noen fakta om meg

-Jeg er eeegentlig ikke så veldig glad i pizza. Jeg spiser det, men kun hjemme hos andre, nekter å ha pizza til middag hjemme haha. På dagen derpå er det greit, men synes ikke det er noe godt da heller. Jeg er heller ikke noe glad i burger. Aldri vært. Skjønner ikke hvorfor folk er sååå glad i pizza og burger?
 

-Jeg hater egentlig å være ute på byen. Jeg er der MAKS en halvtime, og så drar jeg hjem og fester heller. Bor jo 1 minutt unna byen, så det er enkelt sånn sett. Hender jeg drar litt frem og tilbake hvis alle de andre er på byen, haha! Hvis jeg hater å være på byen her, så kommer jeg sikkert til å avsky å være ute på byen i større byer, der virker det som om alle skal være så stiv pyntet og sitter der ved bordet sitt og nipper til drinken sin. Spyr litt.
 

-Jeg elsker apple sine iphoner, men jeg kommer aldri i livet til å kjøpe meg en mac. Vanlig pc med windows is the shit. Takler ikke mac, vet ikke hvorfor meg jeg bare liker det ikke.
 

-Jeg har vært i et forhold i over 4 år.
 

-Drømmen er å jobbe med dyr. Kunne tenkt meg å jobbet i dyrebutikk eller i et kattehotell!
 

-Når jeg blir stresset, så blir jeg som oftest VELDIG stresset. Blir jo et vrak. Skal sies at jeg blir svært sjeldent stresset da.
 

-Jeg er egentlig ikke særlig spontan av meg, liker best å planlegge ting. Jeg kunne for eksempel aldri ha bestilt en ferietur og reist to dager etterpå, jeg liker å glede meg til ting og planlegge. Det hadde uansett ikke gått da på grunn av jobb, haha!
 

-Jeg kan være veldig blond aka dum. Noe ekstremt også. Føler meg skikkelig mindre smart rett og slett, og det er noe jeg hater ved meg selv.
 

-Jeg elsker å være på IKEA! Virker som IKEA er et sted mange hater å være, skjønner ikke hvorfor? Det er så gøy å gå rundt og se på de forskjellig stilene og hvordan det er møblert, skikkelig inspirerende. Og så har IKEA så mye billig og snedig. Love it!
 

-Jeg ser sjeldent på nyheter, derfor får jeg med meg svært lite av det som skjer i rundt meg.
 

-Jeg er blitt besatt av å være brun igjen. Jeg var blek i flere år, men nå som jeg har fått farge i sommer er jeg livredd for å miste den. Derfor tar jeg sol flere ganger i uka. Det er sååå fint å være brun!
 

-Jeg hater Friends, skjønner ikke at noen synes det er bra og gøy??? Ellers så liker jeg heller ikke Modern Family eller The Big Bang Theory.


Det var noen fakta om meg! Tror jeg sikkert har skrevet 30 slike innlegg på bloggen før, så er vanskelig å finne noe jeg ikke har skrevet før. Haha! Nå kom Anders inn døren her, han har vært på butikken om kjøpt nugatti til meg.♥♥♥ Fikk plutselig lyst på nugatti på brødskiva, er sååå lei av alt pålegget jeg spiser. Eller, ”alt” pålegget, nå høres det ut som om jeg spiser masse forskjellig på brødskiva, men det gjør jeg ikke. Jeg spiser kun brunost eller salami på. Jeg er egentlig ikke så glad i brødskive, og liker heller ikke nesten noe pålegg. Haha, så sykt kjedelig egentlig. For hva annet skal jeg spise til frokost eller kvelds som er enkelt? Jeg spiser kun brødskive for meg må få i meg noe mat, så jeg tvinger det i meg. Herregud jeg har NULL fantasi når der kommer til mat. Uansett, jeg skal trykke i meg de jævla brødskivene og så skal jeg stikke å ta solarium. Planen er å bli så brun at folk ikke kjenner meg igjen. Neida… Joda?

tidenes kjedeligste film

Nå er jeg hos mamma igjen, og sover her til i morgen. I morgen skal jeg på jobb, og så er det helg. Har ingen planer for helga, skal bare bort på filmkveld en tur på lørdagskvelden. Ellers skal jeg prøve å få trent litt. I går kveld satt jeg inne på Gymshark og så litt på treningsklær, trooor dere jeg klarte å la være å kjøpe noe eller? Neida. Ååå, hvordan skal det gå med denne sparinga mi? Jeg svidde av en tusenlapp på treningsklær, wups. Jeg kjøpte en sportsbh og en tights som matcher. SÅÅÅ jævlig fint sett, jeg måtte bare ha det. Kan fint brukes til vanlig også, skal vise dere bilder når jeg får klærne i posten. I dag fant jeg selvfølgelig noe annet også fra samme nettside, luuurer litt på om jeg må bestille det også, men det er så dyrt! Shit, treningsklær er dyrt altså. Men så verdt det, jeg liker å trene i freshe treningsklær. Jeg føler meg sykt stygg når jeg trener, så litt fine klær hjelper jo. Hehe!

