uken som gikk

– Uken som gikk –


AKKURAT NÅ
Har nettopp gitt dyrene mat, lest litt og nå sitter jeg her å skriver dette innlegget.

UKENS OPPTUR
At jeg fikk fri fredagen, og starter ikke på jobb igjen før på tirdag. Laaang helg på meg, og det liker vi! Hehe.

UKENS NEDTUR
Hmm. At Anders spilte så høy musikk sist helg at den fine Kahler vasen min falt ned fra hylla. NEEEI! Jeg elsket den, og jeg fikk jo matchende lysestaker til jul. Så jeg måtte bare kjøpe en ny, haha. Anders spiller så sinnsykt høy musikk, veggene rister jo.

UKENS CRAVING
Ingenting denne uka faktisk.

UKENS IRRITASJONSMOMENT
I går våkna jeg klokka 07 på morgenen og måtte på do. I gangen møtte jeg et ikke så spesielt trivelig syn, en av kattene hadde sjuttu-bæsjet utenfor kattedoet. Triveliiig å begynne å vaske drit tidlig på morgenen!

UKENS LÅT

DZMYW-csV40

Har blitt helt hektet på denne, selv om den er litt gammel. Digger den! Hører på den hver eneste dag når jeg går til jobb.

 

UKENS TANKE 
Ingenting spesielt som jeg kommer på. Haha, jeg svarer kjedelig i dag, I know.

UKENS INNKJØP


Skjørt fra cubus, belte fra ebay og øyenskyggepalett fra coverbrands. Eller var det blivakker? Husker ikke helt.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Anime nerd er det mest leste innlegget denne uka.

ingen forventninger

”Jeg gleder meg til sommer!” tenkte jeg å skrive her. Sannheten er at jeg innerst inne egentlig ikke gleder meg så veldig til sommeren. Jeg har alltid så store forventninger til den, og siden sommeren er så kort, blir jeg alltid skuffet. Tenker at jeg burde ha gjort mye mer, badet, grillet, festet og funnet på masse gøy. Jeg tror at livet mitt skal bli så fantastisk når det blir sommer, men livet forandrer seg ikke selv om det er fint og varmt ute. Plutselig er sommeren over igjen, og jeg sitter igjen med tanken om at ”faen, så fikk jeg ikke gjort så mye ut av denne sommeren heller”. Derfor har jeg null forventninger denne sommeren. Kanskje er det det som er nøkkelen, å nemlig ikke forvente så mye. Jeg kjenner litt på en bitteliten vårdepresjon i år, og det har jeg faktisk gjort flere ganger før også. Alle er så glade, og blir helt overlykkelige når det er fint vær og drar på turer hit og dit. Så sitter jeg her og tar meg selv i å bli lei når det er fint vær ute, og vil mye heller at det skal være stygt vær. (av og til riktig nok, ikke hele tiden) Merkelig, det der. For jeg elsker egentlig sommeren, jeg gjør virkelig det. Men allikevel kan jeg mislike den. Jeg tror det kan ha noe med at alle blir så sosiale og skal finne på ting, og jeg som er usosial føler meg da litt alene.

Ja ja. Nå har jeg nettopp stått opp, og Anders har vært på bakeriet og kjøpte med en svær kanelsnurr til meg. NAM, så snill da!♥ Etterpå skal jeg kaste meg i dusjen, så skal jeg lese litt. Senere i dag drar vi til Verdal for å besøke mamma. 🙂 Ha en fin dag!

koffeinsjokk

Hoi. Jeg har nettopp sett den første episoden av Prison Break. Synes det var helt rart når jeg fikk høre at det skulle komme enda en sesong, hadde liksom instilt meg på at den serien var over. Så kommer det plutselig en ny etter 7 år, synes det var litt teit først. Men samtidig ikke, jeg digget den serien, så en ny sesong skader jo ikke! Elsker serier der det skjer masse, og i denne serien skjer det jo noe konstant. Haha. 

