innkjøpene fra Danmark

Hei. Nå har jeg og Anders kommet hjem. Eller, kom hjem for noen timer siden. Etter å ha vært i Trondheim i dag stakk vi innom en tur til svigermor og spiste pizza. Pizzaen på skogn var skikkelig god! Jeg og Anders hadde egentlig planer om å bli litt i Trondheim for å se i butikker og spise der, men det droppa vi. Etter å ha vært hos klinikken og fylt på leppene, så følte jeg meg IKKE så fin, for å si det rett ut. Leppene ble veldig røde og hovne, så jeg ville ikke akkurat gå rundt blandt masse folk. Anders var ikke giret på å gå i butikker uansett, så da tok vi toget tilbake igjen. Og bra var det, hvis ikke hadde jeg sikkert kjøpt et eller annet. Skal ikke bruke penger på leeenge nå, føler virkelig jeg shoppet nok i Danmark. Mat og regninger er det eneste pengene mine skal gå til, haha. Meen – her er innkjøpene fra Danmark! ↓

Jeg kjøpte en svart Kari Traa jumper også og en helt vanlig bukse fra bikbok, men det glemte jeg å ta bilde av. Ikke at det var så viktig, var helt vanlige plagg liksom. Nike crop-genseren synes jeg var så kul, elsker den! Den øverste jeans’en kjøpte jeg på Monki, og det er en litt baggy bukse, samtidig som den er stram. Ble så sykt fornøyd med den! Litt sånn 80-talls. Har lenge lett etter en slik Levis bukse, men har aldri funnet en. Synes denne lignet litt på Levis faktisk. Den andre buksa er fra bikbok, og den har jeg en helt lik av fra før faktisk, bare med lavere liv. Denne over er en høytlivsbukse, synes den er mye finere enn den andre med lavt liv. Synes høytlivsbukser passer meg mye bedre, får liksom frem det lille jeg har av former litt bedre. Mac sminken handlet jeg på taxfree’en. Fikk litt sjokk når jeg skulle betale, for det ble 1200 tilsammen. Hehhh, wops. Jaja, dette er sminke jeg kommer til å bruke ofte. ELSKER leppestiftene, spesielt den brun-beige ish fargen. Teddy velvet heter fargen, og er tydeligvis veldig populær. Skjønner jeg godt, fargen er dødsfin! Resten er highlighter, foundationpudder, lipliner og en dekkestift. Elsker mac sine sminke. En smule dyrt, men så verdt det. NYX og Mac er de eneste merkene jeg kjøper leppestifter fra btw. De har så matte, fine farger. Jeg hater at leppestiftene glinser. Det rosa cola glasset fikk jeg gratis på Mc’ donals, haha. Det var det eneste ”innkjøpet” som ble med meg hjem da vi var i Tyskland. Fant seriøst ingenting der, bare et glass liksom haha. Skal sier at jeg ble skikkelig fornøyd med glasset da! Hadde faktisk kjøpt dette om jeg fant det før.

Nå skal jeg slutte å jabbe. Skal ta meg litt mat og en dusj etterpå. Så skal jeg gå på badet og se på de nye, fine leppene mine. Haha! Etter at hevelsen har gått ned litt så liker jeg dem skikkelig godt. Hun dama som fikset de sa at i første omgang fyller de inn veldig lite, nesten så lite at det ikke vises. Jeg synes absolutt ikke dette var lite jeg, da. Så jeg kommer ikke til å fylle på mer med andre ord, slik hun kanskje trodde. Altså, jeg vil jo ikke ha svære lepper heller liksom. Vil at de skal se naturlig ut, og det synes jeg hun fikk til veldig bra. Leppene mine var jo skjeiv i utgangspunktet, så det vil de jo forsette å være. Men synes ikke det vises noe bedre enn det gjorde før. Ble fornøyd! Men jeg kommer ikke til å fylle på mer før om et års tid, da produktet mest sannsynligvis har gått ut. For det er slik at kroppen bryter ned dette stoffet, og det er egentlig helt greit. Da kan jeg bestemme selv om jeg vil fortsette med dette eller ikke.

