vi har satt ut mat, men er fortsatt skeptisk og tør ikke å komme veldig nær oss.
 

Søte bakgården, hehe! Har sett henne komme ut av steinmuren bak bilen, der er det et hull som hun sikkert sover inni. Nå skal jeg se film med Anders!

Trondheim city

Jeg kom hjem fra Trondheim for et par timer siden. Jeg var jo der med mamma og søstra mi som sagt, vi hadde det veldig koselig! Vi dro i går morges, og har shoppet i hele går og i dag. Er kjempesliten nå, man blir virkelig utslitt av å gå i butikker hele dagen! I tillegg så går jeg i vans, og da blir jeg ødelagt i føttene til slutt. Vans er ikke akkurat noen gode gå-sko akkurat. Men allikevel tar jeg alltid på dem, haha! 

Vi lå på Radison Blu, det samme hotellet som vi lå på for 2 år siden da vi var her. Liker det hotellet, så fint og sentralt. 


Noen som husker disse eller? Kjøpte meg alltid sånn før, selv om jeg eeegentlig ikke synes de var noe god. Haha!

 


Hahaha! Søte gjengen.

 

Vi startet med å shoppe med en gang da vi var fremme, shopping fra morgen til kveld haha! Jeg handlet mest første dagen, men handlet ikke sånn super mye egentlig. Ble litt, og mye var på salg. Det liker vi! Etterhvert som kvelden kom spiste vi middag på Frati. Maten var kjempegod der! Det ble noe feil med bestillingen først, de hadde bare laget mat til to av oss. Derfor måtte vi vente litt ekstra, og da fikk vi gratis dessert. Bare fordi vi måtte vente 10 minutter ekstra, da snakker man god service! Desserten var ikke akkurat billig heller, hadde blitt over 300 til sammen om vi skulle betalt selv.

Yummiii! Maten var skikkelig god, desserten også. Etter å ha spist gikk vi tilbake til hotellet og slappet av litt, før vi gikk oss en liten tur ut etterpå. Været var jo så fint også! Det er så koselig om sommeren i Trondheim.


Se så koselig gate! Her ville jeg bodd om jeg skulle ha bodd i Trondheim. Opp bakken ved Bakklandet, kanskje denne plassen heter Bakklandet også, er ikke sikker. Koselig plass ihvertfall. Sikkert svindyrt å bo der da, siden det er så nærme sentrum.

 


Var konsert oppe der, Dj-Aligator eller noe sånt. Dunk-dunk musikk, hehe!

 


Haha hva/hvem skal dette forestille? Noldus fra Harry Potter ligner det på!

 


Mamma og Linnea. ♥♥♥

Viser dere hva jeg shoppet i et eget innlegg. Nå skal jeg se The handmaid’s tale. Siste episoden, neeei! :((( Syyykt bra serie, anbefales!
 

not a gucci girllll

Er det bare jeg som synes Gucci er et stygt merke? Jeg synes klærne, skoene, beltene, veskene og alt er stygt. Haha! Forstår ikke hvorfor noen gidder bruke så ekstremt mye penger på et så stygt merke. Og det er ikke noe jeg sier fordi jeg er en fattiglus selv, men merket er jo skikkelig stygt. Gucci har blitt skikkelig mainstream blandt unge jenter. Alle løper rundt i de stygge overprisede gucci beltene sine. Gud det er dumt ut når alle jentene på en fest har på seg det samme beltet. Haha, jeg loller.

Anywayyys, jeg kom nettopp hjem fra jobb. Har akkurat tatt noen undersøkelser på meningstorget.no, og straks skal jeg pakke litt til Trondheimsturen i morgen. Meningstorget er forresten helt genialt, man svarer på spølsmål og så tjener man litt penger for hver undersøkelse. Jeg har tjent meg 75 kroner på noen dager, så det er jo ikke værst. Det kan jo bli noen kroner ekstra i måneden, dessuten tar det ikke lang tid å svare på spørsmålene heller. Et lite tips om du vil tjene noen ekstra kroner!



Nå surrer Real Housewives på i bakgrunnen her, de krangler som vanlig. Haha. Er det bare jeg som synes det programmet suger? Altså hvem gidder å sitte å se på damer i 40-årsalderen krangle om bagateller, da er Svenske Hollywoodfruer mye bedre ihvertfall. Real Housewives blir for mye for min del, haha! Det er sjukt å se hvordan penger og berømmelse ødelegger enkelte mennesker, men de var kanskje ikke verdens kuleste personer i utgangspunktet heller da sikkert. Jeg skjønner jo at alt er ekstra glammet opp og gjort til for programmet sin del, men personligheten deres? HVA skjer med den? Er de virkelig så dramaqueens og frekke som de fremstår på TV? Helt sjukt isåfall. Jeg hadde faen meg aldri orket det der, haha!

