rævva øyenskyggepalett

Hoi. Nå har jeg akkurat tatt meg en ordentlig dusj, som vil si at jeg har vasket og kuret håret også. Jeg vasker jo som sagt håret bare 1 gang i uken. Vasker det som regel på søndag eller mandag. Da vasker jeg det alltid på kvelden, slik at jeg kan la håret få lufttørke. Jeg føner ALDRI håret, da blir håret mitt utrolig tørt og slitt etterhvert. Så det anbefaler jeg alle å ikke gjøre, altså ikke føne håret. Vil også anbefale å vaske håret kun 1-2 ganger i uka, med mindre du får fett hår lett. Det sliter ikke jeg med, heldigvis. Jeg vaska håret hver tredje dag før, og da fikk jeg fett hår mye fortere. Nå som jeg vasket det sjeldnere så blir det ikke slitt før etter ca 6 dager.

Nok om hår! I dag kjøpte jeg halsband til kattene. Tenkte å begynne å ta de med litt ut, siden de er innekatter nå. Jeg har alltid sagt at det ikke er noe som heter "innekatt", og det mener jeg enda. Men vi kan ikke slippe de ut her, siden vi bor midt i sentrum og i 3. etasje. Synes jo synd på kattene, men vil jo ikke gi dem bort. Så i dag tok jeg med Luffy ut på verandaen. Suzie fikk være inne siden såret hennes ikke et helt grodd igjen enda. Luffy hatet å ha på halsbåndet, men la ikke merke til det da jeg tok han med ut. Han synes visst det var litt skummelt å være ute (han har jo vært ute før, men ikke her), så tenker å ta han med ut i 10 minutter hver dag for å venne han på det. Samme med Suzie. Så får vi se da, om jeg kan ta de med på litt gåturer etterhvert. Haha, det hadde vært så kult! To katter i bånd med på gåtur liksom, lol. Hadde vært morsomt da. Noen som har lært katten sin å gå i bånd? Tar det lang tid å lære dem det?

Enyweiiis. Jeg kjøpte meg et øyenskyggepalett på cubus for en stund siden, så jeg prøvde meg litt på det istad. Og shit, palettet SUGER jo! Null pigment, så kommer jo såvidt noe farge. Må dra kosten over øyet flere ganger for å i det heletatt få litt skygge på. Nei uff, har erfart at alle øyeskyggene på cubus mangler pigment. Helt rævva, rett og slett.

Nå skal jeg lese litt, før jeg skal se bloggerne etterhvert. Forresten, snart starter jo paradise snart også. Yay! Haha, jeg elsker søppelprogram…

uken som gikk

– Uken som gikk –

AKKURAT NÅ
Akkurat nå ser jeg på at Anders står med headset og danser litt imens han laget mat. Haha, så søt da! Wok står på menyen i dag. Vi spiser den samme woken hver gang, så egentlig er jeg dritlei av det. Trenger noen nye oppskrifter. Finner sikkert masse på internett, er bare det at jeg aldri gidder. Hehe…

UKENS OPPTUR
Hmm. At bloggerne har begynt? Hahah. Det var ukens lille opptur, yesda. Men det går hver kveld mandag-torsdag, så da har jeg noe å følge med på. Bloggerne er jo ikke like bra uten Sophie Elise da.

UKENS NEDTUR
Da jeg og Anders var på besøk til faren hans på lørdag, så skulle vi ta toget som gikk hjem 22.26. Tror du ikke vi ble forsein?! Lol! Vi fikk ordnet oss skyss da, men måtte betale 300kr. Liiiitt bortkastede penger. JAJA.

UKENS CRAVING
Har superlyst på rips med sukker eller vaniljesaus. Ååå, skulle ønske jeg hadde en ripsbusk. Helst her inne, haha. Jeg elsker rips, brukte alltid å stjele det av naboene før.

UKENS IRRITASJONSMOMENT
At jeg fant en diger flekk på sofaen. Hvor den kom fra, aner jeg ikke. Men jeg fikk den bort, heldigvis! Kan folk lære seg å slutte å søle, takk.
 

UKENS LÅT

 

UKENS TANKE 
Jeg har fulgt med litt på bloggen til Pilotfrue, fordi hun har prøvd å blitt gravid lenge nå. Hun har jo tatt med leserne sine på reisen, og nå har hun jo prøvd med prøverør. Den ene gangen ble hun ikke gravid, men nå nettopp ble hun det. Ble så glad på hennes vegne, haha det var helt rart hvor glad jeg ble faktisk. Og nå har hun nettopp spontanabortert. Herregud, stakkars menneske. Etter et år blir hun endelig gravid liksom, og så spontanaborterer hun. Det får meg til å begynne å tenke, hva om jeg også kommer til å slite med å få barn i fremtiden? Jeg har jo vært gravid før (men tok abort), men man vet jo aldri hva som kan skje med kroppen i fremtiden. Jeg håper virkelig jeg aldri vil slite med å bli gravid, den dagen jeg ønsker det! Enda verre, om jeg ikke kan bli gravid i det heletatt. For en sorg det må være. Får helt angst, jeg. Nesten så jeg har lyst til at både jeg og Anders skal sjekke oss.

