long time no see

Hei! Tenkte bare å stikke innom kjapt for å si at jeg lever! Har rett og slett ikke hatt noe motivasjon eller lyst til å blogge. Motivasjonen generelt er helt dass og jeg blir så frustrert. Nå er jeg i en periode igjen der jeg gir faen i alt, og det er så vanskelig å komme på rett spor igjen. Begynner å grine av meg selv, forstår ikke hva som er galt.. Er så sykt glad jeg har kjæresten min, det hjelper noe enormt for meg! Han får meg i så myyye bedre humør.

Jaja, nok om det. Nå er jeg på verdal for å passe søskene mine i helgen. Derfor har jeg vært å lånt “fifty shades of grey” nr. 1, er boken bra?! Gleder meg til å lese den ihvertfall, har høye forventninger. Har du lest den?

Uansett, god helg! 🙂

wassap?

Hei, noe morsomt som skjer der da? Jeg sitter å småkjeder meg litt hjemme hos mamma. Føler det er fredag idag, men så er det jo bare torsdag. Har hatt fri idag, så det er nok derfor.. Men imorgen skal jeg nok ut! Er leenge siden jeg har vært ute å festet nå faktisk.Så det blir gøy!

Ellers så venter jeg på at bloggerne skal komme ut på sumo, har ikke tv2bliss her hjemme, buhu :(:( haha.. Linnea (lillesøstra mi) har nettopp ordnet flette i håret mitt, ba henne egentlig om å gjøre det fordi jeg eeelsker at folk duller med håret mitt. Det er så deilig, sovner nesten. Forresten, jeg har ordnet meg ny tumblr, den andre funka ikke. Vet ikke helt hvor mye jeg kommer til å oppdatere der, men mest sannsynlig ikke så mye. Liker best å bare se på bilder der, men skal ihvertfall prøve å oppdatere litt! Den nye tumblr min er www.malinpeew.tumblr.com.

 Slenger inn to sommerbilder fra arkivet, låner kjæresten sin pc så har ingen bilder å dele. Savner å gå i shorts ute!! Og savner håret.. :c

Hva skal du i helga? 


3 spill jeg er hektet på

Hei!

Jeg har blitt så hektet på iphonespill! Alltid når jeg er på telefonen, jeg bare spille litt med det samme, haha! Er 3 spill jeg har blitt ekstra hektet på, og det er miniom rush, aa og jelly jump. Aa og jelly jump er veeldig avhengighetsskapende og man må virkelig konsentrere seg altså! Sykt morsomt.

Jaja.. Hva skjer da? Her sitter jeg å hører på at kjæresten spiller playstation på full guffe. Haha.. Skal ordne meg mat og frukt tenkte jeg. Er blitt såå glad i appelsin og kiwi her hjemme, det har vi alltid stående i kjøleskapet.

Jeg skulle ønske jeg hadde litt mer fantasi og engasjement innen mat, synes alt jeg kjøper er så kjedelig. Noen enkel matblogg å tipse om kanskje? Gleder meg til jeg og kjæresten kan flytte til en annen leilighet med større og finere kjøkken, føler det er så kjedelig å ordne mat når kjøkkenet er så lite og trist! Men jaja, overlever 🙂

white summer bag

Synes denne veska fra Cubus var så fin! Hvit og sommerlig, minner meg på vååår♥ Den lille veska/pengeboken er fra H&M på barneavdelingen, haha synes den var så søt! Tenker jeg kommer til å bruke den til å ha litt sminke i, som f.eks mascara, leppestift osv.

Kjøpte noen ting til, et skjørt, en basic topp og litt underklær. Basic topper hadde jeg hundrevis av før, men når har jeg bare et par igjen?! Haha, har tydeligvis gitt bort og kastet myyye.

Toppen og undertøyet (som er såå fint!) er fra H&M, og skjørtet er fra Cubus. Har alltid vært litt skeptisk til slike skjørt siden jeg er så kort og tynn, men dette var ikke så langt og satt stramt rundt assen. 😉

Nå er skal det lages middag snart her, blir wok idag. Og etter det blir det nok avslapping med kjæresten og en serie tenker jeg, ha en fin kveld!♥

 


søteste drikkeflaska!