mysigt

Hallo! Nå har jeg nettopp sett dagens episode av Westworld, den serien eeer så bra! Kjæresten har gått å lagt seg, og jeg sitter i stua og skal lese videre i boka mi. Var på biblioteket å lånte en bok som heter 'broren min' her en dag, og har kommet et lite stykke i den nå. Liker boka veldig godt så langt! Jeg liker å lese selvbiografier. Skal fortelle mer hva jeg synes om boka når jeg har lest den ferdig. Kjøpte meg en bok i dag også, den 'etter deg', altså etterfølgeren av 'et helt halvt år'.

Jeg begynner ikke før kl 15 i morgen, derfor kan jeg sitte oppe litt lenger i kveld, men kjenner jeg begynner å bli litt trøtt. Skal lese litt til før jeg legger meg. Har tent lys, og kjøpt litt adventspynt. Tenk at vi snart er i desember, da! Herregud, tida flyr. Kjøpte duftlys som lukter vanilje da jeg var på IKEA tidligere denne måneden, og det lukter bare sååå godt! Angrer på at jeg ikke kjøpte fler, de kosta tross alt bare 14 kroner. Nei, dere får ha en fin kveld! 🙂

uken som gikk

– Uken som gikk –

AKKURAT NÅ
Har nesten akkurat kommet hjem fra Verdal. Jeg og Anders var jo som sagt hos mamma i går, og sov over til i dag. Var koselig! Vi var en tur å besøkte bestemor og dem også på rostadgården, de hadde julemarked der. Nå var det godt å komme hjem og finne sofaen.

 

UKENS OPPTUR
Hmm. Jeg vet egentlig ikke. Jo, kanskje at jeg får jobbet med lønnet arbeid i desember. Da har jeg fått en del ekstravakter, og det beste er at jeg har fri de dagene jeg ikke er satt opp på noe ekstra. Jeg liker å ha fri, hehe. Da skal jeg få vasket leiligheten skikkelig en dag, det trengs nå. Blir liksom aldri at jeg gidder å vaske når jeg kommer hjem fra jobb.

 

UKENS NEDTUR
Hmm, jeg har ikke hatt noen spesielle nedturer denne uka. Det er egentlig sjeldent ellers også, det er liksom bare småting som jeg uansett glemmer. Om det skulle være noe, så må det bli da jeg hadde funnet nye sanger på spotify, som jeg skulle høre på da jeg gikk til jobb om morgenen dagen etter. Så hadde de ikke blitt nedlastet, og jeg fikk ikke til å høre på dem. Jeg hadde gledet meg til å høre på de, så det var litt nedtur da haha.

 

UKENS CRAVING
Ifa! Ifaaaa in my heart♥ Spiser opp en eske på null komma niks!

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT
At Luffy hadde driti på gulvet imens vi var borte, haha åhh. Hadde glemt å byttet på kattedoen. Takler virkelig ikke drit, spy og sånne ekle ting. Det er det vel ingen som gjør, men jeg brekker meg så jævlig. Jeg kan brekke meg bare av at kjæresten snyter seg liksom. Herregud jeg kan aldri få barn, hadde sikkert kastet opp hver gang jeg skulle skiftet bleie. Lol.

 

UKENS LÅT

 

UKENS TANKE 
Det var noe jeg lå å tenkte på her en kveld/natt, og det var at om ting vi tenker/ser for oss inni hodet faktisk skjer på ekte. Bare sånn vanlige ting, du ser for deg at noen snakker om noe(n) eller noe sånt, også kanskje skjer det/har skjedd på ekte. Kanskje vi alle mennesker er litt klarsynte uten at vi vet det. Litt dårlig forklart kanskje, men… Jeg skulle ønske jeg var klarsynt! Går det an å bli det hvis man øver? Haha..

 

UKENS INNKJØP
Kjøpte en kjole fra Nelly.com på black friday. Skal bruke den som julekjole, tenker jeg. Her er et bilde av den. ↓

UKENS MEST LESTE INNLEGG
To irriterende ting ved å bo i sentrum

favoritt

Stjal den her fra sophieelise.blogg.no, og tenkte å svare på det selv. Såå, here we go. Favoritt…:

Årstid: Favorittårstiden er helt klart sommer. Ingenting slår sommeren! Våren er jeg også glad i, for da vet man at det går mot sommer.


bilde fra sommerferien i Kristiansand 2015
 

Dag: Fredag! Da har jeg som regel helg, og det er så digg. Eeelsker helgene nå for tiden, ettersom jeg jobber nå. Da er helgene gull verdt skal jeg si dere.

