et lite hei

Hallo! Har vært dårlig på bloggfronten de siste dagene, så sorry for det, om noen skulle bry seg haha. 2.juledag var jeg jo ute, 3 og 4 slappet jeg bare av og i går var jeg ute en tur igjen. Hadde egentlig tenkt å vært rolig, men Anders jobbet til 23.00, så fikk jeg besøk av en kompis og han hadde med seg noen øl og julegaven fra han til meg. I den var det bl.a en liten vodkaflaske. Passet meg perfekt, haha! Derfor drakk jeg litt av den, og litt senere ringer Anders og sier at han tar med en kompis hjem. Da ble jeg med kompisen min ut en tur på byen, og det var faktisk litt morsomt. Jeg er sjeldent på byen fordi jeg synes det er kjedelig og det blir for mye folk, men i går var det gøy. Danset til og med litt, lol. Ble ikke mer enn et par timer, det er mer enn nok for meg.

Da klokken var to var det på tide og hjem å legge seg sammen med Anders. Vi har vært å spist middag hos bestemor med pappa, og senere spiste vi kveldsmat hjemme hos kjæresten til pappa. Koselig!

I morgen skal jeg feire nyttårsaften hjemme hos bestemor med pappa sin familie. Gleder meg til å spise kalkun med mye godt, nam! Er usikker på om jeg drar tilbake til Levanger etterpå for å feste. Dumme meg trodde polet var åpent i morgen også, men de har jo stengt da. Har ikke så mye alkohol igjen, så spørs om jeg må kjøpe noen rusbrus på butikken.

Jaja.. Snart er julen og alt det ferdig, like greit egentlig. Har du hatt en fin jul så langt? Nå jeg stikke, holder på å steke baguett i ovnen. Baguett med salat og kylling, nam!

min julaften

Hallo! Håper dere hadde en fin julaften i går? Det hadde ihvertfall jeg! Var veldig koselig, som vanlig. 🙂 Nå slapper vi bare av her hjemme hos mamma, skal snart spise noen middagsrester fra i går. Senere i kveld skal vi på juleselskap hos mormor & morfar, så i kveld er det bare å ta på finstasen igjen. Hehe! Blir her til i morgen, ettersom jeg skal passe ungene i kveld siden mamma skal jobbe nattvakt. 

Uansett, tenkte å vise noen bilder fra i går. Først dro vi en tur til bestemor og pappa, og var der til fire tiden, så dro vi hjem til mamma og spise, åpnet pakker osv.
Deler noen bilder fra hjemme hos bestemor først!

Jeg får alltid så julestemning av å være hos bestemor. Hun pynter alltid veldig til jul, såå koselig! Spiste godteri og drakk brus, og plutselig sovnet jeg på sofaen. Hahah! Var egentlig ganske trøtt i går, men sovna ikke før rundt fire i natt, bahh. Vi var ihvertfall her en stund, så dro vi til mamma. Her kommer bilder fra der ↓


Morfar hadde bygget hus til Snipp og Snapp! De er alltid ute om nettene, så dette huset skal mamma sette i garasjen slik at de kan sove inne i den om natta. Snipp likte huset ihvertfall, gikk inn og la seg i det med en gang. Haha 🙂


Meg, Johannes, mamma, Linnea og Simon


Simon, Johannes (brødrene mine) og morfar! Simon og Johannes ser en smule sur ut?;)


Morfar, meg, mormor, Linnea, mamma, Johannes og SImon. Fin gjeng!


Julegavene jeg fikk! Fornøyd 🙂 Fikk en del penger, og de skal jeg spare til sofa, mangler bare 2-3 tusen til. Gleeeder meg til å få ny sofa!

Nå må jeg nesten stikke, middagen er klar straks. Hva gjorde du på julaften, fikk du noe du ønsket deg?

God juuul!

Heisann! Ville bare stikke innom for å ønske dere god jul! Vi skal straks spise ribbe, gleder meg!

Kos dere masse i kveld, da<3

home for christmas

Nå er jeg hjemme hos mamma på Verdal (skal feire jul her i år), og blir her til 2.juledag. Den 2. blir det FEST, wuhu haha!! Sikkert mange som har dratt hjem til foreldre og familie til jul nå? Nå bor ikke jeg mer enn en 15 minutters kjøretur unna, så jeg er jo ofte hjemme på besøk uansett. Men er ekstra trivelig å være hjemme når det er jul synes jeg. Anders skal feire jul hos mammaen sin på Skogn, og dit skal Luffy være med også. Kan jo ikke la stakkars pusen være hjemme alene på julaften!♥ Luffy har blitt skikkelig ramp forresten, blir nesten litt redd han noen ganger, haha. Plutselig stiller han seg sånn kjemperart på siden, og reiser seg liksom, også løper han mot oss og angriper armen til meg og Anders. Og han biter og kløner så hardt, AU! Han skal gjøre absolutt alt han ikke får lov til, lille dyret har til og med begynt å klarte oppå kjøkkenbenken.

