borrrring

Hey. Dagen i dag har vært kjedelig, har ikke gjort noen ting. Har bare vært hjemme, med unntak av en liten tur på butikken. Jeg våknet rundt klokken 14 i dag og var i dårlig humør. Det er egentlig sjeldent jeg har dårlige dager, men i dag hadde jeg nesten ikke motivasjon til å stå opp engang. Anders dro etterhvert til Steinkjer en liten tur med en kompis, og jeg sto omsider opp og la meg i sofaen og så i veggen. Haha, sånne dager azzzz!♥ Jeg merker også at humøret blir mye dårligere om jeg sover veldig lenge. Å sove for mye er ikke bra, det har jeg erfart flere ganger. 

Gammelt bilde, ser absolutt ikke så her fresh ut nå. Haha jeg må forresten fortelle dere noe litt komisk som skjedde i kveld. Jeg og Anders lå i sofaen og så på Petter Uteligger, og plutselig ser vi DEN svære humla over tv’en. Den var så svær og fløy overalt, jeg hev meg opp i panikk og løp inn på badet. Anders er også livredd humler (muligens enda reddere enn meg) og prøvde å få den ut med en kost. Det gikk ikke, og han prøvde lenge før humlen til slutt plutselig fløy oppi stålampen vi har på stuen. Vi visste ikke om den levde eller ikke, så ingen turte å se oppi lampen. Plutselig ser vi det ryker av lampen, og det var så vidt Anders turte å gå og skru den av. Hahah, kunne jo blitt brann her! Han dro med seg lampen til badet for å skylle humlen i do. Det hele var veldig komisk egentlig og jeg må bare le. Haha jeg dør! Stakkars humlen, da. 🙁

Har kjøpt melon, elsker det! Så friskt og godt. Melon og jordbær er virkelig den beste frukten jeg vet om, spesielt om sommeren. Nammis! Synd det er så dyrt, ihvertfall jordbær. Alt for dyrt, egentlig! Iallefall i forhold til hvor lite jordbær det er oppi boksen.

Søte dyret med værhårene stikkende ut overalt. Sykt lange værhår, haha! Og masse hår ut ørene, så søtt.♥

dette filteret er lyfe

Hallo! God helg holdt jeg på å si, men det er jo bare torsdag enda. Jeg og Anders har helg nå, derfor føles det som helg. Godt, da! Vi har ikke tenkt å gjort noe spesielt i helga, skal nok bare være hjemme. Godt det også! Har nettopp sett finalen av Camp Culinaris nå, synes det var så fortjent at Kim vant. Han var overraskende flink! Synes det er utrolig hva de får til, mange ble jo kjempeflinke til å lage mat og desserter. Ser for meg at jeg skulle vært med på det der, jeg hadde fucket opp aaalt. Haha! Altså jeg klarer jo å lage mat, men det de måtte lage har jeg aldri hørt om en gang. Det er hot med mennesker som kan å lage skikkelig mat da, det er en dødsbra egenskap i mine øyner ihvertfall. Synes det er skikkelig tafatt når noen for eksempel ikke klarer å steke kjøttdeig engang. Haha.. 

Fikk så syyykt lyst på smarties eller nonstop istad, så måtte bare stikke på mega en tur. Egentlig liker jeg nonstop best, men Anders gjør ikke det. Så da ble det heller smarties som begge liker. Jeg har seriøst cravet smarties hele denne uken. Skulle ta toget en dag og fant smarties på togstasjonen, og måtte bare kjøpe, selv om den bittelille pakken kostet 20kr. Dyrt, men smarties er så gooodt! Men det slår fortsatt ikke nonstop, da.

Digger dette snapchat-filteret, haha! Digger slike filter som gjør at ansiktet mitt blir bredere og øynene større, kan jeg ikke få se ut slik in real plz? Og så de jævelhornene da, høhø! Om jeg kunne ha sett ut som en fantasifigur, ville jeg sett slik ut, men hornene også så klart!



Altså, seee så søt/skummel! Hahaha! Så at ei dame gikk ut med denne fra lekebutikken i dag, og jeg måtte bare inn for å snappe denne søte bamsen. Søt-skummel. Hadde skikkelig lyst til å kjøpe den, men den koster 350kr. Litt vel mye for bare en bamse, men den var søt da. De her bamsene er så sinnsykt søte, har lyst til å kjøpe alle. Haha, blir aldri voksen vetttt. Kan ønske meg den i bursdagsgave da, sånn for real. Lol!

så søt

Se den søte toppen jeg kjøpte for en liten stund siden. Synes den var så søt og fin, så måtte bare ha den. Kostet ikke mange kronene heller på HM. Jeg er vanligvis ikke så fan av ”søte” klær, men denne likte jeg! 

