helt dau

I dag har formen vært veldig dårlig, hele kroppen verker. Jeg var kvalm tidligere i dag, og var sikker på at omgangen var på vei. Jeg var jo på besøk hos mamma i forrige uke, og der hadde de nettopp hatt omgangssyka. Tenkte jeg sikkert hadde blitt smittet, men så gikl det over. Takk gud for det! Å kaste opp er noe av det verste sol finns, får jo nesten panikk. Jeg har ingen matlyst i dag, så magen er nesten tom. Det kjennes, så skal presse i meg en banan og litt sjokomelk nå. Det metter ihvertfall, uten at jeg trenger å spise så mye. Håper jeg blir bedre fort, hadde egentlig tenkt å rundvaske leiligheten, men det får jeg gjøre senere.

Ellers har det ikke skjedd stort her. Jeg ble forresten litt redd i natt, soveromsdøren åpnet seg plutselig. Luffy sto og klønet på døren i en evighet, og plutselig åpnet den seg. Jeg håper det bare var han som har lært seg å åpne dører, og at det ikke har begynt å spøke her. Haha! Da hadde jeg seriøst flyttet på dagen. Nå skal jeg presse i meg litt mat før jeg dør av sult. Så skal jeg hente dyna, fryser ihjel! Vurderer nesten å skru opp varmen til 30 grader, haha.

black shitday

Herregud, så lei jeg er av black friday (eller shitday) tilbudene som florerer over alt. På jobb i dag var der mildt sagt hektisk, men det er helt okei, da går tiden raskere. Det som er mindre okei, eller ganske irriterende, er at jeg har blitt bombardert med meldinger og e-post om alle de jævla tilbudene. Jeg er snart blakk, (tror jeg var det sist black friday også) så jeg har ikke råd til å kjøpe noe uansett. Kunne ikke black friday heller vært etter en lønningsdag??? Jeg fikk bruk for noen av tilbudene i dag allikevel da. Jeg er helt tom for min faste ansiktskrem, så måtte på apoteket for å kjøpe ny. Jeg bruker en fra no7, og denne gangen tenkte jeg å kjøpe med en nattkrem i samme serien. Hun selgeren var sykt god, og fikk lurt meg til å kjøpe med en anti-age krem for å ha under øynene også. Jeg trodde jeg skulle spare masse penger siden det var 40%, men jaggu ble det litt over 500 kroner for alt. Faen, haha! Men så har jeg disse kremene i en evighet da, og så er det veldig gode produkter, så sånn sett er det helt okei. Dagkremen har jeg hatt i flere måneder, og da brukte jeg den om natta også. Jeg elsker den! Har også kjøpt rensevann i samme serien, så nå må huden min bli fornøyd. For noen år siden var jeg utrolig dårlig til å ta vare på huden, jeg vaska aldri av sminken om kvelden, og brukte heller ikke fuktighetskrem. Stakkars hud! Det er så viktig å ta vare på huden, det har jeg innsett nå.



Jeg og Anders har nettopp sett en film som het ‘Collateral beauty’, og den anbefales. Synes det var en fin og litt trist film. Blir nok en film til etterpå, vi måtte bare ha en liten pause fra tv’en først, haha. I morgen skal jeg på jobb igjen, men begynner ikke før 12, så da kan jeg sove litt lenge. Jeg har jobbet helg kjempemasse i det siste, så gleder meg til en frihelg snart. Da skal jeg gjøre INGENTING, kun se på Outlander, filmer, spise god mat og være oppe lenge uten å tenke på at jeg må opp tidlig dagen etterpå. Dere får ha en fin helg!

et sykehus

Hallo! Jeg er fortsatt i Verdal hos mamma, men tenker å dra hjem til Anders og pusene snart. Vi har nettopp spist seibiff her, noe jeg sjeldent spiser fordi Anders ikke liker det. Haha.. Her hjemme er mamma og broren min syk, så jeg håååper ikke jeg blir smittet! Simon har hatt omgangen også, så krysser fingrene for at jeg ikke blir smittet av det ihverfall. Isåfall så dør jeg, omgangssyken er det verste i hele verden, og en av mine største frykter er seriøst å bli smittet av det. Lol!

