mine julegaver

Fikk løsvipper, neglefil, duftlys, notatbok, votter, GHD hårkrem, rosa kniv (OMG!♥), en bok, veske, brødrister, telys, sjokoladefondue, 4 glass og penger. Er så fornøyd med alt! Brødrister fikk jeg to av, så det fikk jeg fikset. Ellers gleder jeg meg veldig til å lese boka, den hadde jeg ønsket meg! Jeg fikk en god del penger, så tenker å kjøpe meg en klokke fra Daniel Wellington og en bærbar PC. En PC trenger jeg skikkelig, for akkurat nå låner jeg Anders sin. Jeg liker egentlig ikke hans så godt, så gleder meg til å kjøpe min egen! Ellers så fikk jeg et bilde og en krølltang fra MAST også, av Anders. Jeg glemte helt å ta bilder av det. Krølltangen er en MAST volume 1, og den er seriøst den beste krølltangen jeg har prøvd ever. Krøllene holder helt sykt godt, jeg trenger ikke bruke hårspray en gang. Krøllene blir skikkelig fine også, så er skikkelig fornøyd med den!

Fikk du noe fint til jul?

bilder fra julaften

Hallo! Det ble plutselig noen dagers pause her, men jeg har ikke orket å rote frem bloggen. Haha.. 2.juledag festet jeg, og vi var vel ikke i seng før rundt halv elleve på morgenen. Jeg har seriøst vært helt ødelagt, og det er først nå jeg begynner å komme meg. Haha, uff. Jeg fester ikke så ofte lenger, men når jeg først gjør det, så skal jeg ærlig innrømme at jeg fester ganske hardt. Hater den fulle meg egentlig, har ikke lyst til å røre alkohol ever igjen. I dag våknet jeg klokka 14, og la meg tidlig i går, så jeg har sovet i 15 timer. Det var syykt godt! I går var jeg på jobb, så ble ikke så mye søvn den natta.

Uansett! Jeg tenkte å vise dere noen bilder fra julaften, de har jeg enda ikke delt her på bloggen. Vi begynte med å spise hjemme hos mormor og morfar, og etterpå dro vi hjem til mamma for å åpne pakker. 


Søte Snipp, haha! Tror ikke han syntes det var så kult å ta disse bildene, hehehhh.
 


Simon og Johannes, brødrene mine. 🙂
 


Hele gjengen samlet hjemme hos mormor og morfar!
 


Mormor og morfar.
 


Mamma som åpner opp en bursdagsgave, hun har jo bursdag på selveste julaften!
 

Etter å ha åpnet alle pakkene, så spilte vi et spill som heter ”stor i kjeften”. Haha, ganske moro spill egentlig! Man skal ha en sånn greie i kjeften, og så skal man si setninger og de andre skal prøve å forstå hva du sier. 


Hahaha omg!

Jeg hadde på en svart kjole fra bikbok, kjøpte den da den var på 30%, så ble bare litt over 200 kroner for den. Helt enkel, fin kjole!

 



Ser det ble liiitt mange bilder i dette innlegget, haha! Men bedre enn ingenting, eller hur? Nå kom jeg og Anders nettopp hjem fra tanta og onkelen min. Hele familien har vært der og spist, så det var koselig. Nå skal jeg bare slappe av, så blir det jobb i morgen igjen. Jobber bare 10-15, så blir bare en kort dag. Jeg tenker å vise bilder av julegavene i et eget innlegg, siden det ble så mye bilder i dette innlegget. Fikk så mye fint!

1. juledag

Hallo! Jeg kom hjem for en times tid siden, var godt å komme hjem etter et par dager på Verdal. Har hatt det veldig koselig med familien! Nå venter jeg på at Anders også skal komme hjem.♥ Kattene har allerede kommet hjem, de var med han til familien sin i går, haha! Var jo for ille at de skulle være hjemme alene på julaften, stakkars. Tror nok de liker seg best hjemme da. I dag har jeg vært hos mamma hele dagen. Har ikke gjort så mye, vi har spist og jeg og mamma gikk en liten tur i dag. Her er et lite bildedryss fra i dag! ↓

Jeg fikk låne vinterskoene til Linnea her. Jeg hadde på meg korte vans sko og ankelsokker først, men mamma syntes det så for gæli ut. Hadde jo blitt iskaldt, da! Jeg eier ikke så mye varme vintersko akkurat, haha. Vans sko i masse snø er ikke akkurat det diggeste å gå i på vinteren.
 