Nå har jeg nettopp sett dagens episode av paradise, og så har jeg spist betasuppe. Eller grønnsakssuppe, kall det hva du vil. Hva er egentlig forskjellen på betasuppe og grønnsakssuppe, er ikke det det samme egentlig? Var veldig godt ihvertfall! I dag har jeg hatt fri, så jeg har ikke gjort så mye. Skal på jobb i morgen igjen, og så har jeg langhelg. Jeg har jo bare en 11% stilling, så det blir veldig lite jobb for tiden egentlig. Blir nok litt mer mot sommeren. Jeg prøver hele tiden å se etter andre jobber, men finner liksom ikke noe som passer meg. Jeg kunne for eksempel aldri jobbet i en klessbutikk, det hadde ikke passet meg overhodet. Heller ikke matbutikk, men det ser ut som det er der man får seg lettest jobb. Farsken altså, jeg misunner dere som har 100% fast jobb! Jeg synes det med jobb er så utrolig vanskelig, fordi jeg er så usikker når det kommer til å finne seg jobb. Vet liksom ikke hva jeg vil, for ingenting interesserer meg. Jeg har liksom bare lyst til å jobbe i dyrebutikk. Haha.. Det hadde passet meg perfekt. 


ser det ikke godt ut?!

Nå skal jeg og Anders straks se på Camp Culinaris. Hvem håper dere vinner? Jeg heier litt på Kim. Jeg heiet egentlig på Svein (høhø) men desverre gikk han ut i forrige uke. Faen! Jeg elsker seriøst Svein, mer glad og humørspredende menneske skal du lete lenge etter. Han gjorde hele programmet, uten han hadde det blitt kjedelig å se på!



Det går forresten fint med Luffy. Jeg tror det måtte ha skjedd noe på taket her da han kom bort. Luffy bruker alltid å klatre oppå taket og stiller seg utenfor vinduet på stuen når han vil inn, men ikke nå lenger, nå går han inn ytterdøren istedet. Det er så rart, for jeg hørte jo noe som gikk på taket da han ble borte. Jeg trodde det var han, men han kom jo aldri i vinduet. Plutselig hørte jeg et høyt smell på taket, som om noen falt og sklei. Jeg trodde med en gang at han hadde falt ned fra taket og ned på gaten, jeg ble livredd og sjekket med en gang, men han var ikke der. Siden han ikke vil gå over taket mer, så måtte jo noe ha skjedd! Veldig rart.

uken som gikk

– Uken som gikk –


AKKURAT NÅ
Har akkurat sett en episode av Unge Lovende. Serien er norsk, om du ikke har sett den, må du se! Bra serie, den kan sees på nrk siden.

UKENS OPPTUR
Det må være det fine været vi hadde i starten av uka. Forrige mandag var det såpass varmt at man kunne gå uten jakke, så digg! 

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur må bli at været ble skikkelig dårlig utover uken. Bah, jeg som hadde tenkt å solt meg da jeg hadde fri. Hadde tatt ut utemøblene og fikset litt på verandaen da det var så fint vær, og hadde planer om å sole meg. Det gikk i vasken!

UKENS CRAVING
Har cravet mc flurry is med nonstop! Den isen er bare sååå god! Er det seriøst bare mc donalds som har den isen, eller finnes den på burgerking også?

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Jeg har hatt uka mi, så derfor har jeg irritert meg over masse denne uken. Vanligvis pleier jeg ikke å bli lett irritert selv om jeg har mensen, men denne uken har jeg blitt det. Jeg har vært lei meg, sint og trist. Haha, alt på en gang. 
 

UKENS LÅT

Diiigger denne sangen av Lars Vaular! Hørte den på fest i helgen, og har blitt helt hektet. Jeg liker Lars Vaular sin musikk, men har faktisk aldri hørt denne. Elsker den, så kul.

 

UKENS TANKE 
Jeg har tenkt mye på om det faktisk hjelper å be til gud, av alle ting. Jeg tror jo ikke på gud, men jeg ber faktisk til gud noen ganger allikevel. Gud er noe helt annet for meg, og ikke en person. Litt vanskelig å forklare, men jeg tror på gode spirituelle ting, og en gud er på en måte det for meg. Dårlig forklart, I know. Ihvertfall, som sagt ber jeg av og til til gud hvis jeg vil ha hjelp til noe, når jeg vil noe skal skje eller endre seg. Og hver gang jeg har bedt om noe, så har det faktisk skjedd. Det er helt sykt, men det er sant.

