yay or nay?

Dere som har fulgt bloggen i flere år, har kanskje sett meg i denne buksen på bilder? Kjøpte den på Carlings for 4-5 år siden, og husker at jeg digget den sånn! Nå i dag synes jeg fortsatt den er kul, og den ligger enda i klesskapet mitt. Jeg har så lyst til å bruke den igjen, men jeg vet ikke helt om jeg tør..? Hva synes dere om buksa? Yay eller nay? Synes den er fin med en svart body, men er redd buksen blir litt for mye? Hva mener dere? 

Jeg hadde planer om å gå å ta sol, men vet ikke om jeg gidder. Er så sulten at jeg dør, så kanskje jeg stikker en tur etter jeg har spist. Bare jeg som synes det er veldig uhygenisk å ligge i solsenga? Uansett hvor mye jeg renser den. Kanskje har det ligget en gammel grakall der før meg. Nei æsj, haha. Skulle hatt eget solarium i stua, høhø. Ellers har jeg bestilt meg time til frisør imorgen. Skal farge håret mørkere, sola har ødelagt fargen helt i sommer. Gleder meg! 

nostalgisk

En dag kom jeg over et gammelt blogginnlegg fra 2014. Jeg fikk en så nostalgisk følelse av å se innlegget. Det var et innlegg om hybelen min, som jeg flyttet inn i på denne tiden med en venninne for 3 år siden. Den tiden var veldig kjip, egentlig. Jeg hadde det ekstremt gøy, men ekstremt kjipt også. Det ble slutt med kjæresten i slutten av august, og vi snakket nesten ikke på en hel måned. Jeg husker faktisk ikke hvordan vi ble sammen igjen, men det ordnet seg til slutt. Ellers slet jeg litt generelt på denne tiden, og hadde ingen jobb å gå til. Så jeg hadde jo ingenting å gjøre om dagene. En periode sov jeg til 6-7 om kvelden, og var våken hele natten for å slippe å være våken om dagen. Jeg var så forbanna sliten og lei av alt at jeg begynte å ta piller for å føle meg bedre. Nå har jeg glemt mye av de dårlige følelsene jeg hadde, men husker veldig godt de gode! Hadde det mye gøy, og det er mye jeg savner.

Her bodde jeg altså for 3 år siden. Hybelen var utrolig fin og koselig, og jeg trivdes egentlig der. Bodde der knapt et år, og så flyttet jeg inn til Anders. Og nå har vi flyttet igjen, og bor i en koselig leilighet i sentrum. Samtidig som jeg savner denne tiden, så er jeg allikevel glad den er over. Jeg har det så mye bedre nå! Det er rart hvordan man ofte savner en tid som egentlig var ganske kjip. Men det er noe med det at når man har det skikkelig kjipt, så kan det bare gå oppover. Derfor hadde jeg det veldig gøy og festet mye, ting kunne ikke bli verre uansett. Haha!

en ting jeg må jobbe med

Jeg satt å tenkte på en ting her en dag. Jeg er en person som gir opp veldig lett, rett og slett fordi jeg hater når jeg ikke får til noe. Det jeg selv ikke har forstått (før nå i det siste) er at jeg får til det meste, jeg må bare gi det litt tid. Jeg lærer ikke på 1-2-3. Slik har jeg alltid vært. Jeg lærer litt tregt. Og det har irritert meg sånn! Et eksempel: jeg har nettopp begynt å se Game of thrones, og har egentlig utsatt å sett den serien fordi jeg trodde jeg ikke skulle skjønne noen ting. Men så begynte jeg å se en dag, og de første episodene skjønte jeg ikke hvem noen var eller noen ting. Jeg ble fryktelig irritert og faktisk forbanna, ble sur på Anders fordi jeg ikke forstod noe og var nære på å bare droppe å se hele serien. Hah, må le litt egentlig! Jeg er så teit. Men etter ca 10 episoder så begynte jeg å skjønne mer, jeg husket navnene på alle og hvor de kom fra osv. Og nå skjønner jeg alt. Jeg må bare gi ting litt tid, uansett hva det gjelder. Jeg må ikke gi opp så lett, og jeg må ha mer tro på meg selv.