I dag har jeg og Anders vært å besøkt svigermor, og ellers har jeg ikke gjort så mye. Har bare lest litt. Haha, må bare fortelle noe. I dag drakk jeg en battery, og etter jeg hadde drukket den opp ble jeg helt rar. Jeg begynte å skjelve og det prikket i kroppen min, jeg fikk plutselig angst og ble skikkelig rastløs på en ubehagelig måte. Kan det være koffeinsjokk? Jeg drikker jo aldri koffein til vanlig, så jeg aner ikke hvordan det føles. Det varte en god stund, før det dabbet av. Jeg satt å leste akkurat da, men måtte legge fra meg boka fordi det ble så ubehagelig. Hjertet dunket ”hardt” og jeg følte meg helt rar. Skikkelig ekkelt! Har opplevd det en gang før også da jeg drakk battery, så jeg må nok bare slutte med det. Jeg drikker aldri battery uansett, men denne med blåbærsmak var jo så gooood! Buhu… Nå skal jeg spise litt og så skal jeg gå og legge meg etterhvert. I morgen skal vi på besøk hos mamma, så det blir koselig! Hun har pusset opp stua litt, så blir spennende å se. God natt!

just do it today og new in

Hey! Kom akkurat ut av dusjen, etter å ha vært på en liten joggetur. Var mye om og men om jeg skulle gidde å jogge, siden Anders ikke skulle være med. Det ble neeesten “just do it… tomorrow”. Men jeg tvang på meg joggeskoa og jogga meg en tur allikevel. Og godt var det! Jeg klarte å jogge nesten hele veien (ca 15 minutter) uten å ta en gåpause. Klarer å jogge raskere og lengre for hver joggetur, det er gøy! Jeg må definitivt begynne å trene/jogge igjen. Det gir meg mestringsfølelse å bare ta på joggeskoa og faktisk komme meg ut, og mestringsfølelse gjør meg glad. Tenker å kjøpe meg en treningsmatte, slik at jeg kan trene litt hjemme i stua også. Kroppen har virkelig godt av litt trening, så det er bare å komme igang. Om det så er bare 2 ganger i uka, bedre enn ingenting!

Nok om trening, haha! Jeg sitter her og vurderer om jeg skal se paradise uten Anders. Han kommer til å bli sur! Men det hadde jeg også blitt. Skammer meg over å i det heletatt vurdere det. Når vi har begynt å sett på noe sammen, så er det strengt forbudt å se en episode alene. Hah! Så jeg får vel bare vente til i morgen. Han har lagt seg, siden han begynner på jobb klokka 06 i morge. Fyyy, glad det ikke er meg! Tenk å måtte stå opp 05, HALLO da er det jo natt enda. Jeg hadde virkelig ikke klart det. Isåfall måttet jeg ha knasket sovepiller og lagt meg klokka 20 på kvelden. Uansett. Jeg tenkte å vise dere noen nye innkjøp som jeg fikk i posten for noen dager siden. Den siste tingen har ikke kommet enda, så det viser jeg senere.

Øyenskyggepalettet er fra coverbrands, og kosta bare 150 kroner fordi jeg hadde en rabattkode. Synes det var så duse, fine farger. Slik jeg liker det! Beltet er fra ebay, og skjørtet fra cubus. Skjørtet kjøpte jeg i dag faktisk, likte det sååå godt! Satt perfekt gjorde det også. Det er ikke så lett å finne slike skjørt som passer den smale kroppsbygningen min, men dette satt perfekt som sagt. Nå venter jeg på en kjole fra ebay, håååper der kommer i posten i morgen. *krysser fingrene* Er så spent på om kjolen passer. Om ikke så gjør det egentlig ikke så mye, den kosta bare 70 kroner, og det var inkludert frakt.

