verdal

Hellåw! Nå er jeg hos pappa på Verdal, skal sove over her til i morgen. Anders jobber kveld, så tenkte jeg kunne dra hit på besøk siden det er så kjedelig å være hjemme alene. Har plassert meg i sofaen under pleddet, er så kaldt i dag! Vet jeg ikke har blogget på noen dager, men det har ikke skjedd så mye. I går fikk jeg lønn fra Kid, noe jeg ikke visste jeg skulle få. Trodde jeg hadde fått alt jeg skulle ha sist måned. Haha, jeg skjønner jo som vanlig ingenting. Men det var en positiv overasskelse da, litt mer penger på frøkna. Jeg har lenge tenkt å kjøpt to nye bilder på stua som skal henge ved side av hverandre, så det fikk jeg bestilt i går. Jeg og Anders ble enige for en gangs skyld. Vi er ikke alltid helt enige om interiøret, skjønner dere. Haha! Bestilte to plakater og to svarte rammer fra desenio.no, og det ble til sammen 1000kr, og da var det 20% på begge plakatene. Dyrt egentlig, men bildene var veldig fine. Skal vise dem når de kommer! Håper de kommer fooort. Bestilte nettopp et par slippers også fra ebay. Kosta bare 80kr, og jeg trenger slippers fordi jeg stjeler alltid Anders sine. Svart slippers med svart fakepela over, lekre! Skal vise dem også når de kommer.

I morgen skal jeg på Grobian med jobben, gleder meg til å smake maten der. Har bestilt rib steak, aner egentlig ikke hva det er. Det var mest bare burger på menyen, og jeg er ikke så glad i det. Burger har aldri vært min greie, og skjønner aldri hvorfor folk er så glad i det, haha. Skal bli spennende å spise der i morgen iallefall, har hørt både positivt og negativt om resturanten. Håper det bare er masse mat, haaater når jeg ikke blir skikkelig mett.

j*vla hackere

Hallo! Nå ligger jeg plassert i sofaen. Skal skrive ferdig dette innlegget, så skal jeg hive meg i dusjen, og lese litt etterpå. Jeg er hjemme alene i kveld, Anders er på jobb. Aff, det er så kjedelig å spise alene! Føles så meningsløst å lage middag til bare 1 person. Synes virkelig synd på de som bor alene, må være gørrkjedelig å spise middag. Om de hele tatt gidder å lage seg middag da. Jeg hadde sikkert spist hold it hver dag, haha. 

Dagens middag, ser dere. Svinekjøtt, brokkoli og nudler. Ikke en stor fest for smaksløkene akkurat, men helt greit. Jeg elsker brokkoli, det var egentlig det beste med hele middagen. Stekt brokkoli med soyasaus og litt sukker, NAM! Om dere ikke har prøvd, så må dere prøve! Så godt.

I natt så våknet jeg og måtte på do, så gikk Anders dit før meg, så jeg bare sjekket instagram imens. Da kom jeg meg ikke inn, og hadde fått beskjed om at noen hadde prøvd å logget seg inn på profilen min et sted i Russland. Faen tenkte jeg, ikke NÅ igjen?! For en måneds tid siden var det noen som hadde kommet seg inn på apple id’en min, men fikk heldigvis ordnet det og byttet passord. Det samme fikk jeg gjort på instagram i natt. Var dritredd for at de hadde kommet seg inn og sendt meldinger, sletter bilder eller noe sånt. Men virker ikke som personen hadde kommet seg inn. Heldigvis. Hva skal de bruke instaen min til uansett? Skjønner ingenting.

Nå skal jeg kaste meg i dusjen, og etterpå skal jeg spise siste rest av smashen min. Smash er det bezte i verden!

face gel og rydding i skapet

Hallo! Nå har jeg nettopp vært på butikken for tredje gang i dag, haha. Skulle kjøpe middag på kiwi når jeg gikk hjem, og glemte av salat, så gikk innom mega. Istad husket jeg at jeg ikke begynner før 15 i morgen på jobb, så måtte gå å kjøpe middag til i morgen. Klarte såklart å kjøpe rømmegrøt istedet for risgrøt. Hvordan er det mulig? Jaja, rømmegrøt funker det også da. Ikke det eneste jeg har kjøpt feil i dag, noe feil før i dag også. Jeg er så sykt distre, og kjøper seriøst ALLTID noe feil! Jeg er virkelig den mest distre personen jeg vet av, jeg blir så oppgitt over meg selv at jeg begynner å tro jeg ikke er ment for denne verden. Jeg gjør så mye småfeil, glemmer ting på jobben og ellers i hverdagen. Tror folk begynner å gå lei av meg… 🙁 Haha! Jeg søkte nettopp opp fordeler med å være distre, slik at jeg ikke blir helt deppa her…

Kjøpte meg smash på butikken, en pose hver til meg og Anders. Han spiser alltid opp halve smashposen på under en halvtime, så jeg stresser alltid med å forte meg å spise før det blir tomt. Så hvorfor ikke kjøpe en til hver? Haha!

