7 tips til hvordan du kan bli toppblogger

1. Se bra ut
Du må se bra ut. Nærmest perfekt, helst. Spesielt jenter liker å lese bloggen til pene folk. Fiks håret, ta spraytan, blek tennene, ta hudbehandlinger, sett på vippeextensions, fiks fakenelger osv, lista er lang. Ser du bra ut vil du garantert få lesere, utseende is everything vet du.

2. Legg ut lettkledde bilder
På snakk om å se bra ut – hvis du da altså ser bra ut, legg ut lettkledde bilder av deg. Liksom du trenger ikke legge ut undertøysbilder, men et bilde der du har på deg shorts og en magetopp, for eksempel. Det vil tiltrekke gutter også, som vil si enda flere klikk! Bare vis kropp, så skal du se statistikken stiger.

3. Vær dramatisk
Å være en dramaqueen er et pluss. Start krangler med andre bloggere og lag masse drama. Og provoser mest mulig. Spill gjerne dummere enn du faktisk er også. 

4. Ha overdrevne overskrifter
Vær en skikkelig klikkhore! Ha overskrifter som ” DEN MEST TRAUMATISKE DAGEN I MITT LIV” der innlegget egentlig bare handler om at du våkna og så en edderkopp i taket. Lur lesere inn på bloggen din, enkel og greit. Få dem til å tenke at dette innlegget kan de ikke gå glipp av, selv om det ikke var noe spennende med det.

5. Operer deg
Har du penger til det, så operer deg gjerne. Det kan være lurt for å 1) se bra ut om du ikke gjør det fra før av, og 2) ha noe å skrive om. Mange synes det er spennende å lese om operasjoner. Rumpeoperasjon, silikon, fettsuging – whatever. Det vil uansett tiltrekke lesere. Husk isåfall å ha dette som overskrift ”JEG LEGGER MEG UNDER KNIVEN, KLIKK HER FOR Å SE HVA”. Et lite tips: ikke skriv med en gang hva du skal operere. La leserne bli nysgjerrige i en liten periode, slik at de klikker seg inn på bloggen ofte for å se om du har skrevet om hva du skal legge deg under kniven for.

6. Vær med på paradise hotel
Hvis du melder deg på paradise hotel og kommer inn, har du store sjangser for å nå toppen på blogglista etterpå. Du trenger ikke engang å være flink til å blogge. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det bare er sånn. Du vil kanskje ikke holde deg på topp 10 for alltid, men du kommer til å ligge på topplisa en plass hvis du blogger fast.

7. Brett ut alt om privatlivet
Blogg om privatlivet ditt, helst så mye som mulig! Skriv om sexlivet ditt, kranglene dine med venninna di eller kjæresten, og alt som skjer i livet.


Sånn, håper dette var til hjelp! Haha, regner med dere skjønner dette innlegget bare er på tull. Litt tull ihvertfall, for det er jo noe sannhet i det også! Faktisk. Men nå drar jeg ikke alle toppbloggerne under samme kam altså. Lykke til med å nå toppen! Lol.

sexy med forkjølelsesstemme

En liten funfact! Jeg er jo som jeg sa tidligere, litt forkjølet, og har da sånn forkjølelsesstemme. Dere vet hvordan det høres ut. Jeg synes det er så fint! Skulle ønske jeg hadde sånn stemme til vanlig, haha! Synes iallefall det er dødssexy når gutter er forkjølet, det er sååå søtt å høre på stemmen deres da. Nesten så jeg liker når Anders er forkjølet, hahaha 😉 Er det sykt rart av meg å synes det? At stemmen blir finere når man er forkjølet? Har ihvertfall alltid syntes det. Det samme med når noen nettopp har våknet, da høres stemmen så sexy ut. Weird.

Nå skal jeg stikke på jobb. Var så hardt å stå opp i dag, men nå er jeg veldig våken. Noen liker å ligge å nørde på iphonen lenge før man sovner. 😉 Hehe. Jeg bruker 25 minutter på å gå til jobben, og jeg liker det faktisk. Da kan jeg høre på musikk imens jeg går, og da våkner jeg enda mer. Dere får ha en fin dag! 

i bilder

Tenke å lage et ”i bilder” innlegg. For eksempel ”hvor ville du helst bodd?” og så deler jeg et bilde av hvor, eller ”favoritt mat?” og så deler jeg favorittmaten i et bilde. Skjønner? Here we go!



Drømmestue?


Noe i denne duren! 

Hvordan ville du helst ha sett ut?


Sånn! Herregud, enn å være så blessed å se sånn ut da.

Favoritt TV-program?