Nei, nå skal jeg komme meg hjem.

noen tips til sunnere hår

Åååh, som jeg savner langt hår om dagen! Disse bildene ble tatt i 2012 tror jeg, og da hadde jeg ganske langt hår. Desverre var det utrolig slitt etter masse farging og retting. Dere kan sikkert se hvor slitt det er på bildene også, tuppene er jo helt pistrete. Jeg rettet håret som en gal hver dag, og brukte aldri varmebeskyttende. Jeg var også dårlig til å kure det eller å bruke gode produkter til håret, så da ble det jo helt ødelagt etterhvert. Tror ikke jeg hadde klippet tuppene på flere år heller. Til slutt måtte jeg bare klippe meg kort, og det var kult i sånn… to uker. Haha! Nå derimot har jeg et sunt (iallefall nogenlunde) hår, og det er så deilig. Det er virkelig stor forskjell fra da i forhold til nå! Det kjennes.
Siden jeg har vært en mester på å ødelegge mitt eget hår i ungdomsårene, så har jeg etterhvert lært meg å ta vare på det. Derfor tenkte jeg å komme med noen tips til hvordan man tar vare på håret, og noen gode produkter. Sååå, here we go! ↓

Mine tips til et sunt hår ♥

Først og fremst så dusjer jeg håret kun en gang i uken. Jeg får ikke lett fett hår, men slik er det ikke for alle selvfølgelig. Men jeg anbefaler virkelig å prøve å dusje det så lite som mulig. Håret blir nemlig utrolig tørt og blir raskere slitt om du dusjer det hver dag, det erfarte ihvertfall jeg. Det ble veldig elektrisk, men det ga seg faktisk når jeg sluttet å dusje det så ofte. Når jeg skal vaske håret, så bruker jeg for tiden den her sjampoen, balsamen og hårkuren. 

Sjampo og balsam fra Redken, og hårkur fra Kerastase. Jeg liker alle produktene, de har gjort håret mitt så fint og glansfullt. Og denne sjampoen og balsamen reduserer frizzete hår, og det er et must for meg. Nå begynner jeg snart å gå tom for sjampoen og balsamen, så jeg må kjøpe ny etterhvert. Da tenker jeg å gå for noe annet, men vet ikke hva enda. Jeg har hørt at man ikke skal bruke den samme sjampoen og balsamen hele tiden, så derfor bytter jeg alltid til noe annet når jeg går tom. Når det kommer til å kure håret, så lar jeg alltid hårkuren virke i noen minutter før jeg vasker den ut. Og husk – man skal alltid starte med sjampo først, så hårkur og deretter balsam.

Når jeg har vasket håret, så lar jeg det lufttørke. Jeg føner aldri, for det sliter alt for mye på håret. Jeg pleier å ta en liten dæsj av kremen til venstre og gnir det inn i håret, spesielt i tuppene. Og så fletter jeg håret mitt i to fletter og sover med det slik. Jeg dusjer altså alltid håret om kvelden. Jeg røyter noe ekstremt, så jeg er veldig forsiktig når jeg grer det. Når jeg står opp dagen etterpå så er jeg nødt til å rette det, så da bruker jeg beskyttelsessprayen til høyre. Den er veldig god, og lukter godt! Jeg prøver å rette håret mitt så lite som mulig, men etter å ha vasket det så er jeg bare nødt. Hvis ikke ser jeg ut som et troll, helt seriøst. Haha… Jeg sover med flette hver natt, og da slipper jeg å rette det så mye om morgenen, for da er det litt bølgete og det synes jeg er fint.

Etter jeg har rettet det, så smører jeg en liten dæsj med denne håroljen inn i håret, og litt ekstra i tuppene. Og voila, slik er det jeg tar vare på håret mitt! Håret mitt er så myyye friskere enn hva det var for noen år siden. Nå for tiden prøver jeg å spare det langt, og har tenkt å kjøpt meg hårtabletter fra haircare. Alle bloggerne skryter jo så av disse tablettene, så jeg tenker å teste de ut. Hadde vært sååå gøy om håret vokste litt raskere. Jeg farget håret i slutten av august, og istad målte jeg etterveksten min. 3,5 cm lang var etterveksten, så det har vokst 1 cm i måneden ca. Jeg vil at det skal vokse raskere, men vet ikke om jeg helt har troa. Har noen prøvd det, som IKKE er bloggere? Ihvertfall, nå vises etterveksten min veldig godt. Men jeg vil ikke farge håret helt enda, er så redd det blir slitt i tuppene. Vil ikke klippe det, men må sikkert det snart uansett for å unngå slitte tupper som spiser seg oppåver.