Flåklypa står på TV’en her, men jeg har egentlig aldri vært noen fan av det. Jeg, mamma og Linnea skal se en annen julefilm som går senere i kveld ihvertfall. Kos! Dere får ha en fin lillejulaften! 🙂

julaften om 3 dager???

Hei! Tenk at det er julaften på torsdag? Wææ, og jeg har ikke julestemning i det hele tatt! Alle snakker om julemat og blabla, og jeg liker nesten ikke noe julemat hahah. Ribbe er vel det eneste jeg liker av julemat. Medisterkaker, julepølser, pinnekjøtt og alt det der liker jeg faktisk ikke. Jeg er generelt ikke noe spesiell fan av norsk mat, synes det er kjedelig. I morgen må jeg pakke inn alle gavene, stikke på polet for å kjøpe inn litt alkohol til julen, og på onsdag drar jeg til Verdal. Dumme meg drakk opp hele vodkaflaska jeg egentlig skulle ha til 2.juledag, haha. Hadde egentlig ingen planer om å dra ut i helga, men det ble sånn likevel. Var vel ikke hjemme før rundt halv åtte om morgnen på søndag, så døgnrytmen min har blitt litt rar. I dag våkna jeg ikke før halv fem(!!!) og det er jo aaalt for sent kan man si.

Jeg ser på en film nå på tv2 livsstil, ‘She’s the man’, så må nesten følge med. 

Har du julestemning?


little cutie

Haha, ååå hvor søt er ikke Luffy? Både han og Anders sover søtt nå, og nå skal jeg ta kvelden jeg også. Klokka er jo snart 3! God natt!

innkjøpene fra Trondheim

Hei! Nå har jeg akkurat dusjet og spist middag. Kjøttdeig med spaghetti sto på menyen i dag, er egentlig drit lei av det. Haha! Ser at statistikken på bloggen har vært ganske høy de siste par dagene, gøy! I går var det over 150 lesere innom, og i dag over 100. Det er vel egentlig ikke så mye, men for meg som bare har rundt 15-30 lesere hver dag så er det mye! Mange av de som klikker seg innom bloggen har nok gjort det via facebook, siden jeg legger ut et par linker der etter at jeg har skrevet et nytt innlegg. Men det bruker aldri å være så mange innom, så ja som sagt, gøy! 🙂

Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte da jeg var i Trondheim på mandag, så her kommer bilder av det!

Genser fra Carlings, bukse fra Urban og body fra H&M. Genseren har jeg lenge hatt lyst på, men har ikke funnet størrelsen jeg skulle ha. Endelig fant jeg den i Trondheim, og dette er egentlig en guttegenser, så måtte kjøpe størrelse S, da det ikke finnes XS i gutteklær. Buksa har jeg også lenge ønsket meg, og jeg prøvde den faktisk sist jeg var i Trondheim, men XS ble liiitt for stort. På mandag fant jeg denne i XXS, og da satt den som et skudd! Trodde ikke den fantes i XXS, så da ble jeg veldig glad. Bodyen er også veldig fin synes jeg, men vet ikke helt hva jeg skal ha under? Kan jeg ha BH liksom? Ser for meg at det blir litt rart. Jeg har jo så små pupper, så det blir ikke noe fint uten noe under. Hva synes du om innkjøpene?♥

Nå skal jeg se litt serier, ha en fin kveld!

flattform

Noen ganger (eller egentlig hele tiden) så går jeg rundt og irriterer meg over at jeg er så jævla tynn. Jeg er glad for at jeg er tynn, ikke misforstå, men jeg mener jeg er for tynn. Kunne godt ha veid 5kg til, minst. Nå veier jeg 47kg, og er 1.62 lang. Er uansett for tynn selv om jeg er kort. Det ligger nok i genene mine å være tynn, og jeg må bare akseptere det uansett hvor mye jeg hater det. For uansett hvor mye jeg spiser, så går jeg ikke opp i vekt. Kan gå opp til 49kg, men mer enn det har jeg aldri veid.

