bursdagsbarnet

Hei! Idag blir jeg 22 år, wææ! Det er jo egentlig ikke så mye da, haha.. Blir vel noe annet når jeg blir 30, hehe. Våkna for rundt en time siden, og skal snart spise buritos. Er fortsatt på verdal, men skal hjem til kjæresten senere idag.<3 Har fått bursdagsgaver, penger<3<3<3 Haha! Har akkurat bestilt meg Nike air max sko, og de har jeg ønsket meg leeenge! De er jo ganske dyre, men så fant jeg noen til bare 699 på nettet. *HAPPY* Sparte 500-600kr, yay. 

Nike Air Max 90 Sko Hvit Grå Svart Purple
ELSKER dem!! 

Skal ikke gjøre noe spesielt idag fordi om jeg har bursdag, skal bare slappe av i hele dag. Og imorgen skal jeg jo som tidligere sagt til Trondheim. Håper på fint vær, men det skjer vel ikke. Typisk! Regnsommer er morsomt.

Idag er som vanlig en regnværsdag, argh! Hva er det som skjer med denne sommeren egentlig, hah?! Jaja, ha en fin dag!

rosa paljettkjole til salgs!

Hola! Jeg har nettopp vært hos mamma og hentet noen klær og sko jeg har lagt igjen der som jeg ikke bruker lenger, og som jeg skal selge. Jeg orker ikke å legge ut det her, men heller på bloppisen min eller på facebook. Får ikke åpnet bloppisen for øyeblikket, forstår ikke den driten der haha. *blir så sur* Men tenkte å legge ut en kjempefin kjole til salgs her da!

Jeg synes denne kjolen er så fin, men ikke helt min stil lenger. Den er ikke blitt så mye brukt, kanskje 4-5 ganger. Jeg vet ikke helt hvilken størrelse det er, står bare 8 på lappen. Men jeg er jo ganske liten og tynn, så jeg regner med det er en XS. Jeg er 1.63, og kjolen når meg til litt under anklene bak. Den er altså kortere fram, som du ser. Det er også et skjørt under, men det vises vel på bildene det også.

Jeg husker ikke hvor mye den kostet, men velger å selge den for 350,- Så om du er interessert eller har noen spørsmål om kjolen så er det bare å skrive en kommentar her, på facebook eller sende mail til [email protected] Du må forresten betale frakten selv om den må sendes.

Hva synes du om kjolen, fin eller hva?


havfrua

Hei! Ikveld har jeg vært med familien og grillet på havfrua, og for et vær! Herlig når det er sånn, men var visst meldt regn imorgen igjen, men krysser fingrene for at det blir fint allikevel. Jeg trenger seriøst å få litt mer sol på kroppen, er så blek! :c 

Her er noen bilder fra idag!

Det er så fint på havfrua om sommeren, veldig koselig plass. Lillesøstra mi badet, hadde egentlig litt lyst selv også. Vannet var ikke SÅ kaldt egentlig, men jeg vasset bare. I fjor badet jeg bare sånn to ganger eller noe, men i år måå jeg bade mer! Jeg elsker å bade, haha. Men vet ikke helt hvor det er fint å bade i levanger.

Jaja. Jeg er barnevakt nå, derfor er jeg på verdal. Vet ikke helt hva jeg skal finne på, får vel se litt serier som vanlig. Forresten, om to dager har jeg burdag! Synes dette året har gått så sykt fort, og nå blir jeg 22 allerede liksom. *føler meg gammel* Dagen etter bursdagen min skal jeg og ei venninne til trondheim. Hun skal ta restylane i leppene, gleder meg til å se hvordan det blir! Åh, har kjempelyst til å ta det selv, men det får bli senere. Etterpå blir det litt shopping i byen, og middag på fridays regner jeg med. Gleder meg!

vans sweater

Fikk denne fine vans genseren av kjæresten i bursdagsgave i går, har ønsket meg en sånn lenge! Vi var på magneten en tur i går for å kjøpe litt diverse ting vi manglet til kjøkkenet osv. De hadde så mye fint kjøkkenutstyr på clas ohlson, masse rosa ting haha. Rosa kjøkkenutstyr er jofint da, men det synes ikke Anders. xD

Var også innom dyrebutikken og kjøpte litt snacks til Nemi, Anders elsker å skjemme henne bort. Akkurat nå ligger de å koser sammen, haha de er så søte begge to.<3 (hvor er de ordentlige hjertene forresten?!)

Kjøpte også halsband til pusen, var liitt for stort enda. Men hun kan ikke gå ut enda uansett. Hun har blitt mye modigere når vi tar med henne ut nå, før ble hun livredd bare vi tok med henne ut døren. Men hun er for liten til å være ute alene enda.