Nok hårsnakk fra meg! Kom gjerne med noen gode hårtips om dere har det. 🙂

Stor forskjell på håret mitt nå, og håret jeg hadde på de øverste bildene!

skylder femti tusen

Hei. Nå har jeg og Anders nettopp sett en episode av ‘Punisher’ på netflix. Har sett noen episoder av den serien nå, og den virker ikke så værst. Virker ganske spennende! Så den gleder jeg meg til å se mer av. Nå skal jeg se en episode av Outlander, den anbefales, veldig bra serie. Den kan sees på netflix og viaplay, mulig den finnes på hbo nordic også. Men jeg tror det bare er viaplay som har fått sesong 3 enda, da. Jeg merker at jeg er inne i en sånn serie periode nå som det har blitt vinter for fullt. Det er så vanvittig kaldt at jeg hæler ikke røre meg ut døra med mindre jeg må, så da er serietitting inne perfekt. Med litt tente lys og dyna i sofaen, seff! 😉 Kos! Jeg begynner ikke før 12 i morgen på jobb, så da kan jeg sitte oppe litt lenger også. Etter jobb i morgen drar jeg til mamma på besøk, og sover over der til torsdag. Begynner å bli en stund siden jeg har vært der, så det blir koselig.

Haha, en dag hadde vi fått brev fra staten(?), husker ikke hvor brevet var fra. Brevet var åpnet, så jeg synes det var litt rart. Jeg leste hva som sto inni, og der sto det at jeg skyldte staten 50.000 kroner. Så leste jeg navnet hvem brevet var til, og det var til en eller annen med utenlandsk navn. Denne personen hadde altså åpnet brevet sitt, for og så legge det i en annen sin postkasse. Haha, han var antageligvis oppgitt, og bare la det i en annen postkasse. Har sikkert ikke råd til å betale de 50.000 kronene, så han bare fortrenger det og slenger vekk brevet. Lol. Stakkars fyr! Nå skal jeg se serie!

gruer meg så sykt

Hallo! Nå har jeg nettopp ordnet meg og spist, og straks skal jeg dra til jobb. Jeg gruer meg så syyykt til å ut, er så kaldt! Er -8 ute, og det er mer enn kaldt for meg ihvertfall. Kommer til å fryse ihjel, frossenpinn som jeg er. Hater vinteren når jeg må ut! 😣 Den er kun koselig når jeg bare skal være inne. Gleder meg til jeg er hjemme igjen, det blir ikke så alt for lenge til heller. Jeg jobber 16-20, så er bare en kort dag i dag. Nå skal jeg pakke meg inn i skjerf og votter og så komme meg avgårde. ❄

uken som gikk

– Uken som gikk –

AKKURAT NÅ
Nå har jeg nettopp vasket kopper, satt på en klesvask og dusjet, og nå har jeg tent lys og ligger å slapper av i sofaen. Svenske hollywoodfruer står på i bakgrunnen, og jeg blir så flau over Gunilla at det gjør fysisk vondt. Haha! Jeg døøør av den dama der, hun er jo helt syk. På snakk om Svenske hollywoodfruer, endelig har det kommet en ny sesong. Woho, haha! Etter dette innlegget skal jeg se Outlander og reprisen av Åndenes makt. Anders er på jobb, så jeg er hjemme alene i kveld. Jeg har har hatt fri i dag, så har ikke gjort så mye egentlig.

UKENS OPPTUR
Jeg er ferdig med alle julegavene, woho! Slipper jeg å tenke på det i desember. Ellers var det veldig trivelig da jeg var i Trondheim forrige uke!

UKENS NEDTUR
Det har regnet nesten hver eneste morgen når jeg har syklet til jobb. Har vært klissvåt hver eneste dag, er rart jeg ikke har blitt syk. Haaater når det regner og blåser, da er det nesten helt umulig å sykle til jobb. Digg å sykle i motvind.

UKENS CRAVING
Sjokomelk og piano yoghurt! Jeg har en sjokomelk i kjøleskapet, så den skal jeg drikke etterpå. Dere vet den brune med sugerør, tror den bare heter sjokomelk. Den er god! Piano yoghurten er den beste yoghurten ever, men KUN den lyse! Den mørke er ikke noe god, og det som irriterer meg er at nesten alle butikkene tar inn kun den mørke. Hvorfoooor? Den er jo ikke noe god!

