ikke helt som på bildet

Hallo! Tenkte å vise dere et two-piece set jeg bestilte på ebay for en stund siden. Fikk pakken i posten her en dag, og slik ser det ut ↓

Slik ser det altså ut i virkeligheten, og slik så det ut på bildet som ebay viste meg ↓

Haha, ikke heeelt likt som det på bildet. Men det hadde jeg ikke forventet heller, hallo det er ebay liksom. Dessuten er dette bildet tatt fra fashionnova.com. Betalte 80 kroner for settet, så det var jo uansett ikke all verden. Er jo ikke misfornøyd med det heller, synes det ser helt greit ut, og det er behagelig å ha på. Så jeg kommer nok til å bruke det masse hjemme. Jeg bruker aldri å handle så mye på ebay lenger, det meste der er jo bare i drit kvalitet. Synes det er så lol når folk sier de elsker å handle på ebay fordi det er så billig, jaaa men så er jo det meste i dårlig kvalitet også, da. Haha! Og nesten ingenting er likt som bildene viser. Så nei, da handler jeg heller klær med god kvalitet for en litt dyrere penger, som ingen varer mye lenger.

Ellers så bestilte jeg hjem denne highlighteren for bare 139 kroner fra coverbrands her en dag det var salg. Jeg klarte jo å knuse mitt forrige, og da tenkte jeg å teste ut et nytt et fra MAC. Det sugde, for å være ærlig. Så jeg solgte det, og så kjøpte jeg meg dette igjen. Altså, denne highlighteren ER så bra! Elsker det, og så er det jo så billig også. Og pakningen er så utrolig fin! Utseendet på sminkesakerne mine synes jeg har mye å si faktisk, haha.

Men nå skal jeg spise middag, og så etterpå tar jeg og Anders toget til Verdal for å besøke mamma. Dere får ha en fin dag!

møte og jobb

Hallo! Nå har jeg nettopp vært på et møte med NAV, og nå venter jeg bare på at Anders kommer hjem slik at vi kan lage middag før jeg må dra på jobb. Jeg starter klokka fem i dag, og jobber til åtte. En veeeldig kort arbeidsdag med andre ord, haha. Jeg har endelig fått lånt meg en sykkel, så slipper jeg å gå i 40 minutter tilsammen hver dag. Har gått til jobb hver dag i 1 år nå, så begynte å bli driit lei av å gå. Når tar det jo meg bare 10 minutter å dra til jobb! Så digg. Spesielt etter jobb, for da vil man jo bare komme seg fort hjem.

I morgen har jeg fri, og da skal jeg og Anders besøke mamma på kvelden. Blir koselig. 🙂 Nå må jeg dra, ha en fin dag!

apple er sleip

Hallo! Nå sitter jeg her å venter på Ivan, så skal jeg møte han på butikken for å kjøpe noen cider. Så blir det sikkert å se en eller annen film senere i kveld. Anders er på jobb, så akkurat nå er jeg hjemme alene. Jeg elsker å være hjemme alene av og til! Da kan jeg se på alle søppelprogrammene jeg elsker, når jeg vil. Haha! Jeg tenkte bare å oppdatere her raskt, ser det er 5 dager siden jeg var inne her. Forresten, er det noen fler som har hatt problemer med iphone de siste dagene? Programmene klikker helt plutselig, og en dag kom jeg meg ikke inn på messenger’n. Det gjorde ikke Anders heller. Så vi begge måtte slette appen og laste den opp på nytt. ”Merkelig” at dette skjer rett før den nye iphonen lanseres, lol. Sleipt av apple isåfall, om det er slik jeg tror! Alt handler om å selge. Sorry apple, jeg kommer ikke til å kjøpe ny iphone før den jeg har nå virkelig ikke funker lenger. Nekter å sløse flere tusen når alle iphone’ne i bunn og grunn er helt like. Altså, hva er forskjellen på alle de forskjellig typene? At de er raskere? Den blir jo treg etter et år uansett. Jeg vurderer om jeg skal kjøpe noe annet enn iphone neste gang jeg skal kjøpe ny mobil, men tviler egentlig på at det skjer. Er blitt så vandt til iphone liksom. Men vil ha mer frihet, og jeg er så drit lei av itunes og at apple id’en min klikker hele tiden. Må hele tiden bytte passord, skjønner ikke hvorfor. Uansett, jeg kunne ALDRI gått fra apple til samsung. Hell no, samsung suger seriøst. Så hva skulle jeg ha byttet til isåfall?