endelig skal jeg faktisk gjøre det

Hei! Nå ligger jeg i sofaen og daffer. Hadde fest her i går, så er ganske sliten i dag. Har ryddet litt og vasket gulvet, skjønner ikke hvordan det er mulig å bli så skittent etter en fest! Alle går jo inn med skoa på, ah irriterende. Har en stooor haug med koppvask på kjøkkenet, men kjenner at jeg rett og slett ikke gidder ta oppvasken enda. Var meningen at alle skulle få plastkopper i går slik at det ikke ble så mye koppvask, men neida. Alle tar seg glass uansett, haha. Ser virkelig ikke ut på kjøkkenet, så kjenner jeg må ta den forbaska koppvaksen snart. Klarer ikke rot, som dere sikkert har fått med dere før. Heh! Kvelden i går var helt grei, egentlig så kjedet jeg meg litt. Det er sjeldent jeg kjeder meg når jeg drikker, men i det siste så har jeg gjort det. Er så lei av drikking egentlig, men samtidig så er det kjedelig å bare sitte hjemme i helgene. Før var jeg veldig slik at jeg snakket masse med alle og var veldig sosial når jeg var full, men nå gidder jeg ikke lenger nesten. Styrer musikken litt, drikker litt, valler rundt i stua og småprater litt og vet ikke helt hva jeg skal finne på haha. Uff nei, men jeg synes alt er kjedelig for tida. 

Meeen til overskriften! På fredag bestilte jeg meg time til leppeforstørring, skal altså ta juvaderm i leppene. I morgen klokka halv 12 har jeg time i Trondheim hos injekssjonsspesialisten, som ligger rett ved torget. Jeg har leeenge hatt lyst til å ta restylane, eller juvaderm som det nå heter. Har så lyst på litt mer ”plumpy” lepper! Så nå hadde jeg råd, så da bestemte jeg meg for å gjøre det. Jeg skal jo såklart ikke fylle i kjempemye, men bare litt. Gleder meg sånn til å se resultatet! Den første dagen/dagene vil leppene sikkert ikke se så fine ut, såklart. De som jobber på klinikken skal visst være veldig flinke, og venninna mi har også fylt på leppene der. Resultatet ble bra, derfor falt valget på dem. Håper det blir bra! Nå skal jeg avslutte her og gjøre ingenting videre resten av kvelden. Innlegg om hva jeg kjøpte i Danmark kommer forresten i morgen eller i overmorgen, har ikke hatt tid til å lage det enda.

witcher er viktigere enn meg

Har akkurat laget den største bollen med fruktsalat ever, haha! Anders hadde lyst til at jeg skulle lage det, så da ble det sånn. Jeg elsker jo fruktsalat! Næm. De siste to dagene har det vært fryktelig varmt og tungt i lufta i trøndelag. Lufta har vært så tung at jeg har hatt vondt i hodet både i går og i dag. Å drikke masse vann er virkelig alfa omega. På jobb i dag kjente jeg at jeg begynte å få vondt i hodet igjen, så jeg drakk et par glass vann og etter det gikk hodepinen over. Vann har virkelig alt å si på slike varme dager. Det frister i dusje hele tiden, men det er det lite vits i. Blir jo like klam og svett rett etterpå, haha. Jeg har vært veldig sensetiv for lys de siste to dagene. Alle lys og farger virker så mye sterkere, vet ikke om det har noe med varmen å gjøre? 

Jeg så på facebook at netflix hadde fått en serie som het Ozark, synes den så veldig interessang ut. Noen som har sett? Den har fått hele 8,9 på IMDB, det er sykt bra! Tenker å få med meg Anders å se den i kveld. Jeg har fri i morgen, så kan sitte så lenge oppe jeg vil. Jippi! Anders spiller Witcher, men skal prøve å få han til å slå det av. Han spiller det seriøst HELE tiden, bruker aldri tid med meg. :(((( Haha, tuller bare. Synes spillet virker bra selv. Gleder meg til serien kommer på netflix, det tror jeg blir bra! Elsker fantasi serier/filmer. Tror det er en serie jeg kan like veldig godt. Nå skal jeg se om jeg får han til å legge vekk PS-spaken for en liten stund. Skulle jo tro han var forelsket i Gerald (som fyren i spillet heter) lol.