UKENS IRRITASJONSMOMENT
At det er så støvete her. Åh, det bare frister så lite å vaske. Herregud, så fort støvete det blir! Det bare legger seg overalt. Jeg må ta meg en skikkelig vaskedag her hjemme en dag igjen, jeg må bare psyke meg opp til å gjøre det. Hater å vaske.
 

UKENS LÅT

UKENS TANKE 
Hmm, ingenting spesielt.

UKENS INNKJØP

Klærne øverst og lammeskinnet handlet jeg i Trondheim, bodyen på det nederste bildet er fra nelly.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

”Jævlig irriterende” er det mest leste innlegget.

jo, mensen er ekkelt

Og deeer kom tante rød på besøk. Nei, så hyggelig. Not! Det er jo selvfølgelig bra at jeg får mensen, hvis ikke hadde det betydd at jeg var gravid. Og det vil vi jo ikke, haha! Jeg har ingen plager under mensen, kun litt murringer nederst i magen de første to dagene, men det er ikke vondt. Jeg blør heller ikke særlig mye, og jeg får heller nesten aldri humørsvingninger. Så sånn sett er ikke mensen så ille allikevel, det er bare ekkelt. For ja, det synes jeg virkelig det er. Altså æsj, det lukter så fælt, og ikke minst er det ekkelt alt det kommer blod ut av musa. Jeg skjønner meg ikke på jenter som skal protestere når noen sier at mens er ekkelt, for ”det er jo heeelt normalt.” Ja, selvfølgelig er det normalt, men det er da normalt å bæsje og? Det er allikevel ekkelt. Alle bæsjer, alle spyr, alle snørrer, alle tisser – men det er allikevel ekkelt selv om det er normalt.

Nok om det, æsj! Nå har jeg nettopp spist ostesmørbrød og drukket julebrus. Nam! Jeg glemte at vi hadde julebrus her, så da ble jeg glad. Nå skal jeg se en episode av Outlander, jeg har faktisk ikke begynt å sett den nye sesongen enda. Håper den er bra! Ellers så har jeg sett ferdig alt av ‘Best før’, det kan man se på tv2 sumo. Elsket det programmet med Linn Skåber, anbefales!

bow down witches

Hvor kul er ikke denne bodyen?! Fikk den i posten i går, og hentet den i dag. Jeg håååpet at den skulle passe, og det gjorde den heldigvis. Den er fra nelly, og der er størrelsene ganske fucked, så nesten alt jeg har bestilt derfra i det siste har jeg måttet returnert. Å bestille fra nett er ikke alltid bare-bare, men denne satt som et skudd. Stoffet var veldig godt også.

Ellers så tenkte jeg å vise dere hva jeg kjøpte da jeg var i Trondheim. Så her er det! ↓


Levis bukse fra Carlings. Elsker denne, satt så bra på. Kan aldri få nok av svarte bukser, haha!
 


Langermet topp fra Bikbok.
 


Adidas genser fra Urban. Helt vanlig standard genser, men jeg elsker den fordi den FAKTISK PASSER. Omg. Det er ikke bare-bare å finne gensere som passer lille meg skal jeg si dere. Alle genserne blir alltid for store eller for lange, liker ikke at genseren går under rumpa liksom, eller at den blir posete. Men denne var perfekt!
 


Adidas tights fra Urban. Ååå, denne var så fin og satt så fint på. Elsker fargen! Den er vinrød, men ser litt lillarød-ish ut på bildet.
 


Votter fra Bikbok. Jeg mistet det eneste paret jeg hadde, så måtte kjøpe meg nye fordi det blir så kaldt når jeg sykler til jobb. Disse var så fine, og akkurat slike jeg lette etter. Elsker svart puskepels.
 



Og så kjøpte jeg dette fuskepels skinnet. Jeg lette jo etter et svart et, og dette fant jeg på Rusta. Veldig fint, og veldig billig. Betalte bare150 kroner for det, og jeg synes faktisk det er finere enn ekte lammeskinn. De hadde svart juletre på Rusta også! Hadde lyst til å kjøpe det siden det var så billig, men lot være. De hadde til og med rosa juletre der, haha så gøy. Hadde jeg hatt riktig interiør og en passende leilighet, så skulle jeg seriøst kjøpt et rosa juletre. For real! Lurer på hva Anders hadde sagt om jeg kom hjem med et rosa et. 😉 Det hadde han ikke godtatt uansett, haha! 

