fremme i Valdres

Hei! Nå er jeg fremme i Valdres, eller rettere sagt for 3 timer siden. Vi kjører videre til Kristiansand imorgen tidlig, tar ca. 6 timer med bil å kjøre dit. Så imorgen blir det å sitte på lenge igjen, hehe! Er veeldig fint her i Valdres, er en sååå koselig plass.

Har egentlig ikke så mye mer å si, så her kommer noen bilder tatt fra iphone’n idag!

levis 501

Fikk denne fiiine shortsen som jeg hadde bestilt fra Batoko idag! Ble nesten litt nervøs da jeg så hentelappen i postkassa, fordi jeg ante ikke om den passa. Haha! Så at det var forskjellige meninger om størrelsene på disse shortsene, noen sa denne modellen var stor i størrelsen, mens noen andre sa den var liten i størrelsen. Så jeg tok bare en sjangs og bestilte den minste størrelsen de hadde, str. 23(!!!!) Jeg bruker str. 25 i bukser, så jeg var liiitt usikker. Men joda, den passet PERFEKT! Gjett om jeg ble glad, den satt helt fantastisk fint på. Fineste shorsen jeg har eid, uten tvil. Frakten var på litt over 100kr, pluss at jeg måtte betale toll som var på over 300kr, så tilsammen med alt kostet shortsen 1000kr. Jaja, verdt det.. Men kommer nok ikke til å bestille derifra igjen, skal jeg være ærlig. Toll er noe bajs! Det går forresten ann å brette den mere ned, så den ikke sitter helt oppi skrittet, hehe..
Hva synes du om shortsen?

~~~

Jeg har nettopp pakket klær til Kristiandsand, så nå er jeg nesten ferdig med det. Hater å pakke, seriøst det kjedeligste som finnes! Også må jeg jo pakke en del også, siden jeg skal være borte i 2 uker. Men nå er det meste pakket og klart. Vi skal forresten kjøre, så det blir maange timer i bil på fredag. Får høre på musikk og lese masse. 🙂

Idag har det vært kjempefint i Levanger, også er det martna her nå også. Jeg og kjæresten gikk en liten tur dit idag, men må si det er mye av det samme hvert år. Masse jøggel og drit i buene, haha!

Nemi har koset seg ute i hele dag, hun blir helt i 100 når hun får ut, haha! Plutselig hadde hun klatret på taket, så Anders måtte klatre opp å hente henne ned igjen. Hahaha, herregud, hun er helt hersk på klatringa. Søte pusen min ♥

photos

Har testet ut to av linsene til pappa, og de var jo en drøm å ta bilder med. Noe annet enn den standarlinsa jeg har ihvertfall, hehe! Liker veldig godt at bakgrunnen blir så uklar.

Nå er jeg hos pappa på Verdal, og blir her til imorgen. Imorgen må jeg begynne å pakke og vaske klær jeg skal ha med meg, drar jo til Kristiansand på fredag. Vi kjører først til Valdres, og skal sove der en natt, og kjører videre dagen etter. Vi er elleve som drar sammen, og vi skal sove i noen kjempefine leiligheter. Leilighetene ligger ved vannet, og det er brygge rett ved der vi bor. Så daaa får jeg endelig badet litt i år da, håper jeg! Hehe.. Regner med vi har internett der, så skal ta masse bilder og dele på bloggen. Etter en uke i Kristiansand skal jeg og småsøskene møte mamma, og dra videre til Svelvik for å besøke tanta, onkelen og søskenbarna mine i noen dager. Etter det skal vi sove på hotell i Oslo et par dager. Gleder meg! Skal bli veldig godt å komme seg litt bort. Men kommer nok til å savne kjæresten veldig, er lenge siden vi har vært to uker borte fra hverandre. Det går nok bra uansett! 🙂