Tid på døgnet: Jeg liker egentlig kveldene best. Sånn 18-23 tiden, når det er mørkt liksom. Da slapper jeg mer av.
 

Blogg: sophieelise.blogg.no
 

Instagram: Har ingen favoritt instagram, men om jeg MÅTTE velge så ville det blitt kyliejenner og johannaherrstedt sin. HerreGUD for noen pene mennesker, jeg dør av misunnelse. :(((


 

TVprogram: Hmm, nå ser jeg ikke på så mye serier som går på tv’en. Men beste serien akkurat nå er Westworld. Den mååå dere se!
 

Outfit: Jeg elskerelsker å gå i chilleklær! Med en gang jeg kommer hjem, så tar jeg på meg mer chillklær. 


 

Sko: Jeg er egentlig ikke et skomenneske, og går alltid i de samme skoa. Nå går jeg med adidas superstar skoa, og det er det. Haha, skal ønske meg VANS av Anders i julegave, slik at jeg har litt å velge mellom. Jeg har jo flere sko, men gidder ikke gå i dem siden de ikke er behagelig nok.
 

Skjønnhetsprodukt: Ansiktskremen min! Den er jeg virkelig avhengig av, blir så tørr i trynet. Bruker den hver morgen og kveld. 

Leppestift:  Jeg bruker ikke leppestift så ofte, egentlig nesten aldri. Kun hvis jeg skal pynte meg litt ekstra. Men hvis jeg gjør det, så bruker jeg en rød en fra viva la diva. Bruker å ta litt på fingeren å ta på leppene, slik at det ikke blir for ”hardt”. Er ikke så fan av markerte lepper da jeg ikke liker formen på de.
 

Parfyme: Viva la juicy gold couture. Liker den veldig godt!


 

Veske: Liker denne veldig godt! Kjøpte den på denne tiden i fjor. Helt grei størrelse på den, bruker den hver eneste dag.
 


 

Låt: Hmm, har ingen favorittlåt egentlig. Fant nettopp den her en dag da, den hørte jeg på mye før, og hører på den hver dag til jobb. 

 

Drink: Hm, vet ikke faktisk haha. Har ikke kjøpt så mange drinker i mitt liv. Og hvis jeg har det, så har jeg vært full og bare kjøpt et eller annet på byen, og ikke husket hva det har smakt. Kjøper aldri drinker ellers, det er jo helt syyykt dyrt. 
 

App: Snapchat, facebook og instagram.
 

Nattklubb: Er ikke akkurat så mange kule nattklubber her i Levanger, hehh. Det eneste man kommer til nattklubb er Orion. Lol! Men jeg liker Orion, da.
 

Matrett: Biff med stekte grønnsaker og chips, eller potet!♥♥♥
 

Person: Anders.♥

filmfredag

Tenkte bare å stikke innom for å si hei! Jeg og Anders har nettopp sett film, ‘don’t breathe‘ het den. Den var helt grei, det skjedde ihvertfall noe og den var egentlig litt spennende. Så ja, helt OK. Takk gud for popcorntime, de har så mye å velge imellom der! Vi har både viaplay, HBO nordic, netflix (låner mamma sin) og popcorntime. Husker før i tiden når man ikke hadde slikt, og måtte låne film i kiosken. Hver gang noen lå over hos meg, så dro vi til MIX-kiosken og leide filmer. Hah, loool. Nå i dag finnes så og si alt av filmer tilgjengelig på netflix osv, eller så kan man bare være litt ”kriminell” og laste ned.

Nå skal jeg lese litt blogger, og så skal jeg legge meg snart. Jobb i morgen igjen. Var skikkelig travelt på jobb i dag, sto seriøst i kassen i 5 timer i strekk. Folk klikker på black friday altså! Wææ, haha. Ble bittelitt shopping på meg selv også i dag, kjøpte en julekjole fra nelly.com. Var 20% på hele siden, passet bra fordi jeg måtte bestille i dag uansett slik at den kommer i neste uke. Viser dere bilder av den da. Ble bare 311 kroner, så det var ikke så værst pris. Uansett.. Etter jobb i morgen så kommer mormor å henter meg og Anders, så drar vi til mamma og sover over der til søndag. Skal besøke pappa og dem da tenkte jeg, og så har bestemor og tanta mi julemarked der de selger ting de har laget, så dit skal vi også. Det er fra klokka 10-18 på rostadgården i Verdal, dit må dere dra folkens! Masse fint. 🙂 