Jeg fikk eeendelig ryddet opp i skapet mitt i går. Herrejesus, så rotete det var! Jeg fikk et stativ med skuffer av kjæresten til pappa, så da ble jeg glad, siden jeg trodde jeg måtte kjøpe selv. Da slapp jeg det. Nå er skapet ryddig og fint, og jeg finner endelig alt jeg skal ha med en gang. Yey!

Før:

Etter:


Voila! Jeg har egentlig ikke så mye klær nå, har kastet og gitt bort sykt mye. Både nå, og før vi flyttet. Så digg at det ikke er masse klær jeg ikke bruker som flyter over. Vesten som henger der er Ivan sin, haha. 

Før jeg runder av her, så tenkte jeg å si om denne face gelen jeg bestilte for et par uker siden. Jeg har lest masse bra om både gelen og ansiktsmasken. Derfor ville jeg teste ut denne gelen som skal fjerne død hud. Først tok jeg bare gelen i hele ansiktet, og lot den være på i noen minutter. Viste ikke helt hvordan den skulle brukes, så det ble jo feil. Man skulle gnu den inn i ansiktet, ikke bare bruke den som en maske. Så huden ble jo drit tørr, haha. Så jeg vaska av gelen, og tok på ansiktskrem, så prøvde jeg dagen etter istedet. Og den funket som bare pokker! Gnidde den inn i panna, over nesen, på haka og i skinnene, og det for av masse død hud. Etterpå var huden SÅ myk og glatt. Ble overrasket! Så den anbefales. Jeg bestilte 8 pakker, og en pakke holder leeenge. Er bare å teipe den igjen når du er ferdig.



Nå skal jeg finne en film jeg og Anders kan se på. Vil se en skikkelig bra film, en som har fått minst 8 på IMDB, (sjekker alltid IMDB før jeg setter på en film) noen tips? Jeg så ‘the help’ og ‘changeling’ på tv’en på lørdag, og begge anbefales. Spesielt The help, den var dritbra synes jeg. Digger virkelig den type filmer, og jeg mener ikke nødvendigvis handlinga, men hvordan filmen er satt opp/filmet osv. Stemingen, liksom. I går så jeg ‘the girl on the train’, og den SUGDE. Jeg hadde lyst til å se den på kino, men glad jeg ikke gjorde det. Haha..

uken som gikk

– Uken som gikk –
 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå sitter jeg plasser i sofaen og skriver dette innlegget. Maser på Anders om at han må prøve den nye ansiktsgelen jeg har kjøpt meg, haha. Han nekter. Enda.

UKENS OPPTUR
Å besøke familien min på Verdal i helga. 🙂 Koselig, hadde ikke vært der siden nyttårsaften.


UKENS NEDTUR
Hmm, jeg aner ikke!

UKENS CRAVING
Jordbær! Kjøpte meg jordbær på lørdag, men lengter sånn etter norsk jordbær. Det er jo så mye bedre!

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Det rotete skapet mitt, som forresten ikke er rotete lenger. Yay! Har endelig fått ryddet det.
 

UKENS LÅT

 

UKENS TANKE 
Jeg satt å så på en film fra 50,60-tallet, og tenkte på hvor annerledes alt var da. Er det noe jeg ville ha gjort, så er det å kunne ha reist tilbake i tid for en dag. Hadde vært så kult! Lurer på hvilken tid jeg skulle ha reist tilbake til. 80-tallet, kanskje? Nei, tror nok jeg hadde reist enda lenger bak, kanskje 200 år tilbake i tid? Satt og så på gamle bilder fra Levanger for en stund siden, og da gikk damene i sånne svære kjoler. Det var masse folk ute i gatene hele tiden, da var det ingen som satt på mobilen, pc’en eller foran tv’en dagen lang. Sånt fantes jo ikke! Tiden jeg lever i nå synes jeg er så kjedelig, selv om vi har tusen ting vi kan underholde oss selv med. Vi har nok blitt overstimulert av alt mulig, derfor blir nok alt så kjedelig til slutt. Synd, men sant.

UKENS INNKJØP

Sengesett, ansiktsgel og en ny veske. Ansiktsgelen skal jeg fortelle litt om senere. Veska kosta 250 kroner, så det vil jeg kalle et godt kjøp! Sengesettene kosta 50 kroner hver på KID, så da måtte jeg bare kjøpe dem. De var jo ikke så verst heller? Det var ukens innkjøp ihvertfall.


UKENS MEST LESTE INNLEGG
Storm” er det mest leste innlegget denne uken.