Tenk at det ble snø til jul da! Det hadde jeg ikke trodd for noen dager siden, da det regnet og var masse sludd ute. Fikk mye mer julestemning når all snøen kom, så koselig! Og ikke minst fint, snø er så vakkert synes jeg. Meeen, nå skal jeg hoppe i dusjen og vaske håret. Jeg har ikke vasket håret på en uke, håret er seriøst skikkelig fælt nå. Man kan se at det er fettete, skikkelig fint<333 Haha, æsj! Til dere som lurer, jeg prøver å vaske håret så sjeldent som mulig, siden det blir så fort slitt når jeg vasker det ofte. Derfor vasker jeg det 1 gang i uken ca, men bruker aldri å la det gå over en uke egentlig da. Der går grensa altså, haha! Uansett, tenker å dere bilder fra julaften med dere senere også, men det blir i morgen. Og så tenker jeg å vise hva jeg fikk i julegaver, fikk så mye fint! Dere får ha en fin 1. juledag videre folkens.♥

merry x-mas

God jul alle sammen! Tenkte å vise dere noen julebilder fra julehuset hjemme hos bestemor. Er det ikke koselig? Får sånn julestemning av å være her! Nå skal jeg hoppe i dusjen og snart begynne å fikse meg sånn smått. Og så drar vi til mormor og morfar senere i dag. Enjoy bildedrysset, hehe!

lille julaften

Hallo! Lille julaften allerede, nå er jeg hos bestemor. De holder på å pynter juletreet nå faktisk. Koselig! Jeg får sånn julestemning av å være i det fine julehuset deres, jeg skal vise dere flere bilder i morgen når lyset er bedre. Er så julete og fint her! Sender meg rett tilbake til barndommen.

I dag har jeg vært på jobb til klokken 18, og må si det var godt å komme hjem i dag. Nå blir det bare avslapping, skal se en episode av ‘Jul i blodfjell’. Haha, så genialt program, jeg dør! I morgen skal jeg feire julaften sammen mamma, søskene, mormor og morfar. Håper dere har en fin lillejulaften! 🎅

helt frisk og ebay-fail

Hallo! Nå har jeg og Anders nettopp spist taco. Det var skikkelig godt, har nesten ikke spist noe i dag. Ellers har jeg har vært på sykehuset, og der fikk jeg vite at jeg er helt frisk! Eller, frisk har jeg jo alltid vært forsåvidt, men jeg har jo arvet en genfeil som heter lang qt-tid. Qt-tiden var ikke lang(?) og hjertet mitt slo som normalt, derfor trenger jeg heller ikke medisiner. Det er jeg så glad for, for man kan få symptomer som tyngre pust, man blir lettere sliten når man trener osv. Noe jeg ikke vil ha, så glad jeg slipper det! Ellers har jeg fått pakket inn litt gaver, så nå er alt i boks før jul. Vasket leiligheten gjorde jeg en dag også, så nå kan jula bare komme. Har ikke baket de 7 bakstene da, men tror jeg overlever det, haha! I morgen skal jeg jobbe, og så er det jul for min del. Drar til Verdal i morgen kveld, og der blir jeg til 2. juledag. I år skal jeg feire hos mamma, vi pleier å feire annenhvert år hos pappa og mamma. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til å spise julemat nå, hihi!

Haha, jeg må bare vise dere en ting jeg fikk i posten fra ebay her en dag. Jeg hadde bestilt en supersøt hello kitty kopp, men den var jo mye mindre enn den så ut på bildene. Jeg hadde altså bestilt hjem en mini-kopp, haha. Jaja! Søt var den uansett da, så kan jo bruke den som en dipp-kopp eller noe. Den blir nok litt for liten til å drikke av, isåfall må jeg sikkert fylle på drikke hele tiden. Haha! Det er ikke første gang at det jeg bestiller fra ebay er mye mindre i virkeligheten. Bestilte for eksempel en rosebukett en gang, trodde det skulle være normal størrelse på de liksom, men rosene var kjempesmå, lol.

