fast 7

Jeg og kjæresten skal på kino nå, og se Fast and Furious 7. Gleder meg, elsker de filmene! Anders derimot mener filmene er fjortis, haha. Men tvinger han med uansett. Kjenner jeg oss begge rett, så kommer vi til å felle en tåre eller to på slutten. Haha! Såå trist at Paul Walker er død :c

legger ut noen bilder av mitt chill outfit idag 

Har du sett fast 7, og hva synes du?
 


noen teite ting

Relationship goals og beauty goals.
Herreguud, så flaut og teit dette er! For de som ikke har fått med seg hva dette er, så foregår dette mest på instagram, men også på facebook. Man legger ut bilder (eller kommenterer på andres bilder) av umenneskelige pene folk og/eller kjærestepar, som de ser på som et ”mål”, altså goals da. F.eks jeg legger ut et bilde av Kim K, og hashtagger #goals under for liksom mitt mål er å se ut som henne. Samme med det relationship goals greiene, man legger ut bilde av søte kjærestepar og skriver ”goals” under, for at de vil ha et forhold som dem. Hele greia er jo bare superteit!

Selfietrenden og duckface 
 
Altså, duckface er så 2012! Det ser så sykt dumt ut på bilder når man lager ducklips, selv om personen prøver alt for å ikke skvise frem leppene alt for mye. Det vises fortsatt! Trodde folk hadde kommet over den der ducklips-fasen?:-( Okei, nå skal jeg ikke si så mye selv, da jeg gjorde akkurat det samme for noen dager siden, haha! Bitt av ducklips basillen..?

Også er det denne selfie-trenden da. Greit at du synes du selv er pen, det er jo bare bra, men trenger ikke ta 1000 selfies om dagen vel? Ihvertfall ikke om du er ute blandt andre, det ser bare rart ut. Synes synd på de som har venner som bruker 90% av tiden til å ta selfies når de er ute. It looks so STOOOPID! 

Silikonræv 
Tenk at det er flere og flere som tar silikon i rumpa, kanskje om noen år så er det like normalt som silikon i puppene?! Hva skjedde? Det er jo bare heelt på trynet, TREN rumpa istedet! Det ser jo ikke særlig ekte ut med silikon i ræva, men i dagens samfunn skal jo ingenting være ekte lenger heller. Botox, restylane, silikon her og der, operasjoner i kropp og ansikt, extensions, løsvipper, fake negler, spraytan, øyelinser og ja, man kan fikse på ALT, og det gjør skremmende mange også. Ikke at jeg har noe imot alt dette, men silikon i assen blir bare litt for merkelig. Og forresten, jeg nekter å tro at ikke Kim K og Khloe K ikke har silikon i rumpa.

Copycats 
Er det noe jeg har lagt godt merke til som bloggleser, så er det at mange bloggere på en måte hermer innleggene til andre. Ikke direkte kopiering+lim inn, men la meg ta et eksempel. En toppblogger, husker ikke om det var Andrea Badendyck, men jeg tror det, hadde lagt ut et innlegg som handlet om ‘min første gang’ eller noe sånt. Der hun skrev om den første gangen hun drakk alkohol, kysset osv, og etterpå kom det en HAUG med bloggere som gjorde det samme. Det er såklart lov å få ideer og inspirasjon av andre, men når hele topplista lager det samme innlegget en etter en, så virker det bare dumt. Prøv å gjør en vri, så det ikke blir helt likt andres innlegg!

16 år og gravid blogger
Jeg er medlem av et par blogg-grupper på facebook, der det daglig popper opp blogginnlegg. I det siste har jeg merket at det bokstavelig talt kryr av ’16 år og gravid’ bloggere. Det er litt skummelt hvor normalt det er blitt å få barn i overdrevet ung alder. Det må være ekstremt dyrt for Norge? De er jo ikke engang myndig, og har ikke jobb, utdannelse. De er jo selv bare et barn! At et barn skal ta seg av et barn, blir i mine øyne helt feil. Nå skal jeg ikke dra alle under samme kam her, noen er jo kjempeflinke og moden for alderen. Men jeg mener fortsatt man skal være ihvertfall 20 før man får et barn.

Pjuh. Noe du er enig/uenig i? Fortell! 


fresh air

Kom nesten nettopp hjem fra en liten joggetur langs elvestien. Elvestien passer perfekt for jogging, så fint og lite folk! Skikkelig godt å svette litt, og puste inn frisk luft. Å jogge tenkte jeg å begynne å gjøre hver dag fremover, prøve ihvertfall. Man kjenner på lufta at det går mot vår, det begynner allerede å bli grønnere, og blomstene popper opp. Så diigg! Imorgen skal jeg få med meg kjæresten på en aldri så liten joggetur, mehe!