UKENS INNKJØP

Denne hylla fra jysk. Og en svart korthåret pelspute fra jysk, men den har jeg ikke bilde av.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Verste jeg har smakt” er det mest leste innlegget.

dettt sultes

Nå har jeg akkurat ordnet meg, og vi skal straks ta toget til Skogn. Skal spise middag hos svigermor. Rotgraut og saltkjøtt, nam! Er så sulten. Har spist nudler og smågodt til frokost i dag, haha bra kost det ja. Før likte jeg faktisk ikke rotgraut og saltkjøtt, men nå liker jeg det. Endelig, haha. Virker jo som at alle elsker det.

I dag har jeg satt inn øredobber for første gang på et år eller noe sånt, og det var så vondt haha. Det ene øret går smertefritt, men høyre øret så er det nesten umulig å få øredobben inn i hullet. Au! Det gikk til slutt. Jeg må begynne å bruke det mer, er jo så fint! Synes bare det er litt ekkelt å ha på, men blir vel vandt med det. Uansety, nå må vi straks stikke. Dere får ha en fin dag!

ute i snøen

Er så fint vær i dag! Har nesten litt lyst til å ut å leke i snøen. Gleder meg til den dagen jeg får barn, og de er gammel nok til at vi kan ta dem med på skiturer og akebrettkjøring. Spesielt akebrett, det er jo så gøy! Det er lenge siden jeg har vært på fjellet og gått på ski, og må si at jeg faktisk savner det litt. Da jeg var barn dro vi alltid på fjellet om vinteren, ihvertfall i påsken. Nå er det flere år siden jeg har vært med opp dit. Når jeg ble ungdom var det liksom ikke så populært med hytte og skiturer, men nå savner jeg det. Ihvertfall skiturer! Hyttetur savner jeg kanskje ikke såå mye, siden det ikke er wifi der, haha. Avhengig av internett, vet du.

Nå har jeg akkurat vasket kopper, og spist frokost for en times tid siden. Lat morgen i dag, hehe. Vi sov ikke så veldig lenge da, var oppe rundt 11. Elsker når begge har fri, og vi slipper å stresse om morgenen. Digg! Senere i kveld skal vi på besøk til pappaen til Anders. I går tok vi det bare helt med ro, og så bare film her hjemme. Så på ‘machine gun preacher’ og ‘balto’. Helt greie filmer. Jeg har sett igjennom en del filmer på viaplay som jeg vil se, så blir vel masse filmtitting resten av helga. I morgen skal vi hos moren til Anders. 🙂 

Ellers har vi fått hengt opp hylla jeg kjøpte her en dag. Det ble bra! Synes det er blitt hjemmekoselig her nå. Det er noe helt annet enn hvordan vi hadde det for 1 år siden. Da bodde vi i en gammel, rævva leilighet som var helt nedslitt. Vi hadde gamle og stygge møbler, og det generelt så ikke ut der. Trivdes ikke overhodet! Nå har vi flyttet til en plass jeg trives utrolig godt og vi har fått oss nye møbler og interiør. Det jeg er mest fornøyd er sofaen! Er så sykt glad for at den røde sofaen er borte, haha. Jeg gleder meg til den dagen vi flytter til noe eget, som vi selv kan bestemme over. Det blir så bra! Men først må det nok spares i hundreogtusen år. Det er dyrt å kjøpe eget i dag! Og jeg vil ha hus, ikke leilighet. DET er dyrt i dag, det. Huff..

Nå skal jeg lese ferdig katteboka mi, og så skal jeg starte på ei ny bok. I går kjøpte jeg meg boka ‘snømannen’. Alle sier den boka er så spennende, så da jeg fant en pocketutgave til 99kr på kiwi så måtte jeg bare kjøpe den. Nå skal det leses!

det var den vårfølelsen

Jeg holder på å fryse ihjel her hjemme. Ok, SÅ ille er det ikke, men det er kaldt her. Har skrudd opp varmen, og ligger godt plassert under fuskepelspleddet mitt. Plutselig har det begynt å snø igjen, så det var jo den vårfølelsen jeg hadde for noen dager siden borte. Men synes snø egentlig bare er koselig jeg da, så det er ikke så farlig. Jeg jobba til klokka 20 i dag, så kom hjem for bare et par timer siden. Egentlig så hater jeg å jobbe sent, hele dagen føles så bortkastet ut! Men, men… Skal ta meg en hodepinetablett og snart gå å legge meg. Har hatt litt vondt i hodet i dag, skjønner ikke hvorfor.