Et annet eksempel er da jeg skulle starte å jobbe i praksis hos KID for et år siden. Jeg var så usikker, og synes det var veldig vanskelig i starten. Jeg er innadvendt, og er veldig stille blandt nye folk. I starten turte jeg ikke å være alene i butikken, og jeg trøblet litt med alt egentlig. Jeg var som sagt i praksis på den tiden, og derfor var det heldigvis alltid kollegaer sammen med meg (en som bare er utplassert får ikke være alene). Jeg tenkte at jeg aldri kom til å klare noe av dette i denne jobben, men nå i dag så klarer jeg alt sammen helt fint. Jeg er ikke lenger like usikker, og kan fint være alene på jobb. Er egentlig litt overrasket over meg selv, fordi jeg hadde så lite troa.

Så en ting jeg definitivt må jobbe med, er det å ikke gi opp så lett. Jeg må bare prøve, så går det sikkert fint. Uansett hva! 

skulle ønske jeg var nerd

Hallo! Nå har jeg ordnet meg litt og vasket kopper, og Anders står og lager betasuppe. Det er så godt og sunt! Etterpå skal jeg gå en liten tur med Ivan, og så tenkte jeg meg innom magneten en tur. Blir sikkert med hjem en tur til Ivan etterpå. Ellers har jeg ingen andre planer i dag, annet enn å se noen episoder med Game of thrones når jeg kommer hjem. Hvis ikke Anders har sovnet da, får ikke lov til å se uten han. :((( Haha! Skulle ønske jeg hadde en annen hobby enn å bare blogge og se serier, hah. En fun fact: jeg skulle ønske at jeg var en nerd. Sånn seriøst. Folk forbinder ofte nerder med skoleflinke “tapere” som blir mobbet på skolen, med masse kviser. Å være nerdete betyr helt enkelt bare at man er høyt over gjennomsnittet interessert i noe spesielt. Og det må jo være gøy? Nerder er som oftest ganske intelligente også. Selv har jeg ingenting spesielt jeg interesserer meg veldig for, men skulle ønske det var noe som oppslukte meg, som jeg elsket. Uansett hva det er!

Nå skal jeg straks gå. Ha en fin dag!


bildene er ikke tatt i dag

uken som gikk

– Uken som gikk –

 

AKKURAT NÅ
Har nettopp stått opp, weheey!

UKENS OPPTUR
Hmm, kanskje da jeg dro til Verdal. Var der i et par dager hos familien, og det var så koselig! Liker veldig godt å komme ”hjem” til Verdal på besøk av og til.


UKENS NEDTUR
Luffy hadde spydd på matta en morgen, og Anders hadde ikke tid til å fjerne alt. Så da måtte jeg opp grytidlig for å vaske stuematta. Koselig når kattene spyr altså! Jeg takler ikke spy, jeg bare klarer det ikke. Som regel er det Anders som fjerner det hvis en av kattene spyr, haha! Hvis jeg ser spy og jeg er alene, så får jeg litt panikk inni meg. Står bare å brekker meg. Hahah, må flire litt av meg selv.

UKENS CRAVING
Laks med gulrøtter, potet og eggsmør. Altså, naaam! Jeg synes det er supergodt, men Anders er ikke like begeistret. Kan ikke skjønne hvorfor? Sunt og så godt!

UKENS IRRITASJONSMOMENT
At regninger må betales. Haha altså, det kjedeligste med å være voksen, må vel være det at man må betale flere tusen i regninger/husleie. Såå kjedelig! Men samtidig så vil jeg heller ha litt mindre penger, enn masse ubetalte regninger. Blir helt rastløs når jeg vet at jeg har en regning liggende.

 

UKENS LÅT

Jeg vet at denne er gammel, men den er så bra! Jeg hørte den på radio her en dag, har sikkert hørt den tusen ganger på radio de siste årene. Har alltid likt sangen (helt siden den kom ut), men hørte aldri på den. Derfor la jeg den til på spotify for noen uker siden, og siden har jeg hørt på den nesten hver dag. Digger sangen! 