Nå må jeg dra å møte Ivan! Dere får ha en fin dag. 🙂

kjedet meg på kino

Hallo! Nå har jet nettopp spist meg stappmett på betasuppe. Er nesten litt kvalm. Men betasuppe er så utrolig godt! Etter dette innlegget skal jeg hente meg en vaniljestang, runnjpinn som jeg og familien kaller det haha. Verdens beste is!

Uansett, jeg var jo som sagt og så It på kino i går. Helt ærlig så kjedet jeg meg flere ganger under filmen. Synes ikke den var spesielt bra, helt ok, litt kjedelig som sagt. Den var ikke skummel i det hele tatt, og filmen var egentlig litt barnslig. Var som om den var ment for 13-15 åringer. Så nei, dette var skuffende! Skjønner meg virkelig ikke på dem som sa at denne filmen var så bra og syk, for det var den ikke. Nå skal jeg ikke se filmer på kino på en god stund, jeg blir jo alltid bare skuffet. Kjipt å kaste bort penger på den måten. Men nå har jeg ihvertfall sett både It og Thelma som jeg hadde så lyst til å se. Begge skuffet, haha!

Nå sitter jeg her nydusjet med vått hår. Jeg ser virkelig ut som et forferdelig stygt menneske (eller alien) med vått hår. Jeg har skikkelig rævva hårgener, håret ser virkelig ikke ut når jeg ikke har rettet det. Skulle ønske jeg hadde fint, naturlig hår, men neida. Akkurat nå ser det ut som jeg har kommet rett ut fra en skrekkfilm. :-))))) Nå skal jeg legge vekk mobilen og så skal jeg lese videre i boka mi.

pastell sett

Hey! Nå har jeg nettopp knipset noen bilder av en pakke jeg fikk i posten i dag. Det var et pastell farget kosesett fra sheinside, som jeg bestilte for litt siden. Ante ikke hva det var som hadde kommet da jeg dro til posten for å hente pakken istad, trodde pakken fra sheinside skulle komme mye senere. Pakkene derfra tar alltid rundt 3-4 uker før de kommer, så ble overrasket denne gangen. Jeg bestilte et undertøyssett også, men det har ikke kommet enda. Litt rart at det ikke kom i samme pakken, for jeg bestilte det jo samtidig. Men mulig det kommer fra forskjellige steder, så er sikkert derfor. Jeg elsket iallefall dette settet, som bestod av en shorts og en topp. Så søtt, se daaa! ↓ ♥ 


elsker min spisse gulrotnese<3 not

Nå får jeg bare håpe at det andre jeg bestilte kommer snart også, og at det ikke ble noe feil. Etterpå skal jeg lese litt, og så skal jeg og Anders på kino og se ‘It’ klokken ni. Gleder meg! Håper denne filmen er braaa, er så lei av å se dårlige filmer på kino nå. Har ikke sett en eneste bra film på kino i det siste. Nesten så jeg vil drite i å se flere filmer og bare se på Avatar resten av livet, haha. Min favorittfilm! ♥ Tror faktisk jeg skal se den i kveld etter kinoen. Altså, den filmen er så bra at jeg har ikke ord. 


Søteste Luffy ♥



I dag gadd verken jeg eller Anders å lage mat selv, så da ble det burger på han, og kinamat på meg. Jeg kjøpte kinamaten til 150kr på et kinesisk gatekjøkken. Er kjempe lenge siden jeg har kjøpt mat der, og synes jeg husker at sist gang jeg kjøpte noe der, så var maten helt okei. Denne gangen var maten kjempegod, og jeg fikk virkelig mye mat til 150 kroner. Ble stappmett! Kinamat er jo så godt, biff shopsuey og kinesisk pepperbiff er favorittene. Sprøstekt kylling i sursøt saus er også helt sykt godt. Nammis! Skulle ønske jeg kunne lage slik mat selv. Hadde nok gått rett åt helwet…:( lol.

