ikke kjøp denne

Denne mascaraen må dere IKKE kjøpe, folkens! Jeg påførte den for 3 dager siden og jeg sliter enda med å få den av. Det virker nesten som om det er lim i den, det er helt umulig å få den av. Den er vannfast, men jeg har hatt vannfaste mascaraer før og det er jo ikke noe problem å få det av. Men denne? Haha, for noe dritt. Sølte litt over øyet og klarte ikke skrubbe det vekk engang. Så det bar rett på kjøpesenteret å kjøpe ny i dag, denne gang ble det The Balm sin mascara. Kostet litt mer, men er ihvertfall ikke lim i den, haha! Ble med et par plagg hjem også, og noe smånips fra Normal. Elsker normal, alt er så mye billigere der enn i vanlig butikk. Sånne ting som såpe, kattesnacks, tanntråd, barberblad osv kjøper jeg der. Veldig greit, da sparer man noen kroner.

Kjøpte Bahama Mama bronzer og anti-shine pudder også. Bronzeren/solpudderet er så fint! Elsker The Balm sine produkter. Og pakningene er så søte! 😀 Har et par øyenskyggepaletter derfra også, elsker dem. Ellers kjøpte jeg en topp og et skjørt fra H&M. Skjørtet fant jeg bare helt random i en rotete hylle med salgsvarer, tilfeldigvis et igjen i min størrelse. Kostet bare 75 kroner. Et bra kupp, skjørtet er så fint og så ulikt alt annet jeg har!

Toppen og skjørtet passet så fint sammen også! Tidligere i dag ble jeg med bestemor og tante Laila på Hageland og et annet gartneri for å se på blomster. Jeg har egentlig nok blomster ute, men ble med en til allikevel. Jeg fikk den av Laila! Den er bare sååå fin! Jeg elsker å være på gartneri, blomster gjør meg glad. 🙂

Så fin! Den blir enda finere når den har blomstret skikkelig. Nå skal jeg lage meg kveldsmat og se en serie. Jeg har sett ferdig Stranger Things, så nå har jeg begynt å sett The Sinner. Så langt liker jeg serien. Kom gjerne med serietips! Vurderer å se Frustrerte Fruer, har faktisk aldri sett en eneste episode av det. Mistenker det ikke er helt min type serie, men vil gi den en sjangse. ”Kjerring” serier er ikke helt min greie egentlig, haha!

min første konsert og to nye plagg i skapet

Jeg og Anders kom nettopp hjem fra Verdal, vi var å besøkte bestemor og familien der. Vi fikk servert vaffler, sjokoladekake og jordbær, og nå nettopp har vi stappet i oss pizza. Mmm! Gud, så mett jeg er haha! Kjenner jeg meg rett så er jeg sulten om en time igjen, det blir jeg alltid. Mange kommenterer at jeg spiser hele tiden, og det gjør jeg forsåvidt, men jeg har liten magesekk så jeg blir raskt mett. Derfor spiser jeg ofte. Jeg spiser med andre ord ikke mye ofte. Hehe! Men jeg er et matvrak og ser sikkert i kjøleskapet etter noe godt hundre ganger om dagen.

Se så mye godt! Sjokoladekaken var himmelsk, MASSE fyll på og saftig. Beste jeg vet! Hater når folk har på et tynt lag med sjokolade, det skal være maaasse fyll på. I helgen har jeg fri, noe som er veldig godt. Jeg jobber ofte helger, og det går greit det også, men av og til er det greit å ha fri sammen med Anders. Vi har ikke gjort noen ting i helgen så langt, var som sagt på besøk i dag, ellers har vi ligget under dynen og sett på Stranger Things. Det har kommet ny sesong på netflix, woho! Jeg liker serien godt, selv om jeg ikke synes det er den beste serien jeg har sett. Jeg synes ikke den er verdt 8,9 som den har fått i score på IMDB liksom. Men den funker!

I går var jeg på magneten sammen med mormor og Linnea. Vi spiste lunsj sammen på Jordbærpikene og så litt i butikker. Må bare legge til hvor sykt dyrt det er på Jordbærpikene! 160 kroner for en cæsarsalat liksom, bare jeg som synes det er dyrt? Du får en stor posjon middag på kinarestauranten til samme pris. Uansett, det ble med to kjoler, en shorts og en mascara hjem. Mascaraen sugde by the way, jeg har edderkoppvipper akkurat nå. Så den går rett i søpla, bah! Betalte 29 kroner for den, så hva kan man forvente uansett haha. Kjolene kjøpte jeg på salg på Bikbok, fikk begge til 239 kroner til sammen.

