throwback; Barcelona

Jeg har ikke så mye å blogge om og heller ingen nye bilder, så tenkte å ha en liten throwback fra da jeg var på ferie i Barcelona i sommer. Ååå som jeg savner den turen! Barcelona var en så utrolig fin by, og jeg har veldig lyst til å dra tilbake dit en eller annen gang igjen. Vi var der i starten av juni og det var egentlig perfekt, da var det ikke sånn suuuper varmt der enda. Savn!!
 

Vi hadde litt lyst til å få til en tur til Gran Canaria etter jul en gang, men tror nok vi bare må droppe det. Vi prøver å spare til å kunne kjøpe leilighet, pluss at jeg nå skal begynne å ta kjøretimer, som igjen vil sluke en del penger. Heldigvis har snille mormor og morfar spart en del penger siden jeg var barn som jeg kan bruke til førerkort, men når den kontoen er tom så må jeg bruke mine egne penger. Gudene vet hvor mye det vil komme til å koste til sammen, men jeg tipper rundt 40.000kr. Kanskje enda mer også, siden jeg ikke har øvelseskjørt fra før av. Baaah som alt koster penger.

Nå drar jeg og Anders med toget til Verdal, vi skal besøke bestemor og de der.

det var på tide

Hey! Nå har jeg nettopp dusjet og spist litt kveldsmat, har vært på trening og blir alltid så sulten etterpå. Det var skikkelig hardt å trene i dag, tror nok det hadde noe med at jeg trente på stappfull mage. Kjente det skvulpet i magesekken, hahaha æsj! Jeg er bare hjemme og slapper av i kveld, det blir nok en rolig helg her i gården. Helt ærlig føler jeg meg litt ferdig med festing, det frister ikke lenger. Kanskje en gang i blandt, men ikke hver helg. Det ooorker jeg ikke, haha! Har blitt kjedelig. Jeg er alene litt i kveld siden Anders tar en lønningspils med jobben. Jeg har dratt med dyna på stua, tent lys og kjøpt potetgull og cola. Skal koses! I morgen drar vi og besøker bestemor, blir koselig.

Nå skal jeg se gårsdagens episode av Ex on the beach, og så blir det Love Island. Haha, søppelprogrammene mine<3<3<3 

Forresten, jeg skal begynne å ta kjøretimer! Jeg skal allerede ha en kjøretime på tirsdag, herregud som jeg gruer meg. Jeg har ikke øvelseskjørt en dritt, og kan ikke å starte en bil engang. Hvordan skal dette gå??? Men det er virkelig på tide at jeg tar tak i kjøringen, jeg MÅ jo ha bil etterhvert. Lurer på hvor lang tid dette tar, blir sikkert holdende på i over et år. :((( Ønsk meg lykke til, lol.

hele instagram er photoshoppet

Jeg følger Mads Hansen på instagram og i det siste har han ”fersket” noen jenter i å photoshoppe seg selv. Eller, photoshoppe, i disse dager kan man enkelt laste ned apper på mobilen der man lett kan redigere selv selv både ”mer perfekt” og tynnere. Instagram kryr jo av superpene, tynne jenter, og jeg har aldri tenkt tanken på at sikkert over halvparten av dem har redigert seg selv til de grader. Man kan lett se at mange har airbrushet huden og fjernet mørke ringer under øynene, for helt ærlig, INGEN ser ut sånn. Men det å se at folk har redigert kroppen sin er litt vanskeligere å legge merke til. I det siste har jeg blitt ekstra oppmerksom på det og jeg kan se at på enkelte bilder er det faktisk synlig, man kan se at for eksempel linjene på en vegg er litt skjeiv, sånne ting. Det er en ting å redigere huden, vipper og hårfarge på et bilde, men å justere på kroppsfasongen er faen meg sykt. Herregud hvor skadelig instagram egentlig er, hele instagram er jo en bløff. Jeg vedder på at 70% av bildene vi ser der er redigert, og da mener jeg ikke kun med filter. Helt greit å justere på lys og bruke filter, men å gå så langt at man redigerer hele seg selv er jo bare trist. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har redigert bilder av meg selv, ikke engang fjernet en kvise. Det blir bare for sykt etter min mening ihvertfall.
 



