bye bye money

Bah, da har jeg brukt en god del av feriepengene til å betale skatt. Jeg ble skyldig 7500kr, noe så kjipt! Det er penger jeg kunne ha lagt til sparing, men neida. Jeg skjønner seriøst INGENTING av de skattegreiene. Det er så innviklet og komplisert så jeg forstår jo ingenting. Jeg jobber jo også veldig forskjellig måned fra måned, så det også gjør det vanskelig. Nå er det ihvertfall betalt, så det føles bra. Liker ikke å ha ubetalte regninger hengende over meg, vil ha det betalt med en gang. Det er vel en bra egenskap da, haha!

I dag har jeg gjort ingen verdens ting, kun vært en tur innom butikken og tatt solarium. Hadde egentlig lyst til å trene, men er ingen gruppetimer i dag siden det er hellidag. Jeg kunne jo dratt på apparatene, men skjønner ingenting av de haha. Må nok ordne med en veiledningstime. Denne dagen har vært så kjedelig, været er helt elendig så det går ikke å sitte ute heller. Det har høljregnet i hele dag. Egentlig synes jeg det er koselig av og til, men ikke to uker i strekk. Om ikke så alt for lenge er det klart for finalen av Paradise Hotel da, det bli spennende. Håååper Marthe vinner, IKKE Mario og Sofie. Synes de har vært irriterende og høy på seg selv hele sesongen, så blir skikkelig sur om de vinner! Haha!

Søte Suzie, hun ligger oppå meg nå og sutter på labben sin. Hun ble gitt til oss nesten en måned for tidlig, derfor har det blitt sånn at hun sutter på labben når hun koser seg. Det er helt normalt når katter blir fjernet fra moren sin for tidlig. Jeg ser det er utrolig mange som gir bort kattunger nå. Gratis. Jeg leste et innlegg om akkurat det på dyrebeskyttelsens facebookside i dag, problematikken ved at kattunger gis bort gratis. Jeg selv har aldri betalt for katt, men fått gratis. Jeg forstår jo nå at dette er et stort problem, kattene blir sett på som verdiløse. Man får jo nærmest kattunger kastet etter seg, og det er jo veldig trist. Katter burde helt klart ha kostet penger, akkurat slik som for eksempel hunder gjør. Da vil man slippe at så utrolig mange katter blir hjemløse. Det var ei dame som spurte etter kattunge på en facebookgruppe for en stund siden, og flere tipset om dyrebeskyttelsen, der trenger mange katter et hjem. Men nei, hun skulle ikke betale for en katt hun nei, hun skulle heller ikke vaksinere, chippe eller kastrere. Jeg ble så forbanna at jeg klarte ikke la være å kommentere. En katt SKAL kastreres og vaksineres, men det gir enkelte totalt blaffen i. Om du bryr deg så lite om katten din, ikke skaff deg en! Åhhh, noen mennesker altså. Jeg synes dyrebeskyttelsen gjør en kjempebra jobb med å prøve å opplyse folk om hva som er riktig og ikke, håper de fortsetter med det.

The Act og Pretty Little Things

Jeg har nettopp stappet i meg en stor posjon med nachos, og nå har jeg dratt med meg dyna i sofaen. Jeg MÅ alltid ha noe over meg når jeg sitter/ligger i sofaen. Jeg foretrekker dyne fremfor pledd, så jeg tar nesten alltid med meg dyna på stua, haha! Kjenner at jeg ble litt trøtt, så tror jeg skal ta meg en bitteliten powernap etter dette innlegget. En middagslur, mor har blitt gammel. Neste måned blir jeg 26, så nå er jeg jo faktisk gammel. Haha, neida! Da jeg var 20 år synes jeg 26 var eldgammelt, men har heldigvis endret mening. Er ikke gammel før jeg er 80, si!

I dag har jeg gjort ingen verdens ting, kun slappet av her hjemme. Fyllesyk er jeg heller ikke, wohoo! Var bare rolig hjemme i går, så serie hele kvelden da jeg kom hjem fra jobb. Jeg så ferdig serien The Act som ligger på HBO. Den serien er basert på virkelige hendelser, og jeg likte den veldig godt. Det handler kort fortalt om en mor som tvinger datteren sin til å late som hun er syk og må sitte i rullestol, for å tjene penger på henne. Hun tvinger faktisk datteren til å sitte i rullestol fra hun er 5 år gammel, og lurer henne med at hun er syk. Dere har kanskje fått med dere denne saken? Det hadde ikke jeg, så ble skikkelig overrasket over at det hele tatt er mulig. Helt sinnsykt! Dette er kanskje sykt å si, men moren fortjente faktisk å bli drept, etter hva hun har gjort med barnet sitt. Bare synd at datteren var med på det, hun burde heller ha innrømmet alt til politiet slik at myndighetene heller kunne ha fått moren henrettet eller satt i fengsel for livsstid. Iallefall, se serien!

