dette tenker ikke folk på

Hey! Jeg ligger og slapper av i sofaen imens filmen ‘Karsten og Petra’ surrer i bakgrunnen. Filmen virker søt, husker jeg likte bøkene som barn. I dag har jeg jobbet til kl. 17, og etter det har jeg bare vært hjemme med Anders. Han var så snill og lagde snitsel til oss da jeg kom hjem. Spiste meg stappmett, og det hadde kroppen min sååå godt av. Jeg festet i forigårs, og dagen etter mister jeg matlysten litt, men i dag kom den tilbake. Og da spiser jeg som en hest, haha! Har blitt småsyk også, er litt snufs og føler meg ”tett” i hodet. Ble vel det etter jeg fikk barfot ute i helga, hahaha! Jeg hadde på meg så SYKT vonde hæler, så da jeg skulle gå hjem bare dreit jeg i dem og tok dem av. Så jeg gikk barfot i tynnstrømper hjem fra fest, lol. Aldri i livet har jeg fått vondt og gnagsår av sko før, men de var virkelig helt jævlig å gå i. Har gnagsår over alt.

Uansett, før jeg dro på fest 2.juledag så var jeg og Anders bedt på tapas hos mamma. Hun hadde laget sååå mye god mat, alt smakte helt himmelsk.

Gruer meg til den dagen jeg skal diske opp et festmåltid til en hel gjeng. Jeg ser liksom ikke for meg at det går så veldig bra, haha! Kan ikke skryte på meg at jeg er så veldig flink på kjøkkenet, for det er jeg ikke. Jeg får vel bare servere dem fjorland, hahaha jeg dør. Neida, fjorland synes jeg faktisk er helt forferdelig. Kjøper meg aldri det lenger, vassete og ekkel mat. I morgen blir det en tur på jobb igjen, og så blir det et lite vors hjemme hos meg tror jeg. Drikke skal jeg ihvertfall, Anders skal bort og da er det uansett ikke så mye å gjøre. Hehe! Nå skal jeg se en serie før jeg legger meg.

Forresten! Det irriterer meg at enkelte sender opp raketter allerede, tenker de ikke på at de skremmer livskiten ut av dyrene? De blir mer enn nok skremt på nyttårsaften, så det må vel gå ann å vente til da. Noen sendte opp raketter i nærheten her istad, og begge kattene reagerte. Suzie som er så lettskremt ble jo livredd stakkars. Vær så snill og TENK LITT! Hva om noen er ute og går tur med bikkja si liksom…

 

fine julehuset til Bæssa

Hellå! Nå har jeg dusjet og ryddet litt, og etterhvert drar vi til mamma. Der blir det tapas, gledes! Hun skal blandt annet lage kylling marinert i honning, SÅ godt! Jeg tenkte å vise dere julehuset til Bæssa (bestemor), jeg knipset mange bilder da jeg var der på julaften. Hun har det fineste julehuset synes jeg, går ikke ann å ikke få julestemning der! Så koselig.

Nå skal jeg føne håret. Hater å føne håret, haha! Jeg dusjer som regel alltid på kvelden og lar det tørke over natten. Sliter mindre på håret også.

julaften 2018

Hey! Nå har jeg kommet meg hjem igjen, det samme har Anders og kattene. Anders hadde som vanlig med kattene til moren sin, haha! Det hadde jo vært trist om de skulle vært alene på julaften. 😛 Jeg feiret med mamma, søskene, mormor & morfar og oldemor i går. Vi var først å spiste hos mormor, så dro vi hjem til mamma for å åpne gavene. Selv om jeg er voksen så synes jeg fortsatt det er gøy å åpne gaver, synes det er gøy å se hva andre får også! Det var en del gaver, så tror vi holdt på i over en time. Veldig koselig! Jeg fikk så mye fint, viser hva lengre ned.