Jeg husker på barne og ungdom skolen, der ble jeg veldig ofte mobbet pga. utseendet og vekta mi. Jeg hatet hvordan jeg så ut, og det gjorde så forbanna vondt hver gang jeg fikk bekreftet midt i trynet at det ikke var bare jeg som mente jeg selv var stygg og for tynn. En episode husker jeg spesielt godt. Jeg sto ute på parkeringsplassen på ungsomsskolen og ventet på å bli hentet, og litt lengre bort sto to jenter (som alltid var frekke mot meg) og ventet på skyss de også. Plutselig roper hun ene ”Malin? Har du flattform?” og så lo de, selvfølgelig. Slik var det ofte for meg på ungdomskolen, alle var så forbanna frekke. Jeg var ikke alltid den snilleste jeg heller, og det var mye utestenging og baksnakking i gjengen min husker jeg, men jeg var aldri frekk direkte mot noen. Jeg har aldri i mitt liv sagt noe stygt til noen direkte, og kunne aldri fått meg selv til å gjøre det heller. 

Nå i dag så er former tingen, former er det som er sexy. Og det er jeg helt enig i, selv om det er veldig fint å være tynn også! Men skulle gjerne hatt litt mer fett på kroppen, spesielt på rumpa, rundt hoftene og i ansiktet. Jeg vil føle meg mer kvinnelig, noe jeg ikke gjør nå. Jeg har null former, og null pupper. Noen ganger føler jeg meg som en mann. Det er så irriterende å ikke være fornøyd med egen kropp (eller vekt) men det er jo ikke værre enn å bare spise MASSE masse mer mat, ofte. Det er bare så vanskelig å plutselig skulle spise så mye mer enn hva jeg er vant til. Helt ærlig så er jeg veldig dårlig til å spise nå for tiden, jeg spiser veldig lite. Som oftest spiser jeg bare middag, og et par brødskiver til kvelds, noe som er alt for lite. Utenom middag så vet jeg liksom ikke helt hva jeg skal spise. Brødskiver er så forferdelig kjedelig, dessuten synes jeg ikke brødskiver er så spesielt godt. Så hva skal jeg spise da? Jeg har null fantasi når det kommer til mat, haha. 

Jeg får vel bare finne ut et eller annet jeg liker, og spise som bare juling da. Det er vel det eneste som funker om jeg skal opp i vekt. Å veie over 50kg er målet mitt akkurat nå! Gjerne kom med tips til hva jeg kan spise som er godt, og som man kan legge på seg av.

Hater håndleddene mine, verdens tynneste! Jeg har nesten like tynne håndledd som søstra mi på 11 år liksom. Har lenge trodd at det er noe feil med benbygningen min. Kanskje det er det også..?


nettopp våknet♥

Vet ikke helt hvor jeg ville med dette innlegget. Få ut litt frustrasjon, I guess..

Update: Må bare legge til at jeg ikke skrev dette innlegget for å få sympati! Det var ikke det jeg hadde i tankene, hehe 🙂

noen ting som irriterer meg på shopping

Heisann! I går var jeg i Trondheim med en kompis, veldig koselig! Det var i hovedsak han som skulle dit for å handle noen julegaver, og jeg fikk penger i går, så da ble jeg bare med. Det er jo så fint i Trondheim før jul! Det ble litt handling på meg også, selv om jeg ikke skulle bruke så mye penger. Handlet to julegaver, og en bukse, genser og en body til meg selv. Kan vise innkjøpene til meg selv senere. Vi spiste på Friday’s, maten der er såå god! Jeg bestilte som vanlig spareribs, hehe. 

Over til overskriften. Det er noen ting som irriterer meg når jeg er på shopping:

1. Når alle størrelsene mine er utsolgt, og det er bare M, L og XL igjen. Fant f.eks en kjempefin genser og t-skjorte på Urban i går, men begge størrelsene mine (XS) var utsolgt seff. De minste størrelsene forsvinner raskt tydeligvis.

2. Når jeg skal prøve noe, liker jeg best at det er en dør i prøverommene, og ikke sånn gardingreie. Det er ikke på alle butikkene de har dører, men gardin. De gardinene irriterer meg, fordi det går ALDRI ann å lukke de helt, så blir det en liten åpning midt på eller på sidene. Da kan jo alle se rett inn, yey<3  Så da må jeg holde i garninen mens jeg prøver, og det er jo ikke akkurat så enkelt. 

3. Masete butikkarbeidere. Jeg liker å være i fred når jeg er i en butikk, og liker ikke når de som jobber der skal begynne å småprate med meg eller fortelle meg hva som er nytt og blabla. Det skjer heldigvis veldig sjeldent, men på Carlings er det ofte sånn. Vet det er flere som er enig med meg der. 