Søte Luffy med det lille hodet sitt. Han har så lite hode i forhold til kroppen, haha! Uansett, her en dag fikk jeg endelig en pakke jeg har ventet på fra Pretty Little Thing. Jeg hadde bestilt to skjørt og en topp.

Det røde skjørtet elsker jeg! Så kult. Begge skjørtene satt som et skudd, om ikke hadde jeg begynt å grått tror jeg haha. Det kom toll på 250kr, noe jeg egentlig visste det kom til å bli. Hadde bare et lite håp om at det ikke skulle bli toll allikevel, haha, men neida. Så hadde vært kjipt om klærne ikke passet. Toppen var også utrolig søt. Gleder meg til litt finere vær slik at jeg kan bruke skjørtene mine. Enn så lenge er det høstvær ute, så kjedelig. Jeg vil slikke sol! Desverre er det meldt regn og skyer hele neste uke, så utrolig kjedelig.

Kjøpte treningsstrikk fra Nelly her om dagen, rosa og greier! Har lenge tenkt å kjøpe meg det, slik at jeg kan trene litt hjemme også. Slike strikk er supersnedige! Og veldig effektiv på rumpa, hehe 😉 Jeg fant helt like på treningsenteret jeg trener på, der kostet de 350kr, men på Nelly kostet de rundt 180 kroner. Så ganske stor forskjell, ikke rart folk handler på nett. Alt er mye dyrere i butikk. Nå skal jeg snavle blåbær til dessert og spise kroneis. Det koster seriøst 25 kr for en eske med 6 kroneis på kiwi. Det er billig!!!! Jeg er egentlig ikke såå glad i is, men kroneis med jordbærsmak og softis med sjokoladestrø er noe av det beste jeg vet. Men all annen is er jeg ikke så glad i, blir alltid skuffet når vi er borte hos andre og får for eksempel is på boks til dessert. Haha!

hater denne dagen

Jeg vet ikke hvorfor, men denne dagen har vært skikkelig dritt. Jeg har følt meg fjern og bortevekk psykisk i hele dag, først nå begynner det å gå over. Jeg tenker på alt jeg burde ha gjort. Jeg burde søkt på flere jobber siden jeg bare har en 11%, og går rundt og er bekymret for om jeg får nok vakter. Lønna mi er ikke akkurat noe å rope tjohei over, og dermed får jeg heller ikke spart noe. Jeg klarer heller ikke øve til teoriprøven, så det står det også helt stilt. Jeg sliter sånn med å pugge, skjønner ikke hvorfor det skal være så forbanna vanskelig. Føler jeg har stått på samme sted i flere år nå og på dager som dette føles det ekstra kjipt. Istad hadde jeg mest lyst til å knuse ting i veggen, men dro heller å tok solarium haha. Må jo lolle litt av meg selv, jeg liker å tulle med egne følelser, da letter liksom alt litt. Misunner alle de ”perfekte” menneskene som er godt likt, har utdanning, fast jobb, er utadvendte, eget hus/leilighet, grei inntekt og bil. Kommer aldri til å komme dit, føles det som. Haha, tidenes taper er jeg. :)))))) Dette ble vel mye suttring, men digg å få det ut.

Nå skal jeg lage meg kveldsmat, og muligens gråte en skvett. Det er faktisk digg å gråte, man føler seg så mye bedre etterpå. Må bare spise litt først, kan ikke gråte på tom mage holdt jeg på å si. Haha, lol!

dumme valg som ungdom

I dag var jeg innom et tattoveringsstudio for å høre om det er mulig å tattovere over Ariel tattoveringen jeg har på armen. Jeg hadde tenkt på to røde roser, siden tattoveringen jeg har nå er rød fra før av. Desverre var det visst ikke mulig. Faen altså! Jeg liker ikke tattoveringen jeg har nå – jeg hater den ikke, bare liker den ikke. Ja ja, sånn er det når man tar tattoveringer når man enda er ungdom. Ung og DUM, kalles det vel. Jeg angrer faktisk på alle tattoveringene mine, til og med den jeg tok for bare 3-4 år siden. Et tips folkens, aldri tattover dere før dere er over 20, minst! Man endrer jo alltid mening etterhvert, og etter noen år angrer du kanskje. Slik som meg, HEHE. Men Ariel liksom? Hva tenkte jeg på? Ikke gjennomtenkt i det hele tatt. Men sånn er det, ingenting å få gjort med det. Vil ikke begynne med laser heller, det vil ikke fjerne det røde uansett fikk jeg fortalt. Skulle ønske jeg tok noe mer feminint og pent, og ikke Ariel og en jævla hodeskalle på låret liksom. Dumt valg.

