ny sykkel

Jeg og Anders har nettopp vært og hentet en sykkel jeg bydde på i dag på facebook. Det var en helt ny sykkel som enda lå i esken, det visste ikke vi, så vi måtte bære den et lite stykke. Var så tungt, ble helt svett haha! Jeg betalte bare 700kr for sykkelen, synes det var en bra pris for en splitter ny sykkel. Hadde ikke tenkt å bruke så mye penger på sykkel, så forventet egentlig at jeg kom til å kjøpe meg en dårlig brukt sykkel. Så jeg er jo dritfornøyd med helt ny sykkel for 700kr! Haha! Den forrige ble jo stjelt i vinter, selv om den var låst fast i sykkelhuset nede i bakgården. Skikkelig irriterende, så må nok bære den opp på verandaen når jeg ikke skal bruke den. Dette var en veldig god sykkel, så denne får ikke bli stjelt! Endelig kan jeg sykle til jobb igjen, det er det sykkelen kommer til å bli mest brukt til.

Snille Anders hjalp meg å montere. 😉

I dag har jeg kun ligget ute i sola, været har vært helt fantastisk. Jeg synes egentlig det er skikkelig kjedelig å ligge i sola, så derfor har jeg begynt å høre på podcast når jeg soler meg. Jeg hører på podcasten ‘Status’ av Sophie Elise og Fetisha. Synes den er ganske bra, faktisk. Sophie er så god til å snakke også, så da blir det liksom så mye mer interessangt å høre på. Jeg har aldri hørt på podcast før faktisk, før nå. Det er jo perfekt når man ligger ute og soler seg. Det føles ikke som søndag i dag, men mer som en helt vanlig dag. Var bare hjemme i går kveld, så er nok derfor. I går kveld var vi ute og feiret bursdagen til morfar, vi var ute å spiste på et sted som heter Famille. Det ble både middag og dessert, maten der er helt himmelsk god! Ihvertfall det jeg bestilte, som var Kalvemørbrad med grønnsaker, rødvinsaus og pastinakkpure. SÅÅÅ godt! Og rødvinsausen er den beste sausen jeg har smakt.

Seee på den desserten da! Marengs med karamellis, såå godt!

Fine familien min. 🙂 På bildet er det meg, mormor, morfar, mamma og søskene mine. Anders var også med altså, men han var kameramann, haha! Nå skal jeg lage meg noe kveldsmat og så skal jeg se en episode av ‘Blank’ som man kan se på NRK nettsiden. Bra serie, men jeg likte sesong 1 best. Ellers har jeg begynt å sett ‘SKAM Austin’ som er amerikansk SKAM. Haha! Vet ikke heelt hva jeg synes enda, men har bare sett en episode så langt. Kommer ikke til å være like bra som norske SKAM uansett.

Søte Luffy <3

levis 4everrr

Denne shortsen fra Levis må være den fineste shortsen jeg har eid! Så fin og sitter perfekt på. Kjøpte den her og favorittbuksen fra Levis i Barcelona i fjor sommer. Levis har virkelig de fineste buksene og shortsene i verden, de sitter alltid så fint. Buksene koster litt mer enn ”vanlig” bukser, men er verdt det når kvaliteten er så bra og man får bra rumpe! 😉 Haha høres ut som reklame det her, but I wishhh. I dag har jeg hatt fri og hadde planer om å sole meg, men våknet til min store skuffelse til skyer. Har vært overskyet i hele dag. Jeg fikk ihvertfall solt meg i går da, da var det sol hele dagen. Digg! Sto opp tidlig for å tænne, og lå 5 timer i strekk i sola. Det var ikke for varmt, temperaturen var helt perfekt. 20 varmegrader er mer enn nok synes jeg. Jeg takler ikke når det blir varmere enn det, da mister jeg matlysten og blir helt slapp. Flere som blir sånn?

Synes verandaen min begynner å bli litt koselig nå, selv om det ikke akkurat verdens fineste platting haha. Etterhvert skal jeg plante blomster i pottene på bordet, og kjøpe litt fargerike blomster å ha rundt omkring. Denne verandaen trenger farge! Er litt mye svart og hvitt nå. Nååå skal jeg se serie, jeg startet å se en ny ungdomsserie på NRK nett-tv her om dagen. Den heter ‘Blank’, den var ganske bra. Bare et tips!

sommer og fotballkamp

Jeg kom hjem for en times tid siden, jeg har faktisk vært å sett RBK spille kamp i dag. Bestemor og tanta mi lurte på om jeg ville være med, og det passet veldig bra siden jeg har fri og Anders skulle jobbe. Så da ble jeg med! Først dro vi ut og spiste på Egon, så lerkendal etterpå. En fin dag! Været var jo helt fantastisk også, stor sol og null skyer. Det er jo faktisk så varmt om dagen at man kan ligge ute å sole seg. Jeg har ikke gjort det enda, men skal definitivt gjøre det de neste dagene. Er jo meldt fint vær i flere dager fremover. Digg!