I morgen er vi bedt hjem hos mamma på tapas, gleder meg! Etter det skal jeg feste, det er faktisk en måned siden sist nå, så det gleder jeg meg også til. Bli sååå gøy! Jeg fester ikke så ofte lenger, så når jeg først gjør det er det alltid gøy. Skal til en venninne tenker jeg. Uansett, her er et bildedryss fra i går!

Fine familien min! Jeg kunne ikke bedt om noen bedre familie, verken på mors eller fars-siden. Er evig takknemlig for at jeg har dem!💕 Tenker på dem som ikke har noe familie, eller som ikke har kontakt med de. Det tenker jeg alltid over på dager som dette, derfor setter jeg ekstra stor pris på at jeg har en familie å feire med.

Snipp er veldig nysgjerrig på pakkene, hehe! Han lekte seg oppi alt papiret etterpå og så ut som han hadde the time of his life. Haha, søtis!

Vi druknet i gaver, haha! Tenkte å vise dere hva jeg fikk også i samme slengen, så her her det!

Fikk fila-sko, GHD børste, GHD beskyttelsesspray, juletrepynt, alkohol, kroppskremer, moroccanoil, to bøker (gleder meg SÅ til å lese begge!), morgenkåpe, penger +++ Veldig fornøyd! Nå er jo ikke julegaver det viktigste, men selvfølgelig er det veldig gøy å få så mye fint. Fila-skoene fikk jeg av Anders og de er bare sååå fete! Har samme i rosa også. Svart og hvite sko passer liksom til alt, så de vil bli godt brukt. Nå har jeg brukt de samme vans-skoa i 3 år, så kanskje på tide å bytte. Hehe! Av meg fikk Anders kaffemaskin, sånn kapselgreie. Går ann å lage kakao med den også, yey! Nå skal jeg legge vekk PC’en og se en serie med Anders. Håper dere hadde en fin julaften! 🙂

Merry christmas

Hei! Tenkte bare å stikke innom for å ønske dere god jul!🎅🏻 I dag jobbet jeg til kl. 13, så kom pappa og hentet meg og kjørte meg til bestemor. Så her er jeg nå, snart kommer mamma og henter meg og så drar vi og spiser til mormor og morfar før vi drar hjem til mamma. I dag har jeg endelig fått julestemning også! Yey! Jeg får aldri julestemning før jul, men når julaften kommer så kommer stemninga også. Spesielt når jeg er hos bestemor, her er det skikkelig julete. Deler bilder i morgen. Nå er jeg skrubbsulten, gledes på ribbe!!!😄

hos mamma

Hey. Nå er jeg hos mamma, skal snart ta toget hjem til Levanger. Jeg har vært til legen en dag, og så dro jeg til mamma og spiste middag etterpå. Til legen tok jeg en livmorcelle prøve. Guuud så ubehagelig det er å sitte halvveis naken foran noen ukjente, men dette er jo en del av jobben deres. Det var ferdig på noen få minutter, og var ikke noe vondt, bare litt ubehagelig. Å ta celleprøve av livmoren er dødsviktig, det børe alle over 25 år gjøre! Forrige uke sjekket jeg brystet som jeg har hatt litt vondt i, men fant heldigvis ikke noe galt. Tok en blodprøve for å sjekke om jeg mangler noe vitaminer forrige uke da jeg var hos legen, og fikk svar i dag. Manglet ingenting, men hadde for høyt kolesterol. Hehhh, wops! Så må spise mindre fett, ble egentlig overrasket over det. Uff, ikke bra.

Har hjulpet mamma med å pynte juletreet i dag, synes det ble fint! Hun har kjøpt nye julekuler, de forrige hun hadde var sikkert 20 år gammel og var skikkelig stygg. Haha! Synes det er så koselig hjemme hos mamma, spesielt før jul. Men nååå skal jeg straks komme meg hjem. Hjem til Anders og kattene<3

sååå irriterende

Jeg plages fortsatt med å få fikset statistikken på bloggen, og snart klikker det for meg. Når jeg ikke får til ting og har ingen som kan hjelpe meg, så får jeg bare lyst til å sette meg ned og gråte. SÅ frustrerende! Haha, åhh… Er det noen som gidder å hjelpe meg? Kan betale, haha!