bilder fra København

Hallo! I natt sov jeg i 10 timer, så i dag er jeg helt uthvilt. Så godt! Trengte virkelig de timene med søvn, kunne lett sovet enda lenger og. Jeg tenkte å dele litt bilder fra København før jeg drar til jobb. Vi dro til København på mandag og sov på hotell en natt. Måtte stå opp 06 om morgenen på mandagen fordi vi skulle kjøre inn til København rundt 07, slik at vi fikk mest mulig tid der. Tar rundt tre timer å kjøre dit fra Ribe, så var fremme i ti-elleve tiden. Satte bare bagasjen på hotellrommet, og så gikk vi i byen og shoppet. Gikk i butikkene fra tolv til fem på ettermiddagen, og så gikk vi til tivoliet for å møte de andre. På de fem timene hadde jeg kun spist en pølse og drukket en halv cola, i tillegg til at jeg hadde sovet bare fem timer om natta. Jeg var så sliten at jeg trodde jeg skulle knekke sammen, haha. Så jeg og Anders gikk å spiste på en resturant i tivoliet, og når vi var ferdig var klokken plutselig blitt sju. Det høljregnet i tillegg, så vi gikk tilbake til hotellet igjen. Vi hadde kjøpt oss pass også til 300 kroner, bah! Ble ingen karuseller på oss, de andre gikk tilbake til hotellet de også. Fristet ikke så veldig å ta karuseller i plaskregnet. Litt dumt, hadde gledet meg til å være på tivoliet, men sånn er det.

Altså det var jo shoppingheaven i København! Det var sååå mange butikker nedover hovedgata, og mange av butikkene var veldig store. Ble helt forvirret, fikk jo ikke med meg alt. Så vi gikk et par timer i byen dagen etterpå også før vi reiste hjem. Vi hadde ikke bestilt hotellfrokost, så derfor spiste vi frokost på en cafe siste dagen. Jeg bestilte brunch som hadde litt av alt som pannekake, minipøle (som jeg ELSKER), frukt, egg og bacon osv. Det var seriøst den beste frokosten jeg har hatt på lengeeee! Helt vanvittig god, yummi. Ligger bilde av frokosten på instagram om dere vil se. Haha!



Hvor søte sko, hææ? Skal kjøpe sånne til min fremtidige babyjente, om jeg noen gang får en jente da. Hihi! ♥



Var masse kul graffiti i byen. Altså hvordan får de det til?!

Jeg hadde gledet meg sånn til å ta disse dessene, men kjente at jeg ikke maktet å stå i den evig lange køen når jeg var såpass sliten. Jeg har tatt dem en gang før da, og det var så kult å se så mye av byen! De går skikkelig høyt opp. Jeg viser bilder av shoppingen i et eget innlegg i morgen, nå har jeg ikke tid. Er så fornøyd med alt jeg handlet! Ellers har jeg hatt en fin tur med familien, har hatt det veldig gøy. Det er aldri kjedelig med familien min, de har masse humor og det har ikke gått en dag uten at jeg har fliret ihjel meg. Haha!

home sweet home

Nå har vi landet på norsk jord igjen, og ligger nå plantet i sofaen. Har pakket ut av kofferten og hentet kattene på Verdal. Ser ut som kattene har hatt det bra hos bestemor, men tror de synes det var godt å komme hjem, og at de endelig kan være ute. De har vært kun inne hos bestemor for at de ikke skulle rote seg bort, så tror de satte pris på å få komme ut igjen, haha. De virker litt forvirret akkurat nå egentlig, men går vel seg til. Det var godt å komme hjem ihvertfall, er helt sykt sliten. Var oppe klokka 06 i forrigårs for å kjøre inn til København, og oppe 08 i dag. Har fått bittelitt for lite søvn og så har vi jo gått masse i København, og det merkes på kroppen. Tror seriøst jeg aldri har vært så sliten før, spesielt i går. Var så sliten etter å ha gått 5 timer i byen på shopping at jeg trodde jeg skulle svime av. Så nå var det godt å sette seg ned. Gleder meg vilt til å finne senga, og heldigvis starter jeg ikke på jobb før klokka 16 imorgen. Skal sove lenge! Skal bli så godt å sove i egen seng i natt, herregud det gledes haha! Nå skal jeg avslutte her, så skal jeg snart legge meg. Deler litt fler bilder fra turen og innkjøpene imorgen. 🙂