Dere får ha god natt!

verste jeg har smakt

Hey. Akkurat nå ligger jeg i sofaen med Suzie halveis oppå meg. Det går heldigvis veldig bra med henne! Har gitt henne smertestillende, virker som den har god effekt. Hun er utrolig kosete nå, skal helst ligge helt inntil ansiktet mitt. Nesten umulig å skrive, haha. Hun har fortsatt på seg kragen, hun er så søt med den! Hun greide å få den av istad, og da begynte hun å slikke på såret. Så var bare å ta den rett på igjen, tror ikke hun ble så fornøyd da. Hehe! 

Nå sitter jeg oppe her alene, Anders har lagt seg. Har tatt opp fødeavdelingen, så det skal jeg se på straks. Skremme meg selv slik at jeg aldri tør å få barn selv. Smart, Malin! Smart. Haha, neida. På fødeavdelingen ser det jo nesten enkelt ut å føde, men det er vel fordi de har klippet vekk det verste vil jeg tro.

Før i dag var jeg og Anders innom en jalla-matsjappe for å sjekke ut hva de hadde. Hadde lyst til å finne noen gode nudler, og jeg fant jo litt av hvert. Plukket bare med noe, pluss en brus og en leskedrikk, bare for å prøve noe nytt. Jeg var så tørst at jeg tenkte jeg skulle drikke leskedrikken med en gang når jeg kom ut igjen, og FYSJ! Det er det verste jeg har smakt! Haha, måtte få Anders til å smake den også, og vi sto begge og nesten brakk oss ute på gata. Gikk til nærmeste matbutikk og kjøpte noe for å få vekk smaken. Når jeg kom hjem så smakte jeg på brusen også, og den smakte heller ikke noe godt. Ikke like ille som leskedrikken, men den var absolutt ikke god. Så den gikk rett i vasken, haha! Jaja, gøy å prøve ut nye ting da, lol.

Aldri kjøp denne, folkens!

Nudlene har jeg ikke smakt på enda. Håper ikke de også smaker dritt, haha! Etterpå gikk vi til jysk for å kjøpe en hylle. Gleder meg til å få hengt den opp, slik at jeg kan ha noe av pyntetingene mine der. Håååper bare på at ikke Luffy begynner å hoppe oppå den å rive ned alt. Sånn er det altså med katter i hus, alt skal utforskes og rives ned. Yeppp. Spesielt Luffy, han klatrer oppå ALT.

Nå skal jeg gå å vaske av sminken. For et par år siden vaska jeg aldri av sminken før jeg la meg. Brukte heller ikke fuktighetskrem. Synes det er rart at huden min fortsatt er så fin som den er! Den har ikke akkurat blitt behandlet så bra, i tillegg til at jeg har solet meg masse opp igjennom årene. Det er fyfy! Nå vasker og renser jeg huden hver kveld (og morgen, men da vasker jeg med kun vann) og bruker fuktighetskrem. Tenker å invistere i en litt bedre fuktighetskrem og nattkrem, den jeg har nå er fra Nivea og er litt for fet. Jeg har kombinasjonshud, så trenger noe som passer det. Noen tips?

stakkars bebisen min

Hallo! Nå har jeg akkurat stappet i meg et sjokoladekakestykke. Hadde helt glemt at vi har en sjokoladekake i kjøleskapet, haha. Ellers har jeg akkurat skrevet en søknad og sendt inn. Med god hjelp av Anders, det skal sies. Jeg er helt elendig på sånne ting, begynner nesten å grine fordi jeg rett og slett ikke aner hva jeg skal skrive. Det ordnet seg ihvertfall.

Vi var å hentet Suzie hos dyrlegen for et par timer siden, hun har blitt sterilisert i dag. Stakkars lille bebisen min! Hun et ikke helt i form, men er på bedringens vei. Har satt henne på badet, siden det er varmt og godt der, og for å holde henne mest mulig i ro. Og borte fra Luffy, han lurer fælt på hva som feiler henne, stakkars. Tror han har syntes det har vært kjedelig uten henne i dag! Nå skal jeg og Anders se planet earth 2 snart. Tenk at den serien har fått 9,7 på IMDB! Jeg eeelsker jo dyreprogram, så gleder meg veldig til å se. Neste jeg skal laste ned er dinosaur planet, det MÅ jeg bare se.

uken som gikk

– Uken som gikk –

AKKURAT NÅ
Akkurat nå skal jeg straks ordne meg, så skal jeg dra å besøke pappa og gjengen der før jeg drar hjem i dag. 🙂

UKENS OPPTUR
At jeg endelig fikk en av tingene jeg har nettshoppet! Har ventet i en evighet føles det som.