Det må nok bli the walking dead, ja. Digger den serien!

Hvor ville du ha vært akkurat NÅ?


Her! Vet ikke hvor det er haha, det bare så sykt nais ut!

Fineste katterase?


Bengal. Hvor fin er ikke denne rasen?!

Hvilke par sko er dine fineste?


Dem her som jeg nettopp kjøpte i Trondheim.


Drømmeoutfit?

Hmm, kanskje det her?

Yndlingsperson?


Han her! Kjæresten min.♥


Et bilde fra en ferie du savner


Savner Danmark, det var det skikkelig koselig! Meg og lillesøstra mi på bildet over. 🙂
 

Et sommerlig bilde


Her må jeg dele to bilder. Begge er fra i fjor sommer.


Favoritt junkfood?


Det må nesten bli burgerking. Nuggets, pomfri og cheeseburger. Jatakk!

Hvordan ser din drømmebil ut?


Hadde jeg fått valgt hvilken som helst bil, så ville det blitt en svart lamborghini. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har en ting for de her bilene! DE ER SÅ JÆVLA FINE! Haha.. Kan jo godt hende de er vanskelig å kjøre da, men de ser bare så kule ut. Skulle jeg ha vært litt mer realistisk så ville jeg ha hatt en BMW. De er også veldig fine synes jeg. Hehe, her er det utseendet som teller. En matt svart BMW med rosa felger, hiih 😀

Drømmehår?


Ååå, vil ha sånn her hår! Sykt Dette er parykk da, men sykt fint uansett.

Favoritt blogg?

sophieelise.blogg.no

Drømmehus?

Bilderesultat for hvitt hus
Jeg kunne tenkt med noe lignende som det her. Passe stort når man får barn! Vil ikke ha noe svært, kunne godt ha vært litt mindre og.

Noe du har lyst til å spise akkurat nå


Fikk lyst på rustne spiker! Hvor har de egentlig blitt av? Finner dem ikke noen steder. Veldig synd, de var jo såå gode.

 

serietips?

Hallo! Nå er jeg i Verdal, tok toget hit i formiddag. Har nettopp spist pizza, pernilles pizza. Nam! Er egentlig litt trøtt, og har litt vondt i hodet. Så tror jeg skal meg en liten powernap.

Ellers har jeg sett ferdig sesong 2 av Outlander. Åå, den serien er så bra! Nå gleder jeg meg til sesong 3, men det blir nok en stund til enda. Nå lurer jeg bare på HVA jeg skal se på?! Noen serietips? Jeg får vel bare prøve å finne meg en ny bra serie. Men det er ikke så lett heller, synes alltid det er så vanskelig å skulle sette seg inn i en ny serie. Alle serier virker dårlig i starten, men plutselig viser det seg at den er bra etter noen episoder. Outlander for eksempel, den synes jeg virka dårlig i starten, men ga serien en sjangse uansett. Og den var jo kjempebra!

Føles absolutt ikke som lørdag i dag, kjennes ut som det er søndag. Har vel noe med at jeg ikke skal feste. Det blir nok ikke noe mer festing på en god stund heller nå, må spare alle pengene mine nå før jeg skal opereres. Og kan heller ikke drikke på 3 uker etterpå. Uansett, nå skal jeg legge vekk PC’en.

min søte kopp

Se den søte koppen jeg kjøpte i dag! Hehe! Jeg liker å drikke brus, vann osv med lokk over glasset/koppen, så hvorfor ikke bare kjøpe denne. Så barnslig og cjuut.

Nå ligger jeg å blogger fra senga. Anders sover ved siden av meg, han skal starter på jobb klokka 06 imorgen tidlig stakkars. Vi har bare slappet av i kveld og sett på film sammen. Nå husker jeg ikke hva filmen heter, men den var helt grei. Har vært skikkelig dritt vær i dag, og da synes jeg det er så koselig å sitte inne! Huff, dere skulle sett når jeg gikk hjem fra jobb i dag. Det høljregna! Jeg bruker ca. 25 minutter på å gå fra jobb, så jeg var gjennomvåt da jeg kom hjem. Gjett om det var godt å komme hjem å vrenge av seg de våte klærne, og hoppe inn i koseklær og legge meg i sofaen under pleddet! 