Nå skal jeg se på The biggest looser Norge. Det programmet er så inspirerende og fascinerende å se på, liksom hvor mye forandret deltakerne blir når de går ned i vekt. Ser du på det?


min kjedelige hverdag

Hei! Er på Verdal for å passe ungene idag, til imorgen. Holdt på å blåse bort på vei hjem fra togstasjonen, herregud for et vær! Beste jeg vet er å få masse regn i trynet, sånn at mascaraen renner<3 Digg.. 

Aja, har så lite å blogge om for tiden føler jeg. Alle dager er liksom de samme – stå opp, ordne seg, rydde og vaske kopper osv. Sånn går no dagan. Det går ikke ann å ta fine bilder der jeg bor nå heller, alt der inne er liksom så.. stygt! Haha! Gammelt, og gulvet er bare heeelt forferdelig. Gleder meg til jeg og kjæresten flytter, må bare finne noe først. Har lyst på en lys og fin liten leilighet! Lyst er så fint, med lyse møbler, med et preg av litt mer svart og ”kule” pynteting.  #VILHA


ønsker meg vaskemaskin, AMEN

 

need long hair

Herregud, som jeg savner langt hår nå for tiden. Har plutselig lyst på langt, svart hår! Ååh typsisk, nå som jeg har lysere hår (vises ikke så godt på bilder) og nettopp klippet håret. Er dritlei av kort hår, synes langt hår passer meg bedre. *skriker* Jaja, får vel bare spare. 
Var innom ebay idag og så etter extensions, så får se om jeg farger det ordentlig svart igjen. Eller mørkemørke brunt. Det der med hår altså, det er så vanskelig! Føler liksom ingen annen farge enn veldig mørk passer meg, synes svart fremhever øynene mine bedre av en eller annen rar grunn. Extensionet fra ebay er egentlig ikke så værst, om man bare finner riktig, og dyrt er det heller ikke. Pleier alltid å søke på ”human extensions hair” eller noe sånt + farge og lengde jeg vil ha. HER fant jeg et extensions jeg tror er bra. Vet ikke om jeg skal velge jet black, eller natural black. Hmm..

 Håret til Kylie Jenner er så syykt fint! Åh, dør litt på meg. :c Har veldig lyst på langt hår til bursdagsselskapet i Mai, så skal bestille hår med engang jeg får penger! 

Har du kort eller langt hår? Liker du mørkt hår? 


sko og klær til salgs

Hei, tenkte å legge inn noen ting jeg skal selge på bloggen, før jeg legger det ut på bloppis. Har hatt bloppis før, men slettet den av en eller annen grunn. Legger pris, størrelse osv under hver ting.


Røde converse. Kjøpte de for et par år siden, og er veldig lite brukt! 
Pris: 400,- (org pris, rundt 600-700)
Størrelse: 36

Svarte converse, disse er litt mer brukt. Har prøvd å vaske de på sidene, tenker jeg kanskje bør hive de i vaskemaskina for å få de helt ren. 
Pris: 250,- (org. pris rundt 600-700, husker ikke helt)
Størrelse: 36 


Disse har jeg lagt ut til salg før, men har aldri fått solgt de. Haha, kanskje ikke så rart med alle de piggene! Men de er av god kvalitet, men de er nok litt tunge. Husker jeg bestilte disse for et par år siden på karmaloop, og merket er Jeffrey Campbell.
Pris: 500,- (org. pris husker jeg ikke)


Disse finingene kjøpte jeg på ebay for 3 år siden eller noe sånt. Har nesten aldri brukt de, så de ligger bare og tar plass. Men de er jo fine!
Pris: 200,- (org. pris husker jeg ikke)
Størrelse: 36 

Denne genseren husker jeg ikke hvor jeg kjøpte, men en plass på nettet ihvertfall. Har aldri brukt den, fordi den er litt kort i armene. Så den er aldri ganske liten i størrelsen!
Pris: 150,- (org. pris husker jeg ikke, men tror det var rundt 300-400kr)
Størrelse: XS (men er liten i str)


 

Strikket genser, en del brukt. Denne er fra Cubus.
Pris: 100,- (org. pris husker jeg ikke)
Størrelse: XS 


Mikkemus genser med gjennomsiktige armer. Aldri brukt.
Pris: 100,- (org. pris husker jeg ikke)
Størrelse: XS

Svart genser med print, nesten aldri blitt brukt.
Pris: 200,- (org. pris husker jeg ikke)
Størrelse: XS

 

Svart jakke med fuskepels fra Only, brukt bare noen ganger i vinter.
Pris: 250,- (org. pris mener jeg var rundt 400kr)
Størrelse: XS

 

Boken ”Kjære” av Linnea Myhre. Har lest den, så ser ingen vits i å ha den lenger.
Pris: 150,-
 

Har en del ting til jeg skal selge, men det legger jeg ut på bloppisen min. Deler når jeg har ordnet det!
Om du er interessert eller har noen spørsmål, kontakt meg i kommentarfeltet, eller send mail til: [email protected]
Ting som må sendtes, må den som kjøper selv betale frakt. 