Elsker denne kjolen, så enkel og behagelig å ha på. Perfekt på glovarme sommerdager! Tror denne koster 149 kroner, så ganske billig på salg. Synes den var så fin bak.

 

Helt enkel, svart kjole. Så fin! Nå skal jeg se Stranger Things med Anders og spise godteri. Fooorresten, det glemte jeg nesten å si. Jeg bestilte Rammstein biletter til meg og Anders i går! Jeg skal på min første konsert, woho! Anders skulle egentlig bestille, men har var på jobb og det tok sånn tid. Vi trodde alle bilettene var utsolgt, så jeg skulle prøve å få bestilt for siste gang etter at han hadde prøvd. Etter 9 minutter fikk jeg endelig kapret meg to biletter. Jeg har jo aldri vært på en slik konsert før, så jeg gleder meg faktisk til det, selv om det er 1 år til. Jeg liker Rammstein veldig godt, så gledes til å se de live. Blir sikkert bra show også!

tryning på sykkel og 26 år

Hey! Nå sitter jeg her god og mett etter å ha spist en stor posjon grønnsakssuppe. Den beste suppen ever! Har kjøpt vannmelon og norsk jordbær til dessert. Norsk jordbær, åååh det er så godt! Beste som finnes, med masse sukker og fløte på. Skulle bare gått an å sittet ute og nytet det på veranden, men det får visst vente en stund til. Er bare meldt regn fremover, så kjedelig. Så langt synes jeg sommeren har vært skikkelig dårlig, har nesten bare vært overskyet og regn. Kan ikke huske sist jeg lå ute og solet meg. Sommeren startet tidlig i april i år og sluttet i mai, haha. April var jo faktisk den beste sommermåneden, enda det ikke var sommer enda engang.

På søndag hadde jeg bursdag, og ble 26 år. For noen år siden synes jeg 26 var eldgammelt, men det er det jo tross alt ikke. Haha! Jeg er fortsatt ung, men jeg trenger ikke bli noe eldre. Kan være 26 år for ever, takk! Bursdagen var vel ikke akkurat den beste jeg har hatt, jeg lå nemlig hjemme og var fyllesyk. Anders hadde vært i Trondheim dagen før på Trondheim Rocks, så han hadde ikke kommet hjem enda. Jeg lå alene i senga lenge fordi jeg hadde for angst til å stå opp. Haha, skjer hver eneste gang. Psyken min får seg en real knekk etter hver fyllekule, jeg blir et vrak når alkoholen er på vei ut av kroppen. Det har bare blitt verre med årene, det er helt forferdelig. Haha…

Anders kom hjem med bursdagsgave til meg fra Trondheim, de skoene her! SÅ fine! Jeg hadde ønsket meg dem, og han hadde funnet dem i Trondheim. Dødsfine sko, og veldig god å gå i. Jeg har hatt Nike Air Max før, men de er snart 5 år gammel. De her tenker jeg å bruke mye på jobb, frem til nå har jeg brukt Vans og det er ikke heeelt optimalt på hardt gulv. Liker den rosalillae fargen på de, og at de er hvit. Har ingen hvite sko akkurat nå, og det er jo litt fint om sommeren.

Liten bursdagsgave til meg selv, som kom i posten i dag. Verdens beste shampo! Har samme i balsam også, men shampoen gikk jeg tom for for lenge siden, så har brukt en annen frem til nå. Håret mitt er så utrolig tørt og slitt, og denne hjelper veldig på det. Lukter utrolig digg gjør den også! Forrige gang kjøpte jeg denne hos en frisørsalong, men det er mye billigere å bestille fra nett. Så det gjorde jeg denne gangen, på Lyko om noen skulle lure.

Ellers har det ikke skjedd stort de siste dagene, har bare vært hjemme eller på jobb. Haha må bare fortelle en ting! Da jeg skulle sykle hjem fra jobb i går, klarte jeg å tryne på sykkelen. Jeg klarte å sykle inni et gjerde slik at rattet mitt hektet seg fast, så jeg bare fløy over sykkelen. Jævlig vondt var det! Tror jeg strakk låret litt, foten er helt rar i dag, klarer ikke løfte den opp. Haha, er det mulig å være så klabb?! Så flaut, glad det ikke var noen i rundt.