40 spørsmål og svar

1. Hvor gammel er du? Jeg er 23 år gammel, blir 24 i sommer.

2. Hvor høy er du? 1.62 høy. Har alltid trodd jeg var 1.63, men det viste seg å være feil. Kunne godt ha vært noen få cm lenger, men trives godt med å være kort. Dessuten er jeg jo ikke sånn super kort! Er så lol når jenter sier ”lille meg”, når de er over 1.60, for 1.60 er jo ganske så normal lengde på jenter.

3. Stjernetegn? Krepsen.
 

4. Når står du opp i hverdagen? Begynner på jobb 10, så står opp 9, bortsett fra den ene dagen da jeg starter kl. 15.
 

5. Og i helgene? Da står jeg opp mellom 11-13, det spørs hvor lenge jeg har sittet oppe kvelden før. Men jeg liker å sove lenge, så sover helst til ett om jeg kan. Elsker å være oppe lenge, og sove lenge! Hehe..


6. Favorittsang akkurat nå? Har ingen favorittsang akkurat nå. Synes starboy av The Weeknd er veldig bra, da.

7. Har du tatoveringer? Ja. En stjerne på hver skulder, på låret og på armen. Gaad, jeg angrer! Eller, jeg går ikke rundt å angrer, men jeg skulle gjerne ha vært dem foruten. Kommer til å fjerne alle sammen i fremtiden tror jeg.
 

8. Hva var det siste du spiste? Tikka masala, kjempegodt!
 

9. Hva var det siste du drakk? Et glass cola.
 

10. En hemmelighet om deg? Hmm, jeg vet ikke. 
 

11. Har du noen gang vært forelsket? Ja.
 

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Den er vel blå eller lilla, jeg husker faktisk ikke haha! Gidder liksom ikke gå å sjekke det heller.

13. Hva hører du på akkurat nå? Hører på tv’en som surrer i bakgrunnen.
 

14. Er det noen du savner? Nei. Eller, jeg savner jo kjæresten min da. Men føler at jeg har kommet over den verste kneika, går liksom ikke rundt å savner han til døde lenger etter bare 1-2 dager. Det gjør nok ikke han heller, hehe! Hater folk som bare ”åååh savner kjæresten min så sykt:(((” etter bare å ha vært borte fra hverandre i en dag.
 

15. Favoritt quote? Ingen! Hater sånt. Gud, så teit sånne ”inspo quote folk” er. Tror nok de som HVER DAG deler bilder og quotes statuser hver dag på facebook er litt mindre smarte mennesker. En dag så jeg et bilde på en butikk, som var helt greit liksom, egentlig ganske fint faktisk, og så sto det nederst på bildet ”you are going to be great, keep going”. Loool! HVA hadde det med bildet å gjøre liksom? Haha, så sykt random.

16. Høy eller lav musikk? Høy, når jeg drikker. Ellers liker jeg ikke å ha på musikk hjemme på anlegget, faktisk. Litt rart, alle hører jo på musikk hjemme, men jeg liker det ikke. Kun når jeg drikker eller når jeg går til jobb. Det har vel noe med at jeg begynner å tenke mye når jeg hører på musikk, og det gidder jeg ikke.
 

17. Hvor drar du når du er trist? Da holder jeg meg hjemme i sofaen. Nå er jeg så og si aldri trist, heldigvis. Kan ikke huske sist jeg var det, har ingenting å være trist over.
 

18. Favorittfarge? Rosa! Jeg liker ikke rosa klær, interiør eller møbler osv. Men rosa elsker jeg, haha weird. Ellers er svart og hvitt mine favoritter, selv om de egentlig ikke regnes som farger.

19. Hvem snakket du med sist? Mormor på telefonen.
 

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Å stikke til syden! Det hadde vært så diiigg! Skulle ha solt ihjel denne bleke kroppen.
 

21. Hva var det siste du kjøpte? Det var vel noe middagsmat, tror jeg. Spennende.
 

22. Hva står det på den siste SMS’en du sendte? ”Jepp”.
 

23. Hva skal du gjøre til helgen? Det vet jeg ikke enda.
 

24. Drømmereisemål? Jeg har veldig lyst til å besøke New York, og Australia. Og hawaii da, det høres sykt digg ut!

25. Hvordan er du som venn? Hmm, helt grei vil jeg tro. Føler meg ikke som verdens beste venn liksom, men helt OK.
 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Tanker om alt og ingenting. Ting jeg er flau over, kanskje.
 

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Hmm, Kourtney kanskje. Hun er rolig, viser lite følelser og er egentlig litt kjedelig. Jeg er vel litt lik henne der. Så er jeg kanskje bittelitt lik Kylie også (personlighetsmessig, vel og merke lol) fordi hun virker ganske innesluttet og stille sammen med folk hun ikke kjenner, noe jeg også er.
 

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? På tv’en så følger jeg med på hollywoodfruer, og det er det eneste. Ellers ser jeg serier på netflix, HBO og viaplay. Har nettopp begynt på sesong 2 av The Strain.