Jeg har nettopp sett en episode av Svenske Hollywoodfruer, den nye reunion sesongen. Skal se episode 2 etterpå. Hjelpes sier jeg bare, de kvinnfolka er jo klin hakke GAL. Bortsett fra Maria da, hun er bare søt og snill. Elsker henne! I episode 2 er Anna Anka med også. Gleder meg til å se, da blir det garantert drama. Unnskyld meg, men hun må seriøst ha en eller annen form for personlighetsforstyrrelse. Ingen kan være sånn, det er jo nødt til å være et eller annet galt. Stakkars dame egentlig, hun ødelegger for seg selv. Så ja, det er hva jeg skal gjøre i kveld. Anders er på jobb, og når han kommer hjem skal vi spise grandis og se en episode av Outlander.

Jeg er ikke noe pizzamenneske, og liker ihvertfall ikke fryst pizza. Men akkurat denne med ost og skinke fra grandiosa funker faktisk. Det er et minus at det er paprika på den, men den plukker jeg bare av. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er så dritt lei av pizza. Alle elsker pizza, jeg klarer ikke helt forstå hvorfor for det finnes så mye annet som er myyye bedre. Pizza og burger = nei takk! Jeg spiser det om jeg får det servert, men kjøper det aldri selv.

Pulverpadder er sååå godt! Mitt favorittgodteri. De minner litt om ruste spiker! Jeg finner ikke rustne spiker noen steder lenger, lurer på om de ikke produseres lenger. Så pulverpadder er en grei erstatter for de. Men ingenting slår ruste spiker uansett. ÅÅÅ, savner det! Lakris er det beste godteriet.

Ellers har det ikke skjedd så mye i dag. Mamma var innom en tur med en julegave, og så har jeg tatt sol. Jeg synes fargen har forsvunnet litt,  og det kan ikke skje. Haha! I fjor vinter var jeg så blek, kan ikke huske sist jeg var så lys. Følte meg ikke spesielt fin akkurat da, så etter sommeren har jeg begynt med solarium igjen. Ikke ofte altså, jeg tar sol en gang her og der for å holde på fargen. Jeg tar alltid mellom 18-20 minutter, og da tar jeg ikke sol på flere dager etterpå. Jeg tar betakaroten pluss at jeg bruker en solariumskrem, det hjelper! Så slipper man å sole seg så alt for ofte. Meeen nå, Svenske Hollywoodfruer. Deretter Hvite Gutter, digger den serien!

dette craver jeg, og statistikk

Ååå, dette er noe jeg craver ofte for tiden. Jordbær og banan dyppet i sjokolade, mmm! Så godt og enkelt! Desverre er det sinnsykt dyrt for jordbær, så der blir ikke jeg kjøper det særlig ofte. Nesten 50 kroner for noen få jordbær i en eske, det er dyrt. Men unner meg det av og til! 😉

Nå kom jeg og Anders nettopp hjem. Vi har vært å besøkt bestemor i kveld, så det var jo koselig. Nå spiller han fortnite (bombe) og etterpå skal vi se et par episoder av ‘Outlander’. Jeg fikk høre i dag at nye sesongen av ‘Game of thrones’ kommer i april. Whaaat!!!! Trodde den kom i juni eller noe! April er jo bare fire måneder til, gleder meg. Har hørt at hver episode skal være ekstra lang, nesten som en film. ÅÅÅ, det blir så bra haha! Game of thrones er seriøst beste serien jeg ever har sett. Om dere ikke har sett den enda, SE DEN! Dere kommer ikke til å angre.