Nå skal jeg spise burger, og lese litt. Ha en fin kveld!

det flaueste

Hei! Nå er jeg hos mamma, kom hit igår og har passet ungene inatt. Skal straks lage middag til gjengen.

Våkna av at sola skinte imårrest, men det må bare havært i 1 minutt eller noe, haha. Da jeg sto opp var det bare overskyet, og ikke spesielt varmt heller. Jaja, får ta litt solarium istedet. GLEDER meg til jeg reiser til Kristiansand den 30. juli!! Håper på bedre vær der, her i trøndelag har været virkelig vært dårlig i sommer.

 

Over til overskriften! Har dere sett alle de “selfie” videoene på insta? Haha, det ER så flaut, er jeg den eneste som synes det eller? Liksom jentene er jo ikke naturlig på videoene de legger ut, men poser med ansiktet og “gjør det til”. Åh, sånt blir jeg flau av, altså på deres vegne for det seeer så dumt ut! Hahaha herregud.

 

Nå skal jeg lage middag, ha en fin dag!

noen tips til serier

Tenkte å komme med noen tips til serier som jeg har sett/ser på. Da tar jeg ikke med orange is the new black, gossip girl eller pretty little liars, som jeg også ser på. Forteller bare kort hva de handler om.

Bates Motel 
Denne serien likte jeg veldig godt! Jeg og kjæresten begynte å se sesong 1 på netflix for noen måneder siden, og vi har allerede sett ferdig alle 3 sesongene. Nå venter jeg bare på neste sesong skal komme ut, som blir neste år (tror jeg). Kort fortalt så handler serien om Norma og Norman Bates, mor og sønn som flytter til et stort hus, som har et eget motel. Moren til Norman, Norma starter motellet selv, etter at det har stått tomt lenge. Norma og Norman har et uvanlig nært forhold, og Norman gjør etterhvert syke ting han selv ikke husker. Han plages med såkalte ”blackouts”. Denne serien anbefales! Og faktisk skal denne serien forestille starten på filmen ‘psycho’.

The walking dead
Denne serien er en av mine favoritter, dritbra serie! Denne har vel mange sett før tenker jeg, men må uansett tipse om den. Først tenkte jeg serien sikkert var dårlig, har aldri likt zombier noe særlig. Men denne serien MÅ ses! Handler om et virus som spres over hele verden, som gjør at når folk dør, så blir de forvandlet til zombier. Eller ”walkers” som det kalles i serien. En gruppe mennesker samles underveis under serien, og de kjemper sammen for å finne en plass de kan leve. Min favoritt skuespiller i denne serien er Daryl (Norman Reedus). Skikkelig bra spenningsserie, og ikke spesielt skummel btw.

Breaking bad
Denne serien har vel også mange sett, men den er jo helt konge! Digget denne serien, synd jeg har sett ferdig alle sesongene. Skulle ønske det kom fler sesonger, hehe. Handler om en familiefar som får lungekreft, og vil forsørge familien sin selv etter at han er død. Så han begynner å lage amfetamin, som han tjener fett på da han lager det beste av alle. Ting går ikke som det skal etterhvert da, og jeg synes serien blir bedre etter sesong 1. 

Fikk helt hjerneteppe her, husker ikke de andre seriene jeg har sett haha! Har du noen tips til bra serie?