Måtte selvfølgelig ha popcorn og stratos. 😉 Det er så godt sammen! Nå venter jeg på at Anders skal komme hjem fra jobb straks, og så skal vi se dagens episode av Game of Thrones. Gledes! Så blir det sikkert Paradise Hotel etter det, haha. Jeg ba Anders kjøpe med polarbrød og lemonade med hjem. Altså det er SÅ godt med polarbrød med bremykt og greddost på. NAM! Og lemonade juice, eeer så godt.

ny kjole og et serietips

God påske folkens! Regner med 90% av norges befolkning er på fjellet nå. Selv orket jeg ikke det i år, for å være ærlig så er ikke fjellet noe for meg. Jeg var på hytta i fjor, men i år gadd jeg ikke. Mye bedre å være hjemme, synes jeg. Det blir sikkert masse fjellturer når jeg får barn, men enn så lenge nyter jeg å kunne feire påska hjemme i byen. Feire og feire, kan ikke si jeg feirer så mye heller. For meg er det en helt vanlig hverdag. Har egentlig aldri brydd meg noe særlig om påska. Har kjøpt inn litt digg mat og snacks, det får være grei nok feiring. Blir sommerkoteletter og stekt ris i dag, mmm! Har faktisk aldri laget stekt ris før, så er spent på hvordan det blir.

Se den søte påskehanen(?) jeg kjøpte. Tenkte jeg kunne pynte bordet litt i det minste. Uansett! Her en dag fikk jeg en kjole i posten, tenkte å vise dere!

Synes den var så søt! Den er fra missguided. Søstra mi skal konfirmeres snart, derfor trengte jeg en ny kjole. Jeg har liksom ingen penkjoler, så denne falt jeg for. Heldigvis passet den også, flaks. Synes den har litt vel mye utringning til konfirmasjon å være, så skal fikse det med en sikkerhetsnål eller noe. Haha! Nå skal jeg legge vekk PC’en og se litt serie før det blir å lage middag. Jeg startet å se på serien ‘Quicksand’ på netflix her en dag. Først likte jeg den sånn halveis bare, men etterhvert likte jeg den bedre. Et lite serietips! Jeg hater jo krim, og krim er jo det eneste som gå på TV i disse påsketider. Hater det, haha! Derfor ser jeg heller på serier på netflix. Quicksand er en svensk serie forresten, jeg liker egentlig ikke svenske eller norske serier, men denne var ikke så værst.

dette er sykt

Okei, kan alle ta et minutts stillhet for at Game Of Thrones sesong 8 ENDELIG ER HER? Herregud så sykt, haha! Har ventet på dette i 2 år. På snakk om GOT, må bare fortelle noe sykt lol som skjedde på lørdag. Jeg var på vors, og så begynte jeg og et par til å snakke om GOT. Så sier hun ene ”jeg ser ikke på GOT”, hvorfor ikke spør jeg da. ”Synes ikke det er noe bra, er ikke noe for meg” sa hun. WHAT, SA DU NETTOPP AT GOT ER DÅRLIG? Fyfaen jeg ble så pissed at jeg klikket, sa alle var tapere (haha okei) og så stakk jeg hjem. Fortalte Anders og kompisen hans greia, og de holdt på å dø av latter. Du kommer ikke her og sier at verdens beste serie ikke er noe for deg, NEVER TALK TO ME AGAIN. Fyfaen da er du ukul, for real liksom. HAHA jeg dør av meg selv. Fikk så klart angst av hele greia i ettertid, det var vel kanskje i overkant overdrevent. Jeg skrev til og med en status på facebook om det, haha HERREGUD. Uansett, jeg har ikke sett episoden enda. Var for trøtt til å se det i formiddag haha, så skal se den etter at Anders kommer hjem fra jobb. Gledes!

I dag har jeg hatt fri så jeg har brukt dagen på å rydde og ordne litt her hjemme. Hadde narch her i helga, så det var sånn ca. 1000 kopper å vaske. Helt sykt at vi ikke har vaskemaskin, det hadde gjort livet mitt 100x enklere, haha! Men sånn er det, det er visst ikke mulig å sette inn vaskemaskin her heller. Hvem vasker kopper for hånd i 2019 liksom, JAJA sånn er det.

Har dere sett første episode av GOT i dag da? Og plis ikke si at det er en dårlig serie, da blir jeg sur. Sånn oppriktig sint, liksom. HAHA!

3 dager igjen

Hey! Nå ligger jeg surret inn i dyna i sofaen. Egentlig begynner det å bli litt varmt å ligge med dyna på i sofaen, det merkes inne at det begynner å bli varmere ute. Er det noe jeg misliker med sommeren er det at jeg ikke kan surre meg inn i dyna på sofaen om kveldene, det blir for varmt. Ooog at det er lyst så lenge om kveldene, og da er det heller ikke noe vits i å tenne lys. Noe av det koseligste jeg vet er å tenne lys og ta med dyna i sofaen om kveldene. På sommeren passer ikke det helt, synd. 🙁 Greit nok at det er varmt, men skulle ønske det ble mørkt i 20-21 tiden om kveldene i Norge på sommeren, slik det blir i syden. Liker faktisk ikke at det et lyst hele natten, da sover jeg ikke like bra føles det som.