to irriterende ting ved å bo i sentrum

Nå har jeg og kjæresten bodd her i en måned. Skjønner ikke hvordan jeg holdt ut å bo så lenge på den andre plassen, haha. Trives veldig godt her ihvertfall! Elsker virkelig å bo midt i sentrum. Det er nærmere til jobb, butikken, biblioteket (liker å låne bøker), nærmere byen når jeg drikker og det er ellers bare flott å bo så sentralt. Ihvertfall nå som jeg er ung og ikke har noen barn. Men måtte jeg finne noe negativt ved å bo sentralt, så er det:

1) alt bråk og støyet fra byen i helgene. Folk brøler og hyler og høres ut som de har drukket 10 liter vodka. Haha, det høres i helgene kan man si! Det går jo fint, ikke noe jeg bryr meg noe om, men litt kjedelig hvis jeg må jobbe en helg. Da kan jeg fort våkne noen ganger på ei natt pga. at et eller annet staurfullt menneske går forbi og som absolutt må synge for full hals. 

2) Den forbanna kirkeklokka! Ååh, hver jævla søndag, dere. Tidlig på morgenen. Av og til ellers i uka også. Men på søndager? Kan de ikke bare drite i det, og akseptere at FOLK SOVER? Er det noen som går i kirka på søndager i det heletatt? Tror folk på gud fortsatt i 2016 liksom… Lol. Vi bor jo nesten rett ved kirka også, vettu. Bah…

Det var egentlig det eneste negative jeg kan huske på. Nå holder Anders på å lage pizza. Gledes på mat, sulter ihjel. Så skal det slappes av resten av kvelden. I morgen kommer det til å bli fullt kjør på jobb, er jo black friday. Skjønner ikke helt hvorfor folk klikker helt, synes det er salg overalt til vanlig på butikkene også jeg. Jeg har ikke penger heller, så blir neppe noe shopping på meg.

årets julekjole

Jeg trenger virkelig en ny julekjole, for jeg har faktisk ingen! Jeg har latterlig lite finkjoler, så derfor har jeg tittet litt på nelly. Nelly har så mye fint, og til en veldig grei pris. Liker! De har jo nesten litt for mye, haha. Jeg skal på julebord med jobben om ikke så lenge også, så en ny kjole må jeg finne meg ganske kjapt. Da er det ihvertfall bra nelly er kjapp på leveringen. Her er noen kjoler jeg har sett meg ut! ↓


nr 1. HER // nr. 2 HER


nr. 3 HER // nr. 4 HER


nr. 5 HER // nr. 6 HER


nr. 7 HER // nr. 8 HER

Hvilken kjole synes du var finest? Selv falt jeg veldig for den svarte nummer 1, 2 og 3. Føler kanskje den røde er mest julete, og passer kanskje best nå mot jul? Synes den var veldig fin! Men så har jeg litt lyst på en kjole med lange armer, så nr. 1 har jeg kanskje mest lyst på. Synes ryggen var så fin! Hmm, får høre hva Anders synes, haha. Ble kanskje mye svart, heeeh! Men blir fint med riktig tilbehør, og rød leppestift. 😉



Nå har jeg nettopp vært på et møte, og skal spise middag nå før jeg drar til jobb om en time. Bahh, frister så mye mer å ligge under pleddet og se serier! Det får jeg gjøre når jeg kommer hjem. Dere får ha en fin dag, fortell gjerne hva dere synes om kjolene! 

fuck bh’en

 Etter at jeg tok silikon, så har jeg bare 2 bh’er som passer. Nå er begge til vask, og jeg har ingen å bruke. Føler meg litt ”naken” uten bh, men gud så deilig det er å gå uten! Egentlig er jeg drit lei av å gå med bh, det gnager og det er ubehagelig. Stroppene faller hele tiden ned fra skuldrene fordi jeg har så smale skuldre, og det er dyrt å skulle kjøpe flere. Egentlig skjønner jeg ikke helt greia med å gå med bh. Greit om man skal trene slik at puppene ikke flyr til alle kanter, eller hvis du har skikkelig hengpupper. Men sånn ellers hvis du ikke har pupper ned til magen, hva er egentlig vitsen? Haha, noe jeg begynte å tenke litt på. Og hva er egentlig greia med at folk klikker bare de ser litt nippels? Dumt at jenter blir stemplet som horete hvis de går uten bh, og nipplene synes litt igjennom t-skjorta. Skikkelig krise det altså, haha. På jobb og sånn trenger man kanskje ikke å gå i tynne topper slik at nipplene synes veldig godt. Men sånn ellers må nå folk bare gjøre som de vil mener jeg.