~~~

Idag ble det bare en rolig lørdag, og greit er det. Våkna rundt to idag, og dagen har gått så fort! Klokka er snart 19 allerede. Regner ute idag, så da blir det bare å være inne og se film og serier. Ikke så mye annet å gjøre, egentlig. Ligger rett ut på senga i stua, bestemor. Haha!

Har akkurat spist pizza, så nå ruller jeg her. Nå skal jeg lese litt blogger, før jeg skal se litt serier igjen. Morsooom dag med andre ord. :-b

levis shorts, where to find???

Hei! Holder på og leter etter Levis shorts. Jeg fant en jeg synes var dødsfin, som heter ‘Vintage 80s 501 short’. Den ser sånn ut

VINTAGE 80S LEVI'S 501 SHORT // (C:407S) VINTAGE 80S LEVI'S 501 SHORT // (C:407S)

Er det noen som har denne modellen? Finner ikke størrelsen min, er utsolgt overalt, leter på ebay nå. Jeg må ha størrelse 24 eller 25. Litt vanskelig å vite hvilken størrelse jeg må ha, vil at shortsen skal sitte stramt. Ser noen av shorsene bare ”henger” på folk, og det synes ikke jeg er så fint. Jeg er jo ganske tynn, så det skal ikke mye til for at shortsen blir for stor.

Noen som har denne, og vet hvor jeg kan finne? Og hvordan er de i størrelsene? åh den er så fiiin!


red

Hola! Prøvde meg på noen ”outfit” bilder idag. Jeg suger på sånt, blir aldri fornøyd med bildene. Ikke så greit når man bare har selvutløser å bruke! Hehe.. 

Dagen begynte med overskyer, men utover dagen lysnet det til. Nå er det sol, woho! Men synes ikke det er spesielt varmt ute, synd. Får sole meg en annen dag. Har ingen spesielle planer for denne helga, skal nok bare være rolig. Vet ikke helt hva jeg skal finne på egentlig. Anders spiller bil spill, og jeg skal snart hive meg i dusjen. 


 Har satt senga til Nemi i vinduskarmen, og hun sover nesten alltid der. Hver gang jeg og Anders kommer hjem etter å ha vært borte, ligger hun alltid der, og våkner når vi kommer. Haha ♥

Igår så jeg ferdig sesong 3 av Orange Is The New Black. Så i går kveld prøvde jeg meg på en ny serie, også en veldig jentete en. Nemlig Pretty Little Liars, haha. Vet ikke helt hva jeg synes jeg altså, virker helt okei. Jeg liker å se på litt ”dumme” serier, jeg. Jenteserier, haha..

Spiste forresten verdens beste middag idag, biff!♥♥ Jeg elsker biff! dyreelskeren… Hver fredag er det helgetilbud på kiwi, og idag var det ytrefilet til 17 kroner. DET er billig, for ytrefilet så godt! Hadde det ikke vært for at den forbanna fryseren vår er ødelagt, skulle jeg ha hamstret biff i massevis. Åhh dumme fryser. :c

Ha en fin helg!


nudie jeans


duckface:P

Elsker den nye nudie buksa mi, som jeg kjøpte i Trondheim sist jeg var der. Denne var egentlig ganske dyr, men den var på salg, så jeg fikk den for 399,- Billig for en nudiebukse! Jeg har en til også som jeg elsker. Eller elsket, jeg vaska den feil i vaskemaskina, så nå er den buksa helt stiv og ekkel å ha på. Finnes det noen tips til å få den som før igjen? Eller har jeg ødelagt den helt? Haha :c 

Nå har kjæresten helg, og imorgen kan vi sove lenge sammen.♥ Vi har tatt med senga på stua, og skal sove der inatt. Jeg elsker å sove på stua, liker å sovne til tv’en. Koser meg med jordær og vaniljesaus, NAM! Var jordbær til 19kr på kiwi, så da måtte jeg slå til meg et par esker. Jordbær er til vanlig såå dyrt, og at noen kjøper jordbær til 70kr er helt sykt. Haha, er jo ikke så mye i en eske engang.

Nå skal jeg og shærestn se en film! 

new shuuz

Hei! Først og fremst vil jeg vise skoene jeg bestilte på bursdagen min, de kom i posten for noen dager siden.

De er så fine, og var kjempegode å gå i. Jeg har nesten bare brukt vans’a mine i et år nå, og merker forskjellen når jeg har på meg disse. Vans er ikke særlig gode å gå i, altså de standare jeg mener.
Da jeg fikk de i posten, trodde jeg først de var for små. De er seriøst dritsmåe, men det er størrelse 36, og de passet jo. Jeg har bare veeeldig liten fot, haha!