29. Hvilken bok leste du sist? ‘Forbilde’ av Sophie Elise, nå holder jeg på å lese ‘Etter deg’. Må legge til at den boka er litt kjedelig.
 

30. Banner du mye? Sammen med venner, kjæresten eller for meg selv, ja! Men banner sjeldent sammen med familien faktisk, og banner ikke i det heletatt på jobb eller med folk jeg ikke kjenner spesielt godt.

31. Hva er den beste premien du har vunnet? Jeg vinner aldri noe. Men en gang var jeg heldig og vant. Nei, to ganger faktisk! Den ene gangen vant jeg økologisk håndkrem og dusjpleie produkter, og den andre gangen vant jeg sminkekoster. Det ble jeg glad for!

32. Hva foretrekker du å bruke penger på? Hvis jeg kunne bruke pengene mine på hva som helst, så ville det blitt klær og interiør/møbler. Og resturantbesøk hver dag, hehe!

33. Hva er du iført når du sover? Sover i truse.

34. Potetgull eller godteri? Potetgull med dipp. Nam!

35. Hvilket sted liker du minst? Sykehus, legekontor og tannlegen. Haaater slike plasser, får litt angst av å være der. Og den spesielle lukten gjør meg redd.
 

36. Hvem ringer du når du er forbanna? Ingen. Ringer aldri noen bare for å snakke, da chatter jeg heller med de. Er ikke så glad i å snakke i telefon, føler stemmen min og alt bare blir rart.

37. Har du noen piercinger? Jeg hadde, men nå har jeg faktisk ingen. Jeg hadde piercing i navlen for litt siden, men da jeg skulle opereres måtte jeg ta den ut. Anders ville så absolutt ikke at jeg skulle sette den inn igjen, og jeg angrer ikke. Synes det er mye penere uten. Piercinger er stygt, sorry! Øredobber er jo fint da, jeg har hull i ørene, men bruker det aldri.

38. Hva foretrekker du å drikke til frokosten? Vann eller appensinjuice.

39. Hvilken dessert liker du best? Pavlovakake eller fruktsalat. Yummi!

40. Har du noen verdifulle smykker? Nei, eier ingen dyre smykker. Er ingen smykkejente, liker det ikke. Synes det er ekkelt å ha på seg! Bruker ikke ringer heller. Bra Anders ikke er en sånn fyr som kjøper smykker og ringer til dama si, haha. Tror jeg hadde fått noia om jeg hadde fått en diamantring eller noe sånt, hadde sikkert klart å mistet den i fylla. Lol.
 



Synes alltid det er så gøy å svare på slike spørsmål, dere synes sikkert det er gørrkjedelig da. Haha.. Her i huset skjer det ikke så mye. Mamma drar snart på jobb, og jeg skal finne noe å se på tenker jeg. Spiste tikka masala istad, det er så godt! Har kjøpt jordbær og sørlandschips som jeg skal snavle.



I morgen skal jeg dra å besøke pappa, bestemor og dem der. Var der en tur tidligere i dag også, men i morgen skal ungene til pappa. Så drar jeg hjem i morgen kveld. Skulle få trådskuffer av kjæresten til pappa for å ha klær i. Har ingen hyller eller skuffer å ha klærne mine i nå, de ligger bare i en haug i skapet mitt. Så det gledes med stor G å få ordnet opp i skapet! Nå er det heelt kaos. Er kaos i skapet på gangen også, så det skal det ryddes i samme slengen. Hater når rot bare blit puttet i skap og skuffer, så da må det ryddes. Hilsen ei som liker å ha orden i ting. Her en dag satt jeg å slettet over 1000 bilder på iphonen min. Har overfylt lager på den, så må nok slette noen apper også. Har egentlig litt lyst til å kjøpe meg iphone 7, men gidder ikke betale en million i telefonregning, siden jeg ikke har råd til å kjøpe den med en gang. Nok om det, dere får ha en fin kveld!

ny veske

Hallo! Så var det helg igjen, og deilig er det! Jeg er hos mamma på Verdal nå, og skal være her i hele helga. Har faktisk ikke vært her siden nyttårsaften, så var koselig å komme på besøk igjen. Nå står norske talenter på tv’en, godis i skåla og som det pleier å være her hjemme. Er alltid så koselig hjemme hos mamma. Har alltid trivdes så godt i denne leiligheta, og har mange fine minner herfra. Den dagen mamma flytter fra her og hjem til kjæresten sin i fremtiden, så kommer jeg til å gråte. Jeg vil ta over denne leiligheta den dagen det skjer, haha. Elsker denne plassen.

Nok om det! Tenkte å vise dere den fine, nye veska jeg kjøpte her om dagen! ↓

Fin, eller hur?! Kjøpte den på citybag til 250 kroner, før hadde den kostet 599,-. Jeg har ingen veske på denne størrelsen, bare sånne små. De store veskene har jeg kastet, så tenkte det kunne være greit å ha en veske å ha ting i hvis jeg for eksempel skal bort å sove på Verdal, eller hvis jeg skal reise og sånne ting.