Nå skal jeg lage meg kveldsmat, og så skal jeg sikkert se en eller annen film med Anders før det blir natta. Vil forresten tipse dere om en film vi så i går på netflix, den heter ‘Vanilla Sky’. En litt rar film som man ikke skjønner så mye av før på slutten, men jeg likte den.

i’m alive

I’m Alice holdt jeg på å skrev, haha! I dag har jeg vært så fjern at jeg sikkert kunne ha trodd at jeg het det. Jeg vet ikke hva det har vært med meg i dag, men jeg føler meg helt borte i skallen. Tror det er en blanding av at jeg har sovet alt for mye og spist for lite. Uansett, har vært en uke uten noe blogging når. Sry! Har ikke skjedd så mye spesielt egentlig. Nå var det iallefall godt å komme hjem fra jobb og ut for å få litt frisk luft. Sitter ute på verandaen og nyter det fiiine været. Så herlig temperatur akkurat nå i skyggen på verandaen. Typisk så skal jeg jobbe i hele morgen når det er så fint vær. 😞

Nå skal Anders lage nachos til oss<333 Han ringte meg på jobb i dag og sa at han fikk byttet vakt i morgen slik at hab starter litt senere, og kan være oppe litt lenger med meg i dag. Ble så glad, hehe! Han må alltid legge seg rundt klokken 22-23 for han begynner som regel på jobb 07. Jeg får aldri sove så tidlig, så jeg sitter ofte alene oppe om kveldene. Elsker når han også starter sent når jeg gjør det. Blir siste dagen på jobb i morgen, og så drar jeg, mamma og lillesøstra mi til Trondheim. Vi skal sove over på hotell en dag, så skal vi bare shoppe og kose oss. Gleder meg! Nååå blir det mat før jeg seriøst sulter ihjel.

litt nytt til verandaen

Hallois. Har nettopp spist pizza, men den var fæl og jeg er fortsatt sulten. Haha! Anders hadde kjøpt en eller annen rar pizza som ikke var noe god. Jeg klarer aldri å spise meg skikkelig mett på mat jeg ikke liker, så da blir det brødskiver etterpå. Jeg har vært litt dårlig til å spise de siste dagene, må huske på å spise. Jeg kjenner sjeldent noen sultfølelse, men merker det på kroppen når jeg har spist for lite. I går spiste jeg bare ett måltid på hele dagen og det er aaalt for dårlig! Det samme i dag, så føler meg ikke helt til stede. Uff! I dag har jeg vært en liten tur på jobb, bare i 4 timer. I morgen har jeg fri igjen, så da skal jeg sole meg og etterhvert ta med kattene til dyrlegen. De skal vaksineres begge to, det blir sikkert ikke så veldig populært. Dessuten HATER de buret, men det forstår jeg godt. Heldigvis har vi nesten dyreklinikken som nabo, så vi skal ikke særlig langt.

I går var jeg på kjøpesenteret for å kjøpe treningssko, en krukke, putekasse og puter til utemøblene. Jeg fant alt sammen, så nå ble det fint her. Putekassen og putene kjøpte jeg på europris på tilbud. De hadde selvfølgelig ikke de putene jeg ville ha, så ble noen andre istedet. 

Putene har jeg tenkt å snudd, på andre siden er de helt grå og det passet bedre. Ikke så fint med de stjernene, hehe. 
 

Hadde besøk av Ivan i går, vi drakk litt cider og vin. Vi begge ble varm til slutt, haha! Nå sitter jeg og ser på Alexia vs. verden. Haha herregud for en merkelig dame, nesten litt slitsom. Hun hadde nettopp et sammenbrudd ute blandt folk fordi hun ikke bestod kjøreprøven. Haha, okeeiiii!? Nå skal jeg lese bok! 