Du går inn i butikken: ”Hei, trenger du hjelp?” 
Du prøver noe: ”Hvordan går det, skal jeg hente noe til deg?”
Du går ut av prøverommet: ”Hvordan ble buksa?” 

Så må jeg begynne å forklare at det jeg prøvde ikke passet, og da begynner de å finne noe annet som kan passe meg. Nei, la meg være i fred! Når jeg sier jeg ikke trenger hjelp, så trenger jeg ikke hjelp. Og om jeg trenger hjelp, så spør jeg. Noen ganger orker jeg faktisk ikke å gå innom Carlings hvis jeg ser at det ikke er noen andre kunder der, fordi jeg orker ikke det der. Forstår at de som jobber der bare prøver å være hyggelig og hjelpsom, og det er de virkelig! Men jeg synes at hvis en person sier man ikke trenger hjelp, så kan de høre på det. Ikke alle liker ”innpåslitende” butikkarbeidere.

4. Når jeg ikke finner det jeg skal ha i en butikk, så går jeg og spør de som jobber der om de har det jeg leter etter. Så forklarer de at de ikke har det eller at det er utsolgt. Okei greit. Etterpå sier de ”men vi har sånn, sånn og sånn”. Okei, jeg skal ikke ha sånn, sånn og sånn! Jeg skal ha det jeg leter etter! 

Jeg var inne på en klesbutikk og spurte etter en genser jeg letet etter, og de hadde den ikke. Så begynte hun dama å vise meg t-skjorter istedet. ÅH, det var da ikke t-skjorter jeg letet etter?! Haha, jeg høres sikkert ut som verdens sureste kunde nå. Her forstår jeg at de bare prøver å selge, men jeg synes det er litt irriterende uansett. Når folk leter etter en spesiell ting, så er det som regel bare det de skal ha også, og ikke andre ting.

Noe du er enig i?


5 flauser

Hei! Nå tenkte jeg å lage et innlegg om 5 flaue ting jeg har opplevd. Hoho, here we go!

1. Det var en gang jeg var i syden med mamma og småsøskene mine for 5-6 år siden. Jeg hadde mensen den uka og måtte bruke OB når jeg badet. En dag da vi var på bassengplassen og badet, så hadde uheldigvis OB-tråden falt utenfor bikinitrusa. Jeg ante fred og ingen fare, helt til mamma kom å fortalte meg at tråden hang utenfor. Jeg fortet meg på do, og ville egentlig bare bli der 4ever. Haha, SÅ flaut. Det værste var at det var ikke mamma som så det først, men en kjekkas som lå i solsenga ved siden av oss. Han hadde gått og sagt ifra til mamma om det. Tror jeg døde i noen minutter da ass.

2. Det var vinter, og jeg skulle sykle(!) hjem fra skolen. I det jeg skulle sykle over et gangfelt, klarte jeg å skli og tryne foran alle bilene som ventet. Kom meg raskt opp på sykkelen igjen, og syklet som et lyn videre uten å se på de som satt i bilene og fikk med seg showet. Haha!

3. Jeg og klassen min på ungdomskolen hadde gym. Vi skulle spille fotball, som jeg hatet. Jeg var livredd for ballen, guttene sparket den alltid så JÆVLIG hardt. Plutselig fikk jeg ballen midt i trynet, og det gjorde så forbanna vondt. Alle poppis-kidza begynte selvsagt å le av meg, imens jeg sto der sikkert helt dritrød i ansiktet etter ballen. Artig.

4. Jeg skulle sove over hos ei venninne da jeg gikk på barneskolen, og hadde pakket med meg sakene mine i en plastpose. Da vi skulle pusse tennene og ha på pysjen om kvelden, så så jeg at jeg hadde tatt med meg feil pose. Jeg hadde tatt med meg bæsjebleie posen mamma hadde satt på gangen, som skulle kastes. Haha! Det var jo ikke akkurat så flaut, men mer morsomt. Venninna mi lo seg ihjel i hvert fall.

5. Når jeg gikk på barneskolen var jeg med på turning. Vi skulle sitte i ring, og i det jeg satte meg ned, slapp jeg verdens største fis. Alle hørte det, men de trodde det var en annen jente som fes! Jeg ble SÅ glad, og sa såklart ikke at det ikke var henne, men meg. Haha, litt slemt men jeg turte ikke.

Har du opplevd noe skikkelig flaut? Fortell!