Uansettt! Jeg har nettopp spist pulled pork til middag, ble litt sen middag i dag. Ellers har det ikke skjedd stort i dag, var bare ute en liten tur for å ta solarium tidligere i dag. I morgen har jeg fri, så da drar jeg til Verdal en tur for å besøke mamma. Og så har bestemor vasket en dyne for meg, så den skal jeg hente. Fikk en ny dyne og den skal jeg bytte ut med den ene jeg har. Den nye er en sånn skikkelig tjukk dyne, noe jeg elsker. Jeg bruker faktisk tjukke vinterdyner hele håret, haha! Ikke fordi jeg fryser, men fordi jeg haaater tynne dyner, jeg liker den så tjukk som mulig slik at jeg kan ”støtte” meg på den når jeg sover. Det værste er jo når man er i syden og man for sånne supertynne laken-dyner. Haha! 

Søndager er som vanlig den dagen der jeg kjører fullt ut med self-care. Hårkur, ansiktsmaske, barbering og bodylotion. Digg! Bodylotion’en jeg har lukter kokos, som er verdens beste lukt!
 

I dag har det regnet så og si hele dagen. Faktisk ganske koselig. Det var ikke fuuult så koselig i går morges da, da jeg skulle sykle til jobb i høljregnet. Jeg ringte faktisk til taxisentralen og spurte om de hadde noen ledige taxier, så ille var det. De hadde ikke noen ledig, så da måtte jeg bare sykle allikevel, like greit egentlig. Jeg er jævlig lei av å ikke ha bil nå, så denne uken skal jeg dra og sette meg opp på kjøretimer. Jeg er tross alt 25, så det er mildt sagt på tide at jeg får tatt kortet. Om du er fra Levanger – hvilken kjøreskole er best og rimeligst?
 

Søte kattene.♥ Nå skal jeg hente meg en colaboks og straks se Åndenes makt. Å ha colabokser i kjøleskapet er jo en ren luksus<333 Drikker sjeldent brus, men kjøpte en eske med colabokser i Sverige så da blir det sånn. Haha, blir brus-stopp i en måned etter jeg har drukket opp alle boksene……

she did it anyway

Fikk denne kule t-skjorten i posten i dag, har ventet på denne! Den er egentlig fra o-mighty.com, men fant den mye billigere på ebay. Tror den kostet 100kr eller noe der, og på den orginale nettsiden kostet den over 400kr. Derfor var jeg litt skeptisk om det kanskje bare var en stygg kopi, men det var det ikke. Digger denne t-skjorten, så cool.

Nå har jeg nettopp sett på bloggerne og spist kveldsmat. Jeg har vært på trening og tatt solarium i kveld, kom hjem for et par timer siden. Nå har jeg tent lys og skal straks se en episode av The Affair, har bare to episoder igjen. Buhu! Ah, jeg liker denne kvelden. Har så god samvittighet for at jeg kom meg på trening både i går og i dag, jeg har tatt sol og så har jeg kjøpt masse frukt. Ligger under pleddet og nyter høsten, den kan virkelig være koselig! Spesielt om kveldene. Anders er på jobb, men kommer snart hjem. Da skal vi se Torsdagsfilmen. Jeg likte ikke forrige episode spesielt godt, så håper denne er bedre. Det er rart at det er torsdag allerede, denne uken har gått så fort!

Verdens fineste og beste treningstights fra Gymshark! Denne er så utrolig lekker, samtidig som den er veldig god å trene i. Jeg er egentlig ikke så fan av sånn ”glatt” stoff på treningstightsene, og det har ikke denne. Denne er i mer stoff, føles veldig mykt og godt.
 

Ny drikkeflaske, kjøpte den til 100kr på en outlet butikk i Østersund. Synes den var kul!
 