Haha, i går kveld skulle jeg og Anders leie en film som jeg synes virket bra. ‘Midnight in Paris’ het den, og hadde fått nesten 8 på IMDB. Vi så begge ganske raskt at denne filmen sugde, altså den var sååå kjedelig og jeg kan ikke forstå at den har fått så bra rating. Synes folk seriøst at denne filmen var SÅ bra? Lol! Det var noen bortkastete 39kr. Jaja, haha! Om noen av dere har noen skikkelig bra filmtips, kom med de! 

 

not preggy!

Ah, nå er jeg lettet skal jeg si dere. Jeg gikk tom for p-piller tidligere og sløvet med å hente nye, jeg gikk vel 2-3 dager uten pillene. Jeg glemte det helt bort, haha.. Så jeg var jo livredd for at jeg kanskje kunne blitt gravid. Men i dag kom aunt red på besøk, sååå nope jeg er ikke gravid! Hurra for det, haha! Hadde jeg blitt gravid nå hadde jeg nok tatt abort, men jeg hadde nok tenkt meg om to ganger først. Jeg er jo tross alt 25 og mange får barn i denne alderen, men jeg er overhodet ikke klar for det enda. Jeg har virkelig ingenting på stell, verken meg selv, fast jobb, hus eller bil. Og jeg som trodde jeg skulle ha alt på stell i denne alderen da jeg var 10 år. LOL, jeg ler. 

Nå skal jeg se en episode av The Kardashians!

et blondt øyeblikk

Hellåå! Nå har jeg spist ostesmørbrød til kvelds og har nettopp vasket av ansiktsmasken. Nesten hver søndag kurer jeg håret, tar på ansiktsmaske, fikser neglene og slikt. Fresher meg opp til en ny uke, hehe! I kveld dro jeg på trening, jeg var såå frem og tilbake om jeg skulle gidde å dra fordi jeg var så trøtt og hadde null energi. Jeg tvang meg allikevel dit etter mye om og men (haha) og det er jeg så glad for! Jeg dro derfra glad og full av energi. Trening gir meg enormt mye, både fysisk og psykisk. Glad jeg har startet med treninga igjen! Herregud det er over 4 år siden jeg trente fast. Denne kroppen trenger trening, det gjør nok alle. Når jeg skulle dra hjem fra treningssenteret så hadde jeg et liiite flaut og blondt øyeblikk. Hoveddøren var stengt, så jeg måtte gå ut en annen dør. Den døren klarte jeg ikke åpne, jeg dro og dyttet om en annen, prøvde å slenge meg mot døren for å få den opp men ingenting gikk. Gud som jeg strevde, til slutt prøvde jeg hovedutgangen allikevel selv om den var steng, og den ene døren åpnet seg, men den helt ytterst var låst. Så jeg gikk tilbake til den andre døren igjen og prøvde nok en gang å få den opp. Til slutt kom det en jente og jeg måtte spørre hvordan jeg åpnet døra. Hun gikk og trykket på en bryter som var på veggen ved siden av, og så åpnet døra seg. Okiiii følte meg ikke noooe dum da! OMG hvordan er det mulig?! Det er bare jeg som får til sånt, jeg er så dum noen ganger. Virkelig dum, haha!

Jaja! Jeg var med på Zumba i kveld, og det var virkelig ikke noe for meg. Dansene var dødsvanskelig, og jeg kan ikke danse at all. Jeg fikk ikke til en drit, derfor ble jeg heller ikke noe sliten. Så jeg fikk altså ikke så mye ut av denne treningstimen, haha! Jeg jogget i 10 minutter etterpå da, men det var det. Nå står SKAM på i bakgrunnen her. Savner da det gikk på tv, det var så sykt bra!

gurr morning

Wops, jeg våknet nå, klokken er ett på formiddagen. Haha! Ligger enda i senga og drar meg, det er det beste jeg vet om morgenen. Late morgener (eller formiddager, ehe) er det beste! I dag har jeg ingen planer, tenker bare å dra en tur på trening i kveld. Og så skal jeg ta sol. Føler aldri jeg blir skikkelig brun. Inne ser jeg brun ut, men med en gang jeg kommer ut i dagslyset ser jeg blek ut. Hva er greia med det? Akkurat som om fargen bare forsvinner med en gang jeg går ut. Har ikke lyst til å bli blek og feit, si. Hvis dere har fulgt med på Ex on the beach så skjønner dere hva jeg mener, haha! Jeg loller litt, det var ei som kalte ei annen jente feit og blek, men det ironiske er at hun som sa det faktisk er feitere enn henne. Snakk om å dumme seg ut.