Det er noe som irriterer meg grønn med det nye oppsettet på bloggen. Jeg finner faen ikke ut hvordan jeg fikser slik at jeg ser statistikken. Anders prøvde å hjelpe meg, men han heller fikk det ikke til. Jeg har skjønt at jeg må lage meg bruker på google analystics og kopiere en kode der og lime inn på bloggen et sted, men jeg forstår ikke hvor. Og på den tutorial filmen viser de noe helt annet, skjønner ikke bæra. Står at jeg skal ha en knapp som heter ‘plug in’ på sidemenyen, men er jo ingen knapp som heter det der???? Whaaat, betaler noen snart for å hjelpe meg. Seriøst. Så utrolig lite informasjon om det nye oppsettet, synes det er litt uproft. Håper det er fordi de enda ikke er ferdig med alt, for hvis ikke bytter jeg plattform. Kan IKKE blogge på en plattform uten statistikk, det er utrolig umotiverende.

velkommen tørr hud

Ææh, da var tørr hud-sesongen her igjen. Når det blir flere minusgrader ute så blir jeg så ekstremt tørr. Spesielt på hendene, hater det! Ser så utrolig stygt ut også, ser ut som hendene mine er 60 år gammel. Haha! Litt tørr hud i ansiktet også, og det er egentlig det værste, da legger sminken seg så stygt. Passer på å smøre meg godt inn i fuktighetskrem, det hjelper veldig. Nå har jeg og Anders nettopp vært på butikken og handlet inn litt forskjellig. Det ble ikke akkurat billig, shit så dyrt det er å leve! Er sååå utrolig glad for at jeg har samboer, slik at vi kan dele på alt av utgifter. Hadde jeg ikke vært sammen med Anders så hadde jeg seriøst måttet bodd på en liten hybel, hadde ikke hatt råd til noe annet. Så er evig takknemlig for at jeg har en kjæreste som jeg bor sammen med, om ikke hadde det vært kriiise.

Dagens mathandel! Blir nachos i dag, og sodd i morgen. Spiser aldri sodd, så gleder meg litt til det. Så ble det litt snacks til i kveld selvfølgelig. Vi skal se en julefilm som heter ‘Christmas Chronicles’ senere i kveld. Har ikke sett en eneste julefilm enda, så det er på tide! Jeg har ikke noe julestemning i det hele tatt for å være ærlig. Det er kun 9 dager til julaften, wæææ! Tiden går så fort og det stresser meg litt, jeg vil jo føle på julestemninga jeg også. Da jeg var barn elsket jeg julen og alt som hører med den. Håper det endrer seg når jeg en dag får barn selv. Gleder meg litt til det, å ha en liten kid jeg kan lage julekalender til, se barnslige julefilmer sammen med osv.

Buksene våre matcher, hihi! Adidas har de beste jogge/daffebuksene. Denne kjøpte jeg i fjor sommer i Danmark, og den passer perfekt! Lyst å kjøpe en i samme modell bare i en annen farge. Men aner ikke hva modellen heter, denne modellen er sååå fin på!

Har tatt med dyna i sofaen, det gjør jeg alltid om vinteren haha. Har tatt på flanellsengesettet nå som det er så kaldt. Elsker å sove i flanell, det er så mykt og varmt. Vi sover alltid med vinduet åpent om natta, derfor er det ekstra digg med flanell nå.

Søteste Suzie!😻 Kattene er nesten bare inne nå som det er så kaldt ute. Til og med Suzie som egentlig elsker å være ute hele dagen er nesten bare inne nå. Det skjønner jeg godt, for det er iiiskaldt ute! I går kveld da jeg skulle gå hjem fra jobb holdt jeg bokstavelig talt på å fryse ihjel. Det tar ca. 20 minutter å gå til jobb, så kan tro det er kaldt da. Brr! ❄ Men vinteren har sin sjarm også, den er jo utrolig fin når det først er snø. Skal dra ut og knipse noen bilder når det blir masse snø igjen.