Noen bilder fra i går, da jeg og Anders grillet. For første gang her ute faktisk!

bursdagsfeiring og måsehelvete

Hallois! Nå har jeg nettopp vært og tatt sol i finværet. I morgen skal jeg opp tidlig og sole meg i the real deal, altså ute, haha! Noen ganger gidder jeg ikke sole meg ute, det er så forbanna kjedelig! Man ligger der og gjør ingenting, imens man pines for det blir så sykt varmt. Jeg har kjøpt meg en ny bok da, så da blir det litt bedre å ligge ute i solsteken. I dag har jeg og Anders vært og feiret min og broren min sin bursdag på havfrua. Vi grillet, var jo det perfekte grillværet i dag. Så digg at finværet har kommet tilbake! Det gjør meg glad. Jeg hadde bursdag i går, og Johannes hadde bursdag i forrige uke. Han ble 17, og jeg 25. Jeg husker i fjor da jeg ble 24, jeg synes det var sååå gammelt og fikk nesten litt angst. Nå har jeg visst kommet over den kneika, jeg synes ikke 25 er noe gammelt. Hallo jeg er fortsatt ung! Jeg synes man er ung helt til man har bikket 30, da blir man gammel. Hahaha, neida jeg bare tuller! Nå synes jeg 20-23 åringer er barnslige (haha ja men de er jo det!) 25 er en perfekt alder. Da er man voksen, men samtidig ung. I går kveld var jeg og Anders på besøk til min svigermor, der spiste vi pizza og jeg fikk blomster for å ha ute i gave. Så fine! Jeg har tenkt å kjøpt litt flere blomster for å ha på verandaen, det blir så mye finere. Uansett, her er et bildedryss fra i dag!


Godt med snus ja♥
 


Handlet sykt mye kjøtt, haha! Tror vi var litt for sultne da vi handlet inn i går. Har fortsatt to pakker kjøtt igjen + masse salat og mais, så blir nok grilling i morgen også. Grillmat er så diiigg!
 


To søte kort jeg fikk. Elsker søte ting.♥
 


Hadde en liten photoshoot. Tror ikke Anders synes det er så fett, hahah. Han har blitt flinkere til å ta bilder da synes jeg. 
 

Jeg synes at alle bildene blir så uklare. Kjøpte meg ny linse i vinter, men det hjelper visst ikke når kameraet mitt suger. Jeg burde bare selge hele driten og kjøpe noe helt nytt istedet. Bildene blir så dårlig og det er så irriterende.

Bursdagsbarnene! Hehe! Det er så rart at søskene mine blir så stor, jeg husker enda da de var små bebiser som om det var i går. Jeg er så glad for at jeg har vokst opp med 3 søsken, det betyr så mye. Jeg beundrer virkelig mamma og pappa for å ha taklet å ha 4 små unger, det er ikke bare-bare. Jeg vet at jeg selv aldri skal ha så mange barn, haha! Men jeg er glad for at jeg får oppleve å ha mange søsken. Håper jeg får mange tantebarn i fremtiden.♥♥♥

Boken jeg kjøpte i går. Gleder meg til å lese den! Jeg har sikkert 3-4 uleste bøker fra før av, men alle er krim og jeg hater egentlig krim. Så jeg har ikke giddet å lese dem, aner ikke hvorfor jeg kjøpte dem en gang. Kjøpte de sikkert på salg, men hva er vitsen når jeg ikke gidder lese dem uansett. Jeg liker ikke bøker/serier som handlet om etterforskning, boooring. Synes til og med at ‘Snømannen’ av Harry Hole var litt kjedelig.

Istad satt jeg ute med pc’en, men måtte til slutt gå inn for måsene plaget meg så jævlig. De har måsunger et eller annet sted i nærheten, så det går seriøst ikke an å sitte ute uten å bli stupt ned. Det holdt på å klikke for meg til slutt, for helt ut av de blå kom det en måse mot meg uten av jeg la merke til det først. Jeg er egentlig ikke så redd dem lenger, men de hyler jo så fælt at og kommer så brått på, at jeg nesten får hjertestopp. OMG så dum de er egentlig, jeg er jo ikke i nærheten av ungene og sitter jo bare i ro. Blir så IRRITERT! Til slutt tok jeg kosten og slo etter dem når de stupte, haha. Jeg treffer dem ikke så klart, det frister litt å bare hølje dem ned, men jeg er ingen dyreplager heller. I morgen skal jeg kjøpe vannpistol og sprute på dem, kanskje de holder seg unna da. De driter jo ned hagemøblene mine også, ååååh som jeg hater dem. 🙁
 

Nååå skal jeg hive meg i dusjen, kure håret og ta på ansiktsmaske.♥