Nok om det. Nå har jeg nettopp spist middag, og har vært innom biblioteket en tur. Tenkte å låne en bok som heten ‘broren min’, men de hadde den ikke der, men kunne bestille fra et annet bibliotek. Håper den kommer fort! Gleder meg til å lese den boka. Fortell meg hva du synes om du har lest den! Nå skal jeg se en episode av Westworld. Ha en fin kveld!

bigger lips

Sto på badet istad og eksperimenterte litt med sminke. Det er noe jeg gjør av og til når jeg kjeder meg. Gøy å finne nye looker, selv om det er sjendent jeg går slik til vanlig på jobb og sånn. Ihvertfall, jeg skulle prøve sånn ”ombre lips”, men fant fort ut at jeg hadde for småe lepper til det. Bah! Så huska jeg på den berømte ”Kylie jenner challenge’n” som mange jenter drev på med for en tid tilbake. Synes hele greia var drit teit, meeen hvorfor ikke prøve det liksom? Så ja, jeg gikk på kjøkkenet og hentet et shotglass og begynte å suge på det. Og leppene ble jo større! Jeg sugde ikke så veldig lenge, bare nok slik at leppene ble litt større. Ser mange har sugd på glasset i en halvtime, men det turte ikke jeg.

Ååå, jeg vil ha større lepper. NÅ! Ble så fornøyd med mine ”nye” lepper. Hevelsen har enda ikke gått ned, vil ikke at den skal det, haha. Jeg kommer så absolutt til å fylle på leppene mine etterhvert, når jeg har råd. Plumpy lips er så fint! Ikke sånn overdrevent da selvfølgelig, slapp av.

Nå blir det tv titting og pc nerding resten av kvelden. Var forresten på rådhuset før i dag fordi jenter får gratis HPV-vaksine der, men det var det såklart fult. Får heller dra dit neste mandag. Men er helt sikkert stappfult da og, og jeg kan jo ikke komme før kl.15 fordi jeg jobber til da. Jaja, blir vel sikkert ikke noe av det og jeg får kreft og dør da. Neida. Omggg lyden på telefonen klikket istad, merka det når jeg tok bilde. Kom en sånn helt sykt fæl lyd når jeg prøvde å ta på musikk eller gjøre noe på telefonen som lagde lyd. Ble helt stressa, hadde vært krise om jeg ikke kunne ha hørt på musikk når jeg går til jobb. Restarta telefonen, og glemte å sjekke om lyden funket etterpå. Haha, glemsk.no! Sjekka det nå, og lyden funker<3<3<3 Heldigvis. 

for akkurat 2 år siden

Idag har det kommet snø for første gang i år i trøndelag! Første gangen ever i historien jeg faktisk synes det er koselig med litt snø! Utrolig hvor jeg har forandret mening om vinteren, jeg synes faktisk den er litt koselig nå. JEG liksom, som nesten har blitt deprimert av vinteren tidligere. 


Håper det holder seg slik til imorgen, tenkte å ut og ta noen bilder da. Vinteren er så fin å ta bilder av! 
 

Har nettopp spist biffsnadder med kjæresten, nam så godt det var! Biff er noe av det beste jeg vet faktisk. Biff, frityrstrekt kylling og spareribs, beste maten som finnes, mmm!

 

Var en tur på bibloteket idag også, hehe gammelkjærringa. Lånte noen filmer og en bok, og imorgen kommer ‘Regines bok’ som jeg fikk lånt fra Verdal. Har faktisk ikke lest den boken enda. Liker veldig godt bøker som handler om livene til folk, som er sann. Noen som har noen slike bøker å anbefale kanskje?


Noen som har lest boka?

 


Et innlegg jeg skrev på denne dagen for 2 år siden. Tiden går så fort! Ikke så mye har forandret seg egentlig. Bare at vi har flyttet og jobber da. Eller, Anders har ihvertfall fast jobb, men jeg er i praksis. Og snøen kom ikke før denne dagen. Boka over anbefaler jeg forresten, veldig bra! Den finnes på biblioteket.