Ellers har jeg spist en kjempegod middag med de her hjemme. Mamma hadde laget kalkun med masse godt tilbehør. Yummi!

På snakk om mat, jeg veide meg istad og veier nå 51 kilo! For første gang, haha! Jeg har gått opp 2-3 kilo de siste tre månedene, og det er jeg så glad for. Jeg har alltid plagdes litt med vekta (psykisk sett) fordi jeg synes jeg har vært for tynn. Spesielt da jeg var yngre, og var kjempetynn. Det ligger i genene mine å være tynn, og det er jo greit det, men jeg har alltid synes jeg var for tynn. Etter jeg ble 18 fikk jeg sakte men sikkert litt mer fett på kroppen, men ikke særlig mye egentlig. Jeg vil fortsatt opp 4kg, minst. Hehe, her sitter halve verden (virker det som) å vil ned i vekt, imens jeg stresser med å gå opp i vekt. Haha, jaja… En liten fun fact: jeg liker følelsen av å føle meg ”tjukk”, altså at jeg kan kjenne sideflesket, eller flesket på magen. Litt rart, egentlig. Det har nok noe med at jeg en gang i tiden på barneskolen var livredd for at jeg var for tynn og skulle dø. Haha, jeg hadde faktisk angst på grunn av det. Husker det så godt, det sitter helt klart i minnet og jeg husker hvor redd jeg kunne bli når jeg så beina mine stakk litt ut. Nå går jeg ikke rundt og er misfornøyd med vekta lenger, men skulle gjerne gått opp noen kilo allikevel!

Har hoppet i chille-klær, og skal følge med på norske talenter tenkte jeg. Så skal jeg lese masse i helga. Forresten, sjekk dette kule polaroid kameraet lillesøstra mi har kjøpt seg!

Synes slike er så kule, vil ha selv! Hihi. Dere får ha en fin helg!

storm

Hallo! Nå har jeg funnet senga, godt! Jeg kom 3 timer siden, jobbet til åtte. Sov til ett i formiddag, og dro nesten rett på jobb etter det. Så det er hva jeg har gjort i dag, sovet og jobbet. Fun, ja!

Det har ikke skjedd så mye de siste dagene. Var en tur på jordbærpikene i går med mormor, så det var jo koselig. Spiste den berømte cæsarsalaten deres, kjempegod! Salat er noe jeg aldri kjøper meg ellers, men det er jo kjempegodt! Med masse kylling, god dressing, rødløk, pasta, agurk og krutonger. Mmm! Yummi. Det må bli middag i nærmeste fremtid.

Jeg kjøpte meg en kjempefin veske til 250 (hadde kostet 599,-) i går, så den skal jeg vise dere senere. Den er så fin! Men nå skal jeg legge meg, god natt. 🙂 Merker forresten at det lades opp til storm ute, bahh! Blåser og regner. Bli sikkert hyggelig å gå til jobb i morgen.

året 2016 – del 2

Det var så koselig å lage disse to ‘året som gikk’ innleggene! Artig å bla tilbake og se hva jeg gjorde, og på alle bildene jeg tok. Det er det som er så bra med å ha blogg, å kunne bla tilbake for å se hva jeg holdt på med. Her kommer del 2!

Juli – 

 Jeg starta denne måneden med å grille grillspyd hjemme hos bestemor, sammen med pappa og dem der. Grillspyd er virkelig den beste grillmaten som finnes!

– Jeg var mye hos kompisen min Ivan og koste meg med cider ute på verandaen hans. Han hadde kjøpt seg leilighet med to verandaer, slik at man kunne flytte seg etter hvor sola var. Det var koselig! Og så har boretslaget han bor i et eget tre med kirsebær, så jeg spiste sikkert opp halve treet. Ehe! Men kirsebær er jo så godt!

– Jeg var med mamma og lillesøstra mi og så på den nye stranda som har blitt laget her i Levanger. Fin strand, men tror ikke den var helt ferdig da vi var der.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Seee måsen og måseungene! Herregud, jeg er redd måsen om sommeren. De er jo ildsinte når de har fått unger! Blir dritredd når de begynner å stupe.

– Jeg klipte mange centimeter av håret mitt, og det ble ganske kort. Elsket det! Men så ble jeg enig med meg selv om at jeg skulle spare det fra da av, og at jeg skulle klippe tuppene annenhver måned for å unngå at det ble slitt. Nå, 6 måneder senere, har jeg klipt det ca like kort igjen, pga 5-6 cm av håret var slitt fordi jeg ikke klipte det jevnlig. Haha, sånn går det. Skjønner ikke hvordan folk klarer å spare til et langt og sunt hår?! Får det ikke til, jeg.

– Jeg var i Trondheim og lå på hotell en dag sammen med mamma og lillesøstra mi. Det var så koselig! Shopping og god mat ute, kan jo ikke bli bedre!