Beltet synes jeg ble litt for voldsomt, men kult på bilder da. Skal prøve å finne et lignende som er litt mindre. Slike belter har jo blitt såå populært til oversized t-skjorte kjoler! Det skjønner jeg, for det er jo skikkelig kult. Nå skal jeg avslutte her. Er trøtt kjenner jeg, så blir natta om ikke så alt for lenge. Jeg har fri i morgen da, weee! Har fri helt til tirsdag nå, på mandan er det jo stengt. Yay, så da tar jeg helg!

vaskekjerringa

Nå ligger jeg slengt ut på sofaen med dyna over meg. Har akkurat sett en episode av Kardashians, og nå venter jeg bare på at Anders kommer hjem, så blir det å se paradise etterhvert. Etter jobb i dag har jeg vasket og ryddet leiligheten. Slengte både dyner, pynteputer og pledd for risting og lufting på verandaen, støvsugde og tørket støv. Beste følelsen når alt er rent og pent! Jeg elsker å ha det ryddig og rent rundt med, det gir med en indre ro. Haha!

Nå kom Anders hjem, så jeg skal legge vekk pc’en og lage melon til oss. Nam! Er helt sykt trøtt også, så blir ikke noe senkveld i dag kjenner jeg. Jeg har vært skikkelig trøtt de siste to ukene, og legger meg veldig tidlig. Som regel er det Anders som vil legge seg først, men i det siste har det vært meg. Aner ikke hvorfor jeg blir så trøtt, jeg får jo nok søvn. Kanskje jeg får i meg for lite vitaminer, skal ihvertfall kjøpe det i morgen. Ellers har jeg fått noen ting i posten som jeg vil vise dere senere! Først må jeg bare få fikset lightroom, slik at jeg får redigert bildene litt.

anime nerd

Hallo! Nå har jeg akkurat sett gårdagens episode av skam, og ligger i sofaen og nipper til min battery med blåbærsmak. Den er så god! Jeg liker at det er Sana som har hovedrollen i skam denne sesongen, hun er jo så kul! Haha. Fikk sjokk da jeg fikk høre at dette er siste sesongen, liksom whaaat?! De kan jo ikke gi seg nå, nå som serien har blitt så populær i flere land! Huff. Det kommer til å bli trist, lol.

Jeg begynner ikke på jobb før tre i dag, siden ei var syk. Litt synd, hadde egentlig skulle fått besøk i dag, men jaja. Hadde planlagt en liten joggetur også, men det får bli en annen dag da. Jeg har vært ute å jogget med Anders to ganger denne uka. Jeg har bestemt med for at jeg skal jogge 2-3 ganger i uka, minst! Helst hver dag. Motivasjonen et på topp, spesielt i dette fine været. Enda bedre at Anders vil være med og! Første dagen jeg jogget holdt jeg på å DØ, bokstavelig talt. Vi starta litt for hardt, jogget alt for fort. Ble så sliten at jeg trodde jeg skulle spy, og Anders ble ikke sliten engang. Han har mye bedre kondis enn meg, haha! Synes det er merkelig, for jeg verken røyker eller snuser. Det gjør han! Det sier litt om hvor dårlig kondis jeg har, flaut. Vi var ute i går også, og da jogget vi i litt roligere tempo, og da gikk det kjempebra. Klarte vel å jogge i strekk i 15 minutter eller noe sånt, ble faktisk litt overassket over meg selv. Trodde jeg skulle daue denne gangen også, hehe. Nå skal jeg straks lage middag før jeg må dra på jobb. Vet det blir lite blogging for tiden, men jeg har som sagt ingen pc. Anders bruker alltid sin egen fordi han ser på anime, kan nesten ikke stjele pc'en hans for å blogge. Lille anime nerden min. Anders ligner egentlig litt på en animefigur, lol haha. Så søt.

kos

Hallois. Nå er jeg på Verdal hos familien til pappa, og skal sove her til i morgen. Jeg har akkurat vært å fikset brynene mine (endelig!!), og nå ligger jeg bare her og slapper av. Skal lese litt, tenker jeg. Blir bare rolig denne helga. Og de neste helgene som kommer, for å si det sånn. Er SÅ lei av festing, spyr i munnen bare av å tenke på fyll og alkohol. Det er ikke så veldig moro lenger, faktisk. Dessuten blir jeg alltid så lett sur, så vil ikke drikke meg full lenger. Lol.