Nå sitter jeg å ser på den nye sesongen av Svenske Hollywoodfruer. Hun nye som er med er bare sååå sinnsykt pen! Åh, kjenner jeg visner innvendig. Vil også være så pen. 🙁 Kroppen hennes er jo til å dø for. Blir helt flau over å se på Gunilla, haha hun er jo helt syk. Hun er helt klart morsomst å se på. Har faktisk sett absolutt alle sesongene av Hollywoodfruene. Elsker reality! Nå skal jeg se serie og slappe av resten av kvelden. Ha en fin søndagskveld! 🙂

uken som gikk

Uken som gikk

AKKURAT NÅ
Har nettopp vasket kopper, satt på en maskin med klær, kostet og ryddet litt. Nå ligger jeg i sofaen med dyna tullet irundt meg, digg! Søndag på sitt beste. 

 

UKENS OPPTUR
Hmm, vet ikke helt. Kanskje at jeg fikk solgt et par sko, og nå er jeg 150 kroner rikere. Rich gørl, lol.

 

UKENS NEDTUR
Jeg har fått meg noen ekstravakter på Kid, og ble kjempeglad for det. Jeg er jo på Kid igjennom NAV, så jeg regna jo med at jeg ville få en del mindre penger fra dem de dagene jeg jobber med lønn. Det viste seg at NAV trekker ALLE pengene jeg tjener, altså fra NAV ”lønna” mi. Så jeg kunne tjent akkurat det samme om jeg heller satt hjemme isteden for å jobbe ekstra. Veldig motiverende å ta på seg ekstravakter da, ja… ÅH så forbanna skuffet jeg ble! 

 

UKENS CRAVING
Fikk plutselig sykt craving på loff med nutella her en dag. Gikk innom mega for å kjøpe, men der hadde de seff ikke sånn loff som jeg ville ha. BUHU! Så da kjøpte jeg sjokoladeboller istedet. Som forresten smakte dritt. Sjokoladebollene på mega duger rett og slett ikke, smaker ingenting?! Bollene på kiwi er sykt mye bedre.

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Det må være da jeg fikk vite at jeg ikke tjener en dritt på å jobbe ekstra. Haha huff.

 

UKENS LÅT

Gn19ZX0yq1I

Ikke at jeg akkurat har sittet å hørt på den her sangen, synes ikke den er så veldig bra, haha. Men hørte den en dag her på tv’en, og fikk en så nostalgisk følelse. Husker mamma brukte å tulle og synge ”her kommer tøffe tøffe tøff” til småsøskene mine da de var små. Hehe, artige minner! Så måtte nesten finne den på spotify da, og høre på den for minnenes skyld. Husker jeg kunne si til lillebroren min ”her kommer dumme dumme dum”, og så ble han sur.
 

UKENS TANKE 
Jeg vet liksom ikke hva jeg vil for tiden, hva jeg vil jobbe med. Jeg trives sånn helt OK å jobbe i interiør butikk, men aller helst vil jeg jobbe i dyrebutikk. Jeg har et ønske om å jobbe med dyr, men har ingen utdanning, så da føles dyrebutikk litt riktigere. Jeg misunner alle de på min alder som har tatt utdanning og fått fast jobb innen det de vil jobbe med. Vil jeg virkelig stå bak kassa hele livet og fylle inn varer? Det høres så lite motiverende ut, men det funker sikkert. Kanskje burde jeg bite tennene sammen og ta en utdanning, eller i det minste noen kurs? Men i hva, det er det som er problemet, jeg vil jo ikke bli noe spesielt. Føler alt virker så kjedelig. Å gå skole er også egentlig helt uaktuelt, da jeg ikke orket det sosiale. Jeg bare orker ikke å være sosial og skaffe meg venner på skolen, og da blir jeg hun som blir uttafor i klassen, og den følelsen liker jeg ikke heller.

 

UKENS INNKJØP
En julegave og en hudkrem. Julegaven kan jeg ikke akkurat vise bilde av, og hudkremen er vel heller ikke så spennende å se bilde av.

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Farget håret blått?” er det mest leste innlegget denne uka. Folk begynte å kommentere at fargen var stilig, haha kan ikke folk bare lese innleggene før de kommenterer? Jeg hadde jo ikke farget håret blått.