– Det høljregnet en dag, så jeg og Anders hadde en koselig innedag med serier og ost&kjeks. Og babybells, jeg ELSKER babybells! Jeg like ikke å snavle vanlig ost, men babybells? Oh yessss! Senere på dagen skulle jeg hos en kompis, og først skulle vi gå på butikken sammen. Da vi var ferdig på butikken og skulle gå ut, regnet det med stor R. Vi måtte stå under tak i et kvarter før vi kunne gå, og folk sto med vaskekosten og dyttet ut vann fra butikkene. Haha, litt av et syn!

August – 

– Jeg var på pernilles og spiste pizza sammen med mormor og kjæresten. Koselig! Pernilles har forresten verdens beste pizza!

– Det ble martna i Levanger, og jeg var der en tur sammen med mamma og lillesøstra mi. Spiste pizza på pernilles for andre gang den uka, haha. Været var fint og jeg hadde en koselig dag sammen med dem.

– Jeg var i Trondheim på konsultasjonstime hos Volvat Stokkan, pga at jeg skulle ta silikon. Gruet meg litt, men hadde kjæresten med meg som støtte.♥ Etterpå dro vi å spiste på Egon før vi dro hjem.

– Jeg begynte å se en serie på netflix/viaplay som heter Outlander. Likte serien såå godt! Gledes til neste sesong.

– Pokemon go var veldig populært blandt mange, og Anders var en av dem som var bitt av pokemonbasillen. Haha! Helt greit for meg, da kunne jeg lure han med meg ut på gåturer, og han kunne fange pokemon’s imens. Vinn vinn!



– Bloggen min fylte år, og ble hele 5 år den 10. august! Shit, tenk at bloggen blir 6 år i år. Rart å tenke på at jeg har hatt den så lenge, at jeg faktisk har giddet dette bloggtullet. Haha! Her er et bilde av min første header, omg. ↓


– Suzie og Luffy ble bedre og bedre venner for hver dag. Så søte!

– Jeg skrev et ‘i bilder’ innlegg som du kan lese HER, og et innlegg om hvordan du kan bli toppblogger HER! (lol)

 
September

– Jeg og kjæresten var på vaffelbesøk hjemme hos mormor og morfar. Det er så koselig å sitte ute hos mormor og morfar synes jeg!

– Det begynte å gå mot høst, og trærne skiftet farge fra grønn til gult og orange. Høsten er veldig fin synes jeg med alle fargene sine.

– Den 13. september tok jeg ferie, og dagen etterpå skulle jeg opereres. Jeg skulle ta silikon, og dro til Trondheim sammen med kjæresten den 14. Jeg hadde time klokka 12, så måtte opp å dusje meg i hibiscrub og ordne meg tidlig på morgenen, før vi tok toget. Jeg gruet meg og var skikkelig gretten husker jeg, haha. Ble ikke akkurat bedre når jeg skulle gå innom reimers for å kjøpe støtte-bh, og hun bak kassa var skikkelig frekk og mente jeg ikke komme til å passe størrelse C, som jeg skulle ha. Har da vel ikke hun noe med! Ble skikkelig irritert, har så lyst til å skrive om hendelsen på facebooksiden deres. Uansett, nok om det. Operasjonen og alt gikk fint! Vi sov på hotell til dagen etterpå, så kom pappa og hentet oss. Mer kan du lese HER.

– 

– Ukene etter operasjon ble jeg skikkelig usikker angående størrelsen på puppene. De første to ukene var jeg livredd og trodde jeg hadde tatt for mye (de var jo bare veldig hoven). Etterhvert gikk hevelsen ned, og jeg trodde plutselig jeg hadde tatt for lite. Men så ble jeg vant med størrelsen, og jeg var fornøyd. Jeg er så glad at jeg innså at jeg ikke hadde tatt for lite, for det er jo slik det ofte starter for mange. De blir vant med størrelsen på puppene/leppene whatever, og forstørrer. Veldig skummelt, man blir jo ”blind”! Jeg ble det i noen uker selv, men greide heldigvis å ta meg sammen.

– Jeg ble heelt hektet på sjokoladeflarn, og spiste det både til frokost og kvelds. Nam! Linnea som solgte via skolen, synes dem her er myye bedre enn dem man får kjøpt på butikken. 

– Jeg begynte å se en norsk serie som heter ‘hashtag’. Bra serie! Men slår ikke SKAM uansett, hehe.

Oktober

– Jeg og Anders så ferdig SOA. Tragisk slutt, lol.

– Jeg kjøpte meg nye gardiner. Gardiner for 1200kr, da er man blitt voksen vettu. Haha! Er veldig fornøyd med dem, da.

– Jeg kjøpte årets første julegaver. Begynte tidlig i år si! Lurt det.