legoland og forskjellsbehandling

Hey. I dag har vi vært i Tyskland for å shoppe litt, og kom hjem for en time siden. Jeg fant ikke en dritt, haha. Kanskje likeså greit, er sikkert masse å shoppe i København. Vi var i Flensburg, og for å være ærlig er ikke shoppingen såå bra. Jeg fant som sagt ingenting fint. Bare fine klær som var ment for gutter, og de blir jo seff alt for store. Jeg og Anders gikk for oss selv, og gikk innom en del skater-ish butikker. HVA er greia med at klærne til guttene er såå kule, og jentenes avdeling SUGER. Bare sånn kjerring klær med blomster og dritt. Faen altså. Ingen kule hoodies eller t-skjorter i jentestørrelser. Irriterer meg så jævlig. Fant en drit fet trasher hoodie jeg har siklet lenge etter, men den finnes ikke til jenter. Så den ble alt for stor, selv størrelse S. Synes det er forskjellsbehandling jeg at til gutter blir det produsert kule klær, imens damene blir det laget ”kjærring” klær til. BUHU! :((( Jeg vil ha kule klær, ikke med blomstermotiv og blonder! Hah, åh. Uansett, jeg gadd ikke knipse noen bilder i dag, så deler noen bilder fra legoland i går.



Jeg brukte over 100 kroner på å prøve å vinne en sånn bamse på bildet over. Så søt! Men det var utrolig vanskelig å vinne. Dritt! Haha, hadde så sykt lyst på en sånn. Barnslig, I know! Men se på dem daaaa.

Det ble vanvittig lang kø på alt utover dagen. Jeg lurer på hvor lenge vi ventet i kø til sammen, sikkert over fire timer. Minst. Og så varer karusellene i sånn ett minutt. Egentlig ikke verdt det i det hele tatt. Legoland er jo mest for mindre barn også, så sååå gøy var det ikke. Tivoliet i København er mye morsommere! Der er det litt sykere karuseller også. Så gledes til å dra dit! I morgen er siste dagen her i Ribe, på mandag drar vi til København. Da skal det shoppes! Skulle hatt et par dagen i København egentlig, på tirsdag reiser vi jo hjem. Reiser tidlig til København på mandags morgenen, så vi rekker nok å gjøre det meste den dagen. Nå blir det grilling her straks. Sultes!

on the beach

Var på stranda en dag det var kjempefint vær. Stranda var veldig fin, og det var ingen steiner eller tang i vannet. Hater sånne store slimete steiner og tang, da bader jeg seriøst ikke. Så da ble det bading på meg, årets første bad faktisk! Vannet var kaldt da, men var verdt det. Skille fikk jeg og, nais! Men tåler å bli brunere, høhø. 


bilringer jah<3<3

Minnet meg litt om at jeg var i Miami eller noe, var så fine hus bortover stranda og fine biler. Her var det ekstremt fine hus og biler overalt. Er alle rike i Danmark eller?!

Stod hundre år i kø, men SKULLE ha is! Skulle ha to kuler, men fikk fire haha! Betalte samme prisen da. Ble bare 130 tilsammen for alle isene, hjemme i Norge hadde det sikkert blitt over 200 kroner. Det er litt billigere her i Danmark enn i Norge, så det liker vi! Hehe. Dere vet sånne venus barberhøvler som koster nesten 300 i Norge? Her på en butikk fant jeg de til 90-100 kroner. Omg! Det er jo over halve prisen. Gleder meg til vi skal til København og Tyskland, da skal det shoppes!