Unnet meg en skolebolle etter trening, ehe. En liten fun-fact: jeg spiser aldri det gule i midten, det liker jeg ikke. Haha, alle elsker det i midten, unntatt meg!

så glad jeg ikke bor alene nå

Det blåser skikkelig kraftig ute, nesten så det blir litt skummelt. Har vinduet åpent fordi det er så varmt, så rullegardinen og gardinene blaffrer til alle kanter. Det var noen som en gang sa at det er ånder som herjer når det blåser, så hver gang det blåser når der er mørkt så tenker jeg på det, haha! Snakk om å skremme seg selv. I tillegg hører jeg sånne hviskelyder som vinden lager, så scary. Er skikkelig glad for at jeg har samboer nå! Og katter. Hadde jeg bodd alene hadde jeg blitt redd. Jeg er litt pingle skjønner dere!

Jeg har nettopp sett en episode av The Affair. Ååå skjedde noe trist der nettopp, men skal ikke røpe noe tilfelle noen ikke har sett episoden enda. Uansett, Anders har sovnet på sofaen så nå skal jeg vekke han og få han med på soverommet. Nå blir det natta!😴

dagens mathandel

Jeg har nettopp spist middag, og nå sitter jeg her i sofaen og ser på gamle episoder av KUWTK som surrer i bakgrunnen. Gud så mye drama det er i den familien, rart de ikke får en mental breakdown hele gjengen. Haha… Anders jobber til åtte i kveld, så i dag har jeg vært hjemme alene mesteparten av dagen.

Dagens mathandel! Var på mega istad og der var det tilbud på både favorittbrødskiven og frukt. Etterpå dro jeg til en asiatisk sjappe og kjøpte litt forskjellig nudler. De med biffsmak er best! Veldig billig for nudler der, det ble 49kr for 6 pakker. De her er myyye bedre enn de man får kjøpt i matbutikk. Vet ikke hvor interessant det er å se hva jeg har handlet på matbutikken, haha! Selv liker jeg å se hva andre handler, får litt inspirasjon til hva jeg kan kjøpe. Det kjedeligste jeg vet er å gå rundt på butikken og ikke ane hva jeg skal ha.

Digger de her strømpene, så varme og so cuuute. Nå skal jeg se noen episoder av The Affair, det har endelig kommet en ny sesong på HBO. Yeey! Jeg hadde ikke fått med meg det, men den nye sesongen kom visst i juni. Ellers gleder jeg meg skikkelig til Outlander kommer i starten av november, den serien var så braaa! 

bildedryss og gode hudprodukter

Tenkte å starte innlegget med å dele noen bilder fra i går da jeg var i Trondheim. Vi var fremme rundt halv fire tiden, så først kikket vi litt i butikker før vi dro til det der Escape Room greiene. Egentlig så ble jeg liiitt skuffet, trodde det skulle være mer effekter, litt mer ”profft” og kult, men var gøy å finne på noe med familien da. Jeg skjønte ikke så mye (haha bombe) og klarte ikke å løse en eneste oppgave. Man skulle løse gåter for og så låse opp forskjellige låser til skuffer, skap og slikt. Målet var å komme seg ut av rommet etter en time, men det klarte vi ikke. Oppgavene var veldig vanskelig, ihvertfall enkelte av dem. Jeg hadde sett for meg at det skulle være mye mer ”sykt” og skummelt, men det var det ikke.

Her ser dere rommet vi var i, og her ble vi altså innelåst i en time. Tiden gikk sykt fort! Etterpå dro vi til Graffi for å spise, hadde bestilt bord der til kl. 19. Jeg bestilte biff, var kjempegodt! Ble dessert også, jeg var så mett etterpå at jeg ble kvalm. Haha!

Ble brownies og is til dessert, så godt. Veldig mektig da, følte nesten jeg måtte kaste opp etterpå, haha. Så ja, hadde en fin dag i Trondheim! Nå har jeg nettopp renset ansiktet for døde hudceller (æsj så kvalmt å si det) og tatt på ansiktsmaske. Huden føles så fin og fresh nå! Jeg har blitt mye flinkere til å ta vare på huden min, før gadd jeg ikke vaske av sminken før jeg la meg en gang liksom. Ikke bra!