Måtta ha litt snacks til i kveld, jeg og Anders planla å se de siste episodene av Game Of Thrones, den nest siste sesongen. Neste sesong kommer om 3(!!!!) dager, altså på søndag. GLEDER MEG! Derfor måtte vi friske opp minnet litt og se de nest siste episodene. Det er så trist at GOT snart er over! 🙁 Jeg startet å se på det for 2 år siden, før det hadde jeg aldri sett en eneste episode. Jeg hadde faktisk ikke så veldig stor tro på at det skulle være så veldig bra, men ga det til slutt en sjangse etter at Anders maste på meg. Angrer ikke, for å si det sånn. Herregud for en bra serie, dere som ikke har sett enda MÅ SE!

Elsker den søte toppen jeg har på på bildene over. Fant den da jeg ryddet i klesskapet i går, hadde nesten glemt den. Blir fin å ha på i sommer. Nå surrer podcasten til Sophie Elise og Fetisha i bakgrunnen. Jeg hører sjeldent på podcast, har liksom ikke tålmodighet til det fordi de varer alltid så lenge. Dessuten liker jeg å se på folk snakke, ikke bare høre det. Hadde likt det mye mer om det var en video. Uansett, nå er klokken snart halv to og jeg skal gå å legge meg. I morgen skal jeg på jobb igjen, og så er det helg. Gleder meg allerede til å komme hjem, da skal vi se de siste to episodene av GOT. Er jo snart 2 år siden jeg så de, så husker ikke alt. Fler som gleder seg til ny sesong av GOT eller? 🙋‍

vårrengjøring

Nå har jeg omsider dumpet ned i sofaen, nydusjet og klar for en ny episode av Paradise Hotel. Anders synes vi er for gammel til å se på, og jeg er forsåvidt enig, men jeg har liksom fulgt med på det i alle år. Det er jo et latterlig dårlig fjortisprogram, men funker som lett underholdning til for eksempel middagen. Haha! I dag har jeg hatt en aldri så liten vårrengjøring både ute og inne. Har vasket leiligheten, kostet veranda og plattingen nede, og ryddet i klesskapet. Vi hadde fått klager av huseieren fordi det var masse røyksneiper og snus nede på plattingen, så nå som snøen var borte måtte jeg forte meg å få det vekk før han så det. Haha… Jævlig irriterende egentlig fordi det er ikke vårt søppel, men de forrige som bodde der sitt. Jeg seriøst hater folk som på død og liv MÅ kaste sneiper/snus rett ned på bakken. Hiv det i søpla, herregud er det så vanskelig?! Uansett, etter å ha ryddet ute så gikk jeg til angrep på klesskapet. Shit så mye klær jeg hadde som jeg ikke bruker. Jeg fikk fylt opp to poser som jeg skal selge på facebook. Har fått bud på 50kroner, woho! Haha, selger med andre ord klærne svært billig. Vil bare få det bort.

Har kjøpt honningmelon og bringebærlemonade. Lemonaden er SÅÅÅ god, NAM! Honningmelon er også utrolig godt. Så friskt! Synd slikt er så dyrt 🙁

årets første vårtegn og en nedtur

 I kveld er jeg hjemme alene, og jeg må innrømme at det er litt godt. Det er så stille og fredelig! Jeg har tent lys og laget meg fruktsalat som jeg skal spise etterpå, og så skal jeg se den nye sesongen av ‘Ex on the beach Sverige’. Den nye sesongen kan man se på dplay.se, før kunne man ikke der i Norge, men nå går det visst an. I morgen har jeg fri for en gangs skyld, har jobber hver helg i flere uker nå. Det gjør meg ingenting å jobbe helger siden jeg jobber på kjøpesenter som stenger i rett tid, men av og til er det veldig digg å ha fri en lørdag. Jeg skal nok uansett tilbake til kjøpesenteret i morgen da jeg fant en veldig fin bukse på bikbok, må kjøpe den før den blir utsolgt.

Seee! Årets første vårtegn! Nå har endelig våren så vidt startet, og det er så digg. Det er lysere om kveldene og man begynner å høre fuglene kvitre. Endelig kan jeg legge vekk vinterjakken, og heller ta frem vårjakken. Det var så varmt i dag på vei til jobb at jeg faktisk måtte ta av jakken. Det er jo steikvarmt i sola! Så herlig, gleder meg til sommer nå. Vil kunne gå i sommerklær nåååå!!! Bildene over ble tatt på vei til bestemor i går, jeg dro dit på besøk og sov over til i dag. Det er alltid så kos å være til bestemor, eller Bæssa som jeg kaller henne. Det er på en måte mitt andre hjem, det har det alltid vært. Derfor var det veldig rart og trist å miste bestefar i fjor sommer.

Uansett, i går fikk jeg vite om jeg hadde fått igjen på skatten eller ikke. Og gjett hvaaa? Jeg ble skyldig 7400kr 🙂 🙂 🙂 ÅÅÅÅH jeg blir så forbanna, jeg skjønner jo ingenting av den skattdritten. Jaja, det var de feriepengene.