Den var jo søt da. Skulle bare vært liiitt større, hehe!

Anders som viser sine sirkus skills! Her ser dere bildet jeg bestilte hjem også. Elsker det! Nå skal jeg legge vekk pc’en og så skal vi se en serie som heter ‘Dark’ på netflix. Den har fått kjempebra rating, så gleder meg til å se! Noen av dere som har sett den?

trøtt og ustabil

Nå skriver jeg i halvsøvne her, jeg er så sykt trøtt! Ivan har nettopp dratt, og det frister mest å bare sovne på sofaen. Vi så Alene hjemme 2 istad, og jeg måtte kjempe for å holde meg våken. Haha! Jeg sov i bare 5 timer i natt, og det kjennes mildt sagt. I tillegg er aunt red på besøk, så jeg bytter på å være nedfor og ha angst, til å sitte å le meg ihjel fordi jeg er så overtrøtt. Ustabila<3 

I dag hadde jeg fått en pakkseddel i posten om at en pakke fra ebay var kommet, så jeg dro til post i butikk da. Der var det kø skal jeg si dere! Tror jeg sto der og ventet i 15 minutter, men regner med det kunne vært verre. Jeg ble ganske skuffet over tingen jeg bestilte da, for TUSENDE gang var det jeg bestilte mye mindre enn jeg hadde trodd. Altså, bildene på ebay lyver så sykt. Er så ofte at det jeg bestiller er bittelite, lol. Jeg skal vise dere i et eget innlegg, så orker jeg faktisk ikke skrive mer, haha. Er så trøtt, så jeg skal avslutte her. Sovner sikkert, haha!

kommer aldri til å slutte med juvederm

Jeg satt og bladde bak i arkivet for å se hvordan leppene mine så ut før, siden jeg har glemt hvordan de så ut før jeg fylte de. Jeg ble overrasket over hvor mye mindre de var, eller tynnere. De var egentlig veldig skrukkete før, det tenkte jeg aldri over men jeg ser det nå på bilder. Jeg er så utrolig fornøyd med mine nye lepper, jeg kommer aldri til å klare å slutte med juvederm nå. Kommer til å fylle de til jeg dør, haha! Produktet skal holde i et år, men håper det holder lenger enn det. Leppene mine har en så utrolig fin form nå, og de er mye mer jevn. Ikke noe skrukker, hehe! Rosinlepper er jeg ikke så giret på. Jeg har funnet frem et par før-etter bilder, slik at dere ser forandringen litt bedre.

Jeg fylte på første gangen nå i august, og så fylte jeg på enda en gang i starten av oktober. Jeg trodde at det holdt med en gang, men siden de sprøyter inn så lite produkt om gangen, så ble det sånn at jeg fylte på enda en gang for å få det resultatet jeg ønsket. Det er dem som bestemmer hvor mye man skal fylle, og de fyller bare litt og litt om gangen, slik får man best resultat. Enkelte injeksjons”spesialister” bare gønner på og fyller på alt med en gang, men slikt blir det jo ikke noe fint resultat av. Det sier jo seg selv. Ikke særlig fint med sprengte lepper, herregud det er så stygt! Det er så utrooolig mange jenter med stygge overfylte lepper nå i dag, jeg skjønner ikke at de synes det er fint, og ikke minst at de som gjør det for dem faktisk velger å gjøre det. For guds skyld, fiks leppene dine til noen som kan det. Jeg fikser mine hos ei dame som heter Elin på injeksjonspesialisten i Trondheim, men hun pleier å holde til i Levanger av og til også. Faktisk i samme gate som der jeg bor, så veldig snedig for meg!

Meeen nok om leppene mine! Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb, og snart kommer Ivan på besøk. Anders dro på jobb istad, derfor skal jeg og Ivan spise middag sammen i dag. Det blir løvbiff med bearne, chips og brokkoli. Nam! Jeg kan ikke huske sist jeg spiste løvbiff faktisk, det er veldig lenge siden. Jeg synes det er godt da, jeg har bare glemt at det finnes. Haha! Jeg elsket løvbiff som barn, og brukte å spise det ofte da jeg var på besøk hos mormor og morfar. Tror jeg og Ivan skal se på Hjemme alene 2 i kveld, elsker Hjemme alene filmene. Må få trykket litt julestemning inn i dette hodet, det er jo julaften om bare 6 dager. Desember har gått så fort at jeg skjønner ingenting, snart er det jul liksom og plutselig er det vår igjen. Vel, vi har mange kalde måneder foran oss enda, men plutselig så er våren og sommeren her igjen. Nok babbel fra meg nå, skal rydde litt her før besøket kommer. Dere får ha en fin dag! 🙂