Fjernet døde hudceller med face gele’n før jeg påførte ansiktsmasken etterpå. Denne masken er sånn som tørker på huden slik at man må rive den av. Den satt godt, men den var ikke vond å rive av. Huden ble seriøst silkemyk etterpå, så digg! Denne gelen bruker jeg ikke så veldig ofte, kanskje en gang annenhver uke, men ansiktsmaske bruker jeg 1-2 ganger i uka. Ellers så renser jeg huden hver dag. Først fjerner jeg all sminke med en våtserviett, og så tar jeg på litt rensevann for å få vekk siste rest, deretter renser jeg huden en siste gang med den nye rensen fra Glam Glow. Jeg har fått litt fet hud i det siste, så noen tips for gode dag-og natt kremer for fet hud mottas med takk! 

jeg leeeer

Jeg har nettopp sett på Skal Vi Danse, og jeg døde litt da jeg så Frank Løke danse i Borat drakt. HAHAHA, jeg leeeer! Virker som om jeg er den eneste som ler tho, alle andre ser ut til å klikke i vinkel. Helt ærlig så skjønner jeg ikke hvorfor? Virker litt som om folk bare henger seg på «hatinga», altså ille var det jo ikke. Og det at folk blir sinte fordi dette er et familieprogram og at det er barn som ser på, jeg trooor ikke at barn vil ta skade av å se en mann danse i boratdrakt altså. Frank er en merkelig skrue, men synes han er litt kul og. Og forresten til dere som sier at barna deres blir sjokkerte av dette, jeg tror de ville blitt mer sjokkert av å ha sett alt det stygge foreldrene deres skriver om andre på nett. Just saying. TAKK GUD for at jeg ikke har foreldre som sitter og skriver stygge ting om andre mennesker på internett. DET er flaut, det! Nå må folk ta seg sammen og slutte å være så prippen, eier ingen humor i Norge?

Ellers har jeg og Anders sett ferdig Forrest Gump, den filmen er så fiiin! Husker jeg ikke likte den før, wtf liksom. Vi har forresten hatt en fin dag i Trondheim i dag, kom hjem i ti-tiden i kveld så er sliten nå. Deler litt bilder i morgen. 😄

Østersund og harryhandel

Nå har jeg nettopp dusjet og spist frokost, og skal straks finne frem klær og fikse meg. Jeg skal jo som sagt til Trondheim i dag med Anders, mamma og søskene mine. Vi drar med toget klokken to, så det er ikke så lenge til. Jeg er veldig spent på hva det der ”Run away escape” er for noe, haha blir sikkert gøy! Der skal vi ikke være før fem, så får vel titte litt i butikker først. Før jeg drar tenkte jeg å vise litt bilder fra da jeg var i Østersund i går! Vi startet å kjøre sju i går morges og var fremme i ti-tiden. Jeg fikk såklart ikke sove i går natt, så jeg fikk bare 3 timer på øyet. Men var allikevel ikke trøtt, men var godt å legge seg tidlig i går kveld. Uansett, her er noen bilder! ↓
 


Bæssa og Linnea 🙂
 

Vi spiste på en kina restaurant. Maten var kjempegod, nam! Jeg spiste biff shopsuey, som jeg så og si alltid gjør når jeg spiser på kina restaurant.
 

Så mange koselige hus i Østersund, får litt sånn pippi-langstrømpe følelse.

Var innom en stor butikk der de solgte alt mulig som het Dollarn. Der var det såååå billig, helt sykt! Handlet masse småtteri derfra, fikk så mye for pengene.
 

Til slutt dro vi innom en matbutikk for å kjøpe litt forskjellig. Jeg kjøpte ikke noe mat, bare litt godteri og colabokser. Colabokser er jo obligatorisk å kjøpe med når man er i Sverige! Jeg hadde en del svenskpenger igjen som jeg skulle bruke opp, men alt er jo så billig så måtte handle en del for å få brukt opp det. Haha! Godteri er latterlig billig i Sverige i forhold til Norge ass.
 