UKENS INNKJØP

Litt diverse ting jeg kjøpte da jeg var i Steinkjer en dag.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

”Steinkjer-tur” er det mest leste innlegget.

dette elsket jeg å se på som barn

Har samlet sammen noen favoritt filmer/serier jeg elsket å se på som barn. Jeg elsket disneyfilmer, dem så jeg mange av. Og så hadde jeg noen favoritter fra CartoonNetwork. Herregud, det var tider! Her er mine favoritter som jeg elsket å se på da jeg var liten. ↓

Tapper den pysete hunden

Tapper den pysete hunden var min absolutte favorittserie på Cartoon Network. Jeg ble alltid dødsglad da det kom på skjermen! Husker jeg ofte så på det hjemme hos besteforeldrene mine, og bestemor synes det var like gøy som meg. Det lo vi mye til, hehe! Jeg har jo alltid digget det som er overnaturlig og skummelt, så denne serien var jo helt perfekt for meg. Dette skal jeg se på en dag, tror faktisk det finnes på netflix.


Pingu

Pingu så jeg masse på da jeg gikk i barnehagen. Husker jeg hadde filmen, og så sikkert på den hver eneste dag. Husker ihvertfall jeg så utrolig mye på Pingu, det var favoritten i noen år. Jeg synes faktisk Pingu er gøy enda, haha!

Den lille havfruen

Den lille havfruen var nok en av mine favoritt disneyfilm. En veldig fin og spennende film, har veldig lyst til å se den igjen snart. Jeg husker jeg ble så frustrert når Ariel ikke fikk til å snakke til han prinsen, haha! Jeg så sikkert på lille havfruen tyve ganger i måneden. Jeg var sånn da jeg var barn, så filmene om og om igjen hundre ganger.

Pink panther

Pink panther så jeg veldig mye på også, men denne filmen husker jeg faktisk ingenting av. Da var jeg ikke gamle jenta, kunne ikke vært mer enn 4-5 år da tror jeg. Jeg husker at naboene våres hadde masse små lekedingser på loftet der vi bodde, og noen ganger fikk jeg lov til å velge meg noen ting. Jeg fant denne rosa panteren som jeg fikk, og jeg var sååå glad i den og husker AKKURAT hvordan den så ut. En gang var jeg med pappa og fisket, og så mistet jeg rosa panteren i sjøen. :(((( Jeg husker det seriøst som det var i går, husker at den bare fløt avgårde i vannet. Tnååå haha, jeg ble så lei meg! Jeg husker til og med hvordan den kjentes ut, det var slik at den kunne bøyes om dere skjønner. Rart hvordan man kan huske slikt, er jo 20 år siden.

Todd og Copper

Todd og Copper er en av de fineste tegnefilmene jeg vet om. Så utrolig trist, men fin! Jeg så denne filmen for et halv år siden, og jeg gråt som faen. Haha.. Det er så ufattelig trist når hun gamle damen ikke lenger kan ha Todd, og må kjøre han til skogen. Sangen ”Goodbye may seem forever” som spilles da gjør alt enda tristere, herregud det er umulig å ikke gråte da.

 Løvenes Konge

Løvenes konge var en stor favoritt! Løvenes konge liker jeg forsåvidt veldig godt enda. Er så trist når Mufasa dør! 🙁 Hva er greia med at nesten alle barne/disney filmer er så triste? Haha!

Tom og Jerry

 

Tom og Jerry så jeg på hver dag da jeg gikk på barneskolen. Det gikk på Cartoon Network ofte på kveldene husker jeg, og da så jeg, brødrene mine og pappa før vi la oss ofte. Hehe, alle likte Tom og Jerry.

Teletubbies

Teletubbies så jeg på hver morgen da jeg hadde fri fra barnehagen i helgene. Elsket det, haha! Skjønner ikke helt hvorfor, programmet et jo helt rævva. Haha, ler!