Nå skal jeg dra meg opp av senga og spise frokost!😄

lørdag i hjemmet

Hey! Da ble det helg på meg også, og i kveld skal jeg gjøre ingen verdens ting. Skal bare være hjemme og etterpå skal jeg og Anders se ferdig siste episode av Prison Break. Merker at jeg likte Prison Break bedre for 6 år siden, synes det blir litt ”mye” nå. Vet ikke, men synes det ofte blir litt klise-aktig, haha. Uansett, jeg har nettopp betalt strømregningen, og så har jeg bestilt dette kattestativet jeg snakket om. Gleder meg til det kommer, tror kattene kommer til å like det. Hehe! 

Ble en skikkelig regnskur og torden istad, det synes ikke Luffy noe om. Han ble redd da det tordnet, stakkars pusen.♥ Suzie så ikke ut til å bry seg, hun er ute i all slags vær. Haha, merkelig katt! Hun er aldri inne så jeg får nesten aldri til å ta bilder av henne. Livet er best ute, det tror jeg er mottoet hennes.

Dette er verdens beste tights, så digg å bare daffe rundt i hjemme! Nå skal jeg sjekke ut nelly, fashionnova, zalando og litt andre sider og se om de har fått inn noen fine nyheter. Har ingen planer om å shoppe, men gøy å titte også! God helg!

får ikke sove

Jeg ligger i senga og får ikke sove. Eller, jeg er ikke blitt skikkelig trøtt enda, derfor sitter jeg på telefonen til jeg kjenner at jeg blir trøtt. Egentlig er jeg trøtt, jeg sov kun 6 timer inatt og det er alt for lite for min del. Jeg fikk ikke sove før langt på natt, og plutselig ringte vekkerklokken og jeg skulle på jobb. Digg! Not. Var sååå trøtt i morges, derfor burde jeg ha sovet nå. Men med en gang jeg legger vekk tlf og jeg skal prøve å sove, så dukker tusen tanker opp i hodet mitt og jeg får angst. Jeg orker ikke å ligge å angste i senga, derfor tar jeg heller frem telefonen og surfer på den. Jeg gruer meg til å legge meg, skikkelig kjipt!☹ Anders sover som en stein ved siden av meg, jeg vil også! Jeg overtenker alt mulig for tiden og så får jeg angst, aner ikke hvorfor det har blitt sånn. Jeg kan være i supergodt humør og så plutselig tenker jeg på noe random som skjedde for 5 år siden, og vipps så får føler jeg meg dårlig.

Ellers har jeg det bra altså, det går fint. Jeg skal jobbe i morgen, etter det skal jeg bare være hjemme og slappe av med Anders. And my cæts! Jeg skal bestille nytt kattestativ til dem i morgen tenker jeg, det gamle er over 2 år gammelt og er så slitt. De begge elsker stativet, så må nesten kjøpe et nytt før jeg kaster det gamle. Da vi bodde i den forrige leiligheten kjøpte vi et svæært stativ som vi hadde på stua, tror vi bestilte det fra ebay. Vi visste ikke hvor mye det veide, så da jeg og Anders skulle til posten for å hente det, fikk vi liiitt sjokk. Pakken veide jo over 20kg! Og vi hadde ikke bil og skulle liksom bære det hjem, det gikk altså ikke så vi fikk skyss. Vi hadde bestilt et hell of a kattestativ. Det var gøy da, har mange morsomme minner fra det stativet (lol) men nå er det på tide å kastes. Vi måtte også demontere det da vi flyttet hit på grunn av skråtaket.

Nok om det haha, godnatt!🌙✨

3 sanger i dag

3 sanger som går på repeat i dag 
 

WiKpe03psfk
NGSoWGf3kaA

Disse 3 sangene går på repeat hos meg i dag, elsker alle tre! Spesielt Ignite, den er så kuuul! Har hørt den på fest flere ganger, men er først nå jeg har begynt å likt den skikkelig. Pull of the eye har jeg hørt tusen ganger før, men nå er det lenge siden så jeg addet den på spotifylista mi igjen. Blir aldri lei av den sangen, har så mange fine minner knyttet til den fra flere år tilbake. Den minner meg på året 2012. Jeg vet ikke hvorfor jeg likte 2012 så mye, men det var nok et fint år. Var vel dette året jeg ble singel også, om jeg ikke husker feil. Kom meg ut av et giftig forhold, og hadde det så sykt bra som singel. Haha!