Haha, Luffy legger seg på de rareste steder. Sikkert digg å sove oppå skohylla ja. Så veldig behagelig ut! Hehe. Nå driver jeg å småspiser sjokolade og potetgull fordi jeg er så sulten, så nå skal jeg lage mat. Ha en fin helg! ☺ Forresten! Hvordan i svarte ser man statistikken på den nye bloggen? Åh, hater det nye oppsettet egentlig, men blir vel vandt med det etterhvert. Litt umotiverende å blogge uten å se hvor mange som faktisk leser.

nytt design

Regner med alle bloggere på blogg.no har fått med seg endringene som har blitt gjort. Jeg skjønte ikke driten tidligere i dag da jeg skulle logge inn, først og fremst måtte jeg bytte passord. Må alle det? Etter jeg hadde gjort det og fått logget meg inn, så skjønte jeg seriøst ikke en dritt. Det er så mye nytt, jeg forstod ikke hvordan jeg skulle publisere et innlegg engang. Holdt på å klikke for jeg, for jeg HATER endringer. Ihvertfall når det kommer til tekniske ting. Dessuten var det gamle designet mitt borte og jeg hatet det nye. Nå har jeg fått ordnet header, og nå synes jeg faktisk ikke designet mitt er så værst. Litt kjedelig kanskje, men mye bedre enn det forrige. Haha, snakket jo om å skifte design, og så gjorde blogg.no det for meg dagen etterpå. Ble forbanna først da, for da var alt bare et jævla rot og da sendte jeg en sint melding til blogg.no. Hahaha… Headeren er ikke i så veldig bra kvalitet, ingen av bildene ble i bra kvalitet synes. Så denne får duge til jeg en gang får skaffet meg et bedre kamera. Kameraet jeg har nå suger, men har ikke råd til å kjøpe meg et nytt. Det tar så uskarpe bilder, jeg hater det.

Skriver egentlig bare dette innlegget for å teste hvordan det blir på bloggen. Jeg ser at mange av bildene i tidligere innlegg ikke er midtstilt, og det irriterer meg litt. Men regner med det har noe med størrelsen på de å gjøre, så får vel gjøre de litt større. Jeg hater når alt ikke er perfekt på bloggen, som for eksempel når bildene blir på siden og ikke midt på. Teksten er midt på, så da blir det ikke noe fint om ikke bildene er det. Men tror jeg får fikset det. Liker faktisk det nye designet altså, selv om det ikke er noe spesielt med det. Mye renere og mer ryddig enn det forrige, så tror jeg dette er mye mer mobilvennlig også!

Nå skal jeg finne meg noe mat, og så skal jeg se den nye episoden av ‘Outlander’. Har sett på sesong 1 i dag sammen med Anders, han likte serien. Yes! Visste han kom til å like den. Går ikke an å ikke like den serien.

 

 

 

 

 

noen som lager bloggdesign?

Guuud jeg er lei av bloggdesignet jeg har nå! Er dritt lei, har vel hatt det i 2 år nå og ble egentlig aldri fornøyd heller. Det er virkelig på tide med et nytt design, da ville nok bloggmotivasjonen vokst mange hakk også. Er det noen der ute som fikser design? Jeg har allerede funnet et gratisdesign, men jeg aner ikke hvordan jeg setter det inn. Eller, jeg vet hvordan, men det blir bare helt rart. Trenger hjelp! Så om noen kan hjelpe meg eller vet av noen, rop ut! Og noen som ikke er så aaalt for dyr, haha! Noe slikt jeg kunne ha tenkt meg. ↓

Helt enkelt men samtidig fint. Litt mer classy enn det stygge jeg har nå. Skulle så klart ha gjort noen endringer, som å byttet ut bildet med et av meg og gjort selve innlegget litt bredere. Men that’s it, elsker designet. Ååå skulle ønske jeg var flink til slike ting selv. Trenger hjeeelp!