Noe du likte? 🙂
 

bursdag

Hei! Nå er jeg på Verdal, igjen. Har vært å feiret morfar litt, som blir 70 år idag! Blir skikkelig feiring den 15. mai, med rundt 80 folk.

Vet enda ikke hva jeg skal ha på meg, men ihvertfall IKKE kjole, hater kjoler. Ingen passer de små titsa mine. 🙁 Også må jeg innrømme at jeg savner å ha håret helt svart, føler ikke brunt kler meg. Det er ikke brunt engang, haha! Men har lyst å farge det svart igjen, da er det så mye enklere å bestille extension også, siden det er en helt enkel farge. Haaaater kort hår nå plutselig, vil ha langt! Lei av kort hår bahh..

Jaja, skal se litt serie før jeg drar hjem til Levanger igjen. Har begynt å sett ‘Kourtney and Khloe take the hamptons’. Jeg elsker jo slike realityserier, og Kardashianfamilien er jo virkelig litt av en underholdning!

frekt å ikke spise på besøk?

Hei! Nå blogger jeg fra Verdal, er altså hos mamma. Kom hit idag, fordi jeg skal være med til Åre imorgen tidlig. Må være med fordi de skal bruke kvoten min, haha.. Men da kan jeg kjøpe colabokser, et must når jeg er i Åre. De er jo så billig! Og godis, seff.. mehe! 

Har vært på besøk hos oldemoren min idag på 89 år. Hun er veldig sprek og pigg til å være 89, helt sykt! Alltid når vi er der så serverer hun masse bakst, sjokolade og godis. Hva er det med gamle damer å servere så myyye? Haha, koselig da. 🙂 Men jeg lurer, hva gjør de som er på diet, eller som bare er overdrevet sunn, når de er på besøk, og de får servert søtsaker? Sier de neitakk da eller? Føler det hadde vært litt småfrekt å ikke spise noen ting de får servert. Ikke rart de eldre blir oppgitt over mennesker nå idag, altså! Haha. Bare fokus på kropp og vekt, jo..
 

Fine pusen♥ Har så lyst på katt selv, men har ikke råd helt enda. Jeg vil ikke skaffe meg en katt før jeg har råd til å shippe, kastrere og vaksinere den. Med mindre jeg finner en kattunge fra dyrebeskyttelsen, da betaler man bare 700,- Jeg mener at hvis man skal ha katt, MÅ man ihvertfall kastrere og vaksinere den. Katten vi hadde før de to nye, døde av et eller annet virus, og det hadde ikke trengt å skjedd om hun bare hadde vært vaksinert. Så det er viktig. Mange skaffer seg katt, og driter i alt det er, og det er fyfy

Nå skal jeg lage meg mat (bombe) og varme meg foran ovnen. Det er så kaldt for tiden, er det ikke nesten vår da?!


min kjære lillebror

50 spørsmål #2

1. Hva var det siste du skriblet ned på papir? Hmm, det vet jeg ikke. Skriver ikke ting ned på papir lenger, men på pc eller iphone.

2. Hva har du alltid i vesken? Iphone, pengebok, ørepropper, av og til kamera.


 
3. Hva bestiller du på café? Som regel sjokoladekake og kakao. NAM!

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Facebook, blogg.no og diverse blogger. Leser daglig sophieelise.blogg.no, kissies.se, heddaingeborgvik.no, og maange fler!

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Ringer nesten aldri, men den jeg går til når jeg er sint eller lei meg er kjæresten min.♥

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Grønn, haha 🙂

7. Kan du bytte olje på bilen? Neeii, haha.. Har ikke bil heller da.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Kanin, to deguser og katter. Kaninen fikk jeg til 5 eller 6 årsdagen min husker jeg.

 

9. Har du noen piercinger? Bare i navlen. Piercingen i leppa har jeg tatt ut, og i ørene bruker jeg sjeldent øredobber.

10. Norge på sitt beste? Om sommeren såklart! Snart er det sommeeer!♥

 

11. Hva gjør deg lei deg?
 Krangling med noen jeg er glad i, dyremishandling. Å være blakk<,3 Haha neida,joda.

12. Hva gjør deg glad? Shopping, kjæresten min, god mat, reising, familie, BRA serier! hihi

13. Hva er drømmejobben din? Jeg aner ikke, har ingen drømmejobb. Men kanskje å jobbe med dyr?

14. Abbonerer du på et ukeblad? Nei. Leser sjeldent blad.

15. Hva var det siste du kjøpte? Colaboks og sørlandschips, sunt<3

 

16. Liker du kinesisk mat? Jaa! Det er såå godt.

17. Når var du i kirken sist? I mai i fjor, i forbindelse med broren min sin konfirmasjon.

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Hmm, må vel være kjæresten min. 🙂

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Ja, 1 gang. Men ikke pga. men selv.