UKENS NEDTUR
At Luffy eller Suzie (en av de) rev ned det nye uglebildet vårt, slik at rammen gikk i stykker. Argh! Skjønner ikke hvordan h*n fikk til det? Våknet av et høyt brak her en morgen, og det lå det stakkars bildet mitt utover gulvet. Haha.. Men har fikset ny ramme nå, så nå er bildet på plass igjen. Katter, altså…

UKENS CRAVING
Har egentlig ikke cravet noen ting denne uka. Kun vann! Passer på å få i meg masse vann, siden jeg tror jeg drikker litt for lite. Jeg merker det hvis jeg våkner på natta, øynene er heeelt klistret igjen fordi de er så tørr! I tillegg får jeg lett vondt i hodet om jeg ikke drikker nok, så drikker vann som en konge nå.

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Når vi har narch hjemme hos oss, så hender det at folk får lov til å røyke inne hvis vinduet er åpent, istedet for ute eller under vifta. Det angrer jeg på. Fant et brannmerke på gardina mi, bahh. Ikke særlig pent. Haaater røyk, så fra nå av får INGEN røyke inne, haha.
 

UKENS LÅT

Denne sangen hørte jeg fra Suicide squad, og jeg digger den! Synes den er bedre på spotify tho. Haha, en dag på jobb greide jeg å trykke på denne sangen, og fikk ikke med meg det først. Plutselig høres det i hele butikken ”I need a gangsta”. Haha, litt flaut.

 

UKENS TANKE 
Hmm, ingenting spesielt.

UKENS INNKJØP


Denne toppen fra fashionnova.

UKENS MEST LESTE INNLEGG
‘BAH!‘ er det mest leste innlegget denne uka.

film og jordbær

Hallo! Tenkte bare å stikke innom bloggen en kjapp tur. Sitter å spiser jordbær, og skal snart se en film som heter ‘Anna Karenina’ som går på TV’en. Har ikke gjort så mye i dag, men har vært en tur på besøk hos besteforeldrene mine. Resten av kvelden skal jeg bare lese, og kanskje se noen episoder av ‘sex and the city’. For noen år siden satt jeg pal og så alle sesongene på rappen. Liker serien veldig godt! Får en good feeling av å se på. Hehe.. Fant sesong 1 hjemme hos mamma, visste ikke jeg hadde glemt den her.


 
Nå er det ikke lenge til filmen begynner, så skal grave meg i sofaen under pleddet!

endelig en pakke i posten

Yayy, i dag fikk jeg endelig pakke i posten! Ble så glad når Anders kom inn med en pakkeseddel i hånda. Haha, det er jo ren lykke. Det er noe med det å handle på nettet, for så å gå og glede seg til pakken kommer. Gleder meg hver dag til jeg skal hente posten, i håp om at noe skal ha kommet. Så blir man såklart skikkelig skuffet om ingenting har kommet da, haha! Toppen min fra fashionnova kom i dag. ↓

Fin, ikke sant? Venter enda en pakke fra samme siden. Etter noen dager fant jeg enda mer jeg ville ha. Typisk meg, da måtte jeg betale frakt enda en gang, haha. Fant to sett som var sååå fin! Gleder meg til det kommer, krysser fingrene for at klærne passer. 


lol, ser gravid ut i speilet

I kveld drar jeg til mamma, skal passe ungene i helga imens hun jobber nattvakt. Helt greit for meg, synes det er trivelig å komme hjem på besøk. Skal ta med meg katteboka mi (dewey) dit. Jeg og kjæresten så forresten ‘en gatekatt med navn Bob’ i går. Fin film, likte den veldig godt! Har lyst til å lese boka etterhvert og, men er litt usikker siden jeg nå har sett filmen. Liker best å lese bøkene før jeg ser filmen. Nå sitter jeg å knasker saltstenger. Anders kan ikke forstå at jeg liker saltstenger, han synes det er så tørt. Haha.. Synes det er godt jeg! Bruker alltid å spise opp de små saltkornene før jeg spiser hele stanga. Fler som gjør det? ;D Nå har jeg litt lyst til å se Avatar før jeg drar. En av mine favorittfilmer faktisk! Dere får ha ei fin helg!