Nå skal jeg hente meg en vaniljestangis. Jeg er ikke så glad i is, men vaniljestang og softis er det beste i verden! Vi begge har hatt fri i dag. Anders har høstferie, og jeg skal ikke på jobb før på fredag. På torsdag skal jeg på Grobian å spise med jobben, gleder meg! Tenker å kjøpe meg det samme som jeg kjøpte sist jeg var der med jobben, var noe biffgreier. Kjempegod mat! 

helt ok

Nå er jeg på Verdal hos mamma, vi var og så Thelma på kino sammen i kveld. Helt ærlig så ble jeg litt skuffet. Filmen var ikke dårlig liksom, men synes ikke den var spesielt bra heller. Helt ok.

Nå har vi nettopp sett Åndenes makt. Skummelt jaaa, haha! Neida. Spennende, da. Ellers har jeg funnet den perfekte vinterjakka, så skal bestille den imorgen. Den var akkurat slik jeg så den for meg, helt perfekt! Jeg fant den på instagram, jakken finnes ikke online på nettet, butikken har ikke fått ordnet nettbutikk enda. Men den kan sendes uansett. Nå skal jeg se litt tv, dere får ha en fin kveld. Jeg har fri imorgen, yey!

the zookeeper’s wife

Hallo, godt med helg nå! 🙂 Jeg har nettopp sett en film som het ‘The zookeeper’s wife’. En fin film, likte den veldig godt. Så den anbefaler jeg videre til dere. Jeg så den på popcorntime (fantes norsk tekst), men går sikkert ann å leie den også. Den er basert på en sann historie forresten, og dyreparken finnes faktisk enda! 

Nå holder jeg på å koke meg et egg til kveldsmat. Mangler bare kakao med krem, er så godt sammen med brødskrive og egg. Det aller beste er jo egg og røketlaks sammen på brødskriven, mmm! Er visst ikke bare sunt å spise egg da, har jeg lest. Altså, hva er sunt å spise egentlig? Ikke skal man spise kjøtt, kylling, ikke melk og meieriprodukter, så hva er sunt å spise? Jeg lurer veldig på hva de som ikke spiser noe av delene, spiser. Kun grønnsaker? Kun grønnsaker hadde aldri i verden funket for meg. Da hadde jeg garantert rast ned i vekt og blitt underernært. Jeg vil jo spise mindre kjøtt da, sånn for miljøet sin skyld. Men det er ikke så enkelt å finne ut hva man skal spise da altså, etter å ha spist kjøtt i alle mine år. Hadde aldri klart å blitt vegetarianer. Noen tips til gode vegetaroppskrifter på nettet kanskje?


haha, søte foten til Anders ville være med på bildene azzzz

Etterpå skal jeg lese litt. Jeg var på biblioteket og lånte en bok som heter ‘En av oss’ i dag. En bok om Anders BB, familien og noen av offrene. Har allerede begynt å lest litt, og så langt liker jeg boka. Gleder meg til å lese videre, virker som en veldig interessant bok. Jeg liker å lese bøker om sanne fortellinger. Jeg vil anbefale dere å lese ‘Jeg elsker deg og jeg finner deg uansett’. Den leste jeg for noen år siden, og den var skikkelig bra! Ellers likte jeg ‘Jeg ville jo ikke dø – Historien om Ragnhild’. Veldig bra den også. Kom gjerne med tips til lignende bøker! 

storshopping på IKEA

…eller ikke, haha! Var på IKEA med mormor i dag imens morfar gjorde noe annet i byen. Hadde ingen planer om å kjøpe noe spesielt, siden vi ikke trenger noe mer til stua. Det eneste jeg kjøpte var en pute og noen duftlyst pluss en kjøkkensil. Ikke noe storshopping med andre ord, men det er bare bra for lommeboka! Jeg kjøpte flere duftlys og duft telys. Kjøpte alle med lukten vanilje, og de lukter helt syyykt godt! Alltid når jeg er på IKEA så kjøper jeg disse duftlysene. Beste lukten noensinne, haha. Lukter deilig vanilje i hele leiligheten nå<333 Etter å ha gått litt rundt, så spiste vi på cafeen der. Jeg kjøpte meg grilltallerken, og ble skikkelig skuffet. Maten der er virkelig helt elendig, det var motbydelig rett og slett. På tallerken var det kald chips, med kjøtt (som dessuten hadde masse fett på seg) og kylling. De brukte to sauser, bearne til kjøttet og bbq-saus til kyllingen, og det der ble blandet. Fysj altså, skal ALDRI kjøpe mat på IKEA mer. 