noen serietips på en søndag

Jeg elsker å se på serier, det er ingen hemmelighet haha! Jeg er et skikkelig seriemenneske, og jeg gleder meg til hver kveld, for da skal jeg ligge under dyna og se på det jeg liker. Jeg synes netflix har kommet med så mye bra i det siste, blandt annet Punisher og Godless. Jeg ser det har kommet en ny serie som heter Dark også, og den har fått hele 8,8 på IMDB. Det er kjempebra! Så den gleder jeg meg til å se, men først skal jeg se ferdig Godless. Jeg har ligget i flere timer og sett på den serien nå, og nå har jeg kommet til siste episode. Jeg digger serien, så utrolig bra! Lol, jeg er så glad for at jeg ikke har unger, slik at jeg heller kan titte på serier hele dagen. Haha! Uansett, jeg tenkte å komme med noen serietips til dere. 

GAME OF THRONES

Først og fremst må jeg bare tipse om Game of thrones, selv om dere alle sikkert har hørt om serien og sett den allerede. Hvem har ikke liksom, haha! Og hvis dere ikke har, så MÅ dere se denne serien. Den er så latterlig bra! Beste serien jeg har sett, ever. Denne har fått 9,5 på IMDB. Jeg sjekker alltid ratingen på alle filmer og serier på IMDB før jeg ser på, for ratingen der har alltid rett. Det dårligste er 1 og det beste er 10. Har en film fått en 7’er, så er den en 7’er. Samme hvis en film har fått en 4’er, så er den en 4’er og ikke så veldig bra. Så det er et tips til dere som ikke gidder kaste bort tiden deres på en dårlig film/serie, sjekk ut ratingen på IMDB først!


GODLESS

Godless er en serie jeg begynte å se for noen dager siden, som finnes på netflix. Det er en miniserie på 7 episoder, og hver enkelt episode varer fra 50-60 minutter, så det blir en liten film på en måte. Den er ihvertfall utrolig bra, og denne tror jeg alle kan like. Selv var jeg litt skeptisk i starten, jeg er jo ikke akkurat så veldig glad i western. Men den var langt i fra slik jeg trodde, jeg liker den kjempegodt. Nå har jeg bare en episode igjen, men den siste episoden varer i en og en halvtime, så er happy for det. Serien er ganske enkel å forstå også, og jeg liker stemningen i denne. Denne serien har fått 8,5 på IMDB. Dere må se!

OUTLANDER

Denne er så utrolig bra, må virkelig sees! Jeg startet Outlander for litt over et år siden, og så begge to sesongene på rappen da. Den finnes på både netlflix og viaplay, men netflix har bare to sesonger. Viaplay har sesong 3 også, så den har jeg nettopp sett ferdig. Gledes skikkelig til sesong 4 kommer! Men det blir nok en god stund til, siden det ikke er lenge siden sesong 3 akkurat ble ferdig sendt. Denne har fått 8,5 på IMDB.


STRANGER THINGS

Stranger things har mange av dere sikkert hørt om, og sikker allerede sett også. Men må tipse om denne allikevel, dere som ikke har sett, må se! Denne serien er ikke den beste jeg har sett, den er bra, men kanskje ikke sååå bra som alle skal ha det til. Ikke misforstå for jeg digger serien, men noen skal ha det til at den er like bra som Game of thrones, noe den IKKE er haha. Jeg liker skuespillerne i denne serien da, så utrolig flinke! Så ja, denne anbefales og jeg tror nok de fleste vil like den. Den har fått 9 på IMDB, men jeg vil egentlig si det er en 8 jeg da. Eller 7,5 kanskje.

PUNISHER

Punisher er det helle ikke lenge siden jeg starter og se, og først visste jeg ikke helt om jeg likte den. Men etterhvert likte jeg den kjempegodt, så denne må dere også få med dere. Det finnes 1 sesong på netflix, men det kommer visst en sesong 2 snart også. Gleder meg til det! Denne har fått 8,9 på IMDB. Absolutt verdt å se.