Dette er min nye favoritt kosebukse! Den er så behagelig å ha på. Nå skal jeg se litt på Outlander før det blir kvelden. Er fortsatt småsyk, eller syk og syk. Forkjøla i allefall. Heldigvis er jeg ikke slapp, bare nesa som renner. Nei, dere får ha ei fin helg!

messy buns

Prøvde meg på slike ”messy buns” i dag. Kan ikke si de ble helt vellykket, haha! Men det er vel ikke så nøye. Anders er på jobb, så jeg har bare surret rundt her hjemme. Er blitt litt småforkjølet, nesen renner litt og jeg kjenner det i kroppen. Kjempesyk er jeg ikke ihvertfall, og håper ikke jeg blir det heller. Det har nok noe med at vi nesten alltid sover men soveromsvinduet åpent. Nå begynner det å bli veldig kaldt om natta kjenner jeg, merkes at høsten er på vei. Føler sommeren er ferdig nå. Litt trist! Men så er da høsten ganske koselig og, da.

Nå skal jeg hive meg i dusjen, og så skal jeg se litt serie før kjæresten kommer hjem. Han slutter klokka sju, og da skal jeg lage laks til middag. Sen middag i dag! Dere får ha en fin kveld. 🙂


Må kose seg litt 😉 😉


Se på dovendyra!

bloggen fyller 5 år!

Den 10. august hadde bloggen bursdag, og ble hele 5 år! Det glemte jeg helt av. Haha, litt artig å tenke på at jeg har hatt denne bloggen såpass lenge. Det hadde jeg ikke trodd da jeg startet den. Jeg har sittet i en time og bladd igjennom gamle bilder i arkivet, gøy å se igjennom bilder jeg hadde glemt for lengst! Ettersom bloggen har hatt bursdag, synes jeg det passer å dele noen av bildene fra arkivet med dere. Tenkte det kunne være litt gøy! 🙂 De fleste bildene er fra 2011-2012, og noen få fra 2013.

Kan begynne med de første to headerne mine ↓

Den aller første headeren min. HAHAHA, så stygg! Jeg laget den i paint husker jeg, hahah.


Den andre headeren min. Veldig rar egentlig.


Slik så bloggen min ut en periode. Var visst veldig glad i rosa.

Deler randome bilder jeg fant, orker heller ikke dele i rekkefølge.


Jeg elsket å ta bilder med mitt rosa hello kitty headset på! Jeg brukte dette headsettet at det til slutt gikk i stykker.


Jeg var veldig sunn ser jeg, haha!


Enda mer sunn. Ååå de røde godteriene har jeg helt glemt, de var en favoritt før! MÅ kjøpe de en dag, hvis noen har dem enda. *håper det*


Haha, synes jeg var såå genial her da. Husker bildet ble delt på artige.no også. Stas ja!


Jeg var en skikkelig hello kitty fan i 2011. Fant denne drittkameraet på en matbutikk på magneten, og måtte ha det. Tror jeg betalte 500 kroner for dritten, haha!


Ååå, savner det lange håret! Ser dere det svære blåmerket på låret? Fikk det da ei jente klikka på meg å dytta meg ned ei trapp fordi jeg lånte litt sminke i fylla. Haha, omg!


Såå glad i min nye iphone 4. Nå finnes vel snart iphone 8? Henger ikke med lenger jeg.


Elsket å ta kule bilder av meg selv (lol), og ordna mitt eget ”studio” hjemme på rommet.


Meg, mormor, morfar og småsøskene mine på en resturant i Verdal. Dette er 5 år siden nå, tida flyr!


Hahaha, Eva Gunn, katten mamma hadde før. Hun døde for et par år siden. 🙁


Hahaha, dette var visst et ønskelig antrekk i 2011. Likte helst store klær, og store skatersko. Huff!


Her hadde jeg kult hår!


Skikkelig stylish. Herregud, hva faen hadde jeg på meg her?!


Malin i kjent stil. Brenner det meste!


Enda kjent stil: klabbete! Brownies i senga<3


Hadde en greie for korsetter.


Hello kitty lover much?


Husker jeg digget dette bildet av meg selv!


Et av de første bildene jeg tok med mitt nye kamera jeg fikk til jul.


Og hva har jeg på meg her??


Dette bildet ble jeg veldig fornøyd med husker jeg. Synes det er litt fint fortsatt!

Sånn, det får holde. Gratulerer med dagen som var, bloggen! Skal kjøpe gave i morgen. Tulla.

4 kleine ting på instagram

1. Dere vet de såkalte ”instababesa” med de perfekte selfiene? De som KUN kommenterer bilder av andre pene jenter, og som gjør alt for å få flere likes og følgere. De kaller seg selv for instaqueens og har selvtillit fra månen og tilbake. Haha, synes det blir så kleint. Herregud, kom ned på jorda kjære, fordi om du er en instababe med 60k følgere gjør deg noe bedre enn alle andre. Takler ikke folk som har fått en overdose med selvtillit.