Kjøpte også duftlys i går på clas ohlson, denne med sjokolade/vanilje luktet sååå godt! Det syntes visst Nemi også, hun sto bare å luktet på haha.

Jaja uansett, jeg og kjæresten skal bare slappe av i helgen. Skulle egentlig hjem å passe søskene mine, men jeg skal passe dem på søndag i stedet. Da blir det grilling med familien, så håper på fint vær! I dag blir det nok bare film og serie titting, ser egentlig mye på film for tiden. ‘Focus’ het en film jeg så med kjæresten en dag, og den var veldig bra. Anbefales! Og ‘the green mile’ så vi i går, som var helt okei, men den har vel nesten alle sett?
Men nå skal jeg avslutte her før jeg blir gal, skriver på en dårlig låne-pc og tastaturet er helt rævva. Pc’en vår (eller kjæresten sin da hehe) er på reparasjon siden skjermen er ødelagt. Ha en fin helg!

litt nytt

Hei! Nå er jeg hjemme hos mamma, skal passe søskene mine inatt siden hun er på jobb. Har akkurat vært hos tanta mi og fått stusset håret mitt litt. Snedig med frisør i familien, tror faktisk jeg bare har vært i frisørsalong en gang, og det er leeenge siden. Etterpå skal jeg farge håret mitt om jeg orker, helsvart. Klarer ikke å legge fra meg den svarte hårfargen, jeg bare elsker svart hår haha.. Er sååå trøtt idag, aner ikke hvorfor, har jo fått nok søvn. Kanskje jeg bare har fått for mye, hehe..

Det er så fint hos mamma når det er sommer, fin veranda og slikt. Der jeg bor nå får jeg så vidt til å sole meg ute, må kjøpe meg solseng! Om det i det hele tatt er noe vits, det er jo aldri sol… :c

Tenkte å vise noen innkjøp fra tidligere, så her kommer de også!


Litt diverse, måtte prøve det der cleansing water’et som alle har. Hårfarge, lipliners, leppestift og øyenbrynskjærer. Herregud øyenbrynene mine er så STYGGE, men er så vanskelig å spare, blir jo seende ut som er troll i trynet. Haha! Leppestiften var såå fin forresten.


Treningstightser, elsker den med mønster. Så kul! Nå er det bare å begynne å jogge, hehe

Ellers fikk jeg en hvit bergansjakke idag, siden ingen her brukte den. Jeg synes den var kjempefin, så da tok jeg den siden den passet så bra til den korte ryggen min. Er seriøst umulig å finne jakker og gensere som ikke blir for lange til meg, argh!

Fiin, eller hva?! Men nå skal jeg finne meg litt mat og se litt serier. Hejdå!

01.43

Hei! De fleste sover vel nå. Alle unntatt meg, som vanlig hehe. Jeg har alltid likt å vært oppe lenge, er veldig sjeldent jeg legger meg tidlig. Uansett, ligger i sengen og hører på musikk. Temkte å dele noen av sangene jeg hører på under her! 🙂
Igår så jeg Fifty shades of Grey for første gang, og jeg synes filmen var kjempebra! Var liksom litt spesielt å se den siden jeg hadde lest boka, som jeg også synes var dritbra. Blir jo litt forelsket i Christian<,3 Haha, neida! Tenkte å se filmen enda en gang, likte den kjempegodt jeg. Gleder meg til film nummer 2 kommer ut!


fine pusekatten vokser så fort!

Jeg har vært litt småsyk idag, bare litt forkjølet. Har følt meg litt ”tåkete” i hodet, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det haha. Men virker ikke som jeg blir verre, heldigvis. Er sjeldent jeg er skikkelig dårlig, kan faktisk ikke huske sist gang jeg var det. Jeg må ha et utrolig bra immunforsvar! Imorgen tenkte jeg å ta meg en joggetur, kanskje prøve å få med kjæresten også. Er over en måned siden sist jeg jogget. Og jeg som sa jeg skulle prøve å jogge 3-4 ganger i uka! Veldig typisk meg det der altså… Just do it – tomorrow, liksom. Som plutselig blir til flere uker. Haha!

Skal straks legge meg her, må bare spille litt Kardashiangame først. Jeg skal gifte meg på spillet, jeg skjønte ingenting, plutselig måtte jeg planlegge bryllypet. Bare fordi jeg hadde datet en fyr. Ja okei, hahaha! Det spillet er jo egentlig litt morsomt, men samtidig suger det balle også. Men jeg klarer ikke å slutte å spille, hjelp! Nei, god natt!

weird dreams

Hei! Kom akkurat hjem fra legen, og ligger bare å chiller under pleddet hjemme hos pappa. Gleder meg til å hjem til kjæresten og kattepusen idag, har ikke sett dem på 3 dager!:( Tenkte oss egentlig på kino idag og se Jurassic World, men den gikk ikke før imorgen. Ååå gleder meg så sykt, DIGGER dinosaurfilmer! Så ble veldig happy da jeg så det hadde kommet en ny på kino. Noen som har sett den allerede, var den bra?