Her er alt godteriet, pluss catnip til kattene. Haha, Luffy elsker catnip. Om man tar vekk colaen så ble det under 200kr for alt det her godteriet. Altsååå! I norge hadde det sikkert blitt 400-500 kroner eller noe sånt. De søppeldyngagodteriet kostet 10kr per pose, i Norge koster det vel sånn 30-40kr? Helt sykt. Jeg kjøpte litt forskjellig godteri denne gangen, fikk så lyst til å prøve noe nytt! Så kjøpte masse rart, ehe.
 

Så kjøpte jeg en drikkeflaske, en parfyme (luktet helt sykt godt og kostet bare 40kr), glam glow ansiktsrens og en ansiktsmaske. De face geleene og hårmasken fikk jeg i posten i går, så de kjøpte jeg altså ikke i Sverige. Jeg elskeeer den face geleen, den fjerner død hud og den funker som bare faen. Hårmasken hadde jeg faktisk ikke bestilt men den var med i pakken, haha jaja! Har hørt mye bra om den så gleder meg til å teste den.

Kjøpte en superfin globus i rosa og gull på Indiska. Elsker denne, så lekker! Har fått opp øynene for gull i det siste, tror jeg skal kjøpe noen gull lysestaker for å ha ved siden av denne.
 

Og til slutt så kjøpte jeg denne toppen på Gina Tricot. Så søt og digger fargen. Det var alt! Nå må jeg logge av og kjappe meg å fikse meg. Ha en fin dag!

pancakesss

Dagens middag, pannekaker woho! Er så dritt lei av all maten vi spiser for tiden, og pannekaker har vi ikke spist på hundre år, så det var godt. Blir alltid sånn kvalm-mett av pannekaker, er nesten litt kvalm enda. Nå har jeg pakket litt og er snart klar for å ta toget til Verdal. Jeg skal være med tanta mi og bestemor til Østersund i morgen, derfor skal jeg sove over der i natt siden vi drar tidlig i morgen. Gleder meg, har ikke vært i Østersund på mange år. Husker ikke hvordan det ser ut der en gang, så lenge er det siden. Og på lørdag skal jeg til Trondheim med Anders, mamma og gjengen. Vi skal være med på ‘Run away escape’, det er et slags spill. Jeg har aldri hørt om det og har egentlig ikke peiling på hva det er vi skal være med på, men det blir sikkert gøy! Mamma, lillesøstra mi, mormor og morfar spilte det da de var i syden i sommer, og man blir låst inn i et rom og så skal man løse gåter osv for å komme seg ut. Haha, håper det er drit skummelt. Dum som jeg er så klarer jeg sikkert ikke løse noen ting, hahaha! Etterpå skal vi spise på Graffi, har bestilt bord der til sju på kvelden. Maten der ser helt syyykt god ut, så det gleder jeg meg skikkelig til! 

Jeg har lest ferdig ‘I morgen var jeg alltid en løve’, så da kjøpte jeg denne boken her, ‘Psykehus’. Jeg leser bloggen til hun som har skrevet den og vet at hun skriver veldig bra. Gleder meg til å lese den! ‘I morgen var jeg alltid en løve’ var en bra bok, men jeg kunne ikke relatere meg til den og dermed ble den litt kjedelig i lengden. Men jeg lærte mye av boken føler jeg, så jeg likte den allikevel. Ellers gleder jeg meg skikkelig til at boken til Sophie Elise kommer ut i Oktober. Jeg ELSKET den første og leste den ferdig på èn dag, så godt likte jeg den.

Men nååå er jeg nødt til å logge av. Toget er her om 20 minutter. Jeg skal ha med meg tre dyner som jeg skal vaske hos bestemor, ser sikkert liiitt dumt ut på toget. Drasser rundt på masse dyner liksom, haha! Jeg har ikke trommel, og dynene MÅ tørkes. Bah, så tomvindt.