 


 

Sånn, der har dere masse å se på. Hvis dere ikke er som meg da, og har sett alt sammen. Hehe! Jeg orket ikke skrive noe om hva hver enkelt serie handler om, jeg er så dårlig på å forklare så det får dere sjekke opp selv. Haha.. Ellers har jeg skrevet et likt innlegg tidligere om hvilke serier jeg vil anbefale, og det innlegget finner dere HER.

uken som gikk

 Uken som gikk 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå sitter jeg i sofaen og skriver dette innlegget, da-ah haha! Jeg har nettopp tatt en dusj, og luksusfellen surrer i bakgrunnen. En fyr har lånt kompisen sin 160.000 kroner, og har ikke fått dem tilbake. Altså, HVEM låner bort 160.000 fordi en annen er i knipe? Jeg skjønner hvis du er rik og har råd til å hjelpe en kompis, men han her var ikke rik. Omg!

UKENS OPPTUR
Ukens opptur er at jeg fant det gamle bildet jeg kjøpte på kremmerhuset for 1 år siden, på finn her en dag til bare 300kr. Det forrige bildet ble ødelagt, og jeg har seriøst savnet det bildet haha. Det var så sykt kult! Dessuten passet det perfekt på stua. Jeg har et vindu midt i stua, imellom soverommer og stua liksom. Dere ser det på bildet under. Aner ikke hvorfor dette vinduet er der, men der er ihvertfall skikkelig stygt. Hååper at bildet kommer i morgen!

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur er at det ble 280 kroner i frakt for å sende dette bildet, så da ble det ikke så billig allikevel. Åh! Ble jo nesten 600 kroner for det, ble jo dyrere enn da jeg kjøpte det i butikk. Jaja, verdt det! Det bildet var så kuuult.

Her ser dere vinduet over tv’en. Skikkelig lekkert, not! Lurer på hva som har vært der før, mulig soverommet vårt var en del av verandaen eller noe før. Eller kanskje det var noe helt annet, kanskje et hønsehus. Hvem vet, haha! Hadde vært så gøy å kunne funnet ut hva denne leiligheten egentlig hadde vært før.

UKENS CRAVING
Jeg gikk forbi pakker med nonstop på butikken her en dag, og måtte bare snu for å kjøpe med en pakke. Har helt glemt hvor godt nonstop er! Jeg liker det mye bedre enn smarties.

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Det er at stuematten loer så mye og det blir masse lo overalt på gulvet. Denne hvite stuematten kjøpte jeg for 1 år siden, og nå ser den ikke ut. Den er blitt flekkete og hvitfargen er definitivt ikke like hvit lenger. Haha! Det er umulig å støvsuge den også, for alt setter seg fast imellom fibrene. Skal kaste denne matten etter jul, og kjøpe en helt flat, enkel svart en. Gleder meg til å kaste ut denne. Om noen har lyst på den, så bare si i fra. Men den er nødt til å renses.

UKENS LÅT


UKENS TANKE 
Jeg har tenkt masse på at jeg virkelig ville dødd for å kunne tjene penger av sosiale medier, helst av instagram. Herregud for en drøm det hadde vært å kunne jobbe helt selv og hjemmefra, så kunne jeg reist mye også. Jeg er nesten litt bitter på dem som tjener fete summer hver måned på blogg og instagram. Tror ikke de forstår hvor jævlig heldige de er! Jeg hadde lett mottatt hver eneste stygge kommentar med et smil, om jeg hadde hatt den økonomien og friheten. Ikke at det er galt i å jobbe i butikk og ha en ”vanlig” jobb, men helt ærlig så er ikke et drømmen. Uff, føler at livet ikke er helt slik jeg skulle ønsket og det er så kjedelig. I mitt neste liv vil jeg bli en hollywoodfrue. For real, haha!

UKENS INNKJØP
Ukens innkjøp er dette bildet jeg snakket om (men det er en julegave fra Anders), en topp fra nelly og en kjole fra bikbok. Akkurat nå har jeg ingen bilder, men skal knipse noen bilder litt senere.

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Så forbanna typisk” er det mest leste innlegget.