Dette var noen favoritter opp gjennom barndommen. Jeg hadde nok mange fler, men de filmene/seriene er nok det jeg har sett mest på! Haha, minner!

trekant drama

Hola. Jeg så nettopp en episode av realityserien Ex on the beach. Til dere som ikke vet hva serien handler om, så går den ut på at en gjeng mennesker skal være i et luksus hus i Karibien i en måned. Etterhvert kommer eksene deres inn i huset, og da blir det såklart drama. Nå er det en fyr som har holdt på med en jente i en god stund inne i huset, og de har begynt å få litt følelser for hverandre. Nå kom nettopp eksen hans inn i huset, og denne eksen ble det slutt med nesten rett før han dro. Det ble selvfølgelig sjalusidrama, og nå har han holdt på med begge i huset. Begge har følelser for han, og han har selv følelser for begge jentene. Han løper frem og tilbake og flørter, og lover det ene og det andre. Det er faktisk helt sykt å se på! Dette trekantdramaet har holdt på lenge nå, og alle de andre deltakerne synes dette har gått for langt og ingen gidder bry seg mer. Det har virkelig gått aaalt for langt, og begge jentene er jo helt ødelagt. Nå hadde de nettopp en drikkelek, og der fikk denne gutten spørsmål om hvorfor han holder på med begge to slik at de blir såret. Da sier han at han vil ha begge, og vil tilfredstille dem begge to ved å ha trekant. Haha hvor sykt er ikke det å si til noen som virkelig liker deg? Alle ble bare helt satt ut og synes det var ekkelt sagt. Det programmet er helt sykt, ihvertfall den svenske versjonen. Folk krangler så sinnsykt at jeg blir redd, de er seriøst verre enn hva jeg kan bli i klikkings-fylla. Folk hyler og gråter om en annen, haha huff! Nå skal faktisk Ex on the beach til Norge, hvor kuuult? Ser det nettopp har kommet ny sesong fra Sverige nå også, det visste jeg faktisk ikke. Nå har jeg maaasse realitydrama å se på, hahah.

Om du har noen reality-tv tips, tell me! Jeg liker drama, haha! Men jeg skal være ærlig å si at Ex on the beach kan bli litt for mye, noe blir jo bare så sykt barnslig at jeg har ikke ord.

positivt og negativt i april

Bra ting i april 

– Jeg og Anders bestilte ferietur til Barcelona. Wohoo, gleder meg! Vi reiser i starten av juni og blir i en uke. 

– Jeg har lenge lett etter en kul camoflage joggebukse, og fant en dødskul en inne på madlady.se! Elsker den, og så god å ha på også!

– Jeg var ute og spiste sammen med familien på Orion.

– Det har blitt vår! I det siste har det vært kjempefint vær, og det har i tillegg vært veldig varmt. Har kunnet gått uten jakke i flere dager, og det er så godt! Har ordnet og fikset litt på verandaen også, da fikk jeg enda mer vårstemning når hagemøblene kom ut. I dag derimot er det plutselig stygt vær, håper det går over raskt.

– 3 nye sesonger av mine favoritt-serier kommer ut i april! Sesong 2 av Westworld, Punisher og The handmaid’s tale kommer. Gledes! Dere MÅ seriøst se de seriene, iallefall The handmaid’s tale og Westworld, de seriene er råbra. 

× Dårlige ting i april ×

– Jeg fikk omgangen i starten på april, det samme gjorde Anders. Da var det koselig her hjemme skal jeg si dere! Æsj!! Helt forferdelig. Uken etter ble jeg forkjølet, woho. Nå er jeg frisk igjen da, heldigvis!

– Jeg fikk baksmell på skatten, og må betale 4600 kroner. Faen! Så kjedelig.

– Luffy ble plutselig borte i et halvt døgn, han er aldri ute særlig lenge så da ble vi bekymret. Han kom hjem til slutt, med masse sår i ansiktet. Stakkars! 🙁 

– Jeg har hatt litt lite bloggmotivasjon, har liksom ikke funnet på noe spesielt å blogge om. Sånn egentlig så er ikke blogg min greie, instragram er mer min ting. Men jeg liker å blogge av og til og har gjort det i så mange år. Jeg har blogget siden 2011, sykt! Så hadde vært veldig rart å skulle legge ned bloggen. Det skjer nok ikke, selv om skriving ikke er noe jeg mestrer særlig bra. De som kan å skrive bra er heldig!

søteste nøkkelringen

Se denne søte nøkkelringen og nøkkelbåndet jeg kjøpte her en dag på HM! Cuuute! Pandaer er så søte, hihi. Jeg hadde en sånn støgg, vanlig svart nøkkelbånd fra før av, så måtte bare kjøpe dette rosa nøkkelbåndet. 

ruller

Jeg kom nettopp hjem fra Orion, har vært der å spist sammen med familien. Morfar fyller år i morgen, derfor tok vi en liten feiring på restaurant. Jeg ruller bokstavelig talt nå, hehe! Er så mett, spiste noe hvitløksgreier med biff. Nam!