21. Hvor lang tid bruker du om morningen? Det spørs, hvis jeg skal noe så bruker jeg vel maks 10 min eller noe.

22. Banner du ofte? Ja, det må jeg innrømme at jeg gjør haha!

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? Et par dager tror jeg, på klassetur engang.

24. Hvor mange søsken har du? 3 småsøsken!

25. Hvor mange steder har du bodd? 7 steder tror jeg, tilsammen med hybelen og hos kjæresten da.

26. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Hmm, beina mine tror jeg.

27. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Armene og puppene mine. For tynne armer og for småe pupper. -_-

28. Er det viktig å feire bursdager? Njaa, det er ikke så kjempeviktig for min del, nei.

29. Har du tatt vare på klesplagg fra du var liten? Nei, men mamma har vel det.

30. Nevn en ting som er irriterende ved å blogge? Nå er jo ikke jeg noen stor blogger, og blogger kun når jeg orker/vil. Så jeg vet ikke, å finne på overskrifter kanskje? Hehe.

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Vet ikke nøyaktig hvor mange glass jeg drikker hver dag, men er ihvertfall blitt flinkere til å drikke vann. Før drakk jeg nesten aldri vann, og da fikk jeg en del vondt i hodet. Så vann er viktig!

33. Når legger du deg om kvelden? Pleier å legge meg samtidig som kjæresten, så rundt kl 23 – 01. Før kunne jeg være oppe til 5-6 om morningen, håhå.

34. Favorittfag på skolen? Jeg hadde ingen favorittfag på skolen. #schoolhater :P:P

35. Potetgull eller smågodt? Begge deler! Om jeg må velge så blir det smågodt. Har et forferdelig sug på smågodt for tiden, ææh!

36. Siste filmen du så? Det var en sånn zombiefilm med Brad Pitt som gikk på tv’en her endag, men husker nesten ingenting av den haha. Fulgte ikke med, typisk meg. xD

37. Det mest romantiske du har gjort? Åå lol jeg vet ikke, er ikke sånn superromantisk som strør roser over sengen osv. Haha!

38. Den perfekte vertinnegaven? Dunno, blomster?

39. Hvor gammel er faren din? 44 år, tror jeg. 😛

40. Har du vært i avisen? Nei, og det vil jeg ikke heller.

41. Et sitat du liker? Vet ikke..

42. Hvilken farge liker du best på neglene dine? Nude eller manikyr.

 

43. Hvem er forbildet ditt? Har ikke noe forbilde.

44. Er du forfengelig? Nei det tror jeg ikke.

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Er myye jeg har lyst til å gjøre, men jeg er jo fattiglus. Så det så. Vil reise masse, og kjøpe meg egen leiliget, ASAP!:-(

 46. Har du vært gift eller forlovet? Nei, det er alt for tidlig enda. Skjønne meg ikke på folk som gifter eller forlover seg i 20 årene.

47. Hva kjøper du helst: Klær, vesker eller sko? Klær.

 

48. Føler du deg ung eller gammel for alderen? Føler meg ganske ung for alderen, og umoden også egentlig. Aja, jeg vokser vel opp en dag jeg også. Haha

49. Hvilke uvaner har du? Har ikke noen spesielle uvaner. Men biter meg ofte i leppene så jeg begynner å blø, og duller (og biter) mye i håret mitt. (ser sikkert dumt ut)

 50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med alle spørsmålene? Ordne meg mat, matvraket!


ananas case

Hei! Akkurat nå er jeg hjemme alene, imens kjæresten er på jobb. Litt kjedelig, men jeg finner alltid på noe. Har nettopp dusjet og smørt meg inn i bodylotion som lukter så mye at jeg nesten får vondt i hodet, haha. Jeg er heelt avhengig av bodylotion, føler meg så tørr uten. Kjøpte meg en ny idag, siden jeg var tom. Så var jeg i Trondheim forrige uke, fikk litt penger, men kjøpte ikke så mye der, bare noen småting jeg tenkte å vise

 Et skjørt, en topp og diverse. Iphonedekslet er såå søtt, haha! Den rosa barbie mappen også. ^^ Kjøpte en svart bukse også, fra dr.denim. Liker de buksene veldig godt. 
~~~

Aja, skal ordne meg litt mat og se tv nå. Har forresten begynt å sett en nye serie sammen med kjæresten, ‘Bates Motel’. Synes serien er helt okei så langt, har bare sett 5 episoder eller noe enda. Har du sett serien?


snødde plutselig litt idag, heldigvis forsvant snøen med en gang!