fotballkamp

Hei! Atm ligger jeg i sofaen, og skal se serier etter dette innlegget. Tenkte å lage et innlegg om hvilke serier jeg ser/har sett. Elsker å sette meg ned med en bra serie jeg gleder meg til å se!

Idag har jeg vært med pappa og kjæresten hans og sett Linnea spilt fotballkamp på Malm (tror jeg plassen het). Tok litt tid å kjøre dit, så føles ut som jeg har sittet i bil i hele dag! Uansett, laget hennes vant. 🙂 Så det var gøy. Ellers føler jeg meg ganske slapp i kroppen egentlig, tror det skyldes at jeg har fått i meg for lite mat den siste uken. Har ikke særlig matlyst. Aner ikke hvorfor, men sånn har det vært i alle år. Er ganske frustrerende, siden jeg vil OPP i vekt, men det er veldig vanskelig når det er sånn. Plutselig har jeg skikkelig matlyst, og går opp et par kilo i vekt på et par uker, men så mister jeg matlysten igjen og går ned de kiloene på 1-2-3. Og slik forsetter det altså, får vel bare tvinge i meg maten da. Noen fler som har samme problem?

Her kommer noen bilder fra idag!
 
 


skeleton top

Hola! Sitter å nipper til en cola, og har nettopp lest litt fify shades. Er snart ferdig med bok nr.2! Det leses, hehe. Funderer på om jeg orker på vømmøl (for de som ikke vet hva vømmøl er, så er det en sær ting vi verdalinger feirer i juni, søk det opp) i år eller ikke, eller, jeg har ikke råd til å gå inn uansett. Ikke at det gjør så mye, har nesten aldri gått inn i parken, er aaaltfor mye folk og kaos. Så tenker at det kanskje blir en fest i levanger istedet, får se hva det blir til. Er forresten i verdal akkurat nå hos mamma, skal passe ungene inatt igjen.

 

Synes denne langermede toppen er så kul! Gleder meg syyykt til jeg har bursdag om ca. en måned, skal bare ønske meg penger, sånn at jeg kan shoppe nye klær! Nesten alle klærne jeg har begynner å bli utvasket, og jeg har klær som er over 5 år gamle, på tide å bytte ut noe snart. Haaater nesten alle klærne mine nå! :c


bebisen min♥♥♥


rolig lørdag

Hei! Atm så ligger jeg og kjæresten og ser film, eller, Anders har sovnet haha. Har bare tatt det rolig ikveld, har spist lasagne og sett filmer på viaplay. Vi har avsluttet netflix, og ordnet oss viaplay istedet. Er myye bedre synes jeg! Har liksom sett i stykker netflix.

Igår var jeg på verdal og passet småsøskene mine, og fikk endelig ordnet meg en legetime der med det samme. Utsetter alltid slike ting, hehe. Jaja uansett, nå har pusekatten våknet til liv etter å ha tatt en dupp, så søt! Merker at hun ikke er spesielt glad i tørrforet sitt, noe som er litt dumt siden den lille kroppen trenger energi. Søkte litt rundt på google om flere hadde samme problem, og det var det. Leste at det kunne hjelpe å ha litt vann i tørrforet for å bløte det litt, og ha oppi bittelitt bløtfor og røre det sammen. Og det funket! Hun har skreket og løpt etter oss hver gang vi går på kjøkkenet, og syntes så synd på henne da, hun var jo tydelig sulten. Men uansett, katter er ikke så dumme at de sulter seg for mat de ikke liker, de kommer til å spise til slutt av ren sult leste jeg. Men det kunne gå noen dager, og jeg vil ikke at katten min skal gå flere dager uten å spise. Derfor blander jeg litt bløtfor med vanlige maten hennes. Skal kjøpe ordentlig mat fra dyrebutikk litt senere, viktig at hun får i seg de næringsstoffene hun trenger, i tillegg er det mye sunnere enn maten som selges i vanlig butikk.

Haha, alt det der var sikkert veldig interessant, men greit å vite kanskje.

Men nå skal jeg se film, ha en fin helg! 🙂

vaskekjærringa

Hei! Akkurat nå har jeg ryddet litt, og nå ligger jeg og Nemi på sofaen og slapper av, venter på at Anders skal komme hjem fra jobb. ^_^
Igår fikk jeg endelig rævva i gir og fikk vasket leiligheten, ihvertfall det meste. Vasket gulvet, litt på veggene, tørket støv osv. Holdt på i nesten 3 timer! Det var sykt skittent, spesielt under sofaene og gulvmatten på stua, nesten litt flaut hvor skittent det var. Haha! Men nå er det rent og fint her, og det er SÅ godt å tenkte på! Hater når det er skittent, føler jeg meg skitten selv nesten.


vet det er flekker på veggen og hylla, men det går ikke vekk -.-

 Igår kveld måtte jeg bare flire litt. Da jeg og Anders skulle legge oss, tok vi med oss Nemi på soverommet fordi hun liker ikke å være alene. Så vi tok med oss kattedoet på soverommet, men allikevel tisset hun på dyna, så derfor tok vi med hun på stua igjen. Like greit at hun venner seg til å være alene på natten, men det har hun jo ikke lært seg enda, så hun begynte å skrike skikkelig. Sto utenfor døra og skrek og ville inn, fikk sååå vondt i meg! :c Jeg og Anders begynte nesten å gråte, hahah. Her er det to med ordentlige dyrehjerter altså! Lille bebien min♥ Så idag måtte både dyne og laken en tur i vaskemaskina, men sånn er det. Hun har ikke gjort fra seg noen andre steder, så ellers er hun flink til å go på kattedoet sitt.

 Har akkurat spist en veldig sen frokost, og nå skal jeg lese litt fifty shades. Ha en fin dag!

