holaaa

Hola! Herregud, lenge siden sist! Har ikke vært innom bloggen på flere måneder. Jeg har ikke en gang logget meg inn, så jeg måtte logge inn for å sjekke statistikken nå. Fortsatt er folk innom bloggen min, derfor følte jeg for å legge igjen et lite pip her igjen. Jeg har egentlig vokst fra bloggen litt, føler jeg begynner å bli for gammel. Haha! Jeg ble 27 år forrige måned, kjærringa begynner å bli voksen. Haha, da jeg ble 25 følte jeg meg eldgammel, men nå bryr jeg meg ikke så veldig lenger. 27 er fortsatt ungt! Føler meg fortsatt som en 20-åring i hodet, hehehe.

Uansett, mye har skjedd siden sist jeg var innom her. Jeg har blandt annet fått meg kjæreste igjen! Vi har vært sammen siden mai, og han er virkelig verdens snilleste. Han er faktisk naboen min, så jeg har kjent han litt lenger. Vi ble vel kjent i september i fjor, men da var vi bare venner. Føler livet mitt har blitt mye bedre enn det var for 4-5 måneder siden, da var jeg skikkelig langt nede. Ting har endelig lysnet, så det er herlig! Vi skal faktisk til Oslo på fredag og være i noen dager. Besøke faren hans, sove på hotell og kanskje dra på Tusenfryd hvis været er bra. Det gleder jeg meg til, skal bli godt å komme bort litt fra Levanger. Jeg skulle jo egentlig til Kreta nå, men det ble selvfølgelig avlyst på grunn av corona. Skikkelig nedtur, men sånn er det. Hadde gledet meg sånn til den turen. Får bli en annen gang. Ellers var jeg, mamma og lillesøstra mi i Trondheim fra fredag til lørdag. Vi sov på hotell, shoppet og spiste god mat. Skikkelig koselig tur. Vi pleier å dra til Trondheim ei helg hver sommer, har nesten blitt en liten tradisjon. Lånte oss sparkesykler også, var så gøy hahaha! Synd vi ikke har slike i Levanger.

Jeg vet ikke hvor mye aktiv jeg kommer til å være her inne, kanskje jeg titter innom en gang i blandt. Jeg er mer aktiv på instagram, så følg meg gjerne der; malinveieaustad Nå skal jeg spise jordbær og banan dyppet i varm sjokolade, mmm!