2. Når folk skriver goals på bilder eller bilder de legger ut. Liksom, hvis ei jente (eller en gutt for den saks skyld, men tror ikke de holder på sånn haha) skriver ”goals” på ei annen jentes bilde. Kleint. Er utseendet målet ditt da eller? Du kommer aldri til å se ut som noen andre enn deg selv.

3. Når noen liker et bilde laaangt ned i bildefeeden min. Da vet jeg at denne personen har snoket. Haha, jeg gjør jo det ofte selv også, men da passer jeg på å ikke like noen av bildene langt nedover.

4. Når noen av guttene jeg følger liker pornobilder. Tror ikke de helt skjønner at folk kan SE hva de liker av bilder? Det finnes en aktivitetslogg der også vetdu, akkurat som på facebook.

 


Nå skal jeg straks dra på jobb, begynner tre i dag. Snart er det helg igjen, denne uka har gått fort! Haha høres ut som det er fredag her, men er jo bare onsdag. Jaja. Skal til Verdal å besøke familien litt i helga tror jeg, ellers har jeg ingen planer. Anyway, nå må jeg stikke!


Ser ut som jeg ser på mitt nyfødte barn<<333<3

Søte pusen!♥ 

30 spørsmål

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
Hm, nei det husker jeg ikke. Men tror det var et nummer på jobb.

2. Hva har du alltid i vesken?
Lypsyl, ørepropper, lommebok og lader. Tror ikke det var noe mer.

3. Hva bestiller du på kafé?
Det er sjeldent jeg er på kafé, men hvis jeg er det så bestiller jeg bare en kakao og kanskje noe til den. Jeg er ikke noe glad i kaffe. Haha litt rart, her ei natt drømte jeg at jeg ELSKET kaffe??? Drømte at jeg måtte ha kaffebønner lol. Synes kaffebønner lukter godt da. Kanskje jeg egentlig liker kaffe? Altså ikke sånn posedritt, men ordentlig kaffe. 

4. Hva står det på den siste SMS’en du mottok? 
” (Y) ”, altså en tommel opp.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Ingen. 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
Den er svart og sjokk rosa. Synes det er skikkelig kul! Kjøper alltid den samme når jeg skal kjøpe ny tannkost, haha!

7. Kan du bytte olje på bilen?
Nei, lol.

8. Hva har du hatt av kjæledyr?
Katter, kanin og to deguser.

9. Har du noen piercinger? 
I ørene (men bruker nesten aldri ørebobber) og i navlen. Hadde i leppa før også, men den tok jeg ut. Heldigvis, synes piercing i leppa er skikkelig støgt og harry!

10. Norge på sitt beste?
På sommeren.

11. Hva gjør deg lei deg? 
Jeg er veldig sjendelt lei meg. Jeg blir så og si aldri lei meg, jeg blir mer sint. Det er jo noe selvfølgelig, men jeg vet ikke helt jeg.

12. Hva gjør deg glad?
Mat, nye ting, penger, familie og venner, kjæresten, kattene mine, rene sengeklær, ren leilighet. Mye.

13. Hva er drømmejobben din?
Jeg aner ikke, det er seriøst INGENTING jeg vil bli! Blogger da kanskje, haha! Neida. Joda.

14. Er du fornøyd med deg selv?
Ja og nei.

15. Hva var det siste du kjøpte?
Godteri, mehe.

16. Liker du kinesisk mat?
Ja!

17. Når var du i kirken sist?
Når broren min ble konfirmert i mai.

18. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å skrive dette innlegget? 
Spise bagutter, sulten!

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
Nei.

20. Fortell noe som leserne dine mest sannsynlig ikke vet om deg?
Jeg kan være skikkelig dobbeltmoralsk.

21. Er foreldrene dine gift eller skilt? 
Skilt.

22. Hvor mange puter har du i sengen?
3 stk. 3 ekle puter egentlig, de MÅ snart byttes ut.

23. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?
Sokker.

24. Hva hører du på akkurat nå? 
The simpsons som står på på TV’en.

25. Hva drikker du helst til frokost?
Vann eller oboy.

26. Hvilken favorittlærer hadde du på videregående? 
Hadde ingen favoritt.

27. Vil du ha barn?
Akkurat nå så tenker jeg at jeg ikke er spesielt gira på barn, men det kommer nok til å forandre seg etterhvert. Jeg kunne aaaldri fått barn nå, men kanskje om 5 år? Noe sånt. Akkurat nå ser jeg bare for meg en ødelagt kropp, fødeangst, gulp, bæsjebleier og skriking. Haha, men det kommer nok en dag jeg driter i alt det der.