Nok om det. Nå skal jeg lese og bare slappe aaaav! God helg!

null blogging

Hallo! Sorry for null blogging de siste dagene! Jeg har ingen pc, noen som kan låne meg en??? Haha. Anders bruker sin så kan liksom ikke stjele hans heller. Jeg trenger virkelig en egen pc, å blogge fra mobil suger. Jeg lever ihvertfall, var egentlig det jeg ville si. Nå skal jeg i bursdag hos morfar, så må bare stikke! Toget går om noen minutter.

bilder som vekker minner

Jeg kom over disse to bildene i bloggarkivet mitt. Disse bildene vekker minner. Vonde og gode minner. Jeg hadde nettopp tatt en abort, blitt singel og jeg hadde besvimt på sykehuset noen dager før. Jeg fikk et kutt på haken, derfor det er bandasje der. Disse to bildene ble tatt en uke etter jeg hadde gjort det slutt, og jeg hadde aldri følt meg lettere! Dette var i april i 2012, som faktisk ble et superbra år. Jeg savner 2012 SÅ mye, nesten så jeg blir litt lei meg. Tenk at det er fem år siden, herregud! Dette året festet jeg mye, og hadde det ekstremt gøy. Det var også dette året jeg ble kjent med min gay-kompis, haha. På denne tiden bodde jeg hjemme. Jeg dro ofte til Levanger for å feste husker jeg. Det var så gøy! 2012 og 2013 er to år jeg savner kjempemye. Det var to veldig bra år. 2013 var jo det året jeg ble kjent med Anders også, på slutten av året. Åååh, noen ganger savner jeg 2012 og 2013 så mye at jeg får litt lyst til å gråte og gå tilbake i tid. Selv om jeg kanskje var litt messed up og hadde mine ting å deale med, så var de årene noen veldig bra år som jeg savner.

Noen ganger savner jeg å være ung, og med ung så mener jeg 15-19 år. Nå blir jeg 24, og jeg føler meg så gammel og jeg føler at jeg må ”ta meg sammen”. Føler at alle andre 24 åringer er så voksne og har kommet seg et stykke i livet. Og her sitter jeg da, aner ikke en damn shit hva jeg vil med livet mitt. Stuck er bare fornavnet. Haha… Neida, men noen ganger vil jeg bare spole tilbake i tid, bare for en dag. Ikke at livet mitt er noe ille nå altså, jeg har hatt det bedre enn på lenge! Jeg har verdens beste kjæreste, to katter og alt jeg trenger. Men noen ganger bare savner jeg å være ung og dum. Men det er vel jeg forsåvidt fortsatt, hehe.

 

Vet ikke helt hvor jeg ville med dette innlegget egentlig. Bare skrive ifra meg litt! Avslutter dette innlegget med dette bildet over av meg og bestevenninna mi som jeg har kjent siden barneskolen. 🙂 Dette bildet er fra 2011. Vi skulle til Skogn og drikke hos en kompis på den tida, og husker at vi måtte vente til moren hans hadde dratt. Vi gjemte oss ute bak bua deres, husker jeg var dritredd for å bli fersket. Haha! Til slutt dro endelig moren hans, og vi gjemte oss litt på rommet før vi begynte å drikke. Dette var på halloween husker jeg. Aner ikke hva vi gjorde resten av kvelden/natta, husker vi ble kjørt til sentrum men mer husker jeg ikke. Dette var tiiider!