Nå holder jeg på å lage meg egg til kveldsmat. Egg på brødskiva er jo veldig godt, spiser det alt for sjeldent. Ellers har jeg og Anders nettopp sett en episode av ‘Chernobyl’ som er en ny serie på HBO. Den virket ikke så værst. Passet bra at det kom en ny serie nå som GOT snart er ferdig. Chernobyl kommer ut med ny episode hver tirsdag. Verdt å sjekke ut! Kort fortalt så handler det om byen Tsjernobyl som må evakueres på grunn av stråling etter en eksplosjon i atomkraftverket. Sann historie og virket veldig interessang.

nytt i klesskapet

Nå holder jeg på å lage grønnsakssuppe. Det er så godt! Imens det koker så tenkte jeg å vise litt nye innkjøp fra den siste tiden. Jeg har fått noen pakker i posten, noe har jeg sendt tilbake og noe har jeg beholdt. Det er ikke bare-bare å bestille fra nett, det er så stor sjangse for at klærne ikke passer. Heldigvis er det ikke noe problem å sende tilbake, men det er jo litt stress. Noen nettsider skal gjøre det så vanskelig som mulig å sende tilbake, siden man noen steder må skrive ut returseddelen selv, istedet for at det er med i pakken. Så tomvindt! Noe venter jeg på enda, men her er det meste jeg har bestilt ihvertfall!


Disse to kjolene hentet jeg i dag faktisk, de er fra Nelly. Desverre var de litt for små, så jeg bestilte en størrelse større. Elsker den oransje, så fin! Blir spesielt fin når man er skikkelig brun, gleder meg til å bruke den i sommer. Den med striper visste jeg ikke helt om jeg ville ha, men kostet bare 75kr. Den var jo søt, da.

Topp/body fra Bikbok og skjørt fra Zalando. Skjørtet er så kult! Har bestilt lignende i rødt fra en annen nettside også.

Rød-ish kjole fra Carlings. Digger denne, skikkelig stretchy og god å ha på.

Bukse fra Bikbok og bikinitopp fra ebay. Elsker høytlivs joggebukser (eller hva man kaller det) det er så digg å ha på, samtidig som det er kult å style med en crop-top.

Nååå blir det mat!

lillesøsters konfirmasjon

Nå har jeg nettopp kommet hjem, tatt av meg kjolen og dumpet ned i sofaen. Jeg og Anders har vært i konfirmasjonen til lillesøstra mi Linnea. Det er helt sykt å tenke på at alle småsøskene mine er konfirmert nå. Jeg føler enda at de liksom er små barn, men det er de jo ikke lenger. De er jo snart voksen! Skjønner ikke hvor tiden ble av, synes det var i går de var små bleieunger. Hehe! Jeg og Anders ble hentet i morges, og så dro vi rett i kirka. Etter det var det middag og etterhvert kaffe og kaker. Deler litt bilder!

Se på alle kakene på bildene over, NAM! Synd at jeg blir så fort mett, ellers skulle jeg ha smakt på alt. Maten var også skikkelig god, det var thai-buffet. Jeg elsker thaimat, vil lære meg å lage selv haha. Det var en fin dag, og tror Linnea var fornøyd. 😉 Hun var så fin i den nye bunaden sin. Grafferbunad har jeg så utrolig lyst på selv, men alt for dyrt. Så utrolig fin bunad!

Antrekket mitt i dag. Kjolen er ny og jeg elsker den! Så fin og samtidig digg å ha på. Hælene var derimot ikke like digg å ha på. Herregud så forferdelig de er å gå med, får gnagsår med en gang. Veldig fine, men jævlig å gå i, haha! Nå skal jeg se serie eller film resten av kvelden. Blir en rooolig kveld, og godt er det! God helg! 🙂

5 år og sommershopping

I dag har jeg og Anders faktisk vært sammen i hele 5 år! Så koselig<3 Vi hadde egentlig tenkt å spise ute, men så var spisestedet vi tenkte spise på stengt i dag. Så da ble det grønnsakssuppe istedet, hahah! Bedre for lommeboken da. Grønnsakssuppe/betasuppe er faktisk noe av det beste jeg vet. Et stort pluss at det er sunt også. Ellers har jeg ikke gjort en dritt i dag. Hadde tenkt meg på trening i kveld, men siden det er helligdag så var det ingen gruppetimer i dag. Så istedet har jeg ligget hjemme i sofaen og shoppet litt sommerklær. Det ble to kjoler, en topp og tre skjørt for under 1000-lappen. Det er ikke værst! Jeg handler nesten alt på nettet, blir alltid så mye billigere for ofte er det rabattkoder i tillegg.

Håper bare alt passer! Nå skal jeg og Anders se en film eller serie. Får feire 5-årsdagen litt, hehe!

  <3<3<3