28. Kan du noen andre språk enn norsk?
Svensk og engelsk. Jeg er ikke spesielt flink i engelsk da, det skal sies.

29. Hva bruker du helst penger på?
Interiør eller klær. Og god mat.

30.Hva imponerer deg?
Mennesker som driter i hva andre mener om hva de sier og gjør. 

ting du kanskje ikke visste om meg

– Jeg er veldig opptatt av alder når det kommer til kjæresteforhold. Jeg kunne ikke ha blitt sammen med en som er flere år yngre enn meg, eller med en som hadde vært mye eldre. Å være kjæreste med en som en yngre er liksom litt… avtennende? Og å være sammen med en som er over 5 år eldre blir for gammelt. Haha! Kjæresten må være like gammel, eller noen få år eldre. Der er jeg heldig, Anders er 3 år eldre enn meg. Jeg tenker litt sånn wtf når jeg hører om noen som f.eks er sammen med en som er 10 år eldre, eller yngre.

– Da jeg var liten hadde jeg to deguser som kjæledyr. En slags ørkenrotte tror jeg, SYKT søte iallefall! Og veldig sosiale. Gikk vel i 5-6 klassen da jeg fikk dem. Jeg bare kom på dem her en dag da jeg så noen deguser på instagram.

– Jeg liker ikke reker, eller fløtegratinerte poteter. To ting som veldig mange digger, haha! Det samme med for mye ost på mat, æsj det er så FÆLT. Skjønner ikke hvorfor alle vil ha ekstra ost?! Jeg vil helst ha så lite som mulig. Enda en ting jeg kom på, jeg liker heller ikke det gule som er i midten på skoleboller. Alle spør hvorfor jeg ikke spiser det gule. Synes det smaker ekkelt.

– Jeg liker hardt smågodt. Altså jeg liker ikke ferskt smågodt, men at det har stått en liten stund. Haha, sært! Men det smaker jo mye bedre når det er hardt! Harde smokker f.eks, naaam! Eller hard lakris.

– Jeg verken snuser eller røyker.

– Jeg har to fulle sminkepunger med sminke, men bruker ikke halvparten engang. Jeg orker aldri å sminke meg noe spesielt. Når jeg står opp om morgenen så tar jeg på mascara, fikser bryna, tar på litt concealer under øynene og avslutter med litt solpudder i kinnbeina. Skjønner ikke hvordan noen jenter gidder å sminke seg med foundation, concealer, highlighter, øyenskygge og alt som hører med hver eneste dag! Stakkars hud. Spesielt nå om sommeren, æsj det er så kvalmt å se jenter med masse sminke i varmen! Sminken bare renner liksom.

– Jeg er anhengig av internett, men hvem er ikke?!

– Den siste måneden har jeg sikkert svidd av en tusenlapp på bigbite. Haha, huff! Farlig å jobbe så nær bigbite altså, gidder aldri å lage matpakke. Nå vet de som jobber der hva jeg skal ha på utenatt. Synes det er litt flaut, så skal ha med matpakke fra nå av tenker jeg.

– Jeg er veldig glad i interiør, og å holde på å fikse og styre hjemme. Blir moro å innrede den dagen jeg og Anders flytter til en finere leilighet.

– Mine favorittfarger er svart og hvit. Det sies at de to ikke regnes som farger, men det er jo farger de og? Det mener ihvertfall jeg. Pastellfarger er også veldig fint.

– Jeg har 5 tattoveringer.

– Jeg må helst alltid ha noe på leppene. Ikke leppestift, men lypsyl. Sliter litt med at leppene fort blir tørre. Det er de nå og nå har jeg fått munnsår igjen. Åh, HATER det, er så stygt! Blæh.

– Filmen som virkelig har rørt meg og som har fått meg til å gråte på ordentlig, er en tegnefilm som heter Spirit. Er en hestefilm, men den er sååå bra og trist! Den MÅ dere se! Jeg fikk Anders til å se den med meg for et par år siden, tror begge gråt litt hahah.

Sånn, det tror jeg var nok punkter! Har hatt sånne ”dette visste du ikke om meg” innlegg flere ganger før, så var litt vanskelig å finne nye ting som jeg ikke har skrevet før. Men noe ble det nå! 🙂 Nå kom jeg nettopp inn etter å ha ligget ute i sola i flere timer. Var ute klokka halv elleve, så det begynner å bli noen timer siden. Trengte en pause fra sola nå, koker jo der ute. Nå venter jeg bare på at Anders skal komme hjem fra jobb, så blir det å lage middag. Er så sulten at jeg døøøør!