 

kattepus

Hei! Først og fremst håper jeg at alle hadde en fin 17.mai, det hadde ihvertfall jeg! Sto faktisk opp kl.6 den dagen, måtte vekke Linnea (lillesøstra mi) fordi hun skulle være på drilling til 7. Mamna var jo på jobb enda da, så da stod jeg like greit opp med det samme og ble med til pappa da han kjørte Linnea, siden vi skulle feire til pappa. Rundt kl.11 dro vi å så på tåget i sentrum,og etter det dro vi på cafe og kjøpte oss vaffler. Vaffel er SÅ godt, må kjøpe meg et vaffeljern! Senere på dagen dro jeg ut med familien og spiste på stiklestad, kjæresten var også med så det var ekstra trivelig!:-) På kvelden var jeg helt utslitt av å ha vært oppe så mange timer, hadde nemlig bare sovet rundt 3 timer natten før, så sovna tidlig og våkna ganske sent idag.

Men over til poenget med dette innlegget, haha. Jeg og kjæresten har fått oss kattunge! Han overrasket meg for noen dager siden, og kattungen var leveringsklar idag. Synes det er såå koselig med egen katt.^_^ Anders har faktisk aldri hatt katt før, noe jeg synes var litt rart. Jeg har hatt katt hele livet, og er vant med at alle rundt meg også har eller har hatt flere katter. Så derfor synes han det er ekstra moro med katt, og behandler den som om hun var barnet hans. Synes det er sååå søtt, hahaha! Han har fulgt med henne hele tiden og er livredd for at det er noe galt hele tiden haha, aw. Katten skal vi forresten kalle Nemi, synes det navnet er så nuskete.

Inatt har vi flyttet senga på stua, det er så chill! En gang så sov vi på stua en hel uke, DA følte jeg meg litt gammel. haha.. Nå skriver jeg meg bort her!

Skal jeg se litt gossip girl før det blir natta. Godnatt!

Har du katt?

noen bilder fra igår

Var som sagt i 70 årsdag igår, og det var jo trivelig. Veeldig mange folk! Og masse godt å spise, synd jeg var stappmett da det var dessert, hehe. Har vel ikke så mye mer å si enn det, så bare delte noen bilder jeg.

Idag skal jeg passe småsøskene mine igjen, siden mamma skal jobbe inatt. Og imorgen blir det feiring av 17.mai med familien til pappa. Vi skal se tåget først (gud, det er lenge siden jeg har vært med å sett!) også skal vi ut å spise senere på dagen. Jeg tror jeg var 15 år sist jeg feiret 17.mai skikkelig, haha! Har alltid festet den 16, og bare ligget hjemme fyllesyk 17. Ikke at det gjør så mye at jeg er hjemme, er jo nesten bare fjortisrussen som drikker uansett. Hater russen, don’t know why.

Aja.. Skal se litt gossip girl før vi skal å spise rester fra igår hos mormor og morfar litt senere. Synes egentlig ikke gossip girl er så bra, men det er noe med serien som gjør at jeg må følge med allikevel. Har faktisk aldri sett den serien før! 

70-årsdag

Hei! Nå er jeg på vei til 70-årsdags bursdagsfeiring for morfaren min. Må ærlig si at jeg ikke storgleder meg, da det er over 80 mennesker som kommer. Liiitt mye folk for min del, men det går nok bra. Slenger bare med noen bilder, nå må jeg dra!

gas mask

leoprint denim

Digger denne buksa, har nesten glemt at jeg hadde den, da den lå bakerst i skuffa. Det er dr.denimbukse, og jeg synes printen er så kul! Buksa er nesten som på bildene, svar og hvit, bare at hvitfargen er litt annerledes enn på bildene.

Har kjøpt meg sånn fake tattoos, som er så populært. Egentlig synes jeg ikke det passer til meg, som har ekte tattoveringer fra før. Blir litt rar kombinasjon.. Men på hendene synes jeg det er fint! Ekstra fint med noen ringer. Har du prøvd fake tattoos?

Ellers så skjer det ikke så mye her. Har nettopp spist spaghetti og kjøttdeig, det er blitt en favoritt her. Før synes jeg det var litt kjedelig, ettersom jeg brukte vanlig kjedelig kjøttdeigsaus. Men nå har jeg oppi barilla basilico som jeg blander med kjøttdeigen når jeg har stekt ferdig den, og det er såå mye bedre! Nok om det, så skal jeg lese litt mer fifty shades, er hekta!

hellå

Hei! Plutselig var det mandag igjen, denne helga har bare flydd avgårde. Var ute på lørdag, og var vel ikke hjemme før rundt 7 om morgenen igjen, haha! Så igår sov jeg nesten hele dagen omtrent. På 16. mai skal jeg være hjemme for første gang på sikkert 5 år, så da skal jeg feire 17.mai ordentlig denne gangen med familien. Før har jeg alltid vært fyllesyk på 17.mai. xD

Jaja.. Så nettopp gårsdagens episode av Kardashians, og da var det snakk om leppene til Kylie i denne episoden. Altså, hvorfor er leppene hennes så forbanna interessante? Såå mye oppstyr for bare et par lepper, haha! Å fikse på leppene er jo ikke noe big deal, veldig mange gjør det. Og det at folk seriøst trodde at hun gjorde leppene større ved å suge dem inn i sånn bigger lips dings, haha LOL! Det der kyliejennerchallenge må være noe av det teiteste ever. Hvorfor ikke bare fikse leppene, istedet for å ødelegge dem med å suge dem inn i ting, ser jo kjempestygt ut.

 pent<3

Er på verdal nå, skal passe ungene inatt. Så nå blir det serier resten av kvelden, og paradise hotel såklart! 😉 Håper Martine går ut snart!!