Den nederste puta kjøpte jeg på Kid her en dag. Har fått en greie for svarte å hvite puter, hehe. 

Her ligger jeg plassert nå. Skal se en episode av Ex on the beach nå, og så tenker jeg å fortsette den o store jakkejakten. Har SÅ lyst på ny vinterjakke asap, men det var ikke så enkelt. Jeg fikk lyst på denne under her, men den er utsolgt over alt. Noen som veeet hvor jeg kan finne den, eller en lignende? Rockandblue heter merket. Så sykt fin egentlig, men er fortsatt usikker på stoffet. Hmmm…

Fin, ikke sant? Elsker den egentlig. Skulle bare ønske det var annet stoooff! Det er den samme jakka som jeg la ut i går fra nelly, bare at denne er kortere som du ser.

den perfekte vinterjakken

Jeg har to vinterjakker som jeg synes er helt greie. Den ene er en kort, grønn en som jeg kjøpte på H&M for 2-3 år siden, og den andre er en vinrød parkas fra Only. Parkasen kjøpte jeg i fjor, og jeg liker den veldig godt. Men jeg har så lyst på en svart parkas eller en vanlig kort en med svart fuskepels på hetten. Jeg har lett meg ihjel på forskjellige nettsider, men finner liksom ingen som er lik den jeg ser for meg. Svart passer liksom til alt, det gjør ikke en vinrød jakke. Derfor jeg vil ha svart, og gjerne en som er litt tykk. Så slipper jeg å fryse ihjel på vei til jobb om morgenen i vinter! Her en noen lignende jakker ↓

 Winterjackets

Denne jakken fra nelly liker jeg veldig godt, men den koster over 2000kr, så jeg vet ikke helt. Vet ikke om jeg liker stoffet. Skulle ønske jeg hadde sett noen i virkeligheten hatt denne jakken, slik at jeg kunne sett hvordan den ser ut på ordentlig. Pelsen er perfekt da! Skikkelig fin jakke sånn egentlig, men dumt å kjøpe en så dyr jakke om jeg ikke er 100% fornøyd. Om noen av dere vet av noen som har lagt ut bilde med denne jakken på, gi meg en link! Mye enklere å se hvordan jakken er på folk i virkeligheten, enn på selve nettsiden.



Denne synes jeg også var fin, men denne er heller ikke perfekt. Stoffet på denne ser veldig likt ut på den over, vet ikke om jeg liker det. Stoffet på de fleste dunjakker er veldig tynt, noe jeg ikke er så glad i. Denne finnes HER.

Jeg har lett overalt snart, finner seriøst ingen jakker som faller i smak, eller som er slik jeg har sett for meg. Åh! Om noen vet av noen lignende med svart pels, si ifra! 🙂 Har lyst på en fin kvalitetsjakke jeg kan ha lenge.

rent og pent

I dag har jeg vasket hele leiligheten, og nå lukter den grønnsåpe i hele kåken. Så deilig! Har lagt på nytt sengetrekk også, og er helt nydusjet. Gleder meg nesten til å legge meg, haha. Sitter å hører på vaskemaskina surrer i bakgrunnen, og tenker over hvor sykt digg den følelsen man får etter å ha vasket og ryddet. Beste følelsen! Hater å vaske, så er godt å få det unnagjort.

Nå har jeg nettopp sett en episode av Life of Kylie, og straks skal jeg spille Until Dawn igjen. Satt i går kveld å spilte, og det blir bare mer og mer creepy. Uæ! I morgen tenker jeg å bli med mormor og morfar på IKEA. Blir egentlig bare med, vet ikke om noe spesielt jeg skal ha der. Skal ihvertfall kjøpe vanilje-duftlys. De lukter så sykt godt! Nå skal jeg spise potetgull og sjokolade. Heheee, lenge leve sunnheten. Nei men tante rød er rett rundt hjørnet, kjenner jeg begynner å få små kramper. :((( Så da må det være lov å trøstespise litt, hah!