 

UKENS TANKE 
Ukens tanke er at jeg må slutte å være så skeptisk til meg selv. Jeg tror alltid at jeg ikke får til det og det, at jeg ikke liker ditt og datt. Men om jeg bare gir det en sjangse å prøver, så blir jeg alltid overassket over meg selv. Har skrevet et eget lite innlegg om det. 🙂 Det kommer senere.

UKENS INNKJØP
Ingen innkjøp denne uka. No more shopping for me! Haha, men føler jeg har shoppet nok i sommer. Så ukens innkjøp er jo egentlig bare mat, da.

UKENS MEST LESTE INNLEGG
‘Random bilder fra min Iphone’ er det mest leste innlegget denne uka.

mårnin’

Hallo! Jeg stod opp klokka tolv, og nå er klokka halv to allerede. Wæ, tida går så fort! Sitter her usminket i koseklærne mine, men skal ordne meg snart. Om et par timer drar vi til svigermor, så det blir koselig. Endelig har jeg en grunn til å faktisk fikse meg litt, haha! Men først skal jeg se en episode av ‘Ex on the beach, sverige’. Jeg så to episoder i natt, og altså… FOR et program! Det var seriøst krangling hele tiden over masse barnslige ting. Uff nei, menneskene som er med må det virkelig være noe mindre med. Kan ikke skjønne annet. Haha, omg! Egentlig blir det litt for mye drama for min del. Blir bare frustrert av å se på, for alt blir så barnslig. Og så alkohol sammen med alt det der, da. Ikke rart det er krig i verden. Jeg ser det forresten på svenske Dplay gratis.

Luffy ♥ Luffy holder selv mest inne for tiden, tror han kjenner at høsten er på vei. Det betyr masse regn, noe han hater. Suzie løper gladelig ut uansett vær, men Luffy er litt mer nøye på været. Han hater å få vann på seg, haha! Har prøvd å tatt han med inn i dusjen et par ganger, men det kan man bare glemme. Suzie derimot, hun kan fint dusjes av og til. Hun må det også, hvis ikke blir pelsen så fæl. Lol, husker en gang da jeg kom hjem, og det lukta shampo av henne. Anders hadde smørt henne inn i shampo, stakkars haha. Kattene skal forresten ikke dusjes i shampo, iallefall ikke slik vi bruker. Kan skade pelsen deres har jeg hørt. Just so you knowww, hvis du dusjer katta di.

Nå blir det serie. Ha en fin dag!

ex on the beach

Hey. I dag har jeg brukt nesten hele dagen på å sove lenge, for så å se Game of thrones i flere timer. Dette er hva jeg gjør i ferien, føler dagene er skikkelig innholdsrike lizzommm. Lol, men det er godt også da. Jeg elsker Game of thrones, en av de beste seriene jeg har sett! Har kommet til sesong 4 nå, og det skjer jo så masse sykt. Digger det! Altså, det er jo helt sykt at jeg ikke har sett GOT før. Det er slik type serier jeg liker. Perfekt, har jeg iallefall noe å gjøre i ferien. Haha!

Anders har lagt seg, han skal på jobb klokken 06 i morgen. Herregud, stakkars fyr. Jeg er sånn seriøst ikke laget til å stå opp så tidlig. Det hadde sikkert vært så fælt, at jeg hadde drept meg selv på morningen, lol. For tiden jobber jeg heldigvis på kjøpesenter, og det åpner ikke før 10. Det er så digg å ikke måtte opp før 9! Uansett! Jeg så at ‘Ex on the beach’ skal komme til Norge. Kult! Jeg så på utenlandske versjonen en gang, men bare et par – tre episoder. Fant ut at det ble litt vel mye fjortis-drama, så jeg orka ikke se mer. Men nå som det kommer til Norge, blir det noe annet. Jeg gleder meg, haha! Dette skal jeg tvinge Anders til å se med meg. Haaaha! Det skal visst bare vises på netttjenesten til Dplay fant jeg ut nå. Jeg skal se svenske versjonen der nå, var gratis. Trodde det kostet penger å se ting..?