Nok om sko. I forgårs tok jeg med Nemi til dyrlegen på Verdal, hun skulle vaksineres. Det gikk helt fint, og etterpå tok jeg med henne hjem på til pappa siden jeg skulle passe ungene hos mamma den dagen, så da orka vi ikke kjøre hun hjem igjen. Hun var ute i hagen hele dagen i finværet, og som hun koste seg! Hun elsker å være ute, blir helt vill haha. Plutselig var hun borte, og da hadde hun klatret opp i et tre (selvsagt det største) og kom seg ikke ned. Pappa måtte hente stige for å få henne ned igjen. Heldigvis kom hun seg trygt ned, den lille rakkern.

Haha! Hun har vokst så mye siden vi fikk henne. Når jeg ser på bildene fra da vi fikk hun, så var hun såå liten. <3


tatt idag, søta

Var å kjøpte meg bok nr. 3 av fifty shades en dag, og tenkte å begynne å lese litt nå. Jeg elsker å lese, men da må jeg være veldig fokusert. Er jeg ikke fokusert, kan jeg bare glemme det. Jeg blir så lett distrahert av lyder og ting som skjer irundt meg, og det er såå irriterende. Ser det har kommet enda en bok nå, ‘Grey’. Gleder meg til å lese den også! Men den kommer ikke på norsk før i september, så jeg får bare vente. 

Nå skal jeg spise ost og kjeks. Har kjøpt babybells, og de er jo så sykt gode! 


NAM

longhair

Hellå! Nattedyret meg er fortsatt våken, hehe. Har fått en dårlig vane – ser serier til rundt tre på natta, og våkner ikke før 1-2 på dagen. Idag våkna jeg tre, og det synes jeg blir for seint. Da blir jeg daff og lei hele dagen. Herregud, før kunne jeg sove til åtte på kveldene, jeg husker at jeg gjorde det i en periode på vinteren. 

Blogger ikke så mye for tiden, egentlig så vet jeg ikke hvorfor jeg blogger i det hele tatt. Det er liksom ikke heelt my thing, men jeg gjør det nå allikevel haha. Jeg liker vel bare å skrive litt og dele bilder jeg tar. Kameralinsa mi er ikke akkurat den beste, og er den samme som jeg har hatt i flere år. Derfor begynner det å bli litt kjedelig å ta bilder også, nå som jeg har blitt litt flinkere, og er ute etter klare, skarpe bilder. Må nok investere i en ny og bedre linse nå snart tror jeg. Pappa er forresten veldig flink til å fotografere og har en del fotoutstyr, så jeg får høre om jeg kan låne en linse av han så lenge. 🙂 Har veldig lyst på nytt design her på bloggen også, begynner å bli veldig lei det jeg har nå. Synes ikke det er fint engang, og ihvertfall ikke headeren, haha!

Nok om det. For et par uker siden fikk jeg clip-on extesions jeg hadde bestilt fra ebay. Det var av bra kvalitet, (remyhair) men desverre for lite hår. Så bestilte en pakke til i går, og håper det kommer i posten fooort! Åh, som jeg savner å ha langt har! Jeg synes langt hår ser mye bedre ut på meg. Nå har jeg hår ned til rett over brystkassa, og derfor må jeg ha mye mer extensions for å få det til å blende seg inn i mitt eget hår. Hvis ikke ser man at det er fake, og det er ikke så veldig fint, heheee. Ble så lei når jeg så at jeg hadde bestilt for lite hår, bahh haha.

Dette er alt for lite hår, men har gjort sånn at det ikke vises like godt på bildene. 

Har fortsatt bare låne-pc, og den suger skikkelig! Henger ser opp hvert femte minutt, sånn at det ikke går å røre på pila. BLIR GAL. Så runder av her, haha! Skal spise og se litt serie før jeg legger meg. Akkurat nå følger jeg med på ‘orange is the new black‘, som sikkert mange andre jenter gjør. Synes den serien er helt grei. Synes ikke serien er sånn superbra, men liker å se på den når jeg f.eks skal slappe av og ikke orker å måtte følge med pal for å skjønne noe. Eller før jeg skal legge meg, hehe… 
Godnatt! og der hang pc’en seg opp igjen<3