– Nok ei visdomstann holdt på å komme opp, og jeg hadde vondt. Hovnet opp i ansiktet, og kunne knapt spise. Fuck de der visomstennene altså! De har plaget meg sånn, argh!

– Jeg og Anders flyttet til ny leilighet (leier) og det var så godt! Herlig å være ute fra den andre stygge leiligheta. Herregud som jeg mistrivdes der. For en plass. I den nye leiligheta stortrives jeg! I tillegg har vi vår egen veranda, så det er jeg kjempeglad for. Det eneste jeg likte med den andre leiligheta var at vi kunne feste der og spille høy musikk uten at noen brydde seg. Tror vi bare fikk en klage i løpet av de to-tre årene vi bodde der. Jeg tenkte at her kunne vi sikkert ikke feste, spille høy musikk eller noe – men joda! De under oss spiller høy musikk og er like glad i å feste selv tror jeg. Så det ble ikke noe problem. Haha, nå høres det ut som det festes hver dag her, men det gjør vi ikke altså. ;)))

– Etter vi hadde flyttet inn, måtte vi ordne internett og det tok jo flere dager før noen kom å fikset det. Jeg hadde ikke internett på en uke(!) og brukte jo såklart opp min og Anders’s 4G. Haha! Det var en kveld imens Anders var på jobb, og jeg holdt på å kjede meg ihjel uten internett. Så jeg gikk ut til sentrum og lette etter steder med gratis wifi, hahaha da er det krise as. MÅTTE bare sjekke facebook, ista og bloggen. Ikke skulle jeg kjøpe meg mer 4G heller, det er bortkastede penger, haha.

– Jeg var hjemme hos mamma og spiste tikkamasala, og hadde helt glemt hvor godt det er! Anders liker det ikke, sier han??? Liksom whaat, han som liker alt. Nå nei du, jeg skal nok få han til å like det.

– Det ble halloween, og på halloween har Anders bursdag! Han ble 26 år, høres jo skummelt gammelt ut? Haha! Vi fikk besøk av moren, bestemoren og broren hans. Trivelig! Jeg hadde laget pavlovakake, eller sånn halveis ihvertfall. Tanta mi lagde pavlovabunnen for meg, siden aldri får den til å bli skikkelig sprø. God ble den ihvertfall!

November – 

– Jeg var i Trondheim på julegavehandel sammen med to av tantene mine. Spiste på bighorn og shoppet fra morgen til kveld. En fin dag!

– Jeg måtte jo selvsagt kjøpe meg boka Forbilde av Sophie Elise. Likte boka dritgodt!



– Jeg kjøpte meg min første ekte blomst. Levde i to-tre uker, så var den dau. Neste gang blir det fake, sånn er det med den saken. Jeg har den enda da, det som er igjen av den lol. Kanskje den blomstrer på nytt senere.



– Jeg hadde besøk av Mona og Ivan, og vi så ‘lights out’ sammen. Ikke spesielt bra film, men jeg har sett verre også. Koselig uansett da! Vi var på kino sammen et par uker før og så ‘the witch’, og den sugde skikkelig.

– Jeg var blitt en harding på å kutte opp frukt sammen med smeltet sjokolade. Det er jo så godt! Gjorde det flere ganger i uka, haha.



– Jeg hadde fri, og fikset meg ferdigmuffins og kakao en morgen. Elsker slike morgener, der begge har fri, står opp nogenlunde tidlig og spiser frokost sammen. 



– Jeg skrev et innlegg om 10 ting jeg synes er bra med vinteren HER.

– Jeg testet ut ”kylie jenner lip challenge” og sugde på et shotglass. Fikk større lepper og ble in love, haha. Trenger å fylle på leppene!

– Jeg leste ferdig en bok som het ‘broren min’. Helt grei bok.

Desember

– Det ble desember og advendstid. Snart jul!

– Jeg skrev et innlegg om mine favorittprodukter HER.

– Jeg og kjæresten var å så ‘fabeldyr og hvor de er å finne’. Filmen var ikke spesielt bra egentlig, helt ok men litt kjedelig. Vi så også ferdig walking dead sesong 6. Gledes til neste sesong! Den ligger jo ute allerede, men jeg måå ha norsk tekst hehehe.

– Jeg var hjemme hos mamma og hjalp til å pønte treet, hehe!



– Det ble lille julaften, og jeg fikk pakken inn alle gavene. Haha, alle koser seg når de pakker inn gavene, imens de hører på julemusikk og drikker gløgg. Ikke her i gården, akkurat. Jeg hadde nesten ikke nok innpakningspapir, jeg bannet og styrte, kattene rotet utover tingene jeg skulle pakke inn og Anders satt å maset om at jeg skulle bli ferdig slik at vi kunne se serie. Hahah! Kooos, jahh.

– Så ble det julaften! Jeg våknet opp her hjemme, orndet meg og pakket tingene, så kom tanta mi å hentet meg etterhvert. Sov over noen dager på Verdal, og hadde ellers en trivelig jul og julaften sammen med familien.