 

Solbriller inne sjøhhh, på en regnværsdag. Sykt lol, men brillene er på for bildenes skyld, hehe<333 Nå sitter jeg her og snavler chilinøtter fordi jeg er så sulten. Vi skal snart ta toget til Skogn for å besøke svigermor. Der blir det visst pizza, det gledes på mat! 

 

 

 

 

fikk vondt av denne episoden

Keeping up with the Kardashians har endelig kommet med en ny sesong. Jeg fikk litt vondt inni meg av den første episoden, da Kim er skikkelig stygg mot Kourtney. Hun blir skikkelig lei seg og begynner faktisk å gråte, men Kim fortsetter med å være kald og frekk. Shit, Kim er cold as fuck, haha… Derfor jeg liker henne litt også for å være ærlig. Men synes hun gikk litt over streken denne gangen. Når en person gråter så fortsetter du ikke å være stygg. Kim sier at hun aldri gjør noe for hun ikke har en egen business, ikke har noen jobb osv. Kourtney sier hun har andre verdier enn å jobbe hele tiden, hun trenger ikke tjene mer penger og vil heller være hjemme med barna. Hun vil være hjemme når barna kommer hjem fra skolen, og ikke være borte på en eller annen jobb 24/7. Det forstår jeg så godt! Jeg synes Kourthney virker som den mest jordnære i denne familien, derfor blir hun desverre også litt kjedelig å se på. Hun blir liksom så mye mer ”normal” enn resten av familien. Samtidig er hun den som er mest naturlig utseendemessig, tror ikke hun har fikset på noen ting(?).

Uanseeett, jeg ligger med pc’en i senga og skal se enda en episode før det blir natta. Har fri i morgen, såå. I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, jeg har tatt sol og så har jeg endelig klart å fått rævva på trening igjen. Jeg har ikke vært der på over en måned, så var litt tungt å trene igjen. Jeg var på en gruppetime som heter guns&buns på 3T, den timen er skikkelig bra! Man får liksom trent litt av alt. I morgen har jeg som sagt fri, så jeg og Anders skal dra å besøke svigermor. Blir trivelig! Nå skal jeg se neste episode av KUWTK. God natt, regner med de fleste sover. 🙂

dette skal jeg se på tv i høst, og sunnheten sjæl

Hejjj i natten! Regner med de fleste har lagt seg for lengst, but not me. Jeg har fri igjen i morgen, derfor sitter jeg enda oppe. Eller, jeg har tatt med meg pc’en i senga, men skal ikke sove riktig enda. Anders ville legge seg og jeg ville ikke sitte oppe på stua alene, hehe! Det er så kjedelig. Vi har sett et par episoder av Prison Break (den nyeste sesongen), og så har vi sett sesongstarten av Ex on the beach Norge. Jeg tvang Anders til å se det med meg, hehe.♥ Endelig har det startet! Det programmet eeer jo så teit, men så sinnsykt underholdende. Noen av folkene som er med må være psykisk ustabil på et vis. Altså jeg kan lage verdens verste drama selv, men de på EOTB tar virkelig kaka. Helt vanvittig. Dro innom butikken på vei hjem fra jobb i kveld, og kjøpte med litt snacks til kvelden. Anders har fortsatt ferie, så bruker det som en unnskyldning til å være litt usunn. Ehe!

De her er så gode! Sånn kjærlighet med strøsseldipp, kjøpte alltid slike før når jeg skulle drikke alkohol. Fikk vekk den ekle ettersmaken med dem her, haha! Hender jeg kjøper dem fortsatt når jeg skal drikke. Alkohol smaker dritt, så jeg må alltid ha noe å få vekk smaken litt med etterpå. Haha, en liten fun-fact bare. ”Hvorfor drikker du da?” hender det at jeg får spørsmål om. Ehh, hva tror du? For å bli full så klart! Hvordan kan noen kose seg med alkoholsmaken? Æsj.
 

Ble brownies til kvelds da, nam! Denne ble veldig rå, og det er slik jeg liker den best. Smaker så mye bedre da. Den siste tiden har jeg egentlig vært veldig usunn, nå er jeg nødt til å skjerpe meg. Haha… I morgen skal jeg komme meg på trening, har ikke vært der på hundre år, nesten litt flaut.

Nå som det går mot høst blir det mye mer å se på tv etterhvert. I høst skal jeg se på Ex on the beach Norge, Love Island Norge, Åndenes makt, ny sesong av Keeping up with the Kardashians og så var det noe mer også, men husker ikke. Men det er ihvertfall dette jeg vet jeg skal følge med på. Hehe, guilty pleasures! Anders hater alt, så får vel se på det alene. Haha! Nå skal jeg legge vekk pc’en og heller bruke iphonen. Jeg sitter for det meste på den, mye enklere. Den er jo såpass stor også! God natt!♥