Uansett. Nå som jeg holder på å vise dere innkjøp, så vil jeg vise hva Anders fikk i posten i dag også. Han bestilte klær fra nettet her en dag, og jeg har jo nesten gledet meg mer til klærne kom enn han. Haha! Jeg synes det er så gøy med nye klær, uansett om det er til meg eller han. 

Jeg har mast lenge om at han må kjøpe seg en fin joggebukse han kan gå med hjemme, og endelig kjøpte han den her fra Adidas. Synes den er så fin, jeg har en lik selv, bare med hvite striper. Gutter med slik joggebukse på er sååå fint, haha. Jeg elsker klesstilen til Anders, mange av klærne hans ville jeg hatt selv om jeg var gutt. Er så glad for at jeg har en kjæreste med kul/fin stil, det har faktisk mye å si for min del. Gutter som ikke har peilig på klær er så usexy synes jeg. 
 



Anders jobber sent i dag, så nå er jeg hjemme alene. Vet ikke helt hva jeg skal finne på etter dette innlegget, men tror jeg skal se en film eller en serie. Eller kanskje jeg skal lese en bok, jeg har 2-3 bøker som ligger ulest faktisk. Jeg har ikke lest på lenge nå, jeg har bare ikke orket å startet på en ny bok. Jeg synes det er et lite tiltak å starte på en ny bok, jeg aner ikke hvorfor! Jeg kommer jo fort inn i nye bøker, så skjønner ikke hvorfor det er sånn. Jeg fikk en bok til jul i fjor, så burde vel kanskje starte på den. Jeg har fri i dag, så det er chill. Det er godt å være hjemme alene litt også. Meg og kattene.♥♥

Suzie som maste om å få ut tidligere i dag. Sto der å klorte på døra i en evighet, skulle jo tro hun hadde tenkt å klort seg igjennom. Vi kan ikke slippe kattene ut før etter klokken 15, for før det er husverta på jobb. Han har kontor her nede, og han liker ikke katter. Vi fikk jo nesten ikke ha katt her, kun om vi hadde dem inne. Han vet ikke at vi har to heller, haha. Så derfor kan vi ikke slippe dem ut på formiddagen. Se på dem som har like sko da forresten, høhø. Anders fikk nye vans i julegave av meg.
 

Luffy the dreamieslover. ELSKER dreamies, går rundt å maser om det hele tiden. Det første han gjør når vi står opp om morgenen og går på kjøkkenet, er å mjaue etter dreamies. Han vet akkurat hvilken skap de er i, så han ser alltid på det skapet. Haha, så søt!♥

Husker dere disse? Jeg så de hadde dem på 7-eleven, og måtte bare kjøpe med meg en. Jeg elsket dem her da jeg var liten! Pleide alltid å kjøpe med meg en sånn når vi skulle handle lørdagsgodt på MIX. Minner! Den er like god enda, bare liiiitt dyrere. Den kostet 16 kroner (eller så var det 13) og det var litt dyrt for denne lille flaska. Før tror jeg den kostet 5 kroner eller noe sånt. Herregud, prisene forandrer seg noe sinnsykt!

Nå skal jeg avslutte her. Kom gjerne med noen film eller serietips!

rett i seng

Hey. Kom hjem fra Trondheim for snart en time siden, og har nå hoppet rett i seng. Sov bare 5-6 timer i natt, så er såå trøtt. Tantene mine og bestemor hentet meg 08 i morges, og så kjørte vi rett til Trondheim. Har vært der å shoppet i hele dag, så nå er jeg sliten kjenner jeg. Skal bli godt å sove! Har hatt det veldig koselig i dag da. Det var veldig dårlig vær, så vi løp jo imellom butikkene som var ute. Snødde og regnet om en annen. Først spiste vi lunsj på Jordbærpikene, og senere kinamat til middag. Har sikkert lagt på meg 5kg i dag, haha. Var veldig god mat vi spiste på begge plassene! Fikk shoppet litt også, men mest til meg selv. Ble ikke så mange julegaver, fant bare til en. Men resten skal få penger uansett, så.

Nå skal jeg avslutte her. God natt!😴🌙