 


Det var del to av året 2016. Shit, dette innlegget tok lang tid å lage! Men nå er jeg ferdig, og så får dere se alt det spennende jeg har gjort dette året. Eller ikke, har ikke skjedd såå mye spennende akkurat. Men jeg synes året har vært fint allikevel jeg! Del 1 kan dere lese HER.

Hvordan har året ditt vært?

uken som gikk

– Uken som gikk –
 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå ble jeg ferdig med koppvasken, og Anders står å kutter opp grønnsaker. I dag blir det chili con carne med nachocips. Yummi! Sunt (bortsett på potetgullet) og godt. Liker ikke bønnene, da. Hehehe! Dem plukker jeg bort.

UKENS OPPTUR
At det endelig ble helg, haha. Hadde en gøy kveld på lørdag. Hadde det kanskje litt for gøy på byen. Danset meg ihjel, flaut. Haha..

UKENS NEDTUR
Hmm, har ikke hatt noen nedturer. Ikke som jeg husker iallefall.

UKENS CRAVING
Jeg craver biff med masse peppersaus, med godt tilbehør. Ååå, vil ha! Frister veldig å bare stikke til den nye grill-resturanten som ligger rett ved der jeg bor. Det var ganske dyrt der tho, så må nok spare de pengene jeg har igjen, ehe. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT
At absolutt ALLE klærne mine ligger i en dunge i skapet. Har ingen hyller i skaper, skjønner dere. Praktisk. Heldigvis skulle jeg få noen trådskuffer med stativ av kjæresten til pappa. Så da skal det ryddes og ordnes i skapet når jeg får hentet det! Gledes, haha.
 

UKENS LÅT

Ivan hadde på denne sangen på lørdag. Digger den!
 

UKENS TANKE 
Jeg skulle ønske jeg var som Hellstrøm, at jeg hadde mat som min store lidenskap. Åååh, tenk så digg det hadde vært! Jeg kunne ha laget dritgod og sunn mat hver dag, samtidig som jeg hadde syntes det var gøy! Jeg tenker at jeg har smakt aaalt for lite forskjellig matretter og smaker. Tenker på alt det sykt gode som jeg ikke har smakt, og sikkert aldri kommer til å få smake heller. Fordi jeg er ikke noe god på matlagingfronten, og eier ikke fantasi eller noe kunnskap om det. Veldig synd, egentlig. For jeg er så glad i mat! Det er kjæresten min og, haha. Kanskje vi skulle tatt oss et lite matlagingskurs, det hadde vært noe!

UKENS INNKJØP
Ukens innkjøp er bare noe kjedelig som en knagg for å henge jakker på. Det ble ikke noen suksess da, da jeg hengte opp knaggen med to spiker, som datt ned etterhvert. Dumme, dumme meg. Lol! Har egentlig ikke lov å skru noe inn i veggen pga. det blir store hull. Men åååh, må jo ha noe å henge jakkene på! Ukens irritasjonsmoment nummer to.

UKENS MEST LESTE INNLEGG
‘Noen i nærheten som fikser bryn?‘ er det mest leste innlegget denne uka.

 



Det var ukens! Nå holder jeg seriøst på å sulte ihjel, så skal få fortgang på denne matlaginga her. Anders er så rar, når han lager mat kan han plutselig sette seg i sofaen for å ta seg en pause. Halloo, jeg sulter ihjel her! Jeg vasket kopper, du lager mat. Haha ♥♥;) Neida.. Hadde det forresten gøy på lørdag, vi dro til meg etter byen. Ingen som sølte på nymatta mi, yey lol. Dere få ha en fin kveld!

snow

Hallo! Jeg ligger plassert i sofaen, og kjenner jeg begynner å bli bittelitt trøtt. Anders starta på jobb 06-14, så han har slått av alle lysene og lagt seg på sofaen for å sove litt. Så nå ble jeg også trøtt, haha! Men sove skal jeg ikke nå, jeg sto jo opp for bare fire timer siden. Skal gjøre ingenting spesielt frem til klokka fem, da må jeg begynne å fikse meg. Så får kjempe for å holde øynene åpne, hehe. Jeg drar hos Ivan for å drikke ca klokka seks. Gledes! Ellers har det ikke skjedd så mye i dag, var ute å knipset litt bilder før jeg dro å møtte Anders på jobb. Det snør i lille Levanger!

Ikke akkurat det smarteste å gå i lave adidas sko i 6 cm snø, eheee.



Her ligger jeg plassert nå, Anders har tatt plassen ”min”, haha. Vi begge krangler om sjeselongplassen. Hva skal dere i kveld da? Vi så forresten ‘kongens nei’ i går, og må si jeg synes filmen var kjedelig. Vi begge synes det, så den falt ikke i smak for å si det sånn. Alt for mye snakking! Boooring. Dere få ha en fin lørdag!