skaterdress and flowers



Gjengen skulle se fotballkamp i går, så jeg og Linnea (søstra mi) gikk oss en tur i byen og tok litt bilder av hverandre. Denne byen er virkelig perfekt for bloggere! Sååå mange freshe og fine plasser å ta outfit bilder på. Altså OMG, hvorfor er det ikke så her fint hjemme??? Hadde det ikke regnet i dag, skulle jeg ha plaget Anders til å tatt noen fler bilder, men det får bli en annen dag hvis det blir fint. Tanta mi Laila laget så fine fletter på meg i går, elsker dem! Hadde vært enda kulere om håret hadde vært mørk brunt/svart. Jeg farget det jo mørk brunt for et par måneder siden, men allerede har håret blitt brunt. Bah! Føler jeg virkelig ikke kler denne fargen. Svart har liksom alltid vært min hårfarge. Håret mitt har vært forferdelig rart den siste måneden, har vært så krusete liksom. Så da jeg kom til Danmark kjøpte jeg meg ny shampoo og balsam med en gang. Føler håret har blitt litt bedre allerede faktisk. Kjøpe en serie som skal roe ned frizzy hår, så bør jeg nok invistere i en skikkelig god hårkur også. Noen tips?



Se på de fine husene her i Ribe!  Tenk å bo i så fine hus, herregud. Lurer på hva de jobber med som gjør at mange her tydeligvis har så god råd. Nesten alle husene her er dødsfine! Hagene deres også, virker som alle bruker masse tid i hagen.

Denne katter ser vi alltid utenfor huset sitt når vi går forby. Virker som ingen slipper den inn, stakkars.

dyreparken

Hallo. Nå har vi nettopp spist middag, og nå slapper vi bare av litt. Har vært i en slags dyrepark i dag. Var slik at man kunne kjøre inne med dyrene, så det var jo litt kult. Kjørte inne der løvene var også! Trodde først at det skulle være skummelt, men det var det ikke. De lå liksom bare i gresset, var kun en som gikk over veien. Så det var ikke sånn woow, men gøy allikevel. I dag regner det her, så blir nok bare her i leiligheten resten av dagen. I morgen en planen legoland, da skulle visst været være litt bedre. Blir vel skøy, hehe! Her er noen bilder fra i dag ↓


Var slik at man fikk med en CD slik at man kunne høre en fyr snakke om de forskjellige dyrene.


fæmilyn! 🙂



Vi er 9 stk sammen på tur, så vi har leid oss en stor bil som vi kjører med. Gøy å være så mange på tur, men er glad vi har to leiligheter. Haha, hvis ikke hadde det blitt kaos tror jeg. I natt våknet jeg av at det ”banket” i soveromsdøra, og jeg begynte med en gang å tro at det spøket. Typisk meg, overtroisk idiot som jeg er. Jeg lå der og hørte etter, hørte bankinga flere ganger. Fant ut etter flere timer at det var trekket fra vinduet som var åpent. Hahah, da hadde jeg ligget der og vært dritredd lenge. Lol! Turte ikke gå på do engang, hahah. 

bildedryss

Hey! Tenkte å oppdatere kjapt før vi skal ut å spise og kjøre hest og vogn. Haha, men det blir gøy da! Skal kjøre rundt i byen, så håper den kjører steder vi ikke har sett før. I dag har vi gått litt i sentrum i butikker og spist lunsj ute. Været har vært sånn bob-bob i dag, men det har vært varmt og har heldigvis ikke regnet. Men jeg trodde det skulle bli stor sol i dag?! I morgen er det meldt superfint ihvertfall. Jeg tenker ikke å skrive så mye, så her kommer et realt bildedryss!

Det er så utrolig koselig her. Alle som bor her pynter og ordner det så fint i hagen sin. Skikkelig idyllisk og pent! Nesten alle har fin hage, ser ut som alle som bor her har grønne hender. Se på den fine hagen over, liksom! I sentrum er hagene enda finere, nesten litt over the top.

Se på denne søte bakhagen da!

Sånn skal vi kjøre etterpå, haha!

Anders som leker med kidsa, høhø. Nå skal jeg stikke over til den andre leiligheta og spille spill med de andre før vi drar ut.