Men til overskriften her, jeg har 3 drømmer som ofte går igjen hos meg og som jeg ofte kan drømme flere netter på rad. Litt merkelige drømmer egentlig, men merkelig er vel alle drømmer.

Nr.1 er at jeg drømmer at jeg er gravid, og det er seriøst dritekkelt. Drømmer at jeg skal føde og at jeg ligger og presser, haha! Føler meg fanget i min egen kropp, og når jeg våkner er jeg såå lettet. Den drømmen kommer nok av at jeg har sykt fødeangst, (allerede liksom, wtf er jo ikke gravid engang) skummelt å tenke på at om noen år så skal jeg kanskje føde. Scaryy!!

Nr.2 drømmer jeg at jeg og mamma og søskene mine flytter tilbake til huset vi bodde i sist. Og det er ikke noen bra drøm, og den drømmen har jeg drømt siden vi flyttet, som nå er over 6 år siden. Det var noe rart med det huset, og jeg grøsser når jeg tenker på det.

Drøm nr.3 har jeg bare drømt nå de siste dagene. Den handler om at jeg flytter laaangt vekk fra alle (tror det var i kina ellernoe haha) og jeg føler meg så sykt ensom. Og den drømmen er så fæl, for ensomhet er noen av de værste følelsene jeg har hatt. Så der er jeg også veeldig lettet når jeg våkner. Hadde faktisk den drømmen i natt.

Har nesten bare mareritt når jeg tenker meg om, kanskje jeg burde kjøpe meg en drømmefanger og se om det funker? Hehe, tviler egentlig men..

Har du ofte mareritt?

grilling i kulda

Hei! Kom akkurat hjem fra grilling på Trones med familien til pappa. Var ikke der særlig lenge, det begynte å blåse og var egentlig ganske kaldt. Åhh, NÅR skal det bli sommer? Tenk at vi nesten ikke har hatt en eneste fin, varm sommerdag her enda. Så kjedelig! Jaja, her er ihvertfall noen bilder fra idag.

 Blir på verdal til imorgen, og senere idag skal jeg faktisk være med på teater oppi stiklestad med tanta mi og noen til. Kjeder meg og har ikke noe annet å gjøre, så hvorfor ikke. Men nå må jeg nesten løpe, middagen er klar. Bættasup it is!

sol

Endelig litt sol i trøndelag! Idag har jeg solt meg for første gang i år, litt sykt ettersom jeg tidligere har brukt å solt meg i mai. Og nå er det allerede 13 juni liksom! Akkurat nå er jeg på verdal, skal være her i hele helga for å passe småsøskene mine. Skal straks begynne å lage taco til gjengen, er såå sulten. Jeg spiser faktisk ingenting før middag, det har blitt en kjempedum vane, blir sikkert seende ut som et skjelett snart lol. Men først skal jeg steke meg litt mer i sola. Går inn og ut hele tiden siden sola forsvinner bak skyene hvert femte minutt.

 

Lillsøstra mi har kjøpt seg pennyboard, og herregud, jeg skjønner ikke at folk klarer å stå på det?! Man må virkelig ha god balanse, noe jeg absolutt IKKE har, haha.. Faller av med en gang, var så vidt jeg greide å ta dette bildet. xD

Har du sol der du bor? 🙂


hejj

Bra overskift, iknow :-Pp Mobilblogger akkurat nå, orker ikke finne frem pcen og har ingen spennende bilder å dele uansett. Pcen vår har gått i stykker, eller sånn halveis. Skjermen klikket plutselig en dag, men bare en del av skjermen. Så den funker fortsatt, men jævlig irriterende.

Skal straks gå å møte Anders på jobben, så skal vi handle middag. Tror det blir taco idag, nam! Kan faktisk ikke huske sist jeg spiste det, og jeg som elsker taco.

Ellers er det bare høstvær her i levanger, så kjedelig. Har ikke sommerfølelse i det heletatt! Men det kommer vel. Skulle gjerne hatt litt sol så jeg kan få grillet denne kroppen litt, for jeg begynner å bli blek!! Åh, det er så fælt å føle seg blek, hahah gråter :(( Frister sykt med melanotan, men tror ikke jeg tør.

Hvordan er været der, og har du prøvd mela før?