Nå skal jeg blir ferdig slik at jeg kan begynne å se Ex on the beach, sverige. Haha, det kjedes skjønner dere! Må bare si en ting, jeg skjønner ikke at folk vil være med på dette her? Tenk da, du skulle blitt plassert et sted eksen din vil dukke opp, i et realityshow. Hell noooo! Hadde ikke gjort det for en million en gang!

random bilder fra min Iphone

Nå ligger jeg i sofaen og venter på at Randis gatekjøkken skal åpne, haha. Jeg er fortsatt på Verdal, men skal dra hjem i kveld. Gledes til å komme hjem til Anders og kattene. Og så gleder jeg meg sykt til å fortsette å se Game of throneees! Har kommet halvveis i sesong 3, så skal snart begynne med sesong 4. Nå begynner det å bli skikkelig bra! Ellers føler jeg meg sykt stygg for tiden. Jeg orker ikke ordne meg når jeg har fri, for da skal jeg ingenting spesielt uansett. Gidder ikke fullsminke meg når jeg bare skal være hjemme uansett. Håret mitt er i tillegg et mess, det trenger å farges. Er blitt brunt og har lyse flekker over alt. Sola har ødelagt fargen helt. Må bestille meg time til frisør asap. Koste hva det koste vil, klarer ikke gå rundt sånn her mer, haha! Tror det kostet rundt 1000,- for helfarging. Helt syyykt dyrt! Men å farge håret selv hjemme har jeg gitt opp. Fargen holder ikke, og jeg suger til å fordele fargen over hele håret. Det blir alltid fucka!

Randis åpner fire, så skal dra dit straks. Det sultes! Jeg mobilblogger, derfor tenkte jeg å dele noen random bilder fra iphonen. Tenkte det kunne være litt gøy. Siden appen til blogg.no suger, så går det ikke ann å skrive under bildene. Så får ikke til å forklare hvor de er tatt osv. Her er noen randoms mellom 2015-2017!

god natt

Hallois! I går dro jeg på besøk til mamma, og nå er jeg hos bestemor. Skal sove over enda en dag, siden Anders skal jobbe kveld. Kjedelig å være hjemme alene. Så da blir jeg her en dag til. I dag sto jeg opp halv 9, og jeg var så sykt trøtt. Jeg skulle dra å fikse bryna klokka 9. Har ikke stått opp før veldig sent den siste uken, og derfor sovna jeg ikke før 03 i natt. Så har bare fått 5 timer med søvn, og det kjennes. Er så trøtt at jeg skal ta meg en liten powernap nå, haha! Sååå god natt, lol. Jeg har forresten ikke med verken PC eller kamera, så mobilblogging får holde.

10 timer med GOT

Hallo! For en daff helg jeg har hatt, har ikke gjort annet enn å ligge i sofaen og spise, og se Game of thrones. Har kommet til sesong 2, så har altså sittet å sett serie i over 10 timer i helgen. Haha! Men gøy å se på noe, og så har jeg jo så ekstremt mye å ta igjen! Serien er bra, synes den begynner å ta seg opp nå. I starten var det veeeldig mye snakking og sex. Litt for mye for min del, synes det ble for kjedelig. Men nå skjer det mer en snakking og horing, endelig. Haha. Nå holder Anders på å lager mat, blir lasagne i dag. Lasagne er egentlig ikke så godt synes jeg, smaker jo ingenting. Hadde vært gøy å smakt en skikkelig lasagne, ikke bare sånn toro-pakke man kjøper på butikken. Kan ikke noen sende Hellstrøm hit for å lære meg?! Hellstrøm rydder opp står faktisk på tv'en nå, og jeg digger han. Jada, han kan være arrogant, men digger han uansett. Hadde elsket om han kom hit for å lære meg å lage god mat!<3333 haha.

Imorgen er det mandag igjen, men ikke for min del. Har ikke noe å si hvilken dag det er når jeg har ferie! Men tror jeg må komme meg en tur ut imorgen, har jo sittet inne hele helgen. Blir jo helt slapp!