I dag har jeg bare vært her hjemme og vasket leiligheten siden jeg har fri. Nå lukter det grønnsåpe i hele kåken, digg! Jeg får en sånn ro i kroppen når det er rent og ryddig irundt meg, men det har jeg sikkert sagt tusen ganger før. Haha! Ellers så ble Luffy borte i går kveld frem til i dag. Han er ALDRI borte særlig lenge når han er ute, det lengste han har vært ute er vel i 3-4 timer. Og det er sjeldent, han trives best inne. Så jeg ble litt bekymret når han ikke kom inn i går kveld, men jeg gikk bare og la meg til slutt, og lot soveromsvinduet stå åpent slikt at han kunne hoppe inn der. Jeg våknet i 05-tiden i natt, og da var han enda ikke kommet. Da ble jeg litt redd, så jeg vekket Anders og sa at Luffy ikke hadde kommet inn. Anders sto opp på sekundet og gikk rett ut for å lete etter han, haha. Han er enormt glad i kattene, så hvis de blir borte blir han helt fra seg. Stakkars♥ Vi fant ikke Luffy, men han dukket opp til slutt i formiddag. Heldigvis! Han hadde flere sår i ansiktet og på nesen, så noe måtte ha skjedd. Ser ut som han har blitt angrepet av en annen katt eller noe. Han virker sliten i dag, så håper ikke det er noe galt. 🙁

Han er ikke alvorlig skadet da, så er nok ikke noe problem. Lurer på hva som har skjedd, siden han ble borte så lenge også! Merkelig.
Nå skal jeg se på en serie og spise is til dessert. Vaniljestang, det er så godt! Jeg er egentlig ikke så veldig glad i is, men vaniljestang, softis og mcflurry eeelsker jeg. 

steinkjer-tur

Hey. Jeg kom hjem for en time siden, og nå slapper jeg bare av. Jeg og Ivan dro med toget til Steinkjer halv fire i dag, og ble der helt til stengetid. Var veldig koselig egentlig, været var jo så fint også! Så varmt, skikkelig godt å kunne gå uten jakke. Jeg skulle i hovedsak til Steinkjer for å handle en utematte på Rusta, men vi dro innom Amfi også. Kjøpte litt småting der, og så spiste vi der på en sånn thai cafe. Det er buffet der, og det er såå mye digg å velge mellom. Nam! Jeg kjøpte som vanlig noe wokgreier med kylling og ris, kjempegodt. 

Altså, den woken her er så SYKT god! Åh, skulle ønske jeg kunne å lage den selv.

Kjøpte ikke noe spesielt der, bare litt småting som barberblader, en topp fra bikbok, kattesnacks, selfiestick, deksel, sminkesvamper og bodylotion som lukter digg kokos. Selfiestang har jeg lenge tenkt på å kjøpe, men aldri liksom orket. Haha! Fant denne på chlas ohlson til 50kr, så det var jo billig. Kattesnacksen, sminkesvampene og barberbladene kjøpte jeg på en butikk som selger alt mulig til en veldig billig penge. Jeg fant dødsmye bra sminke der til under 100kr, hadde lyst til å kjøpe masse men lot være. Jeg har alt jeg trenger av sminke, og jeg er ikke den type jente som kjøper 10 forskjellige foundationg og 30 forskjellige leppestifter bare for gøy. Jeg skjønner seriøst ikke vitsen med å ha overflod av sminke, man får jo ikke brukt alt uansett. Dessuten blir jo det meste gammelt etterhvert, så skjønner ikke vitsen med å bruke hundrevis på sminke? Sånn er nå det, haha! Barberbladene betalte jeg 130kr for (eller noe) og det er jo kjempebillig! Jeg sjekket hva disse egentlig koster, og det er 219kr. Det er jo nesten 100kr billigere. Jeg har seriøst latt være å kjøpt nye blader i flere måneder nå, fordi jeg ikke gidder å bruke penger på det. Nå var det virkelig på tide med nye, haha..

Elsker dekslet! Det er fra glitter. Det forrige var så slitt, så måtte ha et nytt.



Dette er matten jeg kjøpte, det er en plastmatte. Synes den var fin! Jeg fant billige puter for å ha i utemøblene også, men det får jeg heller kjøpe senere. 

Sorry for dårlige bilder i dette innlegget, jeg brukte bare mobilen i dag. Nå skal jeg lage meg noe mat!